Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ιχθύς Σήμερα - 16 02 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 559

Οι ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ σήμερα από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη για αισθηματικά και επαγγελματικά.

Ιχθείς σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σας

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς είναι αυτές που λειτουργούν θετικά στην ψυχολογία σου και σου δημιουργούν έντονο άγχος. Η επιθυμία να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι έχεις αναλάβει είναι δεδομένη, αυτό όμως που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι η νευρικότητα μπορεί να κυριαρχήσει και να σε οδηγήσει σε συγκρούσεις που τελικά δεν ωφελούν τις όποιες προσπάθειές σου. Εκμεταλλεύσου τις όποιες ευκαιρίες σου δίνονται για να δείξεις τις ικανότητές σου καθώς μόνο έτσι μπορείς να προχωρήσεις σε ανώτερο επίπεδο.

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά

Σήμερα μην διστάσεις να έχεις δίπλα σου το ταίρι σου σε κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να προκύψουν καθώς μπορείτε να περάσετε υπέροχα μαζί. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να έρθει νέα γνωριμία άκρως σημαντική για εσένα.

Ο Ιχθύς το 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη.

Ετήσιες προβλέψεις 2020! Πως θα είναι το νέο έτος γι’ σένα Ιχθύ μου; Διάβασε ΕΔΩ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-02-2020 20:38:17
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms