Υδροχόος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 51

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Υδροχόος από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος:

Νιώθετε απογοητευμένοι με την άνιση δυναμική της σχέσης σας ή μιας συνεργασίας σας; Ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, προκαλούν παρορμητικές ενέργειες που διακυβεύουν την αρμονία και την ισορροπία μιας σημαντικής σχέσης σας. Αλλά πίσω από όλη αυτή τη σύγκρουση κρύβεται και κάτι καλό. Ας πούμε ότι προσπαθείτε να διδάξετε στον αγαπημένο σας πώς να είναι καλύτερος ακροατής, και αυτός αντιδρά, λέγοντάς σας πράγματα που δεν έπρεπε πραγματικά να ακούσετε. Αντί να σκέφτεστε τα … αντίποινα, αποδεχτείτε αυτή τη σύγκρουση ως δώρο, σάς δείχνει ότι κατά βάθος ενδιαφέρεστε ο ένας για τον άλλο, αρκετά ακόμη για να βελτιώσετε τα κακώς κείμενα στη σχέση σας.

Η Ηλιακή έκλειψη και η Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, εφιστούν την προσοχή σας σε μια πιο υγιή ζωή. Είναι το ξεκίνημα ενός κύκλου έξι μηνών, όπου πρέπει να κοιτάξετε μπροστά και να ξεχάσετε τις παλιές καθημερινές σας συνήθειες ή ακόμα να ξεκινήσετε να πηγαίνετε και πάλι στο γυμναστήριο, αν το είχατε αμελήσει. Εάν έχετε αγνοήσει κάποιους σωματικούς πόνους, αυτή η έκλειψη σάς προειδοποιεί. Σταματήστε να ψάχνετε την ίασή σας στην Google και απευθυνθείτε στον ειδικό γιατρό. Γιατί να υποφέρετε όταν θα μπορούσατε να το θεραπεύσετε γρήγορα; Θα μπορούσαν να συμβούν επίσης και γρήγορες εξελίξεις γύρω από την εργασία σας. Απλά αποδεχτείτε το. Αυτό που τώρα δεν ξέρετε, θα το μάθετε καθ’ οδόν.

Σίγουρα θα επωφεληθείτε από το διαλογισμό και την περισυλλογή που σάς προτρέπει να κάνετε η Σεληνιακή έκλειψη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας. Αυτή είναι η κορύφωση μιας σειράς συναισθηματικά μετασχηματιστικών γεγονότων στη ζωή σας και ένα μεγάλο έργο ή στόχος θα μπορούσε να ολοκληρωθεί τώρα. Ίσως ήδη έχετε περάσει μια διαδικασία εσωτερικών αλλαγών και πνευματικής ανάπτυξης. Τώρα, είναι η ώρα να λάβετε τις ανταμοιβές σας. Εστιάστε στα πράγματα που χρειάζεστε να ολοκληρώσετε. Εάν μεταβαίνετε σε μια νέα κατάσταση μετά από κάποιου είδους απώλεια, αυτή η έκλειψη επιταχύνει τον αποχαιρετισμό του παρελθόντος και αποκαλύπτει το φως.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι