03
06
2020

Ζώδια Σήμερα 3 Ιουνίου 2020, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 03 Ιουνίου 2020 με τις ημερήσιες προβλέψεις από τη Σμάρω Σωτηράκη για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη: Αναποφασιστικότητα, μπερδεμένα συναισθήματα.

Ο Άρης βρίσκεται στους Ιχθείς και σχηματίζει τετράγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη που βρίσκεται στους Διδύμους, η όψη αυτή φέρνει εντάσεις, αναποφασιστικότητα και δυσκολία προσαρμογής. Στις συζητήσεις θα υπάρξουν πεισματικές αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις, θα προκύψουν διαφωνίες.

Δεν θα λείψουν οι διχασμοί και οι κυκλοθυμίες, για κάποιους θα είναι δύσκολο να ξεκαθαρίσουν τι ακριβώς θέλουν. Ο Ήλιος στους Διδύμους θα βρίσκεται σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για ξεκαθαρίσματα και για υποσχέσεις. Καλό θα είναι για την ώρα να αποφευχθούν οι αποφάσεις, ελλοχεύει κίνδυνος για παρορμητικές ενέργειες και επιλογές.

Η Σελήνη από τον Σκορπιό φέρνει τάσεις μυστικοπάθειας και καχυποψίας. Η διαίσθηση θα είναι έντονη ωστόσο καλό θα είναι τα συμπεράσματα να στηρίζονται σε αποδείξεις και όχι σε ενδείξεις. Τα ζευγάρια θα πρέπει να προσέξουν τον καχύποπτο τρόπο σκέψης,  προσοχή στις σκηνές ζήλιας και σε τάσεις κτητικότητας.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που βρίσκεται στον Καρκίνο θα βοηθήσει στη συνεννόηση και στην κατανόηση. Έμφαση θα δοθεί στη σταθεροποίηση και στην ισορροπία. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο φέρνει ξεσπάσματα και εξάρσεις. Δεν θα λείψουν τα απρόοπτα συμβάντα, προσοχή θα πρέπει να δοθεί σε ζητήματα οικονομικής φύσης. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για συναλλαγές και αγορές μεγάλων χρηματικών ποσών.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται στους Ιχθείς θα βοηθήσει στην ψυχολογία, θα υπάρξει δυναμισμός, κάποιοι θα μπορέσουν να συνειδητοποιήσουν και να βγουν από τις ψευδαισθήσεις.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms