Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, για Δίδυμοι Σήμερα - 23 10 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 314

Δίδυμοι Σήμερα η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σύμφωνα με τις καθημερινές αστρολογικές όψεις. Ανακάλυψε πως θα είναι οι Δίδυμοι Σήμερα και πως επηρεάζεται η καθημερινότητα σου σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Δίδυμοι Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα και έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις ζητήματα εμπορικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν. Η επικοινωνία με τα κοντινά σου πρόσωπα είναι έντονη και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς μαζί τους και να περάσεις χαλαρές στιγμές συζητώντας. Πιθανές είναι οι κοντινές αποδράσεις για επαγγελματικούς λόγους που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά στη διάθεσή σου. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα σε επικοινωνιακό επίπεδο, τόσο με τα κοντινά σου πρόσωπα όσο και με τον εργασιακό περίγυρο, προκαλώντας αντιπαραθέσεις και ένταση που δεν θα οδηγήσουν πουθενά.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Έρχονται ετήσιες προβλέψεις για το 2020 από την Σμάρω Σωτηράκη αποκλειστικά στο κανάλι μας στο you tubeΚάνε τώρα εγγραφή για να τις δεις πρώτος!

Οι Δίδυμοι σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα φρόντισε να μην εκτονώσεις τα νεύρα σου στο ταίρι σου γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να προκαλέσεις έντονο καβγά. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει, η νευρικότητα σου όμως μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Επιτέλους! Η Σμάρω λέει ότι τα ερωτικά όνειρα γίνονται πραγματικότητα αυτήν την εβδομάδα! ΔΕΣ τώρα αν αναφέρεται στο δικό σου ζώδιο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-10-2019 02:38:37
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms