Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ιχθύς Σήμερα - 18 02 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 559

Ο Ιχθύς Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου. Μάθε αν είναι μια ιδανική για εσένα ημέρα και διάβασε την πρόβλεψη για Ιχθύς Σήμερα μάθε όλα όσα σε απασχολούν στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ιχθύς Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις που απορρέουν από την καθημερινότητα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα δείχνει πως αυτές θα είναι το φόρτε σου. Εκμεταλλεύσου την όρεξη και τη διάθεση που θα έχεις να ξεμπερδεύεις μαζί τους καθώς είναι σίγουρο πως θα τα καταφέρεις. Καλό θα ήταν να αφήνεις κενά διαστήματα από τη μία δουλειά στην άλλη προκειμένου να μπορείς και να ξεκουράζεσαι, αλλά και να είσαι πιο ευέλικτος/η σε περίπτωση που υπάρξουν κάποιες αλλαγές. Για έξτρα ενέργεια μην ξεχάσεις να εφοδιάσεις τον οργανισμό σου με τις απαραίτητες βιταμίνες.

Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι πιθανόν να μην καταφέρεις να δεις το/η σύντροφό σου λόγο των υποχρεώσεων που θα προκύψουν. Να θυμάσαι πως αυτό θα είναι καλύτερο από το να τον/ην δεις και να είσαι με το ρολόι στο χέρι ή να του/ης μεταφέρεις τον εκνευρισμό της ημέρας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει σε ένα μέρος όπου πας σχεδόν καθημερινά, όπως είναι το μέρος που παίρνεις τον καφέ σου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-02-2019 13:56:09
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι