Κριός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 33

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Κριός από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός: 

Με αυτοπεποίθηση και κύρος προβάλετε την προσωπικότητά σας, μιλάτε τη δική σας αλήθεια όταν θέλετε να σαγηνεύσετε κάποιον/α ή να μοιραστείτε τον εαυτό σας με τον αγαπημένο σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας προικίζει με πάθος και δύναμη στη ζωή, αλλά για να απολαύσετε τον έρωτα θα πρέπει προηγουμένως να κάνετε ειρήνη με το παρελθόν σας και να είστε προσεκτικοί στις ενέργειές σας καθώς ο Ερμής θα είναι ομοίως ανάδρομος στο ζώδιό σας. Αντί να σηκώνετε θεόρατα κύματα μόνο και μόνο για να αναδειχτείτε και να τραβήξετε την προσοχή, χρησιμοποιήστε την ενέργεια του πλανήτη για να σκεφτείτε έναν προσωπικό στόχο ή για να επανεξετάσετε ένα παλιό έργο ή μια παλιά αγάπη που έχετε αφήσει πίσω σας.

Παράλογες επαγγελματικές προθεσμίες και απαιτητικοί πελάτες σας πιέζουν και σας αγχώνουν καθώς ο Άρης κινείται στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Οι ανώτεροί σας στην εργασία σας, οι συνεργάτες σας ή ένα έργο απαιτούν από εσάς περισσότερα από όσα μπορείτε να προσφέρετε, ακόμη και οι ικανότητές σας δεν σας διευκολύνουν πλήρως. Αν βλέπετε ότι δεν μπορείτε να φέρετε εις πέρας το έργο σας, μεταβιβάστε  κάποια από τα καθήκοντά σας. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και τώρα αναζητάτε την ηρεμία και τη μοναξιά σας, ίσως ακόμα νιώσετε την ανάγκη για περισσότερο ύπνο προκειμένου να αναπληρώσετε την ενέργειά σας και να νιώσετε πιο ακμαίοι και ζωντανοί τον επόμενο μήνα. Ίσως ακόμα κάνετε μια μικρή απόδραση κοντά σε παραλία ή απλά θέλετε να είστε περισσότερο στη φωλιά σας.

Η πρώτη πανσέληνος του μήνα φωτίζει τον έκτο οίκο σας, της υγείας και της υπηρεσίας, πράγμα το οποίο σας κάνει να καταβάλετε προσπάθειες προκειμένου να είστε πιο υγιείς και οργανωμένοι. Τώρα νιώθετε την ανάγκη να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας, έτσι μπορεί να προσφέρετε εθελοντική εργασία ή να ασχοληθείτε με ένα φιλανθρωπικό έργο. Ίσως ακόμα γίνετε πιο οικολόγοι και ασχοληθείτε με την προστασία του περιβάλλοντος. Η δεύτερη πανσέληνος του μήνα φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και μπορεί να σας φέρει μια συναρπαστική ερωτική σχέση ή συνεργασία ή ίσως βάλετε τις τελικές υπογραφές σε μια επαγγελματική συμφωνία ή υπογράψετε επίσημα νομικά έγγραφα.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι