Κριός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2024

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 34

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Κριό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Κριούς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό

Ξεκουραστείτε και χαλαρώστε! Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στο πνευματικό δωδέκατο οίκο σας αναζητάτε την ηρεμία σας, να ξεφύγετε από το άγχος της καθημερινής σας ζωής. Διεισδύετε βαθιά στο υποσυνείδητό σας, η φαντασία σας είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένη, οπότε μπορεί να είστε τώρα πιο δημιουργικοί και πνευματικοί. Το σύμπαν σας ζητά να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που απομυζούν την ενέργειά σας, να εξαναγκάσετε τον εαυτό σας να πει «όχι» όταν η διαίσθησή σας σας φωνάζει να το πείτε. Κόψτε τις νοσηρά εξαρτώμενες σχέσεις, καθώς η τοξικότητα δεν σας εξυπηρετεί (ούτε κανέναν). Υπάρχει κίνδυνος να αρρωστήσετε από όλο αυτό το άγχος, επομένως προστατέψτε τον εαυτό σας θέτοντας με σαφήνεια  τα προσωπικά σας όρια. Θα υπάρξουν στιγμές που θα είστε πιο δοτικοί, αλλά τώρα το σύμπαν σας ζητά να καλλιεργήσετε το δικό σας πνεύμα, πρώτα και κύρια.

Όσο ανεβασμένοι κι αν είστε για νέα ξεκινήματα, θα μπορούσατε να ξεμείνετε από ενέργεια αν δεν περπατάτε με σταθερή και αργή ταχύτητα, επειδή ο ενεργητικός Άρης βρίσκεται στον νωχελικό και ονειρικό δωδέκατο οίκο σας, στρέφοντας την ενέργειά σας προς τα μέσα. Αν μπορείτε να φύγετε νωρίς από τη δουλειά, κάντε το! Ίσως χρειαστεί να πάρετε μερικές μέρες άδεια για τη δική σας ηρεμία και ξεκούραση, τουλάχιστον όσο ο ανήσυχος Άρης βρίσκεται σε αυτόν τον κάπως υποβαθμισμένο τομέα του χάρτη σας, προκαλώντας διαρροή ενέργειας. Μπορεί να είστε υπερβολικά εξαντλημένοι και η συνήθης ρουτίνα ξεκούρασης δεν σας αρκεί τώρα! Εάν δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε, προσπαθήστε να απομακρύνετε τις αρνητικές σκέψεις. Ο Άρης είναι κόκκινη σημαία για εξάντληση, επομένως ίσως χρειαστεί να προσέξετε τις υποχρεώσεις σας.

Οι σχέσεις είναι γεμάτες από εκπλήξεις και αυτός ο μήνας δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα. Με την έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό και στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων και των συνεργασιών σας, συναισθήματα που δεν ξέρατε καν ότι είχατε θα μπορούσαν να έρθουν στο φως. Κάποιος/α που λατρεύετε θα μπορούσε να σας εκφράσει ένα έντονο ενδιαφέρον και τα συναισθήματα είναι αμοιβαία. Εκφράζετε και οι δύο τον αισθησιασμό, το πάθος και τον θαυμασμό σας! Ή μπορεί ξαφνικά να αντιληφθείτε κάτι που λείπει από μια συγκεκριμένη σχέση σας ή συνεργασία σας. Εάν περιμένατε την κατάλληλη στιγμή για να βγείτε από μια ερωτική σχέση ή συνεργασία, αυτή η έκλειψη σας δίνει το σύνθημα. Αλλά οι ξαφνικές κινήσεις θα μπορούσαν να προκαλέσουν λύπη, οπότε σκεφτείτε τον σωστό τρόπο για να κάνετε την έξοδό σας, ώστε να μην καείτε και οι δύο στη λάβα.

Ο Κριός ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Είστε γεμάτοι ενέργεια

Φεβρουάριος ⭐⭐

Πολλά νεύρα

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Δείξτε αντοχή!

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Εμπόδια ξεπερνιούνται

Μάιος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Αναγέννηση πάθους

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Παρέα με οικεία πρόσωπα

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Ελπίδα και χαρά

Σεπτέμβριος ⭐⭐

Άγχος

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Δοτικότητα Αλληλεγγύη

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Του ύψους ή του βάθους

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Αναγέννηση ελπίδας

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-02-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση