Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Καρκίνος Σήμερα - 15 08 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 1431

Πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα η αστρολόγος αρθρογραφεί την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας αποκαλύπτει αν θα είναι μια ευχάριστη μέρα. Μάθε πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Καρκίνος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Μια συζήτηση με άτομα της οικογένειας σου μπορεί να γίνει η αφορμή για οικογενειακές διενέξεις καθώς δεν θα είσαι θετικός/η σε καμία άλλη οπτική πέρα από τη δική σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει προσκόλληση στις ιδέες τις απόψεις σου, τις οποίες θα υποστηρίξεις σχεδόν με εμμονή. Αν δεν θέλεις να δημιουργήσεις εντάσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα πρέπει να μπεις σε διάλογο και να μην αφήσεις το πείσμα σου να πάρει τα ηνία και να συντηρήσει μία διαφωνία. Αν το κάνεις θα καταφέρεις να διατηρήσεις την καλή σου διάθεση και την ησυχία μέσα στο σπίτι.

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα μία διαφωνία με τον/τη σύντροφό σου μπορεί να πάρει μεγάλες διαστάσεις απλά και μόνο επειδή δεν θα έχεις τη διάθεση ούτε καν να το συζητήσεις, πράγμα που θα εντείνει την απόσταση μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα μπορεί να φέρει «τροποποιήσεις» σε μία πρόσφατη αισθηματική ιστορία.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-08-2018 05:46:36
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms