Καρκίνος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 48

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Καρκίνος από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος: 

Πόσο ήρεμα νιώθετε στο σπίτι σας … Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, θέλετε να μείνετε στη φωλιά σας, ασχολείστε με οικιακές και οικογενειακές υποθέσεις. Ίσως ο καιρός που είναι πιο δροσερός σάς κάνει να θέλετε να βρίσκεστε με τους αγαπημένους σας ή η αλλαγή της εποχής φέρνει πίσω στο μυαλό σας τις αναμνήσεις του καλοκαιριού. Τώρα βγαίνει στο προσκήνιο η έμφυτη φροντίδα σας για τους άλλους, δίνοντάς σας την ώθηση να αποσαφηνίσετε αν υπάρχουν ασφάλεια και προστασία με τους οικείους σας. Μπορεί ακόμα και να αλλάξετε τη διαρρύθμιση του σπιτιού σας αφού ξέρετε ότι έχοντας ένα ισορροπημένο σπίτι σας βοηθά να αισθάνεστε ιδιαίτερα ασφαλείς.

Ξεφύγετε από την ανία και την πλήξη! Αλλάξτε την καθημερινότητά σας, ζήστε τη ζωή σας με ενθουσιασμό και τόλμη. Με τον Άρη στον κινητικό και επικοινωνιακό τρίτο  οίκο σας, αναζητάτε πνευματικά εύστροφους ανθρώπους που διεγείρουν την ανάγκη σας για νέες ιδέες και εμπειρίες. Είστε ανήσυχοι, θέλετε να μάθετε κάθε πληροφορία, ίσως είστε εσείς που μεταδώσετε μια είδηση σε ένα ευρύ κοινό.  Παίρνετε τους φίλους σας για παρέα και διασκέδαση, ίσως ακόμα οργανώσετε ένα κοντινό ταξίδι. Ή, ίσως θέλετε να μιλάτε με τις ώρες στο κινητό σας ή στα κοινωνικά δίκτυα με άτομα που σας κάνουν να σκέφτεστε και σας μεταδίδουν τις γνώσεις και τις ιδέες τους (και σας βοηθούν να ξεχάσετε τις γνωστικές ελλείψεις σας).

Είστε έτοιμοι να πάτε για μεγάλα όνειρα ή να μείνετε στο σπίτι σας; Η πανσέληνος στους Ιχθύς και στον περιπετειώδη ένατο οίκο σας αναδεικνύει την πιο περιπετειώδη και ενθουσιώδη πλευρά σας. Εάν έχετε ένα ερευνητικό έργο στο εξωτερικό ή έναν ερωτικό σύντροφο που ζει μακριά σας, θα μπορούσατε να δείτε τα σχέδιά σας να ολοκληρώνονται αυτό το μήνα. Εάν όμως δεν ρισκάρετε, θα χάσετε την ευκαιρία να βγείτε νικητές. Αποδεχτείτε μια πρόσκληση για ένα μακρινό ταξίδι, συμμετέχετε σε μια δημόσια ομιλία ή προβάλετε τις δικές σας ιδέες σε ένα ευρύ κοινό. Εγγραφείτε σε ένα επιμορφωτικό σεμινάριο, μοιραστείτε τις ιδέες σας και τις εμπειρίες σας με τους άλλους ή ξεκινήστε αυτή την επιχείρηση που ονειρευόσασταν εδώ και χρόνια. Η αισιοδοξία κυριαρχεί, οπότε μην φοβάστε να ρισκάρετε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι