Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ταύρος 19/04 - 25/04/2021

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 76

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ταύρος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ταύρος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ταύρος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Ήρθε ο καιρός να αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε, αρκεί να έχετε τη διάθεση να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Μια τυχαία συνάντηση θα είναι το άνοιγμα για σχέση και μια ειλικρινή εξομολόγηση θα μπορέσει να φέρει κατάληξη μακροχρόνιου δεσμού. Αξιοποιήστε τα τυχαία συμβάντα που θα υπάρξουν και στηριχτείτε στην αυτοπεποίθησή σας.

Επανασύνδεση. Μια παλιά αγάπη θα εμφανιστεί τυχαία στο δρόμο σας και δεν αποκλείεται να μπερδέψει την καρδιά σας, γιατί θα διαπιστώσετε αλλαγές που θα σας ιντριγκάρουν, με αποτέλεσμα να μπείτε στον πειρασμό της δεύτερης ευκαιρίας. Τα δεδομένα αυτή τη φορά θα είναι τελείως διαφορετικά, γι αυτό θα σας ενθαρρύνω να ακολουθήσετε τα αισθήματα σας και να πείτε "ναι" σε αυτή την ευκαιρία της δεύτερης αρχής.
 
Νέα γνωριμία. Όλα θα στηριχτούν στο κατά πόσο θα θέλετε να διαγράψετε το παρελθόν και να ξεκινήσετε έναν ολοκαίνουριο έρωτα. Από μια τυχαία συνομιλία θα ξεκινήσει ο διάλογός σας και ένα τυχαίο γεγονός θα σας τοποθετήσει νύχτα στο ίδιο τραπέζι. Το αν αυτή η γνωριμία θα γίνει ερωτική σχέση, θα είναι μια κατάληξη που θα περιμένει αποκλειστικά και μόνο την δική σας απόφαση.
 
Σχέση - γάμος. Έκπληξη θα είναι για εσάς η πραγματοποίηση μιας μεγάλη σας επιθυμίας. Αν είχατε καταθέσει τα όπλα σχετικά με ένα γεγονός που το προσμένατε εδώ και αρκετό καιρό, τότε να ξέρετε πως θα συμβεί και μάλιστα θα έχει ρίζες που θα φτάσουν μέχρι το μακρινό μέλλον. Αναμένετε μεγάλη χαρά και δυνατή ψυχολογική ικανοποίηση, αποτινάξτε το άγχος και απολαύστε τα ευχάριστα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-04-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
20/4/2021