Σκορπιός Αύριο - Αυριανή πρόβλεψη

Βαθμολόγησε

Πως θα είναι ο Σκορπιός αύριο; Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή απο την εγκυρότητα των προβλέψεων της αστρολόγου Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε όλες τις εξελίξεις για την αυριανή ημέρα και προγραμμάτισε τη ζωή σου ανάλογα.

Ο Σκορπιός αύριο και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σκορπιέ, το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί αναστάτωση και εριστικές συμπεριφορές στην καθημερινότητα. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και ο εκνευρισμός εντείνεται καθώς υπάρχουν αμφιβολίες που εκδηλώνονται σε προσωπικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι απαραίτητο να κρατήσεις χαμηλούς τόνους στην καθημερινότητα και το εργασιακό περιβάλλον καθώς έρχονται στην επιφάνεια θυμός και έντονη καχυποψία που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα με συναδέλφους. Είναι απαραίτητο να δείξεις ωριμότητα και να αποφύγεις συγκρούσεις που θα έχουν κόστος.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Ο Σκορπιός αύριο στα αισθηματικά:

Είναι σημαντικό να χαλιναγωγήσεις απωθημένα και φόβους που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σου καθώς ο εκνευρισμός κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα δείξει ενδιαφέρον για εσένα, οι αντιδράσεις σου θα κρίνουν τη εξέλιξη.

Επιτέλους! Η Σμάρω λέει ότι τα ερωτικά όνειρα γίνονται πραγματικότητα αυτήν την εβδομάδα! ΔΕΣ τώρα αν αναφέρεται στο δικό σου ζώδιο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-08-2020 09:30:14
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms