Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 45

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Καρκίνος από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος: 

Ετοιμαστείτε να λάμψετε στην ερωτική αρένα, καθώς η Αφροδίτη στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, θα είναι ο καλός σύμμαχός σας στην αγάπη. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα μπορούσαν να σας δώσουν την ευκαιρία να προβάλετε ένα έργο σας ή μπορεί να κάνετε μια παρουσίαση σε ένα μεγάλο ακροατήριο. Μπορεί να απολαμβάνετε την ηρεμία του σπιτιού σας, αλλά δυστυχώς όχι τώρα καθώς ο Άρης στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας δημιουργεί άγχος και πίεση με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή συγγενή και σκορπίζει μια αρνητική ενέργεια γύρω στο σπίτι σας. Τώρα καθίσταται δύσκολο να ηρεμήσετε στη φωλιά σας και να απολαύσετε το δικό σας προσωπικό χρόνο και χώρο.

Η πανσέληνος φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της κοινωνικής δικτύωσης, και ήρθε η ώρα να σηκώσετε το ποτήρι στην επιτυχία της ομάδας σας. Ίσως γιορτάσετε την ολοκλήρωση ενός ομαδικού έργου, μια νίκη στην εργασία σας. Δεδομένου ότι ο ενδέκατος οίκος κυβερνά την τεχνολογία, θα μπορούσατε να ξεκινήσετε μια ιστοσελίδα, ένα blog ή ένα online έργο, ίσως κάτι για το οποίο έχετε προσπαθήσει τους τελευταίους έξι μήνες. Το ολόγιομο φεγγάρι υποδηλώνει το αποκορύφωμα μιας κατάστασης, έτσι μπορεί να έχετε ένα σημαντικό γεγονός με ένα φίλο σας ή μια ομάδα ή τελικά να καθαρίσετε τον αέρα με έναν φίλο ή συνεργάτη και νιώθετε να βαδίζετε σε πιο σταθερό έδαφος.

Διασκέδαση, αίγλη και ένα ακαταμάχητο πάθος σας προσφέρει η νέα Σελήνη στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας. Ίσως αποκτήσετε φήμη από το πουθενά, βλέπετε το όνομά σας γραμμένο με χρυσά γράμματα, λαμβάνετε επαίνους για ένα δημιουργικό έργο σας. Ακόμα καλύτερα, το φεγγάρι γυρίζει μια νέα σελίδα σε ό, τι αφορά τη συναισθηματική σας ζωή, έτσι ανοίγετε την καρδιά σας σε μια νέα αγάπη ή νιώθετε να φεύγει το σκοτάδι στη σχέση σας. Είστε καιρό μόνοι; Είστε έτοιμοι για συντροφικότητα, για μια σχέση που αγγίζει το μυαλό και την ψυχή σας. Σταματήστε την περιπλάνηση μέσα από τα ίδια παλιά εδάφη και δοκιμάστε νέες τακτικές, για το καλό της δικής σας ζωής.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου; 

Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-11-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι