Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Τοξότης Σήμερα - 16 01 2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 743

Τοξότης Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική σου πρόβλεψη από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηρακη. Είναι σε θέση η αστρολόγος να μας αποκαλύψει αν θα είναι μια καλή και τυχερή μέρα σε όλους τους τομείς. Ο Τοξότης Σήμερα και τι θα συμβεί σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Τοξότης Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα ενδέχεται να έχεις αρκετές δουλειές τις οποίες πρέπει να τακτοποιήσεις και είναι πιθανόν να χρειαστεί να βοηθήσεις και κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο που θα σου ζητήσει μία χάρη. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να τελειώνεις με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου όσο πιο άμεσα γίνεται. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει την καλή σου διάθεση και την ψυχολογία σου και θα σε κάνει να νιώσεις αήττητος/η! Επειδή όμως δεν θα είσαι, προσπάθησε να μην υπερβάλλεις με το ζήλο σου γιατί η υπερκόπωση καραδοκεί!

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα θα έχεις μία πολύ καλή διάθεση παρά τις υποχρεώσεις σου και είναι ευκαιρία να αφιερώσεις ουσιαστικό χρόνο στον/τη σύντροφό σου και να τον/ην πας μία βόλτα σε ένα αγαπημένο μέρος! Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία που έχεις κάνει στο περιβάλλον εργασίας σου θα αρχίσει να αποκτά αισθηματική χροιά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-01-2019 02:17:48
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι