Υδροχόος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 52

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Υδροχόους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο

Τι επιθυμείτε να κάνετε πιο πολύ; Κοιτάξτε γύρω σας και όλα θα μοιάζουν τόσο χαρούμενα. Η νέα Σελήνη μαζί με την Αφροδίτη στον Κριό, μέχρι τα μέσα του μήνα, στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας δημιουργούν την επιθυμία για επικοινωνία ανεβάζοντας στα ύψη τη δημοτικότητά σας. Ένας άκρως κοινωνικός και πολυάσχολος μήνας βρίσκεται μπροστά σας, έτσι δεν πρόκειται να πλήξετε! Μετά τις 14 Απριλίου, η Αφροδίτη θα κινείται στον Ταύρο και στον οικείο τέταρτο οίκο σας, και νιώθετε την ανάγκη να κάνετε ένα μικρό δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ακόμα και σε συναδέλφους ή άτομα που σας βοήθησαν να πετύχετε στη ζωή σας. Όσον αφορά την έκφραση ευγνωμοσύνης, κάθε «ευχαριστώ» μετράει.

Είστε έτοιμοι να βάλετε οργάνωση και σύστημα στην καθημερινότητά σας; Με τον Άρη στον Καρκίνο και στον έκτο οίκο σας, της οργάνωσης, απαιτείται συστηματοποίηση και λίστα των υποχρεώσεών σας. Ίσως νιώσετε άγχος και πίεση για να έχετε αποδοτικότητα στην εργασία σας, μπορεί η διαμόρφωση του χώρου του γραφείου σας ή του σπιτιού σας να σας δημιουργήσει εκνευρισμό. Όλοι αυτοί οι σωροί των χαρτιών και των άχρηστων αντικειμένων δημιουργούν χάος που χρησιμεύει μόνο για να σας αγχώσει. Για την αντιμετώπιση αυτής της ακαταστασίας ίσως χρειαστείτε βοήθεια, πιθανώς από έναν εξειδικευμένο βοηθό ή πάροχο υπηρεσιών. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα ένας βοηθός ή πάροχος υπηρεσιών να σας προκαλέσει πονοκέφαλο, οπότε να είστε ξεκάθαροι με αυτό που χρειάζεστε.

Η έντονη δύναμη και η εξουσία σας θα μπορούσαν να προκαλέσουν τεράστια  κύματα στην εργασία σας καθώς η πανσέληνος στον Σκορπιό και στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας σας κάνει να θέλετε να κυριαρχήσετε και να επιβάλετε την εξουσία σας. Θα μπορούσατε να αισθανθείτε περιορισμένοι και εκνευρισμένοι από το πρωτόκολλο, τη διοικητική ιεραρχία και τη γραφειοκρατία. Όσο κι αν δεν το θέλετε, ίσως χρειαστεί να εργαστείτε σύμφωνα με το υπάρχον σύστημα και να βάλετε νερό στο κρασί σας για να μη χαρακτηριστείτε … επαναστάτης χωρίς αιτία, ειδικά αν καταλήξετε να εξοργίσετε έναν προϊστάμενο που διαφορετικά θα ήταν στο πλευρό σας. Θα μπορούσατε να περάσετε από δύσβατα και επικίνδυνα μονοπάτια παρέα με δύσκολους συνταξιδιώτες, οπότε προσέξτε να μην είστε πολύ αντιδραστικοί ή κυριαρχικοί.

Ο Υδροχόος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα καλά

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Εσωστρέφεια

Μάρτιος ⭐⭐

Αμφισβήτηση κάποιων πραγμάτων

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Καλύτερη διάθεση

Μάιος ⭐⭐⭐

Μια πάνω, μια κάτω

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Θετική διάθεση

Ιούλιος ⭐⭐⭐⭐

Όλα πάνε όπως τα θέλετε

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐⭐

Υπέροχος μήνας

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Οι ιδέες σας αρέσουν

Οκτώβριος ⭐⭐

Ανάγκη ανεξαρτησίας

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Απρόβλεπτα έξοδα

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα κυλούν ευχάριστα

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
20/4/2021