25
05
2020

Ζώδια Σήμερα 25 Μαΐου 2020, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 25 Μαΐου 2020 με τις ημερήσιες προβλέψεις από τη Σμάρω Σωτηράκη για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό. Δυναμισμός, νέες ιδέες, λήψη αποφάσεων.

Ο Άρης από τους Ιχθείς σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία θετική όψη, θα ενισχύσει την δυναμικότητα, η λήψη αποφάσεων θα είναι πιο γρήγορη, γενικότερα στις αντιδράσεις θα υπάρξει ενθουσιασμός. Δεν θα λείψουν οι επαναστατικές τάσεις, οι ενέργειες θα είναι οργανωμένες, στις επιδιώξεις το αποτέλεσμα θα είναι άμεσο.

Στον επαγγελματικό τομέα κάποιοι θα είναι σε θέση να πάρουν τα ηνία, να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να βγουν μπροστά από τα γεγονότα. Ο δυναμισμός σε συνδυασμό με τη δραστηριοποίηση θα κινήσει τα νήματα και θα φέρει θετικό αποτέλεσμα. Δεν θα λείψουν οι αλλαγές και τα απρόοπτα, θα υπάρξει η δυνατότητα να διαφοροποιηθούν τα αρνητικά δεδομένα.

Η Σελήνη περνά στον Καρκίνο, έμφαση θα δοθεί σε ζητήματα αισθηματικής και οικογενειακής φύσης. Οι προσωπικές υποθέσεις μπαίνουν σε προτεραιότητα, στις περιπτώσεις που υπάρχουν οικογενειακά προβλήματα η κατανόηση και η συνεννόηση θα βοηθήσουν στο να δοθούν οι απαιτούμενες λύσεις. Δεν θα λείψουν οι κυκλοθυμίες και οι αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις, εναλλαγές θα υπάρξουν στις διαθέσεις, αναγκαία θα είναι η εσωτερική ισορροπία.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο θα βοηθήσει στο να υπάρξει σταθερότητα στις απόψεις αλλά και στα συναισθήματα. Αναθερμαίνονται και σταθεροποιούνται οι οικογενειακοί δεσμοί. Στον αισθηματικό τομέα στα ζευγάρια οι εκδηλώσεις θα είναι άμεσες και θερμές.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη στους Ιχθείς φέρνει αισιοδοξία, πρόσχαρες θα γίνουν οι διαθέσεις. Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι αρκετά δυναμικές, τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν ξεκάθαρα.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms