Quantcast

Κριός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 34

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Κριό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Κριούς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό

Ενισχύονται η δύναμη και η αυτοπεποίθησή σας για την ικανότητά σας να σκλαβώσετε το θήραμά σας χάρη στην Αφροδίτη και τον Άρη στον ερωτικό και παθιασμένο πέμπτο οίκο σας. Η Αφροδίτη θέλει να εντυπωσιάσει και ο Άρης θέλει να τα καταφέρει, έτσι τίποτα και κανείς δεν σας σταματά από το να είστε οι ηγέτες στο ερωτικό παιχνίδι. Η Αφροδίτη κυβερνά την αγάπη και την ομορφιά αλλά ο Άρης δημιουργεί προκλήσεις στη σχέση σας και κλονίζει την αρμονία και την αγάπη. Κάποιες δυσαρέσκειες ή οι έντονες εγωιστικές και κυριαρχικές επιθυμίες σας μπορεί να βάλουν φωτιά στη σχέση σας αν δεν είστε προσεκτικοί. Μην κάνετε τον αγαπημένο σας να φοβηθεί με την παρουσία σας και τη δυναμική προσωπικότητά σας! Ελέγξτε τη συμπεριφορά σας πριν γίνει ηφαιστειακή έκρηξη ή δημιουργήσετε αστάθεια στη σχέση σας με τη στάση σας.

Η νέα Σελήνη στους Διδύμους ενεργοποιεί τον τρίτο σας οίκο, των ιδεών και της επικοινωνίας, φέρνοντας ένα δροσερό καλοκαιρινό αέρα στη ζωή σας. Επικοινωνείτε με όλον τον κόσμο και μοιράζεστε άφοβα τις ιδέες και τις σκέψεις σας. Ίσως ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε ένα συγγραφικό έργο ή να βάλετε σε εφαρμογή οποιαδήποτε ιδέα σκεφτόσασταν. Εάν ασκείτε ως επάγγελμα τις πωλήσεις, τώρα είναι η στιγμή σας να επικεντρωθείτε στο κλείσιμο μιας συμφωνίας. Οι δεξιότητές σας της πειθούς και της διπλωματίας είναι ιδιαίτερα έντονες, επομένως θα εντυπωσιάσετε τους συναδέλφους, τους πελάτες και τους άλλους συνεργάτες σας. Μπορεί επίσης να αποφασίσετε να έρθετε πιο κοντά με έναν φίλο, επιτρέποντας στην αισιόδοξη και χαρούμενη ενέργεια μεταξύ σας να οδηγήσει σε συνεργασία. Μια εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα μπορούσε επίσης να σας βγάλει κερδισμένους.

Καλή τύχη και επέκταση έρχονται στη ζωή σας χάρη στην πανσέληνο που φωτίζει τον ένατο οίκο σας, της ανάπτυξης, των ταξιδιών, των σπουδών και της επιχειρηματικότητας. Ίσως κάποιες μεγάλες ευκαιρίες συνδέονται με τις ανωτέρω περιοχές και τονίζουμε τη λέξη «μεγάλες», επειδή δεν χρειάζεται να λοξοκοιτάξετε για να παρατηρήσετε αυτές τις θεματικές εξελίξεις που έρχονται στη ζωή σας αλλάζοντάς την θετικά. Σκεφτείτε: Χρηματοδότηση για ένα επαγγελματικό ξεκίνημα ή επιχειρηματικό εγχείρημα, μια συναρπαστική ευκαιρία να ταξιδέψετε ή ακόμα και κάποιο καυτό ειδύλλιο από μακρινές ακτές. Ίσως ακόμα τώρα αρχίσετε ένα νέο κύκλο σπουδών που επεκτείνει τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Θα μπορούσατε να αλλάξετε φιλοσοφία ζωής για να κάνετε ένα μεγάλο άλμα ή αποβάλετε μια αρνητική στάση ζωής και αγκαλιάζετε τη δύναμη της θετικής σκέψης. Η ζωή είναι τόσο ωραία, απολαύστε την!

Ο Κριός ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Είστε γεμάτοι ενέργεια

Φεβρουάριος ⭐⭐

Πολλά νεύρα

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Δείξτε αντοχή!

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Εμπόδια ξεπερνιούνται

Μάιος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Αναγέννηση πάθους

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Παρέα με οικεία πρόσωπα

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Ελπίδα και χαρά

Σεπτέμβριος ⭐⭐

Άγχος

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Δοτικότητα Αλληλεγγύη

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Του ύψους ή του βάθους

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Αναγέννηση ελπίδας

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-05-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 Κλήση 14540