Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Τοξότης 30/11 - 06/12/2020

Βαθμολόγησε
Score: 2.8  Ψήφοι: 99

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Τοξότης. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Τοξότης ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Τοξότης και διαβάστε την ανάλυση:

 

Με συνειδητή ειλικρίνεια και μεθοδική επιμονή, θα καταφέρετε να φτάσετε στον στόχο σας και θα λάβετε την ανταμοιβή που όντως σας αξίζει, γι’ αυτό μην υποχωρήσετε στις βλέψεις σα και μην αλλάξετε τα σχέδιά σας. Αν θέλετε να βγείτε νικητές και να σταθεροποιηθείτε σε μια σχέση με μελλοντικές προδιαγραφές, τότε συνεχίστε απτόητοι, μην εγκαταλείψετε καμία επιθυμία σας.
 

Επανασύνδεση. Το γεγονός της επανασύνδεσης θα στηριχτεί στο κατά πόσο τολμηροί θα φανείτε. Η αδράνεια θα φέρει παράταση στην απόστασή σας, οι δραστικές κινήσεις θα φέρουν λήξη χωρισμού και επαναπροσδιορισμό σχέσης. Αν πλησιάσετε το πρώην ταίρι σας με ειλικρίνεια και ξεκάθαρα αισθήματα, τότε θα περάσετε σε ένα νέο στάδιο σχέσης, με πολύ πιο γερές βάσεις και πιο συνειδητά αισθήματα.
 

Νέα γνωριμία. Θα σας τραβήξει την προσοχή κάποιο πρόσωπο που θα κινηθεί στον χώρο σας και το πεδίο δράσης θα είναι ορθάνοιχτο. Κάντε το βήμα να δείξετε το ενδιαφέρον σας, γιατί η ανταπόκριση που θα λάβετε θα είναι πολύ πιο θερμή από την προσδοκώμενη. Φανείτε τολμηροί και δεν θα χάσετε!
 

Σχέση - Γάμος. Θα περάσω κατευθείαν στο θέμα και θα σας δώσω τη συμβουλή να επιμείνετε στις απόψεις και στις επιθυμίες σας, γιατί το αγαπημένο σας ταίρι, παρά τα πείσματα του, είναι στα πρόθυρα της υποχώρησης. Η δική σας γνώμη θα υπερισχύσει και με λίγα λόγια θα περάσει τελικά το δικό σας. Σταθεροποιηθείτε στη θέση σας και μην κάνετε βήμα πίσω.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-11-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms