Καρκίνος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 48

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Καρκίνος από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος: 

Έχετε μεγάλα οράματα και όνειρα! Με την Αφροδίτη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας ίσως οργανώσετε ένα ταξίδι ή εγγραφείτε σε κάποιο σεμινάριο που εξυψώνει το πνεύμα σας και την ανώτερη συνειδητότητά σας. Έχετε μια δημιουργική και διαισθητική αντίληψη που υλοποιεί τις πιο μεγάλες επιδιώξεις σας. Αν νιώσετε το άγχος να αποσυντονίζει τις ενέργειές σας στην εργασία σας, ζητήστε βοήθεια, είναι το μήνυμα του Άρη στον έκτο οίκο σας, της εργασίας. Μην τα κάνετε όλα μόνοι σας. Ίσως ακόμα προσλάβετε έναν ικανό βοηθό ή οικονόμο στο σπίτι σας ή βρείτε τον κατάλληλο διοργανωτή για την επιχείρησή σας. Αντίθετα, ένας βοηθός ή υπάλληλός σας μπορεί να δημιουργήσει ένταση ή ακόμα και να αποχωρήσει, αποσυντονίζοντας τη λειτουργικότητα της καθημερινής σας ζωής.

Ολόκληρος ο εαυτός σας υπόκειται σε μια ριζική αλλαγή χάρη στη Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας. Ίσως ήδη η ζωή σας έχει αλλάξει τα τελευταία δύο χρόνια, έχετε ήδη ξεκινήσει έναν νέο κύκλο ζωής και τώρα αυτή η τελευταία έκλειψη σας καλεί να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να προβληματιστείτε. Ενώ ο ρυθμός της ζωής σας έχει επιταχυνθεί φέρνοντας συναρπαστικά και καταλυτικά γεγονότα στη ζωή σας, χρειάζεστε χρόνο και χώρο για να τα επεξεργαστείτε όλα. Ψάξτε τα πράγματα σε βάθος, τόσο σε νοητικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Βεβαιωθείτε ότι αυτά τα μεγάλα νέα σχέδια είναι πραγματικά αυτό που θέλετε. Είναι πιθανό να έχετε πάει με ροή των γεγονότων και να είπατε «ναι» σε όλα. Εδώ είναι όμως η ερώτηση: Το εννοούσατε πραγματικά; Κάντε κάποιες τελευταίες αλλαγές, όπου χρειάζεται.

Η νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, του πλούτου και της ψυχής, υπογραμμίζει την ανάγκη σας για μια νοητική και συναισθηματική αναζήτηση. Είστε αντιμέτωποι με τις πιο μύχιες εσωτερικές σκέψεις σας, προσπαθείτε να αντισταθείτε στους κακούς δαίμονές σας. Θα μπορούσατε επίσης να επωφεληθείτε από το φεγγάρι, αφήνοντας πίσω σας παλιές πληγές και αρνητικά ζητήματα. Στον τομέα των οικονομικών, θα μπορούσατε να κάνετε κάποιες πολύ έξυπνες κινήσεις, αυξάνοντας τους οικονομικούς πόρους σας, ίσως μέσω μιας επένδυσης ή μιας συμφωνίας για ακίνητα, και θέτοντας τις βάσεις για διαρκή οικονομική σταθερότητα.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms