Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, για Δίδυμοι Σήμερα - 21 08 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 298

Δίδυμοι Σήμερα η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σύμφωνα με τις καθημερινές αστρολογικές όψεις. Ανακάλυψε πως θα είναι οι Δίδυμοι Σήμερα και πως επηρεάζεται η καθημερινότητα σου σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Δίδυμοι Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και επιδιώκεις να απομακρυνθείς από το κοινωνικό σου περιβάλλον καθώς εντείνεται η εσωστρέφεια και η μοναχικότητα. Ο συναισθηματισμός εκτοξεύεται αφού άλυτα ζητήματα του παρελθόντος σε ταλαιπωρούν ακόμα και δεν σε αφήνουν να σκεφτείς καθαρά. Το τρίγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο σε ωθεί με δυναμισμό στο να λύσεις εκκρεμούσες καταστάσεις που αφορούν την οικογένειά σου. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Ουρανό εντείνει τη θλίψη και δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε συναισθηματικά ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τους γύρω σου ή το/η σύντροφό σου.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Οι Δίδυμοι σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα ρομαντισμός και πάθος μπορούν να εναρμονιστούν μοναδικά, αρκεί να περιορίσεις τα ξεσπάσματα. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν, οι εκρήξεις δεν αποκλείονται.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-08-2019 03:25:07
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι