Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Καρκίνος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 1373

Πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα η αστρολόγος αρθρογραφεί την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας αποκαλύπτει αν θα είναι μια ευχάριστη μέρα. Μάθε πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Καρκίνος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Οι επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα τονίσει τη συναισθηματική πλευρά τους. Σήμερα θα θελήσεις να συζητήσεις τα παράπονα σου και να γεφυρώσεις την απόσταση που μπορεί να είχε δημιουργηθεί στις σχέσεις σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον  Κριό δεν θα σε αφήσει να το κάνεις εύκολα καθώς θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό και την τάση να γίνεις επαναστάτης χωρίς αιτία. Προσπάθησε να ακούσεις τους άλλους και να τους συμβουλευθείς καθώς σε κάποια πράγματα οι νουθεσίες τους θα είναι σωστές. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για να γεφυρώσεις αποστάσεις προσπάθησε όμως να μη δημιουργήσεις μεγαλύτερες!

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η στη συνύπαρξη με το ταίρι σου καθώς η συμπεριφορά σου μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς οι αντιδράσεις σου σε κάποιον/α που έχεις γνωρίσει πρόσφατα μπορεί να είναι υπερβολικές.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-11-2017 20:13:53
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι