Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Καρκίνος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 1341

Πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα η αστρολόγος αρθρογραφεί την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας αποκαλύπτει αν θα είναι μια ευχάριστη μέρα. Μάθε πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Καρκίνος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να καταφέρεις να βρεις λύση σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου και να τακτοποιήσεις μικρές εκκρεμότητες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή είναι μια καλή ευκαιρία για να παρουσιάσεις τα επιχειρήματα σου προκειμένου να "κερδίσεις" μια αύξηση! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα παρασύρει το μυαλό σου μακριά από έξοδα και προϋπολογισμούς. Οι συναντήσεις με ανθρώπους του συγγενικού και όχι μόνο περιβάλλοντος σου θα καταφέρουν να σε χαλαρώσουν και να σε βοηθήσουν να ξαναβρείς την καλή σου διάθεση.

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά:

Μια συζήτηση με το ταίρι σου θα σε βοηθήσει αφήσεις πίσω την ανασφάλεια σου και να ηρεμήσεις από σκέψεις που σε αγχώνουν. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου οι νέες γνωριμίες ευνοούνται περισσότερο κατά το δεύτερο μισό της ημέρας.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-07-2017 09:48:31
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι