Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Καρκίνος Σήμερα - 18 02 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 1473

Πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα η αστρολόγος αρθρογραφεί την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας αποκαλύπτει αν θα είναι μια ευχάριστη μέρα. Μάθε πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Καρκίνος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου σε οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια, για αυτό είναι πολύ πιθανόν το μυαλό σου να κολλήσει σε οικονομικά ζητήματα αλλά και τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα σου χαρίσει ευκαιρίες για να διευθετήσεις σωστά ένα οικονομικό σου ζήτημα, να κάνεις μία νέα συμφωνία ή να διαπραγματευτείς το οικονομικό σκέλος μιας συμφωνίας προς όφελος σου. Βέβαια ενδέχεται να το παρακάνεις και το ενδιαφέρον σου προς τα χρήματα να είναι τέτοιο που να μην σε απασχολήσει τίποτε άλλο όλη την ημέρα, προκαλώντας τη δυσφορία των αγαπημένων σου ανθρώπων.

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να υποσχεθείς στον εαυτό σου πως δεν θα «κολλήσεις» στη συζήτηση σας οικονομικά ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με πολύ καλή διάθεση και θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου, καθώς θα σε κάνει να αισθανθείς υπέροχα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-02-2019 14:28:35
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι