Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Τοξότης Σήμερα - 26 03 2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 743

Τοξότης Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική σου πρόβλεψη από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηρακη. Είναι σε θέση η αστρολόγος να μας αποκαλύψει αν θα είναι μια καλή και τυχερή μέρα σε όλους τους τομείς. Ο Τοξότης Σήμερα και τι θα συμβεί σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Τοξότης Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται περισσότερο τι θέλεις εσύ και μάλιστα δεν θα έχεις καμία διάθεση να αλλάξεις τα θέλω σου και τις προτεραιότητές σου για κανέναν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα σε σχέσεις και συνεργασίες λόγω της αμετάκλητης θέσης σου απέναντι σε ορισμένα ζητήματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως θα είσαι επιρρεπής σε λάθος αποφάσεις. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αλλά και στις συνεργασίες σου καθώς είναι οι τομείς με τις μεγαλύτερες πιθανότητες να πληγούν.

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι πιθανόν να πάρεις αποφάσεις σχετικά με το/η σύντροφό σου όμως η κρίση σου θα επηρεαστεί αρνητικά και θα αποφασίσεις λανθασμένα, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Αν είσαι ελεύθερος/η αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι σήμερα είναι πως το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-03-2019 12:44:52
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι