Quantcast

Υδροχόος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαϊου 2022

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 52

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Υδροχόους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο

Ας ξεκινήσει το πάρτι και η διασκέδαση! Η Αφροδίτη και ο Άρης, μετά τις 25 του μήνα, βρίσκονται στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο σας οίκο, κι εσείς δραστηριοποιείστε έντονα, μιλάτε με όλον τον κόσμο. Το να έχετε κάποιον να μοιράζεστε τις επιτυχίες σας και να αναλύει τα αδύνατα σημεία σας μπορεί πραγματικά να σας οδηγήσει σε καλό δρόμο. Δεδομένου ότι ο τρίτος οίκος κυβερνά την πνευματική δραστηριότητα, μπορεί να διψάτε για έξυπνες συζητήσεις, κατακλύζεστε από ποικίλες πληροφορίες και απολαμβάνετε να ακούτε ένα ενημερωτικό podcast ενώ περπατάτε ή τρέχετε. Δεδομένου ότι η ποικιλία είναι τώρα για σας ένα μεγάλο κίνητρο, μπορεί να θέλετε να είστε με ποικίλα άτομα των οποίων οι ιδέες εξιτάρουν το μυαλό σας.

Η νέα Σελήνη στους Διδύμους και στον πέμπτο οίκο σας, της δημιουργικότητας και του πάθους, φέρνει πίσω την ανεμελιά και τη χαρά στη ζωή σας. Είστε έτοιμοι για μια ανοιξιάτικη αποπλάνηση, ο στόχος σας είναι να απολαύσετε τη ζωή για χάρη της ίδιας της ζωής. Φλερτάρετε άνετα και γελάτε μέσα από την καρδιά σας. Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας και παρακολουθείστε τους αμέτρητους μνηστήρες σας να κάνουν ουρά. Είπατε κάτι στον αγαπημένο σας για το οποίο μετανιώσατε; Ο ανάδρομος Ερμής βοηθά στην αποκατάσταση της επικοινωνίας της σχέσης σας, τώρα είστε έτοιμοι να ανοίξετε τις πόρτες σας και να καλωσορίσετε ξανά τον αγαπημένο σας και πάλι. Αλλά δεν βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις, ξέρετε πολύ καλά μέσα σας ότι ο χρόνος θα δείξει την πορεία αυτής της σχέσης.

Οτιδήποτε συμβεί αυτόν το μήνα θα μπορούσε να επιφορτιστεί με ένταση. Η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, οπότε προσέξτε τα παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας στην εργασία σας, ό, τι πείτε και κάνετε δεν θα είναι εύκολο να το πάρετε πίσω. Λάβετε αυτό υπόψη σας προτού προχωρήσετε σε μια νέα θέση, αναλάβετε έναν πελάτη ή προχωρήσετε σε οτιδήποτε μακροπρόθεσμο. Εάν η φήμη ή ο ηγετικός ρόλος σας χτυπηθούν από αυτή την έκλειψη, μη το βάζετε κάτω. Η επιρροή και το κύρος σας δεν θα χαθούν. Ένα καταξιωμένο κοινωνικά άτομο ή υπεύθυνος λήψης αποφάσεων θα μπορούσε επίσης να έρθει στη ζωή σας. Αυτή έκλειψη φέρνει στο φως ζητήματα ισορροπίας προσωπικής - επαγγελματικής ζωής. Μπορεί να υπάρξουν διαμάχες αυτόν το μήνα που σας φέρνουν αντιμέτωπους με προσωπικές και επαγγελματικές απαιτήσεις.

Ο Υδροχόος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα καλά

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Εσωστρέφεια

Μάρτιος ⭐⭐

Αμφισβήτηση κάποιων πραγμάτων

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Καλύτερη διάθεση

Μάιος ⭐⭐⭐

Μια πάνω, μια κάτω

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Θετική διάθεση

Ιούλιος ⭐⭐⭐⭐

Όλα πάνε όπως τα θέλετε

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐⭐

Υπέροχος μήνας

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Οι ιδέες σας αρέσουν

Οκτώβριος ⭐⭐

Ανάγκη ανεξαρτησίας

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Απρόβλεπτα έξοδα

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα κυλούν ευχάριστα

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση