Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Δίδυμοι Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 286

Δίδυμοι Σήμερα η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σύμφωνα με τις καθημερινές αστρολογικές όψεις. Ανακάλυψε πως θα είναι οι Δίδυμοι Σήμερα και πως επηρεάζεται η καθημερινότητα σου σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Δίδυμοι Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα θέλεις να μοιραστείς με ανθρώπους που ανήκουν στο στενό σου περιβάλλον οτιδήποτε σε απασχολεί καθώς η Σελήνη από το Λέοντα σε κάνει αρκετά εξωστρεφή. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή είναι ευνοϊκή για συζητήσεις και επαφές αλλά πρέπει να προσέχεις καθώς μπορεί να παρασυρθείς και να εκμυστηρευτείς πολλά. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και η προτεραιότητα σου θα στραφεί σε θέματα που αφορούν την οικογένεια σου και το σπίτι σου.

Οι Δίδυμοι σήμερα στα αισθηματικά:

Οι ώρες μέχρι το μεσημέρι είναι πιο ευνοϊκές για να ασχοληθείς με το ταίρι σου καθώς μετά θα είσαι πιο εσωστρεφής. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μην αποκαλύψεις πολλά για τον εαυτό σου και άφησε ένα μυστήριο να πλανάται σε μια νέα γνωριμία!

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-07-2017 09:48:23
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι