Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 33

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Κριός από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός: 

Τα θέλετε όλα ή τίποτα! Η Αφροδίτη στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας, ξεσηκώνει το θαμμένο ερωτισμό σας, είστε φωτιά, ξέρετε ότι είναι η ώρα να απομακρύνετε τους φόβους σας και να δώσετε μια νέα πνοή στη σχέση σας. Είναι όλα για σας αυτόν το μήνα, και προτού το καταλάβετε, θα είστε αγκαλιά με τον αγαπημένο σας βλέποντας το ηλιοβασίλεμα. Το να μπορεί κάποιος να μοιράζεται είναι σημαντικό στη ζωή και αυτό θα σας το διδάξει ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Εάν δεν μπορούσατε να χαλιναγωγήσετε τον εγωισμό σας, τώρα ο κόκκινος πλανήτης θα σας μάθει πώς να είστε πιο εγκρατείς. Αυτό ισχύει και στη σχέση σας και στις επιχειρηματικές συνεργασίες σας, αλλά και οποιαδήποτε στενή συνεργασία με τους άλλους ανθρώπους. Μην υψώνετε το ανάστημά σας, δεν θέλετε διαμάχες.

Η πανσέληνος φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και φέρνει μια σταθερή εξέλιξη σε χρήμα και σε υλικά θέματα. Μπορεί να έχετε μια δελεαστική οικονομική προσφορά ή βρίσκετε μια νέα πηγή εισοδήματος ή απλά νιώθετε πιο ασφαλείς στη δουλειά σας. Ίσως να σας προσφερθεί μια συναρπαστική νέα δουλειά (μία που έχει εκπληκτικά οικονομικά οφέλη) ή κάνετε την αποφασιστική επιλογή να αφήσετε την τρέχουσα εργασία σας επειδή αισθάνεστε στάσιμοι. Αποδέχεστε αυτές τις αλλαγές καθώς γνωρίζετε ότι σας επιτρέπουν πραγματικά να λάμψετε! Μπορείτε να επικροτήσετε τον εαυτό σας για τις πρακτικές σας προσπάθειες καθώς κερδίσατε σε αυτόν τον αγώνα.

Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο σας, του πλούτου και των κοινών οικονομικών, και θα μπορούσε να σας φέρει μια απίστευτη οικονομική προσφορά ή την έναρξη μιας σημαντικής δυναμικής συνεργασίας. Αν περιμένατε καιρό να μιλήσετε γύρω από ένα ζήτημα χρημάτων, θα μπορούσατε να δείτε μια θετική κατάληξη τώρα. Ίσως ακόμα βρείτε νέους επενδυτές ή το πάθος σας ενεργοποιεί το νόμο της έλξης. Όμως προσοχή: Το κάρμα μπορεί να γίνει μπούμερανγκ, οπότε αν έχετε κάνει κάποιο λάθος σε οικονομικές ή επιχειρηματικές συναλλαγές ή στη σχέση σας, ή σκεφτόσασταν εκδικητικά ή με κακεντρέχεια για κάποιο άτομο, θα πληρώσετε το τίμημα. Ώρα να κάνετε θετικές αλλαγές και να αρχίσετε από τώρα!

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου; 

Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-11-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι