Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Τοξότης Σήμερα - 22 05 2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 734

Τοξότης Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική σου πρόβλεψη από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηρακη. Είναι σε θέση η αστρολόγος να μας αποκαλύψει αν θα είναι μια καλή και τυχερή μέρα σε όλους τους τομείς. Ο Τοξότης Σήμερα και τι θα συμβεί σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Τοξότης Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Μετά το διάλειμμα των τελευταίων ημερών κάποια επαγγελματικά θέματα θα έρθουν στο προσκήνιο και θα απαιτήσουν την αμέριστη προσοχή σου. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου υπενθυμίσει πως το διάλειμμα τελείωσε και πως ήρθε ξανά η ώρα να ασχοληθείς με επαγγελματικές υποχρεώσεις και ραντεβού που σχετίζονται με τη δουλειά σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να σου φέρει την αναγνώριση και την επαγγελματική εξέλιξη που θέλεις αλλά απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό είναι να έχεις δουλέψει το προηγούμενο διάστημα προς αυτή την κατεύθυνση. Σήμερα ενδέχεται να αναλάβεις κάποιες ευθύνες παραπάνω όμως σκέψου πως αυτές θα γίνουν η βάση για την επαγγελματική σου εξέλιξη.

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά:

Προσπάθησε να μην μεταφέρεις τη σοβαρότητα των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων και στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου καθώς η αλήθεια είναι πως ο/η σύντροφός σου έχει ανάγκη να δει την ανάλαφρη πλευρά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα δέσμευση πιθανό να ξεκινήσει σήμερα και μάλιστα θα σου αρέσει.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-05-2018 22:37:42
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι