Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Καρκίνος Σήμερα - 20 06 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 1418

Πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα η αστρολόγος αρθρογραφεί την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας αποκαλύπτει αν θα είναι μια ευχάριστη μέρα. Μάθε πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Καρκίνος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η διάθεση σου για συζητήσεις και βόλτες στα μαγαζιά με συγγενείς , φίλους και γείτονες συνεχίζονται και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σε γεμίζει με όρεξη για δημόσιες σχέσεις! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους μπορεί να σε κάνει να σαμποτάρεις τον ίδιο σου τον εαυτό καθώς δεν θα είναι εύκολο να εξηγήσεις με τον κατάλληλο τρόπο τις σκέψεις σου και τους προβληματισμούς σου. Από το μεσημέρι και έπειτα η προσοχή σου θα στραφεί σε ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένειά σου μιας και η Σελήνη περνάει στο Ζυγό, όμως και εκεί χρειάζεται καλή διάθεση καθώς είναι το σημαντικότερο για να μπορέσεις να λύσεις οτιδήποτε σε απασχολεί.

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα θα πρέπει να καταβάλεις προσπάθεια καθώς δεν θα είναι εύκολο να συντονίσεις αυτά που σκέφτεσαι με αυτά που δείχνεις με αποτέλεσμα οι κινήσεις σου να μπερδέψουν τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς δεν θα είναι εύκολο να δείξεις τα θέλω σου.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-06-2018 01:08:42
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι