Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Παρθένος Σήμερα - 25 02 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 600

Οι ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου σήμερα από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη για αισθηματικά και επαγγελματικά.

Παρθένος σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύες και το εξάγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να θέσει γερές βάσεις και θεμέλια σε πιθανές συνεργασίες που είναι άκρως δημιουργικές για σένα. Η ρεαλιστική διαχείριση ζητημάτων στη σχέση σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σταθερότητα και ασφάλεια για εσένα και το ταίρι σου. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Κριό ανεβάζοντας κατακόρυφα το πάθος και την ανάγκη να γίνεις ένα με τον άνθρωπό σου. Αυτό βέβαια μπορεί να οδηγήσει σε έντονα ανασφαλείς συμπεριφορές και ξεσπάσματα που θα προκαλέσουν προβλήματα, φρόντισε να τα περιορίσεις.

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά

Σήμερα αφέσου στα έντονα συναισθήματα και τον αισθησιασμό και μην επιτρέψεις τους φόβους σου να κυριαρχήσουν και να χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η η ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου δεν αφήνει περιθώρια για εξωστρέφεια. 

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-02-2020 01:53:30
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms