20
01
2020

Αστρολογία

Δείτε εδώ όλα όσα αφορούν την αστρολογία με άρθρα για τις επίκαιρες όψεις πλανητών και αναλύσεις για όλα τα ζώδια. Ο αστρολογικός χάρτης σας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε  τη θέση των πλανητών τη στιγμή της γέννησής σας. Ο αστρολογικός χάρτης βοηθά να μάθετε σε ποιο ζώδιο έχετε τον Ωροσκόπο και την Αφροδίτη σας αλλά και τους υπόλοιπους πλανήτες και να διαβάσετε την ανάλυση. Όλα μας τα άρθρα, ο αστρολογικός χάρτης, ο ωροσκόπος, η Αφροδίτη στηρίζονται στην αστρολογία.

Αστρολογία: Διαλέξτε την κατηγορία που επιθυμείτε και διαβάστε την ανάλυση σας:


Διαβάστε στα άρθρα αστρολογίας πως οι θέσεις των πλανητών επηρεάζουν καθημερινά την αισθηματική και επαγγελματική σας ζωή. Οι διάσημοι αστρολόγοι του e-zwdia.gr Σμάρω Σωτηράκη,  Γιώργος Σαλαμάς, Λίλα Δασκαλάκη, Αγγέλικα Γεωργίου, μέσα από τις αστρολογικές προβλέψεις και τις αναλύσεις, σας δίνουν κάθε μέρα τις συμβουλές τους για τις αστρολογικές όψεις και το πως και σε ποιον τομέα ακριβώς σας επηρεάζουν.

Τι θα βρείτε στην κατηγορία Αστρολογίας:


Δείτε παρακάτω ποιες ενότητες αναλύονται στην κατηγορία της αστρολογίας, ώστε να γνωρίζετε καθημερινά πως επηρεάζονται βασικοί τομείς της ζωής σας.

Αστρολογικός χάρτης σύμφωνα με την αστρολογία:


Στην κατηγορία αυτή μπορείτε να μάθετε που βρίσκονται όλοι οι πλανήτες σας κατά την ημέρα γέννησης σας. Συμπληρώστε την ημερομηνία και ώρα που γεννηθήκατε και δείτε ποια  η θέση των πλανητών εκείνη τη μέρα. Με βάση την αστρολογία, καθοριστικοί πλανήτες όπως ο Δίας, η Αφροδίτη, ο Άρης, ο Ερμής και πολλοί άλλοι σχηματίζουν την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα σας.

Ο ωροσκόπος σας:


Σε αυτή την κατηγορία αφού βρείτε τον ωροσκόπο σας ή αν τον γνωρίζετε ήδη μπορείτε να δείτε τι στοιχεία προσδίδει στο χαρακτήρα σας, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται. Με βάση την αστρολογία, θα δείτε ποιες ιδιότητες σας χαρίζει ο ωροσκόπος και πως συμβάλει αυτό στη συμπεριφορά σας γενικότερα αλλά και στην καθημερινότητα σας.

Η Αφροδίτη στα ζώδια:


Σε αυτό το άρθρο, αφού βρείτε την Αφροδίτη σας ή αν γνωρίζετε ήδη που βρίσκεται, μπορείτε να μάθετε πως λειτουργείτε στα αισθηματικά σας. Σύμφωνα με την αστρολογία, ο συγκεκριμένος πλανήτης αντιπροσωπεύει τις σχέσεις, το γάμο και τις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις σε όλα τα επίπεδα. Εκφράζει την αισθητική μας, τα γούστα και τις καλλιτεχνικές κλίσεις. Η Αφροδίτη, εκπροσωπεί τις αρχές της αρμονίας, της δικαιοσύνης και της ισορροπίας. Δείχνει ποιες είναι οι αξίες μας και τις ερωτικές επιθυμίες μας. Η Αφροδίτη θεωρείται ο πλανήτης της αγάπης, των συναισθημάτων και της τύχης, της ευχαρίστησης και της ομορφιάς, της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και της τέχνης, της καλαισθησίας και των συνεργασιών, του ρομαντισμού και του γάμου.

Άρθρα αστρολογίας και αναλύσεις:


Εδώ καθημερινά, θα βρείτε άρθρα αστρολογίας που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά, οικονομικά αλλά και αισθηματικά σας. Οι αστρολόγοι μας με αγάπη για την αστρολογία επιμελούνται όλα τα άρθρα και σας παρέχουν ένα πλούσιο περιεχόμενο.


E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms