Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ταύρος 15/04 - 21/04/2024

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 78

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ταύρος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ταύρος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ταύρος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Σε σοφές επιλογές θα σας οδηγήσουν τα παλιά σας λάθη και η νέα ευκαιρία που θα υπάρξει, θα αξιοποιηθεί από εσάς με τον καταλληλότερο τρόπο. Πάθατε και μάθατε κι αυτός θα είναι ο λόγος που αυτή τη φορά δεν πρόκειται να παγιδευτείτε. Θα λάβετε πρόταση που την περιμένατε εδώ και πολύ καιρό και θα είστε πλέον σε θέση να την χειριστείτε σωστά.
 

Επανασύνδεση. Μια πληροφορία που θα λάβετε θα είναι ο μοχλός που θα βάλει σε λειτουργία τη δυναμικότητά σας και θα σας δημιουργήσει ανάγκη δραστηριοποίησης. Περνάτε σε πράξεις αποφασιστικές και αυτή τη φορά δεν θα απογοητευτείτε. Θα επιτύχετε την επιστροφή του αγαπημένου σας προσώπου κι από εκεί και πέρα θέστε τους όρους σας, η κατάληξη θα σας ικανοποιήσει.
 

Νέα γνωριμία. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο σας γυροφέρνει τον τελευταίο καιρό και όσο κι αν στριφογυρίζει στα πόδια σας, εσείς παραμένετε σε άγνοια. Ενεργοποιήστε την αντίληψή σας, γιατί έχει βλέψεις σοβαρές και αυτή τη φορά θα ρίξει τα κατάλληλα υπονοούμενα. Παρατηρήστε τα βλέμματα που σας κοιτάζουν, υπάρχει δίπλα σας προοπτική σταθερού δεσμού.
 

Σχέση - γάμος. Ο διάλογος και η ειλικρίνεια θα είναι η οδός που θα σας οδηγήσει στις αλλαγές που αναζητάτε. Αν νιώθετε την ανάγκη να αλλάξετε κάποιες καταστάσεις ή συνήθειες μέσα στη σχέση σας, τότε εξωτερικεύεστε τις ανάγκες σας και ζητήστε με τρόπο ξεκάθαρο αυτό που επιθυμείτε. Διαλλακτικότητα και κατανόηση θα βρείτε από το αγαπημένο σας ταίρι, περνάτε σε νέα ερωτική περίοδο.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-04-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms