Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Παρθένος Σήμερα - 15 08 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 572

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Παρθένος Σήμερα μάθε τι θα συμβεί με γεγονότα από την Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε πως θα περάσει ο Παρθένος Σήμερα στα επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά του σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Παρθένος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα η μεγαλύτερη σου ανασφάλεια θα είναι αυτή που σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα, καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό σε κάνει αρκετά ευάλωτο/η σε περίπτωση που αισθανθείς πως δεν έχεις επαρκείς πόρους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα ψάξεις όλες τις προοπτικές που μπορούν να σε βοηθήσουν να βελτιώσεις το εισόδημά σου με κάθε τρόπο. Να θυμάσαι πως είναι πολύ πιθανό να βρεις τρόπο να κερδίζεις παραπάνω χρήματα αλλά αυτό θα απαιτεί να θυσιάσεις κάτι, όπως ο ελεύθερος χρόνος η ενασχόληση με αγαπημένες δραστηριότητες. Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά και η απόφαση είναι στο χέρι σου.

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα θα ψάχνεις αφορμές για να μεταφέρεις την ανασφάλεια που νιώθεις και στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου για αυτό και είναι πιθανόν να του επιρρίψεις ευθύνες πως σου την προκάλεσε εκείνος/η. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα φλερτ θα τονώσει προσωρινά την αυτοπεποίθησή σου, αλλά θα πρέπει να το δεις καλύτερα πριν αρχίζεις να κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-08-2018 05:46:14
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms