Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Τοξότης Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 711

Τοξότης Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική σου πρόβλεψη από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηρακη. Είναι σε θέση η αστρολόγος να μας αποκαλύψει αν θα είναι μια καλή και τυχερή μέρα σε όλους τους τομείς. Ο Τοξότης Σήμερα και τι θα συμβεί σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Τοξότης Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Οι αγαπημένοι σου φίλοι θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους με διάφορους τρόπους στην ημέρα σου καθώς θα θελήσουν είτε τη βοήθεια σου, είτε την παρέα σου είτε τη συμβουλή σου! Η Σελήνη έχει περάσει στο  Ζυγό και θα τονίσει τον αλτρουισμό σου για αυτό και θα λειτουργήσεις καλύτερα μέσα από συλλογικές δραστηριότητες. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει εκδικητικό/η με αυτούς που δεν θα ακούσουν τις συμβουλές και τις προτροπές σου. Μην το κάνεις γιατί δεν ταιριάζει στον αισιόδοξο και καλοσυνάτο χαρακτήρα σου!

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά:

Το ταίρι σου μπορεί να ξεκινήσει τα παράπονα για κάποιο θέμα που σχετίζεται και με τους φίλους σου και δεν θα σου αρέσει καθόλου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου οι αισθηματικές ιστορίες μεταξύ εσένα και ενός/μιας φίλου/ης σου δεν θα έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Ενεργειακά κοσμήματα για τα 12 ζώδια.

Aνακάλυψε το δικό σου και μετέτρεψε την αδυναμία του ζωδίου σου σε δύναμη.

Δες εδώ τη μεγάλη συλλογή.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-09-2017 09:50:41
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι