Quantcast

Υδροχόος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 52

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Υδροχόους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο

Βρίσκετε χαρά και ικανοποίηση μέσα από τους φίλους σας και την ομαδική εργασία. Η Αφροδίτη κινείται στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομαδικών έργων, κι εσείς επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο, μιλάτε με ανθρώπους από οποιοδήποτε κοινωνικό υπόβαθρο, χρώμα, θρησκεία. Ως ανθρωπιστικό ζώδιο που είστε, ίσως να θέλετε να δημιουργήσετε μια ομάδα με εθελοντές για να προσφέρετε στο κοινωνικό σύνολο. Η κοινή αίσθηση του σκοπού είναι τόσο σημαντική για σας. Με τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή ως τις 18 Οκτωβρίου στον φιλοσοφικό ένατο οίκο σας, αλλάζετε φιλοσοφία ζωής, ίσως ένα βιβλίο ή μια συνομιλία σας κάνουν να αλλάξετε πεποιθήσεις. Για να μπορείτε να μιλήσετε με τους άλλους, θέλετε να είστε ενημερωμένοι, για την πολιτική, τη λογοτεχνία ή την τεχνολογία.

Ήρθε η ώρα να βγείτε από τη ζώνη της άνεσής σας και να ανοίξετε τα φτερά σας καθώς η νέα Σελήνη φωτίζει τον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και της ανάπτυξης. Οι σπόροι που φυτεύετε τώρα θα ανθίσουν τους επόμενους έξι μήνες, οπότε θέστε νέους στόχους γύρω από τα ταξίδια, την ελευθερία σας και την προσωπική σας ανάπτυξη. Αυτό που πιστεύετε σε πνευματικό ή φιλοσοφικό επίπεδο μπορεί να σας ωθήσει σε έναν εντελώς νέο δρόμο. Αισθάνεστε επίσης πολύ τυχεροί, οπότε μπορείτε να πάρετε ρίσκα και να κάνετε ένα μεγάλο άλμα, ίσως ανοίγοντας μια επιχείρηση ή μελετώντας μια νέα γνώση. Όταν σχεδιάζετε για το μέλλον σας, να βλέπετε πάντα τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Ήρθε η ώρα να δείτε τον γαλάζιο ουρανό και να ονειρευτείτε.

Μήπως ο κοινωνικός σας περίγυρος δεν ανταποκρίνεται στα μεγάλα ιδανικά σας; Δεν χρειάζεται να έρθετε πολύ κοντά με κάποια άτομα αν οι αξίες σας είναι εντελώς διαφορετικές, απλά κινηθείτε στο να κάνετε νέους φίλους. Με την πανσέληνο στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας, γίνεστε μια κοινωνική πεταλούδα, γνωρίζετε νέα άτομα και εξερευνάτε ό, τι υπάρχει γύρω σας. Άτομα που έχουν την ίδιες ιδέες και αξίες με τις δικές σας θα μπορούσαν να ανακύψουν από το πουθενά και χωρίς καν να προσπαθήσετε. Ίσως ακόμα χρειαστεί να ταξιδέψετε λίγο μακριά από την πόλη σας ή υλοποιείτε ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα για το οποίο έχετε προσπαθήσει καιρό, προβάλλοντάς το στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Υδροχόος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα καλά

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Εσωστρέφεια

Μάρτιος ⭐⭐

Αμφισβήτηση κάποιων πραγμάτων

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Καλύτερη διάθεση

Μάιος ⭐⭐⭐

Μια πάνω, μια κάτω

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Θετική διάθεση

Ιούλιος ⭐⭐⭐⭐

Όλα πάνε όπως τα θέλετε

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐⭐

Υπέροχος μήνας

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Οι ιδέες σας αρέσουν

Οκτώβριος ⭐⭐

Ανάγκη ανεξαρτησίας

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Απρόβλεπτα έξοδα

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα κυλούν ευχάριστα

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms