Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Παρθένος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 559

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Παρθένος Σήμερα μάθε τι θα συμβεί με γεγονότα από την Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε πως θα περάσει ο Παρθένος Σήμερα στα επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά του σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Παρθένος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις εξακολουθούν να βρίσκονται στις προτεραιότητες σου καθώς η Σελήνη από τους Ιχθείς σου δημιουργεί την ανάγκη να ταυτιστείς απόλυτα με τους αγαπημένους σου "άλλους". Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα δεν είναι ευνοϊκή για να βγάλεις συμπεράσματα ούτε για να ανοίξεις τα χαρτιά σου πουθενά. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει αψιμαχίες στο σπίτι ή ένα βαρύ κλίμα εξαιτίας κάποιας διαφωνίας. Επίλεξε τα επιχειρήματα και όχι τις φωνές που θα οδηγήσουν στη συναισθηματική σου εξάντληση.

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα καλύτερα να προτιμήσεις να ακούσεις από τον/τη σύντροφό σου κάτι που δεν θα σου αρέσει παρά κάτι που θα είναι πολύ καλό καθώς σίγουρα δεν θα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες μπορεί να σου προκαλέσουν σύγχυση για αυτό απόφυγε να κάνεις "κίνηση".

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-02-2018 23:32:15
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι