Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ιχθύς Σήμερα - 06 04 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 559

Οι ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ σήμερα από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη για αισθηματικά και επαγγελματικά.

Ιχθείς σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σας

Ιχθύες, είναι γεγονός ότι θέλεις να είσαι αρεστός καθώς αυτό σε βοηθάνε ξεπεράσεις τις δικές σου ανασφάλειες. Παράλληλα όμως μπορεί να γίνεις χειριστικός με τον τρόπο που εκφράζεσαι και αυτό θα είναι αρκετό για να δημιουργηθούν εντάσεις χωρίς λόγο με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου φαίνεται να έχουν θετική έκβαση αρκεί να συγκρατήσεις εγωκεντρικές τάσεις και υποκειμενικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα. Η αισιοδοξία και η αποφασιστικότητα που δείχνεις σε βοηθούν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στους στόχους σου, κάτι που σε ικανοποιεί πλήρως και σε γεμίζει χαρά.

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά

Η κατανόηση στην επικοινωνία είναι το ζητούμενο κακώς φαίνεται να διεκδικείς το αλάθητο και αυτό να ενοχλεί το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που σε γεμίζει αισιοδοξία και ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
06-04-2020 23:36:54
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms