Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ιχθύς Σήμερα - 20 06 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 557

Ο Ιχθύς Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου. Μάθε αν είναι μια ιδανική για εσένα ημέρα και διάβασε την πρόβλεψη για Ιχθύς Σήμερα μάθε όλα όσα σε απασχολούν στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ιχθύς Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Σήμερα είναι πιθανό να πιστέψεις πως για όλα φταίνε οι άλλοι και θα αναζητήσεις το φταίξιμο είτε στο/η σύντροφο σου είτε στους συνεργάτες σου. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τους Διδύμους θα μεταφέρει την αναστάτωση που νιώθεις μέσα σου και στις σχέσεις σου καθώς θα είναι δύσκολο να μείνουν ανεπηρέαστες. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και θα σε κάνει αρκετά εσωστρεφή καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως όσο λιγότερο μιλήσεις σήμερα τόσο μικρότερα προβλήματα θα δημιουργηθούν. Προσπάθησε να βρεις μία χρυσή τομή και μην ψάχνεις λύσεις στα άκρα καθώς αυτό θα επιδεινώσει το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα θα χρειαστεί να προσπαθήσεις προκειμένου να εξακολουθήσει να υπάρχει ένα καλό κλίμα στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου καθώς εσύ ο/η ίδιος/α με κάποιο τρόπο θα σαμποτάρεις τον εαυτό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μη δράσεις παρορμητικά σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα καθώς η ημέρα δεν ευνοεί τις αυθόρμητες κινήσεις.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-06-2018 01:10:33
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι