Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ιχθύς Σήμερα - 21 10 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 557

Ο Ιχθύς Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου. Μάθε αν είναι μια ιδανική για εσένα ημέρα και διάβασε την πρόβλεψη για Ιχθύς Σήμερα μάθε όλα όσα σε απασχολούν στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ιχθύς Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Σήμερα προτεραιότητα θα έχουν οι διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν θα σε αφήσει να τις παραμελήσεις μιας και είναι επέκταση του εαυτού σου. Μέσα από κάποιο στενό σου συνεργάτη ή ακόμα και από τον/τη σύντροφό σου θα δεις δικά σου γνωρίσματα τα οποία μπορεί να είναι και μερικά που σε εκνευρίζουν! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως από τους ανθρώπους γύρω σου θα έρθει μια βοήθεια σε δικά σου ζητήματα. Ένας φίλος σου θα σου δείξει πως είναι εκεί για οτιδήποτε χρειαστείς και αυτό θα είναι ανακουφιστικό. Η ενασχόλησή σου με τους άλλους θα είναι πολύ βοηθητική και για τη διάθεσή σου αρκεί να εστιάσεις στα θετικά τους γνωρίσματα και όχι σε αυτά που σε εκνευρίζουν.

Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τρόπους για να αλλάξεις προς το καλύτερο τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να συζητήσεις αυτά που σε ενοχλούν. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανό να νιώσεις γοητευμένος/η από κάποιο/α φίλο/η σου αλλά καλύτερα να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-10-2018 08:34:11
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms