Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, για Δίδυμοι Σήμερα - 20 06 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 293

Δίδυμοι Σήμερα η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σύμφωνα με τις καθημερινές αστρολογικές όψεις. Ανακάλυψε πως θα είναι οι Δίδυμοι Σήμερα και πως επηρεάζεται η καθημερινότητα σου σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Δίδυμοι Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα τα οικογενειακά σου ζητήματα μπορεί να σου προκαλέσουν πονοκέφαλο καθώς είναι αρκετά και χρειάζονται διευθέτηση και για να μπορέσεις να το κάνεις χρειάζεται και καθαρό μυαλό. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν θα βοηθήσει το σκοπό σου. Είναι πιθανό να έχεις την τάση να τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς και ενδεχομένως να παρερμηνεύσεις και τις προθέσεις των δικών σου ανθρώπων. Από το μεσημέρι και έπειτα που η Σελήνη θα κάνει το πέρασμά της στο Ζυγό θα βρεις τρόπο να κλείσεις το «διακόπτη» και να ασχοληθείς μόνο με πράγματα και δραστηριότητες που μπορούν να σου προσφέρουν χαρά!

Οι Δίδυμοι σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα προτίμησε να δεις τον/τη σύντροφό σου κατά το δεύτερο μισό της ημέρας μιας και τότε θα είναι πιο εύκολη η συνεννόηση μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μην αφήσεις τη διάθεση που σου έχουν προκαλέσει οι άλλοι να επηρεάσει το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και αυτόν/ην που θέλεις.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-06-2018 01:08:03
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι