Ταύρος Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 15 11 2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 341

Ταύρος Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Ταύρος Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Πολύ ευχάριστες εμπειρίες σου επιφυλάσσουν οι επόμενες μέρες, κυρίως σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων! Η σταθερότητα και η σοβαρότητα των απόψεων, το φλογερό σου ταμπεραμέντο και οι εύστοχες επιλογές σου, βοηθούν και τα επαγγελματικά σου σχέδια, προωθούν τις φρέσκιες ιδέες σου, προμηνύουν ένα καινούργιο ξεκίνημα! Η αγάπη είναι στις δόξες της!! Η καρδιά σου φτερουγίζει, ονειρεύεται, γεύεται τον αληθινό έρωτα, από μια ολόφρεσκια σχέση, από το πρόσωπο που ήδη σε συντροφεύει... Ένας ερωτικός κύκλος διαγράφει ευτυχισμένη πορεία, με έναν αρραβώνα, έναν γάμο, μια μόνιμη, γλυκιά δέσμευση, με το καλό κάρμα να διώχνει την αστάθεια και τους δισταγμούς απ’ την καρδιά σου!

Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την αισθηματική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-11-2018 21:01:10
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms