Quantcast

Καρκίνος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 48

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Καρκίνους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο

Τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα αρκεί να έχετε τη σπίθα του ενθουσιασμού και του πάθους. Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στους Ιχθύς και στον οραματιστή και επεκτατικό ένατο οίκο σας, είστε έτοιμοι να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άτομα που ενστερνίζονται τη δική σας φιλοσοφία για τη ζωή. Θα μπορούσατε να έχετε μια εκπληκτική πνευματική ανακάλυψη, κάτι που αλλάζει τη φιλοσοφία σας για τη ζωή. Μια επιχειρηματική ιδέα θα μπορούσε να εκτιναχθεί στα ύψη, ειδικά αν έχει στοιχεία διδασκαλίας, δημοσίευσης ή εκπαίδευσης. Το μυαλό σας διψά για νέες ιδέες και νέους ανθρώπους, γι’ αυτό εγγραφείτε σε ένα σεμινάριο μεταφυσικής ή προσωπικής ανάπτυξης. Μάθετε για ένα θέμα που σας συναρπάζει ή ίσως ακόμη και μια ξένη γλώσσα.

Σας είναι δύσκολο να εφαρμόσετε πρόγραμμα στη ζωή σας, νιώθετε υποτονικά και νωχελικά καθώς ο Άρης στους Διδύμους και στο νωχελικό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας σας κάνει να αισθάνεστε χαμηλή την ενέργειά σας. Ο Άρης προκαλεί μείωση της ζωτικότητάς σας και φέρνει στην επιφάνεια τις κρυμμένες ανασφάλειές σας. Ίσως και να μη θέλετε να κάνετε τίποτα από το πρωί μέχρι και την υπόλοιπη μέρα σας. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να αφήσετε πίσω σας ορισμένα πρόσωπα και δραστηριότητες καθώς τώρα συνειδητοποιείτε ότι δεν εξυπηρετούν σε τίποτα την προσωπική σας ανάπτυξη. Για παράδειγμα μπορεί να αποχωρήσετε από κάποιον που μιλά ασταμάτητα για την αγχωτική οικογενειακή του κατάσταση. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενδοσκοπική χρονική περίοδο για να στοχαστείτε, να επεξεργαστείτε και να καθαρίσετε την ψυχή σας από τα συντρίμμια του πόνου και της θλίψης, για μια νέα αρχή.

Η πανσέληνος στον Λέοντα ρίχνει το φως της στο δεύτερο οίκο σας, της δουλειάς και των οικονομικών σας για να τονίσει την αναγκαιότητα να στραφείτε στη σταθερότητα της οικονομικής σας κατάστασης. Αν πριν από έξι μήνες είχατε εργαστεί για μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια, τώρα χάρη σε αυτές τις δικές σας σκληρές προσπάθειες θα έχετε μια γλυκιά ανταμοιβή. Θα μπορούσατε να κερδίσετε μια νέα πιο καλοπληρωμένη δουλειά, μια προαγωγή ή μια αύξηση. Ή, εάν είστε αυτοαπασχολούμενοι, μπορεί απλώς να παρατηρήσετε ότι έχετε μια πιο σταθερή ροή πελατών και χρημάτων. Και αυτή η βελτίωση του εισοδήματός σας σίγουρα έχει θετική επίδραση και στην αυτοεκτίμησή σας. Όσο πιο υπεύθυνοι είστε σχετικά με τα χρήματά σας, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η αυτοεκτίμησή σας. Κόψτε μερικές ακριβές και πολυτελείς αγορές. Αυτό που τώρα σας φαίνεται όμορφο, αργότερα μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν το χρειάζεστε.

Ο Καρκίνος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐

Ανάγκη ανεξαρτησίας

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Αναγνώριση της αξίας σας

Μάρτιος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Καλή διάθεση

Μάιος ⭐⭐⭐

Σωστές κινήσεις

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Αρμονία

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Είστε δραστήριοι

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Νέες γνωριμίες

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Επισημοποίηση σχέσης

Οκτώβριος ⭐⭐

Πολλές υποχρεώσεις

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Εισροή χρημάτων

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Πολλή δουλειά & Διασκέδαση

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-02-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Έκπτωση φωνής