Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο Υδροχόος - 01/06 - 30/06

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 41

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Υδροχόος από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος:

Νιώθετε τόσο άνετα και ήρεμα στη φωλιά σας, τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σας βγάλει από το καταφύγιό σας χάρη στην Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Φιλοξενείτε τα προσφιλή σας πρόσωπα και τους στενούς φίλους σας στο σπίτι σας, οργανώνετε ένα αισθησιακό δείπνο για σας και τον αγαπημένο σας. Ο Άρης στον έκτο οίκο σας, της υγείας, σας δίνει τα κίνητρα για να κινητοποιηθείτε για την υγεία σας και την καλή φυσική σας κατάσταση. Σας ωθεί να βάλετε μεγάλη ταχύτητα για να καταπολεμήσετε ό, τι σας δημιουργεί άγχος και πίεση. Αν πεισματικά αντιστέκεστε στην αλλαγή, ίσως έρθετε αντιμέτωποι με υπερβολικό στρες και ψάχνετε ανθρώπους να εκτονώσετε το θυμό σας. Το χάος και η ακαταστασία θα είναι τώρα εχθροί σας, έτσι βάλτε τη ζωή σας σε τάξη.

Με το ομαδικό πνεύμα που σας διακατέχει, προσελκύετε τους ομοϊδεάτες σας ή φέρνετε νέα άτομα στην παρέα σας χάρη στην πανσέληνο στον ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Υπάρχει δύναμη στην ομαδική εργασία και αυτό ενδεχομένως είναι τώρα πολύ διασκεδαστικό για σας. Ίσως ακόμα νιώσετε τώρα πιο έντονη την ανάγκη να αναδείξετε την έμφυτη ανθρωπιστική πλευρά σας, έτσι οργανώνετε μια ομάδα για να αλλάξετε τη ζωή αυτών που υποφέρουν, η οποία ίσως έχει παγκόσμιο αντίκτυπο. Αυτή η πανσέληνος μπορεί επίσης να λειτουργήσει θετικά στις φιλίες σας, δίνετε κλαδί ελιάς σε τυχόν ρήξεις με φίλους σας. Μήπως καιρό τώρα προσπαθείτε να κάνετε ειρήνη με μια δύσκολη φιλία ή έναν αμφιλεγόμενο συνάδελφο; Το φεγγάρι θα σας βοηθήσει να αναιρέσετε τις πεισματικές απόψεις σας και να δώσετε τα χέρια.

Καλωσορίστε τη νέα σας καθημερινή ζωή! Έχετε τη δύναμη της θέλησης αλλά και τη φαντασία να αλλάξετε τις καθημερινές σας συνήθειες χάρη στη νέα Σελήνη στον καθημερινό και εργατικό έκτο οίκο σας. Ίσως αποπερατώσετε ένα ημιτελές έργο, έχετε μια επαγγελματική πρόταση η απλά αλλάξετε τα έπιπλα στο σαλόνι σας. Αν νιώθατε τη ζωή σας βαρετή ή έχετε πέσει σε χειμερία νάρκη, κάντε μια κίνηση να ξεκολλήσετε από τον καναπέ σας. Ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες, πάτε στο γυμναστήριο ή μια βόλτα στη θάλασσα. Πάρτε δραστικά μέτρα για τη βελτίωση της υγείας σας και της ευεξίας σας, με την επιλογή υγειών γευμάτων και ασκήσεων που μπορείτε πραγματικά να απολαύσετε. Το κόλπο είναι να κάνετε αλλαγές που μπορείτε να ενσωματώσετε στον καθημερινό τρόπο ζωής σας και να τις διατηρήσετε για τα επόμενα χρόνια. Σε ποιους τομείς θα έχεις εύνοια αυτόν το μήνα; Θα βρεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν; Μάθε τώρα μιλώντας με την Σμάρω Σωτηράκη! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι