Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ιχθύς Σήμερα - 20 01 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 559

Ο Ιχθύς Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου. Μάθε αν είναι μια ιδανική για εσένα ημέρα και διάβασε την πρόβλεψη για Ιχθύς Σήμερα μάθε όλα όσα σε απασχολούν στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ιχθύς Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που μπορεί να έχεις, αφού εκνευρισμός κυριαρχεί και το άγχος αυξάνεται κατακόρυφα ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Καθοριστικό είναι να μπορέσεις να συγκρατήσεις την αδιαλλαξία σου για να μην αντιπαρατεθείς με ανώτερους. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορεί να αυξήσει κατακόρυφα τη νευρικότητα καθώς πιθανά να θεωρείς ότι αυτό που κυρίως θέλεις σήμερα είναι να περάσεις όμορφα και να διασκεδάσεις αφήνοντας μακριά υποχρεώσεις καριέρας του σε πιέζουν.

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για τις 29 ως 26/1/2020. Δες το video!

Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα η ένταση από τα επαγγελματικά σου είναι βασικό να μην εκτονωθεί στο ταίρι σου γιατί συγκρούσεις θα είναι έντονες. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, η εσωτερική σου σύγκρουση όμως είναι έντονη και δεν σου επιτρέπει ξεκάθαρα να κινηθείς.

Ο Ιχθύς το 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη.

Ετήσιες προβλέψεις 2020! Πως θα είναι το νέο έτος γι’ σένα Ιχθύ μου; Διάβασε ΕΔΩ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-01-2020 16:13:31
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms