Quantcast

Καρκίνος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 48

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Καρκίνους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο

Αρπάξτε την ευκαιρία για νέες οικονομικές επιτυχίες. Με την αρμονική Αφροδίτη και τον ενεργητικό Άρη να βρίσκονται στον Λέοντα και στο δεύτερο οίκο σας, της εργασίας και των χρημάτων σας, έχετε μεγάλη ώθηση για να δραστηριοποιηθείτε για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Μπορεί να χρειαστεί να περικόψετε κάποιες από τις δαπάνες σας για να καλύψετε κάποιες έκτακτες ανάγκες. Τώρα είστε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας, και είστε από τον περασμένο μήνα που έφτασε ο Άρης σε αυτόν τον τομέα του χάρτη σας. Επειδή ο Άρης μπορεί να ενισχύσει το άγχος σας, μπορεί να νιώσετε πίεση για να πληρώσετε έναν μεγάλο λογαριασμό ή απλώς στην προσπάθειά σας να δημιουργήσετε μια νέα πηγή εισοδήματος. Οι συνάδελφοί σας ή ένα έργο στην εργασία σας μπορεί να σας δημιουργήσουν πίεση.

Με τη νέα Σελήνη στους Διδύμους και στο νωχελικό δωδέκατο οίκο σας δεν θα έχετε χρόνο και ενέργεια για επιφανειακούς και δραματικούς ανθρώπους. Στην πραγματικότητα, εκείνο το άτομο του οποίου τα αστεία έμοιαζαν τόσο ξεκαρδιστικά πριν από μερικές εβδομάδες, τώρα θα μπορούσε να σας φαίνεται παιδαριώδης και ενοχλητικός. Αντί να αποδεχτείτε μια πρόσκληση από τους φίλους σας για διασκέδαση, τώρα θα μπορούσατε να σερφάρετε με τις ώρες στη Google, να εξερευνάτε τα κοινωνικά δίκτυα χωρίς να ανταλλάσσετε απόψεις, να ασχολείστε με τον διαλογισμό ή να δραπετεύσετε σε μια ήσυχη παραλία μακριά από τους ενοχλητικούς. Τίποτα δεν σας χαλαρώνει περισσότερο από το να είστε ξαπλωμένοι στην αιώρα, σε μια παραλία με ένα καλό μυθιστόρημα.

Βάζετε τάξη και κάνετε έναν προγραμματισμό στη ζωή σας καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον υγιή και εργατικό έκτο οίκο σας. Τώρα δίνετε σημασία στη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, αλλάζει ριζικά ο τρόπος αντίληψης προσώπων και καταστάσεων, είναι περισσότερο ανοιχτόμυαλος και επεκτατικός. Θα μπορούσατε να προσλάβετε νέο υπαλληλικό προσωπικό ή έναν διαχειριστή ενός έργου που σας βοηθά με τις ποικίλες γνώσεις του. Ή μπορεί να κινητοποιηθείτε για να αλλάξετε τον χώρο της εργασίας σας ή προσλαμβάνετε έναν βοηθό. Ένα «πράσινο» ή φιλικό προς το περιβάλλον έργο μπορεί να κεντρίσει την προσοχή σας ή ίσως εμπλακείτε σε κάτι που περιλαμβάνει την ευεξία και την ομορφιά σας (ώρα να πάτε επιτέλους στο γυμναστήριο ή να θρέφεστε με βιολογικά προϊόντα;). Δεν χρειάζεται να παίρνετε τη ζωή τόσο στα σοβαρά.

Ο Καρκίνος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐

Ανάγκη ανεξαρτησίας

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Αναγνώριση της αξίας σας

Μάρτιος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Καλή διάθεση

Μάιος ⭐⭐⭐

Σωστές κινήσεις

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Αρμονία

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Είστε δραστήριοι

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Νέες γνωριμίες

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Επισημοποίηση σχέσης

Οκτώβριος ⭐⭐

Πολλές υποχρεώσεις

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Εισροή χρημάτων

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Πολλή δουλειά & Διασκέδαση

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-05-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 Κλήση 14540