Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, για Δίδυμοι Σήμερα - 17 12 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 294

Δίδυμοι Σήμερα η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σύμφωνα με τις καθημερινές αστρολογικές όψεις. Ανακάλυψε πως θα είναι οι Δίδυμοι Σήμερα και πως επηρεάζεται η καθημερινότητα σου σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Δίδυμοι Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η άνεση με την οποία επικοινωνείς με τους φίλους σου θα συνεχιστεί και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό θα σε βοηθήσει πάρα πολύ να έχεις ουσιαστική επαφή με τους ανθρώπους γύρω σου. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως μπορεί να φανείς απόλυτος/η με τις απόψεις σου, με αποτέλεσμα η επαφή με τους άλλους να αποκτήσει μία δυσκολία. Προσπάθησε να μην είσαι απότομος/η μαζί τους σε περίπτωση που δεν συμφωνούν με κάτι που λες, καθώς αυτό θα δημιουργήσει αποστάσεις και ζητήματα σε φιλικές σου σχέσεις.

Οι Δίδυμοι σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα δεν θα πρέπει να αφήσεις ζητήματα που σχετίζονται με φιλικά σου πρόσωπα να επηρεάσουν τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου για κανένα λόγο. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μην μπλέξεις φιλικά και αισθηματικά ζητήματα καθώς θα είναι πολύ δύσκολο μετά να βρεις λύση.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-12-2018 13:43:34
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms