12
11
2019

Ζώδια Σήμερα 11 Νοεμβρίου 2019, ημερήσιες προβλέψεις

Ζώδια 12 Νοεμβρίου 2019, ημερήσιες προβλέψεις. Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τι θα συμβεί σήμερα και ποιά αστρολογική όψη σε επηρεάζει. Το ημερήσιο ωροσκόπιο σου εντελώς δωρεάν για να ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου.

12 Νοεμβρίου 2019, ώρα Ελλάδας 3:34 μ.μ.: Πανσέληνος στις 19ο 51΄ του Ταύρου (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Με την πανσέληνο στον Ταύρο προσπαθούμε να εναρμονίσουμε την πρακτικότητα με το συναίσθημα και συνειδητοποιούμε ότι οτιδήποτε βλέπουμε και είναι απτό έχει και βάθος. Είναι μια καλή στιγμή για να προσφέρουμε στον εαυτό μας κάτι ευχάριστο. Οι αισθησιακές απολαύσεις και οτιδήποτε διεγείρει τις αισθήσεις μας, μας δημιουργούν ηρεμία και χαλάρωση. Μπορούμε να εκφράσουμε τώρα με πρακτικό τρόπο τα συναισθήματά μας. Θα πρέπει να προσέξουμε πόσο καλά διαχειριζόμαστε τα χρήματά μας και να αγωνιστούμε για να οικοδομήσουμε τη σταθερότητα, βρίσκοντας τρόπους που μπορεί να οδηγήσουν σε οικονομική αφθονία. Μπορούμε να απολαύσουμε τον αισθησιασμό, το σπίτι μας, το όμορφο περιβάλλον, τη μουσική και την τέχνη και οτιδήποτε μπορεί να καταπραΰνει και να θεραπεύσει το άγχος και την ανησυχία μας. Τώρα έχει προτεραιότητα η συναισθηματική και οικονομική μας ασφάλεια. Η πανσέληνος στον Ταύρο τείνει προς την υπομονή, την επιμονή, την προσοχή και τη διατήρηση των κεκτημένων. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να απομακρύνουμε τις εντάσεις ή να προγραμματίσουμε μια χαλαρή μέρα ξεκούρασης και αισθησιακής απόλαυσης. Είναι μια στιγμή για να εναρμονιστούμε με τον φυσικό κόσμο των αισθήσεων και να απολαύσουμε τον φυσικό κόσμο γύρω μας. Θα πρέπει όμως να αποφύγουμε την ξεροκεφαλιά, την απροθυμία να συμβιβαστούμε και την αδιαλλαξία καθώς επίσης τη μαλθακότητα, την υπερβολική ανησυχία ή την έντονη επιθυμία για υλικά αγαθά. Θα πρέπει να προσέξουμε την απληστία και τον εγωισμό μας και να γίνουμε πιο γενναιόδωροι με τους άλλους.

Αυτή η πανσέληνος επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Θα αρχίσετε να θερίζετε τους καρπούς των προσπαθειών που κάνατε σε σχέση με τους ανθρώπους που είναι γύρω σας, είτε αυτό αφορά τη σχέση σας, είτε μια επαγγελματική συνεργασία σας, είτε την οικογένειά σας. Θα βρεθεί μια ισορροπία με τους άλλους, είτε πρόκειται για το σύντροφό σας, είτε πρόκειται για τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να μην προκαλείτε άτομα που έχετε διαπληκτιστεί στο παρελθόν και φροντίστε να αποκαταστήσετε τις μεταξύ σας σχέσεις.

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Δία (επιρροή +/-7 ημέρες)

Τώρα έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και τους άλλους και έχουμε οφέλη από τα ταξίδια, το νόμο και τη γνώση. Οι επεκτατικές διαθέσεις μας οδηγούν στην επιτυχία και έχουμε την παρόρμηση να επιφέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Με την ανάληψη πρωτοβουλίας διαπιστώνουμε ότι τα πράγματα λειτουργούν προς όφελός μας. Παίρνουμε ρίσκα για να βελτιώσουμε τη ζωή μας ή να επεκτείνουμε τις γνώσεις μας και με αυτόν τον τρόπο νέες πόρτες ανοίγουν για μας.

Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, η τύχη είναι με το μέρος σας! Είστε γεμάτοι με θετική ενέργεια και αισιοδοξία και με την τεράστια δύναμή σας αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε πρόκληση παρουσιαστεί. Φαίνεται σαν να μπορείτε να πετύχετε τα πάντα, ανεξάρτητα του πόσο μεγάλα είναι τα εμπόδια και έχετε μεγάλη πίστη στις ικανότητές σας. Έχετε καλή κρίση και αγωνίζεστε προκειμένου να υλοποιήσετε τα επεκτατικά σχέδιά σας. Έχετε ισορροπία μεταξύ της επιθυμίας σας να προωθήσετε τους στόχους σας και της ανάγκης σας να δράσετε αμερόληπτα και δίκαια, με αποτέλεσμα να κερδίσετε την εκτίμηση και το σεβασμό των άλλων ανθρώπων. Έχετε έντονη ενεργητικότητα και δύναμη και μπορείτε να φέρετε εις πέρας οποιαδήποτε επίπονη και δύσκολη σωματική εργασία ή να βγείτε νικητές αν ασχολείστε με τον αθλητισμό.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms