31
05
2020

Ζώδια Σήμερα 31 Μαΐου 2020, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 31 Μαΐου 2020 με τις ημερήσιες προβλέψεις από τη Σμάρω Σωτηράκη για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία. Νέες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα, τα αποτελέσματα θα είναι δημιουργικά.

Η παραμονή της Σελήνης στην Παρθένο θα βοηθήσει στο να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς θα βοηθήσει στο να γίνει θετική η σκέψη, φεύγουν οι συναισθηματικές αντιφάσεις και η έντονη επιφυλακτικότητα. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα συζητήσουν ανοιχτά, θα ακουστούν εξομολογήσεις.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω φέρνει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά γεγονότα που θα ενισχύσουν την ψυχολογία και θα βοηθήσουν στο να παρθούν αποφάσεις.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω φέρνει δημιουργικά ανοίγματα. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν καινούργιες ευκαιρίες, οι συνεργασίες θα κυλήσουν ομαλά, κάποιοι θα καταφέρουν να βρουν καινούργια εργασία.

Η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό φέρνει ανοίγματα επικοινωνιακά, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στη συναναστροφή. Έμφαση θα δοθεί στην κοινωνικοποίηση, στη διασκέδαση, και γενικότερα στην ψυχαγωγία. Σε επίπεδο σχέσεων θα υπάρξουν συναισθηματικές συζητήσεις, ανοίγει ο δρόμος για επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις.

Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν ανοιχτά, οι εκδηλώσεις θα είναι άμεσες. Για τους χωρισμένους ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για αναθεωρήσεις και για αποφάσεις επανένωσης. Η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο πού βρίσκεται στον Υδροχόο, η σκέψη θα είναι ρεαλιστική και αντικειμενική, οι αποφάσεις θα είναι σκεπτόμενες και όχι παρορμητικές ή επιπόλαιες.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms