Σκορπιός Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 26/10 - 01/11/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 78

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Σκορπιούς αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό

Σκορπιέ, η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Ταύρο στις 31.10 μπορεί να δημιουργήσει σεισμικές δονήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να οδηγήσει σε αποστάσεις και ψυχρότητα τόσο με συνεργάτες όσο και με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή. Στις 28.10 ο ανάδρομος Ερμής και η Αφροδίτη περνάνε στο Ζυγό και ενισχύουν τον συναισθηματισμό, τις ευαισθησίες και την ανάγκη να ξεφύγεις από πρακτικά ζητήματα και καταστάσεις της καθημερινότητας που σε ταλαιπωρούν.

Αισθηματικά

Είναι επιτακτική ανάγκη να δείξεις ψύχραιμη στάση και αυτοσυγκράτηση σε ζητήματα που μπορεί να προκύψουν μέσα στην εβδομάδα και να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή. Οι έντονες αντιπαραθέσεις που μπορεί να υπάρξουν με το ταίρι σου θα έχουν δυσάρεστες συνέπειες αν δεν προσπαθήσεις να τις αποφύγεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η κεραυνοβόλες καταστάσεις και γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου για να αλλάξουν τα δεδομένα και να σε βοηθήσουν να απελευθερωθείς από παλιότερες νοοτροπίες που στιγμάτισαν τα αισθηματικά σου. Φρόντισε να μην επενδύσεις άμεσα συναισθηματικά στα πρόσωπα που έρχονται ξαφνικά καθώς η κατάσταση είναι ρευστή και αργότερα μπορεί να πληγωθείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν είναι εύκολο να συγκρατήσεις τα νεύρα και την ορμή σου σε ότι αφορά επαγγελματικές συνεργασίες που σε απασχολούν έντονα καθώς διεκδικείς την αλλαγή των συνθηκών. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν οριστικές ρήξεις με πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει σε επίπεδο καριέρας. Υποθέσεις οικονομικής φύσεως μπορεί να προκύψουν που εκκρεμούν και έρχονται και πάλι στο προσκήνιο, προσπάθησε να σκεφτείς πολύ καλά πως πρέπει να κινηθείς και να αποφύγεις τον συναισθηματισμό που δεν θα σου επιτρέψει να δεις με ρεαλιστικούς όρους τις λύσεις. 

Ο Σκορπιός αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Σκορπιό

Ο θεός Έρωτας έχει βάλει στόχο την καρδιά σας και ρίχνει τα βέλη της αγάπης χάρη στην αισθησιακή Αφροδίτη στον Ζυγό και στο δωδέκατο οίκο σας, της συμπόνιας και της φαντασίας. Είστε έτοιμοι και πρόθυμοι να χαρίσετε την καρδιά σας, αλλά μη θεωρήσετε ότι ο καθένας που γνωρίζετε είναι ο πρίγκιπας καβάλα σε άσπρο άλογο. Μην παρασύρεστε από τον αισθησιασμό και την απατηλή γοητεία του/της καθώς τώρα είστε ευαίσθητοι στην ψευδαίσθηση και την ασάφεια. Και ενώ χρειάζεται να αφήσετε ελεύθερο ένα κομμάτι του εαυτού σας για να γίνετε ζευγάρι (διακριτικά πάντα), δεν πρέπει να πάτε στο άλλο άκρο που ονομάζεται άρνηση και μοναξιά. Αν είστε σε σχέση, θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από μια απόδραση στην παραλία ή οπουδήποτε κοντά σε νερό και να επιλύσετε τις συγκρούσεις με συγχώρεση και συμπόνια.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-10-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms