03
03
2024

Ζώδια Σήμερα 3 Μαρτίου 2024, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 03 Μαρτίου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Αντισυμβατικές διαθέσεις

Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, είναι μία όψη που δεν αποκλείεται να φέρει ένα είδος εσωτερικής σύγχυσης, τα συναισθήματα ενδεχομένως να είναι κάπως μπερδεμένα, θα υπάρχει ένταση. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια προσοχή στις αντισυμβατικές διαθέσεις και στις βαρύγδουπες δηλώσεις. Για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να αποδεχτούν καταστάσεις ρουτίνας, ίσως να θελήσουν να βγουν από τις προκαθορισμένες επιθυμίες και συνήθειες.

Οι απογοητευμένοι δεν αποκλείεται να πάρουν την απόφαση με τερματίσουν τη σχέση τους, ωστόσο οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και όχι παρορμητικές. Σε θέματα οικονομικής φύσης προσοχή στις σπασμωδικές ενέργειες και στις αντιδραστικές επιλογές. Τα βήματα θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα, απαραίτητο θα είναι ο τρόπος σκέψης να είναι προνοητικός.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Κρόνο προσοχή στις αρνητικές σκέψεις, θα χρειαστεί αισιοδοξία, η προσκόλληση στην αρνητική πλευρά των καταστάσεων θα οδηγήσει σε άρνηση, αδράνεια και αποστασιοποίηση. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για αποφάσεις, θα πρέπει να δοθεί χρόνος στα γεγονότα, αναγκαίο θα είναι να αποφευχθεί η εσωτερική πίεση.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη είναι μία θετική όψη που θα βοηθήσει στην ενίσχυση της δυναμικότητας και της αυτοπεποίθησης. Θα υπάρχει δυνατότητα οι σκέψεις και τα συναισθήματα να μπουν σε τάξη. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η συγκέντρωση στους στόχους.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση