Τι να περιμένεις από το ζώδιο που έχεις ερωτευτεί!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
05
12
2017

Τι να περιμένεις από το ζώδιο που έχεις ερωτευτεί!

E-zwdia

Έχεις γνωρίσει ένα άτομο και θέλεις να κάνεις σχέση μαζί του. Φυσικά, τον ρωτάς τι ζώδιο είναι. Να δεις αν ταιριάζετε. Να σκιαγραφήσεις το προφίλ του νοερά τουλάχιστον στην αρχή. Με τον Δίδυμο δεν ταιριάζεις, αλλά σίγουρα ο Ταύρος είναι αυτό που ψάχνεις; Από την άλλη, ο Υδροχόος σε έχει τρελάνει με τον απρόβλεπτο χαρακτήρα του.

 

Πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια στη σχέση;

 

Η αστρολογία είναι εδώ για να σου καλύψει όλα τα κενά που έχεις για τα ζώδια και τη συμπεριφορά τους σε μια σοβαρή σχέση. Μάθε για το καθένα ξεχωριστά και δράσε ανάλογα. Έτσι, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

 

KΡΙΟΣ

Πριν να μπει σε σοβαρή σχέση ο Κριός, είναι ικανός να κάνει τα πάντα, για να κατακτήσει το άτομο που έχει βάλει στο μυαλό του. Και επειδή εσύ είσαι που βρίσκεσαι στο δικό του ερωτικό πεδίο, σου δείχνει το δρόμο της μαγείας και της αιωνίας διεκδίκησης. Όλα αυτά μέχρι να σε κερδίσει. Όταν συνάψετε σε σχέση με το καλό, αρχίζει να ασχολείται με το υπερτονισμένο εγώ του, ενώ απαιτεί και από εσένα να του έχεις πιστή αφοσίωση, αλλά και να τον θαυμάζεις. Ταίρι ήθελες ή έναν αυτοκράτορα μέσα στο σπίτι, να τον προσκυνάς μέρα-νύχτα; Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος όταν αποφασίσει να μπει μέσα σε σχέση, είναι εκεί, πιστός και… βράχος. Δεν επιτρέπει στον εαυτό του να κοιτάζει δεξιά και αριστερά, δίνεται ψυχή τε και σώματι στο άλλο του μισό. Φυσικά, ό,τι κάνει εκείνος, τα ιδία απαιτεί και από το ταίρι του, για να πηγαίνουν όλα μια χαρά και να υπάρχει μια αρμονία ανάμεσά σας. Το χειρότερο του; Τα περιττά έξοδα. Εάν το χέρι σου είναι σπάταλο, προσπάθησε να δείξεις αυτοσυγκράτηση, γιατί αλλιώς… ο χωρισμός πλησιάζει με βήμα ταχύ. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος καταφέρνει να πείθει τους πάντες ότι όλος ο κόσμος τον ερωτεύεται, ότι όλοι είναι έτοιμοι να πέσουν στα πόδια του. Με την ικανότητά του στο φλερτ προβάλει την γοητεία του, που μερικές φορές δεν είναι αντάξια των προσδοκιών που προκαλεί, και ρίχνει τα δίκτυα του για να πιάσει το θήραμά του. Αφού μπει σε σχέση σοβαρή, συνεχίζει να φλερτάρει ανενόχλητος, έτσι, για να μην ξεχάσει και το σπορ. Αλλά μην αγχώνεσαι. Με όποιο άτομο και να φλερτάρει, επιστρέφει πάντα στην αγκαλιά σου. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έκανες σχέση με έναν Καρκίνο; Είτε το θέλεις είτε όχι, η σχέση σας οδεύει προς τα… σκαλιά της εκκλησίας, γιατί δεν θα σε αφήσει ούτε στιγμή να πιστέψεις ότι μπορείτε να έχετε ελεύθερη σχέση. Φυσικά, προσπαθεί να μην σε κάνει να νιώσεις πίεση, αλλά στην ουσία εκεί σε οδηγεί. Σε ένα σπιτικό, που θα στεγάσει την αγάπη σας, τα σχέδια για ένα παραδοσιακό γάμο και τα όνειρα για τον ερχομό ενός παιδιού. Και αν κατά λάθος έκανες το ατόπημα να φλερτάρεις με άλλο άτομο, ετοιμάσου να ζητάς συγγνώμη για μια ζωή… Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Η ανάγκη του Λέοντα να… λάμπει και να χαρίζει το φως του ολούθε, σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, δε σταματά ούτε όταν ερωτευτεί τρελά. Συνεχίζει να επιζητά την προσοχή από τους γύρω του και να κάνει τη φιγούρα του. Αν θες λοιπόν κι εσύ να τον κρατήσεις (αφού τον λατρεύεις κυριολεκτικά), θα πρέπει κάθε μέρα να βρίσκεις όμορφα επίθετα να τον στολίζεις, να τον θαυμάζεις σε μόνιμη βάση και να τον κάνεις να νιώθει αυτό που είναι: Ο βασιλιάς των βασιλιάδων! Κουραστικό; Θέλει θυσίες η αγάπη… Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όταν ο Παρθένος ερωτευτεί, συνήθως πιστεύει ότι το ταίρι του αγγίζει την τελειότητα. Και όταν ανακαλύψει ότι η τελειότητα δεν υπάρχει, αρχίζει να προσπαθεί να σε αλλάξει και να σε φέρει στα δικά του μέτρα, ώστε να πλησιάσεις όσο το δυνατόν περισσότερο στην ιδέα που έχει εκείνος στο μυαλό του για σένα. Και βεβαίως, γίνεται τόσο πιεστικός και αλλοπρόσαλλος, που δεν θα αντέχεις να τον βλέπεις καν. Το καλό είναι ότι μπορείς να τον βγάλεις από τη ζωή σου εύκολα. Ξέχασε τους σικ τρόπους σου, μείνε και 2-3 μέρες άπλυτος, και… ξεμπέρδεψες! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ποιος να το περίμενε ότι ο Ζυγός, το ζώδιο των σχέσεων, θα την πατούσε στον έρωτα τόσο πολύ και θα έψαχνε να βρει απεγνωσμένα την αληθινή αγάπη από εδώ και από εκεί; Και όμως, όλα μπορεί να συμβούν! Και όταν πια βρει αυτό που ψάχνει, μπαίνει σε έντονες σκέψεις για το αν αγαπάει πραγματικά το άλλο του μισό και αν είναι τελικά αυτό που ζητά. Και αφού δεν ξέρει αν είναι πραγματικά ερωτευμένος, έχει καβάντζα και αλλά δυο άτομα, αφού και τη μοναξιά δε την μπορεί. Τώρα το ερώτημα είναι: Τον αγαπάνε ή δεν τον αγαπάνε; Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο έρωτας για τον Σκορπιό είναι κάτι ιερό, όταν αγαπήσει το κάνει με όλη του την καρδιά. Νιώθει ότι πρέπει να δώσει τα πάντα στο άλλο του μισό και να μην κρατήσει τίποτα για τον εαυτό του. Τουλάχιστον αυτό θέλει να δείχνει. Γιατί, αν κάτι πάει στραβά στην πορεία, ξέχνα αυτό το γλυκό άτομο που είχες γνωρίσει. Εξαπολύει το δηλητήριό του και… τρέξε να σωθείς. Από την άλλη όμως, αν όλα πάνε καλά μεταξύ σας, θα μείνει διπλά σου για μια ζωή! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι λέξεις “αποκλειστικότητα”, “δέσμευση” και “Τοξότης”, δεν γίνεται να συνυπάρξουν αρμονικά μέσα στην ίδια πρόταση. Γιατί ο Τοξότης αποζητά την ανεξαρτησία του, την ελευθερία του, θέλει το δικό του χώρο και τρόπο να εκφραστεί, ακόμα κι όταν είναι τρελά ερωτευμένος. Φυσικά και θα σου δείξει τον έρωτά του, αλλά πάντα με το δικό του τρόπο. Κι εσύ, αν θέλεις να τον κρατήσεις, μην αναφέρεις ποτέ την λέξη “γάμος”. Ζήσε μαζί του το τώρα και όχι το αύριο. Το σίγουρο είναι πως θα περάσεις καλά! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι από τα πιο σοβαρά κι αξιοπρεπή ζώδια και οι κινήσεις που κάνει στον έρωτα δεν είναι επιπόλαιες, έχουν τη σημασία και την αξία τους. Για να ερωτευτεί ένα άτομο, θα πρέπει αυτό να πληροί κάποιες προϋποθέσεις, ώστε η σχέση που θα ξεκινήσει να στηρίζεται σε γερές βάσεις. Αν λοιπόν έχεις τα κατάλληλα προσόντα και το σωστό… βιογραφικό, τότε πέτυχες το καλύτερο χαρτί. Θα ζήσεις μαζί του σε ένα σπίτι, όπου θα υπάρχει αγάπη, αξιοπιστία, ευσυνειδησία και τυπικότητα στα πάντα! Πολιτισμένα πράγματα…. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Όσα παίρνει ο άνεμος». Αυτός ο τίτλος λες και γράφτηκε για τον Υδροχόο. Όχι μόνο είναι ζώδιο του αέρα, το δείχνει κιόλας! Μπήκε μέσα σε μια σχέση; Από την μια θα σε πάει από εδώ, από την άλλη θα σε πάει από εκεί. Κι αν νιώσει ότι έχεις αρχίσει να αποκτάς εξάρτηση από αυτόν και να στηρίζεσαι αποκλειστικά επάνω του ή ότι εκείνος αρχίζει να εξαρτάται από σένα, κάτι τον χαλάει. Και τότε θα έρθουν τα πρώτα σύννεφα. Χάνει το οξυγόνο του. Τον χώρο του. Την ανεξαρτησία του. Τον πιάνουν οι ανασφάλειές του. Αφήνεται να πετάει στον αέρα. Τον αγαπάς; Άφησε του το δικό του χώρο στην αγάπη σας. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ιχθύς αναζητά πάντα να βρει το άλλο του μισό, μέσα από το φιλικό του περιβάλλον, μέσα από τη δουλεία του, μέσα σε ένα τρόλεϊ, μέσα σε ένα σουπερμάρκετ, μέσα σε ένα ταξί. Παντού και πάντα. Και δε σταματά μέχρι να βρει αυτό που λέμε, «αδερφή ψυχή». Όταν καταφέρει να τη βρει (την αδερφή ψυχή), τότε γαντζώνεται επάνω της και δεν την αφήνει να φύγει μακριά του. Ακόμα και αν για κάποιους λογούς, δεν προχωρά αυτή η σχέση και θέλεις να χωρίσεις, να ξέρεις πως θα χωρίσεις μόνος σου! Για τον Ιχθύ, η σχέση θα συνεχίσει να υφίσταται, μέχρι να αποφασίσει εκείνος ότι έληξε! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
05-12-2017 13:01
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση