Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Παρθένος Σήμερα - 20 06 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 572

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Παρθένος Σήμερα μάθε τι θα συμβεί με γεγονότα από την Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε πως θα περάσει ο Παρθένος Σήμερα στα επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά του σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Παρθένος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η διάθεση σου είναι πιθανό να μην είναι σταθερή και να μεταλλάσσεται με γρήγορους ρυθμούς καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους θα εντείνει τη δυσθυμία σου καθώς δεν θα είναι εύκολο να επικοινωνήσεις αυτά που έχεις ανάγκη στους δικούς σου ανθρώπους και να τους κάνεις να σε καταλάβουν. Το μεσημέρι που η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Ζυγού θα είναι πιο εύκολο να δείξεις τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και τι είναι αυτό που σε πειράζει καθώς θα γίνεις περισσότερο εξωστρεφής. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε ένα οικονομικό σου ζήτημα καθώς μπορεί να πέσεις στην παγίδα και να μην το διαχειριστείς σωστά λόγω εγωιστικής διάθεσης.

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά:

Εάν δεν θέλεις να δημιουργηθούν προβλήματα με τον/τη σύντροφό σου καλό θα ήταν να συζητήσεις μαζί του οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί καθώς ο διάλογος θα σας βοηθήσει πολύ. Αν είσαι ελεύθερος/η άφησε αυτόν/ην που θέλεις να σε προσεγγίσει καθώς είναι η αρχή για να έρθετε κοντά.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-06-2018 01:09:21
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι