Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Τοξότης Σήμερα - 12 11 2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 763

Τοξότης Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική σου πρόβλεψη από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηρακη. Είναι σε θέση η αστρολόγος να μας αποκαλύψει αν θα είναι μια καλή και τυχερή μέρα σε όλους τους τομείς. Ο Τοξότης Σήμερα και τι θα συμβεί σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Τοξότης Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου που ολοκληρώνεται σήμερα επικεντρώνει την προσοχή του κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα εργασιακά και καθημερινότητας καθώς έχεις τη δυνατότητα να δώσεις λύσεις σε ότι σε απασχολεί και μπορεί να σου δημιουργεί άγχος γκρίνια και ένταση ανατρέποντας τον καθημερινό σου προγραμματισμό. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά την επικοινωνία καθώς δεν αποκλείεται να μην εκφράζεις απόλυτα αυτό που σκέφτεσαι κάτι που θα είναι αρκετό για να δυναμιτίσει το κλίμα ιδιαίτερα με πρόσωπα του συνάδελφού περιβάλλοντος, μην αφήσεις την ένταση να κυριαρχήσει.

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για τις 11 ως 17/11/2019. Δες ΕΔΩ το video!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα η καθημερινή νευρικότητα και κούραση μπορεί να επηρεάσει τη σχέση σου και να δημιουργήσει συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η δύσκολα θα αφεθεί στον έρωτα αφού η δουλειά μπορεί να σου δημιουργήσει ένταση και εκνευρισμό.. 

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει ότι 4 ζώδια θα έχουν επιστροφές από παρελθόν αυτήν την εβδομάδα! Το δικό σου τηλέφωνο θα χτυπήσει για επανασύνδεση; ΔΕΣ αν εννοεί το δικό σου ζώδιο! Μην το χάσεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-11-2019 03:34:10
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms