Υδροχόος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 52

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Υδροχόους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο

Είστε γεμάτοι πάθος στα λόγια σας, αλλά υπό την επιρροή του ανάδρομου Άρη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να γίνετε δυσνόητοι. Τρέχετε γρήγορα για να τα προλάβετε όλα κι αυτό σας δημιουργεί πίεση και άγχος, έτσι κρατήστε ένα σημειωματάριο για να μην παραλείψετε καμία από τις υποχρεώσεις σας. Αλλάζετε ιδέες από τη μια στιγμή στην άλλη και μπορεί να δώσετε λανθασμένες ή υπερβολικές συμβουλές. Μια ενθαρρυντική, κατά τη δική σας γνώμη, κουβέντα με ένα φίλο ή αδελφό/ή θα μπορούσε να ανάψει φωτιά. Θα πρέπει να σκεφτείτε πριν μιλήσετε και πως να συντάξετε τα λόγια σας προκειμένου να έχουν αποδοχή. Ο ανάδρομος Άρης θα μπορούσε επίσης να σας κάνει να προβάλετε με λάθος τρόπο τη διεκδικητική και εγωιστική πλευρά σας.

Εκδηλώστε τα συναισθήματά σας! Η ερωτική Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, θα μπορούσε να σας κάνει να σκέφτεστε τη δέσμευση, δεν φοβάστε τώρα να παραχωρήσετε ένα μέρος της ελευθερίας σας. Θέλετε ένα σταθερό πρόσωπο κοντά σας, να μοιραστείτε την καρδιά σας και τις καινοτόμες ιδέες σας, να αγγίζει την ψυχή σας. Η νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, του πλούτου και του πάθους, θα μπορούσε να σας φέρει περισσότερη οικειότητα στη σχέση σας ή/και προσοδοφόρες επενδύσεις. Το φεγγάρι φέρνει στο προσκήνιο τις στενότερες σχέσεις σας, τα μακροπρόθεσμα οικονομικά σας και τη σεξουαλική σας ζωή. Πόσο καλά τα πάτε με τους άλλους; Μπορείτε να ενωθείτε; Ο Σεπτέμβρης θα το αποκαλύψει!

Έχετε το μυαλό σας στα χρήματα, γνωρίζοντας ότι η μακροχρόνια οικονομική ασφάλεια που επιθυμείτε θα είναι εφικτή με σκληρή δουλειά. Σκέφτεστε πρακτικά και λογικά καθώς η πανσέληνος φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Προσέξτε τη διαχείριση των οικονομικών σας, περιορίζοντας τις περιττές σπατάλες και εστιάζοντας στα βασικά. Η ζωή σας μπορεί σίγουρα να είναι επιφορτισμένη με πολλές υποχρεώσεις, αλλά τώρα είναι η ώρα να περικόψετε κάτι. Μπορείτε να αυξήσετε κάπως το εισόδημά σας; Αν είχατε αγωνιστεί για να μεγιστοποιήσετε την παραγωγικότητά σας στην εργασία σας, τώρα θα αποκομίσετε οικονομικά οφέλη. Αν έχετε επιχείρηση, ίσως ακόμα δείτε να αυξάνονται τα κέρδη σας.

Ο Υδροχόος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα καλά

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Εσωστρέφεια

Μάρτιος ⭐⭐

Αμφισβήτηση κάποιων πραγμάτων

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Καλύτερη διάθεση

Μάιος ⭐⭐⭐

Μια πάνω, μια κάτω

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Θετική διάθεση

Ιούλιος ⭐⭐⭐⭐

Όλα πάνε όπως τα θέλετε

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐⭐

Υπέροχος μήνας

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Οι ιδέες σας αρέσουν

Οκτώβριος ⭐⭐

Ανάγκη ανεξαρτησίας

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Απρόβλεπτα έξοδα

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα κυλούν ευχάριστα

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms