Ιχθύς Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικέςπροβλέψεις Ταρώ.- 20 04 2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.8  Ψήφοι: 210

Ιχθύς Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Ιχθύς Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΕΞΙ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Η ατμόσφαιρα μοσχοβολάει ξεγνοιασιά και ζωντάνια στις προσωπικές και κοινωνικές σου σχέσεις, η καλή διάθεση και ο ενθουσιασμός σου, η υπομονή και οι ισορροπημένες επιλογές σου φέρνουν στη συναισθηματική σου καθημερινότητα μιαν επανασύνδεση, ένα καινούργιο, ερωτικό ξεκίνημα με τον άνθρωπο που σ’ ενδιαφέρει, μια ζεστή ελπίδα στην πληγωμένη σου καρδιά.. Ξαναγίνε παιδί τις μέρες που έρχονται, ζήσε τον έρωτα απ’ την αρχή, αγκαλιάζοντας το παρελθόν με συμπόνια και αγάπη, δίχως εκρήξεις και ζήλεια, χωρίς προκαταλήψεις για τα λάθη του χθες.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-04-2019 13:40:44
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι