Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Τοξότης Σήμερα - 29 02 2020

Βαθμολόγησε
Score: 3.4  Ψήφοι: 780

Οι ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη σήμερα από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη για αισθηματικά και επαγγελματικά.

Τοξότης σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς σου που σε απασχολούν έντονα. Είναι σημαντικό όμως να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει μακριά από το άγχος και από την γκρίνια που μπορεί να σε κατακλύσουν και να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σου με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά και κυρίως τους συναδέλφους σου. Το να ασχοληθείς με τη γυμναστική και κάποιο είδους άσκησης που σου αρέσει θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις την ένταση που νιώθεις και να ισορροπήσεις ώστε να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά

Σήμερα ο εκνευρισμός που σε χαρακτηρίζει μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την πορεία της σχέσης σου και να προκαλέσει οι καυγάδες για λεπτομέρειες που δεν αξίζουν τον κόπο. Αν είσαι ελεύθερος/η δύσκολα θα αφιερωθείς στον έρωτα καθώς η κούραση και η ένταση δεν σου αφήνουν τα κατάλληλα περιθώρια.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
29-02-2020 06:32:17
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms