Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Καρκίνος Σήμερα - 21 10 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 1439

Πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα η αστρολόγος αρθρογραφεί την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας αποκαλύπτει αν θα είναι μια ευχάριστη μέρα. Μάθε πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Καρκίνος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα η προσοχή σου θα στραφεί σε νέες πληροφορίες για πράγματα που σε ενδιαφέρουν αλλά και σε νέα που θα φτάσουν στα αυτιά σου και σχετίζονται με τον περίγυρό σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σου δημιουργεί μία γλυκιά περιέργεια για οτιδήποτε δεν γνωρίζεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως τα νέα θα έρθουν μέσω ενός στενού σου συνεργάτη ή του/ης συντρόφου σου. Βέβαια είναι πιθανόν να πάρεις και πληροφορίες οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, όμως η ισχυρή διαίσθηση σου θα σε βοηθήσει να καταλάβεις και να διαχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα.

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς αν το θέλεις μπορείς να τον/ην κάνεις να περάσει υπέροχα δίπλα σου. Αν είσαι ελεύθερος/η άκουσε τι υπάρχει πίσω από τις λέξεις που λέει αυτός/η που σε ενδιαφέρει και θα καταλάβεις…

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-10-2018 09:06:48
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms