Ιχθύς Αύριο - Αυριανή πρόβλεψη

Βαθμολόγησε

Πως θα είναι ο Ιχθύς αύριο; Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή απο την εγκυρότητα των προβλέψεων της αστρολόγου Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε όλες τις εξελίξεις για την αυριανή ημέρα και προγραμμάτισε τη ζωή σου ανάλογα.

Ο Ιχθύς αύριο και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και στρέφεις το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά καθώς είναι πολλές, οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες που πιθανά έχεις αναλάβει και πρέπει να διεκπεραιώσεις. Φρόντισε να μην εκτονώνεις το άγχος και την γκρίνια στο συναδελφικό περιβάλλον γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να προκαλέσεις προστριβές. Το τετράγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος που να επηρεάζουν ακόμα τη σχέση στον εργασιακό περίγυρο προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να δείξεις διάθεση κατανόησης, διαφορετικά οι αντιπαραθέσεις θα είναι έντονες.

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για τις 18 ως 24/11/2019. Δες ΕΔΩ το video!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Ιχθύς αύριο στα αισθηματικά:

Σήμερα οι δυσκολίες στην καθημερινότητα μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου και να γκρινιάξεις πολύ στο ταίρι σου δημιουργώντας αρνητικό κλίμα. Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση και η κακή συνεννόηση στη δουλειά δεν αφήνει περιθώρια για έντονο ερωτικό παιχνίδι.

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει ότι 4 ζώδια θα έχουν επιστροφές από παρελθόν αυτήν την εβδομάδα! Το δικό σου τηλέφωνο θα χτυπήσει για επανασύνδεση; ΔΕΣ αν εννοεί το δικό σου ζώδιο! Μην το χάσεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-11-2019 01:58:11
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms