Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ιχθύς Σήμερα - 23 10 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 559

Ο Ιχθύς Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου. Μάθε αν είναι μια ιδανική για εσένα ημέρα και διάβασε την πρόβλεψη για Ιχθύς Σήμερα μάθε όλα όσα σε απασχολούν στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ιχθύς Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα και σου δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα καθημερινότητας και εργασίας που μπορεί να σε απασχολεί. Φρόντισε να περιορίσεις το άγχος και την επικριτική διάθεση που σε διέπει γιατί θα αντιδράσουν έντονα πρόσωπα από το συναδελφικό περιβάλλον να είσαι βέβαιος γι’ αυτό. Το στρες μπορεί να εκτονωθεί μέσω της γυμναστικής και έτσι να βρεις την ψυχική ηρεμία και την ενέργεια που χρειάζεσαι για να ανταπεξέλθει στο δύσκολο πρόγραμμα που έχεις. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στο Σκορπιό μπορεί να σε βάλει σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα από τον εργασιακό περίγυρο προκαλώντας προβλήματα και εμπόδια στην επίλυση ζητημάτων που σε απασχολούν.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Έρχονται ετήσιες προβλέψεις για το 2020 από την Σμάρω Σωτηράκη αποκλειστικά στο κανάλι μας στο you tubeΚάνε τώρα εγγραφή για να τις δεις πρώτος!

Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα η ένταση που επικρατεί λόγω των καθημερινών υποχρεώσεων πιθανό είναι να εκτονωθούν στην προσωπική σου ζωή προκαλώντας προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση το άγχος και νευρικότητα δεν αφήνουν περιθώρια για ερωτικό παιχνίδι και δράση.

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει ότι 4 ζώδια θα έχουν επιστροφές από παρελθόν αυτήν την εβδομάδα! Το δικό σου τηλέφωνο θα χτυπήσει για επανασύνδεση; ΔΕΣ αν εννοεί το δικό σου ζώδιο! Μην το χάσεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-10-2019 02:40:43
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms