Κριός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 34

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Κριό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Κριούς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό

Τα επαγγελματικά σχέδιά σας υλοποιούνται χάρη στη σκληρή δουλειά σας και τον αγώνα σας και την αρωγή της Αφροδίτης και της νέας Σελήνης στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Κινήστε ώριμα και υπεύθυνα στην εργασία σας, έχετε ξοδέψει πολλές ώρες δουλεύοντας γι’ αυτό σας αξίζει επαγγελματική αναγνώριση. Θα μπορούσατε να αποκτήσετε κύρος στη δουλειά σας καθώς ίσως σας ζητηθεί να ηγηθείτε ενός επικερδούς έργου ή ίσως το αφεντικό σας ζητά τη γνώμη σας για ένα ευαίσθητο θέμα, κάνοντάς σας να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε περισσότερη εμπειρία από ό, τι νομίζατε. Χτίστε πάνω σε αυτήν τη συνειδητοποίηση της αναγνώρισης της αξίας σας. Το να έχετε τον εαυτό σας σε υψηλότερη εκτίμηση είναι προάγγελος για τα μεγάλα (και επικερδή) πράγματα που έρχονται.

Κερδίζετε (και ίσως χάνετε) μετρητά. Ο Άρης κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και έχετε μια ισχυρή ώθηση για να είναι τα οικονομικά σας σε άριστη κατάσταση, είτε αυτό σημαίνει ανασύνταξη προϋπολογισμού, είτε αναζητώντας νέες πηγές εσόδων. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αγωνιστείτε λίγο περισσότερο για να αρχίσετε να βλέπετε τα απτά αποτελέσματα που τόσο λαχταράτε. Αυτή η επιθυμία σας θα μπορούσε να προκληθεί από μια απροσδόκητη δαπάνη ή κάποιον έλεγχο της πραγματικότητας της οικονομικής σας κατάστασης. Ενδέχεται ακόμα να μη διαβάζετε σωστά τα μηνύματα που σας στέλνει ένας υποψήφιος πελάτης. Μη βιάζεστε σε οποιαδήποτε νέα οικονομική συμφωνία κάνετε, ελέγξτε τα πάντα.

Έτοιμοι να βρεθείτε στη δίνη του πάθους; Με την πανσέληνο να φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, θα μπορούσατε να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα, ίσως κάποιον/α διαφορετικό από το συνηθισμένο τύπο σας ή ακόμα και ένα φίλο σας. Τολμάτε στην αγάπη, ενεργείτε σύμφωνα με αυτό που επιθυμεί η καρδιά σας, θέλετε να απολαύσετε το πάθος και μπορείτε. Αν είστε σε σχέση, αναζωπυρώνεται το πάθος με τον αγαπημένο σας, ο ερωτισμός, η χαρά και η γενναιοδωρία σας βάζουν και πάλι χρώμα στη ζωή σας. Το φεγγάρι φέρνει στο φως μερικά βαθιά θαμμένα συναισθήματα, απελευθερώνοντάς σας, προκειμένου να αποφασίσετε αν πραγματικά είστε ερωτευμένοι με αυτό το πρόσωπο ή όχι.

Ο Κριός ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Είστε γεμάτοι ενέργεια

Φεβρουάριος ⭐⭐

Πολλά νεύρα

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Δείξτε αντοχή!

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Εμπόδια ξεπερνιούνται

Μάιος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Αναγέννηση πάθους

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Παρέα με οικεία πρόσωπα

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Ελπίδα και χαρά

Σεπτέμβριος ⭐⭐

Άγχος

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Δοτικότητα Αλληλεγγύη

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Του ύψους ή του βάθους

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Αναγέννηση ελπίδας

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Πρόβλεψη με sms