Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ιχθύς Σήμερα - 19 12 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 559

Ο Ιχθύς Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου. Μάθε αν είναι μια ιδανική για εσένα ημέρα και διάβασε την πρόβλεψη για Ιχθύς Σήμερα μάθε όλα όσα σε απασχολούν στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ιχθύς Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Σήμερα θα είσαι εξπέρ στις δημόσιες σχέσεις και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς καθώς μπορεί να βγεις πολύ κερδισμένος/η είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να ενισχύει το πείσμα σου, το οποίο θα σου χρειαστεί προκειμένου να επιτύχεις οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό σου. Η αντίθεση που σχηματίζει το πρωί με την Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να βγεις έξω, να κάνεις μία βόλτα στα μαγαζιά και να ψωνίσεις κάτι για εσένα, κάτι που σχετίζεται με την εξωτερική σου εμφάνιση. Δεν πειράζει αν υποκύψεις στον πειρασμό καθώς ακόμα και αυτό χρειάζεται σε ορισμένες περιπτώσεις.

Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα αν επιλέξετε να την περάσετε εκτός σπιτιού, για να συναντήσετε και κόσμο. Αν είσαι ελεύθερος/η οι δημόσιες σχέσεις θα έχουν πολύ θετικά αποτελέσματα για την προσωπική σου ζωή!

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-12-2018 00:57:13
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms