Κριός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαϊου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 34

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Κριό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Κριούς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό

Είστε πρόθυμοι να μιλήσετε με ειλικρίνεια και να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο άλυτα ζητήματα στη σχέση σας; Με την ανάδρομη Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, θα πρέπει να βρείτε το σωστό χρόνο και τόπο προκειμένου να ανοίξετε συζήτηση με τον αγαπημένο σας. Οι ειλικρινείς συνομιλίες μπορούν να επουλώσουν τις παλιές πληγές, αρκεί να μην εγκαταλείψετε τη διακριτικότητα και τη διπλωματία καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να διαταράξει την αρμονία και να προκαλέσει διαφωνία. Ίσως ακόμα έρθουν στην επιφάνεια υποβόσκουσες διαφορές με έναν αδελφό ή γείτονα ή μπορεί απλά να σκεφτείτε ποιες φιλίες αξίζουν πραγματικά τον χρόνο σας.

Θεραπεύστε την ψυχή σας από τις πληγές του παρελθόντος, συνειδητοποιήστε τα λάθη σας. Ο Άρης κινείται στους Ιχθύς και στο συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας και σας ζητά να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, για ξεκούραση και αναζωογόνηση. Ελάτε σε επαφή με τις πιο κρυφές πτυχές του υποσυνειδήτου σας, δεν ξέρετε τι μπορείτε να ανακαλύψετε. Αφού ο Άρης μπορεί να μας βάλει σε ενεργοποίηση και για σας είναι επιπλέον ο κυβερνήτης πλανήτης σας, μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με μια ανεπίλυτη ή ακόμα και θαμμένη υπόθεση που σας δημιουργεί εσωτερικό εκνευρισμό. Ίσως εξακολουθείτε να αναμοχλεύετε στο μυαλό σας μια τεταμένη συζήτηση με τους αγαπημένους σας ή ίσως κάποιος σας έχει αναστατώσει φέρνοντας στο προσκήνιο μια παλιά αρνητική ανάμνηση που σας έχει μπερδέψει λίγο.

Τα χρήματα που έχετε από κοινού με τους άλλους θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, του κοινού πλούτου και των κοινών οικονομικών πόρων. Μπορεί να έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε με ένα ισχυρό οικονομικά πρόσωπο για αμοιβαίο οικονομικό όφελος, ίσως κάνετε μια μυστική συμφωνία. Εάν προσπαθείτε να πληρώσετε ένα λογαριασμό πιστωτικής κάρτας ή τους φόρους σας ή ένα χρέος, το φεγγάρι σας δείχνει τη σωστή κατεύθυνση. Υιοθετήστε μια θετική νοοτροπία και θα μπορούσατε πραγματικά να χτυπήσετε το τζάκποτ! Θα μπορούσατε επίσης να κάνετε μια σημαντική επένδυση σε ακίνητα, κάποια που θα σταθεροποιήσει όλη τη ζωή σας.

Ο Κριός ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Είστε γεμάτοι ενέργεια

Φεβρουάριος ⭐⭐

Πολλά νεύρα

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Δείξτε αντοχή!

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Εμπόδια ξεπερνιούνται

Μάιος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Αναγέννηση πάθους

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Παρέα με οικεία πρόσωπα

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Ελπίδα και χαρά

Σεπτέμβριος ⭐⭐

Άγχος

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Δοτικότητα Αλληλεγγύη

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Του ύψους ή του βάθους

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Αναγέννηση ελπίδας

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms