Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Παρθένος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 536

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Παρθένος Σήμερα μάθε τι θα συμβεί με γεγονότα από την Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε πως θα περάσει ο Παρθένος Σήμερα στα επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά του σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Παρθένος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω είναι πολύ βοηθητική για να ασχοληθείς με τις δεξιότητες που έχεις και να ανακαλύψεις νέα χόμπι που τονίζουν τη δημιουργικότητα σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό πιθανόν να δημιουργήσει την ανάγκη να διοχετεύσεις τη συναισθηματική σου ένταση κάπου αλλιώς δεν θα καταφέρεις να παραμείνεις ήρεμος/η. Προσπάθησε να συγκρατήσεις το έντονο ταπεραμέντο σου διαφορετικά οι πρώτοι που θα το αντιληφθούν θα είναι οι φίλοι και ο/η σύντροφος σου καθώς κάτι θα βρεις για να δημιουργήσεις ένταση.

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι πιθανό να γίνεις εριστικός/η προς το ταίρι σου σε περίπτωση που δεν σου κάνει τα χατίρια αλλά η δράση πάντα φέρνει αντίδραση. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία μπορεί να σταματήσει όσο ξαφνικά ξεκίνησε για αυτό να είσαι προσεκτικός/η!

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-11-2017 20:18:03
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι