Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Τοξότης 17/06 - 23/06/2019

Βαθμολόγησε
Score: 2.8  Ψήφοι: 98

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Τοξότης. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Τοξότης ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Τοξότης και διαβάστε την ανάλυση:

 

Ένα σύνολο τυχαίων γεγονότων θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε πως όλα  μπήκαν στη σωστή σειρά, με στόχο να υλοποιηθεί μια συγκεκριμένη σας επιθυμία. Με λίγα λόγια, ένας μεγάλος σας πόθος θα έρθει να γίνει πραγματικότητα και κανένα αρνητικό συμβάν δεν θα διαλύσει την επιτυχία σας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να δείτε ένα μεγάλο σας όνειρο να γίνεται πράξη.

Επανασύνδεση. Αντικριστά θα βρεθείτε με πρόσωπο που δεν πάψατε ποτέ να επιθυμείτε δεσμευτική σχέση μαζί του και ο ερχομός του θα φέρει ριζικές αλλαγές στη ζωή σας. Απογοητεύσεις και πικρές στιγμές θα γίνουν παρελθόν και μην κάνετε το λάθος να πράξετε με οδηγό τις κακές αναμνήσεις, γιατί θα κλείσετε την ευκαιρία επιτυχημένης κατάληξης. Εμπιστευτείτε τα γεγονότα, όλα θα κινηθούν υπέρ σας.

Νέα γνωριμία. Στον ουρανό το γυρεύατε, στη γη θα το βρείτε.  Νέα γνωριμία θα συμβεί στη ζωή σας, με ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτό το πρόσωπο να γίνει το άλλο σας μισό. Θα σας εντυπωσιάσει η εξωτερική του εμφάνιση και θα βρείτε πολλά κοινά στοιχεία στους χαρακτήρες σας. Αφεθείτε στα ευχάριστα γεγονότα που θα συμβούν ανάμεσα σας και δείξτε εμπιστοσύνη στην τύχη σας.

Σχέση - γάμος. Είστε στη χρονική στιγμή που ολοκληρώνεται ένας μεγάλος κύκλος της ζωή σας και περνάτε επιτυχώς στο επόμενο στάδιο. Προετοιμαστείτε αναλόγως, γιατί καταφθάνουν δεσμεύσεις για τους αδέσμευτους και ίσως νέα μέλη για τους οικογενειάρχες. Πλησιάζουν όμορφα ευτυχισμένα γεγονότα που θα οδηγήσουν τη ζωή σας ένα βήμα μπροστά. Απολαύστε τις εξελίξεις χωρίς ανασφάλειες.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-06-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι