Υδροχόος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 48

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Υδροχόος από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος:

Προετοιμαστείτε για ένα καυτό καλοκαίρι! Με την Αφροδίτη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας νέες ερωτικές επιλογές θα μπορούσαν να εμφανιστούν από μακριά. Ίσως ακόμα σχεδιάσετε να ταξιδέψετε στα πέρατα της γης, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή μια μελέτη που αλλάζει τη φιλοσοφία σας για τη ζωή. Ο ενεργητικός πλανήτης Άρης βρίσκεται στον Αιγόκερω και επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στο δωδέκατο οίκο σας, της ξεκούρασης και της θεραπείας. Ετοιμαστείτε να αποστασιοποιηθείτε για λίγο από τις επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις σας και να απομακρυνθείτε από άτομα που απορροφούν την ενέργειά σας. Ο Άρης μπορεί να διαταράξει τον ύπνο σας με αγχωτικά όνειρα, καθώς το υποσυνείδητό σας θα είναι ιδιαίτερα ενεργό τώρα.

Χρησιμοποιήστε την ενέργεια της Ηλιακής έκλειψης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, για να κάνετε νέες ερωτικές και επαγγελματικές γνωριμίες, καθώς η δύναμη αυτής της έκλειψης είναι πολύ ισχυρή για νέες εκκινήσεις. Ο θεός Έρωτας σας κλείνει το μάτι και σας ενθαρρύνει να υιοθετήσετε μια νέα και πιο βελτιωμένη στάση απέναντι στην αγάπη. Αν είστε μόνοι, μέσα στους προσεχείς έξι μήνες θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α με μακροπρόθεσμες προοπτικές, κάποιον που αισθάνεστε ότι σας συμπληρώνει. Είστε σε σχέση; Να είστε ανοικτοί στο να εξερευνήσετε τις αντιθέσεις σας, μήπως κάποιες από αυτές σας συμπληρώνουν; Οι διαφορές είναι που δημιουργούν καυτή ερωτική χημεία.

Μην αποποιείστε των ευθυνών σας! Η πανσέληνος φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και η οικονομική σας διαχείριση σάς φέρνει πονοκέφαλο. Παρόλο που θα προτιμούσατε να ζήσετε ένα καλοκαίρι γεμάτο δράση και να ξοδεύετε για την καλοπέρασή σας, τώρα το φεγγάρι σας ζητά να αποσαφηνίσετε το πως διαχειρίζεστε τα χρήματά σας, να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας και τις επιταγές σας και να βεβαιωθείτε ότι η ασφάλεια του αυτοκινήτου σας είναι εντάξει. Αυτά τα πράγματα πρέπει γίνουν. Και τι ανακούφιση θα αισθανθείτε μόλις τελειώσετε … Λάβετε υπόψη σας ότι δεν χρειάζεται να κάνετε περικοπές στα πάντα, απλά κάνοντας λίγη οικονομία  είναι κάτι περισσότερο από σημαντικό. Το φεγγάρι μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βελτιώσετε το οικονομικό IQ σας.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-08-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms