09
08
2020

Ζώδια Σήμερα 9 Αυγούστου 2020, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 09 Αυγούστου 2020 με τις ημερήσιες προβλέψεις από τη Σμάρω Σωτηράκη για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Αντιπαραθέσεις, εκνευρισμοί ανάγκη για επιβολή.

Για όσο η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό θα υπάρξει ανάγκη για δραστηριοποίηση, οι ενέργειες θα είναι αυθόρμητες και απελευθερωμένες, ο τρόπος σκέψης θα είναι αρκετά αισιόδοξος. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να δείξουν προσοχή στις αντιδράσεις τους, καλό θα είναι να αποφύγουν τις υπερβολές. Ο Ήλιος που βρίσκεται στον Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τη Σελήνη, είναι μια θετική όψη θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, θα υπάρξει διάθεση για ενέργειες δυναμικές.

Οι συζητήσεις θα είναι ευχάριστες, δεν αποκλείεται να ακουστούν εξομολογήσεις. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω, δυσκολία θα υπάρξει στην ισορροπία του συναισθηματικού κόσμου. Δεν θα λείψουν οι ψυχολογικές διακυμάνσεις, η εξισορρόπηση θα είναι δύσκολη. Σε ζητήματα επαγγελματικά και οικονομικά καλό θα είναι να οριοθετηθεί η υπεραισιοδοξία, οι βλέψεις θα πρέπει να είναι εφικτές και οι στόχοι συγκεκριμένοι.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη ίσως να φέρει ένα είδος εσωτερικής αναστάτωσης, ένταση θα υπάρξει τόσο στο συναίσθημα όσο και στην σκέψη. Προσοχή στις αλλοπρόσαλλες ή σπασμωδικές ενέργειες, θα πρέπει να υπάρξει συντονισμός, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι εξάρσεις.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, ενδεχομένως να υπάρξουν συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης οι ανταγωνιστικές διαθέσεις ενδεχομένως να δημιουργήσουν εντάσεις. Ίσως κάποιοι να προσπαθήσουν να επιβληθούν δημιουργώντας αρνητικές αντιδράσεις. Οι εξουσιαστικοί χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν πολύ καλά τη συμπεριφορά τους, αν προσπαθήσουν να πιέσουν ή να κατευθύνουν θα προκαλέσουν αρνητισμό.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω ίσως φέρει εμπόδια σε ζητήματα επαγγελματικά και οικονομικά. Ο τρόπος σκέψης θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τη δράση, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια συναισθηματικά και ψυχολογικά συμπλέγματα.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms