Quantcast

Υδροχόος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 52

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Υδροχόους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο

Αναζητάτε παρέα; Η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται στον Λέοντα και στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, και δεν πρόκειται να σας αφήσουν μόνους. Αυτός ο μήνας είναι ευνοϊκός για νέες σχέσεις, φιλικές, ερωτικές ή επαγγελματικές, αφού τώρα έρχονται στη ζωή σας πρόσωπα που σας εντυπωσιάζουν με την γεμάτη αυτοπεποίθηση προσωπικότητά τους. Η ερώτηση για εσάς είναι: Πώς μπορείτε να είστε ο ελεύθερος εαυτός σας και να εξακολουθείτε να είστε σε μια σταθερή και διαρκή ερωτική και επαγγελματική σχέση; Με αυτούς τους δύο πλανήτες πρόκειται να το μάθετε! Αντί να τα κάνετε όλα μόνοι στη ζωή, αφήστε στην άκρη ένα μέρος της αυτονομίας και της ανεξαρτησίας σας, που είναι το σήμα κατατεθέν σας, και δώστε την ευκαιρία στην αφρόκρεμα του κοινωνικού σας κύκλου να σας πλησιάσουν και να σας ανεβάσουν στ’ αστέρια!

Αγαπημένος σας προορισμός: Χαρά, φλερτ και διασκέδαση! Η νέα Σελήνη στους Διδύμους και στον ερωτικό και διασκεδαστικό πέμπτο οίκο σας σας χαρίζει πρόσθετη ώθηση σε ό,τι κάνετε. Διασκέδαση με τους φίλους σας, φλερτ και καλοκαιρινές εκδρομές είναι στο ρεπερτόριο αυτό του μήνα. Αισθάνεστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ανανεωμένοι, είστε λαμπεροί και εντυπωσιακοί. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, η αγάπη θα μπορούσε να εμφανιστεί εκεί που δεν το περιμένετε. Ψάχνετε ανθρώπους που μπορούν να φωτίσουν το μυαλό σας με νέες ιδέες και φέρνουν στην επιφάνεια τις ανεξερεύνητες επιθυμίες σας. Είναι ώρα να είστε απλά ο εαυτός σας, ερωτευμένοι, παθιασμένοι με τη ζωή. Το να είστε ερωτευμένοι με τον εαυτό σας και να νιώθετε βαθιά ευγνωμοσύνη για τη ζωή σας, σας κάνει πολύ πιο λαμπερούς και ελκυστικούς.

Ενώνετε τις δυνάμεις σας με τους φίλους σας και εξορμάτε σε νέες καλοκαιρινές περιπέτειες. Με την πανσέληνο στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, θα περάσετε με τους φίλους σας τις καλύτερες και πιο ανέμελες στιγμές. Η ομαδική εργασία και η τεχνολογία είναι οι καλύτεροι σύμμαχοί σας και θα μπορούσατε να οργανώσετε μια ομάδα για μια εκπληκτική συλλογική ανακάλυψη, ιδιαίτερα κάποια που αφορά την ψηφιακή σφαίρα ή έχει ανθρωπιστικό χαρακτήρα. Μπορεί επίσης να γιορτάσετε την ομαδική νίκη γύρω από ένα έργο στην εργασία σας ή επεκτείνετε την ομάδα σας με νέο έμψυχο υλικό από άτομα που έχουν εύρος γνώσεων. Έχετε έναν καταιγισμό πρωτότυπων ιδεών, είστε καλοί διοργανωτές και κατευθύνετε τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων σε ένα έργο. Αν και η διάθεσή σας είναι σίγουρα ανεβασμένη, πρέπει να φροντίσετε να μην είστε διασπαστικοί.

Ο Υδροχόος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα καλά

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Εσωστρέφεια

Μάρτιος ⭐⭐

Αμφισβήτηση κάποιων πραγμάτων

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Καλύτερη διάθεση

Μάιος ⭐⭐⭐

Μια πάνω, μια κάτω

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Θετική διάθεση

Ιούλιος ⭐⭐⭐⭐

Όλα πάνε όπως τα θέλετε

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐⭐

Υπέροχος μήνας

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Οι ιδέες σας αρέσουν

Οκτώβριος ⭐⭐

Ανάγκη ανεξαρτησίας

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Απρόβλεπτα έξοδα

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα κυλούν ευχάριστα

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-06-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Έκπτωση φωνής