Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Τοξότης Σήμερα - 19 05 2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 744

Τοξότης Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική σου πρόβλεψη από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηρακη. Είναι σε θέση η αστρολόγος να μας αποκαλύψει αν θα είναι μια καλή και τυχερή μέρα σε όλους τους τομείς. Ο Τοξότης Σήμερα και τι θα συμβεί σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Τοξότης Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Πανσέληνος που ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού στρέφει την προσοχή σου σε ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σε απασχολούν και να σε πληγώνουν, σε ότι αφορά τον καθημερινό προγραμματισμό και την εργασία σου και θέματα που χρειάζεται να αντιμετωπίσεις. Γεγονός είναι ότι ο έντονος συναισθηματισμός πρέπει να ισορροπήσει με τη λογική για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις όποιες απαιτήσεις προκύψουν και να δώσεις λύσεις που θα είναι προς το συμφέρον σου. Η έντονη διαίσθηση σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα επικεντρώνεσαι περισσότερο σε ότι αφορά καθημερινά ζητήματα και αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν επιστροφές του παρελθόντος που να σε προβληματίσουν, άκου τη διαίσθησή σου και μετά αποφάσισε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-05-2019 10:13:04
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
megali-prosfora
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι