Με ποιον τρόπο χωρίζουν τα 12 ζώδια;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
26
05
2019

Με ποιον τρόπο χωρίζουν τα 12 ζώδια;

E-zwdia

Όταν μια σχέση τελειώνει, δεν είναι εύκολο για κανέναν. Και εάν είστε εσείς που παίρνετε την πρωτοβουλία της διάλυσης, μπορεί να είναι ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που θα κάνετε. Αλλά μερικές φορές πρέπει να γίνει, αλλιώς θα συντηρείτε μια δυστυχισμένη σχέση για χρόνια και χρόνια. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε βιώσει κάποια στιγμή μια αδιέξοδη σχέση. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν αγαπάτε το σύντροφό σας όπως τον αγαπούσατε πριν και έτσι θέλετε να χωρίσετε. Αναλώνετε όλο και περισσότερο από το χρόνο σας με τους φίλους σας ή στην εργασία σας, αντί να είστε μαζί. Οι συζητήσεις ελαχιστοποιούνται όπως και τα συναισθήματά σας. Και είστε έτοιμοι να απολαύσετε την ελευθερία σας και πάλι. Όταν η αγάπη ξεθυμαίνει, η σχέση ναι μεν απέτυχε, αλλά σας δίνεται η ευκαιρία να ανακαλύψετε τον εαυτό σας, τι πραγματικά θέλετε και επιθυμείτε από τις σχέσεις και τη ζωή σας.


Διαβάστε παρακάτω πώς χωρίζουν τα ζώδια όταν τα πράγματα έχουν φτάσει σε αδιέξοδο.


ΚΡΙΟΣ

Συνήθως ο χωρισμός είναι απότομος, πάνω σε έναν καυγά ή αν καταλάβει ότι ετοιμάζεται ο σύντροφός του να τον χωρίσει, το κάνει λόγω του εγωισμού του. Αν ο σύντροφός του είναι χαλαρός, αδιάφορος, αναποφάσιστος ή δειλός, ο Κριός αρχίζει και πνίγεται από τη σχέση. Αν θεωρείτε τον εαυτό σας καλύτερο από αυτόν, ετοιμαστείτε για τη σύγκρουση και αν αυτό επαναλαμβάνεται σε τακτά διαστήματα, για το χωρισμό. Ένας εραστής που έβλαψε έναν Κριό να περιμένει να είναι τελείως ψυχρός και κυνικός. Αν η σχέση έχει γίνει προβλέψιμη, τότε θα ψάξει για μια νέα περιπέτεια. Είναι παρορμητικός και δεν μπορεί να εξετάσει τις συνέπειες. Αιτιολόγηση… «είμαι ακριβώς αυτός που είμαι».

ΤΑΥΡΟΣ

Όταν μια σχέση τελειώνει, ο Ταύρος μπορεί να χάσει την ηρεμία του και να γίνει σκληρός και τυραννικός. Αυτό συνήθως δηλώνει ότι προσβλήθηκε το εγώ του και δεν μπορεί να παραδεχτεί ότι φάνηκε αφελής. Όταν φεύγει από μια σχέση αφήνει το άλλο πρόσωπο σε μια σύγχυση, καθώς ο θυμός και η οργή του έρχονται αργά στην επιφάνεια. Μόνο αν η σχέση έχει γίνει απρόβλεπτη, τότε θα ψάξει για άλλο άτομο και αυτό συνήθως θα είναι κάτι περιστασιακό. Είναι πάντα σε αμφιταλάντευση αν θα εγκαταλείψει μια σχέση, γιατί δεν θέλει να είναι μόνος. Δεν του αρέσουν οι αλλαγές, ακόμη και αν οι αλλαγές αυτές είναι προς το καλύτερο. Αυτό είναι που κάνει το χωρισμό με έναν Ταύρο δύσκολο, γιατί δεν του αρέσουν οι αλλαγές και θα προτιμούσε να λύσει το πρόβλημα, παρά να τα διαλύσει όλα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όταν οι Δίδυμοι αποφασίσουν να τελειώσουν μια σχέση είναι γιατί έχουν βαρεθεί ή όταν ο σύντροφός τους εγείρει πολλές συναισθηματικές απαιτήσεις. Ενώ μπορεί να πουν ξαφνικά το τέλος, στην ουσία δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ήταν κρυφά δυστυχισμένοι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν έχει ληφθεί η απόφαση για τον τερματισμό της σχέσης, θα είναι αμετάκλητη και οι Δίδυμοι θα παγώσουν τελείως. Αν βαρεθούν στο σεξ ή τους περιορίσουν την ατομική ελευθερία τους, τότε τους τελειώνει η σχέση και αφήνουν τον εραστή τους στην ανασφάλεια και να τα ’χει χαμένα. Όταν υπάρχουν φορές που εμφανίζονται και την άλλη απομακρύνονται, τότε σας κρούουν το καμπανάκι του κινδύνου. Δεν θα σας επιστήσουν την προσοχή στο τι δεν πάει καλά στη σχέση, αλλά απλά θα σας το ανακοινώσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι πασίγνωστος για το ότι είναι προσκολλημένος στην αγάπη. Όταν όμως έχει αποφασίσει να χωρίσει, ή μετακινείται σε άλλη πόλη ή αλλάζει το νούμερο του τηλεφώνου του. Ενώ άλλα ζώδια διαλύουν τη σχέση τους αν ο σύντροφός τους είναι αγενής ή διατηρεί παράλληλη σχέση, η τεχνική αυτή δεν θα λειτουργήσει στον πεισματάρη και μαζοχιστικό Καρκίνο. Ο χωρισμός για τον Καρκίνο απαιτεί χρόνο γιατί πρέπει να απογαλακτιστεί. Είναι απίθανο να ζητήσει διαζύγιο, ανεξάρτητα του πόσο δυσάρεστος είναι ο γάμος του. Από την άλλη πλευρά, ένας Καρκίνος που αισθάνεται ότι δεν αγαπιέται μπορεί στα κρυφά να βρει κάποιον άλλον για να ικανοποιήσει τις ισχυρές συναισθηματικές ανάγκες του.

ΛΕΩΝ

Όταν ο Λέων θέλει να τελειώσει μια ερωτική υπόθεση, η υπερηφάνειά του τον κάνει να μην μπορεί να μιλήσει κατ’ ευθείαν και να πει ότι τα πράγματα δεν είναι καλά. Ορισμένοι Λέοντες δε φέρονται στο σύντροφό τους με ωραίο τρόπο, για να τον κάνουν να φύγει ο ίδιος από τη σχέση. Σε περίπτωση που ο σύντροφός του δεν το δεχτεί και συνεχίζει να επιμένει, μπορεί να γίνει αρκετά σκληρός και να κάνει ψυχολογικά παιχνίδια, αντιμετωπίζοντας τον εραστή του με περιφρόνηση. Αν έχει δεχτεί απιστία, θα πληγωθεί πολύ και θα χρειαστούν μήνες για να ανακάμψει. Μπορεί να γίνει πολύ επιφυλακτικός για να ρισκάρει στην αγάπη και πάλι. Όπως και με τον Κριό, ο στόχος εδώ είναι να φύγει ο Λέων πρώτος αν καταλάβει ότι ο εραστής του θέλει να τον χωρίσει

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συνήθως ο τρόπος που χωρίζει η Παρθένος είναι απλός. Επειδή είναι ένα μεταβλητό ζώδιο, προσαρμόζεται εύκολα σε νέες καταστάσεις. Πάντα όμως σκέφτεται πολύ και αναλύει τα πράγματα προτού διαλύσει μια σχέση. Βάζει πολλά ερωτήματα στον εαυτό της και ύστερα παίρνει την απόφαση. Η αλυσίδα των ερωτημάτων θα είναι ατελείωτη, είναι απλά ο τρόπος της Παρθένου να συλλέξει περισσότερες πληροφορίες για να αποφασίσει ότι ο χωρισμός είναι αναγκαίος. Αυτό το ζώδιο δεν τα πηγαίνει συνήθως καλά με τη συμφιλίωση και είναι σχεδόν αδύνατο να ξεκινήσει ξανά. Τα παρακαλετά, τα δάκρυα, ο συναισθηματισμός ή μια πιο επιθετική προσέγγιση δε θα έχουν κανένα αποτέλεσμα. Επειδή έχει πολύ καλή αυτοπειθαρχία, το παρελθόν σύντομα θα το βάλει στην άκρη.

ΖΥΓΟΣ

Αν επιλέξει το τέλος μιας σχέσης, αυτό θα γίνει με ήρεμο και αξιοπρεπή τρόπο, όσο το δυνατόν. Κάνει τον χωρισμό όσο πιο ευχάριστο γίνεται. Αυτό το ζώδιο δε χειρίζεται καλά το θυμό του πάντα και μπορεί να γίνει πολύ απρόβλεπτο όταν είναι ταραγμένο. Όταν ένας Ζυγός είναι αποφασισμένος να χωρίσει, αυτό παίρνει συνήθως χρόνο γιατί είναι από τη φύση του αναποφάσιστος, αλλά όταν πάρει την απόφαση, είναι αμετάκλητη. Όσο κι αν προσπαθήσετε να τον μεταπείσετε θα αρχίσει μια παθητική-επιθετική στάση, που ποτέ δεν τελειώνει. Θα σκεφτεί σοβαρά το χωρισμό αν η σχέση έχει γίνει άδικη ή έχει πάψει ο σύντροφός του να τον έλκει σεξουαλικά. Τότε θα αρχίσει το φλερτ και θα αναζητήσει αντικαταστάτη. Αιτιολόγηση… «δεν φροντίζεις τόσο για τη σχέση, όσο φροντίζω εγώ».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο χωρισμός για αυτό το ζώδιο είναι δύσκολος γιατί δεν ανέχεται τίποτα και δεν αφήνει τίποτα να του ξεφύγει. Συνήθως ο τρόπος που χρησιμοποιεί είναι κάνοντας ψυχολογικά παιχνίδια και δείχνοντας αδιαφορία. Στο τηλέφωνο, θα χρησιμοποιήσει την πιο σέξι φωνή του ή κάποια λεκτικά ερωτικά παιχνίδια και όταν έρθει ο χωρισμός δεν θα καταλάβετε το γιατί. Μπορεί την προηγούμενη μέρα να έχετε κάνει έναν παθιασμένο έρωτα και την επόμενη μέρα να μην υπάρχει πλέον στη ζωή σας. Κι αν τον ρωτήσετε τους λόγους της διάλυσης της σχέσης θα σας πει τα πιο ωραία λόγια και θα μείνετε να αναρωτιέστε. Το δύσκολο με τους Σκορπιούς είναι ότι η μυστικοπάθεια των σκέψεων και των ενεργειών τους, καθιστά δύσκολο για το σύντροφό τους να εξερευνήσει και να γνωρίσει τα άδυτα της ψυχής τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεδομένου ότι ο Τοξότης εκτιμά και σέβεται την ειλικρίνεια και την ευθύτητα, συνήθως διαλύει τη σχέση του χρησιμοποιώντας μια απλή προσέγγιση. Ευτυχώς, η περίφημη αίσθηση του χιούμορ του Τοξότη θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στο να διαλυθεί η σχέση με φιλικό τρόπο. Δεν τον ενδιαφέρει καθόλου ποιος θα φύγει πρώτος από τη σχέση γιατί δεν έχει και τόσο τονισμένο το εγώ του. Αυτό βέβαια, κάνει πολύ ευκολότερα τα πράγματα. Προτού χωρίσει, θα προσπαθήσει να ανακαλύψει την αιτία πίσω από την απόφασή του, αν η σχέση είναι καλή ή πρέπει να τελειώσει. Μπορεί να σας αφήσει υπονοούμενα ότι μπορεί να τον ξανακερδίσετε, πάντα με διασκεδαστικό τρόπο. Για τον Τοξότη ο χωρισμός είναι τροφή για σκέψη, ένα άλλο μάθημα ζωής να μάθει, γιατί ψάχνει τα πάντα. Βέβαια, θα αντικαταστήσει το σύντροφό του με τον αμέσως επόμενο. Το καλό με αυτό το ζώδιο είναι ότι διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους πρώην.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ποτέ ένας Αιγόκερως δε χωρίζει για ασήμαντα ζητήματα και έχει την τάση να κάνει τα πάντα για να διατηρήσει τη σχέση. Όταν μια σχέση αρχίζει να αποτυγχάνει, αρχικά θα δίνει και θα κάνει τα πάντα για να καταστήσει τη σχέση λειτουργική, όσος χρόνος κι αν χρειαστεί. Έχει υπομονή και επιμονή να παλέψει για το ταίρι του και την κοινή ευτυχία. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι είναι αφιερωμένος στο καθήκον, στο σύντροφό του και τα παιδιά του και έχει μια ισχυρή απέχθεια για το διαζύγιο. Ωστόσο, όταν αποφασίσει να λήξει τη σχέση θα είναι απότομο και οριστικό. Ακόμα κι αν εξαπατηθεί ο Αιγόκερως, θα προσπαθήσει να οργανώσει τα πράγματα έτσι, ώστε ο σύντροφός του να μπορέσει να επανενωθεί μαζί του. Αν συνεχίζει να τον απατά, τότε γίνεται επικίνδυνος, σε σημείο να φέρεται πολύ άσχημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι γενικά αφοσιωμένος σε ένα σύντροφο και μόνο από περιέργεια οδηγείται αλλού. Του αρέσει να κυριαρχεί σε οποιαδήποτε σχέση, αν και διατηρεί τα συναισθήματά του υπό έλεγχο και δεν ανέχεται οποιαδήποτε κτητικότητα. Μισεί τόσο την αντιπαράθεση όσο και το διαζύγιο και προσπαθεί να χειριστεί διακριτικά τις ανεπιθύμητες καταστάσεις, γιατί δεν επιθυμεί τον τερματισμό της σχέσης. Αν όμως του τίθενται περιορισμοί όσον αφορά την ελευθερία του ή γίνεται ο σύντροφός του ζηλότυπος, τότε τερματίζει εντελώς ξαφνικά τη σχέση και συμπεριφέρεται στον άλλον σαν να είναι ξένος. Βέβαια, προσπαθεί και πάντα προειδοποιεί με τον τρόπο του, αν κάτι τον δυσαρεστεί στη σχέση. Αν ο σύντροφός του δε δει τα σημάδια, τότε απομακρύνεται ο ίδιος, έτσι ώστε να δώσει ο άλλος τέρμα στη σχέση.

ΙΧΘΥΣ

Οι Ιχθύς για να τελειώσουν μια σχέση χρειάζονται ατσάλινη αποφασιστικότητα, που δεν την έχουν, γι’ αυτό και αρχικά συνεχίζουν να επιμένουν. Κατά βάθος πιστεύουν ότι αν αλλάξουν κάποια πράγματα, κατά κάποιο τρόπο, όλα θα πάνε καλά. Αν ο σύντροφός τους μπορούσε να απομακρυνθεί ο ίδιος, τότε θα μπορούσε να τους απαλλάξει από το συναισθηματικό χάος που έχουν. Μερικοί Ιχθύς τείνουν να παρασύρονται σε μια άλλη σχέση, χωρίς το άλλο άτομο να το μάθει. Είναι ήδη δυσαρεστημένοι, πολύ πιο πριν αποφασίσουν τον χωρισμό. Δεδομένου ότι δεν τους είναι και τόσο εύκολο να χωρίσουν, καταβάλλουν προσπάθειες ώστε να γίνει με ήρεμο τρόπο. Όταν τα συναισθήματα τελειώσουν και οι φαντασιώσεις τους δεν τους καλύπτουν πλέον, τότε θα δώσουν τέλος στη σχέση, αλλά με πολύ πόνο. Αιτιολόγηση… «δεν σου ανήκει η καρδιά και η ψυχή μου πλέον».

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-05-2019 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ