Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ταύρος 22/04 - 28/04/2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 76

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ταύρος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ταύρος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ταύρος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Μερικές φορές η σκέψη σας προτρέχει και από τη βιασύνη σας να αποκρυσταλλώσετε άποψη, δεν δίνετε την απαιτουμένη προσοχή στα γεγονότα και δεν εντοπίζετε την πραγματική ουσία των καταστάσεων. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην κρίνετε, αν δεν επιβεβαιώσετε και να μη χαρακτηρίσετε ένα γεγονός ως αρνητικό, αν πρώτα δεν το δείτε να ολοκληρώνεται.

Επανασύνδεση. Ίσως η απόσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή ανάμεσα σε σας και το πρώην ταίρι σας να σας πείθει πως όλα τέλειωσαν, αλλά πριν επιτρέψετε τον εαυτό σας να πέσει σε απογοήτευση, να ξέρετε πως τίποτα δεν είναι όπως το νομίζετε. Σε λίγο μια συνάντηση θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο και μια συζήτηση θα φέρει αποκαλύψεις, διαπιστώνοντας πως η απαισιοδοξία σας είναι τελείως αβάσιμη.

Νέα γνωριμία. Θα συμβεί μια νέα γνωριμία στη ζωή σας, όμως θα υπάρξει το ενδεχόμενο να παρερμηνεύσετε τις κινήσεις που θα προκύψουν, καταλήγοντας σε λάθος εκτίμηση. Όποια κι αν είναι η πρώτη σας εντύπωση για το πρόσωπο που θα γνωρίσετε, να ξέρετε πως η δεύτερη θα είναι τελείως διαφορετική και μη βιαστείτε να προκαθορίσετε το αποτέλεσμα, γιατί στην πορεία σας θα υπάρξουν πολλές αναθεωρήσεις.

Σχέση – Γάμος. Στην παρούσα φάση, θα είστε λίγο επιρρεπείς στο άλλα να σας λένε και άλλα να καταλαβαίνετε, αλλά ευτυχώς για σας θα είναι ένα παροδικό στάδιο, γι' αυτό για την ώρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποφύγετε τις πολύ σοβαρές συζητήσεις και μην προχωρήσετε σε λήψη ριζικών αποφάσεων. Δώστε λίγο χρόνο στις εξελίξεις και φανείτε περισσότερο παρατηρητικοί και λιγότερο απόλυτοι.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-04-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι