Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Τοξότης Σήμερα - 26 09 2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 742

Τοξότης Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική σου πρόβλεψη από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηρακη. Είναι σε θέση η αστρολόγος να μας αποκαλύψει αν θα είναι μια καλή και τυχερή μέρα σε όλους τους τομείς. Ο Τοξότης Σήμερα και τι θα συμβεί σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Τοξότης Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα τα ερωτικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν περισσότερο από καθετί καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό πυροδοτεί εξελίξεις και νέα τα οποία θα σε «αναγκάσουν» να ασχοληθείς με αυτά. Η ημέρα μπορεί να είναι πολύ ευνοϊκή προς εσένα και τις αισθηματικές σου εκκρεμότητες αρκεί να μην είσαι ανυπόμονος/η καθώς θα κάνεις λάθος κινήσεις. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν θα σε αφήσει να δεις χαλαρά κανένα αισθηματικό σου ζήτημα ακόμα και αν κάποιο από αυτά ξέρεις πως είναι μόνο μία περιπέτεια. Αυτό μπορεί να σε κάνει να πιέσεις τις καταστάσεις προκειμένου να τις φέρεις στα μέτρα σου και τελικά να έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Προσπάθησε να χαμηλώσεις τους τόνους ώστε να μπορέσεις να διευθετήσεις καλύτερα τέτοιου είδους ζητήματα.

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα πιθανόν να δείξεις στον/τη σύντροφό σου την κτητική πλευρά του εαυτού σου και αυτό δεν θα του αρέσει, για αυτό προσπάθησε να τη συγκρατήσεις και να αναρωτηθείς αν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο. Αν είσαι ελεύθερος/η ο εγωισμός σου δεν θα σε αφήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις στα αισθηματικά σου ζητήματα.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-09-2018 10:18:11
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms