Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ιχθύς Σήμερα - 05 12 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 559

Ο Ιχθύς Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου. Μάθε αν είναι μια ιδανική για εσένα ημέρα και διάβασε την πρόβλεψη για Ιχθύς Σήμερα μάθε όλα όσα σε απασχολούν στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ιχθύς Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να είσαι το πρωταγωνιστικό πρόσωπο σε όποια παρέα κι αν βρεθείς καθώς εντυπωσιάζεις με το δυναμισμό και την ενεργητικότητά σου. Φρόντισε μόνο να μην γίνεσαι άκρως υποκειμενικός και εγωκεντρικός με τη συμπεριφορά σου γιατί είναι αυτό που θα δημιουργήσει έντονη νευρικότητα και θα οδηγήσει σε καυγάδες με το ταίρι τους συνεργάτες σου. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό φτιάχνει τη διάθεση σου και δεν αποκλείεται να εκμεταλλευτείς προσκλήσεις για διασκέδαση και ξεφάντωμα που θα δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για ένα υπέροχο βράδυ.

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για τις 9 ως 15/12/2019. Δες το video!

Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα εξέφρασε πιθανές ανάγκες που έχεις από το ταίρι σου και να είσαι βέβαιος ότι θα γίνουν αντιληπτές και κατανοητές. Αν είσαι ελεύθερος/η εντυπωσιάζεις με το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο και το κέφι σου και αυτό λειτουργεί σαν μαγνήτης σε πιθανές νέες γνωριμίες.

Ετήσιες προβλέψεις 2020! Πως θα είναι το νέο έτος γι’ σένα Ιχθύ μου; Διάβασε ΕΔΩ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
05-12-2019 21:18:58
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms