Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Τοξότης 10/12 - 16/12/2018

Βαθμολόγησε
Score: 2.8  Ψήφοι: 97

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Τοξότης. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Τοξότης ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Τοξότης και διαβάστε την ανάλυση:

 

Σε περίπτωση που σας έχει πιάσει ανυπομονησία για καθοριστικά αποτελέσματα στις ερωτικές σας υποθέσεις, τότε περάστε σε δράση αλλά όχι με ριζοσπαστικές κινήσεις. Η συμβουλή που θα σας δώσω είναι να ακολουθήσετε τη ροη των γεγονότων, με βήματα συνετά και προσγειωμένα, αποφεύγοντας εξτρεμιστικές κινήσεις. Όλα θα γίνουν στον σωστό χρόνο με τον κατάλληλο τρόπο.

Επανασύνδεση. Αν επιθυμείτε την επανασύνδεση αλλά δεν ξέρετε με ποιον τρόπο πρέπει να την διεκδικήσετε, τότε φανείτε λίγο προσεκτικοί στα λόγια τρίτων, γιατί το κλειδί της επιτυχίας θα βρίσκεται σε μια πληροφορία-συμβουλή που θα σας δώσει ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο. Αξιοποιήστε τα μαντάτα που θα λάβετε και θα καταφέρετε να φτάσετε επιτυχώς στον στόχο σας.

Νέα γνωριμία. Σε φιλική συνάντηση θα ξεκινήσετε να πάτε και σε προοπτική ολοκαίνουργια ερωτικής σχέσης, θα καταλήξετε. Θα σας συστήσουν πρόσωπο που από τις πρώτες σας κουβέντες θα υπάρξει ένα είδος αμοιβαίας οικειότητας, που μέσα σε λίγες ώρες θα μετατραπεί σε ερωτική έλξη. Ανταποκριθείτε άφοβα χωρίς ανασφάλειες, κινηθείτε με αυθορμητισμό και θα διαπιστώσετε πως όλα θα πάνε παρά πολύ καλά!

Σχέση - Γάμος. Από τυχαίο συμβάν, θα προκύψει η ευκαιρία να φέρετε τις αλλαγές που επιδιώκετε μέσα στη σχέση σας. Αν σας πνιγεί η ρουτίνα και θέλετε αλλαγή συνθηκών ή αν νιώθετε πως πέσατε σε στασιμότητα και επιθυμείτε να προχωρήσετε τη σχέση σας ένα βήμα πιο μπροστά, τότε ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει το έναυσμα να διεκδικήσετε και να βγείτε τελικά κερδισμένοι.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-12-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms