Quantcast

Υδροχόος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 52

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Υδροχόους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο

Προσγειωθείτε και μην πετάτε στα σύννεφα. Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στους Ιχθύς και στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απλοποιήσετε τη ζωή σας και να καθιερώσετε μια ρουτίνα. Ίσως μια από τις πρόσφατες αποφάσεις σας σχετικά με τα οικονομικά σας αρχίζει να παίρνει συγκεκριμένη μορφή. Αυτός είναι επίσης ένας πολυάσχολος μήνας όσον αφορά την εργασία και την παραγωγικότητα. Ποιά συγκεκριμένα βήματα μπορείτε να κάνετε για να αυξήσετε τα κέρδη σας; Χρειάζεται να συμπληρώσετε το εισόδημά σας ή να σφίξετε τη ζώνη σας; Η λήψη βοήθειας από τους συναδέλφους σας θα σας φέρει σε καλύτερη θέση στη δουλειά. Η συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια είναι η κύρια εστίασή σας και τώρα επαναξιολογείτε τον τρόπο με τον οποίο κερδίζετε χρήματα και που ξοδεύετε.

Μισείτε τους περιορισμούς και όποιος προσπαθεί να σας δεσμεύσει θα έχει αντίποινα! Με τον Άρη στους Διδύμους και στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας προτιμάτε σχέσεις που δεν στερούν την πολυπόθητη ελευθερία σας και σας αφήνουν χώρο και χρόνο για τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα. Ο ενθουσιασμός, τα αστεία και το χιούμορ σας δεν περνούν απαρατήρητα από τους θαυμαστές σας, είστε σαν ένα μικρό παιδί που θέλει να ζήσει την περιπέτεια, θέλει να γελάσει και να χαρεί τον έρωτα και τη ζωή. Δεν υπολογίζετε τώρα τους κινδύνους που ελλοχεύουν στην αναζήτηση της αγάπης, ζείτε για το πάθος και την περιπέτεια του σήμερα, δεν σκέφτεστε το μέλλον. Απαιτείτε από τον άλλον να σεβαστεί την αυτονομία σας, δεν μπορείτε να αισθάνεστε ότι σας βάζουν τη θήλεια στο λαιμό.

Ενώ είστε κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας και δημοφιλείς στο αντίθετο φύλο, τα αστέρια βάζουν μπροστά και στο επίκεντρο μια βασική σχέση ή/και συνεργασία. Η πανσέληνος στον Λέοντα θα φωτίσει τον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων και συνεργασιών, παροτρύνοντάς σας να λάβετε μια σημαντική απόφαση. Θα μπορούσατε να φτάσετε σε ένα σημαντικό σημείο καμπής με κάποιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας. Ίσως μια σχέση (είτε ερωτική, είτε επαγγελματική) περάσει σε ένα πιο επίσημο καθεστώς. Ή ίσως συνειδητοποιήσετε ότι έχετε φτάσει στο τέλος του δρόμου στη σχέση σας ή σε μια συνεργασία σας και πρέπει να προχωρήσετε σε νέες αναζητήσεις. Αυτή η πανσέληνος είναι περίοδος μετάβασης και μια ευκαιρία να καρπωθείτε τους σπόρους της γενναιοδωρίας σας σε ό,τι φυτέψατε στην αντίστοιχη νέα Σελήνη έξι μήνες πριν.

Ο Υδροχόος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα καλά

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Εσωστρέφεια

Μάρτιος ⭐⭐

Αμφισβήτηση κάποιων πραγμάτων

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Καλύτερη διάθεση

Μάιος ⭐⭐⭐

Μια πάνω, μια κάτω

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Θετική διάθεση

Ιούλιος ⭐⭐⭐⭐

Όλα πάνε όπως τα θέλετε

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐⭐

Υπέροχος μήνας

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Οι ιδέες σας αρέσουν

Οκτώβριος ⭐⭐

Ανάγκη ανεξαρτησίας

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Απρόβλεπτα έξοδα

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα κυλούν ευχάριστα

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-02-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Έκπτωση φωνής