Quantcast

Υδροχόος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2022

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 52

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Υδροχόους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο

Διερευνήστε και αναλύστε σε βάθος τα χρήματα που μοιράζεστε με τους άλλους. Η Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων, σας βοηθά να θέσετε τάξη και οργάνωση σε εκκρεμείς οικονομικές υποχρεώσεις. Ίσως ασχοληθείτε με ακίνητα και νομικά ζητήματα, επομένως θα μπορούσατε να διαπραγματευτείτε μια σύμβαση ή να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα σπίτι. Ο ανάδρομος Ερμής ο οποίος θα βρίσκεται στον επεκτατικό ένατο οίκο σας κατά το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του μήνα, εφικτά την προσοχή σας σε ό, τι αφορά τη δημοσίευση, τα ταξίδια και τα επιχειρηματικά σχέδια. Αν έχετε προγραμματίσει ένα ταξίδι αναμείνατε κάποιες ανατροπές στα σχέδιά σας. Έχετε μια επιχείρηση στα σκαριά; Επαναξιολογήστε τα επιχειρηματικά σχέδιά σας και απευθυνθείτε σε ένα σύμβουλο με γνώση και εμπειρία. Εάν είστε συγγραφέας, αυτή είναι πραγματικά μια μεγάλη στιγμή για να αποπερατώσετε ημιτελή κεφάλαια.

Η νέα Σελήνη στον φιλοσοφικό και επεκτατικό ένατο οίκο σας θα σας δώσει επιπλέον ώθηση για να υιοθετήσετε μια νέα φιλοσοφία ζωής, να αναζητήσετε νέες περιπέτειες και εμπειρίες ή ακόμα και μεταφυσικές σχολές που διευρύνουν το μυαλό σας. Να είστε σε εγρήγορση, μπορεί να μάθετε κάτι σημαντικό που κεντρίζει το ενδιαφέρον σας από μια περιστασιακή συζήτηση ή διαβάζοντας ένα άρθρο. Ή ένα αυθόρμητο ταξίδι μπορεί να σας κάνει να δείτε τον κόσμο και τη ζωή διαφορετικά. Τελικά, αναζητάτε έναν ανώτερο τρόπο σκέψης και αντίληψης των πραγμάτων, ενδιαφέρεστε τώρα για την προσωπική σας ανάπτυξη και την πνευματική σας βελτίωση. Όταν φτάσετε εκεί που θέλετε, θα το καταλάβετε. Η ανώτερη σοφία ζει μέσα σας, το φεγγάρι απλώς σας βοηθά να φτάσετε εκεί.

Τί είδους προσπάθειες έχετε κάνει για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης; Η πανσέληνος φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και σας προικίζει με χρήματα, αν έχετε αγωνιστεί για να τα αποκτήσετε. Στόχος σας είναι τώρα η συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια και τα κέρδη. Είστε τώρα πιο λογικοί και προσγειωμένοι, ειδικά σε θέματα δουλειάς και χρημάτων, αλλά και πιο ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες για να φτάσετε στον προκαθορισμένο προορισμό σας. Αναλογιστείτε τι θέλετε, οραματιστείτε το, πιστέψτε ότι θα συμβεί και κάντε μικρά και αργά αλλά συγκεκριμένα βήματα για να φτάσετε εκεί. Μη φοβάστε να απορρίψετε μια δουλειά επειδή διαισθάνεστε ότι θα σας αποστραγγίσει συναισθηματικά, το φεγγάρι θα μπορούσε να σας αποφέρει κάτι πολύ καλύτερο! Το μότο σας είναι τώρα «η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς». Συνεχίστε λοιπόν να είστε τολμηροί!

Ο Υδροχόος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα καλά

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Εσωστρέφεια

Μάρτιος ⭐⭐

Αμφισβήτηση κάποιων πραγμάτων

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Καλύτερη διάθεση

Μάιος ⭐⭐⭐

Μια πάνω, μια κάτω

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Θετική διάθεση

Ιούλιος ⭐⭐⭐⭐

Όλα πάνε όπως τα θέλετε

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐⭐

Υπέροχος μήνας

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Οι ιδέες σας αρέσουν

Οκτώβριος ⭐⭐

Ανάγκη ανεξαρτησίας

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Απρόβλεπτα έξοδα

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα κυλούν ευχάριστα

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms