Υδροχόος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2024

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 53

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Υδροχόους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο

Στέλνετε χαρούμενα και ευφυή μηνύματα, όλοι θέλουν  να σας ακούσουν! Η Αφροδίτη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας σας φέρνει άφθονες ειδήσεις και πληροφορίες, λέτε φωναχτά αυτό που σκέφτεστε! Θα είστε λίγο πιο επιρρεπείς στο να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους, έτσι συγκρατηθείτε. Είστε ευτυχισμένοι με το να επικοινωνείτε με όλο τον κόσμο, θέλετε να μοιραστείτε τις ιδέες και τις απόψεις σας. Όμως, με τον Ερμή ανάδρομο στον ίδιο τομέα του χάρτη σας θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με αυτά που μοιράζεστε στα κοινωνικά δίκτυα ή με αυτές τις νευρικές παρατηρήσεις σας γιατί θα μπορούσατε να θεωρηθείτε αγενείς μέχρι δογματικοί και ακραίοι στις απόψεις σας. Έχετε την ανάγκη να μιλήσετε και να μοιραστείτε την δική σας αλήθεια, αλλά όχι εις βάρος των συναισθημάτων κάποιου άλλου, ειδικά αν κάνετε δογματικές δηλώσεις. Αν το κάνετε, η αξιοπιστία σας θα μπορούσε να διακυβευτεί και να προκαλέσει την οργή των άλλων.

Ψάχνετε για νέους φίλους; Η Ολική έκλειψη Ηλίου στον Κριό και στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας αλλάζει το παιχνίδι πυροδοτώντας την επιθυμία σας να βρείτε νέα άτομα στη ζωή σας. Είστε τώρα επικοινωνιακοί και περίεργοι να μάθετε τα πάντα, και υπάρχουν κι άλλοι σαν εσάς εκεί έξω. Αν δεν τους έχετε ανακαλύψει ακόμα, βγείτε έξω και δικτυωθείτε κοινωνικά. Αυτή η ισχυρή νέα Σελήνη ενεργοποιεί επίσης τα τοπικά δρώμενα της πόλης σας, έτσι συμμετέχετε σε τοπικούς συλλόγους ή αναζητάτε να μάθετε γεγονότα της πόλης σας. Θα μπορούσατε να νιώσετε περήφανοι, ίσως και λίγο εγωιστές, που γεννηθήκατε σε αυτή την πόλη. Δεδομένου ότι αυτή η έκλειψη θα αλλάξει το παιχνίδι της επικοινωνίας, μπορεί ακόμη και να σας εμπνεύσει με νέες ιδέες και απόψεις ή σας βοηθά να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση.

Έχετε πολλά να γιορτάσετε καθώς η πανσέληνος φωτίζει το δέκατο οίκο σας, της καριέρας και των επιτευγμάτων σας. Αυτή η πανσέληνος φέρνει μια σημαντική επαγγελματική καμπή, είναι η στιγμή που φαίνεστε στους άλλους πολύ δυνατοί και θαρραλέοι. Ίσως αλλάξετε την επαγγελματική σας πορεία για μια νέα θέση, μια θέση που ταιριάζει πολύ καλύτερα με τα ταλέντα και τις αξίες σας. Θα μπορούσατε να λάβετε κάποια είδηση για αύξηση, προαγωγή ή μια νέα επαγγελματική ευκαιρία. Οι πιθανότητες είναι ότι αυτή η επιτυχία οφείλεται στο ότι πήρατε τον εαυτό σας - και τα ταλέντα σας - στα σοβαρά. Έχετε δουλέψει ακούραστα τόσο καιρό, οπότε ετοιμαστείτε να λάβετε τις ανταμοιβές σας και την αναγνώριση που σας αξίζει. Απολαύστε πραγματικά αυτό που σας προσφέρει το φεγγάρι, αυτές οι ιδιαίτερες στιγμές δεν έρχονται κάθε μέρα. Μετράτε και αξίζετε πολλά!

Ο Υδροχόος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα καλά

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Εσωστρέφεια

Μάρτιος ⭐⭐

Αμφισβήτηση κάποιων πραγμάτων

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Καλύτερη διάθεση

Μάιος ⭐⭐⭐

Μια πάνω, μια κάτω

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Θετική διάθεση

Ιούλιος ⭐⭐⭐⭐

Όλα πάνε όπως τα θέλετε

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐⭐

Υπέροχος μήνας

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Οι ιδέες σας αρέσουν

Οκτώβριος ⭐⭐

Ανάγκη ανεξαρτησίας

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Απρόβλεπτα έξοδα

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα κυλούν ευχάριστα

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms