Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Τοξότης Σήμερα - 22 07 2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 744

Τοξότης Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική σου πρόβλεψη από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηρακη. Είναι σε θέση η αστρολόγος να μας αποκαλύψει αν θα είναι μια καλή και τυχερή μέρα σε όλους τους τομείς. Ο Τοξότης Σήμερα και τι θα συμβεί σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Τοξότης Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στους Ιχθύες και το τρίγωνο της με τον Ήλιο στον Καρκίνο μπορεί να σε οδηγήσει στο να λύσεις ζητήματα οικογενειακής φύσεως που πιθανά να σου δημιουργούν άγχος, όμως η αυτοπεποίθησή σου και η πίστη είναι ισχυρή, κάτι που έχει άμεσο αντίκτυπο στο περιβάλλον. Αμέσως μετά η Σελήνη περνάει στον Κριό και ανακτάς τη χαρά και την παιδικότητα καθώς νιώθεις πιο σίγουρος από ποτέ για τον εαυτό σου. Η ανάγκη να διασκεδάσεις είναι έντονη και δεν αποκλείεται να κανονίσεις με την παρέα ή το ταίρι σου και να απολαύσεις κάθε στιγμή. Ο αισθησιασμός και το πάθος είναι στα ύψη και αυτό αντικατοπτρίζεται στην προσωπική σου ζωή.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα το πάθος και η έξαψη μπορούν να κατακλύσουν τη σχέση σου, απόλαυσε κάθε στιγμή με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η γοητεία και η αυτοπεποίθησή σου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα και θα προκαλέσουν το έντονο ενδιαφέρον.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 15:23:40
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι