Ταρώ Εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταύρος - 26/06 - 02/07

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 66

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά και ερwτικά σας, διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ταύρος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ταύρος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ταύρος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Τυχαία συμβάντα και απρόοπτες συναντήσεις θα φέρουν στο φως αλήθειες που θα σας ανοίξουν τα μάτια και κατά συνέπεια θα αλλάξουν και τον τρόπο σκέψης σας. Υποχωρούν τα απαισιόδοξα προαισθήματα, διαλύονται αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, με αποτέλεσμα να είστε πλέον σε θέση να καταλάβετε τι ακριβώς έγινε και τι πρέπει να πράξετε από εδώ και πέρα.

Επανασύνδεση. Πρόσωπο που δεν μπορείτε να το βγάλετε από τη σκέψη και την καρδιά σας, θα βρεθεί σε τυχαία χρονική στιγμή ακριβώς μπροστά σας. Θα κάνει το βήμα να σας δώσει εξηγήσεις και να εκφράσει ελεύθερα αυτό που νιώθει για σας, σας συμβουλεύω να ακολουθήσετε τα αισθήματά σας, δείξτε αυτό που νιώθετε, γιατί η δεύτερη ευκαιρία θα φέρει επιτυχημένη κατάληξη.

Νέα γνωριμία. Τυχαία γνωριμία θα έχει την προοπτική να φέρει ξεκίνημα  ολοκαίνουργιας ερωτικής πορείας στη ζωή σας. Αφεθείτε με εμπιστοσύνη στα απρόσμενα και τυχερά συμβάντα που θα προκύψουν, μην αφήσετε αρνητικές προκαταλήψεις να κλείσουν το δρόμο σας, γιατί προμηνύεται σχέση με παρόν και με πολύ δυνατό μέλλον.

Σχέση - γάμος. Κάποιες αμφιβολίες ίσως να σας έκαναν να πιστέψετε πως το γυαλί αρχίζει να ραγίζει αλλά μη βιαστείτε να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις γιατί οι νέες πληροφορίες που θα λάβετε θα σας αποδείξουν πως το ταίρι που έχετε δίπλα σας,  έχει αισθήματα αληθινά και σταθερά. Τα γεγονότα θα σας φέρουν δυνατή συναισθηματική ένωση, με μακροχρόνια δεσμευτική πορεία.  Είμαι η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου, η αισθηματική ταρώ αποκαλύπτει με γεγονότα και ημερομηνίες τα πάντα για τα αισθηματικά σου. Κάλεσε με στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-26T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι