Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Παρθένος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 527

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Παρθένος Σήμερα μάθε τι θα συμβεί με γεγονότα από την Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε πως θα περάσει ο Παρθένος Σήμερα στα επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά του σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Παρθένος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα για να νιώσεις πως όλα βαίνουν καλώς θα ξεκινήσεις να απαριθμείς τις επαγγελματικές σου επιτυχίες, τις δεξιότητες σου και όλα αυτά που έχεις καταφέρει να αποκτήσεις μόνος/η σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα νιώσεις την ανάγκη να καταμετρήσεις όλα όσα σε κάνουν να νιώθεις σιγουριά! Είναι πιθανό να προβείς και σε κάποια οικονομική διευθέτηση προκειμένου να νιώσεις και οικονομική ασφάλεια. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω το απόγευμα μπορεί να σε κάνει άπληστο/η και να σου δημιουργήσει εμμονή με τα χρήματα. Μην πέσεις στην παγίδα.

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα θα δεις το ταίρι σου σαν το "κεκτημένο" σου και για αυτό το λόγο η συμπεριφορά σου μπορεί να είναι περισσότερο κτητική από αυτό που πρέπει. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα γίνει το προσωπικό σου στοίχημα καθώς θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον!

Ενεργειακά κοσμήματα για τα 12 ζώδια.

Aνακάλυψε το δικό σου και μετέτρεψε την αδυναμία του ζωδίου σου σε δύναμη.

Δες εδώ τη μεγάλη συλλογή.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-09-2017 09:53:09
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι