Quantcast

Καρκίνος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 48

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Καρκίνους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο

Ώρα να απολαύσετε μια πολυτελή ζωή, να ξοδέψετε για τη διασκέδασή σας και την αγάπη χάρη στην Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, η οποία θα βρίσκεται σε αυτόν τον τομέα του χάρτη σας ως τις 22 Ιουλίου. Για τους επιχειρηματίες, είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε να βελτιώσετε την επωνυμία της επιχείρησής σας με εντυπωσιακές φωτογραφίες και γραφικά, προβάλλοντάς την σε μια εκδήλωση. Μετά τις 22 του μήνα, η Αφροδίτη θα κινείται στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας και σας ζητά να βγείτε από τις συνήθη ρουτίνα σας, ανεξάρτητα από το εάν αυτό σημαίνει να κάνετε ένα κοντινό ταξίδι ή να εγγραφείτε σε ένα μακρόχρονο πρόγραμμα σπουδών. Σκέφτεστε τώρα πιο λογικά και πρακτικά και είστε έτοιμοι να μειώσετε το χάσμα στην αγάπη. Έχετε σωστή κρίση που προέρχεται από τη λογική και την ηθική ακεραιότητά σας.

Είναι όλα για σας! Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας αισθάνεστε ζωντανοί και ανανεωμένοι, έτοιμοι να πάρετε αυτό που θέλετε, να θέσετε νέους στόχους. Ορίστε την ατζέντα σας, δεν είναι καιρός να είστε παθητικοί ή να πηγαίνετε με τη ροή των γεγονότων ή να παραγκωνίζετε τον εαυτό σας για χάρη κάποιου άλλου (υπάρχει πιθανότητα να το κάνετε έτσι κι αλλιώς). Γίνετε ο καλύτερος δικηγόρος του εαυτού σας και μην υποχωρείτε αν πρόκειται για τις προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες σας. Σίγουρα, μπορεί να θεωρηθείτε λίγο εγωιστές, αλλά γιατί να σας πειράζει αυτό; Κανείς άλλος δεν θα σας ικανοποιήσει τα μεγαλύτερα όνειρά σας, μόνο εσείς μπορείτε. Εάν το θέλετε, εναπόκειται σε εσάς να αγωνιστείτε για τον εαυτό σας και να πάρετε το χρυσό μετάλλιο.

Ετοιμαστείτε για τη μεγάλη σας ανταμοιβή, να κάνετε μια κίνηση χωρίς επιστροφή στην ερωτική ή την επαγγελματική σας ζωή. Με την πανσέληνο να φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και οικείων σχέσεων, στο μυαλό σας είναι σε οτιδήποτε αφορά την εμπιστοσύνη και την οικειότητα στη σχέση σας, αναζητάτε μια πιο οικεία σχέση και μονιμότητα. Οικονομικά που μοιράζεστε από κοινού, μια αγορά ή πώληση ακινήτου, συγκατοίκηση ή σχέδια για τεκνοποίηση έρχονται στο φως και φτάνουν στο απόγειό τους. Αυτός θα μπορούσε επίσης να είναι ένας έντονα πνευματικός και διαισθητικός μήνας, όπου αυτή η πανσέληνος αποκαλύπτει τον χαμένο κρίκο σε μια μυστηριώδη κατάσταση.

Ο Καρκίνος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐

Ανάγκη ανεξαρτησίας

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Αναγνώριση της αξίας σας

Μάρτιος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Καλή διάθεση

Μάιος ⭐⭐⭐

Σωστές κινήσεις

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Αρμονία

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Είστε δραστήριοι

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Νέες γνωριμίες

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Επισημοποίηση σχέσης

Οκτώβριος ⭐⭐

Πολλές υποχρεώσεις

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Εισροή χρημάτων

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Πολλή δουλειά & Διασκέδαση

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Youtube