24
06
2024

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για τα ζώδια.

Με τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για τα ζώδια, σας παρέχεται η ενέργεια μιας συγκεκριμένης κάρτας Ταρώ που περιβάλλει το ζώδιό σας στην αισθηματική σας ζωή για το μήνα αυτό, καθώς και οι κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με αυτήν την ενέργεια: Διαβάστε στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ  για τα ζώδια όλα θα συμβούν τον μήνα αυτό στην αισθηματική σου ζωή.

Διάλεξε το ζώδιό σου και διαβάστε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για τα 12 ζώδια:

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Ταρώ είναι ένα σύστημα αρχαίων πνευματικών γνώσεων που προσπαθεί να αποσαφηνίσει τα μυστήρια της ζωής. Είναι μια πολύπλοκη γλώσσα συμβόλων, αριθμολογίας και αστρολογίας και στέλνει τα μηνύματά της, βασιζόμενη στον ανώτερο εαυτό μας και στη συλλογική συνείδηση. Οι κάρτες μπορούν να μας διαφωτίσουν στα μυστικά και τα μαθήματα της ζωής, βοηθώντας μας στο  συναισθηματικό και πνευματικό μας αγώνα, καθώς και στη μαντική, καθοδηγώντας μας στη ζωή μας. Από μόνη της, η Ταρώ είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο πρόβλεψης, που χρησιμοποιώντας αρχετυπικά σύμβολα μπορεί να βοηθήσει στο να προβλέψει την τύχη ενός συγκεκριμένου ατόμου. Οι κατηγορίες που θα αναλυθούν είναι οι εξής:

Επανασύνδεση:

Υπάρχουν κάρτες ταρώ όπως για παράδειγμα η κάρτα του αστεριού, των εραστών, του ήλιου και πολλές άλλες που υποδεικνύουν ότι μέσα στο μήνα μπορεί να υπάρξει μια καλή συγκυρία ή ευκαιρία για να είστε ξανά μαζί με το πρόσωπο που αγαπάς. Να υπάρχει δηλαδή μια χρονική ευκαιρία που να ενδυναμωθούν τα αισθήματα σας ή το πρόσωπο που ποθείς να κινηθεί προς το μέρος σου ξανά. Να υπάρχει επιτυχία στην επανένωση αυτή με αποτέλεσμα να είστε ξανά μαζί.

Νέα σχέση - Νέα γνωριμία

Αν είστε μόνοι εδώ και καιρό ή έχετε βγει πρόσφατα από μια σχέση, οι κάρτες ταρώ μπορούν να μας δείξουν το δρόμο για μια νέα γνωριμία ή σχέση μέσα στο μήνα. Μπορεί να μας δείξουν πολλές κάρτες αν και κατά πόσο μπορούμε να περιμένουμε μια νέα αγάπη στη ζωή μας. Ακόμη και τι αξιώσεις μπορούμε να έχουμε από αυτή την νέα γνωριμία,  τι χαρακτηριστικά θα έχει αυτό το άτομο και πως θα εξελιχθεί ως πορεία και ως αισθήματα.

Πορεία σχέσης - Γάμος

Μάθε με τις κάρτες ταρώ τι εξελίξεις θα έχεις στο γάμο σου, τι θα πρέπει να αποφύγεις  και τι να προσέξεις, πως θα επιτύχεις για να κυλήσει ευχάριστα και χωρίς εμπόδια η ερωτική σου ζωή μέσα στο μήνα. Με τη μηνιαία ερωτική πρόβλεψη ταρώ μπορεί να σου απαντήσει αν και κατά πόσο έχει μέλλον η σχέση σου.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms