Κριός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 34

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Κριός από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός: 

Δείτε τη ζωή σαν περιπέτεια. Η Αφροδίτη κινείται στον επεκτατικό ένατο οίκο σας κι εσείς οργανώνετε ταξίδια, μιλάτε με όλο τον κόσμο. Ή ίσως θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη … σέξι φωνή σας για να αποπλανήσετε το αντικείμενο του πόθου σας ή μιλήσετε σε ένα ευρύ κοινό. Εκείνο που σας νοιάζει τώρα δεν είναι το μέλλον αλλά το παρόν. Το ζώδιό σας ποτέ δεν το βάζει κάτω σε οποιαδήποτε πρόκληση, και σίγουρα δεν θα το κάνετε τώρα που ο κυβερνήτης σας ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σας. Έχετε τόλμη και δύναμη, το ανταγωνιστικό πνεύμα σας μπορεί να κινήσει βουνά. Με τόση αυτοπεποίθηση που έχετε μπορείτε να ζητήσετε ό, τι θέλετε, όλοι αναγνωρίζουν την αξία σας.

 

Η Ηλιακή έκλειψη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας φέρνει στο προσκήνιο την καριέρα σας και νέες εκκινήσεις στην εργασία σας και στις μακροπρόθεσμες φιλοδοξίες σας. Είναι καιρός για ένα νέο κεφάλαιο στο βιβλίο της ζωής σας; Οι Ηλιακές εκλείψεις αποκαλύπτουν έντονες νέες αρχές και απροσδόκητες ευκαιρίες. Τους επόμενους έξι μήνες θα μπορούσε να σας προσφερθεί μια ηγετική νέα θέση στην εργασία σας ή μια αριστοκρατική ευκαιρία που προβάλει τα μοναδικά ταλέντα σας ως ειδικοί στον τομέα σας. Αισθάνεστε στασιμότητα; Στηριχτείτε στη δύναμη και την τόλμη σας και εντατικοποιήστε τα βήματά σας. Θα εκπλαγείτε από το πόσο γρήγορα κινείται το σύμπαν όταν όμως βαδίζετε κι εσείς.

Δεν χρειάζεται να είστε άψογοι για να σας αγαπήσουν. Τι θα λέγατε να είστε εκατό τοις εκατό ο αληθινός εαυτός σας; Η Σεληνιακή έκλειψη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας φέρνει στο προσκήνιο την ενθουσιώδη και φλογερή προσωπικότητά σας. Οι προσπάθειές σας των τελευταίων έξι μηνών θα μπορούσαν να προσελκύσουν την προσοχή ενός σημαντικού προσώπου στη ζωή σας. Αυτή η έκλειψη θα επιταχύνει τα πράγματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μια φιλική γνωριμία θα μπορούσε να μεταστραφεί σε ένα καυτό ερωτικό πάθος. Δεν θα υπάρχει πλέον μυστήριο για εσάς, τώρα γνωρίζετε ποιος έχει έντονα συναισθήματα για σας. Εκμεταλλευτείτε επίσης κάθε ευκαιρία για προβολή των δημιουργικών έργων σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι