Καρκίνος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 48

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Καρκίνους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο

Θυμηθείτε: Κάθε σχέση για να έχει διάρκεια και σταθερότητα απαιτεί πολύ περισσότερη δουλειά από ό, τι φαίνεται αρχικά. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σας ζητούν να λάβετε σοβαρά υπόψη σας τις ανάγκες και επιθυμίες του αγαπημένου σας, αποδεχόμενοι το γεγονός ότι οι διαφορές πρέπει να σας συμπληρώνουν και όχι να σας χωρίζουν. Μην αναλώνεστε συναισθηματικά στη μελλοντική πορεία της σχέσης σας και βρίσκετε πιθανά προβλήματα. Απολαύστε την αγάπη που μοιράζεστε μεταξύ σας και δείτε τα θετικά που έχει το άλλο σας μισό. Επισήμανση: Μην αναλαμβάνετε ευθύνες που δεν είναι δικές σας, πιστεύοντας ότι είστε υπόλογοι για τα προβλήματα του αγαπημένου σας.

Ενώστε τα ταλέντα σας, το αποτέλεσμα θα είναι μαγικό! Ο Άρης κινείται στον ενδέκατο οίκο σας, της ομαδικής εργασίας και της τεχνολογίας, και είναι ιδιαίτερα θετικός για την κοινωνική δικτύωση, την ομαδική εργασία ή μια πρωτοποριακή ψηφιακή εκτόξευση. Ένας φίλος ή συνάδελφος μπορεί να φαίνεται απαιτητικός τώρα, αλλά θα μπορούσε επίσης να σας ωθήσει στη βελτίωση του εαυτού σας. Μην το βάζετε κάτω εάν κάποιος (σωστά) σας επικρίνει ή έχει για σας υψηλά πρότυπα. Οι φίλοι σας μπορούν να αποτελέσουν τη μεγαλύτερη πηγή κινήτρου στη δράση σας καθώς σας μεταδίδουν δύναμη και ενθουσιασμό. Συνεργαστείτε με έναν φίλο σας, εγγραφείτε σε μια φιλανθρωπική ομάδα ή μιλήστε σε ένα ενθουσιώδες κοινό στο διαδίκτυο.

Η πανσέληνος στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας φέρνει την ευκαιρία να επανεκτιμήσετε το κόστος της ζωής σας, τη δημοσιονομική σας σταθερότητα και τα χρήματα που ξοδεύετε. Μπορείτε να είστε πιο εγκρατείς με τα καθημερινά σας έξοδα; Περιορίστε τις υπερβολικές καταναλωτικές τάσεις σας, καθώς θα υπάρχουν στιγμές που θα θέλετε να αισθάνεστε καλά και να διασκεδάσετε περισσότερο, πράγμα το οποίο μπορεί να κλονίσει τον προϋπολογισμό σας. Ίσως ακόμα έχετε την αίσθηση ότι πάντα θα έρχονται χρήματα. Ενώ είναι αλήθεια ότι μπορείτε να αντλήσετε οικονομική υποστήριξη όποτε την χρειάζεστε, θέλετε όμως να επιτύχετε οικονομική ισορροπία σκεπτόμενοι πρακτικά και ρεαλιστικά. Ίσως ακόμα μπορεί να σκεφτείτε την αγοραπωλησία ενός σπιτιού, υπολογιστή ή αυτοκινήτου.

Ο Καρκίνος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐

Ανάγκη ανεξαρτησίας

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Αναγνώριση της αξίας σας

Μάρτιος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Καλή διάθεση

Μάιος ⭐⭐⭐

Σωστές κινήσεις

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Αρμονία

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Είστε δραστήριοι

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Νέες γνωριμίες

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Επισημοποίηση σχέσης

Οκτώβριος ⭐⭐

Πολλές υποχρεώσεις

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Εισροή χρημάτων

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Πολλή δουλειά & Διασκέδαση

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Πρόβλεψη με sms