Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, για Δίδυμοι Σήμερα - 15 08 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 293

Δίδυμοι Σήμερα η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σύμφωνα με τις καθημερινές αστρολογικές όψεις. Ανακάλυψε πως θα είναι οι Δίδυμοι Σήμερα και πως επηρεάζεται η καθημερινότητα σου σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Δίδυμοι Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται ακόμα στο ζώδιο του Ζυγού εκμεταλλεύσου την θετική ενέργεια που θα σου μεταδώσει και προσπάθησε να βρεις χρόνο να ασχοληθείς με μία δραστηριότητα που σε ευχαριστεί. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως μπορεί να υπάρξουν στιγμές κατά τις οποίες θα νιώθεις περίεργα μιας και θα έρθουν στην επιφάνεια απωθημένα σου και έντονα συναισθήματα. Η ανασφάλεια που θα σου προκαλέσει είναι ικανή να επηρεάσει τη διάθεση σου και να σε κάνει να θυμηθείς διάφορα απωθημένα. Πρόσεξε τις εντάσεις με τον/τη σύντροφό σου καθώς η ημέρα μπορεί να φέρει μερικές που θα χαλάσουν το κλίμα μεταξύ σας.

Οι Δίδυμοι σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα θα δείξεις έντονα τον έρωτά σου προς το ταίρι σου αλλά το ίδιο έντονα θα δείξεις και την κτητική σου διάθεση για αυτό χρειάζεται να βρεις τις ισορροπίες. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα σχέση έρωτα και πάθους μπορεί να ξεκινήσει αλλά θα έχει αρκετές υπερβολές.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-08-2018 05:46:46
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms