Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Παρθένος Σήμερα - 19 12 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 575

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Παρθένος Σήμερα μάθε τι θα συμβεί με γεγονότα από την Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε πως θα περάσει ο Παρθένος Σήμερα στα επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά του σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Παρθένος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Μια εξόρμηση είτε σε κοντινό είτε σε μακρινό προορισμό είναι αυτό που σου λείπει σήμερα κι αν δεν καταφέρεις να το πραγματοποιήσεις κυριολεκτικά, σίγουρα θα το πραγματοποιήσεις μεταφορικά με το μυαλό σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου δίνει ευκαιρίες να ξεφύγεις από τα στενά όρια της καθημερινότητας και των υποχρεώσεων της, ακόμα και με μερικές σκέψεις που θα σου φέρει στο μυαλό. Η αντίθεση που σχηματίζει το πρωί με την Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει ως οτιδήποτε και αν κάνεις σήμερα σίγουρα θα καταφέρεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσεις να χαζεύεις ένα άλμπουμ που έχεις μαζί με το/η σύντροφο σου από αγαπημένα μέρη που έχετε επισκεφθεί, καθώς αυτό και μόνο θα είναι αρκετό για να σας φτιάξει τη διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το στενό σου περιβάλλον θα έρθει μία ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-12-2018 01:25:54
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms