Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Τοξότης 27/11 - 03/12/2023

Βαθμολόγησε
Score: 2.9  Ψήφοι: 103

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Τοξότης. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Τοξότης ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Τοξότης και διαβάστε την ανάλυση:

 

Από ένα απρόσμενο και χαρούμενο γεγονός θα αντλήσετε δύναμη, γιατί θα σας δοθεί η ευκαιρία να φτάσετε πολύ κοντά σε έναν ερωτικό σας στόχο. Μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας και στις επιθυμίες σας, δεν πρόκειται να υπάρξει συμβάν απογοήτευσης. Πολύ ευχάριστες θα είναι οι ερωτικές σας εξελίξεις και καταφθάνει εντυπωσιακή κατάληξη.

Επανασύνδεση. Ίσως το πείσμα να μη σας αφήνει να δράσετε με στόχο την επανασύνδεση, αλλά τα αισθήματα που κρύβετε στην καρδιά σας, θα βρουν τρόπο να ανοίξουν δίοδο για να εισχωρήσει στη ζωή σας το παλιό σας ταίρι. Ένα ξαφνικό γεγονός θα είναι ο λόγος που θα αποκαλυφθούν μεταξύ σας αμοιβαία αισθήματα και αυτή τη φορά θα είναι στρωμένος ο δρόμος για μια δεσμευτική επανένωση.

Νέα γνωριμία. Κάποιο πρόσωπο θα διεκδικήσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον και ο τρόπος που θα κινηθεί δεν θα σας επιτρέψει να αδιαφορήσετε. Ανταποκριθείτε θερμά, γιατί αυτή η νέα γνωριμία που θα κάνετε θα μπορέσει όχι μόνο να σας βγάλει από τη μονοτονία, αλλά θα έχει τη δυνατότητα να σας δημιουργήσει έντονα συναισθηματικά βιώματα, συνοδευόμενα με μια πολύ ευχάριστη κατάληξη.

Σχέση - γάμος. Ένα τυχαίο συμβάν θα καταλαγιάσει τη διάθεσή σας για κόντρα. Εσείς και το ταίρι σας, πολύ συνειδητά, θα περάσετε σε ένα δυνατό ψυχικό άνοιγμα, θα γίνουν εξομολογήσεις που θα σας απεγκλωβίσουν από μυστικοπάθειες, με αποτέλεσμα αυτό το θερμό άνοιγμα καρδιών να σας φέρει δυνατή συναισθηματική ένωση ακόμα και έντονη ερωτική έλξη.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
27-11-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Σμάρω