Καρκίνος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 48

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Καρκίνους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο

Αφήστε ελεύθερη την φιλόδοξη πλευρά σας, δημιουργήστε στρατηγικά επαγγελματικές συμμαχίες και θα ανεβείτε ψηλά. Η νέα Σελήνη μαζί με την Αφροδίτη στον Κριό, μέχρι τα μέσα του μήνα, στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, σας χαρίζουν δύναμη, τόλμη και μεγαλεία, έχετε την αναγνώριση που τόσο καιρό πασχίζατε να πετύχετε. Μην υποτιμάτε τον εαυτό σας και με γνώμονα τη διαίσθησή σας σύντομα θα πανηγυρίζετε για την επιτυχία σας. Μετά τις 14 Απριλίου, η Αφροδίτη θα κινείται στον Ταύρο και στον ενδέκατο οίκο σας, της τεχνολογίας, και μπορείτε να επενδύσετε οικονομικά σε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή ανανεώνετε τη σελίδα σας στο Facebook προσελκύοντας νέες φιλίες και άτομα που σας βοηθούν στην οικονομική σας ανέλιξη.

Δύναμη, πάθος και μια μαχητική γοητεία σας χαρίζει ο Άρης στο ζώδιό σας, με ανανεωμένη ενέργεια είστε έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο και να μοιραστείτε τον εαυτό σας με ένα ευρύτερο κοινό. Αλλά ο κόκκινος πλανήτης μπορεί επίσης να προκαλέσει άγχος, πίεση και προστριβές. Και αυτό επειδή ο ανυπόμονος Άρης μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε πιεστικοί ή επιθετικοί. Εάν η γλώσσα του σώματος κάποιου σας λέει να χαλαρώσετε, πρέπει απλά να υποχωρήσετε και να μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά. Σε αντίθεση με άλλες φορές, μπορεί να δυσκολευτείτε επίσης να μεταφέρετε το μήνυμα που θέλετε με ήρεμο τρόπο.  Κινηθείτε με γνώμονα την αλάνθαστη διαίσθησή σας, είναι αυτή που θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Ο ερωτισμός σας και η δημιουργικότητά σας παίρνουν μια τεράστια ώθηση χάρη στην πανσέληνο στον Σκορπιό και στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας. Και καθώς το φεγγάρι μεταμορφώνει την ψυχή σας, φέρνει στο φως τον κρυμμένο ερωτισμό σας αλλά και την καλλιτεχνική φλέβα σας. Ίσως ανακαλύψετε ένα κρυμμένο πάθος ή σας δίνεται η δυνατότητα να προβάλετε τα ταλέντα σας και να αισθανθείτε απίστευτη συναισθηματική και ψυχική ικανοποίηση. Νιώστε ελεύθεροι να εκφράσετε τα συναισθήματά σας! Πότε ήταν η τελευταία φορά που προσπαθήσατε να ρίξετε τα δίκτια σας στην αγάπη; Η δίψα σας για ένταση και πάθος γίνεται τώρα πιο έντονη. Πιστέψτε στον εαυτό σας και πάρτε το ρίσκο. Τίποτα δεν θα κατακτήσετε αν δεν τολμήσετε.

Ο Καρκίνος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐

Ανάγκη ανεξαρτησίας

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Αναγνώριση της αξίας σας

Μάρτιος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Καλή διάθεση

Μάιος ⭐⭐⭐

Σωστές κινήσεις

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Αρμονία

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Είστε δραστήριοι

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Νέες γνωριμίες

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Επισημοποίηση σχέσης

Οκτώβριος ⭐⭐

Πολλές υποχρεώσεις

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Εισροή χρημάτων

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Πολλή δουλειά & Διασκέδαση

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
20/4/2021