Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Τοξότης Σήμερα - 22 03 2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 734

Τοξότης Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική σου πρόβλεψη από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηρακη. Είναι σε θέση η αστρολόγος να μας αποκαλύψει αν θα είναι μια καλή και τυχερή μέρα σε όλους τους τομείς. Ο Τοξότης Σήμερα και τι θα συμβεί σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Τοξότης Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα θα παρατηρήσεις πως είσαι αρκετά ευάλωτος/η στη γνώμη των άλλων καθώς μέσα από τους άλλους θα προσπαθήσεις να πάρεις την επιβεβαίωση, η οποία θα είναι μεγίστης σημασίας για την αυτοπεποίθησή σου. Η Σελήνη έχει περάσει τους Διδύμους και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ταυτιστείς με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν ιδιαίτερα τους στενούς του συνεργάτες η το/η σύντροφό σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό  θα σου δώσει την ευκαιρία να καταφέρεις αυτό που ζητάς και να κερδίσεις την επιβεβαίωση των άλλων. Αν έχεις κάποια συνεργασία στα σκαριά δες την πιο διεξοδικά προκειμένου να  πάρεις τη σωστή απόφαση.

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά:

Το ταίρι σου θα παίξει μεγάλο ρόλο στις αποφάσεις του σήμερα καθώς δεν θα νιώθεις καλά αν  ξέρεις πως είναι αντίθετο σε κάτι που θέλεις να κάνεις. Αν είσαι ελεύθερος/η αποφάσισε εσύ για μία νέα γνωριμία και μην κοιτάξεις τι θα πούνε οι άλλοι παρά μόνο σαν συμβουλή!

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-03-2018 00:20:42
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι