Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Τοξότης Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 679

Τοξότης Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική σου πρόβλεψη από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηρακη. Είναι σε θέση η αστρολόγος να μας αποκαλύψει αν θα είναι μια καλή και τυχερή μέρα σε όλους τους τομείς. Ο Τοξότης Σήμερα και τι θα συμβεί σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Τοξότης Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να αναμοχλεύει μνήμες που θα σου προκαλέσουν συναισθηματική αναστάτωση. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς την καλή σου διάθεση και την αισιοδοξία σου! Είναι πιθανό να περάσεις στο άλλο άκρο, να γίνεις ιδιαίτερα επικοινωνιακός/η και να βρεις την αφορμή για να κάνεις δημόσιες σχέσεις! Η επικοινωνία με γνωστούς, συγγενείς, φίλους και κουμπάρους επιβάλλεται καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να συσφίξεις τις σχέσεις σας!

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα το ταίρι σου θα σε παρακινήσει να ξεκινήσετε τις επισκέψεις σε αγαπημένα σας πρόσωπα ώστε να βγείτε από την αδράνεια! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, η επικοινωνιακή σου διάθεση από το μεσημέρι και μετά θα σε βοηθήσει και στα αισθηματικά σου θέματα! Τι θα αντιμετωπίσεις σήμερα Τοξότη στα αισθηματικά σου; Θα έρθεις κοντά με το πρόσωπο που αγαπάς; Είμαι η Σμάρω Σωτηράκη κάλεσε εμένα και τους συνεργάτες μου στο 14540 για την προσωπική σου πρόβλεψη μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-29T05:04:07
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι