Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Παρθένος Σήμερα - 09 08 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 638

Οι ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου σήμερα από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη για αισθηματικά και επαγγελματικά.

Παρθένος σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Παρθένε, η Σελήνη παραμένει στον Κριό και η σύνοδος της με τον Άρη αυξάνει κατακόρυφα την ένταση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σε οικονομικά θέματα που σε ενδιαφέρουν. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει την αναστάτωση και δημιουργεί έντονες ανασφάλειες και καχυποψία που πρέπει να ελέγξει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ένταση και συγκρουσιακές διαθέσεις μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που μπορεί να έχεις καθώς φαίνεται να διαφωνείς με τον τρόπο που οι άλλοι τις χειρίζονται και συμπεριφέρονται απέναντί σου. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες για να αποφύγεις ρήξεις που θα έχουν κόστος και σε ψυχολογικό επίπεδο. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά

Δεν αποκλείεται να συγκρουστείς σε έντονα με το ταίρι σου καθώς οι αμφιβολίες και η ζήλια που σε διακατέχουν θα σε οδηγήσουν οι σφοδρές αντιπαραθέσεις, ρίξει τους τόνους για να αποφύγεις δύσκολες στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος/η οι φόβοι σου είναι έντονη και αυτό λειτουργεί αρνητικά για να αφεθείς σε νέο πρόσωπο που θέλει να μπει στη ζωή σου.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
09-08-2020 08:18:44
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms