Καρκίνος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 48

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Καρκίνος από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος: 

Πώς θα φτάσετε στην ευτυχία και την επιτυχία; Η Αφροδίτη στον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και των ταξιδιών, πυροδοτεί την ανάγκη σας για ελευθερία και περιπέτεια, ίσως κάνετε νέα σχέδια σε επαγγελματικό μέτωπο. Εάν σχεδιάζετε ένα νέο εγχείρημα, ίσως κάνετε ένα ταξίδι, ακόμα και στο εξωτερικό, για να κάνετε κάποια έρευνα. Αν νιώσετε να σας καταλαμβάνουν απαισιόδοξες σκέψεις και πόνος για το παρελθόν, ο Άρης στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, συνιστά να ασχοληθείτε με ήρεμες δραστηριότητες, θα σας βοηθήσουν να απελευθερωθείτε. Φυσικά, με τη βιασύνη σας να απελευθερωθείτε από το παρελθόν, ίσως έχετε έναν απρόσεκτο τραυματισμό, αφού ο Άρης μπορεί να μας κάνει λίγο επιρρεπείς σε ατυχήματα. Να είστε προσεκτικοί με τις κινήσεις σας και μην το παρακάνετε με τη θλίψη σας.

Με τη νέα Σελήνη στο δέκατο οίκο σας που κυβερνά τους μακροπρόθεσμους στόχους και την φιλοδοξία, αισθάνεστε πιο τολμηροί και θαρραλέοι να βάλετε οργάνωση και δομή στην καριέρα σας. Όχι μόνο είστε ένας αξιόπιστος ηγέτης, αλλά φαίνεται να κινήστε πιο γρήγορα προς τη σκάλα της επιτυχίας. Αναμείνατε εντός των προσεχών έξι μηνών αναγνώριση και δόξα καθώς το φεγγάρι προαναγγέλλει ένα εντελώς νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική σας ζωή. Ίσως λάβετε μια είδηση από ένα σημαντικό κοινωνικά πρόσωπο ή έναν φερέγγυο πελάτη που θέλει να σας ανεβάσει ψηλά. Ή ίσως το αφεντικό σας σάς δώσει μια περίοπτη θέση βάση της οποίας εσείς είστε αυτοί που οδηγείτε τους άλλους. Βέβαια, ίσως να αισθάνεστε λίγο φοβισμένοι, αλλά το έχετε από τη φύση σας αυτό.

Αν έχετε δώσει τα πάντα στους αγαπημένους σας, βρείτε χρόνο για να φροντίσετε και τον εαυτό σας. Η πανσέληνος φωτίζει τον οικείο τέταρτο οίκο σας, και λίγες ώρες μοναξιάς στη θαλπωρή του σπιτιού σας αρκούν για να ανακτήσετε την ψυχική ηρεμία σας. Εάν ζείτε με ένα συγκάτοικο, ίσως ήρθε η ώρα να καθαρίσετε τον αέρα για κάτι που βαραίνει καιρό τώρα την ψυχή σας. Δεν έχει σημασία αν το ζήτημα είναι μικρό ή μεγάλο, στόχος σας είναι τώρα να δημιουργήσετε αρμονία και ισορροπία στο σπίτι σας. Θα μπορούσατε επίσης να σκεφτείτε σοβαρότερα την οικογένεια και τα παιδιά. Αν ισχύει αυτό, συζητήστε με τον αγαπημένο σας και κάντε χρονοδιάγραμμα για το μέλλον.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι