Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ταύρος 30/11 - 06/12/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 78

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ταύρος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ταύρος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ταύρος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Θα προκύψει μια συνάντηση που θα σας βοηθήσει να βρείτε την άκρη του νήματος και από εκεί και πέρα, θα είστε πλέον έτοιμοι να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους, λύνονται απορίες και αναλαμβάνετε τα ηνία της ερωτικής σας ζωής. Ο κυρίαρχος των αποφάσεων θα είστε εσείς, εμπιστευτείτε τη διορατικότητά σας, θα είναι ο σωστός οδηγός.
 

Επανασύνδεση. Αν μια φωνή μέσα σας, σας λέει πως το βήμα της επανασύνδεσης πρέπει να γίνει από εσάς, τότε ακολουθήστε άφοβα το ένστικτό σας και κινηθείτε με αποφασιστικότητα. Η επανασύνδεση θα συμβεί και μάλιστα με επιτυχία, όμως θα είναι δικό σας επίτευγμα,  γι’ αυτό καλό θα είναι να μη χαθεί επιπλέον χρόνος. Κάντε το βήμα να επικοινωνήσετε με τον πρώην ταίρι σας, θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα.
 

Νέα γνωριμία. Εντυπωσιακό θα είναι το παρουσιαστικό σας, δυναμική η στάση σας, χαρακτηριστικά που θα εκτιμηθούν δεόντως από πρόσωπο τις ίδιας κατηγορίας με εσάς. Θα προκύψει έρωτας μαχητικός και θα νιώσετε συναισθήματα που ως τώρα κανένα άλλο άτομο, δεν κατάφερε να σας κάνει να τα αισθανθείτε. Θα σας ευχηθώ δύναμη και καλή επιτυχία!
 

Σχέση - γάμος.  Σε περίπτωση που παρατηρηθεί μια ελαφριά υπεροψία ή έντονο πείσμα στη συμπεριφορά σας, φροντίστε να τα οριοθετήσετε, αν δεν θέλετε να περάσετε την εβδομάδα σας καβγαδίζοντας.  Στο χέρι σας θα είναι η συναισθηματική ηρεμία της σχέση σας,  γι’ αυτό περιορίστε ό, τι προκαλεί εκνευρισμό και για την ώρα μην προσπαθήσετε να τεντώσετε σκοινί που ήδη είναι αρκετά τεντωμένο!

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-11-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms