Υδροχόος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαϊου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 47

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Υδροχόος από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος:

Φροντίζετε τη δουλειά σας! Με την Αφροδίτη στον εργατικό έκτο οίκο σας, δεν σας ξεφεύγουν οι λεπτομέρειες. Δίνετε τη δέουσα προσοχή σε όλα, όπως π.χ. αν ο βοηθός σας ανταποκρίνεται στα καθήκοντά του ή αν οι υπάλληλοί σας ξοδεύουν τον περισσότερο χρόνο τους στο έργο τους (και ελπίζετε ότι δεν είναι στο Facebook!). Δουλεύετε με σύστημα και οργάνωση κι αυτό αυξάνει την αποδοτικότητά σας. Είστε οι καλύτεροι, οι πρώτοι που θα τολμήσετε να ξεσηκώσετε τα πλήθη κι αυτό χάρη στον Άρη στο ζώδιό σας. Απεριόριστες δυνατότητες για ευτυχία και ευημερία ανοίγονται μπροστά σας, όλος ο κόσμος σας αποδέχεται τώρα και οι μοναδικές και πρωτότυπες ιδέες αποκτούν κύρος. Θέλετε όλοι να σας ακολουθούν, όχι να  ακολουθείτε. Τώρα είναι η ώρα σας να προβάλετε τον εαυτό σας.

Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και δίνει ηρεμία στον μανιακό ρυθμό στο σπίτι σας. Νιώθετε μια ανακούφιση μετά από όλη αυτή την έντονη κοινωνική δραστηριότητα και επικοινωνία του προηγούμενου μήνα, γνωρίζετε ότι πρέπει να ανεφοδιάσετε τις συναισθηματικές δεξαμενές σας. Και τώρα αισθάνεστε την ανάγκη να μείνετε στο σπίτι σας, να δοκιμάσετε μια νέα συνταγή ή να καλέσετε στο σπίτι σας τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως ακόμα αναδιαμορφώνοντας το σπίτι σας, κάνοντας μικρές αλλαγές, νιώσετε περισσότερο ανανεωμένοι.

Η πανσέληνος φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, της κοινωνικής δικτύωσης και της τεχνολογίας, με αποτέλεσμα να αισθάνεστε ιδιαίτερα συνδεδεμένοι με τους φίλους σας ή έχετε την ανάγκη να κάνετε νέους φίλους. Αυτός είναι ένας θαυμάσιος μήνας για να συγκεντρώσετε τους φίλους σας και να οργανώσετε ένα ταξίδι, να πιείτε  δροσερά ποτά λικνιζόμενοι στους ήχους μιας μουσικής που σας μεταφέρει σε άλλους κόσμους. Ή μπορεί να σχεδιάσετε ένα ψηφιακό έργο ή να οργανώσετε μια ομαδική εργασία όπου εσείς είστε ο ηγέτης της ομάδας. Αν έχετε κάτι που θέλετε να πείτε στον ευρύτερο κόσμο, τολμήστε να εκφράσετε τις πρωτότυπες ιδέες σας στο διαδίκτυο, θα γίνουν viral!

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι