22
04
2014

Η Αφροδίτη στα 12 ζώδια ερμηνεία με βάση την αστρολογία

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 10

Η Αφροδίτη στα 12 ζώδια διαβάστε σύμφωνα με την αστρολογία την ερμηνεία της είναι η θεά του έρωτα και της αγάπης, αντιπροσωπεύει τις σχέσεις,το γάμο και τις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις σε όλα τα επίπεδα. Εκφράζει την αισθητική μας,τα γούστα και τις καλλιτεχνικές κλίσεις. Η Αφροδίτη,εκπροσωπεί τις αρχές της αρμονίας,της δικαιοσύνης και της ισορροπίας. Η Αφροδίτη στα 12 ζώδια ερμηνεία δείχνει ποιες είναι οι αξίες μας και τις ερωτικές επιθυμίες μας με βάση την αστρολογία. Η Αφροδίτη στα 12 ζώδια θεωρείται ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης,των συναισθημάτων και της τύχης,της ευχαρίστησης και της ομορφιάς, της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και της τέχνης,της καλαισθησίας και των συνεργασιών,του ρομαντισμού και του γάμου διαβάστε την ερμηνεία σύμφωνα με την αστρολογία. Είναι η μουσική, η τέχνη, τα παιχνίδια, ο χορός και όλα τα πράγματα που χρησιμοποιούνται για στολισμό ή διακόσμηση, όπως τα αρώματα, τα καλλυντικά, τα κοσμήματα και τα εκλεκτά υφάσματα. Η τοποθέτησή της στο ωροσκόπιο περιγράφει τον έρωτα, το γάμο, τις συνεργασίες και την επιδίωξη της ευχαρίστησης, σε όλες τις μορφές της. Η Αφροδίτη στο ωροσκόπιο ενός άνδρα,δείχνει το είδος της γυναίκας που επιθυμεί ενστικτωδώς,ενώ η θέση της Αφροδίτης στο ωροσκόπιο μίας γυναίκας,δείχνει τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζει τον εαυτό της,προκειμένου να προσελκύσει το άλλο φύλο.

 

Η Αφροδίτη στα 12 ζώδια Για να μάθετε σε ποιο ζώδιο την έχετε πατήστε εδώ: Αστρολογικός χάρτης. Διάβασε την ερμηνεία με βάση την αστρολογία και ανακάλυψε πως αγαπάς!


Αφροδίτη στον Κριό
 
Αν έχεις την Αφροδίτη στον Κριό,φλερτάρεις ευθέως και πάντα με τόλμη,για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις. Προσπαθείς να το κερδίσεις,εκφράζοντας την ανεξαρτησία σου. Η έκφραση της αγάπης σου,είναι επικεντρωμένη στο άτομο που έχεις βάλει στόχο και σίγουρα μπορείς να το γοητεύσεις,δείχνοντας μια παιδική αθωότητα. Είτε είσαι άντρας,είτε γυναίκα,συμπεριφέρεσαι σαν παιδί και με ένα διασκεδαστικό τρόπο. Μία σχέση ανιαρή και πληκτική,είναι ακατάλληλη για σένα,γι’ αυτό διατηρείς ένα νεανικό και παιχνιδιάρικο πνεύμα στη σχέση σου. Σου αρέσει να είσαι ο αρχηγός και να παίρνεις την πρωτοβουλία των κινήσεων,όπως επίσης και ο συναγωνισμός ακόμα κι αν πρόκειται να έρθεις σε κόντρα,με το σύντροφό σου! Είσαι χαρούμενος και θετικός,γεμάτος ενθουσιασμό,διασκεδαστικός και συναρπαστικός,καθώς και πολλές φορές ερωτύλος.Γίνεσαι διεκδικητικός στην αναζήτηση της αγάπης του αντίθετου φύλου.

Αφροδίτη στον Ταύρο
 
Η αγάπη για σένα που έχεις την Αφροδίτη στον Ταύρο,επικεντρώνεται στις αισθησιακές απολαύσεις. Επιζητάς τη σταθερότητα και τη μία και μοναδική αγάπη. Από τον τρόπο που εκφράζεις την αγάπη σου,δείχνεις ότι επιδιώκεις να ικανοποιήσεις συναισθηματικά και σεξουαλικά το ταίρι σου. Εξαρτάσαι πολύ από το σύντροφό σου,ειδικά αν ανήκεις στο ζώδιο του Κριού ή των Διδύμων. Διαθέτεις υψηλό επίπεδο σεξουαλικής ενέργειας και γίνεσαι έντονα κτητικός και ζηλιάρης. Είσαι πολύ αισθησιακός και από το σύντροφό σου απαιτείς,να σου συμπεριφέρεται γλυκά και με έντονα εκφραστικά λόγια. Αντιστέκεσαι στις αλλαγές όσον αφορά τη σχέση σου και ακόμα κι αν ξεμυαλιστείς,είσαι σταθερός σύντροφος. Η προσέγγισή σου,στον έρωτα και την αγάπη είναι απλή και άμεση.

Αφροδίτη στους Διδύμους
 
Αν έχεις την Αφροδίτη στους Διδύμους,προσπαθείς να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου διαμέσου της επικοινωνίας,επιδεικνύοντας τις γνώσεις σου και τα ενδιαφέροντά σου. Σου αρέσουν πολύ τα παιχνιδάκια και τα έξυπνα λόγια. Αντιστέκεσαι στις σχέσεις που είναι προβλέψιμες και αναζητάς τις συναρπαστικές και απρόβλεπτες καταστάσεις. Ακόμα και αν ανήκεις στο ζώδιο του Ταύρου ή του Καρκίνου και έχεις την Αφροδίτη στους Διδύμους,επιζητάς συναισθηματική και σεξουαλική διέγερση στις σχέσεις σου,διαμέσου του διαλόγου. Δεν αντέχεις την εξάρτηση και μία σχέση που έχει βαλτώσει,αλλά τη χαρά και το κέφι. Αν και έχεις την επιθυμία να μιλάς με το σύντροφό σου,ίσως αντιληφθείς ότι δεν εμβαθύνεις τόσο στα προβλήματα της σχέσης και βλέπεις τα πράγματα κάπως επιπόλαια. Τα γούστα σου στην αγάπη,αλλάζουν συχνά και είναι δύσκολο να αντιληφθεί ο σύντροφός σου,το τι μπορεί να περιμένει,από τη μία μέρα στην άλλη.

Αφροδίτη στον Καρκίνο
 
Η αγάπη για σένα που έχεις την Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι τέλεια,όταν είναι προβλέψιμη και αφοσιωμένη. Είσαι πολύ ευαίσθητος,ακόμα κι αν το ζώδιο σου,είναι στο ζώδιο των Διδύμων ή του Λέοντα. Δεν υπάρχει εγωισμός όταν είσαι πραγματικά ερωτευμένος και δίνεις πολλά σαν αντάλλαγμα: ασφάλεια,άνεση και φροντίδα. Δείχνεις την αγάπη σου,με το να νοιάζεσαι για το σύντροφό σου. Δίνεις περισσότερη προσοχή στα συναισθήματα,παρά στα λόγια και παρατηρείς τα πάντα με προσοχή. Θέλεις σταθερότητα και ασφάλεια στη σχέση. Είσαι λιγάκι κακοδιάθετος και προσπαθείς πάντα να τραβήξεις την προσοχή του συντρόφου σου. Δεν αντέχεις τον απρόσωπο χαρακτήρα της σχέσης και οτιδήποτε μπορεί να εκλογικευτεί. Δε φοβάσαι τις συναισθηματικές αντιπαραθέσεις,ακόμα και αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων και φαίνεσαι ασταθής,σε άλλες πλευρές της ζωής σου.


Αφροδίτη στον Λέοντα
 
Αν έχεις την Αφροδίτη στον Λέοντα,είσαι άτομο περήφανο και πάντα ερωτευμένο με τον έρωτα!!! Αυτή η θέση της Αφροδίτης,αλλάζει τους ταπεινούς Παρθένους και τους απαιτητικούς Καρκίνους,σε φλογερούς εραστές. Σου αρέσει να φλερτάρεις και να προκαλείς τα βλέμματα. Είσαι ζεστός,γενναιόδωρος και μεγαλόψυχος. Σε χαρακτηρίζουν η πίστη και η αφοσίωση και απαιτείς την προσοχή από το αντίθετο φύλο. Φαίνεσαι έμπειρος στον έρωτα,ακόμα κι αν δεν είσαι!!! Έχεις υψηλές προσδοκίες κι αν σου δείχνουν ενδιαφέρον,σίγουρα θα το ανταποδώσεις με γενναιοδωρία. Είναι δύσκολο να διαχωρίσεις την αγάπη από το σεξ και ακόμα στις σεξουαλικές σου φαντασιώσεις,περιλαμβάνονται η στοργή και το συναίσθημα. Γι’ αυτό και δεν μπορείς να κρατήσεις μία σχέση,που στηρίζεται αποκλειστικά στο σεξ. Αντίθετα,μπορείς να κρατήσεις μία σχέση που βασίζεται μόνο στην αγάπη και δεν προσφέρει και τόσο ικανοποιητικό σεξ.

Αφροδίτη στην Παρθένο
 
Αν έχεις την Αφροδίτη στην Παρθένο,δε φλερτάρεις και τόσο πολύ,αλλά κερδίζεις σε αφοσίωση και ο σκοπός σου είναι να προσπαθήσεις για τη σχέση σου. Δεν εντυπωσιάζεις το σύντροφό σου,δίνοντας του δώρα και μεγάλες υποσχέσεις. Τα δώρα σου δεν τα δείχνεις όπου αυτά είναι,η αφοσίωση και η πίστη. Είσαι ευαίσθητος και ανασφαλής και θέλεις να υπάρχει εμπιστοσύνη,προτού κάνεις το επόμενο βήμα. Θέλεις να ξέρεις τι να περιμένεις,σε μια ερωτική σχέση και μερικές φορές αυτό δεν είναι εύκολο να προβλεφθεί. Είσαι καλός ακροατής,παρατηρείς την εξωτερική εμφάνιση του συντρόφου σου και τη βαθύτερη πλευρά του εαυτού του. Δείχνεις το ενδιαφέρον σου,με γκρίνια ή κριτική. Φοβάσαι πολύ μήπως πληγωθείς,γι’ αυτό και δεν εκδηλώνεις εύκολα τη σκέψη σου,το χαρακτήρα σου ή τη ζωή σου.

Αφροδίτη στον Ζυγό
 
Αν έχεις την Αφροδίτη στον Ζυγό,προσπαθείς να εντυπωσιάσεις με τον ευγενικό σου τρόπο,έχεις δικαιοσύνη και κάνεις προσπάθεια προκειμένου,να λειτουργήσει η σχέση σου ομαλά. Η υπερβολική ευγένειά σου,σε κάνει να φαίνεσαι ανειλικρινής και δεν αντέχεις την προσβολή. Ενοχλείσαι,από την αγένεια και τους κακούς τρόπους συμπεριφοράς και έχεις έναν ιδεαλιστικό τρόπο,να βλέπεις την αγάπη. Αν καταλάβεις ότι σε εκμεταλλεύονται,πληγώνεσαι και γίνεσαι επιθετικός. Έχεις μία έμφυτη ικανότητα να κατανοείς τα αισθήματα των άλλων. Είσαι ρομαντικός,αφήνοντας την κοινή λογική πίσω σου. Ένα ρομαντικό σκηνικό,όπως ένα δείπνο με κεριά,μπορεί πραγματικά να σε απογειώσει. Ερωτεύεσαι εύκολα,αλλά όχι πάντα με το σωστό πρόσωπο. Έχεις την τάση να ερωτεύεσαι νωρίς στη ζωή σου και συχνά. Θέλεις να περιβάλλεσαι από την ομορφιά και την αρμονία. Είσαι πολύ εκλεπτυσμένος,αρκετά κοινωνικός και προσπαθείς να αποφύγεις,κάθε μορφή διαφωνίας ή διχόνοιας.
 
Αφροδίτη στον Σκορπιό
 
Αν έχεις την Αφροδίτη στον Σκορπιό,έλκεις τους άλλους με τα έντονα πάθη σου και την αφοσίωσή σου. Βλέπεις τα συναισθήματα πολύ σοβαρά και εμβαθύνεις στην ψυχή του συντρόφου σου. Φοβάσαι,όταν βλέπεις ότι τα πράγματα σοβαρεύουν.
Ο σύντροφός σου πολλές φορές πιστεύει,ότι δεν του είσαι πιστός ή ακόμα ότι φαίνεσαι απρόσωπος. Είσαι ζηλιάρης και κτητικός και αυτό είναι που σε κάνει τόσο γοητευτικό. Το σίγουρο είναι,ότι σου δείχνουν απόλυτη προσοχή και οι άλλοι είναι επικεντρωμένοι πάνω σου. Έχεις ανάγκη να έχεις τον απόλυτο έλεγχο στη σχέση,αν και αυτό δε γίνεται εμφανές αμέσως και φυσικά ποτέ δεν το παραδέχεσαι. Έχεις έντονα συναισθήματα και επιζητάς την απόλυτη ένωση,ψυχής και σώματος. Φτάνεις τα πράγματα στα άκρα και αυτό μπορεί να φανεί περίεργο και επίφοβο,σε κάποιους που επιζητούν πιο ανάλαφρα πράγματα.

Αφροδίτη στον Τοξότη
 
Αν έχεις την Αφροδίτη στον Τοξότη,είσαι πάντα ερωτευμένος και έχεις ανάγκη να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου,διαμέσου της σχέσης σου. Θέλεις να μαθαίνεις συνεχώς καινούργια πράγματα και να αποκτάς εμπειρίες,με το σύντροφό σου. Βλέπεις τον έρωτα με ιδεαλιστικό τρόπο και θέλεις να εκτιμώνται τα οράματά σου και οι ιδέες σου. Άλλοτε φαίνεσαι ανάλαφρος και άλλοτε σοβαρός. Δεν αφοσιώνεσαι εύκολα σε μια σχέση,αλλά ελκύεις με το γέλιο σου,το χαμόγελο, τα αστεία, τη φιλικότητα και το φλερτ σου. Υπερηφανεύεσαι για το ανοιχτό μυαλό σου,γιατί ξέρεις να κρίνεις σωστά. Έλκεσαι από ανθρώπους που αγαπούν την ίδια τη ζωή. Αισθάνεσαι πιο άνετα σε μία σχέση,όταν τα πράγματα πάνε αργά και όταν ο σύντροφός σου δεν παίρνει τα πράγματα σοβαρά πολύ γρήγορα. Στην πραγματικότητα,θέλεις να μην υπάρχουν πιέσεις.

Αφροδίτη στον Αιγόκερω
 
Αν έχεις την Αφροδίτη στον Αιγόκερω,το άτομο που θα κατακτήσει την καρδιά σου,θα πρέπει να δείξει εγκράτεια και σοβαρότητα. Θέλεις άτομα που έχουν επίγνωση στο τι ζητάνε από τη ζωή τους,να είναι πνευματώδη,ευφυή και έχουν αυτοέλεγχο. Πρέπει ο σύντροφός σου να σου δείχνει,ότι εκτιμάει τις ικανότητές σου και θα κάνεις τα πάντα γι’ αυτόν. Θέλεις τα πάντα να είναι προβλέψιμα στη σχέση και είσαι πολύ προσεκτικός στην επιλογή του συντρόφου σου. Βγάζεις προς τα έξω μία αύρα μοναξιάς,αλλά αυτό είναι που σε κάνει τόσο γοητευτικό. Δεν ερωτεύεσαι εύκολα,αλλά αν συμβεί αυτό,είσαι πολύ σταθερός και δοτικός. Δεν εκφράζεις εύκολα τα συναισθήματά σου. Ο σύντροφός σου παραπονιέται συχνά ότι σκέφτεσαι πάντα πρακτικά,προσεκτικά,επιφυλακτικά και δεν είσαι ζεστός και αυθόρμητος. Θέλεις να ξέρεις που πηγαίνει η σχέση σου,για να νιώσεις ικανοποιημένος.

Αφροδίτη στον Υδροχόο
 
Αν έχεις την Αφροδίτη στον Υδροχόο,προσπαθείς να εντυπωσιάσεις με το ανοιχτό και πρωτοποριακό μυαλό σου. Θέλεις να σε βλέπουν ως επαναστάτη,προκλητικό και μοναδικό. Είσαι πολύ ελκυστικός όταν αντιδράς λιγάκι επιφυλακτικά. Θέλεις να δελεάσεις με το πνεύμα σου και δεν ακολουθείς κοινότυπες μεθόδους στα ζητήματα της καρδιάς. Έλκεσαι από εκκεντρικά και ανορθόδοξα άτομα. Δεν ακολουθείς τους κανόνες του κοινωνικού κατεστημένου και δρας βάσει των δικών σου κανόνων. Φαίνεσαι μερικές φορές,ψυχρός και απόμακρος και ενοχλείσαι από κάθε είδους πιέσεις. Θέλεις να σε θαυμάζουν για τα οράματά σου και για τη γνώση σου. Εκτιμάς τους εραστές που είναι και φίλοι σου και μισείς τα συναισθηματικά παιχνίδια. Επιδιώκεις να ορίσεις τους δικούς σου κανόνες συμπεριφοράς στη σχέση. Έχεις μία λάμψη στο πρόσωπό σου,η οποία σε κάνει δημοφιλή.

Αφροδίτη στους Ιχθείς
 
Αν έχεις την Αφροδίτη στους Ιχθείς,είσαι πολύ τρυφερός και συναισθηματικός. Ο τρόπος που φλερτάρεις,υπόσχεται ευχάριστες και συναισθηματικές στιγμές. Το φλερτ σου,μοιάζει με απατηλή γοητεία,με ευχάριστη γλυκύτητα,με ένα παιχνίδι λίγο συνεσταλμένο και πολλές φορές ευμετάβλητο. Σου αρέσει το ρομάντζο και η ποίηση και ζεις σε βάθος τη σχέση μόνο στο τώρα,αρνούμενος να σκεφτείς το αύριο. Η ευαισθησία σου,είναι παράλογη μερικές φορές και δεν κατευθύνεται μόνο προς τους εραστές σου,αλλά και σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Δίνεις την αγάπη σου απλόχερα,δίχως όρους και κανόνες. Είσαι αδιάφορος για την κοινωνική θέση του αγαπημένου σου προσώπου και τον αγαπάς γι’ αυτό που είναι. Έλκεις παράξενους ανθρώπους και αυτούς που έχουν ανάγκη τη βοήθειά σου. Θέλεις να βλέπεις τον κόσμο ρομαντικά και το «παίζεις» μάρτυρας,γι’ αυτό και γίνεσαι θύμα. Επαναστατείς ενάντια στην κοινωνική ανισότητα. Είσαι μέσα σου μπερδεμένος και φοβάσαι τη δέσμευση.

E-zwdia
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2014-04-22T0:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms