Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Δίδυμοι Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 292

Δίδυμοι Σήμερα η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σύμφωνα με τις καθημερινές αστρολογικές όψεις. Ανακάλυψε πως θα είναι οι Δίδυμοι Σήμερα και πως επηρεάζεται η καθημερινότητα σου σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Δίδυμοι Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα οι σκέψεις σου, οι ανησυχίες σου και οι ιδέες σου θα έχουν ένα κοινό παρονομαστή, τη δουλειά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα δεν είναι κατάλληλη για να πάρεις αποφάσεις  και να οργανώσεις τις επόμενες επαγγελματικές σου κινήσεις, καθώς στο μυαλό σου θα επικρατούν χαοτικές σκέψεις που θα σε μπερδέψουν. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Τοξότη ενισχύει ακόμα περισσότερο τις ασάφειες και σε προτρέπει να μην αναλάβεις δράση σε σημαντικά ζητήματα. Προτίμησε να ξεκλέψεις λίγο χρόνο για εσένα καθώς η αλήθεια είναι πως χρειάζεσαι ξεκούραση.

Οι Δίδυμοι σήμερα στα αισθηματικά:

Η κούραση που θα έχεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα είναι μεγάλη για αυτό προτίμησε να είσαι ειλικρινής προς τον/τη σύντροφό σου και να μην τον/ην αφήσεις να ελπίζει πως το βράδυ ανήκει σε εσάς! Αν είσαι ελεύθερος/η όσο περισσότερα ακούσεις από αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει τόσο λιγότερα να πιστέψεις!

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-02-2018 23:30:41
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι