Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Παρθένος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 527

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Παρθένος Σήμερα μάθε τι θα συμβεί με γεγονότα από την Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε πως θα περάσει ο Παρθένος Σήμερα στα επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά του σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Παρθένος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα θα νιώσεις ασφαλής μόνο αν έχεις τακτοποιήσει τις οικονομικές σου υποχρεώσεις για αυτό και η ημέρα θα ξεκινήσει με προσθέσεις και αφαιρέσεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία θα σου φέρει ευκαιρίες που θα έχουν θετική επίδραση στο πορτοφόλι σου. Την ίδια στιγμή η αντίθεση της Σελήνης με τον  Ουρανό από τον  Κριό σου εφιστά την προσοχή καθώς τα νεύρα σου θα δώσουν δυναμικό παρόν στην ημέρα ιδιαίτερα εκεί που δεν πρέπει!

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα τα θέλεις όλα η τίποτα από το/η σύντροφο σου αλλά μήπως είσαι πολύ απαιτητικός/η; Αν δεν έχεις βρει τον/ην κατάλληλο η ημέρα θα είναι γενναιόδωρη μαζί σου αλλά η εξέλιξη μιας νέας γνωριμίας θα είναι στο δικό σου χέρι!

Ενεργειακά κοσμήματα για τα 12 ζώδια.

Aνακάλυψε το δικό σου και μετέτρεψε την αδυναμία του ζωδίου σου σε δύναμη.

Δες εδώ τη μεγάλη συλλογή.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-09-2017 20:10:47
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι