Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Τοξότης Σήμερα - 15 11 2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 742

Τοξότης Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική σου πρόβλεψη από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηρακη. Είναι σε θέση η αστρολόγος να μας αποκαλύψει αν θα είναι μια καλή και τυχερή μέρα σε όλους τους τομείς. Ο Τοξότης Σήμερα και τι θα συμβεί σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Τοξότης Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και τονίζει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα, προτρέποντας σε να τα εκμεταλλευτείς. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως πέρα από τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα ιδιαίτερα τονισμένη θα είναι και η γοητεία σου. Αυτό θα βοηθήσει πολύ και τη διάθεσή σου αλλά και τις νέες γνωριμίες καθώς θα τραβήξεις το ενδιαφέρον των ανθρώπων που θα βρεθούν γύρω σου. Η αναδρομή της Αφροδίτης υποδηλώνει πως μπορεί να έρθει ξανά στο προσκήνιο ένα αισθηματικό ζήτημα του παρελθόντος μέσω κάποιου φιλικού σου προσώπου. Σκέψου καλά πριν πάρεις μία απόφαση και κράτησε τα «μαθήματα» του παρελθόντος.

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα η ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου μπορεί να είναι πολύ καλή αρκεί να είσαι προσεκτικός/η, καθώς μπορεί να υπάρξουν ενοχλήσεις από πρόσωπα του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία που είχε «κολλήσει» λίγο, θα πάρει ξανά τα πάνω της!

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-11-2018 23:33:36
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms