Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, για Δίδυμοι Σήμερα - 21 10 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 294

Δίδυμοι Σήμερα η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σύμφωνα με τις καθημερινές αστρολογικές όψεις. Ανακάλυψε πως θα είναι οι Δίδυμοι Σήμερα και πως επηρεάζεται η καθημερινότητα σου σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Δίδυμοι Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα αυτό που θα σε νοιάζει περισσότερο από τα υπόλοιπα θα είναι οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς δεν θα σε αφήσει να τις ξεχάσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως είναι μία καλή ευκαιρία για να κάνεις κάποιες κινήσεις ματ στη δουλειά σου. Ένα επαγγελματικό ραντεβού, μία συνέντευξη ή ένας στόχος που θα καταφέρεις να πιάσεις θα σε γεμίσουν αυτοπεποίθηση και θα σε βοηθήσουν να δείξεις τι αξίζεις. Άκουσε και τη διαίσθησή σου καθώς θα είναι ένα σημαντικό εργαλείο για εσένα, που θα σε βοηθήσει ακόμα περισσότερο στις αποφάσεις σου.

Οι Δίδυμοι σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι πιθανό να ακούσεις καλά λόγια για τον/τη σύντροφό σου από το περιβάλλον σου και θα νιώσεις περήφανος/η για αυτό, βέβαια μπορεί να νιώσεις και μικρά τσιμπήματα ζήλιας! Αν είσαι ελεύθερος/η μία συνάντηση μετά τη δουλειά με αυτόν/η που σε ενδιαφέρει θα φέρει ευχάριστα γεγονότα.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-10-2018 08:32:03
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms