Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Καρκίνος Σήμερα - 20 01 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 1515

Πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα η αστρολόγος αρθρογραφεί την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας αποκαλύπτει αν θα είναι μια ευχάριστη μέρα. Μάθε πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Καρκίνος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να έχεις αναλάβει σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά σου. Είναι επιτακτική ανάγκη να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε εμμονές, γκρίνια και επικριτική διάθεση προς τους γύρω σου γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι και επικοινωνείς αυτά που νιώθεις. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες δημιουργεί υπερένταση που μπορεί να εκτονωθεί τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στο εργασιακό περιβάλλον, προσοχή γιατί οι συγκρούσεις θα είναι έντονες.

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για τις 29 ως 26/1/2020. Δες το video!

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι σημαντικό να μην αφήσεις τις λεπτομέρειες της σχέσης σου να σε οδηγήσουν στο να γκρινιάζεις το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η η ανάγκη να τακτοποιήσεις καθημερινά ζητήματα μπορεί να περιορίσει τη διάθεση για ερωτικό παιχνίδι. 

Ο Καρκίνος το 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη.

Ετήσιες προβλέψεις 2020! Πως θα είναι το νέο έτος γι’ σένα Καρκίνε μου; Διάβασε ΕΔΩ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-01-2020 16:56:20
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms