04
03
2021

Ζώδια Σήμερα 4 Μαρτίου 2021, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 04 Μαρτίου 2021 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Είσοδος του Άρη στους Διδύμους - Δυναμικότητα, δραστηριοποίηση

Ο Άρης κάνει την είσοδο του στους Διδύμους θα εκδηλωθεί ανάγκη για ανάληψη πρωτοβουλιών, την εμφάνιση τους θα κάνουν νέες ιδέες, θα υπάρξει διάθεση για τολμηρές ίσως και κάπως ασυνήθιστες ενέργειες. Για τους ανήσυχους και ανεξάρτητους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να προσαρμοστούν σε συνθήκες που δεν τους ικανοποιούν, επιθυμία θα είναι να βγουν από τη ρουτίνα. Έμφαση θα δοθεί στις δραστηριότητες, στις περιπέτειες, στο φλερτ και γενικότερα σε οτιδήποτε μπορεί να προσφέρει θετικότητα και ανανέωση. 

Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν τα ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και απελευθερωμένες, θα ακουστούν φιλοφρονήσεις, στις συζητήσεις τα λόγια θα είναι ενθαρρυντικά. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης θα προκύψουν δημιουργικά ανοίγματα, οι ευκαιρίες θα πρέπει να αξιοποιηθούν με αμεσότητα, ωστόσο θα πρέπει να οριοθετηθεί ο ενθουσιασμός. 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό, στρατηγικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, η διαίσθηση θα είναι έντονη, προσοχή στην καχυποψία, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφιβολία. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή και τον Δία ίσως να οδηγήσει σε επιπόλαιες ενέργειες, οι προσεγγίσεις και γενικότερα οι πράξεις θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η υπερβολή κυρίως στην αισιοδοξία και στην αυτοεκτίμηση.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα φέρνει χαρά και αισιοδοξία, έκταση θα έχει η φαντασία, κάποιοι θα μπορέσουν να οραματιστούν και να προχωρήσουν τα βήματά τους βγαίνοντας από την αναστολή.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα δεν αποκλείεται να φέρει αποκαλυπτικά συμβάντα, αλήθειες θα βγουν στο φως, έρχονται συνειδητοποιήσεις που θα παίξουν βασικό ρόλο στη διαμόρφωση απόψεων και αποφάσεων. 

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Πρόβλεψη με sms