Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Καρκίνος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 1308

Πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα η αστρολόγος αρθρογραφεί την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας αποκαλύπτει αν θα είναι μια ευχάριστη μέρα. Μάθε πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Καρκίνος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι στα πάνω της καθώς η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού θα δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις για να περάσεις καλά με ανθρώπους που αγαπάς. Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, θα διευρύνει τον περίγυρό σου καθώς η εξωστρεφής διάθεσή σου θα σε οδηγήσει σε νέες γνωριμίες. Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να ασχοληθείς με τις ανάγκες σου που σήμερα θα είναι οι βόλτες, οι συζητήσεις και το φλερτ!

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά:

Η παιχνιδιάρικη διάθεση σου μπορεί να βάλει το ταίρι σου σε σκέψεις γι αυτό προσπάθησε να μην του δώσεις δικαιώματα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, οι νέες γνωριμίες ευνοούνται σήμερα γι αυτό εκμεταλλεύσου το! Τι θα αντιμετωπίσεις σήμερα Καρκίνε στα αισθηματικά σου; Θα έρθεις κοντά με το πρόσωπο που αγαπάς; Είμαι η Σμάρω Σωτηράκη κάλεσε εμένα και τους συνεργάτες μου στο 14540 για την προσωπική σου πρόβλεψη μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-22T22:15:53
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι