Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Τοξότης Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 700

Τοξότης Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική σου πρόβλεψη από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηρακη. Είναι σε θέση η αστρολόγος να μας αποκαλύψει αν θα είναι μια καλή και τυχερή μέρα σε όλους τους τομείς. Ο Τοξότης Σήμερα και τι θα συμβεί σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Τοξότης Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η διάθεση σου για επικοινωνία και για δημόσιες σχέσεις θα είναι εμφανής και σήμερα καθώς η Σελήνη από το Λέοντα σε βοηθά να τραβήξεις κόσμο γύρω σου! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή θα ενισχύσει το χάρισμα σου ακόμα περισσότερο και θα σε βοηθήσει να κάνεις γνωριμίες που μπορούν να σου φανούν πολύ χρήσιμες! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και η προσοχή σου θα στραφεί σε επαγγελματικά θέματα.

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά:

Τα επαγγελματικά σου θέματα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου σήμερα και το ταίρι σου θα χρειαστεί να έχει υπομονή! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου καλύτερα να αποφύγεις να το βρεις μέσω επαγγελματικού περιβάλλοντος!

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-07-2017 09:43:46
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι