Τοξότης Αύριο - Αυριανή πρόβλεψη

Βαθμολόγησε

Πως θα είναι ο Τοξότης αύριο; Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή απο την εγκυρότητα των προβλέψεων της αστρολόγου Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε όλες τις εξελίξεις για την αυριανή ημέρα και προγραμμάτισε τη ζωή σου ανάλογα.

Ο Τοξότης αύριο και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Τοξότη, το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει τις ανασφάλειες και τους φόβους δημιουργώντας προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και επιδιώκεις να κοινωνικοποιηθείς για να ξεφύγεις από τις δυσκολίες που μπορεί να υπάρχουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η διάθεση να κρατήσεις ισορροπίες στις συνεργασίες θα σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα τι είναι αυτό που ικανοποιεί τους άλλους και μπορεί να προσδώσει σημαντικά οφέλη σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι απαραίτητο βέβαια να ικανοποιήσεις και τις δικές σου ανάγκες διαφορετικά η υποχωρητικότητα που θα δείξεις δεν θα είναι ωφέλιμη για εσένα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Ο Τοξότης αύριο στα αισθηματικά:

Είναι σημαντικό να δώσεις την ευκαιρία στο ταίρι σου να εκφράσει αυτά που νιώθει και να μην μπεις σε διαδικασία έντονη καχυποψία μπορεί να προκαλέσει σπουδαίες εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί θα είναι αυτοί που θα δείξουν ενδιαφέρον για εσένα, είναι απαραίτητο να αφεθείς και να αφήσεις τους φόβους σου στο περιθώριο. 

Επιτέλους! Η Σμάρω λέει ότι τα ερωτικά όνειρα γίνονται πραγματικότητα αυτήν την εβδομάδα! ΔΕΣ τώρα αν αναφέρεται στο δικό σου ζώδιο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-08-2020 09:00:42
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms