Quantcast

Καρκίνος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2022

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 48

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Καρκίνους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο

Μπορείτε να αποκομίσετε οικονομικά οφέλη διαμέσου της τεχνολογίας. Μέχρι της 23 του μήνα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο και στον ενδέκατο οίκο σας, της τεχνολογίας, επομένως ένα ψηφιακό έργο θα μπορούσε να γίνει viral. Τ’ αστέρια σας χαρίζουν μια πιο ανάλαφρη διάθεση, κάνετε ένα ωραίο διάλειμμα από τη συνηθισμένη εσωστρεφή φύση σας. Μετά τις 23 του μήνα, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Διδύμους και στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, χαρίζοντάς σας γαλήνη και ηρεμία, πάτε πίσω στο παρελθόν και σε ευχάριστες αναμνήσεις. Επομένως μπορεί να προτιμήσετε τη μοναξιά σας αντί κάποιον ή κάτι που σας παρασύρει σε έναν ξέφρενο ρυθμό ζωής. Μην καταπιέζετε τον εαυτό σας να κάνει κάτι που δεν θέλει, απολαύστε την θαλπωρή του σπιτιού σας ή τους ήχους του κύματος της θάλασσας.

Η τόλμη σας και η αποφασιστικότητά σας φτάνουν σε υψηλό επίπεδο χάρη στη νέα Σελήνη που ρίχνει το φως της στον πρώτο οίκο σας, της ατομικότητάς σας. Χρησιμοποιήστε αυτή τη σεληνιακή ενέργεια για να γυρίσετε σελίδα στη ζωή σας, να κάνετε κάτι έξω από αυτά που συνήθως κάνετε. Κάνετε ένα τολμηρό άλμα που τροφοδοτείτε από τη δύναμή σας, οπότε αφιερώστε λίγο χρόνο για να ανακαλύψετε σε ποιον τομέα της ζωής σας επιθυμείτε να κάνετε μια νέα αρχή. Θα κάνετε μια νέα οικονομική συμφωνία ή θα ξεκινήσετε μια νέα σχέση ή ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα; Ένα έργο ή ένα θέμα το οποίο συλλογίζεστε καιρό, πραγματοποιείται τώρα με ένα μαγικό τρόπο. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε το ντεμπούτο ενός νέου έργου ή να αποκαλύψετε τα συναισθήματά σας στο αντικείμενο το πόθου σας.

Ήρθε η ώρα να αλλάξετε τις καθημερινές σας συνήθειες, να κατανοήσετε ότι τα απλά πράγματα της ζωής μπορούν να σας προσφέρουν ευχαρίστηση και ομορφιά. Η πανσέληνος φωτίζει τον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της υγείας, και σας προτρέπει να ασχοληθείτε με πιο υγιείς συνήθειες, να πάτε σε ένα γυμναστήριο και να ενσωματώσετε στη διατροφή σας πιο υγιή γεύματα. Αυτή η θετική και βοηθητική επιρροή του φεγγαριού θα μπορούσε να φέρει μια σημαντική ανακάλυψη σχετικά με τη φυσική κατάσταση, ίσως κάτι που περιλαμβάνει ταξίδια ή μια εντελώς νέα φιλοσοφία. Εάν έχετε «δουλέψει με τον εαυτό σας» ή έχετε ήδη κάνει αλλαγές στις διατροφικές σας συνήθειες και στη φυσική σας κατάσταση, θα μπορούσατε πραγματικά να δείτε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας τώρα.

Ο Καρκίνος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐

Ανάγκη ανεξαρτησίας

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Αναγνώριση της αξίας σας

Μάρτιος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Καλή διάθεση

Μάιος ⭐⭐⭐

Σωστές κινήσεις

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Αρμονία

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Είστε δραστήριοι

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Νέες γνωριμίες

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Επισημοποίηση σχέσης

Οκτώβριος ⭐⭐

Πολλές υποχρεώσεις

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Εισροή χρημάτων

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Πολλή δουλειά & Διασκέδαση

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-06-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αστολογικός χάρτης