Πώς αντιμετωπίζουν τα 12 ζώδια την ηλικία τους.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
11
01
2017

Πώς αντιμετωπίζουν τα 12 ζώδια την ηλικία τους.

E-zwdia

Όλοι μας θέλουμε να παραμείνουμε νέοι και ωραίοι. Να μη γεράσουμε ποτέ. Να σταματήσουμε το χρόνο, που κυλάει απειλητικά. Να διατηρήσουμε το πρόσωπό μας για πάντα λαμπερό και όμορφο. Αλήθεια, τα 12 ζώδια πώς αντιμετωπίζουν την κρίση ηλικίας; Ποια έχουν συμβιβαστεί με το χρόνο που περνά, ποια τον… σταμάτησαν στα εφηβικά τους χρόνια και ποια πέταξαν την ταυτότητά τους στο… καλάθι των αχρήστων;

 

Όταν τα ζώδια παθαίνουν κρίση ηλικίας…

 

Κριός

Ο Κριός αντιμετωπίζει την κρίση ηλικίας δυναμικά! Ασχολείται με ενέργειες και δραστηριότητες που τον κάνουν να νιώθει νέος και συμπεριφέρεται σαν έφηβος. Δύσκολα συμβιβάζεται με το πέρασμα του χρόνου και ακόμα πιο δύσκολα θα δεχτεί ότι θα πρέπει να συναναστρέφεται με άτομα… μιας κάποιας ηλικίας. Κάνει παρέα πάντα με νεότερους, αλλά υπάρχει μεταξύ τους ένα είδος ανταγωνισμού. Βεβαίως, δεν κρύβει την ηλικία του, αλλά δε βαδίζει με βάση αυτήν.

Ταύρος

Ο Ταύρος γενικά συμπεριφέρεται πολύ πιο ώριμα από την ηλικία του. Νοιώθει μάλιστα ότι τον έχουν πάρει και τα χρόνια, κι όταν μάλιστα τα σημάδια του χρόνου θα κάνουν την εμφάνισή τους επάνω του, τότε θα εισβάλει στη ζωή του η ανασφάλεια, το άγχος, η αδυναμία να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα. Ως μόνη διέξοδο, βλέπει το φαγητό, όμως αργά ή γρήγορα θα βαρεθεί να βλέπει τον εαυτό του με πολλά περιττά κιλά και θα ξεκινήσει… εντατικά μαθήματα ολικής ανανέωσης.

Δίδυμοι

Ένας Δίδυμος είναι δύσκολο να συμβιβαστεί με το χρόνο που περνάει, όμως καταφέρνει να έχει μια άριστη και φιλική σχέση μαζί του. Το αποτέλεσμα είναι να δείχνει πάντα νέος και πολλές φορές κάνεις δεν μπορείς να υπολογίσει την πραγματική του ηλικία. Άρα, τον κατατάσσουμε στη λίστα με τους αιωνίους νέους και δικαίως αυτό. Την κρίση της ηλικίας θα την περάσει μόνο όταν οι υποχρεώσεις, οικογενειακές, επαγγελματικές κ.α. θα αρχίσουν να περιορίζουν την ελευθερία του…

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο που συμβιβάζεται εύκολα με την ηλικία του και μάλιστα είναι από τα άτομα που όσο μεγαλώνουν, γίνονται και καλύτερα. Εντάξει, δε βγαίνει και στο δρόμο να φωνάζει ότι μεγάλωσε, αλλά τουλάχιστον δεν αγχώνεται. Φροντίζει τον εαυτό του, για να έχει μια όμορφη εικόνα μελλοντικά. Η στιγμή που θα τον αποπροσανατολίσει στη ζωή του, είναι όταν θα αναγκαστεί να αφήσει την οικογενειακή εστία και να πάει να ζήσει μονός του. Και όταν παρακολουθεί τα παιδιά του να μεγαλώνουν, συνειδητοποιεί τελικά ότι αυτός έχει αρχίσει να γερνάει. 

Λέων

Ο Λέων περνάει κρίση ηλικίας από πολύ μικρός και πάντα έχει στο μυαλό του το φόβο ότι κάποια στιγμή θα μεγαλώσει, θα γεράσει, θα περάσει η μπογιά του και θα χάσει την λάμψη του. Οπότε δε θα συμβιβαστεί ποτέ με το πέρασμα του χρόνου. Και όταν κάποτε φτάσει σε μέση ηλικία, επιδιώκει να κάνει παρέα με πολύ νεαρά άτομα, ίσως και να συνάπτει και ερωτικές σχέσεις με νεότερους συντρόφους. Προσπαθεί να διατηρήσει την νεότητά του με κάθε τρόπο, με τη συμπεριφορά του, το ντύσιμό του και το πνεύμα του. Ό,τι χρειάζεται για να δείχνει πάντα αιωνία νέος.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ένα ζώδιο που παραμένει νέο, αφού δε φαίνεται ποτέ η πραγματική ηλικία του. Γυμνάζεται, προσέχει τη διατροφή του, το ντύσιμό του, την εμφάνισή του. Όλα αυτά, που θα τον βοηθήσουν να αντιμετωπίσει με μεγάλη επιτυχία το χρόνο που περνάει. Αυτό βέβαια, δε σημαίνει ότι δεν τον ενοχλεί το γεγονός ότι μεγαλώνει. Απλά μην του το υπενθυμίζεις ποτέ. Στο κάτω-κάτω, είναι όσο φαίνεται. Και είναι πάντα ένα αιώνιο παιδί.

Ζυγός

Ο Ζυγός ποτέ μα ποτέ δε θα παραδεχτεί την ηλικία του, εκνευρίζεται να τον ρωτάς πόσο είναι και είναι σε θέση να κάνει τα πάντα για να παραμείνει νέος. Από πολύ νωρίς θα ξεκινήσει θεραπείες, που θα τον βοηθήσουν να διατηρήσει τη λάμψη του και την νεανικότητα, και τα καταφέρνει μια χαρά. Εσύ από τη μεριά σου, αν τον αγαπάς και θέλεις να κρατάς την αυτοπεποίθησή του στα ύψη, θύμιζέ του πόσο ωραίος είναι και πόσο νέος φαίνεται. Και δε θα είναι και ψέμα αυτό…

Σκορπιός

Ο Σκορπιός αποκτά ωριμότητα και σοβαρότητα με το πέρασμα του χρόνου, ενώ νιώθει πιο ολοκληρωμένος σαν άνθρωπος. Προσπαθεί να λαμβάνει από όλες τις ηλικίες τα θετικά τους και να μην επηρεάζεται από τα αρνητικά. Αν τον ρωτήσεις όμως πόσο χρονών είναι, δεν πρόκειται να σου πει, ακόμα και αν βρίσκεται σε νεαρή ηλικία. Αν περάσει κρίση ηλικίας, θα απομονωθεί για ένα διάστημα από όλους, μέχρι να συμβιβαστεί. Και βέβαια, πάντα θα έχει στην κορυφή το άθλημα εκείνο, που θα τον διατηρήσει για πάντα νέο: Τον έρωτα. 

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ζώδιο που μεγαλώνει όμορφα και αποκτά σοφία με το πέρασμα των χρόνων. Όμως, δεν πρόκειται να σου πει ποτέ την πραγματική του ηλικία. Έξαλλου, παραμένει πάντα παιδί και συμπεριφέρεται ανάλογα, ενώ σε συνδυασμό με την νεανική του εμφάνιση, μπορεί να ξεχάσει ακόμα και ο ίδιος την πραγματική του ηλικία. Κοιτάζοντας τον καθρέφτη του, δείχνει νέος. Άρα, τι σημασία έχουν τα χρόνια που περνάνε; Μήπως τελικά η πραγματική μας ηλικία καθορίζεται από την ψυχική μας διάθεση;

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο συγκροτημένο, πολύ πιο ώριμο από την ηλικία του και πάντα μπροστά από την εποχή του, ενώ δεν έχει πρόβλημα να παραδεχτεί πόσο χρονών είναι. Πιστεύει πως με το πέρασμα του χρόνου, γίνεται πιο ώριμος, πιο ουσιαστικός, πιο πραγματικός. Η κάθε ηλικία έχει τις δίκες της ομορφιές, όμως για τον Αιγόκερω όσο μεγαλώνεις, τόσο πιο γοητευτικός γίνεσαι. Για να περάσει κρίση ηλικίας, θα πρέπει να απειλείται στον επαγγελματικό τομέα από άτομο νεαρότερο από αυτόν.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχτεί την ηλικία του και πολλές φορές ξεχνά και ο ίδιος πόσο είναι. Δε συμβιβάζεται με το πέρασμα των χρόνων και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, για να μείνει για πάντα νέος. Και η αλήθεια είναι πως ποτέ δε μεγαλώνει. Διατηρεί πάντα επαφές με άτομα πιο νεαρά από αυτόν, ενώ όταν ο ίδιος είναι σε νεαρή ηλικία, κάνει παρέα με πρόσωπα ώριμα, για να νιώθει ασφάλεια. Του δίνουμε το δικαίωμα να μη μεγαλώσει ποτέ, γιατί πως να το κάνουμε, το αξίζει!

Ιχθύς

Ο Ιχθύς, άλλη ηλικία θα σου πει σήμερα και άλλη αύριο. Τα χρόνια που περνούν δεν είναι ευχάριστο θέμα συζήτησης γι’ αυτόν, γι’ αυτό και προσπαθεί με λογοπαίγνια να σε μπερδέψει. Κάποιες φορές μπορεί να προσαρμοστεί με την ηλικία του, αλλά και πάλι, αυτό είναι σχετικό. Αν νιώσει ότι μεγαλώνει και χάνει την παιδικότητά του, τότε θα προσπαθήσει με διάφορους τρόπους να μπερδέψει τους γύρω του, για το πόσο χρονών είναι στην πραγματικότητα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-01-2017 12:49
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms