Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 44

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Υδροχόος από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος:

Φοράτε το στέμμα σας και κάθεστε στο θρόνο σας, διεκδικείτε την ηγετική θέση που σας αξίζει χάρη στην Αφροδίτη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Οι ηγετικές και οργανωτικές σας ικανότητες θα σας οδηγήσουν κατευθείαν στα ύψη. Απλά μην ξεχάσετε να ευχαριστήσετε τους ανθρώπους που θα βοηθήσουν να φτάσετε στην κορυφή. Είστε από τη φύση σας κοινωνικοί και οι φίλοι της προέρχονται από όλα τα κοινωνικά στρώματα, και τώρα ο Άρης στον επεκτατικό και διεθνή ένατο οίκο σας θα μπορούσε να σας φέρει σε επαφή με πρόσωπα τα οποία εδραιώνουν την παγκόσμια κυριαρχία σας ή ακόμα και με άτομα από άλλα κράτη. Τι καλύτερο από το να γνωρίσετε την κουλτούρα των άλλων λαών; Διευρύνεται το πνεύμα σας και οι κοινωνικοί σας ορίζοντες.

Εάν έχετε κάτι να πείτε σε ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας, η πανσέληνος στον  τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, θα σας βοηθήσει να μεταδώσετε το μήνυμά σας με σοβαρότητα και πιο προσγειωμένα. Τώρα έχετε ένα λογικό τρόπο που βλέπετε μια παρελθούσα αρνητική κατάσταση και το κυριότερο, αυτό το άτομο είναι πραγματικά πρόθυμο να σας ακούσει. Αν πάλι υπήρχαν διενέξεις και προστριβές με ένα μέλος της οικογένειάς σας σας ή συγγενή σας, επικεντρωθείτε στη θέσπιση σαφών ορίων και σταθερών συμφωνιών που εξυπηρετούν τόσο εσάς όσο και τη μεταξύ σας σχέση.

Αν ένας απαιτητικός πελάτης ή ο προϊστάμενός σας κάνουν τη ζωή σας άσκοπα περίπλοκη, αξιοποιήστε τη γοητεία σας και τη διαίσθησή σας. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον επαγγελματικό δέκατο οίκο σας και σας ζητά να πάρετε βαθιές αναπνοές αντί να προσπαθείτε να κυριαρχήσετε στην εργασία σας ή να κάνετε υποδείξεις επιδεικνύοντας τη δύναμή σας. Αυτή είναι μια σπουδαία στιγμή για να κοινωνικοποιηθείτε με άτομα κύρους και εξουσίας, δεδομένου ότι το φεγγάρι σας βοηθά στις δημόσιες σχέσεις. Ποτέ δεν γνωρίζετε ποιον θα μπορούσατε να συναντήσετε ενώ βρίσκεστε σε μια κοινωνική εκδήλωση ή επαγγελματική συνεστίαση, έτσι ετοιμαστείτε να κάνετε το πρώτο μεγάλο βήμα προς τα πάνω.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου; 

Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-11-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι