Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Τοξότης Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 723

Τοξότης Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική σου πρόβλεψη από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηρακη. Είναι σε θέση η αστρολόγος να μας αποκαλύψει αν θα είναι μια καλή και τυχερή μέρα σε όλους τους τομείς. Ο Τοξότης Σήμερα και τι θα συμβεί σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Τοξότης Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα θα είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθείς σε μια δουλειά καθώς η Σελήνη έχει μπει πανηγυρικά στο ζώδιο σου και δεν θα σε αφήσει να εστιάσεις σε κάτι συγκεκριμένο. Το ενδιαφέρον σου θα αποσπάται εύκολα και η διάθεση σου δεν θα είναι σταθερή με αποτέλεσμα να μην μπορείς να συγκεντρωθείς σε δουλειές και υποχρεώσεις που έχεις. Οι εναλλαγές των συναισθημάτων και της διάθεσης σου μπορεί να ανησυχήσουν τους αγαπημένους σου ανθρώπους που θα χρειαστούν διερμηνέα για να συνεννοηθούν μαζί σου! Πρόσεξε καθώς θα είναι πολύ εύκολο να πέσεις στην παγίδα και να το παρακάνεις!

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά:

Η περίεργη συμπεριφορά σου και τα συναισθηματικά σου σκαμπανεβάσματα μπορεί να μπερδέψουν το ταίρι σου και δεν θα φταίει εκείνο! Αν είσαι ελεύθερος/η μην περιμένεις να έρθει το επόμενο σου ταίρι εξ ουρανού, θα πρέπει να κινηθείς και εσύ λίγο!

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-12-2017 09:13:25
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι