Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ταύρος 17/06 - 23/06/2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 76

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ταύρος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ταύρος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ταύρος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Με ισχυρή αυτοπεποίθηση και έντονη δυναμική στο λόγο σας, θα καταφέρετε να βγάλετε από τη ζωή σας πρόσωπα που προσπαθούν να σας θέσουν όρια και κανονισμούς. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποδείξετε πως αυτή τη φορά, οι νόμοι στη ζωή σας θα οριστούν από εσάς και οι επιλογές σας θα είναι αποκλειστικά και μόνο δικό σας προϊόν. Φανείτε σταθεροί στις απόψεις σας.

Επανασύνδεση. Για να γίνει η επανασύνδεση γεγονός επιτυχημένο, θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσετε μέσα σας, αν την επιθυμείτε ή όχι. Στη συνάντηση που θα προκύψει με το παλιό σας ταίρι, θα υπάρξουν επαναπροσδιορίσεις και αλλαγή οπτικού πεδίου. Θα συμβούν εναλλαγές συναισθημάτων, γι' αυτό πριν θέσετε τις προτάσεις σας, ξεκαθαρίστε πρώτα με τον εαυτό σας τι ακριβώς θέλετε.

Νέα γνωριμία. Το εντυπωσιακό  παρουσιαστικό που θα έχει το πρόσωπο που θα σας συστήσουν θα σας κάνει να νιώσετε πως αυτό το άτομο δεν πρέπει να το αφήσετε να φύγει άδοξα. Θα υπάρξουν  φιλικές επαφές και πολύ γρήγορα θα δημιουργηθεί κλίμα ερωτικό. Ο τυπικός διάλογος με τον οποίο θα ξεκινήσετε, θα είναι στο χέρι σας, αν θα καταλήξει σε προσωπική ερωτική συζήτηση με προορισμό τη σχέση!

Σχέση - γάμος. Η σωστή συνταγή για να καταφέρετε να οδηγήσετε το ταίρι σας εκεί που επιθυμείτε, είναι ο συνδυασμός ισορροπημένων απόψεων και προσγειωμένης αυτοπεποίθησης. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ‘ρθείτε πολύ κοντά στο στόχο σας, αλλά προσοχή, αν υπάρξει ανισορροπία στη συμπεριφορά σας και αν φάνει αντιφατική η στάση σας, τότε θα γυρίσετε πάλι στο μηδέν.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-06-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι