Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Τοξότης 22/04 - 28/04/2019

Βαθμολόγησε
Score: 2.8  Ψήφοι: 98

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Τοξότης. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Τοξότης ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Τοξότης και διαβάστε την ανάλυση:

 

Θα έχετε μια έντονη διάθεση για ενδοσκόπηση και το αποτέλεσμα είναι πως θα καταφέρετε να απελευθερωθείτε από ψυχικά στίγματα και σκοτεινές καταστάσεις που σας πίκραναν. Με αποφασιστικότητα θα χαράξετε νέα πορεία στη ζωή σας, κρατώντας μακριά πρόσωπα που τώρα πλέον θα σιγουρευτείτε πως δεν αξίζουν το χρόνο και την προσοχή σας.

Επανασύνδεση. Αν το παλιό σας ταίρι σας πίκρανε και δεν μπορείτε να το συγχωρέσετε, τότε τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να το διαγράψετε από τη ζωή σας, αν όμως το λάθος του χωρισμού βαραίνει εσάς, τότε τα συμβάντα θα σας δώσουν το έναυσμα να αναγνωρίσετε το σφάλμα σας και να επανορθώσετε. Εσείς το μόνο που επιβάλλεται να κάνετε για την ώρα, είναι να περάσετε σε μια ειλικρινή αυτοκριτική.

Νέα γνωριμία Ένα όμορφο παρουσιαστικό τραβά πολύ γρήγορα την προσοχή σας, αλλά προσπαθήστε να κρίνετε τις καταστάσεις στο βάθος τους και μη σταθείτε απλά και μόνο στο περιτύλιγμα. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ψυχικά το πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει, γι' αυτό μη δώσετε βιαστικές υποσχέσεις, αφήστε το χρόνο να κυλήσει χωρίς βιασύνες.

Σχέση - Γάμος. Ένα μικρό απρόοπτο συμβάν θα σας δώσει την αφορμή να κρίνετε και να αναλύσετε κάποιες καταστάσεις μέσα στη σχέση σας και παρά το άγχος που ενδέχεται να δημιουργηθεί, τελικά θα σας βγει σε καλό. Θα αναγνωριστούν λάθη, θα επωμιστείτε ευθύνες και εσείς και το ταίρι σας, και θα ακολουθήσουν σοβαρές αλλαγές που τελικά θα σταθεροποιήσουν το δεσμό σας πάνω σε πιο γερά θεμέλια.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-04-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι