Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Καρκίνος Σήμερα - 21 08 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 1497

Πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα η αστρολόγος αρθρογραφεί την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας αποκαλύπτει αν θα είναι μια ευχάριστη μέρα. Μάθε πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Καρκίνος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος καθώς έχεις ανάγκη να επικοινωνήσεις μαζί τους και να συζητήσεις πιθανές ιδέες που έχεις. Πρόσεξε γιατί μπορεί να γίνεις απαξιωτικός με όποιον διαφωνεί. Το τρίγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο σου δίνει το δυναμισμό και την ενεργητικότητα που χρειάζεται να κυνηγήσεις πιθανές εμπορικές ή επικοινωνιακές συμφωνίες που θα σε βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Ουρανό δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις για εξόδους με φίλους που θα σε ευχαριστήσουν.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα κάνε τη διαφορά και αιφνιδίασε με κοινές δράσεις το ταίρι σου απογειώνοντας τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι γνωριμία που θα έρθει αιφνιδιαστικά μέσα από το φιλικό περίγυρο για να σε ταρακουνήσει για τα καλά. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-08-2019 03:54:12
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι