26
02
2020

Ζώδια Σήμερα 26 Φεβρουαρίου 2020, ημερήσιες προβλέψεις

Ζώδια 26 Φεβρουαρίου 2020, ημερήσιες προβλέψεις. Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τι θα συμβεί σήμερα και ποιά αστρολογική όψη σε επηρεάζει. Το ημερήσιο ωροσκόπιο σου εντελώς δωρεάν για να ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε έντονη πνευματική δύναμη και σκέψη. Δημιουργούνται ερεθίσματα για να επικοινωνήσουμε διαμέσου της ομιλίας ή της γραφής, αλλά επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, υπάρχει αναποτελεσματικότητα στο συντονισμό των διαφόρων δραστηριοτήτων μας καθώς επίσης και μπλοκάρισμα στην κινητικότητα και την επικοινωνία. Αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στο να συντονιστούμε με τις απαιτήσεις της εκάστοτε κατάστασης.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, προσέξτε την επικοινωνία και την έκφραση των προθέσεών σας. Λόγω της σύγχυσης του νου σας, μπορεί να υπογράψετε συμβάσεις που να έχουν πρόβλημα αργότερα, αλλά μπορείτε να ασχοληθείτε με οποιοδήποτε είδος εκμάθησης. Εάν έχετε επιχείρηση, περιμένετε και μην υπογράφετε, ούτε να δεσμευτείτε με νέες συμφωνίες. Αν εργάζεστε για κάποιον άλλον, θα είστε πιο απασχολημένοι από ό, τι συνήθως. Οι ανώτεροι σας μπορεί να σας ζητήσουν να έρθουν σε επαφή μαζί σας τώρα. Προσέξτε τα λόγια σας, γιατί θα φαίνεστε δυσνόητοι στους άλλους.

Ο ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη (επιρροή +/-7 ημέρες)

Τώρα ίσως να μην είμαστε αρκετά καλά ενημερωμένοι για κάποια θέματα που μας απασχολούν καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος και ζητάμε έγκριση από τους ανθρώπους που μας μιλάνε. Ακόμη και αν οι απόψεις με κάποια άτομα διίστανται, καταφέρουμε να επιβληθούμε με τα εύστοχα επιχειρήματά μας. Δεν θα πρέπει να κάνουμε οποιοδήποτε άλμα ή να βγάζουμε συμπεράσματα χωρίς να είμαστε σίγουροι για όλα τα γεγονότα. Είμαστε φιλικοί και απολαμβάνουμε να συνομιλούμε με τους άλλους.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, θα είστε πειστικοί ομιλητές αλλά και καλοί ακροατές. Επειδή όμως ο Ερμής είναι ανάδρομος, ελέγξτε την ορθότητα των πληροφοριών που λαμβάνετε. Η φιλική στάση σας μπορεί να σας φέρει επιτυχία σε πολλές προσπάθειες σας, αν και θα υπάρξουν καθυστερήσεις. Οι απαντήσεις σας θα είναι εύστοχες και διεισδυτικές αλλά μπορεί άθελά σας να προκαλείτε τους άλλους. Θα είστε ειλικρινείς, αλλά προσέξτε τα σφάλματά σας και να μη θεωρηθείτε δυσνόητοι. Οι συνομιλίες σας θα είναι έντονες και ζωντανές και έχετε τώρα εξαιρετική ικανότητα συγκέντρωσης, επιβάλλοντας τη γνώμη σας με ένα δυνατό επιχείρημα. Προσέξτε τον τρόπο που εκφράζετε τις απόψεις σας για κάτι που θεωρείται σημαντικό.

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη μας κάνει ευέξαπτους και δεν λαμβάνουμε υπόψη μας τις συνέπειες των πράξεών μας.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms