Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Τοξότης 01/06 - 07/06/2020

Βαθμολόγησε
Score: 2.8  Ψήφοι: 98

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Τοξότης. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Τοξότης ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Τοξότης και διαβάστε την ανάλυση:

 

Μοιραία γεγονότα έρχονται να κλείσουν ανοιχτές υποθέσεις, διαλύονται ανήσυχες και ανασφαλείς σκέψεις και ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα γίνει σταθμός στην ερωτική σας ζωή. Συναντήσεις, συζητήσεις και προτάσεις, έρχονται να δώσουν νέα κατεύθυνση στην ερωτική σας πορεία με κατάληξη ένα πολύ δυνατό και ευτυχισμένο γεγονός.
 

Επανασύνδεση. Τώρα θα σας αποδειχτεί πως η απομάκρυνση με το πρώην ταίρι σας δεν ήταν οριστικός χωρισμός, αλλά απλά και μόνο ένα μεταβατικό στάδιο. Η απόσταση ενδυνάμωσε τα αισθήματά σας, θα επιστρέψετε ο ένας στον άλλον με τις ίδιες ανάγκες και αυτή τη φορά με τις ίδιες επιθυμίες. Δείξτε εμπιστοσύνη στην αγάπη που θα υπάρξει μεταξύ σας και κινηθείτε άφοβα προς τη δέσμευση.
 

Νέα γνωριμία. Αν είστε από αυτούς που δεν πιστεύουν πως καμιά φορά το συμπάν συνωμοτεί, τώρα θα εμφανιστεί το συμβάν που θα σας κάνει να αλλάξετε γνώμη. Μια σειρά τυχαίων απροόπτων γεγονότων θα σας φέρουν αντικριστά με πρόσωπο που θα το νιώσετε σαν το άλλο σας μισό. Πείτε "ναι" στις προτάσεις που θα λάβετε και δείξτε εμπιστοσύνη στην αμοιβαία σας έλξη, αυτή η γνωριμία θα είναι καρμική και μοιραία!
 

Σχέση – Γάμος. Τώρα θα είναι η καταλληλότερη στιγμή να προχωρήσετε σε τολμηρά σχέδια και να πάρετε αποφάσεις που διαρκώς τις τρενάρετε. Τολμήστε να κάνετε το μεγάλο βήμα που θα απαιτεί η συγκεκριμένη πρόταση που θα λάβετε. Για όσους από εσάς είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε, έρχεται επίσημη πρόταση, με αποτέλεσμα που δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει ούτε στο παρόν, αλλά ούτε και στο μέλλον.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-06-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms