Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ταύρος 19/08 - 25/08/2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 76

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ταύρος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ταύρος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ταύρος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Θα έχετε τη δύναμη να εναντιωθείτε σε αρνητικές καταστάσεις και να απομακρύνετε πρόσωπα που σας δημιουργούν συναισθηματικό αδιέξοδο. Θα είναι πολύ σωστή η απόφασή σας να διεκδικήσετε τα θέλω σας και αυτή τη φορά δεν πρόκειται να πέσετε σε λάθη. Αξιοποιήστε τις δυναμικές σας διαθέσεις και φανερώστε άφοβα αυτό ακριβώς που νιώθετε.

Επανασύνδεση. Η απόφασή σας να αντισταθμίσετε τα υπέρ και τα κατά της παλιάς σας σχέσης θα είναι πολύ σωστή γιατί θα σας βοηθήσει να καταλήξετε στο αν το πρόσωπο που αγαπάτε αξίζει τη δεύτερη ευκαιρία ή όχι. Τα γεγονότα θα φέρουν συναντήσεις, ξεκαθαρίσματα και νέες υποσχέσεις, η δική σας απόφαση θα είναι αυτή που θα ορίσει το τελικό αποτέλεσμα.

Νέα γνωριμία. Ελκυστικό πρόσωπο θα συνομιλήσει μαζί σας, σε πολύ τυχαία χρονική στιγμή. Φιλική θα ξεκινήσει  η κουβέντα σας, ωστόσο οι θερμές σας διαθέσεις θα την επεκτείνουν και σε προσωπικό επίπεδο. Σας συμβουλεύω να μην περιορίσετε την έλξη που θα νιώσετε, δείξτε άφοβα τον καλό σας εαυτό και πολύ σύντομα θα διαπιστώσετε πως αυτό το πρόσωπο είναι ότι ακριβώς σας ταιριάζει.

Σχέση - γάμος. Ίσως να σας κάνει κάποια παράπονα το ερωτικό σας ταίρι για αδιαφορία ή έλλειψη προσοχής από πλευρά σας. Ένα τυχαίο γεγονός θα γίνει αίτια για να ειπωθούν λόγια που τελικά θα σας βοηθήσουν να επαναπροσδιορίσετε τη στάση σας. Ο τρόπος που θα χειριστείτε τις ανατροπές, θα επαναφέρει ανάμεσά σας όχι μόνο ισορροπία, αλλά και μια πολύ έντονη και σταθερή ερωτική πορεία.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-08-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι