Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Καρκίνος Σήμερα - 19 12 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 1451

Πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα η αστρολόγος αρθρογραφεί την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας αποκαλύπτει αν θα είναι μια ευχάριστη μέρα. Μάθε πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Καρκίνος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Οποιοδήποτε θέμα και να σε απασχολεί σήμερα καλό θα ήταν να το συζητήσεις με τους φίλους σου και να πάρεις τη γνώμη τους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και από αυτή τη θέση θα εξακολουθεί να τονίζει τη σημασία που έχουν οι φίλοι σου για εσένα. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό το πρωί υποδηλώνει πως η ημέρα εκτός από όλα τα άλλα θα έχει και διάθεση για φλερτ! Δεν αποκλείεται να σε φλερτάρουν σε ένα χώρο που θα βρεθείς είτε μόνος/η σου είτε παρέα με ένα φιλικό σου πρόσωπο και αυτό θα σε ανεβάσει!

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να επιλέξεις να αφιερώσεις χρόνο σε εκείνον/η και να του/ης δείξεις το ενδιαφέρον σου έμπρακτα. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ ενός ανθρώπου που θα βρεθείτε σε μία κοινή παρέα σήμερα, δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-12-2018 01:26:58
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms