Τα ερωτικά μυστικά του αινιγματικού και παθιασμένου Σκορπιού.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
20
10
2023

Τα ερωτικά μυστικά του αινιγματικού και παθιασμένου Σκορπιού.

E-zwdia

Ο Σκορπιός είναι… επικίνδυνος στην αγάπη και κανείς δεν ξέρει καλύτερα το ερωτικό παιχνίδι από αυτόν. Ακόμα και όταν γνωρίζει ότι οδεύει προς την καταστροφή, δεν μπορεί να βοηθήσει ούτε τον εαυτό του, αφού δεν μπορεί να αντισταθεί στο πάθος και τη συγκίνηση του έρωτα. Αυτό, σε συνδυασμό με το φυσικό σεξαπίλ του και το πάθος που σιγοβράζει μέσα του, τον καθιστά ακαταμάχητο. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, αν είστε ερωτευμένοι με έναν Σκορπιό, δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβετε τι αισθάνεται και τι σκέφτεται. Ποτέ δεν τα παρατά εύκολα και παίζει το παιχνίδι της αγάπης, μόνο για να κερδίσει, διαφορετικά δεν θα παίξει καθόλου. Παρ’ όλο που αισθάνεται τόσο έντονα και έχει μεγάλη ανάγκη να εκφράσει τα πάθη του, επιλέγει πολύ προσεκτικά το σύντροφό του.

 

Πως συμπεριφέρεται στην αγάπη ο αινιγματικός και παθιασμένος Σκορπιός;

 

Για τον Σκορπιό θα πρέπει να υπάρχει έντονη σεξουαλική χημεία για να ξεκινήσει μια σχέση και τη στιγμή που θα εντοπίσει το σύντροφό του, ξεκινά ένας … τελετουργικός ερωτικός χορός, το οποίο είναι το πιο σημαντικό στάδιο του ζευγαρώματος. Δεν βιάζεται να βρεθεί σεξουαλικά με το σύντροφό του, όσο πιο αργά και πιο παρατεταμένη είναι η όλη διαδικασία, τόσο το καλύτερο. Έτσι αυξάνεται η ένταση του πάθους και των συναισθημάτων του και όταν ο ερωτικός χορός τελειώσει, βιώνει δραματικά και φλογερά συναισθήματα.

Ο Σκορπιός δεν συμβιβάζεται με ημίμετρα και από τη στιγμή που είναι σε μια σχέση και είναι ερωτευμένος, είναι υποστηρικτικός, έτοιμος να πεθάνει γι’ αυτόν που αγαπά.  Επειδή έχει τόση συγκίνηση και πάθος, χρειάζεται ένα σύντροφο που θα του επιτρέψει να εκφραστεί. Το σεξ είναι για τον Σκορπιό συναισθηματική απελευθέρωση και ένας τρόπος να εκδηλώσει ό, τι κρύβει στα μύχια βάθη της ψυχής του. Ακόμα και αν ξέρει ότι τα μισά από αυτά που αισθάνεται μπορεί να βγάλει προς τα έξω, χρειάζεται κάποιον που θα τον αγαπά άνευ όρων για να μπορέσει να εκφραστεί ελεύθερα. Όταν ένας Σκορπιός βρει κάποιον με τον οποίον έλκεται  σεξουαλικά και είναι ανοιχτός και ειλικρινής, το πάθος του θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο. Ο Σκορπιός δεν δίνει την καρδιά του εύκολα αλλά όταν την δώσει, θα επακολουθήσει πολλή ένταση και πάθος. Έχει μια ισχυρή ανάγκη για οικειότητα και μπορεί να μιλά για ώρες με τον εραστή του, μοιραζόμενος τα μυστικά του. Είναι γνωστό ότι είναι μυστικοπαθής, αλλά όταν βρει κάποιον που μπορεί να εμπιστευθεί, μπορεί να μοιραστεί προσωπικά μυστικά.

Το να είστε ερωτευμένοι με έναν Σκορπιό, δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς θα είναι μια σχέση που θα σας κρατά συνέχεια σε εγρήγορση αλλά τουλάχιστον η ζωή σας δεν θα είναι ποτέ βαρετή. Μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί να συμβιβαστείτε με τις … σκοτεινές διαθέσεις του καθώς είναι έντονος σε ό, τι κάνει. Υποφέρει πολύ βαθιά από έναν χωρισμό αλλά έχει τεράστια αναγεννητική δύναμη να προχωρήσει και πάλι. Η δύναμη των συναισθημάτων του είναι τόσο ισχυρή που δεν μπορεί να μείνει έξω από το ερωτικό παιχνίδι. Μπορεί να κρυφτεί για λίγο, αλλά δεν είναι σε θέση να αντισταθεί στο πάθος. Ο Σκορπιός αγαπά τόσο βαθιά που ακόμα κι αν μια σχέση έχει τελειώσει καιρό, μπορεί να την θυμάται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συμβουλή: Αν είστε ερωτευμένοι με έναν Σκορπιό, μην είστε εύκολοι και προβλέψιμοι αλλά να είστε έτοιμοι για έντονα πάθη και συγκινήσεις.

Η συμβατότητα με τα άλλα ζώδια

Ιδανικοί σύντροφοι για τον έντονα συναισθηματικό Σκορπιό είναι ο Καρκίνος, ο Ιχθύς και ο Ταύρος. Ο Καρκίνος μπορεί να κολυμπήσει μαζί του στα βαθιά νερά της θάλασσας της αγάπης, και οι δυο τους μπορούν να δημιουργήσουν μια πολύ παθιασμένη και ρομαντική σχέση. Η υπομονή και η σταθερότητα της αγάπης του Καρκίνου είναι βάλσαμο για την ψυχή του Σκορπιού. Η ήρεμη συμπεριφορά του και η ικανότητά του να κάνει τον Σκορπιό να εκφραστεί ελεύθερα, του δίνει μια αίσθηση ανακούφισης, κάνοντας τα πράγματα πιο εύκολα. Με τον Ιχθύ δημιουργείται μια παθιασμένη σχέση, καθώς και οι δύο είναι πολύ συναισθηματικοί, παρέχοντας ο ένας στον άλλον πολλή ζεστασιά και εμπιστοσύνη. Θα καταλάβουν αμέσως ο ένας τις διαθέσεις του άλλου.

Με τον Ταύρο υπάρχει, επίσης, ισχυρή έλξη, η οποία είναι αμοιβαία. Υπάρχει έντονη ανταλλαγή συναισθηματικής και σεξουαλικής ενέργειας, αλλά αυτό μπορεί να μεταστραφεί σε αντιπαλότητα. Παρ’ όλα αυτά, μπορούν να συμβιβαστούν, καθώς το σεξ είναι δύναμη στη σχέση τους. Ο αισθησιασμός του Ταύρου ταιριάζει με το σεξαπίλ του Σκορπιού και δημιουργεί μια πολύ παθιασμένη σχέση.

Επειδή στο Σκορπιό αρέσει να φλερτάρει με τον κίνδυνο, ο Λέων μπορεί να γίνει η μοιραία σχέση για έναν Σκορπιό. Αν μπορεί να έχει τον έλεγχο στη σχέση και το κρεβάτι, πρόκειται για μια παθιασμένη ερωτική σχέση. Ωστόσο, ο Λέων είναι κτητικός και ζηλιάρης και μερικές φορές, δεν μπορεί να κατανοήσει τα συναισθήματά του, ίσως μεταφράσει τη σιωπή του ή τη μυστικοπάθειά του ως σημάδι ότι του κρύβει κάτι. Εάν υπάρχουν προβλήματα σε αυτή τη σχέση, είναι πιθανό να αφορούν ζητήματα εμπιστοσύνης.

Αναλυτικά οι σχέσεις του σκορπιού με όλα τα ζώδια

Σκορπιός και Κριός: Θα είναι δύσκολο να αντισταθούν στο κάλεσμα του έρωτα, καθώς με την πρώτη συνάντηση θα υπάρξει έρωτας με την πρώτη ματιά. Η σεξουαλική χημεία θα καθηλώσει και τους δυο.

Σκορπιός και Ταύρος: Τα ετερώνυμα έλκονται και υπάρχει έντονο πάθος και σεξουαλική χημεία. Είναι και οι δυο ισχυρές προσωπικότητες και μαζί μπορούν να κάνουν θαύματα στη ζωή.

Σκορπιός και Δίδυμοι: Όταν ερωτευτούν αυτοί οι δύο, αυτό το ζευγάρι θα κάνει τα πάντα για να μη χωρίσει, αν και είναι εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες. Η έντονη συναισθηματική οικειότητα οδηγεί σε πολλούς διαπληκτισμούς.

Σκορπιός και Καρκίνος: Υπάρχει τόσο έντονη έλξη μεταξύ τους και βαθιά αγάπη, από τη πρώτη στιγμή που θα συναντηθούν. Η αγάπη είναι πιθανό να έρθει γρήγορα και να παραμείνει για μια ολόκληρη ζωή!

Σκορπιός και Λέων: Αυτή είναι μια έντονη και μοιραία σχέση, με ίσες ποσότητες από σεξουαλικό πάθος και κτητικότητα. Αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει μια σχέση αγάπης-μίσους αλλά και έντονες τάσεις εξάρτησης.

Σκορπιός και Παρθένος: Υπάρχει κάτι επικίνδυνο στο Σκορπιό από το οποίο έλκεται η Παρθένος και κάτι συγκρατημένο που έχει η Παρθένος το οποίο ο Σκορπιός βρίσκει ακαταμάχητο. Τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους αλλά συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον.

Σκορπιός και Ζυγός: Σε αυτή τη σχέση υπάρχει πολύ οικειότητα, συναισθηματισμός και σεξουαλική χημεία και μαζί γίνονται ένα πολύ δυναμικό ζευγάρι. Παρά τις διαφορές τους, και οι δύο παλεύουν για τη σχέση.

Σκορπιός και Σκορπιός: Μια παθιασμένη σχέση που χαρακτηρίζεται από έντονη αλληλεξάρτηση αλλά και εμμονή που μερικές φορές είναι δύσκολο να τις χειριστούν. Αυτή θα είναι μια σχέση είτε ευλογημένη από το σύμπαν, είτε καταστροφική και για τους δύο.

Σκορπιός και Τοξότης: Και οι δύο είναι πιθανό να ερωτευτούν γρήγορα, χωρίς να σκεφτούν αν ταιριάζουν σε βάθος. Έτσι, αν και η σεξουαλική έλξη είναι ισχυρή, όταν  εξασθενήσει και δεν υπάρχει αγάπη μεταξύ τους, η σχέση θα αποτύχει.

Σκορπιός και Αιγόκερως: Δύο ισχυρές προσωπικότητες συναντιούνται για να σχηματίσουν μια πολύ αισθησιακή και συναισθηματική σχέση. Τα βαθιά συναισθήματα, η πίστη και η γνήσια αγάπη δεσμεύουν και τους δύο.

Σκορπιός και Υδροχόος: Ο Σκορπιός είναι εσωστρεφής και ο συναισθηματικός τρόπος αντίδρασής του είναι δύσκολο να γίνει κατανοητός από τον απαθή και ανέκφραστο συναισθηματικά Υδροχόο. Μόνο με υπομονή και κατανόηση, θα μπορούσε να λειτουργήσει αυτή η σχέση.

Σκορπιός και Ιχθύς: Αυτή είναι μια από τις πιο ρομαντικές και συναισθηματικές σχέσεις. Από την πρώτη συνάντηση, θα αισθανθούν έντονες συγκινήσεις, ρομαντισμό και πάθος. Θα πρέπει όμως να αποφύγουν την υπερβολική αλληλεξάρτηση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-10-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση