Κριός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 34

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Κριός από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός: 

Είστε εγωπαθείς από τη φύση σας αλλά όχι τώρα, αυτό το μήνα νιώθετε την ανάγκη για βαθύτερη οικειότητα και ένωση νου-σώματος-ψυχής καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας. Εντείνεται η επιθυμία σας να νιώσετε έντονα πάθη και βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση. Ετοιμαστείτε λοιπόν να απαρνηθείτε το εγώ σας και να προχωρήσετε προς μια πιο πνευματική σχέση. Βάζετε την ψυχή σας σε όλα όσα κάνετε - και αυτό γίνεται εμφανές και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα αναζητάτε τρόπους για να συγκεντρώσετε χρήματα, να νιώσετε πλήρεις συναισθηματικά. Είναι καθοριστική η σωστή επιλογή των κατάλληλων συνεργατών και ερωτικού συντρόφου, πώς θα νιώσετε ασφάλεια;

Μην εκτελείτε τον αγαπημένο σας! Όταν πρόκειται για κάποιον/α που αγαπάτε, είστε έτοιμοι να χαλιναγωγήσετε τον εγωισμό σας, τουλάχιστον για λίγο. Αλλά ο κυβερνήτης σας ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σάς επισημαίνει ότι η διατήρηση μιας ισορροπημένης σχέσης απαιτεί λογική και εγκράτεια. Έτσι, ενισχύστε τις προσπάθειές σας για να έχετε αρμονία στη σχέση σας. Όσα περισσότερα μπορείτε να κάνετε για να ενισχύσετε συναισθηματικά το δεσμό σας, τόσο καλύτερη θα είναι και η πορεία της σχέσης σας. Ένας μικρός … ανταγωνισμός ποτέ δεν έβλαψε κανέναν, αλλά το να αμφισβητείτε συνεχώς τον αγαπημένο σας και να τον καλείτε σε αγώνα για να δείτε ποιος θα υπερισχύσει, αυτό θα κάνει μαύρες τις μέρες σας.

Χαλαρώστε και απολαύστε αυτή την καλή πρώτη εντύπωση που κάνετε στους άλλους, είναι το πρώτο βήμα για την ευτυχία σας. Η πανσέληνος στο ζώδιό σας ανοίγει νέους δρόμους, τοποθετεί στο επίκεντρο αποκλειστικά τον εαυτό σας και τις προσωπικές σας ανάγκες, τα έργα και τα όνειρά σας. Είστε ζώδιο που αγωνίζεστε για ό, τι είναι δικαίως δικό σας, αλλά τώρα το φεγγάρι σάς ζητά να εξισορροπήσετε τις δικές ανάγκες με αυτές των άλλων, να σκεφτείτε και τους ανθρώπους γύρω σας. Παρόλα αυτά, το φεγγάρι σάς προτρέπει να διεκδικήσετε και να ζητήσετε αυτό που θέλετε. Αν θέλετε να παίξετε στο παιχνίδι της ζωής, πρέπει να κάνετε κάτι παραγωγικό, κάτι χρήσιμο για τον εαυτό σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι