Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Τοξότης Σήμερα - 23 09 2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 753

Τοξότης Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική σου πρόβλεψη από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηρακη. Είναι σε θέση η αστρολόγος να μας αποκαλύψει αν θα είναι μια καλή και τυχερή μέρα σε όλους τους τομείς. Ο Τοξότης Σήμερα και τι θα συμβεί σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Τοξότης Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και ασχολείσαι κυρίως με οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Η ένταση είναι αισθητή και μπορεί να επηρεάσει τόσο τις συναλλαγές σου όσο και την προσωπική σου ζωή, προσπάθησε να την ελέγξεις. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στο Ζυγό δεν αφήνει περιθώρια για καλή επικοινωνία και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν εντάσεις με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι οικονομικά δημιουργώντας προβλήματα στην εξέλιξη των υποθέσεων σου. Αργά το βράδυ, η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω κάνει εντονότερο το έλλειμμα αυτοπεποίθησης και τις ανασφάλειές σου, κάτι που θα επηρεάζει τη σχέση σου δημιουργώντας συγκρουσιακή ατμόσφαιρα.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα ο ερωτισμός και ο πόθος θα λειτουργήσουν εκτονωτικά για την ένταση που επικρατεί στη σχέση σου, διαφορετικά μπορεί να πάρει εκρηκτικές διαστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η νευρικότητα και η εσωστρέφεια δεν σε επιτρέπουν να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-09-2019 02:21:47
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι