Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ταύρος 21/09 - 27/09/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 78

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ταύρος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ταύρος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ταύρος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα συναισθηματικό σύμπλεγμα, που θα σας βοηθήσει τελικά να δώσετε εξηγήσεις στα ως τώρα ανεξήγητα. Θα αναγκαστείτε να αναποδογυρίσετε γεγονότα, χαρακτήρες και αισθήματα και τα συμπεράσματά σας θα σας οδηγήσουν σε αλήθειες ικανές να φωτίσουν σκοτεινές πτυχές της σκέψης σας.

Επανασύνδεση. Μην το βάζετε κάτω και μη βιαστείτε να πείτε τη λέξη «τέλος». Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και θα σας αποδειχτεί εμπράκτως. Θα σας πλησιάσει το πρώην ταίρι σας, έστω κι αν αργήσει λίγο, και να είστε σίγουροι πως θα ακουστεί πρόταση επανασύνδεσης. Κάντε το βήμα να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία, γιατί το αποτέλεσμα που θα υπάρξει θα συμφωνεί απόλυτα με τις προσδοκίες σας.

Νέα γνωριμία. Ίσως αυτή τη στιγμή να είστε αρνητικοί στη νέα γνωριμία, ενδεχομένως να μη νιώθετε έτοιμοι να διαγράψετε τα παλιά, ωστόσο μην είστε τόσο απόλυτοι. Αφήστε το περιθώριο να σας πλησιάσουν, γιατί θα υπάρξουν ευχάριστες ανατροπές. Θα σας δοθεί απλόχερα η ευκαιρία να βρείτε αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη και να σταθμεύσετε συναισθηματικά.

Σχέση - γάμος. Η διαστρέβλωση κάποιων γεγονότων θα δημιουργήσει ένταση και διχασμό μέσα στη σκέψη σας. Προσπαθήστε να μην ξεστομίσετε αιχμηρά λόγια στο ταίρι σας, αν πρώτα δεν σιγουρευτείτε για το τι ακριβώς συμβαίνει . Το νου σας να μην μπερδέψετε ήδη μπερδεμένες καταστάσεις, για την ώρα, αποφύγετε επιθετική στάση, διατηρήστε ηρεμία στις αντιδράσεις σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-09-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms