Quantcast

Κριός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2022

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 34

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Κριό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Κριούς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό

Σταθερότητα στα οικονομικά σας! Αυτός είναι ο στόχος σας, καθώς μέχρι της 23 του μήνα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο και στο δεύτερο οίκο σας, της εργασίας και των χρημάτων. Τώρα αναζητάτε την οικονομική ασφάλεια, είστε πιο λογικοί και προσγειωμένοι, κι αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε σημαντικά βήματα στα οικονομικά σας, ειδικά αν βλέπετε τα μετρητά σας να εξανεμίζονται εν ριπή οφθαλμού! Μετά τις 23 του μήνα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Διδύμους και στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας κάνοντας ιδιαίτερα σημαντική την επιθυμία σας να μιλήσετε με όλον τον κόσμο. Εάν έχετε καιρό να δείτε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, αφιερώστε του χρόνο για να τον τιμήσετε, θυμηθείτε όλα τα ξεκαρδιστικά πράγματα που κάνατε μαζί και πώς κανείς δεν σας έχει συμπαρασταθεί όπως εκείνος.

Είστε έτοιμοι για κάτι νέο στο σπίτι σας; Η νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, γυρίζει σελίδα στο σπίτι σας και στις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ήρθε η ώρα να υιοθετήσετε μια νέα προσέγγιση στα οικογενειακά ζητήματα, είτε αυτό σημαίνει να βρείτε μια νέα κατοικία, είτε να ανακαινίσετε το σπίτι σας, είτε να αφιερώσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μια μετακόμιση, μια εγκυμοσύνη ή αλλαγή τρόπου ζωής είναι πιθανή τους επόμενους έξι μήνες. Τουλάχιστον, μπορεί να εμπνευστείτε να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές στην προσωπική ζωή, που πυροδοτούνται από την ενέργεια των νέων ξεκινημάτων που φέρνει αυτή η νέα Σελήνη.

Ακόμα κι αν είστε κουρασμένοι, πιέστε τον εαυτό σας να φύγει για ένα ταξίδι ή να πάτε σε αυτό το πάρτι ή σε αυτή την κοινωνική εκδήλωση, θα μπορούσε να προκύψει μια ειλικρινής φιλία ή ερωτική συνάντηση. Με την πανσέληνο να φωτίζει τον επεκτατικό και διεθνή ένατο οίκο σας προβάλετε μια πιο ευγενή εικόνα στους γύρω σας, μπορεί επίσης να αποφασίσετε να φύγετε κάπου μακριά για να ζήσετε μια τρελή περιπέτεια. Ακόμα κι αν εργάζεστε σκληρά, μια μικρή απόδραση αρκεί για να διοχετεύσετε όλη αυτή την ενέργεια που έχετε. Θα μπορούσατε επίσης να ταξιδέψετε στο εξωτερικό ή να διασκεδάσετε με άτομα εκτός της πόλης σας. Χωρίς να το καταλάβετε, θα ζήσετε μια απίστευτη εμπειρία, ίσως ακόμη και να ξεχάσετε ότι σας περιμένουν υποχρεώσεις.

Ο Κριός ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Είστε γεμάτοι ενέργεια

Φεβρουάριος ⭐⭐

Πολλά νεύρα

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Δείξτε αντοχή!

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Εμπόδια ξεπερνιούνται

Μάιος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Αναγέννηση πάθους

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Παρέα με οικεία πρόσωπα

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Ελπίδα και χαρά

Σεπτέμβριος ⭐⭐

Άγχος

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Δοτικότητα Αλληλεγγύη

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Του ύψους ή του βάθους

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Αναγέννηση ελπίδας

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-06-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αστολογικός χάρτης