Quantcast

Καρκίνος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 48

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Καρκίνους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο

Ανανεώνεστε και επαναφέρεται η λάμψη σας. Με την Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της φυσικής κατάστασης, νιώθετε ακμαίοι και ζωντανοί, βάζετε τάξη και οργάνωση στη ζωή σας. Ίσως κάνετε εκκαθάριση των άχρηστων αντικειμένων από το σπίτι και το γραφείο σας, φυτέψετε ή ακόμα ανανεώσετε τη βεράντα σας. Είναι ωραίο να νιώθετε χαρούμενοι με τα απλά πράγματα της ζωής. Με τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή ως τις 18 Οκτωβρίου στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν τεταμένα στο σπίτι σας, αν γίνετε σκληροί με τους αγαπημένους σας, καθώς τώρα έρχονται στην επιφάνεια παρελθοντικές διαμάχες. Αν πρέπει να θέσετε όρια, κάντε το με αγάπη. Λίγος χρόνος μόνοι σας θα σας βοηθήσει να μείνετε ισορροπημένοι.

Η σχέση σας με ένα σημαντικό και οικείο πρόσωπο στη ζωή σας θα μπορούσε να αλλάξει ριζικά, ανοίγετε μια νέα σελίδα καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Μήπως είναι ώρα να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να ξεκινήσετε σε ένα πιο καθαρό κεφάλαιο; Ένας μέλος της οικογένειάς σας ή τα παιδιά σας θα μπορούσαν επίσης να διαδραματίσουν ισχυρό ρόλο στα επερχόμενα γεγονότα αυτού του μήνα. Το φεγγάρι φέρνει μια νέα ανανεωμένη ενέργεια στο σπίτι σας, έτσι είναι ένας υπέροχος μήνας για να δοκιμάσετε ένα νέο χρώμα βαφής στους τοίχους, να υπογράψετε μια μίσθωση ή υποθήκη ή να αγοράσετε ακίνητο ή απλά να κάνετε μια μικρή γιορτή στο σπίτι.

Έχετε εργαστεί σκληρά τον τελευταίο καιρό για να πάτε ψηλά στην καριέρα σας; Η πανσέληνος φωτίζει το δέκατο οίκο σας, των φιλοδοξιών, και θα μπορούσε να φέρει μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία, αν είχατε δουλέψει μέχρι τα μεσάνυχτα κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών. Ίσως να σας δοθεί μια ηγετική θέση και βάζετε το όνομά σας και τη σφραγίδα σας σε ένα έργο. Ίσως ακόμα νιώσετε έτοιμοι να εγκαταλείψετε μια κουραστική και κακοπληρωμένη δουλειά η οποία απομυζεί την ενέργειά σας και τη δύναμή σας. Οι προθεσμίες για την αποπεράτωση ενός έργου θα μπορούσαν επίσης να σας ασκήσουν σοβαρό άγχος και πίεση. Αλλά μην ανησυχείτε, η ένταση θα σας αναγκάσει απλά να κάνετε καλύτερα τη δουλειά σας. Η νίκη (γιατί θα κερδίσετε) θα είναι πολύ πιο γλυκιά.

Ο Καρκίνος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐

Ανάγκη ανεξαρτησίας

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Αναγνώριση της αξίας σας

Μάρτιος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Καλή διάθεση

Μάιος ⭐⭐⭐

Σωστές κινήσεις

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Αρμονία

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Είστε δραστήριοι

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Νέες γνωριμίες

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Επισημοποίηση σχέσης

Οκτώβριος ⭐⭐

Πολλές υποχρεώσεις

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Εισροή χρημάτων

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Πολλή δουλειά & Διασκέδαση

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms