Καρκίνος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 48

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Καρκίνος από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος: 

Ποιός είναι ο τελικός σας στόχος στη σχέση σας; Είναι το αμοιβαίο όφελος, ο σεβασμός και η εκτίμηση. Με την Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σκέφτεστε σοβαρά την πορεία της σχέσης σας κι εάν αισθάνεστε μοναδικά, εξετάζετε τη δέσμευση. Ο πλανήτης της αγάπης θα σας δώσει άφθονη τροφή για σκέψη. Με τον Άρη στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας, ένας καλός φίλος ή συνάδελφος ξαφνικά προβάλει υπερβολικές απαιτήσεις ή πιέσεις, αισθάνεστε την ανάγκη να βοηθήσετε αυτό το άτομο, ακόμα κι αν ο ίδιος δεν θέλει να βοηθήσει τον εαυτό του. Θέλετε με κάθε τρόπο να απαλλαγείτε από αυτό το άτομο αλλά μπορεί επίσης να συνειδητοποιήσετε ότι το συγκεκριμένο γεγονός σάς ωθεί σε μια πορεία βελτίωσης του εαυτού σας.

Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019

Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019

Αυτός είναι ένας πολύ καλός μήνας για να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά που έχετε από κοινού με τους άλλους, χάρη στη νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων. Εάν, ας πούμε, έχετε εκκρεμείς λογαριασμούς από χρέη ή φόρους ή πιστωτικές κάρτες, γίνεστε πιο επινοητικοί για την αποπληρωμή τους. Ίσως σκεφτείτε ότι πρέπει να κάνετε εξοικονόμηση χρημάτων, αλλά θα μπορούσατε επίσης να ανακαλύψετε μια νέα πηγή εισοδήματος, ίσως από δικαιώματα ή προμήθεια. Μπορεί ακόμα να υποβάλετε αίτηση για επιχορηγήσεις ή αναζητάτε κεφάλαια για τη χρηματοδότηση καλλιτεχνικών και επιχειρηματικών σχεδίων. Με το χρήμα και τον πλούτο στο μυαλό σας, θα μπορούσατε να κάνετε συγχώνευση τραπεζικών λογαριασμών με τον αγαπημένο σας ή μια σωστή επένδυση για τον εαυτό σας.

Έχετε τα χαρίσματα της πειθούς και της διπλωματίας, χάρη στην πανσέληνο που φωτίζει τον τρίτο οίκο σας, των ιδεών και της επικοινωνίας. Τώρα που το φεγγάρι σας δίνει αυτά τα δώρα, πώς θα τα χρησιμοποιήσετε σωστά για να επηρεάσετε θετικά τους άλλους; Λοιπόν, προβάλετε τις ιδέες σας, ακόμα και στον υπολογιστή, και όλοι θα τις αποδεχτούν. Δεδομένου ότι αυτή η πανσέληνος είναι το αποκορύφωμα των γεγονότων που πυροδοτήθηκαν έξι μήνες πριν, θα μπορούσατε να ακούσετε κάποιες αναμενόμενες ειδήσεις ή να έχετε πληροφορίες ή να πάρετε μια σημαντική απόφαση που αλλάζει τη ζωή σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-02-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι