Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Καρκίνος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 1322

Πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα η αστρολόγος αρθρογραφεί την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας αποκαλύπτει αν θα είναι μια ευχάριστη μέρα. Μάθε πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Καρκίνος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Άλλη μία ημέρα που θα ξυπνήσεις παρέα με τις ανησυχίες σου καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους θα σου δημιουργήσει μια γενικότερη απογοήτευση για όλους και για όλα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να εντείνει αυτό το συναίσθημα αλλά θα βοηθήσει και τη λογική σου να υπερισχύσει. Άφησε τα υποθετικά σενάρια και ασχολήσου με την εργασία σου και τις λοιπές σου υποχρεώσεις, καθώς αν δεν το κάνεις θα δημιουργηθούν προβλήματα και σε αυτούς τους τομείς.

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα ακόμα κι αν δεν έχεις πολλές δουλειές θα είσαι απασχολημένος με τις σκέψεις σου και δεν θα έχεις όρεξη να δεις το ταίρι σου παρά μόνο για να το κατακρίνεις! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, σήμερα θα είσαι απόμακρος/η με όλους και αυτό δεν θα βοηθήσει νέες γνωριμίες.  Τι θα αντιμετωπίσεις σήμερα Καρκίνε στα αισθηματικά σου; Θα έρθεις κοντά με το πρόσωπο που αγαπάς; Είμαι η Σμάρω Σωτηράκη κάλεσε εμένα και τους συνεργάτες μου στο 14540 για την προσωπική σου πρόβλεψη μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-23T06:16:22
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι