Ταύρος Αύριο - Αυριανή πρόβλεψη

Βαθμολόγησε

Πως θα είναι ο Ταύρος αύριο; Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή απο την εγκυρότητα των προβλέψεων της αστρολόγου Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε όλες τις εξελίξεις για την αυριανή ημέρα και προγραμμάτισε τη ζωή σου ανάλογα.

Ο Ταύρος αύριο και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Ταύρε, το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει την κυκλοθυμία και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να απομακρυνθείς από το ευρύτερο περιβάλλον. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σε απασχολούν οικονομικά ζητήματα που θέλεις να τακτοποιήσεις λόγω των ανασφαλειών σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν καθώς θέλεις να προχωρήσεις με σχέδια που μπορούν να σου αποφέρουν καλύτερο εισόδημα. Είναι σημαντικό να δείξεις διαλλακτικότητα στις απόψεις των άλλων καθώς το πείσμα θα προκαλέσει ένταση.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Ο Ταύρος αύριο στα αισθηματικά:

Προσπάθησε να κατευνάσεις φόβους και ανησυχίες που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα και προέρχονται από παρελθούσες καταστάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι σημαντικό να έχεις ξεκάθαρη σκέψη όταν δείξε ενδιαφέρον για νέο πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή σου και να αφήσεις τα απωθημένα στην άκρη.

Επιτέλους! Η Σμάρω λέει ότι τα ερωτικά όνειρα γίνονται πραγματικότητα αυτήν την εβδομάδα! ΔΕΣ τώρα αν αναφέρεται στο δικό σου ζώδιο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-08-2020 09:28:24
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms