Quantcast

Κριός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 34

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Κριό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Κριούς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό

Μη φοβάστε την αγάπη! Με την Αφροδίτη στον Λέοντα σε ορθόδρομη πορεία  στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας επανέρχονται η δύναμη και το πάθος σας για έρωτα και ζωή, ξέρετε τώρα αν αξίζει να πείτε το «ναι» σε εκείνη την παλιά αγάπη που εισέβαλλε απροσδόκητα στην ζωή σας. Αν απλά … πειράζατε κάποιον/α στο Instagram φοβούμενοι να κάνετε το πρώτο βήμα, τώρα βρίσκετε το θάρρος και την τόλμη να δείξετε στον κόσμο ότι είστε ένας δυνατός παίκτης που δεν φοβάται να παίξει! Ο Άρης στον Ζυγό και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, μπορεί να προσθέσει άγχος στη σχέση σας ή με ένα συνεργάτη σας, ίσως σας λείπει η συντροφικότητα, αλλά αυτό σας δίνει κίνητρο να κινητοποιηθείτε. Θα μπορούσε επίσης να υπάρξει ένταση με τους γύρω σας, οι άλλοι μπορεί να σας βλέπουν εκτός εαυτού. Δεν δίνετε σημασία στις ανάγκες τους ούτε και έχετε διάθεση να συμβιβαστείτε, αλλά μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν γύρω σας ζωντανά ανθρώπινα όντα που έχουν το δικό τους άγχος και φιλοδοξίες.

Με τη νέα Σελήνη στην Παρθένο να ρίχνει το φως της στον έκτο οίκο σας, της αποτελεσματικότητας και της παραγωγικότητας, θέλετε όλα να είναι τέλεια και καλά. Δεν θέλετε τώρα να είστε στο επίκεντρο, αλλά πρέπει να είστε απασχολημένοι και να γνωρίζετε ότι οι προσπάθειές σας στην εργασία σας ανταμείβονται. Θα μπορούσατε να θέσετε ως στόχο να διατηρήσετε τη συνολική λειτουργικότητα της ζωής σας, δίνοντας προσοχή στη λεπτομέρεια. Ίσως ακόμη προσλάβετε ένα βοηθό ή αναζητήσετε άτομα που μπορούν να διαχειριστούν τις υποχρεώσεις σας και βοηθούν στη σωστή κατανομή του χρόνου σας. Η υγεία σας μπορεί επίσης να είναι υπό εξέταση: Μήπως ήρθε η ώρα να ανακτήσετε την καλή  φυσική σας κατάσταση; Αυτός είναι ένας εξαιρετικός μήνας για να ξεκινήσετε οποιοδήποτε νέο πρόγραμμα προπόνησης ή διατροφής.

Η ετήσια πανσέληνος στο ζώδιό σας θέτει τα όνειρα και τις επιθυμίες σας σε προτεραιότητα, οδεύετε προς νέα ξεκινήματα χάρη στη δύναμη, το θάρρος και την τόλμη σας. Εφόσον οι πανσέληνοι συγκεντρώνουν σπόρους που φυτεύτηκαν στα αντίστοιχα νέα φεγγάρια, θα έχετε προσωπική ανάπτυξη ή θα νιώσετε ανακούφιση με κάποιο τέλος. Είναι το επιστέγασμα όλων αυτών για τα οποία έχετε προσπαθήσει να κάνετε τους τελευταίους έξι μήνες. Όλα τα προσωπικά έργα και σχέσεις που έχουν ξεκινήσει τότε θα αποδώσουν καρπούς τώρα. Πώς θέλετε να σας βλέπουν οι άλλοι; Προβάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω άφοβα. Δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε το δρόμο σας, είστε δυνατοί και περήφανοι με τον εαυτό σας!

Ο Κριός ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Είστε γεμάτοι ενέργεια

Φεβρουάριος ⭐⭐

Πολλά νεύρα

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Δείξτε αντοχή!

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Εμπόδια ξεπερνιούνται

Μάιος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Αναγέννηση πάθους

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Παρέα με οικεία πρόσωπα

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Ελπίδα και χαρά

Σεπτέμβριος ⭐⭐

Άγχος

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Δοτικότητα Αλληλεγγύη

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Του ύψους ή του βάθους

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Αναγέννηση ελπίδας

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
έκπτωση SMS