Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Δίδυμοι Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 286

Δίδυμοι Σήμερα η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σύμφωνα με τις καθημερινές αστρολογικές όψεις. Ανακάλυψε πως θα είναι οι Δίδυμοι Σήμερα και πως επηρεάζεται η καθημερινότητα σου σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Δίδυμοι Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η κοινωνική σου ζωή θα γίνει έντονη σήμερα καθώς θα έχεις προτάσεις για συναντήσεις και εξόδους από φίλους και συναδέλφους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, θα σου χαρίσει καλή διάθεση, αλλά μπορεί να σε κάνει να χάσεις το μέτρο, ακόμα και στη διασκέδαση! Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη νωρίς το απόγευμα, θα φέρει νέους ανθρώπους στο προσκήνιο που φυσικά θα καταφέρεις να γοητεύσεις με τον χαρακτήρα και τη γοητεία σου!

Δίδυμοι σήμερα στα αισθηματικά:

Το ταίρι σου θα ζηλέψει σήμερα καθώς με οτιδήποτε και αν ασχοληθείτε, οπουδήποτε και αν πάτε, θα τραβήξεις τα βλέμματα! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, η ενθουσιώδης διάθεση σου είναι ότι καλύτερο για νέες γνωριμίες. Τι θα αντιμετωπίσεις σήμερα Δίδυμε στα αισθηματικά σου; Θα έρθεις κοντά με το πρόσωπο που αγαπάς; Είμαι η Σμάρω Σωτηράκη κάλεσε εμένα και τους συνεργάτες μου στο 14540 για την προσωπική σου πρόβλεψη μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-22T22:20:56
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι