Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Παρθένος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 522

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Παρθένος Σήμερα μάθε τι θα συμβεί με γεγονότα από την Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε πως θα περάσει ο Παρθένος Σήμερα στα επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά του σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Παρθένος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα το πιο πιθανό είναι να μη ξυπνήσεις με ενέργεια και καλή διάθεση με αποτέλεσμα να φανείς εσωστρεφής στους γύρω σου. Η σύνοδος της Σελήνης και του Ερμή στο Λέοντα μπορεί να ενισχύσουν την καχυποψία σου αλλά θα ενισχύσουν την αντίληψη και τη διαίσθηση σου. Αυτό θα σε ευνοήσει ιδιαίτερα καθώς δεν θα σου είναι δύσκολο να καταλάβεις τις προθέσεις των άλλων αμέσως. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και μπορεί να παρασυρθείς και να πεις πολλά περισσότερα από αυτά που πρέπει καθώς θα είσαι χείμαρρος!

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά:

Ο τρόπος που θα πεις και θα ζητήσεις οτιδήποτε θελήσεις από το ταίρι σου θα έχει τη μεγαλύτερη σημασία σήμερα για αυτό προσπάθησε να είναι ο κατάλληλος! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου θα καταλάβεις διαισθητικά τι μέλει γενέσθαι σχετικά με μια νέα γνωριμία...

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-07-2017 09:47:25
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι