Ιχθύς Αύριο - Αυριανή πρόβλεψη

Βαθμολόγησε

Πως θα είναι ο Ιχθύς αύριο; Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή απο την εγκυρότητα των προβλέψεων της αστρολόγου Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε όλες τις εξελίξεις για την αυριανή ημέρα και προγραμμάτισε τη ζωή σου ανάλογα.

Ο Ιχθύς αύριο και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Ιχθύ, το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν προβλήματα σε οικονομικά θέματα καθώς η αντίδρασή σου θα είναι έντονη. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και δείχνεις το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακές υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσένα οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να έχεις, όμως θα πρέπει να αφήσεις στο περιθώριο τις όποιες αμφιβολίες για τα πρόσωπα που εμπλέκονται. Πιθανό είναι να προκύψουν ζητήματα ακίνητης περιουσίας που πρέπει να χειριστείς με ψυχραιμία και ξεκάθαρη σκέψη.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Ο Ιχθύς αύριο στα αισθηματικά:

Είναι σημαντικό να μην προσπαθήσεις να επιβληθείς πεισματικά το ταίρι σου καθώς αυτό θα έχει αρνητικές προεκτάσεις στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο, όμως η αναστάτωση που νιώθεις και οι προσωπική σου φόβοι δεν σου επιτρέπουν να έχεις ξεκάθαρη σκέψη.

Επιτέλους! Η Σμάρω λέει ότι τα ερωτικά όνειρα γίνονται πραγματικότητα αυτήν την εβδομάδα! ΔΕΣ τώρα αν αναφέρεται στο δικό σου ζώδιο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-08-2020 09:29:07
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms