Κριός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 34

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Κριός από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός: 

Δεν είστε πολύ ευχαριστημένοι με τη σχέση σας; Ή ακόμα σκέφτεστε εκείνη την παλιά αγάπη; Ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σάς ζητούν να θέσετε τα όρια σας αν ο αγαπημένος σας καταπατά την αξιοπρέπειά σας. Ίσως αντίθετα χρειαστεί να τον/την διαβεβαιώσετε ότι όλα είναι καλά μεταξύ σας, αν υπήρξαν διαφωνίες. Μήπως κάποια αντίθετα επιχειρήματα οδήγησαν μια φιλική συζήτηση σε σύγκρουση; Δηλώστε απλά τις απόψεις σας, αλλά προσέξτε τις εγωιστικές τάσεις σας  που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα. Υπάρχει κάποια παλιά αγάπη που είναι κρυμμένη στην ψυχή σας; Αν πάρετε την πρωτοβουλία και την προσεγγίσετε, προχωρήστε με προσοχή.

Ψάχνετε ένα νέο σπίτι; Η Ηλιακή έκλειψη και η Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού, ξυπνάει την ανάγκη σας να βρείτε ένα σπίτι που σάς ευχαριστεί και σάς ηρεμεί. Το να πηγαίνετε από δω και από κει μπορεί να είναι διασκεδαστικό, αλλά αν δεν έχετε ένα ήσυχο μέρος για να ηρεμήσετε, όλη σας η ζωή θα είναι αποσυντονισμένη. Η εύρεση ή η δημιουργία αυτού του σπιτιού θα μπορούσε να γίνει ο απόλυτος στόχος σας. Ίσως ακόμα κάνετε μια ανακαίνιση ή ίσως να μετεγκατασταθείτε! Επόμενη ερώτηση: Να νοικιάσετε ή να αγοράσετε; Μην αποκλείσετε τη δυνατότητα να γίνετε ιδιοκτήτης ακινήτου στο εγγύς μέλλον.

Η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, φέρνοντας ένα σημαντικό κεφάλαιο της επαγγελματικής σας ζωής στην κορύφωσή του. Αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να μεταβάλει μόνιμα την καριέρα σας προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. Κάτι που έχει τεθεί σε κίνηση τον τελευταίο καιρό θα μπορούσε να εκδηλωθεί από το πουθενά. Τους επόμενους έξι μήνες, μια νέα ευκαιρία θα σας κάνει να πείτε αντίο στον παλιό τρόπο σκέψης σας και ίσως ακόμη και στην τρέχουσα δουλειά σας. Η σχέση σας με τον πατέρα σας ή ένα σημαντικό άντρα στη ζωή σας θα μπορούσε να περάσει από ένα μεταβατικό στάδιο τώρα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι