Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Παρθένος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 519

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Παρθένος Σήμερα μάθε τι θα συμβεί με γεγονότα από την Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε πως θα περάσει ο Παρθένος Σήμερα στα επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά του σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Παρθένος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα αυτό που θέλεις είναι να αποδείξεις τι αξίζεις στους γύρω σου και κυρίως σε αυτούς που σχετίζονται με τη δουλειά σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σου υπενθυμίσει πως χρειάζεσαι υπομονή, επιμονή και πολλή δουλειά για να καταφέρεις να ξεχωρίσεις. Οι ώρες που θα περάσεις στη δουλειά θα είναι αρκετές και μπορεί να δημιουργήσουν δυσαρέσκεια στο σπίτι καθώς για να σε δουν θα χρειαστεί να κλείσουν ραντεβού. Κάνε τις επιλογές σου αλλά προσπάθησε να βρεις μια ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική ζωή και τη δουλειά!

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά:

Η δυσαρέσκεια του/της συντρόφου σου θα είναι έντονη καθώς η αλήθεια είναι πως τον/την έχεις παραμελήσει και έχει δίκιο! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα πρέπει να μπει σε αναμονή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων!  Τι θα αντιμετωπίσεις σήμερα Παρθένε στα αισθηματικά σου; Θα έρθεις κοντά με το πρόσωπο που αγαπάς; Είμαι η Σμάρω Σωτηράκη κάλεσε εμένα και τους συνεργάτες μου στο 14540 για την προσωπική σου πρόβλεψη μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-23T06:15:10
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι