Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, για Δίδυμοι Σήμερα - 20 01 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 327

Δίδυμοι Σήμερα η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σύμφωνα με τις καθημερινές αστρολογικές όψεις. Ανακάλυψε πως θα είναι οι Δίδυμοι Σήμερα και πως επηρεάζεται η καθημερινότητα σου σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Δίδυμοι Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς με τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου καθώς είναι κυρίαρχο για εσένα να εξισορροπήσει τις καταστάσεις που μπορεί να απασχολούν τις συνεργασίες ή την προσωπική σου ζωή. Είναι επιτακτική ανάγκη να εκφράσεις αυτό που νιώθεις γιατί το να μην δείξεις σε συνεργάτες και σύντροφο τι πραγματικά θέλεις θα σε οδηγήσει στο να καταπιέζεις τελικά τα συναισθήματά σου. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες δημιουργεί τις προϋποθέσεις για έντονες αντιπαραθέσεις αφού ρέπεις μεταξύ κοινωνικής ζωής και έντονης ανάγκης για συντροφικότητα.

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για τις 29 ως 26/1/2020. Δες το video!

Οι Δίδυμοι σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα σημαντικό είναι να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να μην αφήσεις την συγκρουσιακή διάθεση σου να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν αφού γοητεύεις η νευρικότητα που εκπέμπεις όμως θα αποτελέσει τροχοπέδη για την εξέλιξή τους.

Ο Δίδυμος το 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη.

Ετήσιες προβλέψεις 2020! Πως θα είναι το νέο έτος γι’ σένα Δίδυμε μου; Διάβασε ΕΔΩ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-01-2020 16:10:27
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms