Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ιχθύς Σήμερα - 28 02 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 561

Οι ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ σήμερα για αισθηματικά και επαγγελματικά.

Ιχθείς σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σας

Ιχθύες, ήρθε η στιγμή να απομακρυνθείς από όλους καθώς θέλεις να αναλογιστείς καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να στιγματίζουν. Αυτό οδηγεί σε λανθασμένες σκέψεις και έντονα ξεσπάσματα που θα ενοχλήσουν τόσο στη δουλειά όσο και στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η μέρα είναι ιδανική για να κλείσεις τις υποθέσεις που εκκρεμούν και μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Το μυαλό όμως ταξιδεύει και καλείσαι να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος για να μπορέσεις να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πιθανή αναστάτωση χαλάει το πρόγραμμά σου και οδηγεί σε ξεσπάσματα που θα αιφνιδιάσουν τον συναδελφικό περίγυρο.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά

Φρόντισε να κρατήσεις το ρομαντικό στοιχείο στα ύψη και να μην εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις λόγω του έντονου εκνευρισμού που σε διακατέχει. Αυτό θα είναι το κρίσιμο για να επικρατήσει ηρεμία στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος καλείσαι να διαχειριστείς ξαφνικές επιστροφές προσώπων του παρελθόντος  που θα προκαλέσουν έντονη αναστάτωση.

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
28-02-2021 02:29:17
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
xamili-xrewsh-mono-gia-shmera