Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ταύρος 18/02 - 24/02/2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 75

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ταύρος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ταύρος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ταύρος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Προσοχή στις παραποιήσεις και στις παγίδες που θα δημιουργήσει η σκέψη σας, προσπαθήστε να πατήσετε σε απτά γεγονότα και όχι σε ανυπόστατες εικασίες. Θα είστε επιρρεπείς στις διαστρεβλώσεις και το νου σας να μη σκοτεινιάσουν την κρίση σας υποψίες αβάσιμες. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι πριν αποφασίσετε, πρώτα να εξακριβώσετε και να  αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα.

Επανασύνδεση. Πριν επιλέξετε το δρόμο του οριστικού χωρισμού ή της επανασύνδεσης, καλό θα είναι να μη στηριχτείτε σε πληροφορίες τρίτων ή σε προκαταλήψεις. Βασιστείτε μόνο σε αποδεδειγμένα γεγονότα και θα σας δώσω τη συμβουλή στην παρούσα φάση, να διαλέξετε την αναμονή και όχι την εφαρμογή τελεσίδικων πράξεων. Σε λίγο θα φανερωθούν αλήθειες, για την ώρα μη βιαστείτε.
 
Νέα γνωριμία. Ίσως εκ πρώτης όψεως να μην εντυπωσιαστείτε από την παρουσία του προσώπου που θα συνομιλήσετε για ένα κοινό σας ζήτημα, ωστόσο στην πορεία θα υπάρξουν ξαφνικές συναισθηματικές αλλαγές. Δεν θα παραμείνετε για πολύ αδιάφοροι, τα γεγονότα θα βρουν τρόπο να ζεστάνουν το κλίμα και πολύ γρήγορα θα υπάρξουν ερωτικά συμβάντα, με απρόοπτη και ευχάριστη συνέπεια.
 
Σχέση - γάμος. Μερικές φορές τα φαινόμενα απατούν, γι' αυτό προσοχή στις καχυποψίες σας και στις αντιδράσεις που πηγάζουν από συναισθήματα ζήλειας. Χαλιναγωγείστε τις αρνητικές σας σκέψεις και μην τις αφήσετε να σας τυφλώσουν, γιατί θα υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθείτε παγιδευμένοι και μάλιστα χωρίς λόγο. Πριν κλείσετε τις υποθέσεις σας, βεβαιωθείτε πως είναι όλα υπαρκτά και όχι προϊόντα φαντασίας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-02-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι