24
06
2024

Ζώδια Σήμερα 24 Ιουνίου 2024, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 24 Ιουνίου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο: Συλλογικές δραστηριότητες

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Υδροχόο, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις πρωτοποριακές ιδέες, στην τεχνολογία, στη μελλοντική εξέλιξη. Έμφαση θα δοθεί στην κοινωνική δικτύωση, στις γνωριμίες, στις φιλίες, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για κοινωνικές δραστηριότητες και συλλογική δράση. Θα υπάρξει ευαισθητοποίηση δεν θα λείψουν οι ενέργειες αλληλεγγύης και προσφοράς.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμό και μεθοδικότητα, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι παρορμητικές επιλογές. Τα ρίσκα που θα παρθούν θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα, ελλοχεύει κίνδυνος κάποιοι να υπερεκτιμήσουν τις δυνατότητές τους και να οδηγηθούν σε ανέφικτες προσδοκίες. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για συναναστροφές και νέες γνωριμίες.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα εύκολη θα κάνει την εκδήλωση των συναισθημάτων, στις συζητήσεις δεν αποκλείεται να ακουστούν εξομολογήσεις. Άνοιγμα θα υπάρξει για ξεκαθαρίσματα που θα διώξουν την αμφιβολία και θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις. Ευνοούνται επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης, τα χαρακτηριστικά θα είναι φαντασία, έμπνευση, δημιουργικό πνεύμα.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία φέρνει ανοίγματα για δικτύωση και κοινωνικοποίηση, θα προκύψουν γνωριμίες που θα μπορούν να αξιοποιηθούν και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για διεκπεραιώσεις και διακανονισμούς, καλό θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή. Με τη Σελήνη σύνοδο με τον Πλούτωνα τα ζευγάρια θα πρέπει να αποφύγουν τις σκηνές ζηλοτυπίας, οι διαθέσεις ενδεχομένως να είναι κτητικές.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms