Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 44

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Υδροχόος από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος:

Δεν σας αρέσει η συνήθεια και τα κοινότυπα πράγματα αλλά τώρα αναζητάτε την ασφάλεια της μοναξιάς σας. Μέχρι τις 18 του μήνα η Αφροδίτη θα κινείται στον κρυφό και μοναχικό δωδέκατο οίκο σας, και ακολουθείται από τη νέα Σελήνη επίσης στον ίδιο οίκο σας, πράγμα το οποίο σας κάνει κάπως παράξενους και μοναχικούς. Τι γίνεται στο κρυφό μέρος της ψυχής σας; Επιθυμείτε την ησυχία και την ασφάλεια.  Ναι, το θέλετε και αυτό. Ίσως τώρα νιώσετε να σας καταλαμβάνουν απαισιόδοξες σκέψεις, τα πάντα σας φαίνονται βαρετά και χωρίς νόημα, και το πιο φοβερό … ανοίγετε εκείνο το μαύρο βιβλίο του παρελθόντος και αναζητάτε τα χαμένα όνειρα.

Μετά τις 18 του μήνα η κοινωνική και μαγνητική Αφροδίτη θα επισκεφθεί το ζώδιό σας και εντυπωσιάζετε στο πέρασμά σας! Νέοι φίλοι, άφθονη διασκέδαση και φλερτ σας κάνουν να χαίρεστε περισσότερο από ποτέ. Η Αφροδίτη σας δίνει δώρο της χάρης και της γοητείας, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε την για να φυτέψετε τους σπόρους μιας νέας σχέσης. Ο Άρης συνεχίζει να κινείται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και σας συμβουλεύει: Μην εκραγείτε σε κανέναν. Η ελεγκτική και κακεντρεχής συμπεριφορά σας στην εργασία σας δεν θα σας βγει σε καλό. Ίσως ειπωθούν και γίνουν πολλά, αλλά εσείς δεν χρειάζεται να αμαυρώσετε την επαγγελματική σας εικόνα και να κλονίσετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις.

Η πρώτη πανσέληνος του μήνα στον έκτο οίκο σας, της υγείας, σηματοδοτεί την  κορύφωση των σπόρων που φυτεύτηκαν πριν έξι μήνες με την αντίστοιχη νέα Σελήνη. Εάν ασχοληθήκατε με την ευεξία σας, θα δείτε τα αποτελέσματα από τις προσπάθειές σας. Κάτω από αυτό το φεγγάρι, θα μπορούσατε επίσης να φτάσετε στην αιτία ενός καυτού ζητήματος υγείας, αφού θα αποκαλύψει ό, τι έχει κρυφτεί. Η δεύτερη πανσέληνος του μήνα η οποία είναι και Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, έτσι αν ελπίζατε να ξεκινήσετε μια νέα σχέση ή συνεργασία, αυτή η έκλειψη θα μπορούσε πραγματικά να σας δώσει το έναυσμα. Ωστόσο, να ξέρετε ότι τα γεγονότα μπορούν να γίνουν χαοτικά τις ημέρες που περιβάλλουν την έκλειψη, οπότε αναλογιστείτε τις κινήσεις σας.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι