Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο Κριός - 01/06 - 30/06

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 32

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Κριός από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός: 

Κάντε σωστό οικονομικό προϋπολογισμό και θα νιώσετε οικονομική ασφάλεια.  Η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας ζητά να περιορίσετε τις δαπάνες σας και να ξοδεύετε με σύνεση τα χρήματά σας, διασκεδάστε αλλά απολαύστε τη ζωή υπεύθυνα. Εάν είστε στο κυνήγι μιας επικερδούς εργασίας, η θεά της αρμονίας σας  ευλογεί με ικανοποιητικά χρήματα και συνθήκες εργασίας. Θα διανύσετε έναν πιεστικό και κουραστικό μήνα καθώς ο Άρης στον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας, κάνει κυκλοθυμικές τις διαθέσεις σας, σκέφτεστε το παρελθόν πιο έντονα από ποτέ. Αρκεί μια ασήμαντη αφορμή για να πυροδοτήσει εκρήξεις, δημιουργώντας ένα συνονθύλευμα του εγώ, των αρνητικών συναισθημάτων και παράλογων διαφορών με τους συγκατοίκους σας ή τους συγγενείς σας.

Διευρύνετε τους κοινωνικούς και γνωστικούς ορίζοντές σας, παίρνετε το αεροπλάνο για να επισκεφτείτε μια άλλη γωνιά του πλανήτη χάρη στην πανσέληνο στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Μπήκε το καλοκαίρι και θέλετε να χαρείτε το δυνατό φως του ήλιου και τις ατελείωτες ξέγνοιαστες στιγμές που σας προσφέρει. Αυτή η πανσέληνος ευνοεί επίσης τη γνώση και τα τυχερά παιχνίδια, ακόμα και τα νέα επιχειρηματικά εγχειρήματα. Ίσως αναζητήσετε τον εμπλουτισμό των γνώσεών σας μέσα από το πανεπιστήμιο ή λαμβάνοντας μέρος σε εκπαιδευτικά σεμινάρια καθώς τώρα ποθείτε τη γνώση. Το φεγγάρι τονίζει την κοινωνική πλευρά σας, έτσι  κάντε νέες γνωριμίες οι οποίες θα σας εμπνεύσουν πως να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Το καθήκον σας καλεί και ίσως να σας έχει κάνει να παραμελήσετε τους αγαπημένους σας, αλλά η νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας εμπνέει να αφήσετε για λίγο την εργασία σας προκειμένου να προσεγγίσετε ένα προσφιλές σας πρόσωπο που είχατε παραγκωνίσει. Οι γονείς σας ή κάποιος που τον αισθάνεστε οικεία θα μπορούσε να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στα επερχόμενα γεγονότα αυτού του μήνα. Ίσως απλά θελήσετε να μείνετε στο σπίτι σας, νιώθετε χαλαρά και ξεκούραστα, η δυναμική ενέργειά σας είναι τώρα σε πτώση. Δώστε έμφαση στην ηρεμία σας, καλλιεργώντας πνευματικά τον εαυτό σας αλλά προτού απομονωθείτε, σκεφτείτε ποιοί σας χρειάζονται κοντά τους. Σε ποιους τομείς θα έχεις εύνοια αυτόν το μήνα; Θα βρεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν; Μάθε τώρα μιλώντας με την Σμάρω Σωτηράκη! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι