Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ταύρος 22/07 - 28/07/2024

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 78

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ταύρος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ταύρος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ταύρος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Ίσως να υπάρξει μια μικρή αναβολή στους σχεδιασμούς σας, αλλά μην πέσετε στην παγίδα να πιστέψετε πως επειδή κάτι αργεί, δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Υπάρχει και η εκδοχή που λέει πως το καλό πράγμα αργεί και θα σας δώσω τη συμβουλή να μείνετε σταθεροί στα όνειρα σας, γιατί όντως σε λίγο θα εμφανιστεί ευτυχισμένο γεγονός, πολύ πιο δυνατό από ό, τι προσμένετε.
 

Επανασύνδεση. Αν νιώθετε πως όποια κίνηση επανασύνδεσης κι αν κάνατε, πήγε στο βρόντο, τότε θα βιαστώ να σας φανερώσω πως ναι, μεν, δεν θα δείτε άμεσο αποτέλεσμα, θα δείτε όμως έμμεσο. Αν μπείτε στον κόπο να κάνετε λίγη υπομονή, θα διαπιστώσετε πως σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, θα καρποφορήσουν οι τωρινές σας πράξεις. Για την ώρα, απλά μην καταθέσετε τα όπλα.
 

Νέα γνωριμία. Θα σας ομολογήσω πως θα δοθεί η ευκαιρία της νέας γνωριμίας αλλά δεν πρόκειται να προχωρήσει, αν πρώτα δεν ξεκαθαρίσετε ψυχικά και πρακτικά με την ερωτική σχέση που ήδη έχετε αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Το νέο ξεκίνημα θα απαιτεί οριστικό ξεμπέρδεμα των παλιών ερωτικών σας υποθέσεων, γι' αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε αυτή τη στιγμή είναι να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς ζητάτε.
 

Σχέση  - γάμος. Σε περίπτωση που η σχέση σας με το αγαπημένο σας ταίρι έχει πέσει σε τέλμα, τότε θα σας δώσω τη συμβουλή να αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που φράζει την εξέλιξή σας. Μια αλλαγή, είτε στη συμπεριφορά σας, είτε στα σχέδιά σας ή ακόμα και στην ιδεολογία σας, θα είναι αυτή που θα δώσει την ώθηση και θα ξεκινήσει και πάλι να τρέχει η σχέση σας, φέρνοντας ζωτικότητα και νόημα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-07-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ