Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Παρθένος Σήμερα - 23 10 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 583

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Παρθένος Σήμερα μάθε τι θα συμβεί με γεγονότα από την Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε πως θα περάσει ο Παρθένος Σήμερα στα επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά του σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Παρθένος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα δίνοντάς σου την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να λειτουργούν πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο. Αναμνήσεις και τραύματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε οδηγούν στο να απομονωθείς από τους γύρω σου, φρόντισε να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις μέσω της τέχνης ή του διαλογισμού που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις την ψυχολογία σου. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Σκορπιό πιθανό είναι να φέρει αντιπαραθέσεις με κοντινά σου πρόσωπα καθώς ζητήματα που εκκρεμούν δεν φαίνεται να λύνονται και δεν είναι δυνατόν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτεσαι ή τουλάχιστον έτσι νομίζεις.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Έρχονται ετήσιες προβλέψεις για το 2020 από την Σμάρω Σωτηράκη αποκλειστικά στο κανάλι μας στο you tubeΚάνε τώρα εγγραφή για να τις δεις πρώτος!

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα ο έντονος ρομαντισμός και η τρυφερότητα μπορεί να εξαλειφθούν λόγω της νευρικότητας που μπορεί να κυριαρχήσει στην επικοινωνία. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν, οι φραστικές αντιπαραθέσεις δεν αποκλείονται.

Επιτέλους! Η Σμάρω λέει ότι τα ερωτικά όνειρα γίνονται πραγματικότητα αυτήν την εβδομάδα! ΔΕΣ τώρα αν αναφέρεται στο δικό σου ζώδιο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-10-2019 03:11:40
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms