25
02
2020

Ζώδια Σήμερα 25 Φεβρουαρίου 2020, ημερήσιες προβλέψεις

Ζώδια 25 Φεβρουαρίου 2020, ημερήσιες προβλέψεις. Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τι θα συμβεί σήμερα και ποιά αστρολογική όψη σε επηρεάζει. Το ημερήσιο ωροσκόπιο σου εντελώς δωρεάν για να ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Άρη (επιρροή +/-7 ημέρες)

Τώρα έχουμε ηγετικές ικανότητες και την αυτοπεποίθηση να τις χρησιμοποιήσουμε δημιουργικά και δίκαια. Το θάρρος και η αντοχή μας, μας επιτρέπουν να φέρουμε εις πέρας πολύ απαιτητικές εργασίες. Έχουμε ευγενή άμιλλα και ανταγωνισμό και είμαστε ειλικρινείς με τους άλλους. Αν και μπορεί να συμπεριφερόμαστε αυθόρμητα, οι ενέργειές μας είναι αποτελεσματικές και έχουν στόχο την επιδίωξη ενός σκοπού. Μπορούμε να εκφράσουμε τις δημιουργικές ικανότητές μας με τέτοιο τρόπο ώστε να επωφεληθούμε από αυτές. Έχουμε άφθονη ενέργεια που στηρίζει τους στόχους μας και εκφράζει τα ταλέντα μας.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, είστε αποτελεσματικοί στην εκτέλεση των καθηκόντων σας και δεν σας αμφισβητούν ή σας απειλούν, οπότε και μπορείτε να πάρετε τα καλύτερα. Μπορείτε εύκολα να κερδίσετε την έγκριση και το θαυμασμό των άλλων και να ενθαρρύνετε μια σχέση με κάποιον, αν είστε γυναίκα, που πληροί όλες σας τις προσδοκίες για τον ιδανικό σύντροφο. Αποδέχεστε τους ανθρώπους για αυτό που είναι και αναμένετε την ίδια μεταχείριση. Είστε ευχαριστημένοι με τις φιλοδοξίες σας και εργάζεστε επιμελώς και με ενθουσιασμό. Είστε σε θέση τώρα να βρείτε τρόπους για την επίλυση προβληματικών καταστάσεων. Πιστεύετε στις ικανότητές σας, θέτοντας στόχους που κατευθύνονται στην επιτυχία. Η εντιμότητα και η ηθική ακεραιότητα είναι ιδιότητες που σέβονται οι άλλοι σε σας και το ίδιο αναμένετε κι εσείς από τους άλλους. Ευκαιρίες για νέες διαπροσωπικές επαφές σας επιτρέπουν να αποκτήσετε κοινωνική υπόληψη και σεβασμό.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό (επιρροή + 2 ημέρες)

Ευνοούνται τα νέα προγράμματα και ξεκινήματα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε υπομονή και ανιδιοτέλεια και να εκμεταλλευτούμε τις νέες ευκαιρίες. Έχουμε μία ισχυρή επιθυμία να αρχίσουμε κάτι καινούργιο στην ζωή μας. Υπάρχει ένα ένστικτο για να αρχίσει κάτι νέο, καθώς το μυαλό μας είναι έτοιμο να το πράξει. Οι πρωτοποριακές ενέργειες είναι τώρα ισχυρές, και αισθανόμαστε ενεργητικοί, δυναμικοί, αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις. Μπορεί επίσης να γίνουμε αδέξιοι και παρορμητικοί τώρα. Η περίσσεια ενέργεια είναι καλύτερο να διοχετευτεί σε σωματική δραστηριότητα. Ευνοούνται οι γρήγορες ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα καθώς και αυτές που προβάλλουν τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας, αν και οι αντοχές μας μπορεί να είναι μειωμένες. Θα πρέπει να προσέξουμε την υπεροψία μας, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις και ξεκινώντας από βραχυπρόθεσμα σχέδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα, είτε αυτό αφορά μια ερωτική σχέση ή μια επιχείρηση ή να πουλήσετε το σπίτι σας. Θα έχετε δυναμισμό, είτε για μια συνέντευξη για δουλειά ή σε ένα ερωτικό ραντεβού. Μπορείτε να πάτε μπροστά και να αρχίσετε ένα νέο έργο ή να προσπαθήσετε να πουλήσετε την ιδέα σας στους άλλους. Μπορείτε να ονειρευτείτε τα καλύτερα και τα μεγάλα και η ψυχή σας αναζητά τα πάθη.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο τονίζονται η σεξουαλική αποδοχή, η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και η οικονομική και επαγγελματική ισχύς.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms