Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Παρθένος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 517

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Παρθένος Σήμερα μάθε τι θα συμβεί με γεγονότα από την Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε πως θα περάσει ο Παρθένος Σήμερα στα επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά του σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Παρθένος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Τα θέματα που αφορούν την καριέρα σου και τη δημόσια εικόνα σου θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους θα τονίσει την ανάγκη σου για εξέλιξη και αναγνώριση. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, μπορεί να φέρει κάποια επαγγελματική πρόταση που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα δημιουργήσει το κατάλληλο σκηνικό για να παραπλανηθείς και να εκτεθείς. Αξιολόγησε σημαντικές προτάσεις -αλλά και τους γύρω σου- μια άλλη ημέρα με πιο ορθή κρίση.

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά:

 Η σχέση με το ταίρι σου δεν θα είναι προτεραιότητα σου σήμερα και, για να αποφύγεις τις εντάσεις, θα του πεις πολλές δικαιολογίες. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, κράτησε μικρό καλάθι σχετικά με μια νέα γνωριμία και μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Τι θα αντιμετωπίσεις σήμερα Παρθένε στα αισθηματικά σου; Θα έρθεις κοντά με το πρόσωπο που αγαπάς; Είμαι η Σμάρω Σωτηράκη κάλεσε εμένα και τους συνεργάτες μου στο 14540 για την προσωπική σου πρόβλεψη μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-26T14:03:47
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι