Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Παρθένος Σήμερα - 05 12 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 585

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Παρθένος Σήμερα μάθε τι θα συμβεί με γεγονότα από την Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε πως θα περάσει ο Παρθένος Σήμερα στα επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά του σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Παρθένος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες και έχεις επικεντρωθεί σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή. Πρόσεξε μόνο να μην καταπιέζεσαι και μην δέχεσαι καταστάσεις λόγω του έντονου φόβου και της ανασφάλειας που σου δημιουργεί η μοναξιά. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να εξελίξει σημαντικές συζητήσεις και συμφωνίες σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σχέδια που έχει. Το να λύσεις ζητήματα στη σχέση σου είναι πολύ απλό.

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για τις 9 ως 15/12/2019. Δες το video!

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα μπες σε μία διαδικασία συζητήσεων με το ταίρι σου καθώς είναι βέβαιο ότι θα καταλήξει θετικά. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες αφού μπορείς να επικοινωνήσεις και να μεταδώσεις την καλή σου διάθεση.

Ετήσιες προβλέψεις 2020! Πως θα είναι το νέο έτος γι’ σένα Παρθένε μου; Διάβασε ΕΔΩ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
05-12-2019 21:47:33
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms