Κριός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 34

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Κριός από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός: 

Ενώ οι άλλοι διασκεδάζουν στον πυρετό των γιορτών, εσείς αναζητάτε τη μοναξιά σας σε μια πιο γαλήνια κατάσταση. Η Αφροδίτη στο νωχελικό δωδέκατο οίκο σας σάς καλεί να θέσετε ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα (ή όσο πιο χαλαρά μπορείτε), αυτό θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο γαλήνια μέσα στην ψυχή σας. Αυτός είναι ένας μήνας που αφήνετε πίσω σας τη μνησικακία και μπορείτε να συγχωρήσετε, το να κρατάτε πόνο μέσα σας ξέρετε κατά βάθος ότι δεν θα σας βγάλει πουθενά. Ξεκινήστε το έτος υλοποιώντας τα μεγάλα οράματά σας, καθώς ο Άρης κινείται στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Μια ανεξάρτητη επιχείρηση, ένα σεμινάριο, ένα εκδοτικό έργο ή ακόμα και ένα βιβλίο θα μπορούσε να σας φέρει πολλά χρήματα.

Πόσο κοντά νιώθετε με την οικογένειά σας; Μήπως το παρελθόν σας στέκει εμπόδιο στο μέλλον σας; Με τη Σεληνιακή έκλειψη να ταρακουνά τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού, της οικογένειας και του παρελθόντος, ίσως επιστρέψετε στα πάτρια εδάφη ή σε ένα παρελθοντικό αγαπημένο πρόσωπο ή απλά προγραμματίσετε μια συνάντηση με οικεία προς εσάς πρόσωπα που ζουν μακριά σας. Δεδομένου ότι ο θετικός τρόπος σκέψης εξαρτάται επίσης από το φυσικό περιβάλλον σας, είναι πολύ ωραίο να ανακαινίσετε το σπίτι σας αλλά και να απομακρύνετε κάποιους συγγενείς σας που δεν μπορούν να κατανοήσουν τις ευαισθησίες σας. Πριν αποκηρύξετε όμως κάποιους, αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε.

Η ατμόσφαιρα γύρω σας γίνεται πιο ανοιχτή και φιλική, χάρη στη νέα Σελήνη στον φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας. Εάν ήσασταν κλεισμένοι στο σπίτι σας, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με τους συναδέλφους σας, τους φίλους σας και τους αγαπημένους σας. Οι ευρύτεροι στόχοι σας βοηθιούνται σημαντικά από τους άλλους οι οποίοι σας εμπνέουν με τις καινοτόμες και πρωτότυπες ιδέες τους. Μπορείτε να βγάλετε τώρα περισσότερη δουλειά με τη βοήθεια των άλλων, οπότε μην φοβάστε να τη ζητήσετε. Ίσως κάνετε νέους φίλους μέσα από το διαδίκτυο ή σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Η παρουσία σας είναι φιλική και ευχάριστη, έτσι να είστε σίγουροι για την αυθεντικότητά σας. Όσο περισσότερο ευθείς και ειλικρινείς είστε, τόσο πιο αξέχαστη (και ευμενής) θα είναι η εντύπωση που κάνετε.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms