Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Τοξότης 21/09 - 27/09/2020

Βαθμολόγησε
Score: 2.8  Ψήφοι: 99

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Τοξότης. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Τοξότης ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Τοξότης και διαβάστε την ανάλυση:

 

Τσακωμοί, διαφωνίες και αποστάσεις λαμβάνουν τέλος. Ένα ξαφνικό γεγονός θα δώσει τη βάση για να στηριχτούν αισθήματα, απόψεις και σχέδια, με αποτέλεσμα εσείς και πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά να ξεκινήσετε σταθερή πορεία αγάπης. Καταφθάνει σταθερός δεσμός στη ζωή σας, λύνονται εμπόδια, σταθεροποιούνται αισθήματα.

Επανασύνδεση. Εντελώς ξαφνικά θα εμφανιστεί μπροστά σας το παλιό σας ταίρι και επειδή η στιγμή θα σας πιάσει στον ύπνο, δεν θα γλιτώσετε από ταραχή, ίσως και πανικό. Θα διαπιστώσετε αλλαγμένο τρόπο σκέψης και πολύ θερμές αντιδράσεις, σε περίπτωση που αισθανθείτε μπερδεμένοι, για να σας βοηθήσω, σας φανερώνω πως ό, τι πει θα το πιστεύει και ό, τι ζητήσει θα το θέλει μέσα από την καρδιά του.

Νέα γνωριμία. Θα σας ενθουσιάσει το αεράτο και δυναμικό παρουσιαστικό προσώπου που θα σας πλησιάσει για ένα συγκεκριμένο λόγο. Ένα ζήτημα θα σας φέρει σε συνομιλία τετ α τετ και από εκεί και πέρα θα είναι καθαρά στη δική σας επιλογή, αν θα αφήσετε την αμοιβαία σας έλξη να εξελιχθεί σε ερωτική σχέση. Θα λάβετε όμορφες προτάσεις που δεν θα υπάρχει λόγος να τις απορρίψετε.

Σχέση - γάμος. Αν κάποιοι από εσάς έχετε εγκλωβιστεί μέσα σε κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, τότε να ξέρετε πως θα εμφανιστεί λύση και μάλιστα γρήγορη και άμεση. Ταχτοποιείται θέμα που σας προκαλούσε ανησυχία, απαλλάσσεστε από  συναισθηματικό βάρος και ξεκινάτε νέα αρχή με επιτυχημένη πορεία. Κρατήστε ζωντανές τις επιθυμίες σας, έρχονται αλλαγές που θα σας ενθουσιάσουν.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-09-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms