Ιχθύς Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικέςπροβλέψεις Ταρώ.

Βαθμολόγησε
Score: 3.7  Ψήφοι: 183

Ιχθύς Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Ιχθύς Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Μπορείς ν’ αγγίξεις την επαγγελματική σταθερότητα και την αρμονία στις κοινωνικές σου επαφές, ν’ ανταμειφθείς για τις προσπάθειες και τους κόπους σου, να δικαιωθείς στη συναισθηματική σου ζωή με τη σχέση που ονειρεύεσαι, αν αγκαλιάσεις τις εκκρεμότητες στην ερωτική σου καθημερινότητα με λογική κι ορθολογισμό, αν ακούσεις τη φωνή του ενστίκτου κι όχι της καρδιάς για τον άνθρωπο που σ’ ενδιαφέρει, αν δεις με ψυχρότητα και αποστασιοποιημένα από συναισθηματική φόρτιση, τις διαφορές και τις δυσκολίες στο δεσμό σου, αν δείξεις καρτερικότητα και ρεαλισμό στην αγάπη. Είμαι η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου, η ερωτική ταρώ αποκαλύπτει με γεγονότα και ημερομηνίες τα πάντα για τα ερωτικά σου. Κάλεσε με στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-22T22:22:26
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι