Κριός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαϊου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 34

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Κριός από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός: 

Το σπίτι μας υποτίθεται ότι είναι το ιερό μας καταφύγιο, αλλά δυστυχώς όχι τώρα για σας. Με τον κυβερνήτη σας τον Άρη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, δεν θα περάσετε και τις πιο ήσυχες μέρες. Αντί να εκνευρίζεστε με την ενοχλητική συμπεριφορά του συγκατοίκου σας ή κάποιου συγγενή σας, σκεφτείτε τις καλές στιγμές του παρελθόντος. Ωστόσο, μπορεί να δημιουργηθούν αλληλοσυγκρουόμενα επιχειρήματα, ειδικά με μια γυναίκα ή συγγενή, αν δεν είστε εγκρατείς. Αντιμετωπίστε εποικοδομητικά το άγχος και τον εκνευρισμό σας πηγαίνοντας κάπου όπου μπορείτε να απολαύσετε την ηρεμία σας ή απλά αναδιατάσσοντας τα έπιπλα του σπιτιού σας.

Θέλετε να γνωρίζετε πόσα χρήματα μπορείτε να ξοδεύετε και υπολογίζετε με ακρίβεια τα έσοδα και τα έξοδά σας χάρη στην Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Ίσως βρείτε τρόπους για να κερδίζετε περισσότερα χρήματα ανακαλύπτοντας μια νέα πηγή εισοδήματος ή επενδύοντας κάποια από τα χρήματά σας. Εάν εργάζεστε σε έναν τομέα που δεν σάς πληρώνει σύμφωνα με την αξία σας, μπορεί να αποφασίσετε ότι ήρθε η ώρα για μια αλλαγή. Μη βιαστείτε όμως να εγκαταλείψετε την υπάρχουσα εργασία σας, όχι πριν λάβετε υπόψη σας όλες τις παραμέτρους. Ξεκινήστε αργά. Μπορεί να μη σάς αρέσει τώρα η δουλειά σας, αλλά η επόμενη ίσως και να μην ανταποκρίνεται μακροπρόθεσμα στις προσδοκίες σας.

Η πανσέληνος φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών, και ίσως φέρει στο φως την αναγκαστική αποπληρωμή ενός χρέους ή θα μπορούσατε να πιέζεστε προσπαθώντας να πληρώσετε έναν φόρο ή να βρείτε έναν πιο έξυπνο τρόπο για να χειριστείτε τα οικονομικά σας. Εάν εσείς και ένας συνεργάτης σας ή ο σύντροφός σας αποφασίσετε να τερματίσετε τη σχέση σας, τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν δύσκολα γύρω από την κατανομή των περιουσιακών στοιχείων και των κοινών οικονομικών πόρων. Δεν είναι ώρα να κινηθείτε υποχθόνια, αλλά να ακολουθήσετε τον ανώτερο δρόμο. Εάν βρεθείτε σε μια εσωτερική σύγκρουση, ίσως ήρθε η ώρα να απευθυνθείτε σε μια υψηλότερη δύναμη για να σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από αυτή την αρνητική κατάσταση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
contest-sotiraki-2019
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι