Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Τοξότης 19/08 - 25/08/2019

Βαθμολόγησε
Score: 2.8  Ψήφοι: 98

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Τοξότης. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Τοξότης ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Τοξότης και διαβάστε την ανάλυση:

 

Από ένα απρόσμενο και χαρούμενο γεγονός θα αντλήσετε δύναμη, γιατί θα σας δοθεί η ευκαιρία να φτάσετε πολύ κοντά σε έναν ερωτικό σας στόχο. Μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας και στις επιθυμίες σας, δεν πρόκειται να υπάρξει συμβάν απογοήτευσης. Πολύ ευχάριστες θα είναι οι ερωτικές σας εξελίξεις και καταφθάνει εντυπωσιακή κατάληξη.

Επανασύνδεση. Ίσως το πείσμα να μη σας αφήνει να δράσετε με στόχο την επανασύνδεση, αλλά τα αισθήματα που κρύβετε στην καρδιά σας, θα βρουν τρόπο να ανοίξουν δίοδο για να εισχωρήσει στη ζωή σας το παλιό σας ταίρι. Ένα ξαφνικό γεγονός θα είναι ο λόγος που θα αποκαλυφθούν μεταξύ σας αμοιβαία αισθήματα και αυτή τη φορά θα είναι στρωμένος ο δρόμος για μια δεσμευτική επανένωση.

Νέα γνωριμία. Κάποιο πρόσωπο θα διεκδικήσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον και ο τρόπος που θα κινηθεί δεν θα σας επιτρέψει να αδιαφορήσετε. Ανταποκριθείτε θερμά, γιατί αυτή η νέα γνωριμία που θα κάνετε θα μπορέσει όχι μόνο να σας βγάλει από τη μονοτονία, αλλά θα έχει τη δυνατότητα να σας δημιουργήσει έντονα συναισθηματικά βιώματα, συνοδευόμενα με μια πολύ ευχάριστη κατάληξη.

Σχέση - γάμος. Ένα τυχαίο συμβάν θα καταλαγιάσει τη διάθεσή σας για κόντρα. Εσείς και το ταίρι σας, πολύ συνειδητά, θα περάσετε σε ένα δυνατό ψυχικό άνοιγμα, θα γίνουν εξομολογήσεις που θα σας απεγκλωβίσουν από μυστικοπάθειες, με αποτέλεσμα αυτό το θερμό άνοιγμα καρδιών να σας φέρει δυνατή συναισθηματική ένωση ακόμα και έντονη ερωτική έλξη.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-08-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι