Quantcast

Υδροχόος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 52

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Υδροχόους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο

Έχετε διάθεση για συμβιβασμό και υποχώρηση, καθώς η Αφροδίτη θα κινείται ως τις 22 του μήνα στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Φανταστείτε τον εαυτό σας σε ένα καταφύγιο αγκαλιά με τον αγαπημένο σας συζητώντας το μέλλον της σχέσης σας. Μια απόδραση σαν κι αυτή, θα σας μείνει αξέχαστη. Μετά τις 22 Ιουλίου, η Αφροδίτη κινείται στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας και των κοινών οικονομικών πόρων, και ίσως ξεκινήσετε να σκέφτεστε τη συνένωση των οικονομικών πόρων σας, οι σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας θα είναι ιδιαίτερα έντονα, κάτι που θα μπορούσε να σας κάνει να ζητάτε περισσότερο χρόνο με τον αγαπημένο σας ή τα οικεία προς εσάς πρόσωπα. Έχετε εσωτερική δύναμη και πάθος για ζωή πράγμα το οποίο μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να βγείτε από τα λασπώδη νερά.

Ανασκουμπωθείτε και βάλτε την καθημερινή ζωή σας σε τάξη. Η νέα Σελήνη ζεσταίνει τον έκτο οίκο σας, της υγείας, της οργάνωσης και των καθημερινών εργασιών, κι εσείς έχετε τα κίνητρα να οργανωθείτε και να φέρετε εις πέρας τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Ήρθε η ώρα να απομακρύνετε από το σπίτι σας και την ψυχή σας ό, τι αρνητικό σας θυμίζει παρελθόν και να προετοιμαστείτε για μια καλοκαιρινή αφύπνιση. Δημιουργήστε μια λίστα και απομακρύνετε τα άχρηστα αντικείμενα ένα προς ένα. Απλώς σκεφτείτε πόσο θα ηρεμήσετε μέσα σας, πόση συναισθηματική ισορροπία θα νιώσετε μόλις καθαρίσετε αυτόν τον χώρο. Εάν είχατε μια ανιαρή ή καθιστική ζωή, το φεγγάρι στον τομέα της φυσικής σας κατάστασης θα σας εμπνεύσει να κινηθείτε και να νιώσετε ζωντανοί.

Ο ειλικρινής, επαναστατικός και πρωτότυπος εαυτός σας έρχεται στο προσκήνιο χάρη στην πανσέληνο στο ζώδιό σας η οποία σας ωθεί να αλλάξετε ριζικά τον τρόπο με τον οποίο συνδέεστε με τον κόσμο. Εάν έχετε συνηθίσει να κάνετε πράγματα μόνοι σας, ζητήστε τη βοήθεια που χρειάζεστε. Ή εάν προσφέρετε περισσότερα στους άλλους απ’ ότι στον εαυτό σας, ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με τα δικά σας ενδιαφέροντα. Υπό αυτήν την επιρροή της πανσελήνου, η προσωπικότητά σας είναι εντυπωσιακή. Να είστε ο εαυτός σας και να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε. Μπορεί κάποιες στιγμές να σοκάρετε τους άλλους αλλά το φεγγάρι σας υπενθυμίζει ότι πρέπει να πάρετε τις πρωτότυπες ιδέες σας στα σοβαρά, ακόμα κι αν δεν γίνουν αποδεκτές από τους άλλους.

Ο Υδροχόος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα καλά

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Εσωστρέφεια

Μάρτιος ⭐⭐

Αμφισβήτηση κάποιων πραγμάτων

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Καλύτερη διάθεση

Μάιος ⭐⭐⭐

Μια πάνω, μια κάτω

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Θετική διάθεση

Ιούλιος ⭐⭐⭐⭐

Όλα πάνε όπως τα θέλετε

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐⭐

Υπέροχος μήνας

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Οι ιδέες σας αρέσουν

Οκτώβριος ⭐⭐

Ανάγκη ανεξαρτησίας

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Απρόβλεπτα έξοδα

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα κυλούν ευχάριστα

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Youtube