Κριός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 34

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Κριό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Κριούς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό

Κάνετε ένα δυνατό comeback στην ερωτική και κοινωνική σας ζωή! Σκουπίστε τα δάκρυα από τα μάτια σας και εξορμήστε στο ερωτικό παιχνίδι με όλο το πάθος και τη δύναμη που σας διακατέχουν. Η νέα Σελήνη μαζί με την Αφροδίτη στον Κριό, μέχρι τα μέσα του μήνα, ενισχύουν τη δημοτικότητά σας, είστε το επίτιμο πρόσωπο που όλοι θέλουν να δουν και να μιλήσουν. Μετά τις 14 Απριλίου, η Αφροδίτη θα κινείται στον Ταύρο και στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και σκέφτεστε πως να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Αναζητάτε την οικονομική αφθονία, ίσως συναναστραφείτε με κάποια άτομα τα οποία σας καθοδηγούν σε επικερδείς οικονομικές συμφωνίες, Πιστεύετε στην αξία σας, η αυτοπεποίθηση που βγάζετε προς τα έξω σας παρέχει ό, θέλετε!

Σκέφτεστε καιρό τώρα μια νέα κατοικία; Με τον Άρη στον Καρκίνο και στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, θα μπορούσατε να παρακινηθείτε να ανανεώσετε το γραφείο σας ή το σπίτι σας ή να αναμορφώσετε με κάποιο τρόπο τις συνθήκες διαβίωσής σας. Ή, θα μπορούσατε να προχωρήσετε στην αναζήτηση μια εξοχικής κατοικίας, ίσως κάπου κοντά σε νερό. Μια ενεργητική γυναίκα μπορεί να σας ανοίξει κάποιες πόρτες ή απλά να σας εμπνεύσει να ζήσετε και να εργαστείτε πιο άνετα, στηριζόμενοι στον αυθεντικό συναισθηματικό εαυτό σας. Αν θέλετε να αλλάξετε επαγγελματική αρένα, ίσως εργαστείτε με οικογένειες, γυναίκες ή την εσωτερική διακόσμηση. Όταν πρόκειται για την επιλογή ποιας διαδρομής να ακολουθήσετε, βασιστείτε στη διαίσθησή σας πρώτα.

Είναι απαραίτητο να θέσετε όρια με τους αγαπημένους σας και να μη τους αφήνετε να καταπατούν την ψυχή σας. Η πανσέληνος στον Σκορπιό φωτίζει το μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας και σας προικίζει με έντονη συναισθηματική νοημοσύνη, η διαίσθησή σας  είναι ιδιαίτερα ακριβής. Χρησιμοποιήστε έναν συνδυασμό ορθολογισμού και διαίσθησης για να κάνετε σωστές επιλογές, να πάρετε δύσκολες αποφάσεις αλλά και για να ξεπεράσετε τυχόν επίμονα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα. Ίσως νιώσετε εσωτερική ένταση αλλά και ανακούφιση από ένα ισχυρό πρόβλημα που σας έχει καταπονήσει καιρό τώρα. Το φεγγάρι προκαλεί μια αλλαγή κυρίως σε ένα πιο εσωτερικό (σε αντίθεση με το εξωτερικό) επίπεδο. Βουτήξτε στα βαθιά και εξετάστε καλά τα πάντα!

Ο Κριός ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Είστε γεμάτοι ενέργεια

Φεβρουάριος ⭐⭐

Πολλά νεύρα

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Δείξτε αντοχή!

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Εμπόδια ξεπερνιούνται

Μάιος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Αναγέννηση πάθους

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Παρέα με οικεία πρόσωπα

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Ελπίδα και χαρά

Σεπτέμβριος ⭐⭐

Άγχος

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Δοτικότητα Αλληλεγγύη

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Του ύψους ή του βάθους

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Αναγέννηση ελπίδας

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
20/4/2021