Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Δίδυμοι Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 286

Δίδυμοι Σήμερα η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σύμφωνα με τις καθημερινές αστρολογικές όψεις. Ανακάλυψε πως θα είναι οι Δίδυμοι Σήμερα και πως επηρεάζεται η καθημερινότητα σου σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Δίδυμοι Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να φέρνει στο προσκήνιο προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον  Κρόνο από τον Τοξότη, θα σου δημιουργήσει την αίσθηση πως οι άλλοι είναι πολύ αυστηροί μαζί σου. Μην τα βάζεις μαζί τους και προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις την ευθύνη σου στα πράγματα. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η με αυτά που θα πεις καθώς μπορεί να γίνουν αφορμή για να διακοπούν σχέσεις αλλά και συνεργασίες.

Δίδυμοι σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι πιθανό να αισθανθείς πως ο/η σύντροφός σου θα γίνει αρκετά πιεστικός/η μαζί σου και αυτό θα προκαλέσει μια γενικότερη αναστάτωση. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, θεωρητικά μπορεί να θέλεις να δεσμευτείς αλλά πρακτικά δύσκολα θα θυσιάσεις την ελευθερία σου. Τι θα αντιμετωπίσεις σήμερα Δίδυμε στα αισθηματικά σου; Θα έρθεις κοντά με το πρόσωπο που αγαπάς; Είμαι η Σμάρω Σωτηράκη κάλεσε εμένα και τους συνεργάτες μου στο 14540 για την προσωπική σου πρόβλεψη μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-23T06:16:47
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι