Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Καρκίνος Σήμερα - 02 12 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 1524

Οι ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου σήμερα για αισθηματικά και επαγγελματικά.

Καρκίνος Σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Καρκίνε, η μέρα δημιουργεί ένα ξέφρενο σκηνικό διασκέδασης που θέλεις να συμμετάσχεις. Προσοχή όμως σε υπερβολές που μπορεί να οδηγήσουν στην αμετροέπεια και να μην απολαύσεις τις όμορφες στιγμές που μπορείς να έχεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να καταφέρεις να πατήσεις γερά στα πόδια σου θέτοντας πρακτικούς και ρεαλιστικούς στόχους στο επαγγελματικό πεδίο. Πρόσωπα από το εξωτερικό μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους με ιδανικές προτάσεις, μην δείξεις άμεσα εμπιστοσύνη γιατί υποκρύπτονται λεπτομέρειες που δεν ξέρεις.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά

Το πάθος και η επιθυμία για περιπέτεια κατακλύζει τη σχέση και δεν αφήνει περιθώρια για κάτι λιγότερο. Είναι σημαντικό όμως να πατάς γερά στα πόδια σου γιατί οι μη ρεαλιστικές προσδοκίες σου μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να υπάρξει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, φρόντισε να μην το εξιδανικεύεις γιατί οι ψευδαισθήσεις κυριαρχούν.

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
02-12-2020 02:15:36
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms