Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Δίδυμοι Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 289

Δίδυμοι Σήμερα η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σύμφωνα με τις καθημερινές αστρολογικές όψεις. Ανακάλυψε πως θα είναι οι Δίδυμοι Σήμερα και πως επηρεάζεται η καθημερινότητα σου σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Δίδυμοι Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Επιτέλους μια ημέρα που θα καταφέρεις να χαλαρώσεις καθώς η επίδραση της Σελήνης που έχει περάσει στο Ζυγό θα είναι ιδιαίτερα θετική για εσένα! Βρες μια δημιουργική απασχόληση, ένα χόμπι ή αφιέρωσε χρόνο στους αγαπημένους σου φίλους προκειμένου να αποφορτιστείς από οτιδήποτε σε ζορίζει. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω το απόγευμα θα εντείνει τις εγωιστικές σου τάσεις. Προσπάθησε να  τις συγκρατήσεις για να μην εκνευριστείς για το τίποτα και χαλάσεις το καλό κλίμα της ημέρας!

Οι Δίδυμοι σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα τα αισθήματα σου για το ταίρι σου θα φανούν αν και θα έχεις την τάση να το περιμένεις στη γωνία ακόμα και για το πιο απλό ατόπημα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου θα κάνεις τα πάντα προκειμένου να καταφέρεις αυτόν/ην που θέλεις για εγωιστικούς κυρίως λόγους!

Ενεργειακά κοσμήματα για τα 12 ζώδια.

Aνακάλυψε το δικό σου και μετέτρεψε την αδυναμία του ζωδίου σου σε δύναμη.

Δες εδώ τη μεγάλη συλλογή.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-09-2017 09:51:48
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι