07
08
2020

Ζώδια Σήμερα 7 Αυγούστου 2020, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 07 Αυγούστου 2020 με τις ημερήσιες προβλέψεις από τη Σμάρω Σωτηράκη για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Αφροδίτη στον Καρκίνο. Ανάγκη για σταθερές σχέσεις και για συναισθηματική ισορροπία.

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, έμφαση θα δοθεί στην σταθεροποίηση και στην κατοχύρωση. Θα υπάρξει ανάγκη για δέσμευση, για δημιουργία οικογένειας και γενικότερα για συναισθηματική αρμόνια. Δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν σε μακροχρόνιο δεσμό, ανοίγει ο δρόμος για ενέργειες και αποφάσεις που θα έχουν μελλοντικό αντίκτυπο.

Οι βλέψεις θα επικεντρωθούν στην εξασφάλιση και στην κατοχύρωση τόσο την οικονομική, όσο και την αισθηματική. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για σύσφιξη οικογενειακών σχέσεων αλλά και φιλικών δεσμών. Δεν αποκλείεται να βγουν στο προσκήνιο ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την ακίνητη περιουσία, θα υπάρξει δυνατότητα τακτοποίησης.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι αγχωτικοί χαρακτήρες, αναγκαίο θα είναι να ελέγξουν το άγχος τους. Δεν θα λείψουν οι κυκλοθυμίες και οι συναισθηματικές εναλλαγές, οι ψυχολογικά πιεσμένοι θα πρέπει να προσέξουν τις αντιδράσεις τους.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην τόνωση της αυτοπεποίθησης, οι ενέργειες θα είναι δυναμικές και οι αποφάσεις ουσιαστικές.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα βοηθήσει στο να οργανωθούν οι ενέργειες, οι επαγγελματικές διεκδικήσεις θα είναι μελετημένες, θα αποτραπούν οι υπερβολές και οι σπασμωδικές ενέργειες. Οι συναισθηματικοί χαρακτήρες θα καταφέρουν να βάλουν μπροστά τη λογική και να πάρουν προσγειωμένες αποφάσεις.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη που βρίσκεται στους Διδύμους θα υπάρξουν αμφιταλαντεύσεις, θα είναι δύσκολο να παρθούν τελεσίδικες αποφάσεις.

Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό θα βοηθήσει στον αυθορμητισμό, οι ενέργειες θα είναι απελευθερωμένες, θα υπάρξει αυτοπεποίθηση και ανάγκη για δραστηριοποίηση.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms