Ιχθύς Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικέςπροβλέψεις Ταρώ.- 26 09 2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.8  Ψήφοι: 208

Ιχθύς Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Ιχθύς Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ
 
Επικοινωνία, μετακινήσεις κι ευφορία στη ζωή σου για το αμέσως επόμενο διάστημα, προαναγγέλλει η απεικόνιση που έπεσε. Κινητικότητα για την επίλυση των προβλημάτων σου με τον καλύτερο τρόπο αλλά και υλική ανταμοιβή για τις προσπάθειές σου. Κάτι καλό αρχίζει να συμβαίνει στη ζωή σου, ένα ταξίδι στη φύση, στο πράσινο, σε χαλαρώνει ακόμα περισσότερο και σου δημιουργεί καινούργιες ιδέες για το μέλλον! Ζήσε τον έρωτα με πάθος, αγάπησε περισσότερο τον άνθρωπο που σε συντροφεύει, γέμισε τις ώρες σας με στιγμές ευτυχίας και όχι γκρίνιας και αμφισβήτησης. Η ζήλεια χρειάζεται μέτρο, μην υπερβάλλεις σε ζητήματα που δεν αφορούν κρεβατομουρμούρα, μόνο εκεί μπορείς να παίξεις στα ίσια και να κερδίσεις! Βρες τον κατάλληλο τρόπο και πάρε το κάτι παραπάνω..

Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την αισθηματική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-09-2018 10:02:43
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms