Καρκίνος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 48

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Καρκίνους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο

Πάθος, ένταση και γοητεία. Με την Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας δεν θέλετε να ξεκουραστείτε στο σπίτι σας αλλά να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε, να βγείτε έξω το βράδυ για δείπνο με τον αγαπημένο σας ή με τους καλύτερους φίλους σας. Ο ρομαντισμός και το πάθος πλημυρίζουν την καρδιά σας, οπότε εκφράστε ό, τι κρύβετε στα βάθη της ψυχής σας. Όλες οι διαπροσωπικές σας υποθέσεις και οι στενές σχέσεις σας έρχονται στο προσκήνιο καθώς ο ανάδρομος Ερμής κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Μπορεί να διαταραχθεί η ισορροπία, η αρμονία και η συνεργασία καθώς με τον Ερμή ανάδρομο μπορεί να αντιμετωπίσετε ατυχίες ή παρεξηγήσεις στη σχέση σας ή στις συνεργασίες σας, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί όταν επικοινωνείτε με τους άλλους.

Με τη νέα Σελήνη και τον Άρη στον Τοξότη και στον υγιή έκτο οίκο σας, είναι μια τέλεια στιγμή για να δοκιμάσετε κάτι νέο που σχετίζεται με τη φυσική σας κατάσταση, την υγιεινή διατροφή ή την ανανέωση του στυλ σας. Απολαύστε βιολογικά προϊόντα ή δείτε χειμερινά καταφύγια (ο Τοξότης διέπει τα ταξίδια) που συνδυάζουν προσωπική ανάπτυξη και άσκηση. Διοχετεύστε την θετική σας ενέργεια σε μια δραστηριότητα προσανατολισμένη στις υπηρεσίες, όπως τον εθελοντισμό σε μια αποστολή στο εξωτερικό ή κάνοντας δωρεά τροφίμων σε όσους έχουν ανάγκη. Υπάρχει επίσης μια έντονη επιθυμία να ρισκάρετε και να ξεφύγετε από τη ζώνη της άνεσής σας, ίσως προβάλετε τον εαυτό σας περισσότερο στους άλλους, ειδικά αν αυτό σημαίνει ότι μοιράζεστε τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας με σκοπό να βοηθήσετε κάποιον άλλο.

Κολυμπάτε στον ωκεανό των συγκινήσεων καθώς η πανσέληνος που φωτίζει τον πρώτο σας οίκο, της προσωπικής σας ταυτότητας, φέρνει στο φως τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Το ζώδιό σας κυβερνάται από τη Σελήνη, επομένως επηρεάζεστε ιδιαίτερα από τις σεληνιακές φάσεις, πόσο μάλλον από την πανσέληνο. Αυτή η εκφραστική πανσέληνος θα μπορούσε να φέρει έντονα, ακόμη και δραματικά συναισθήματα. Ξεχάστε τώρα την απόκρυψη των όσων νιώθετε, τα συναισθήματά σας θα είναι πλήρως ορατά. Όχι βέβαια ότι αυτό είναι κακό. Επίσης το φεγγάρι σας βάζει σε προβληματισμό: Τα μεγαλόπνοα σχέδιά σας (ερωτικά ή επαγγελματικά) υλοποιήθηκαν όπως είχατε φανταστεί; Σίγουρα μπορεί να μην ήταν εύκολα τα πράγματα αλλά μην αποθαρρύνεστε. Δείτε τα πράγματα από μια θετική προοπτική και μην εστιάζεστε στο τι πήγε στραβά.

Ο Καρκίνος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐

Ανάγκη ανεξαρτησίας

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Αναγνώριση της αξίας σας

Μάρτιος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Καλή διάθεση

Μάιος ⭐⭐⭐

Σωστές κινήσεις

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Αρμονία

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Είστε δραστήριοι

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Νέες γνωριμίες

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Επισημοποίηση σχέσης

Οκτώβριος ⭐⭐

Πολλές υποχρεώσεις

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Εισροή χρημάτων

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Πολλή δουλειά & Διασκέδαση

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-12-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms