Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Καρκίνος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 1401

Πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα η αστρολόγος αρθρογραφεί την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας αποκαλύπτει αν θα είναι μια ευχάριστη μέρα. Μάθε πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Καρκίνος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και το μυαλό σου ήδη κάνει σχέδια για την ημέρα που θα έχεις ρεπό από τη δουλειά και τις υποχρεώσεις και θα μπορέσεις να ξεφύγεις και να κάνεις μια εκδρομή! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα εξιδανικεύσει τα σχέδια σου και τα επόμενα σου πλάνα στέλνοντας σε στα ουράνια, όμως καλό θα είναι να δεις αν αυτά που σχεδιάζεις μπορούν να υλοποιηθούν πρακτικά. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Τοξότη μπορεί να σου  υπενθυμίσει δουλειές της καθημερινότητας που θα χρειαστεί να φέρεις εις πέρας και τελικά να κουραστείς!

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα θα είσαι αρκετά αφηρημένος/η και αυτό μπορεί να δημιουργήσει διαμάχες ανάμεσα σε εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς θα του δημιουργηθούν απορίες. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σου πει πολλά και θα σε παρασύρει σε λάθος εκτίμηση.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-02-2018 23:31:02
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι