Ταύρος Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 18 02 2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 343

Ταύρος Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Ταύρος Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Εναρμόνισε τις ανάγκες με τις επιθυμίες σου, ισορρόπησε τα «θέλω και τα πρέπει», ενδυνάμωσε την αυτοπεποίθηση και το κύρος στις κοινωνικές σου επαφές, αναζήτησε με τη βούληση και τη θέλησή σου τις συναισθηματικές και πρακτικές σου φιλοδοξίες. Με πραότητα και υπομονή, με σταθερές απόψεις και με εποικοδομητική επιμονή, καταφέρνεις να ξεπεράσεις τα προβλήματα του χθες και να χτίσεις μια νέα καθημερινότητα. Θεράπευσε τη συναισθηματική σου ζωή, τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς σου, με μια μακρόπνοη κουβέντα με τον άνθρωπο που σ’ ενδιαφέρει, με το συγκερασμό των απόψεων στα βασικά, ερωτικά ζητήματα, με τη γεφύρωση του χάσματος στο δεσμό σου... Μην αγανακτείς με τα λάθη και την πρόσκαιρη αδιαφορία, αγκάλιασε τη σχέση σου με ρομαντισμό και τρυφερότητα!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-02-2019 14:30:29
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι