Υδροχόος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαϊου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 52

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Υδροχόους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο

Πάλι εσύ; Κάποιος/α από το παρελθόν σας θα μπορούσε να κτυπήσει ην πόρτα της καρδιάς σας καθώς ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, είναι ανάδρομη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Σε μερικές περιπτώσεις, η επιστροφή μιας παλιάς αγάπης θα μπορούσε να είναι μια ευπρόσδεκτη επανένωση, ίσως θα πρέπει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία και είναι το σωστό timing για μια νέα αρχή υπό την επιρροή της νέας Σελήνης στον ίδιο οίκο σας. Αλλά η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης μπορεί επίσης να είναι λίγο ενοχλητική, καθώς σας αναγκάζει να ασχοληθείτε με άλυτα ζητήματα του παρελθόντος της ερωτικής σας ζωής που χρειάζονται να αναθεωρηθούν. Είτε είστε μόνοι και αντιστέκεστε στο ερωτικό παιχνίδι ή σε μια σχέση που χρειάζεται να αγωνιστείτε για την ισορροπία, αυτή είναι μια εποικοδομητική χρονική περίοδος για να αλλάξετε κάποια πράγματα μέσα σας.

Κερδίζετε ή χάνετε χρήματα; Ο Άρης κινείται στους Ιχθύς και στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, στρέφοντας την προσοχή σας στα οικονομικά σας. Αρκετά με την σπατάλη χρημάτων για διασκέδαση και ξενύχτια. Ήρθε ο καιρός να γίνετε πιο ρεαλιστές και εγκρατείς με τα οικονομικά σας, διαφορετικά ο Άρης θα προκαλέσει άγχος δημιουργώντας αρνητικές καταστάσεις, όπως μια απροσδόκητη δαπάνη ή απώλεια εισοδήματος, που θα σας αναγκάσει να κάνετε ακριβώς αυτό. Εάν υπάρχει παρεξήγηση με κάποιον για λόγους οικονομικούς, ίσως χρειαστεί να εξομαλύνετε τις εντάσεις επισημαίνοντας την οικονομική δυσπραγία σας. Είναι καλό που δεν σας πειράζει η σκληρή δουλειά γιατί οι επιπλέον ώρες εργασίας σίγουρα θα αποπληρωθούν.

Η πανσέληνος φωτίζει τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και οδηγεί σε ένα ριζικό  μετασχηματισμό στις συνθήκες εργασίας σας. Ίσως αλλάξει η καθημερινή ρουτίνα στη δουλειά σας, ίσως κάποια άτομα φύγουν, ίσως έλθουν νέα. Όσο περισσότερο επιμείνετε σε ένα σχέδιο ή πρόγραμμα, τόσο περισσότερο θα λάμψει το φως σας, από μέσα προς τα έξω. Για να λάβετε ανταμοιβές θα πρέπει να τηρήσετε το πρωτόκολλο, να είστε οργανωμένοι και να ακολουθήσετε πιστά τα καθήκοντά σας. Μόλις πετύχετε ένα συγκεκριμένο έργο, θα νιώσετε δύναμη και θα εισπράξετε αναγνώριση. Κάποιοι  ισχυροί οικονομικά άνθρωποι θα μπορούσαν να βρεθούν στο δρόμο σας, άτομα με κοινωνική επιρροή, ίσως ένας με πολλά χρήματα, και παίξουν το δικό τους σημαντικό ρόλο στα επερχόμενα γεγονότα αυτής της πανσελήνου.

Ο Υδροχόος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα καλά

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Εσωστρέφεια

Μάρτιος ⭐⭐

Αμφισβήτηση κάποιων πραγμάτων

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Καλύτερη διάθεση

Μάιος ⭐⭐⭐

Μια πάνω, μια κάτω

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Θετική διάθεση

Ιούλιος ⭐⭐⭐⭐

Όλα πάνε όπως τα θέλετε

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐⭐

Υπέροχος μήνας

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Οι ιδέες σας αρέσουν

Οκτώβριος ⭐⭐

Ανάγκη ανεξαρτησίας

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Απρόβλεπτα έξοδα

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα κυλούν ευχάριστα

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms