Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Δίδυμοι Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 291

Δίδυμοι Σήμερα η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σύμφωνα με τις καθημερινές αστρολογικές όψεις. Ανακάλυψε πως θα είναι οι Δίδυμοι Σήμερα και πως επηρεάζεται η καθημερινότητα σου σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Δίδυμοι Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Οι συναισθηματικές σου ανάγκες θα κάνουν δυναμικά την εμφάνιση τους σήμερα και θα σου προκαλέσουν έντονα συναισθήματα και κτητικές τάσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να φέρνει στην επιφάνεια τα παράπονα σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σου προκαλέσει δυσθυμία καθώς οι εσωτερικές- συναισθηματικές διεργασίες δεν σου είναι και τόσο ευχάριστες. Σίγουρα μπορεί να μη νιώθεις άνετα όμως είναι αναγκαίο για να καταφέρεις να εξελιχθείς και να μεταμορφωθείς. Καλύτερα να μην πάρεις αποφάσεις σήμερα για οικονομικά θέματα καθώς η συναισθηματική υπερχείλιση δεν θα λειτουργήσει υπέρ σου.

Οι Δίδυμοι σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα θα γίνεις ιδιαίτερα κτητικός/η με το ταίρι σου και αν σου πει και τίποτα αλίμονο του! Αν είσαι ελεύθερος/η η εκρηκτική σου διάθεση και το έντονο ταπεραμέντο σου μπορεί να τρομάξει μια νέα γνωριμία...

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-11-2017 20:19:50
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι