Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Ιχθύς Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 543

Ο Ιχθύς Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου. Μάθε αν είναι μια ιδανική για εσένα ημέρα και διάβασε την πρόβλεψη για Ιχθύς Σήμερα μάθε όλα όσα σε απασχολούν στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ιχθύς Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Σήμερα θα σε απασχολήσουν θέματα της οικογένειας σου καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου εκεί. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, θα σε γεμίσει αισιοδοξία και θα σε βοηθήσει να δεις τη θετική πλευρά, ακόμα και των διαφωνιών που μπορεί να προκύψουν. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, δεν θα σου προσφέρει ευθυκρισία και θα σε κάνει να πιστέψεις πως έχεις δίκιο σε όλα!

Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά:

Το ταίρι σου είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύεσαι, όμως σήμερα καλό θα ήταν να πάρεις αποφάσεις που αφορούν εσένα μόνος/η σου καθώς πρέπει να αναλάβεις την ευθύνη των αποφάσεών σου! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μην εμπιστευτείς μια νέα γνωριμία και κράτησε τις επιφυλάξεις σου. Τι θα αντιμετωπίσεις σήμερα Ιχθύ στα αισθηματικά σου; Θα έρθεις κοντά με το πρόσωπο που αγαπάς; Είμαι η Σμάρω Σωτηράκη κάλεσε εμένα και τους συνεργάτες μου στο 14540 για την προσωπική σου πρόβλεψη μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-26T14:03:38
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι