15
12
2019

Ζώδια Σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2019, ημερήσιες προβλέψεις

Ζώδια 15 Δεκεμβρίου 2019, ημερήσιες προβλέψεις. Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τι θα συμβεί σήμερα και ποιά αστρολογική όψη σε επηρεάζει. Το ημερήσιο ωροσκόπιο σου εντελώς δωρεάν για να ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου.

Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 20 ημέρες)

Αυτή η κοσμική όψη θα μας δώσει ενέργεια και ορμή για να οραματιστούμε και να οικοδομήσουμε ένα πιο θετικό μέλλον με βάση την ελευθερία και τη δημιουργικότητα. Ένα νέο θετικό όραμα για τον ανθρώπινο πολιτισμό ενθαρρύνει την ελευθερία, τη δικαιοσύνη, τη συνεργασία, τη δημιουργικότητα και τις πνευματικές αξίες. Ίσως ληφθούν θετικά μέτρα ή βιώσιμες λύσεις σε οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά προβλήματα, ίσως οι πολιτικοί ηγέτες εγκαινιάσουν μια νέα εποχή. Αυτό το τρίγωνο υποδεικνύει επέκταση των οριζόντων και ενδιαφέρον σε ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Θα υπάρξει περισσότερος ενθουσιασμός και αγάπη για τα ταξίδια, την περιπέτεια και την ανώτερη γνώση.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς που είστε γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Αφροδίτη και Άρη) από την 0η ως την 5η μοίρα των παραπάνω ζωδίων, το τρίγωνο μεταξύ του Δία και του Ουρανού σας βοηθά να ανταπεξέλθετε θετικά κατά τη διάρκεια των δύσκολων χρονικών περιόδων και ξεπερνάτε τις προκλήσεις με εφευρετικό τρόπο (Ουρανός) και με θετικά (Δίας) αποτελέσματα. Αν είχατε τον τελευταίο καιρό μια τάση προς την αρνητική σκέψη, το σύμπαν σας βοηθά να επεκτείνετε την πίστη σας στα όνειρά σας, ότι η ζωή έχει να σας προσφέρει νέες δυνατότητες. Με την εφευρετικότητα και τη διορατικότητά σας, λύνετε τα προβλήματά σας και νιώθετε πάλι ζωντανοί και χαρούμενοι. Μια ξαφνική και συναρπαστική νέα ευκαιρία μπορεί να σας παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης είτε στον ερωτικό, είτε στον επαγγελματικό, είτε στον οικονομικό τομέα ενώ οι αυξημένες διαισθητικές ικανότητές σας σας κατευθύνουν στο σωστό δρόμο. Η μελέτη, τα ταξίδια, η τεχνολογία και οι απόκρυφες και επιστημονικές αναζητήσεις ευνοούνται τώρα.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι καλή χρονική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Έχουμε δημιουργικότητα με μία παιχνιδιάρικη και παιδιάστικη διάθεση. Μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, την αγάπη και τα παιδιά και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις δουλειές μας για μια άλλη ημέρα. Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει το «παιδί» που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ζεστή, γενναιόδωρη και ξέρει να αγαπάει. Η υπερηφάνεια, μας κρατά μακριά από μικροπρέπειες, αλλά μπορεί επίσης να μας αποτρέψει από το να είμαστε ανοιχτοί και να αποκαλύψουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα συναισθήματά μας είναι έντονα και έχουμε κάποιο δράμα στις ενέργειές μας. Εύκολα νοιώθουμε ότι απειλούμαστε από ό, τι φαίνεται να είναι απρόσωπο. Προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων και θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις ικανότητές μας. Είναι μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης, καθώς επίσης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας. Ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, οι γενναιόδωρες πράξεις, οι ενέργειες στις οποίες είναι επιθυμητή η προσωπική αναγνώριση καθώς επίσης και οποιαδήποτε κερδοσκοπία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Ζυγοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πείτε ανέκδοτα, να στείλετε αστείες εικόνες στο Facebook, να κάνετε σε κάποιον έκπληξη με ένα δώρο, να δείξετε τον έρωτά σας σε κάποιον που αγαπάτε, να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας με τρόπο που τραβά την προσοχή, να φορέσετε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο, να χαμογελάσετε όταν περπατάτε στο δρόμο, να χορέψετε με την αγαπημένη σας μουσική, να γευτείτε μια περιπέτεια με κάποιον που φλερτάρετε, να αναλάβετε δημιουργικά ρίσκα ή εργασίες, να παίξετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό τα συναισθήματά μας αντιστέκονται στην αλλαγή. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή δημιουργεί αρμονία στο μυαλό και την καρδιά μας, ώστε να επωφεληθούμε και να ανοίξουμε τις γραμμές επικοινωνίας με τους άλλους.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms