Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Παρθένος Σήμερα - 18 02 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 575

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Παρθένος Σήμερα μάθε τι θα συμβεί με γεγονότα από την Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε πως θα περάσει ο Παρθένος Σήμερα στα επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά του σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Παρθένος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις ιδιαίτερη όρεξη να φροντίσεις τους άλλους όπως συνηθίζεις καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα θα σου υπενθυμίσει πως πάνω από όλα θα πρέπει να φροντίσεις τον εαυτό σου. Προσπάθησε να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς ή απλά να βρεις χρόνο για να κάνεις κάτι που εσύ επιθυμείς, μακριά από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Σήμερα θα είσαι και αρκετά καχύποπτος/η και αυτό μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις με τους ανθρώπους γύρω σου. Προσπάθησε να μην το αφήσεις να φανεί -ιδιαίτερα σε αγαπημένους σου ανθρώπους- καθώς θα δημιουργήσει εντυπώσεις για εσένα οι οποίες δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να έχεις δεύτερες και τρίτες σκέψεις σχετικά με οτιδήποτε και να σου πει ο/η σύντροφός σου, όμως με αυτό τον τρόπο μπορεί να τον/ην κάνεις να νιώσει άσχημα. Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε επιφυλάξεις όσον αφορά κάποιον/α που σου αρέσει και μη βγάζεις εύκολα συμπεράσματα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-02-2019 14:27:25
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι