Οι Τετραπλότητες των ζωδίων. Μάθε τι είναι και διάβασε την ανάλυση.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
08
12
2017

Οι Τετραπλότητες των ζωδίων. Μάθε τι είναι και διάβασε την ανάλυση.

E-zwdia

Οι περισσότεροι άνθρωποι ξέρουν για τα τέσσερα στοιχεία των ζωδίων, δηλαδή, τη Φωτιά, τη Γη, τον Αέρα και το Νερό. Εκτός λοιπόν από τα τέσσερα στοιχεία, τα ζώδια κατατάσσονται σε τρεις κατηγορίες με βάση τις ιδιότητές τους και δίνουν στην προσωπικότητά σας μια επιπλέον περιγραφή. Κάθε ομάδα τεσσάρων ζωδίων της ίδιας ιδιότητας ονομάζεται τετραπλότητα.

Τι είναι οι τετραπλότητες των ζωδίων;

 

Οι τετραπλότητες είναι τρεις (Παρορμητική, Σταθερή και Μεταβλητή) και περιέχουν τέσσερα ζώδια η κάθε μία. Η είσοδος του Ήλιου σε αυτά τα ζώδια σηματοδοτεί τις Ισημερίες και τα Ηλιοστάσια. Η πρώτη μέρα που ο Ήλιος είναι στον Κριό είναι η πρώτη ημέρα της Άνοιξης ενώ η πρώτη ημέρα που ο Ήλιος είναι στον Καρκίνο είναι η πρώτη ημέρα του καλοκαιριού. Η πρώτη ημέρα που ο Ήλιος είναι στο Ζυγό σηματοδοτεί την έναρξη του φθινοπώρου ενώ η πρώτη ημέρα που ο Ήλιος είναι στον Αιγόκερω έχουμε την έναρξη του χειμώνα, μιλώντας πάντα για το Βόρειο ημισφαίριο που βρίσκεται η Ελλάδα.

 

ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΑ ΖΩΔΙΑ

(ΚΡΙΟΣ-ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΖΥΓΟΣ-ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Τα Παρορμητικά ζώδια θέλουν να ξεκινήσουν νέα πράγματα. Θέλουν να κάνουν τα πάντα με το δικό τους τρόπο αλλά τα αποτελέσματα που επιφέρουν ευνοούν το σύνολο των ατόμων. Είναι οι πρωτοπόροι και οι οραματιστές, αλλά δεν απολαμβάνουν ό, τι έχουν δημιουργήσει. Έχουν κίνητρα για νέα ξεκινήματα και ανοίγουν το δρόμο για τους υπόλοιπους. Ακόμα κι αν κάνουν λάθη, συνεχίζουν την προσπάθεια και υπάρχει πάντα κάτι που θέλουν να εξερευνήσουν. Έχουν γενικά μεγάλη αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση και είναι συνήθως δραστήρια και ανυπόμονα. Συχνά, έχουν δυσκολία στο να τελειώσουν αυτό που έχουν αρχικά ξεκινήσει. Είναι τολμηρά, με αποφασιστική και έντονη δράση ενώ μπορούν να μετατρέψουν τις καταστάσεις προς όφελος ή εις βάρος των άλλων.

Δεν έχουν προβλήματα στην έναρξη νέων έργων και είναι συνήθως αρκετά απασχολημένα με νέα σχέδια. Μέσα σε μια ομάδα, είναι πιο πιθανό να οδηγήσουν τους άλλους με τον ενθουσιασμό τους για το στόχο της ομάδας. Έχουν δυναμισμό, ταχύτητα, εκτελεστικές ικανότητες, καλή κρίση και δημιουργικότητα. Συνήθως όμως ο ενθουσιασμός τους έχει μικρή διάρκεια, καθώς η έκρηξη της φλόγας του πάθους της δημιουργικότητας που αρχικά είναι μεγάλη, σβήνει γρήγορα. Θέλουν να κάνουν τα πάντα με το δικό τους τρόπο και δεν δέχονται παρέμβαση από τους άλλους. Είναι αυταρχικά και ανταγωνιστικά και θέλουν πάντα να είναι απασχολημένα, καθώς έχουν αρκετή ενέργεια και τη δύναμη να χαράξουν μόνα τους το πεπρωμένο τους. Θέλουν να δημιουργήσουν και να ζήσουν τη ζωή κάνοντας συντονισμένες προσπάθειες. Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

 

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

ΣΤΑΘΕΡΑ ΖΩΔΙΑ

(ΤΑΥΡΟΣ-ΛΕΩΝ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ -ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Τα Σταθερά ζώδια είναι σταθερά και κολλάνε με αυτό που κάνουν. Έχουν ηγετικές ικανότητες και αποδίδουν στο στόχο τους, μόνο όταν είναι γνωστοί οι κανόνες. Θεωρούνται από τους άλλους άκαμπτα αλλά ακολουθούν μια μέθοδο που είναι ασφαλής και τους παρέχει εγγυήσεις στα σχέδιά τους. Είναι μεθοδικά, αποφασιστικά και πεισματάρικα, καθώς όταν πάρουν μια απόφαση ή έχουν μια ιδέα, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φύγει από το μυαλό τους. Αυτά τα ζώδια δεν θα σταματήσουν, μέχρι να πετύχουν τους στόχους τους. Γίνονται μεγάλοι ηγέτες αλλά μερικές φορές είναι αυστηρά στην τήρηση των κανόνων, οι κανόνες είναι κανόνες και δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για ελιγμούς καθώς τα Σταθερά ζώδια είναι υπεύθυνα. Είναι όμως σεβαστά από τους άλλους για την επίτευξη του σκοπού τους. Είναι αφοσιωμένα σε ό, τι κάνουν και όταν αναθέτουν το έργο τους σε άλλους, έχουν υψηλές προσδοκίες από αυτούς.

Είναι σταθερά, δυναμικά και σχεδόν δύσκολο να τα μεταπείσει κανείς. Έχουν την τάση να κολλάνε σε μια συγκεκριμένη πορεία δράσης και φτάνουν τις δραστηριότητες που αναλαμβάνουν στην ολοκλήρωσή τους. Είναι κυκλοθυμικά και έχουν έντονες αντιδράσεις. Έχουν επίσης την τάση να ενεργούν ως σταθεροποιητική δύναμη ή να γίνονται απαραίτητα για τους άλλους. Γίνονται εξαιρετικά επαγγελματικά στελέχη, που μπορούν να βρουν μεθοδικά τον τρόπο για να ολοκληρωθεί ένα έργο. Δεν προσαρμόζονται καλά στις αλλαγές ή σε ένα ασταθές περιβάλλον και μπορούν να εκφραστούν και να ολοκληρώσουν καλύτερα το έργο τους, όταν υπάρχει αξιοπιστία. Επίσης, τα ίδια έχουν ένα σταθερό μοτίβο συμπεριφοράς και σκέψης που τα καθιστά πολύ αξιόπιστα. Θα τους πάρει πολύ χρόνο για να ξεκινήσουν κάτι, αλλά μόλις το κάνουν, επιμένουν σε αυτό μέχρι το τέλος. Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

 

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

ΜΕΤΑΒΛΗΤΑ ΖΩΔΙΑ

(ΔΙΔΥΜΟΙ-ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΤΟΞΟΤΗΣ-ΙΧΘΥΣ)

Τα Μεταβλητά ζώδια αναζητούν τις αλλαγές. Πειραματίζονται και αυτοσχεδιάζουν και παράλληλα έχουν ζήλο γι’ αυτό που κάνουν. Θέλουν να είναι πάντα ελεύθερα να δοκιμάσουν νέα πράγματα ενώ πέφτουν σε αντιφάσεις εξαιτίας της ελεύθερης έκφρασής τους. Είναι εξωστρεφή και ενεργητικά και μπορούν να δουν τα πράγματα από περισσότερες από μία σκοπιές. Είναι εύκολα προσαρμόσιμα και ευέλικτα στην επικοινωνία. Έχουν μια δυαδικότητα και μια σχετική ευκολία να προσαρμόζονται σε οποιεσδήποτε αλλαγές. Είναι κινητικά και ευπροσάρμοστα και αποδέχονται τις αλλαγές ενώ προσαρμόζονται καλά στις νέες συνθήκες. Δρουν καλύτερα, όταν υπάρχει ελευθερία κινήσεων παρά σε μια σταθερή κατάσταση. Έχουν επινοητικότητα και ευελιξία αλλά διασκορπίζονται και αποπροσανατολίζονται.

Έχουν έλλειψη εστίασης σε ένα συγκεκριμένο στόχο και μια ροπή προς την αρνητικότητα και την ανάγκη να κινούνται συνεχώς. Τους λείπει η δύναμη, η θέληση και η επιμονή που απορρέουν από τα Σταθερά ζώδια ή η αυτοπεποίθηση των Παρορμητικών ζωδίων, και επιτρέπουν στις εξωτερικές συνθήκες να έχουν τον έλεγχο της ζωής τους. Έχουν μεγάλη προσαρμοστικότητα στις μεταβαλλόμενες συνθήκες και μπορούν να αντιμετωπίσουν ασταθείς καταστάσεις. Ενδιαφέρονται για πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα και διασκορπίζουν τις δυνάμεις τους σε πάρα πολλές κατευθύνσεις ενώ έχουν την τάση να βαριούνται εύκολα, αν η κατάσταση δεν αλλάζει συνεχώς ή παραμένει στάσιμη. Όταν αντιμετωπίζουν δυσκολίες, αλλάζουν κατεύθυνση και ποτέ δεν επιμένουν σε κάτι ανιαρό και μονότονο. Το καλό είναι ότι χειρίζονται με άριστο τρόπο την επίλυση των προβλημάτων τους. Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
08-12-2017 23:16
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση