Κριός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2024

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 34

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Κριό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Κριούς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό

Κάνετε μια αναδρομή στο παρελθόν, αναζητάτε να είστε περισσότερο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα καθώς η Αφροδίτη κινείται στον ευαίσθητο τέταρτο οίκο σας. Βάζετε στην άκρη κάποια από τα καθήκοντά σας κι αυτό μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να επιτύχετε περισσότερα μακροπρόθεσμα με τους οικείους σας. Εξάλλου, θα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι αυτή τη στιγμή, έτσι προσέξτε πρώτα τον εαυτό σας. Ο Άρης στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας δίνει κίνητρο για να έχετε περισσότερα χρήματα ή για να ξοδέψετε περισσότερα. Ίσως κλονιστούν η οικονομική σας σταθερότητα και ευημερία σας, ίσως νιώθετε αγχωμένοι γιατί δεν μπορείτε να ξεπληρώσετε τα χρέη σας. Η δημιουργία ενός συνετού προϋπολογισμού θα μπορούσε να σας βοηθήσει να αποκτήσετε οικονομική σταθερότητα.

Παρά την εστίαση στην πρακτικότητα και τα χρήματά σας, δεν μπορείτε να μη διασκεδάσετε και να χαρείτε το καλοκαίρι σας. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον τρίτο σας οίκο, της κοινωνικότητας και της ζωντανής επικοινωνίας, ξεκινώντας μια έντονα διεγερτική και κοινωνική περίοδο, κάνετε σχέδια για τις διακοπές σας. Για τους επόμενους έξι μήνες ήρθε η ώρα να βρείτε νέα διανοούμενα πρόσωπα, να κάνετε εκδρομές, να παρακολουθήσετε εκπαιδευτικά σεμινάρια. Θα μπορούσατε να κάνετε μερικές γόνιμες διασυνδέσεις στο πάρτι των φίλων σας ή στο γραφείο και να διασκεδάσετε μαζί στην πορεία. Ίσως και να ασχοληθείτε με τα προβλήματα στην πόλη σας ή στην κοινότητά σας ή συγκεντρώνετε τους φίλους σας και πηγαίνετε ταξίδια μαζί. Η χαρούμενη διάθεσή σας θα μπορούσε επίσης να φέρει φως στη ζωή των άλλων πράγμα που το χρειάζονται τόσο πολύ.

Μια ευκαιρία για μια ηγετική θέση θα μπορούσε να προσγειωθεί στην αγκαλιά σας χάρη στην πανσέληνο στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Μπορεί να σας ζητηθεί να εγκαταλείψετε λίγη από την πολύτιμη ελευθερία σας, αλλά όλο αυτό θα αξίζει τον κόπο λόγω της εμπειρίας, του κύρους και των μακροπρόθεσμων πλεονεκτημάτων που θα έχετε ως αντάλλαγμα. Απλώς μην εκπλαγείτε αν αισθάνεστε λίγο αποθαρρημένοι και πιεσμένοι από τον δρόμο που ακολουθείτε. Το φεγγάρι θα ενισχύσει τους προσεχείς έξι μήνες το κύρος σας και την αυτοπεποίθησή σας, αλλά φροντίστε να μην τυφλωθείτε από την έπαρση και την αλαζονεία σας πιστεύοντας ότι είστε μοναδικοί με τα ταλέντα σας και τα προσόντα σας. Αντίθετα, μπορεί να εγκαταλείψετε μια εργασία χωρίς φιλόδοξη προοπτική ή μια συνεργασία με κάποιον που θέλει να θεσπίσει κανόνες ή αναζητά μια αμοιβή για υπηρεσία που απλά δεν είναι καθόλου σύμφωνη με το ήθος σας. Επιλέξτε τους συνεργάτες σας με σύνεση.

Ο Κριός ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Είστε γεμάτοι ενέργεια

Φεβρουάριος ⭐⭐

Πολλά νεύρα

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Δείξτε αντοχή!

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Εμπόδια ξεπερνιούνται

Μάιος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Αναγέννηση πάθους

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Παρέα με οικεία πρόσωπα

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Ελπίδα και χαρά

Σεπτέμβριος ⭐⭐

Άγχος

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Δοτικότητα Αλληλεγγύη

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Του ύψους ή του βάθους

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Αναγέννηση ελπίδας

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-06-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms