Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Παρθένος Σήμερα - 20 01 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 590

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Παρθένος Σήμερα μάθε τι θα συμβεί με γεγονότα από την Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε πως θα περάσει ο Παρθένος Σήμερα στα επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά του σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Παρθένος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και στρέφεις το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά την οικογένειά σου αφού είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς με πρόσωπα που μπορούν να σου δώσουν ζεστασιά και ασφάλεια. Φρόντισε να χαλιναγωγήσεις στην κυκλοθυμία σου γιατί είναι αυτή που μπορεί να σε οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες δημιουργεί τις προϋποθέσεις για συγκρούσεις τόσο σε ότι αφορά την οικογένεια όσο και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή λόγω της νευρικότητας και της εσωτερικής αναταραχής που σε διέπει.

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για τις 29 ως 26/1/2020. Δες το video!

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα η έντονα συγκρουσιακή σου ψυχολογία θα παίξει αρνητικό ρόλο και μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε ρομαντικές στιγμές που θέλεις να βιώσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ο εκνευρισμός δύσκολα θα σου επιτρέψει να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή. 

Ο Παρθένος το 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη.

Ετήσιες προβλέψεις 2020! Πως θα είναι το νέο έτος γι’ σένα Παρθένε μου; Διάβασε ΕΔΩ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-01-2020 16:54:47
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms