Υδροχόος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 53

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Υδροχόους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο

Κινείστε προς την κατεύθυνση που επιδιώκετε στην εργασία σας ή αυτό το όνειρο έχει ξεθωριάσει; Με την Αφροδίτη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο επαγγελματικό μέτωπο ή να κάνετε αποφασιστικές κινήσεις προς ένα μεγάλο στόχο. Με τον Ερμή ανάδρομο στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας βρίσκεστε σε μια βαθιά συναισθηματική επεξεργασία ή διεργασία συγχώρεσης. Μπορεί να θρηνείτε μια απώλεια ή ένα τέλος, ίσως αντιμετωπίζετε το άγχος μιας μετάβασης στη ζωή σας ή απλά νιώθετε ιδιαίτερα τρυφεροί. Αυτά τα ακατέργαστα συναισθήματα αξίζουν ιερό χώρο, επομένως μην γεμίζετε το πρόγραμμά σας με ραντεβού. Ασχοληθείτε με ένα καλλιτεχνικό έργο, με τη φωτογραφία, τον χορό, οποιεσδήποτε δραστηριότητες σας βοηθούν να ξεμπερδέψετε αυτούς τους υποσυνείδητους ιστούς της αράχνης.

Μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε πραγματικά να διευρύνετε τους κοινωνικούς σας ορίζοντες είναι αυτή για σας καθώς η νέα Σελήνη και ο Άρης στον Τοξότη και τον φιλελεύθερο και φιλικό ενδέκατο οίκο σας εντείνουν την ενθουσιώδη ενέργειά σας, εμπνέοντάς σας να αλλάξετε τη μίζερη ρουτίνα σας. Θα μπορούσατε να αισθάνεστε εντελώς ανεξάρτητοι τώρα, δεν ανέχεστε να σας υποδεικνύουν οι άλλοι τι να κάνετε. Η μετάβαση από την απόλυτη ηρεμία στην έντονη κίνηση είναι αξιοθαύμαστη, αλλά αν τρακάρετε και καείτε (ή τραυματιστείτε, καθώς αυτό μπορεί να συμβεί με τον απερίσκεπτο Άρη), ποιό είναι το καλό; Παράλληλα, ο ενθουσιασμός σας και η έντονη επιθυμία σας για νέες γνωριμίες με άτομα που μπορούν να σας προσφέρουν γνώσεις μέσω των εμπειριών τους διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Μια πνευματική ανακάλυψη μπορεί να προέλθει μέσω ενός φίλου ή κάποιου που θα συναντήσετε σε μια κοινωνική εκδήλωση.

Στο μυαλό σας είναι να γυμνάζεστε, να τρώτε υγιεινά και να ανακτήσετε τη ζωντάνια σας. Η πανσέληνος φωτίζει τον έκτο οίκο σας, της ευεξίας και της αποτελεσματικότητας, σηματοδοτώντας μια κορυφαία στιγμή για την υγεία σας. Ένας στόχος για τον οποίο έχετε προσπαθήσει, ίσως στον τομέα της διατροφής και της άσκησης, εκπληρώνεται, βοηθώντας σας να αισθάνεστε ήρεμα και γαλήνια στο πνεύμα και το σώμα σας. Δεδομένου ότι ο έκτος οίκος κυβερνά το καθημερινό σας περιβάλλον, ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξετε το καθημερινό πρόγραμμά σας. Ο έκτος οίκος κυβερνά επίσης τους χρήσιμους ανθρώπους. Μια σχέση με έναν βοηθό ή κάποιον που απασχολείτε θα μπορούσε να τροποποιηθεί. Θα μπορούσατε ακόμη και να προσλάβετε ή να απολύσετε κάποιον με βάση την αξιοπιστία του. Όποια κι αν είναι η εξέλιξη, τίποτα δεν φαίνεται «ελαφρύ» τώρα ή ασήμαντο.

Ο Υδροχόος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα καλά

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Εσωστρέφεια

Μάρτιος ⭐⭐

Αμφισβήτηση κάποιων πραγμάτων

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Καλύτερη διάθεση

Μάιος ⭐⭐⭐

Μια πάνω, μια κάτω

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Θετική διάθεση

Ιούλιος ⭐⭐⭐⭐

Όλα πάνε όπως τα θέλετε

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐⭐

Υπέροχος μήνας

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Οι ιδέες σας αρέσουν

Οκτώβριος ⭐⭐

Ανάγκη ανεξαρτησίας

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Απρόβλεπτα έξοδα

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα κυλούν ευχάριστα

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-11-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Σμάρω