Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Παρθένος Σήμερα - 21 10 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 575

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Παρθένος Σήμερα μάθε τι θα συμβεί με γεγονότα από την Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε πως θα περάσει ο Παρθένος Σήμερα στα επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά του σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Παρθένος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η ημέρα πιθανόν να είναι γεμάτη ραντεβού είτε προσωπικού είτε επαγγελματικού χαρακτήρα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς σου φωνάζει να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως είναι μια πολύ καλή ημέρα για να πείσεις τους άλλους για κάτι που θέλεις, καθώς θα έχεις αυτή την ικανότητα. Δεν αποκλείεται να σκεφτείς πως ήρθε η ώρα να κάνεις και ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σου, όμως προσπάθησε να μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις και να δεις πραγματικά ποιοι αξίζει να είναι δίπλα σου και ποιοι όχι.

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά:

Μία συζήτηση που θα κάνεις με τον/τη σύντροφό σου είναι πιθανόν να σε βάλει στη διαδικασία να αρχίσεις να σκέφτεσαι για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα σχέση θα ξεκινήσει από μία γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-10-2018 09:05:42
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms