23
11
2020

Ζώδια Σήμερα 23 Νοεμβρίου 2020, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 23 Νοεμβρίου 2020 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Σύνοδος Σελήνης με Ποσειδώνα - Συναισθηματική σύγχυση, αβεβαιότητα.

Η παραμονή της Σελήνης στους Ιχθείς ενισχύει τη διαίσθηση, έντονα θα είναι τα συναισθήματα, εφικτή θα είναι η κατανόηση κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. Προσοχή στην ονειροπόληση, στην αδυναμία συγκέντρωσης και στην αναποφασιστικότητα, καλό θα είναι να οριοθετηθεί η ανάγκη για απόδραση από την πραγματικότητα. Στις συζητήσεις θα υπάρξει συγκατάβαση και διάθεση για αποδοχή, οι προβληματισμένοι ή συναισθηματικά ευάλωτοι θα καταφέρουν να βρουν την υποστήριξη και τη συμπαράσταση που αναζητούν.

Σε θέματα οικονομικά αλλά και αισθηματικά προσοχή στις ψευδαισθήσεις και στις αυταπάτες. Η χρονική στιγμή δεν θα είναι σωστή για μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, καλό θα είναι να δοθεί μεγάλη προσοχή στα ρίσκα και στις πρωτοβουλίες. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους παρελθοντικά πρόσωπα, προσοχή στους έντονους ενθουσιασμούς.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που βρίσκεται στον Σκορπιό είναι μία θετική όψη, αιχμηρή θα είναι η αντίληψη, θα υπάρξει ευστροφία και οξυδέρκεια. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης ευνοϊκά θα είναι τα ανοίγματα, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για διεκπεραιώσεις συμφωνίες και χρηματικές τακτοποιήσεις. Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για συζητήσεις συναναστροφές και για νέες γνωριμίες. Αν οι εκδηλώσεις είναι άμεσες και ξεκάθαρες το αποτέλεσμα θα είναι θετικό, οι εξελίξεις θα είναι ιδιαιτέρως δημιουργικές.

Οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η καχυποψία και η δυσπιστία, προσοχή στις υπερβολές και στις άτοπες ανασφάλειες. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα δεν αποκλείεται να φέρει συναισθηματικά μπερδέματα, η σκέψη ενδεχομένως να γίνει αμφίδρομη, θα υπάρχουν εσωτερικές αμφιταλαντεύσεις. Ελλοχεύει κίνδυνος για αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν οι γρήγορες και επιφανειακές αποφάσεις.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms