Υδροχόος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 45

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Υδροχόος από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος:

Συνεχής επικοινωνία, άφθονες συναντήσεις και φλερτ σας φέρνει η Αφροδίτη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας. Γίνεστε περισσότερο ομιλητικοί και πειστικοί, έχετε έμπνευση και καινοτόμες ιδέες. Όμως λάβετε τα μέτρα σας καθώς το σύμπαν έχει για σας ορισμένες απρόβλεπτες στιγμές. Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, της τεχνολογίας και των ταξιδιών, θα είναι ανάδρομος ομοίως στον τρίτο οίκο σας, και σας ζητά να δημιουργήστε αντίγραφα των δεδομένων του υπολογιστή σας, καθώς ο ανάδρομος Ερμής είναι πασίγνωστος για δυσλειτουργικότητα του υπολογιστή και του δικτύου καθώς και τα χαμένα ηλεκτρονικά αρχεία. Προσέξτε επίσης τι μηνύματα στέλνετε γραπτώς και αν πρόκειται να υπογράψετε συμβόλαια, μην το κάνετε, αν είναι δυνατόν.

Μην αγχώνεστε για τα λάθη του παρελθόντος, δείτε τη ζωή με σύνεση και ορθολογισμό. Ο Άρης κινείται στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας κι εσείς  αισθάνεστε ότι βρίσκεστε στην ομίχλη, ότι κανείς δεν υπάρχει για να σας πιάσει το χέρι στις προκλήσεις της ζωής. Το χάος και η εσωτερική αναταραχή σας μπορεί να σας οδηγήσουν στο να υψώσετε έναν τοίχο στους ανθρώπους, οπότε σίγουρα χρειάζεστε και πρέπει να ζητήσετε υποστήριξη. Η νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας ζητά να ξοδέψετε τα χρήματά σας με σύνεση. Τι πραγματικά έχει σημασία για σας: Πρέπει να πεθάνετε στη δουλειά για να αγοράσετε αυτό το νέο αυτοκίνητο ή μπορείτε να περάσετε και χωρίς αυτό; Εξοικονομείτε αρκετά χρήματα για τις δύσκολες ημέρες;

Τι είναι στο βάθος του μυαλού σας τώρα; Η πρώτη πανσέληνος του μήνα φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων, και τώρα προσπαθείτε να αποσαφηνίσετε πόσο δίκαια επιμερίζονται οι κοινοί οικονομικοί πόροι και τα περιουσιακά στοιχεία μεταξύ εσάς και ενός συνεργάτη σας ή του αγαπημένου σας. Η δεύτερη πανσέληνος του μήνα στέλνει το φως της στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, και μια ριψοκίνδυνη ενέργεια που έχετε κάνει αποδίδει καρπούς. Μια ιδέα που ξεκίνησε πριν από έξι μήνες φτάνει στο αποκορύφωμά της, ίσως η σύναψη μιας επαγγελματικής συνεργασίας, ίσως κάτι που δίνει λάμψη στις ελπίδες και τα μεγαλεπήβολα οράματά σας ή μια εμπνευσμένη σκέψη που σας ήρθε εντελώς απροσδόκητα στο μυαλό σας.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι