Quantcast

Κριός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 34

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Κριό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Κριούς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό

Αν νιώσετε ερωτικά σκιρτήματα για κάποιον/α, πείτε κάτι, κάντε μια φιλοφρόνηση, είναι το μήνυμα που σας στέλνει η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας ως τις 22 Ιουλίου. Έχετε τώρα τη δύναμη και το θάρρος να πάρετε την πρωτοβουλία να πλησιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας, η τύχη στην αγάπη είναι με το μέρος σας! Μετά τις 22 του μήνα, η Αφροδίτη θα κινείται στον έκτο οίκο σας, της υγείας, κι εσείς ενδιαφέρεστε περισσότερο για την καλή φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας. Γνωρίζετε ότι η ομορφιά προέρχεται πρώτα από μέσα, η λάμψη σας προϋποθέτει ένα σώμα γεμάτο σφρίγος και ζωτικότητα. Βελτιώνεται η διάθεσή σας, ανεβαίνουν οι ενδορφίνες σας και αισθάνεστε ακμαίοι και ζωντανοί.

Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, ζητώντας σας να καλλιεργήσετε και να γαλουχήσετε τις πιο οικείες σχέσεις σας. Είναι μια υπέροχη στιγμή για να τιμήσετε τους οικογενειακούς δεσμούς, να αναζητήσετε τις ρίζες σας καθώς η διάθεσή σας είναι νοσταλγική. Καλέστε τη μητέρα σας ή μια γυναίκα συγγενή με την οποία δεν έχετε μιλήσει εδώ και καιρό και κάντε ένα ταξίδι στο παρελθόν. Αναλογιστείτε τη σοφία που έχετε αποκτήσει από τις εμπειρίες και το παράδειγμα των σημαντικών ατόμων στη ζωή σας. Ίσως επίσης ανακαλύψετε κάτι σημαντικό από το γενεαλογικό σας δένδρο. Ό, τι κι αν συμβεί, αφιερώστε λίγο χρόνο στους οικείους σας και απολαύστε την παρέα τους. Μειώστε τον κοινωνικό ρυθμό σας και φροντίστε τον εαυτό σας.

Ετοιμαστείτε για σκαμπανεβάσματα ή αναταραχές στις φιλίες σας ή τις ομάδες όπου ανήκετε, καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της ομαδικής εργασίας. Ίσως υπάρξει μια ξαφνική αλλαγή στη δομή ή την κατεύθυνση ενός ομαδικού έργου. Κάποιος από την ομάδα σας θα μπορούσε να φύγει, πιθανώς λόγω εγωιστικών ή αλαζονικών ενεργειών και προσπαθείτε να συμπληρώσετε τα κενά της ομάδας σας. Ίσως πάλι αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο σε μια ομάδα, όλοι χρειάζονται εσάς για να τους οδηγήσετε χάρη στις πρωτότυπες ιδέες σας και την τεχνογνωσία σας. Ή, ίσως να υιοθετήσετε μια νέα τακτική στο διαδίκτυο, αλλάζοντας ριζικά ιδέες και πεποιθήσεις. Μπορεί ακόμα να κάνετε νέες φιλίες ή αντίθετα να απελευθερωθείτε από άτομα των οποίων τα ιδανικά και οι αξίες δεν σας ταιριάζουν.

Ο Κριός ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Είστε γεμάτοι ενέργεια

Φεβρουάριος ⭐⭐

Πολλά νεύρα

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Δείξτε αντοχή!

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Εμπόδια ξεπερνιούνται

Μάιος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Αναγέννηση πάθους

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Παρέα με οικεία πρόσωπα

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Ελπίδα και χαρά

Σεπτέμβριος ⭐⭐

Άγχος

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Δοτικότητα Αλληλεγγύη

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Του ύψους ή του βάθους

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Αναγέννηση ελπίδας

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Youtube