Καρκίνος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαϊου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 48

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Καρκίνους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο

Είναι καλό να φροντίζετε τους αγαπημένους σας, να είστε συμπονετικοί και να σπεύδετε σε βοήθεια, αλλά δεν είναι καλό πράγμα να θυσιάζετε όλη σας τη ζωή για τους άλλους. Η ανάδρομη Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον ασαφή αλλά συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας σας ζητούν να κάνετε μια νέα αρχή φροντίζοντας πάνω απ’ όλα τον εαυτό σας. Κάνοντας απλά πράγματα θα νιώσετε συναισθηματικά και ψυχικά αναζωογονημένοι. Ξεκινήστε λοιπόν από τα βασικά: Υιοθετώντας ύπνο οκτώ ωρών την ημέρα, πίνοντας πολύ νερό, κάνοντας βόλτες στον καθαρό ανοιξιάτικο αέρα. Η ανάπτυξη υγειών συνηθειών και η μετριοπάθεια σε όλα θα σας βοηθήσουν να σκέφτεστε πιο καθαρά. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε το σθένος και τη ζωτικότητα να απολαύσετε την αγάπη και τη ζωή σας!

Νέα επιχειρηματικά εγχειρήματα απογειώνονται καθώς ο Άρης στους Ιχθύς και στον επεκτατικό ένατο οίκο σας σας προκαλεί να πάρετε ρίσκα. Αυτή είναι μια υπέροχη περίοδος για να κάνετε μια επαγγελματική εκκίνηση ή να αναζητήσετε ένα ευρύτερο πεδίο στην εργασία σας. Ίσως ένα έργο σας έχει απήχηση σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς ο ένατος οίκος κυβερνά τις κοσμικές διασυνδέσεις. Ίσως δώσετε μια κινητήρια διάλεξη, τα λόγια σας επιδρούν θετικά στην καρδιά και το μυαλό της μάζας. Είστε οι καλύτεροι στη μετάδοση των ιδεών σας, έτσι τολμήστε να μιλήσετε σε ένα μεγάλο ακροατήριο. Χρησιμοποιήστε αυτή την χρονική περίοδο για να φαντασιωθείτε τα μεγάλα οράματά σας, να δείτε τον καταγάλανο ουρανό στο βάθος του ορίζοντα και στη συνέχεια να σκεφτείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων.

Μην βάζετε σε κίνδυνο την ψυχή σας σε ανούσιες σχέσεις, θα μειώσετε τις ψυχικές αντοχές σας, είναι η προτροπή της πανσελήνου στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Αν πραγματικά δεν απολαμβάνετε την ερωτική σας ζωή, σκεφτείτε: «Τι μπορώ πραγματικά να κάνω για να νιώθω ευχάριστα και χαρούμενα; Γιατί νιώθω αγανακτισμένος και εξαντλημένος συναισθηματικά»; Αυτό το σεληνιακό φως φέρνει επίσης στο προσκήνιο τη σαγηνευτική και αινιγματική γοητεία σας, έτσι απολαμβάνετε το πάθος με έναν άγνωστο, μοιράζεστε την ψυχή σας με τον αγαπημένο σας. Συμβουλή: Αποφύγετε να … χαλάσετε τον αγαπημένο σας κάνοντας ακριβά δώρα για να του δείξετε την αγάπη σας και μην έχετε ενοχές αν πείτε «όχι» σε κάποιες απαιτήσεις του.

Ο Καρκίνος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐

Ανάγκη ανεξαρτησίας

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Αναγνώριση της αξίας σας

Μάρτιος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Καλή διάθεση

Μάιος ⭐⭐⭐

Σωστές κινήσεις

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Αρμονία

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Είστε δραστήριοι

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Νέες γνωριμίες

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Επισημοποίηση σχέσης

Οκτώβριος ⭐⭐

Πολλές υποχρεώσεις

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Εισροή χρημάτων

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Πολλή δουλειά & Διασκέδαση

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms