Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Καρκίνος Σήμερα - 23 10 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 1511

Πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα η αστρολόγος αρθρογραφεί την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας αποκαλύπτει αν θα είναι μια ευχάριστη μέρα. Μάθε πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Καρκίνος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα και μπορείς να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις καθώς είναι αυτά που σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος. Φρόντισε επίσης να μην μπεις σε διαδικασία έντονης σπατάλης που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει στον προϋπολογισμό σου. Αφοσιώσου στο να δρομολογήσεις σχέδια για νέους πόρους που θα δημιουργήσουν την ασφάλεια που αποζητάς. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να βγάλει φόβους και ανασφάλειες στην επιφάνεια που να εκδηλωθούν επιθετικά και να προκληθούν εντάσεις τόσο με τα πρόσωπα που συναλλάσσεται σε όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Έρχονται ετήσιες προβλέψεις για το 2020 από την Σμάρω Σωτηράκη αποκλειστικά στο κανάλι μας στο you tubeΚάνε τώρα εγγραφή για να τις δεις πρώτος!

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα οι ανασφάλειές σου είναι αυτές που μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα στη σχέση σου φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Αν είσαι ελεύθερος/η το έλλειμμα αυτοπεποίθησης και ο εκνευρισμός δεν αφήνουν περιθώρια για έντονο ερωτικό παιχνίδι.

Επιτέλους! Η Σμάρω λέει ότι τα ερωτικά όνειρα γίνονται πραγματικότητα αυτήν την εβδομάδα! ΔΕΣ τώρα αν αναφέρεται στο δικό σου ζώδιο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-10-2019 03:12:54
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms