29
02
2020

Ζώδια Σήμερα 29 Φεβρουαρίου 2020, ημερήσιες προβλέψεις

Ζώδια 29 Φεβρουαρίου 2020, ημερήσιες προβλέψεις. Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τι θα συμβεί σήμερα και ποιά αστρολογική όψη σε επηρεάζει. Το ημερήσιο ωροσκόπιο σου εντελώς δωρεάν για να ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου.

Ο ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα σκεφτόμαστε έντονα το παρελθόν και εκφράζουμε ριζοσπαστικές και ασυνήθιστες απόψεις που έχουν σκοπό να ανατρέψουν τις ιδέες του παρελθόντος. Οι παρελθούσες εμπειρίες μας, μας δίνουν μεγάλη ευρηματικότητα ενώ μπορούμε να βρούμε νέες λύσεις στα προβλήματά μας. Έχουμε έντονη διορατικότητα και επιζητάμε την πρωτοτυπία. Είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε τους άλλους με τις σωστές συμβουλές μας που βασίζονται στις εμπειρίες του παρελθόντος. Έχουμε εξαιρετική επιδεξιότητα και οι συνομιλίες μας γίνονται με γρήγορο ρυθμό.

Ταύροι, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, αυτή είναι μια στιγμή μεγάλης έμπνευσης για σας. Η διαίσθησή σας είναι αυξημένη και είναι πιθανό να προβάλετε νέες ιδέες και μοναδικούς τρόπους επίλυσης των προβλημάτων του παρελθόντος. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αποπερατώσετε μια ημιτελή γνώση, κυρίως σε σχέση με την τεχνολογία, ή να επισκεφτείτε ένα μέρος όπου σας έχει χαρίσει στο παρελθόν χαρά και ενθουσιασμό. Είναι πιθανό να κάνετε μια σημαντική ανακάλυψη, επειδή το μυαλό σας είναι πιο δεκτικό σε εκκεντρικούς τρόπους θεώρησης των πραγμάτων. Δεν θέλετε να κάνετε τώρα οποιαδήποτε δουλειά που απαιτεί προσεκτική και πειθαρχημένη σκέψη, αλλά ούτε και καμία αγγαρεία.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Υπάρχει ισχυρή επιθυμία για να βιώσουμε το συναίσθημα μέσα από τη σεξουαλική πράξη στη σχέση μας. Κυριαρχεί η κτητικότητα και η ζήλια καθώς επίσης και έντονη σεξουαλική ένταση. Τα συναισθήματα είναι τώρα μυστικά και δημιουργούν εσωτερικές συγκρούσεις. Διακατεχόμαστε από άστατες επιθυμίες και μεταβαλλόμενες προτιμήσεις, έτσι μπορεί να είναι δύσκολο να ικανοποιήσουμε τον εαυτό μας ή τους γύρω μας. Είναι ίσως καλύτερα να περιμένουμε προτού δεσμευτούμε σε κάτι ή με κάποιο άτομο που ποθούμε.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, θα παρατηρήσετε ότι η ένταση των συναισθημάτων σας στην ερωτική σας ζωή θα αυξηθεί. Στη σχέση σας, ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με θέματα κτητικότητας και ζήλιας ή συναισθηματική χειραγώγηση ή ακόμα και εκβιασμό. Θέματα εξουσίας και ελέγχου σας απασχολούν έντονα αυτή τη στιγμή. Μπορεί να αισθανθείτε περίεργες ερωτικές δονήσεις για κάποιο άτομο που σας φαίνεται πολύ γοητευτικός και ενδιαφέρον, για άγνωστους όμως λόγους. Εάν ξεκινάτε μια νέα σχέση τώρα, να είστε πολύ προσεκτικοί καθώς μπορεί να είναι μια «μοιραία έλξη» που μπορεί να τελειώσει άσχημα.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα μπορεί να κινητοποιηθούμε για να βοηθήσουμε κάποια αγαπημένα μας πρόσωπα.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms