Κριός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 33

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Κριός από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός: 

Επικεντρωθείτε στην ερωτική σας ζωή σας και τις συνεργασίες σας, η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, είναι ο πιστός σύμμαχός σας για μια νέα αγάπη ή μια πολλά υποσχόμενη επιχειρηματική συνεργασία. Ετοιμαστείτε για δράση, προχωράτε προς τα εμπρός, αφού τώρα στόχος σας είναι να γίνετε «ένα» με τους άλλους. Αφήστε για αργότερα τις … διακοπές σας και ρίξτε την προσοχή σας σε αυτή τη νέα δουλειά ή έργο καθώς ο Άρης γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία στον Αιγόκερω και στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Ένα έργο προβάλλει το όνομά σας, αλλά είναι πιθανό να απαιτήσει πολύ χρόνο, ενέργεια και οικονομικούς πόρους. Σίγουρα όμως αξίζει τον κόπο να αγωνιστείτε, ειδικά εάν πρόκειται να έχετε πλούσιες οικονομικές απολαβές ή ένα μπόνους αποδοτικότητας.

Εάν ελπίζατε να ξεκινήσετε μια νέα σχέση ή να αναλάβετε δράση προκειμένου να βελτιώσετε τη σχέση σας, έχετε την αρωγή της Ηλιακής έκλειψης στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα, των παιδιών και της δημιουργικότητας. Ίσως προσπαθήσετε να συλλάβετε ή φέρνετε στο κόσμο ένα παιδί. Ίσως κάποιος/α σας ψιθυρίσει στο αυτί ότι θέλει να μοιραστεί μαζί σας τη ζωή του. Τα καλλιτεχνικά έργα ενισχύονται από αυτή την έκλειψη, έτσι είναι ώρα  να προβάλετε δημόσια τη δημιουργικότητά σας.  Όλοι οι σπόροι που φυτεύονται τώρα θα ανθίσουν τους επόμενους έξι μήνες, οπότε βασιστείτε σε αυτή τη σεληνιακή φλογερή ενέργεια, που κινείται προς εσάς και μόνο προς εσάς, και βρείτε έναν υπέροχο τρόπο για να την εκμεταλλευτείτε.

Ξέρετε πολύ καλά ότι όταν κλείνει μια πόρτα ανοίγει μια άλλη, αλλά αυτό δεν πρόκειται να το συνειδητοποιήσετε ποτέ αν βάζετε αντίσταση στην πόρτα με το χέρι σας. Η πανσέληνος φωτίζει το δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, πράγμα το οποίο μπορεί να επαναφέρει τη συναισθηματική σας ισορροπία από μια απώλεια ή ένα τέλος. Θα σας βοηθήσει να βρείτε το χαμένο συναισθηματικό θάρρος σας προκειμένου να πείτε αντίο σε μια αρνητική συμπεριφορά ή μια σχέση που δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Ενώ από τη φύση σας είστε δυναμικοί και ανεξάρτητοι, αξίζει να μείνετε για λίγο μόνοι με τον εαυτό σας, η μοναξιά θα σας κάνει τώρα τόσο καλό … θα ανακαλύψετε μια κρυφή πτυχή της προσωπικότητάς σας.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-08-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms