Ιχθύς Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικέςπροβλέψεις Ταρώ.- 19 12 2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.8  Ψήφοι: 210

Ιχθύς Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Ιχθύς Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΗΛΙΟΣ

Οι παρεξηγήσεις εξανεμίζονται, οι δυσκολίες εξαφανίζονται, τα διλήμματα και η συναισθηματική ανασφάλεια μεταμορφώνονται σε στιγμές ευτυχίας, σε ευχάριστα γεγονότα, σε ζεστασιά και τρυφερότητα στην καθημερινότητά σου! Ανέκτησε τις συναισθηματικές σου δυνάμεις, αγκάλιασε τον άνθρωπο που σ’ ενδιαφέρει με αγάπη, στοργή και αληθινή αφοσίωση, καλωσόρισε μιαν επίσημη πρόταση, ένα υπέροχο ταξίδι έρωτα κι αφοσίωσης, την επανασύνδεση που καρτεράς! Ξαναγίνε παιδί, απόλαυσε τις απλές χαρές της ζωής, γίνε ένα με το ταίρι σου στις χαρές και τις λύπες!
 

Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την αισθηματική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-12-2018 03:43:52
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms