Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Ιχθύς Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 544

Ο Ιχθύς Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου. Μάθε αν είναι μια ιδανική για εσένα ημέρα και διάβασε την πρόβλεψη για Ιχθύς Σήμερα μάθε όλα όσα σε απασχολούν στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ιχθύς Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Σήμερα θα θελήσεις να ασχοληθείς με θέματα σπιτιού καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους θα προκαλέσει κινητικότητα εντός οικίας. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σου υπενθυμίσει πως έχεις και επαγγελματικές εκκρεμότητες που πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους. Το στοίχημα της ημέρας είναι να καταφέρεις να βρεις μια ισορροπία ανάμεσα σε οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Αν δεν το κάνεις θα αισθανθείς πιεσμένος/η και μπορεί να χάσεις τη ψυχραιμία σου.

Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα θα ξεχάσεις για λίγο τα αισθήματα αγάπης που τρέφεις για το ταίρι σου και δεν θα του χαριστείς καθώς θα γίνεις επικριτικός/η απέναντι του. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα που θα έχει την αποδοχή του κοινωνικού σου περιβάλλοντος θα σου τραβήξει την προσοχή. Τι θα αντιμετωπίσεις σήμερα Ιχθύ στα αισθηματικά σου; Θα έρθεις κοντά με το πρόσωπο που αγαπάς; Είμαι η Σμάρω Σωτηράκη κάλεσε εμένα και τους συνεργάτες μου στο 14540 για την προσωπική σου πρόβλεψη μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-23T06:15:26
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι