06
12
2023

Ζώδια Σήμερα 6 Δεκεμβρίου 2023, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 06 Δεκεμβρίου 2023 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε ορθόδρομη πορεία: Ευχάριστες συναντήσεις, επανασυνδέσεις

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι 1 Ιουλίου του 2024, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλίωση και επανασύνδεση. Τα χαρακτηριστικά θα είναι συμπόνια, κατανόηση, ενσυναίσθηση, δεν θα λείψουν οι ενέργειες αλληλεγγύης. Εφικτή θα είναι η συναισθηματική και εσωτερική ισορροπία, οι σκέψεις θα είναι θετικές και οι διαθέσεις συγκαταβατικές, στις συζητήσεις θα υπάρξει συνεννόηση και αποδοχή.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, θα υπάρξει συναισθηματική ωριμότητα, οι σχέσεις θα έχουν τη δυνατότητα να πορευτούν σε ένα σοβαρό και σταθερό επίπεδο. Σε θέματα οικονομικής φύσης ανοίγματα θα υπάρξουν για τακτοποιήσεις, τα βήματα θα είναι μεθοδικά και όχι παρορμητικά.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Ζυγό, τα χαρακτηριστικά θα είναι συναισθηματισμός, διπλωματία, συγκαταβατικότητα. Στις σχέσεις θα εκδηλωθεί ανάγκη για αμοιβαιότητα και συντροφικότητα. Τα ζευγάρια θα μπορέσουν να εκδηλωθούν, να συζητήσουν ανοιχτά και να λύσουν ζητήματα που δημιουργούν ανασφάλεια ή αβεβαιότητα. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, εργασιακές, λύνονται οι παρεξηγήσεις, θα τακτοποιηθούν υποθέσεις που πάγωναν τις σχέσεις και τις επαφές.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα ίσως κάποιοι να νιώσουν πώς καταπιέζονται από κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες, προσοχή στις εξάρσεις και στα ξεσπάσματα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα φέρνει αποκαλυπτικά συμβάντα που θα καταφέρουν να τονώσουν τις σχέσεις και τις επαφές.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms