12
08
2020

Ζώδια Σήμερα 12 Αυγούστου 2020, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 12 Αυγούστου 2020 με τις ημερήσιες προβλέψεις από τη Σμάρω Σωτηράκη για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Σελήνη στους Διδύμους. Αισιοδοξία, δραστηριοποίηση, κοινωνικές επαφές.

Για όσο η Σελήνη θα παραμένει στον Ταύρο θα υπάρχει ανάγκη για συναισθηματική ισορροπία, ωστόσο σε ζητήματα αισθηματικής φύσης θα πρέπει να δοθεί προσοχή στο θέμα της κτητικότητας. Δεν θα λείψουν συναισθήματα ζήλιας, ίσως κάποιοι να κλειδώσουν τον εσωτερικό τους κόσμο και να βγάλουν αρνητική στάση.

Αναγκαίο θα είναι να ξεκαθαριστούν τα ζητήματα που προκαλούν αμφιβολίες και αμφισβητήσεις. Στις συζητήσεις καλό θα είναι να υπάρξει ειλικρίνεια και εξωτερίκευση, η αδιαλλαξία και το πείσμα θα φέρουν αρνητικά αποτελέσματα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω φέρνει θετικές ειδήσεις που θα ανανεώσουν τον τρόπο σκέψης, ενισχύεται η αυτοπεποίθηση, θα υπάρξει διάθεση για δυναμικές ενέργειες.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω βάζει φρένο στα εμπόδια και στις δυσκολίες, θα υπάρξουν ανοίγματα τόσο σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής.

Το πέρασμα της Σελήνης από τον Ταύρο στους Διδύμους φέρνει αλλαγές στις διαθέσεις, θα υπάρξει αισιοδοξία και ανάγκη για έντονη κοινωνική ζωή. Ανοίγει ο δρόμος για συναναστροφές, θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες.

Προσοχή στα συναισθηματικά διλήμματα δεν θα λείψουν οι διχασμοί, για κάποιους θα είναι δύσκολο να αποφασίσουν και να κατασταλάξουν. Οι ανεξάρτητοι χαρακτήρες θα μείνουν μακριά από υποσχέσεις και δεσμεύσεις, στον αισθηματικό τομέα είναι πολύ πιθανόν να δείξουν προτίμηση στις εφήμερες σχέσεις. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης προσοχή στις υπερβολές και στις βιαστικές ή μη σκεπτόμενες αποφάσεις.

Σε οικονομικά ρίσκα ίσως να είναι απαραίτητη η  συμβουλή  αρμόδιου επαγγελματία. Έμφαση θα δοθεί στη διασκέδαση και στις κοινωνικές επαφές, θα υπάρξει ανάγκη για κοινωνικοποίηση, ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για καινούργιες γνωριμίες.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms