Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Καρκίνος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 1359

Πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα η αστρολόγος αρθρογραφεί την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας αποκαλύπτει αν θα είναι μια ευχάριστη μέρα. Μάθε πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Καρκίνος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η διάθεση σου θα είναι πιο εσωστρεφής σήμερα για αυτό και θα αναζητήσεις τη θαλπωρή του σπιτιού σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία είναι ευνοϊκή για να λύσεις θέματα που έχουν προκύψει και σχετίζονται με το σπίτι σου. Ακόμα θα έχεις την ευκαιρία να εξομαλύνεις τις σχέσεις με τους δικούς σου που τις προηγούμενες ημέρες μπορεί να είχαν διαταραχθεί. Την ίδια στιγμή η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα ή μια νέα επαγγελματική ευκαιρία!

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα θα νιώσεις πολύ τυχερός/η για την επιλογή του/ης συντρόφου σου για αυτό λοιπόν μην αναλώνεσαι σε λεπτομέρειες που σε εκνευρίζουν και απλά δείξε τα συναισθήματα σου! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια επαγγελματική σχέση θα μετατραπεί σε προσωπική.

Ενεργειακά κοσμήματα για τα 12 ζώδια.

Aνακάλυψε το δικό σου και μετέτρεψε την αδυναμία του ζωδίου σου σε δύναμη.

Δες εδώ τη μεγάλη συλλογή.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-09-2017 20:13:24
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι