Κριός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 34

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Κριό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Κριούς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό

Θέλετε να είστε μπροστά; Λοιπόν, όχι τώρα. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας ο Άρης γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και έχει ως αποτέλεσμα την επιβράδυνση ενός προσωπικού έργου για το οποίο είχατε παθιαστεί. Σε κανέναν δεν αρέσει η έλλειψη πάθους, αλλά αυτή η καθυστέρηση μπορεί τελικά να σας βοηθήσει να προχωρήσετε καλύτερα αργότερα, εάν παίζετε σωστά. Εάν σκοπεύετε να επιτύχετε έναν στόχο - για τον οποίο ήσασταν φανατικοί και βιαστικοί όσον αφορά την επίτευξη του τελικού αποτελέσματος - αυτή η παύση σάς επιτρέπει να βελτιώσετε τα σχέδιά σας. Πώς αυτή η εκκίνηση θα επηρεάσει στο μέλλον τη ζωή σας; Καθώς ο εγωισμός σας κα η ανταγωνιστικότητά σας μειώνονται, ίσως μπορείτε να ανακατευθύνετε τις ενέργειές σας, προς όφελός σας.

Η Αφροδίτη κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και σας προσφέρει άφθονη διασκέδαση, χαρά και φλερτ. Φορέστε το πιο γλυκό σας χαμόγελο και πλησιάστε το αντικείμενο του πόθου σας. Ο ρομαντισμός, το πάθος και η γενναιοδωρία σας σας χρήζουν ηγέτη στην ερωτική αρένα, όλοι γυρίζουν το κεφάλι τους να σας δουν, όπου κι αν πάτε, καθώς εντυπωσιάζετε με το παρουσιαστικό σας. Αλλά ακόμα κι αν ο έρωτας κυριαρχεί στη ζωή σας θα έχετε στο μυαλό σας την υγεία σας και τη ρουτίνα σας, χάρη στη νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας. Το φεγγάρι πυροδοτεί την επιθυμία σας να οργανωθείτε και να είστε σε φόρμα. Ξέρετε πολύ καλά ότι ένα υγιές σώμα ισούται με υγιές μυαλό!

Ήρθε η ώρα να πείτε την αλήθεια στον εαυτό σας, να έχετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν και τη βούλησή του. Η πανσέληνος φωτίζει τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και σας ζητά να δείτε την ομορφιά της ζωής στα απλά πράγματα που υπάρχουν γύρω σας. Ό, τι κι αν σας συμβαίνει συναισθηματικά, η απάντηση βρίσκεται μέσα στο μυαλό σας. Δείτε το βαθύτερο νόημα που κρύβεται στα γεγονότα του παρελθόντος και σε όλες τις σχέσεις σας. Ήρθε η ώρα για συναισθηματική κάθαρση και επεξεργασία των αρνητικών συναισθημάτων. Το φεγγάρι σας φέρνει μια νέα πνευματική συνείδηση και ταυτόχρονα σας ζητά να εναρμονίσετε τη λογική με την καρδιά. Δεν χρειάζεται να αγωνίζεστε για να χτίζετε κάστρα στην άμμο, ούτε όμως και να περιμένετε το θαύμα.

Ο Κριός ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Είστε γεμάτοι ενέργεια

Φεβρουάριος ⭐⭐

Πολλά νεύρα

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Δείξτε αντοχή!

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Εμπόδια ξεπερνιούνται

Μάιος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Αναγέννηση πάθους

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Παρέα με οικεία πρόσωπα

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Ελπίδα και χαρά

Σεπτέμβριος ⭐⭐

Άγχος

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Δοτικότητα Αλληλεγγύη

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Του ύψους ή του βάθους

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Αναγέννηση ελπίδας

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms