Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Τοξότης 20/05 - 26/05/2024

Βαθμολόγησε
Score: 2.9  Ψήφοι: 103

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Τοξότης. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Τοξότης ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Τοξότης και διαβάστε την ανάλυση:

 

Τα πράγματα δεν είναι τόσο σκοτεινά όσο επιμένετε να τα βλέπετε,  γι' αυτό αφήστε στην άκρη τις απαισιόδοξες σας σκέψεις. Κρατήστε δυνατή την ψυχολογία σας και ανεβασμένη τη διάθεσή σας, γιατί έρχονται νέες ευκαιρίες που δεν πρέπει να σας βρουν αρνητικούς ή άκεφους. Καινούργια πρόσωπα και απρόοπτα ανοίγματα θα απαιτούν από εσάς ανανεωμένο σκεπτικό και ισχυρή θέληση.
 

Επανασύνδεση. Περίεργο και απρόσμενο συμβάν θα σας ανταμώσει με το πρώην ταίρι σας και επειδή θα υπάρξει πίεση χρόνου, γι' αυτό προσπαθήστε από τώρα να ξεκαθαρίσετε μέσα σας αν αυτό το πρόσωπο το αγαπάτε και αν το θέλετε ξανά στη ζωή σας. Θα λάβετε άμεση πρόταση για επανασύνδεση και η οριστική σας κατάληξη θα εξαρτηθεί από την απάντηση που θα δώσετε.
 

Νέα γνωριμία. Ευκαιρία νέας γνωριμίας θα εμφανιστεί μπροστά σας κι όλα θα στηριχτούν στο κατά πόσο γρήγορα θα αντιδράσετε. Για συγκεκριμένο θέμα, θα σας πλησιάσει γοητευτικό πρόσωπο και θα έχετε την ευκαιρία να μετατρέψετε την τυπική συνομιλία σε προσωπική συζήτηση. Το νου σας να μην αφήσετε τη στιγμή ανεκμετάλλευτη, κινηθείτε με ταχύτητα .
 

Σχέση - γάμος. Θα σας θυμίσω το γνωστό "ό, τι σπέρνεις αυτό θερίζεις", γιατί στην παρούσα φάση, δυστυχώς ή ευτυχώς, θα εισπράξετε από το ταίρι σας ό, τι ακριβώς θα του προσφέρετε. Αν η στάση σας διοχετεύει εκνευρισμό και κόντρα, τότε θα υπάρξει κλίμα αρνητικό, αν όμως κινηθείτε με συναισθηματική ισορροπία, τότε θα καταφέρετε να ηρεμήσετε το κλίμα και να δημιουργήσετε θερμές ερωτικές συνθήκες.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-05-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms