Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ταύρος 01/06 - 07/06/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 78

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ταύρος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ταύρος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ταύρος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Στην παρούσα φάση, οι διαθέσεις σας θα είναι ατίθασες, αρκετά ανήσυχες με τάσεις επαναστατικότητας, τώρα θα διεκδικήσετε αλλαγές και δεν θα πέσετε έξω. Η δυνατή σας αυτοπεποίθηση και ο γοητευτικός τρόπος έκφρασης που θα έχετε, θα προσελκύσουν κοντά σας πρόσωπο που θα καταφέρει να αλλάξει την ερωτική σας ζωή. Η κατάληξη θα είναι ανάλογη με τον χειρισμό σας.
 

Επανασύνδεση. Ίσως το θέμα της επανασύνδεσης να μην το βλέπετε και με τόσο ζεστό μάτι, ωστόσο κάποιο πρόσωπο θα καταφέρει να σας αλλάξει διαθέσεις. Έρωτας απ' τα παλιά θα κάνει την εμφάνισή του, θα ‘ρθει με εξηγήσεις και με εξομολογήσεις, που θα σας δώσω τη συμβουλή να μην τις αγνοήσετε γιατί αυτή τη φορά θα πιάσουν τόπο. Δείτε λίγο πιο ζεστά το θέμα, θα σας βγει σε καλό!
 

Νέα γνωριμία. Καταφθάνει γνωριμία "φωτιά" με πρόσωπο που θα σας οδηγήσει σε συναισθηματικές εμπειρίες που ίσως μέχρι τώρα δεν θα σας δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να τις ζήσετε. Θα ερωτευτείτε πρόσωπο που θα σας μαγνητίσει, η εξωτερική του εμφάνιση και ο τρόπος σκέψης του θα σας οδηγήσουν σε συναισθήματα που μάλλον θα αδυνατείτε να τα ελέγξετε.
 

Σχέση - γάμος. Σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στη διάθεσή σας, ωστόσο η απαισιοδοξία θα μετατραπεί σε αισιοδοξία, γιατί θα βγουν στην επιφάνεια αλήθειες που θα κατευνάσουν τα πνεύματα και θα φέρουν τελικά συναισθηματική ισορροπία. Ίσως να προκύψει ένα μικρό καβγαδάκι ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, αλλά στο τέλος θα μπουν όλα στη σωστή τους θέση.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-06-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms