25
07
2017

Αστρολογικός χάρτης, ωροσκόπος και αστρολογία.

Άρθρα αστρολογίας για όλα τα ζώδια και ωροσκόπος. Ο Αστρολογικός χάρτης σας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε  τη θέση των πλανητών στην αστρολογία τη στιγμή της γέννησής σας. Ο Αστρολογικός χάρτης μας βοηθά να μάθουμε σε ποιο ζώδιο έχουμε τον ωροσκόπο και την Αφροδίτη σας αλλά και τους υπόλοιπους πλανήτες και διαβάστε την ανάλυση. Όλα μας τα άρθρα, ο Αστρολογικός χάρτης, ο ωροσκόπος, η Αφροδίτη στηρίζονται στην αστρολογία.

 

Διαλέξτε την κατηγορία που επιθυμείτε και διαβάστε την ανάλυση σας:

 

Διαβάστε στα άρθρα αστρολογίας πως επηρεάζουν την αισθηματική και επαγγελματική σας ζωή οι θέσεις των πλανητών μέσα στο μήνα. Οι διάσημοι αστρολόγοι του e-zwdia.gr Νάνσυ Πατμάνογλου, Σμάρω Σωτηράκη,  Γιώργος Σαλαμάς, Λίλα Δασκαλάκη, Αγγέλικα Γεωργίου, μέσα από τις αστρολογικές προβλέψεις και τις αστρολογικές αναλύσεις  τους θα σας δίνουν κάθε μέρα τις συμβουλές τους για τις αστρολογικές όψεις και το πως και σε ποιον τομέα ακριβώς σας επηρεάζουν. Αναλυτικά οι κατηγορίες της αστρολογίας:

Κατηγορία θέση πλανητών και ερμηνεία:

Στην κατηγορία αυτή μπορείτε να μάθετε που βρίσκονται όλοι οι πλανήτες σας κατά την μέρα γέννησης σας. Συμπληρώστε την ημερομηνία και ώρα που γεννηθήκατε και δείτε ποια  η θέση των πλανητών εκείνη τη μέρα. Καθοριστικοί πλανήτες όπως ο Δίας, η Αφροδίτη, ο Άρης, ο Ερμής και πολλοί άλλοι σχηματίζουν την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα σας.

Κατηγορία ζώδια:

Σε αυτή την κατηγορία αφού βρείτε τον ωροσκόπο σας ή τον γνωρίζετε ήδη μπορείτε να δείτε τι στοιχεία προσδίδει στο χαρακτήρα σας. Τι ιδιότητες σας χαρίζει ο ωροσκόπος και πως συμβάλει αυτό στη συμπεριφορά σας γενικότερα αλλά και στην καθημερινότητα σας.

Η Αφροδίτη στα ζώδια:

Σε αυτή την κατηγορία αφού βρείτε την Αφροδίτη σας ή αν γνωρίζετε ήδη που βρίσκεται μπορείτε να μάθετε πως λειτουργείτε στα αισθηματικά σας. Αντιπροσωπεύει τις σχέσεις, το γάμο και τις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις σε όλα τα επίπεδα. Εκφράζει την αισθητική μας, τα γούστα και τις καλλιτεχνικές κλίσεις. Η Αφροδίτη, εκπροσωπεί τις αρχές της αρμονίας, της δικαιοσύνης και της ισορροπίας. Δείχνει ποιες είναι οι αξίες μας και τις ερωτικές επιθυμίες μας. Η Αφροδίτη θεωρείται ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης, των συναισθημάτων και της τύχης, ης ευχαρίστησης και της ομορφιάς, της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και της τέχνης, της καλαισθησίας και των συνεργασιών, του ρομαντισμού και του γάμου.

Άρθρα για όλα τα ζώδια:

Εδώ καθημερινά, εβδομαδιαία, μηνιαίως και σε ετήσια βάση θα βρείτε άρθρα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά, οικονομικά αλλά και αισθηματικά σας σύμφωνα με την αστρολογία. Οι αστρολόγοι μας με αγάπη για την αστρολογία επιμελούνται όλα τα άρθρα και σας παρέχουν ένα πλούσιο περιεχόμενο.


E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι