Quantcast

Κριός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 34

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Κριό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Κριούς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό

Διευρύνετε τους ορίζοντές σας, χαίρεστε με πάθος τη ζωή. Με την Αφροδίτη στον επεκτατικό και διεθνή ένατο οίκο σας, επιδιώκετε να συνδεθείτε με άτομα των οποίων οι δεξιότητες, οι αξίες και το κοινωνικό υπόβαθρο είναι πολύ διαφορετικά από τα δικά σας, επιδιώκετε να ξεφύγετε από τη στάσιμη σκέψη και τη ρουτίνα. Θα μπορούσατε επίσης να αποφασίσετε να ξεκινήσετε ένα επαγγελματικό εγχείρημα ή μια σχέση από μακριά με πάθος. Με τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή ως τις 18 Οκτωβρίου στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, η αρμονία και η ισορροπία μιας σημαντικής σχέσης σας διακυβεύονται καθώς έρχεται στην επιφάνεια μια παλιά έχθρα την οποία είναι τώρα αδύνατον να ξεχάσετε. Προσέξτε τις παρορμητικές σας ενέργειες και τον εγωισμό σας, εσείς θα είστε υπαίτιοι αν αυτή η σχέση πέσει στον γκρεμό.

Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και φέρνει μια σημαντική στροφή στις πιο οικείες σχέσεις σας. Υπάρχουν ισορροπία και αρμονία; Ίσως συνειδητά έχετε υιοθετήσει ένα παθητικό ρόλο, είτε στην ερωτική, είτε στην επαγγελματική σας ζωή. Για παράδειγμα, ίσως έχετε προσπαθήσει σκληρά για να επιφέρετε αρμονία στη σχέση σας ή μια συνεργασία σας και οι άλλοι έχουν επαναπαυτεί στις δικές σας ενέργειες. Ή πάλι σταματάτε να εξαρτάστε τόσο πολύ από τις απόψεις των άλλων ανθρώπων για εσάς. Ίσως δεν δίνετε πλέον ατέλειωτα χωρίς να λάβετε τίποτα σε αντάλλαγμα. Ο σκοπός φυσικά δεν είναι να είμαστε εγωιστές, αλλά να εξισορροπούμε τις καταστάσεις.

Έχετε αυτογνωσία και αυτοκυριαρχία; Η πανσέληνος στο ζώδιό σας σας βοηθά να ανακαλύψετε τον εαυτό σας και να αναδιοργανώσετε τη ζωή σας. Το να θέλετε να είστε στην κορυφή είναι καλό αρκεί να μη καταπατάτε τα δικαιώματα των άλλων. Το θάρρος σας και η δύναμή σας ενισχύονται, συνειδητοποιείτε τώρα ότι μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Σκεφτείτε πώς θέλετε να είστε με τον κόσμο, π.χ. να έχετε περισσότερη ενσυναίσθηση, να είστε λιγότερο φοβισμένοι, να ωθείτε τους άλλους σε δράση, κ.λπ. Ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι σας συμπεριφέρονται είναι αντανάκλαση του πώς βλέπετε εσείς τον εαυτό σας, οπότε αν θέλετε να αλλάξετε τα πράγματα, ξεκινήστε από μέσα σας και από σήμερα.

Ο Κριός ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Είστε γεμάτοι ενέργεια

Φεβρουάριος ⭐⭐

Πολλά νεύρα

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Δείξτε αντοχή!

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Εμπόδια ξεπερνιούνται

Μάιος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Αναγέννηση πάθους

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Παρέα με οικεία πρόσωπα

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Ελπίδα και χαρά

Σεπτέμβριος ⭐⭐

Άγχος

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Δοτικότητα Αλληλεγγύη

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Του ύψους ή του βάθους

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Αναγέννηση ελπίδας

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms