Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο Καρκίνος - 01/06 - 30/06

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 41

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Καρκίνος από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος: 

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι από τα χρήματα που έχετε, η Αφροδίτη στον ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, σας επισημαίνει ότι η ομαδική εργασία θα αποδώσει καρπούς. Επειδή ο ενδέκατος οίκος κυβερνά επίσης την τεχνολογία, μια από τις πρωτότυπες ιδέες σας θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια επιτυχημένη ψηφιακή επιχείρηση ή ένα κερδοφόρο προϊόν που πουλάτε στο διαδίκτυο. Ο Άρης στο ζώδιό σας, σας χαρίζει δύναμη και έντονη ενεργητικότητα για να αγωνιστείτε για έναν προσωπικό στόχο σας.  Μπορεί να εμπνευστείτε να ξεκινήσετε τις προσπάθειές σας για να αλλάξετε τη ζωή σας. Ο Άρης όμως, ναι μεν φουλάρει την ενέργειά σας αλλά ενεργεί και με επιθετικότητα. Προσέξτε σε ποιους βρίσκουν διέξοδο ο θυμός και η οργή σας.

Το να κολλήσετε σε ένα καθημερινό πρόγραμμα δεν είναι καθόλου δύσκολο για σας, άλλωστε αναζητάτε την ασφάλεια της καθημερινής σας ρουτίνας. Και τώρα αυτό θα είναι ακόμα ευκολότερο για σας καθώς η πανσέληνος στον καθημερινό έκτο οίκο σας, σας δίνει τα κίνητρα για να βάλετε δομή και τάξη στην καθημερινή σας ζωή και την εργασία σας. Ίσως ακόμα αλλάξετε καθημερινές συνήθειες και διατροφή, ίσως ξεκινήσετε δίαιτα, θέλετε να έχετε περισσότερη ευεξία και ζωτικότητα. Τα αποτελέσματα θα τα δείτε σε έξι μήνες από τώρα, εάν ξεκινήσετε από αυτόν το μήνα  ένα πρόγραμμα άσκησης. Εάν όμως νιώσετε ότι το πρόγραμμα σας καταβάλει σωματικά, μην πιέζεστε. Το κλειδί είναι να επιμείνετε σε μια σταθερή άσκηση ρουτίνας με προοδευτική αύξηση της έντασης των προπονήσεων όπου θα δείτε  οφέλη.

Αναζητάτε την φροντίδα και την ασφάλεια, προσκολλάστε σε όποιον και ό, τι σας κάνει να νιώθετε σιγουριά και αγάπη και τώρα ακόμα περισσότερο χάρη στη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας. Οι ονειροπολήσεις σας θα μπορούσαν να σας μεταφέρουν στο παρελθόν, πάτε πίσω σε κάποιες παλιές αναμνήσεις και τα καρμικά μαθήματα που πήρατε και σκέφτεστε πως θα δημιουργήσετε ένα καλύτερο μέλλον. Ίσως θυμηθείτε κάποιον από τα παλιά ή μια ξεχασμένη επιθυμία σας που δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί. Τι έχετε προσφέρει στον εαυτό σας; Είναι υγιείς οι συνθήκες της  διαβίωσής σας; Μην ξεχνάτε ότι εσείς είστε υπόλογοι στον εαυτό σας για ό, τι κάνετε. Δεν χρειάζεται πάντα να προσφέρετε στους άλλους, στερώντας από τον εαυτό σας, έτσι να είστε προσεκτικοί. Σε ποιους τομείς θα έχεις εύνοια αυτόν το μήνα; Θα βρεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν; Μάθε τώρα μιλώντας με την Σμάρω Σωτηράκη! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι