Quantcast

Καρκίνος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2022

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 48

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Καρκίνους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο

Επιτέλους αρμονία στο σπίτι; Τι γλυκιά ανακούφιση…  Με την Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, των συναισθημάτων και της οικογένειάς σας, είστε σε χαλαρή διάθεση, επιδιώκετε να προσφέρετε τα καλύτερα στους αγαπημένους σας. Νιώθετε έντονο συναισθηματικό δέσιμο με την οικογένεια και τους στενούς φίλους σας, είναι η τροφή της ψυχής σας. Προσκαλέστε τους φίλους σας για ένα σπιτικό γεύμα να δοκιμάσουν τις μοναδικές συνταγές σας. Με τον Άρη στους Διδύμους και στο δωδέκατο οίκο σας, της ανάπαυσης και του τέλους, μηρυκάζετε το παρελθόν με πόνο και θλίψη, πιθανότατα πιέζεστε να ολοκληρώσετε ημιτελή έργα. Η πίεση και το άγχος θα αυξηθούν μετά τις 30 του μήνα όπου η ανάδρομη πορεία του πλανήτη σας σπρώχνει να απαγκιστρωθείτε από το παρελθόν και σας αναγκάζει να πατήσετε τα φρένα στις δραστηριότητές σας καθώς έχετε περισσότερο ανάγκη να ξεκουραστείτε.

Έχετε αγωνιστεί για την καριέρα σας; Η πανσέληνος φωτίζει το δέκατο οίκο σας, της φιλοδοξίας, και σας ανταμείβει με φήμη και δόξα για όλες τις προσπάθειές σας. Ετοιμαστείτε για άφθονες επαγγελματικές συναντήσεις, όλοι αναγνωρίζουν τα ταλέντα σας και τις ηγετικές σας ικανότητες. Όμως προσοχή: Θα μπορούσατε να συγκρουσθείτε με ένα πρόσωπο εξουσίας ή έναν υπεύθυνο λήψης αποφάσεων ή θα μπορούσατε να φανείτε στους άλλους άκρως εγωιστές και αλαζόνες. Μπορεί να αισθάνεστε αισιόδοξοι για την αποπεράτωση των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων και την ανάδειξη των ταλέντων σας σε ένα έργο, αλλά είναι καλύτερο να είστε χαμηλών τόνων και να μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα. Διαφορετικά, θα δημιουργήσετε χαοτικές καταστάσεις στην εργασία σας που θα σας αναστατώσουν.

Είστε από τη φύση σας ευσυγκίνητοι και έντονα ρομαντικοί, και τώρα ακόμα περισσότερο υπό την επιρροή της Ηλιακής έκλειψης στον ερωτικό και συναισθηματικό πέμπτο οίκο σας. Το φεγγάρι σας βοηθά να κατανοήσετε τις παλιές απογοητεύσεις σας καθώς τώρα έρχεστε αντιμέτωποι με βαθιά κρυμμένες δυσαρέσκειες, ίσως από το παρελθόν, που παρεμποδίζουν την ευτυχία σας. Μήπως στο παρελθόν δίνατε πάρα πολλά και περιμένατε το άλλο άτομο να ανταποδώσει εξίσου; Σκεφτείτε: Μήπως κατά βάθος είχατε ως απώτερο σκοπό να ελέγχετε τους εκάστοτε ερωτικούς σας συντρόφους; Ή ήσασταν ο καλός Σαμαρείτης στην προσπάθειά σας να λάβετε αγάπη; Να θυμάστε ότι για να δημιουργήσετε μια ισορροπημένη σχέση θα πρέπει πρώτα να αγαπήσετε τον εαυτό σας.

Ο Καρκίνος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐

Ανάγκη ανεξαρτησίας

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Αναγνώριση της αξίας σας

Μάρτιος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Καλή διάθεση

Μάιος ⭐⭐⭐

Σωστές κινήσεις

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Αρμονία

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Είστε δραστήριοι

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Νέες γνωριμίες

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Επισημοποίηση σχέσης

Οκτώβριος ⭐⭐

Πολλές υποχρεώσεις

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Εισροή χρημάτων

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Πολλή δουλειά & Διασκέδαση

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms