Ταρώ Εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις Τοξότης - 29/05 - 04/06

Βαθμολόγησε
Score: 2.7  Ψήφοι: 83

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά και ερwτικά σας, διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Τοξότης. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Τοξότης ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Τοξότης και διαβάστε την ανάλυση:

 

Περνάτε σε περίοδο έντονων ερωτικών γεγονότων, συνομιλίες και συναντήσεις με παλιά ή καινούργια πρόσωπα θα αλλάξουν την ερωτική σας πορεία, ανανεώνοντας τις διαθέσεις σας αλλά και τους πρωταρχικούς σας στόχους. Θα σημειωθούν σημαντικές αλλαγές γι' αυτό  φανείτε κοινωνικοί, δεκτικοί, και κυρίως μην κλειστείτε στον εαυτό σας.

Επανασύνδεση. Έντονη ερωτική έλξη θα εκδηλωθεί ανάμεσα σε εσάς και σε πρώην ταίρι σας επάνω σε συνάντηση που θα την προκαλέσει απλά και μόνο η τύχη. Τα αισθήματά σας θα είναι αυτά που θα καθοδηγήσουν την κατάσταση, γι' αυτό δεν θα χρειαστούν και πολλά λόγια. Θα καταλήξετε σε προσωπικό ραντεβού, θα προχωρήσετε σε δεύτερο ξεκίνημα και αυτή τη φορά, θα διαπιστώσετε πως όλα θα πάνε πολύ καλά.

Νέα γνωριμία. Καταφθάνει δυνατός έρωτας, όχι περαστικός, όχι εφήμερος, αλλά μακροχρόνιας πορείας, με συναισθήματα που εμφανίζονται σπάνια και δεν διαγράφονται ποτέ. Δεχτείτε τις προτάσεις που θα σας κάνουν, γιατί πίσω από ένα τυχαίο συμβάν θα κρύβεται γεγονός δυνατής ερωτικής σχέσης, απ' αυτές που τελικά για κάποιον ευχάριστο λόγο, καταφέρνουν και μένουν αξέχαστες.

Σχέση – Γάμος. Θερμά αισθήματα, έλξη και έντονος ερωτισμός θα παρατηρηθεί ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε τις στιγμές που θα προκύψουν, χωρίς ανασφάλειες και απαισιόδοξες σκέψεις. Ένα συμβάν θα ενώσει ακόμα περισσότερο τις ζωές σας, φέρνοντας ακόμα πιο δεσμευτικές καταστάσεις μεταξύ σας. Είμαι η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου, η αισθηματική ταρώ αποκαλύπτει με γεγονότα και ημερομηνίες τα πάντα για τα αισθηματικά σου. Κάλεσε με στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-29T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι