Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Ιχθύς Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 551

Ο Ιχθύς Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου. Μάθε αν είναι μια ιδανική για εσένα ημέρα και διάβασε την πρόβλεψη για Ιχθύς Σήμερα μάθε όλα όσα σε απασχολούν στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ιχθύς Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Το ενδιαφέρον σου προς στις φιλικές σου σχέσεις θα είναι έντονο και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα τονίσει τους δεσμούς με τους ανθρώπους που μοιράζεσαι κοινές απόψεις και ιδέες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τους φίλους σου ακόμα και με μια ασήμαντη αφορμή. Οι υπερβολές σε όλα ακόμα και στα λόγια θα είναι κύριο στοιχείο της ημέρας και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η αν δεν θέλεις να πεις λόγια που πληγώνουν, τα οποία μετά θα μετανιώσεις αλλά η ζημιά θα έχει γίνει.

Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά:

Απόφυγε να μεταφέρεις τον εκνευρισμό που σου προκάλεσε κάποιος φίλος/η σου στη σχέση σου αλλά και το αντίθετο. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου πρόσεξε τις κινήσεις και τις αντιδράσεις σου σε μια γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα καθώς η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-11-2017 20:18:53
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι