Υδροχόος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαϊου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 51

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Υδροχόος από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος:

Πόσο νοιάζεστε για την υγεία σας; Με τον Άρη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, έχετε τα κίνητρα για να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες ή να ξεκινήσετε να πηγαίνετε στο γυμναστήριο. Είστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι, κάνετε οτιδήποτε αναζωογονεί το πνεύμα σας και την ευεξία σας, σκέφτεστε λογικά και πρακτικά. Ο Άρης σας δίνει σημαντική δύναμη και ενέργεια, αλλά μπορεί επίσης να σας κάνει να πιέσετε τον εαυτό σας να αποδώσει σε ένα έργο σας ή να πετύχετε γρήγορα τους στόχους σας, οπότε προσέξτε. Πραγματικά πρέπει να βάλετε χρονοδιάγραμμα στην εργασία σας; Ή να ακολουθήσετε κάποια εξωφρενική δίαιτα; Ίσως ακόμα κάνετε εκκαθάριση των άχρηστων αντικειμένων στο σπίτι και το γραφείο σας, ξέρετε ότι η ακαταστασία γύρω σας δεν φέρνει ειρήνη στο μυαλό σας.

Πόσο χρόνο έχετε αφιερώσει στους οικείους σας και τα μέλη της οικογένειάς σας; Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, έχετε το κοσμικό πράσινο φως σας για να έρθετε πιο κοντά με τους αγαπημένους σας. Ίσως επισκέπτεστε συχνότερα την οικογένειά σας ή διαθέσετε χρήματα για να ανακαινίσετε το σπίτι σας. Αυτός ο μήνας, περισσότερο από ποτέ, σάς υπενθυμίζει ότι η ζωή είναι πραγματικά κάτι περισσότερο από χρήμα και εργασία. Εκδηλώστε την ευγνωμοσύνη σας στο σύμπαν γι’ αυτό που έχετε και δείξτε την εκτίμησή σας στους ανθρώπους που σας αγαπούν και σας υποστηρίζουν χωρίς καμία υστεροβουλία.

Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και το σύμπαν. Αν το επαγγελματικό τοπίο είναι σκοτεινό, γεμάτο με καπνούς και ομίχλη, η πανσέληνος στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, παίρνει μαζί της το σκοτάδι και σάς δείχνει το φως, και αυτό είναι πραγματικά καλό σημάδι. Ίσως ακόμα να νιώσετε άγχος από προθεσμίες που τρέχουν, από αιτήματα πελατών ή αυξημένες ευθύνες. Το σύμπαν ξέρει ότι μπορείτε να το χειριστείτε - και θέλει να το ξέρετε και εσείς. Προσοχή όμως στην ανάληψη υπερβολικών καθηκόντων και τα παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας. Ακόμη και αν πρέπει να υποστείτε τη ζηλόφθονη και κακεντρεχή συμπεριφορά στο γραφείο σας, μην ανταποδίδετε το χτύπημα, διοχετεύστε όλη αυτή τη δυναμική ενέργεια που έχετε στη δουλειά σας και αδιαφορήστε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
contest-sotiraki-2019
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι