Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Ιχθύς Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 546

Ο Ιχθύς Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου. Μάθε αν είναι μια ιδανική για εσένα ημέρα και διάβασε την πρόβλεψη για Ιχθύς Σήμερα μάθε όλα όσα σε απασχολούν στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ιχθύς Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Η καθημερινότητα θα έχει αρκετό τρέξιμο σήμερα και θα πρέπει να κρατήσεις δυνάμεις και να μην ασχοληθείς με πράγματα που μπορούν να περιμένουν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να βρεις άκρη σε καθημερινές υποχρεώσεις και να τελειώνεις γρήγορα. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σου θα κάνουν δυναμική εμφάνιση στην ημέρα σου με κάποιον τρόπο!

Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα το δεύτερο μισό της ημέρας θα καταφέρεις να χαλαρώσεις και να δώσεις προσοχή στο ταίρι σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία μπορεί να έχει όλες τις προϋποθέσεις να γίνει η επόμενη σου σχέση αλλά χρειάζεται το δικό της ρυθμό...

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-07-2017 09:47:22
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι