Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια Σκορπιός - 22/05 - 28/05

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 67

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκρπιός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός: 

Φίλοι μου Σκορπιοί, με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους αναπτερώνονται οι διαθέσεις σας, αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας, τώρα θα εστιάσετε στη θετική πλευρά των γεγονότων. Αναλαμβάνετε επαγγελματικά ρίσκα, ταυτόχρονα θα θελήσετε να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας, με εποικοδομητικό τρόπο θα διαχειριστείτε τα έσοδα και τις μηνιαίες σας απολαβές. Τερματίζουν τάσεις μυστικοπάθειας, η στάση σας θα είναι επικοινωνιακή, θα ανοίξετε την καρδιά σας, θα φανερώσετε ευθέως σκέψεις και αισθήματα. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, θα υπάρχει κίνδυνος να παραποιήσετε ή να δώσετε λάθος εξήγηση σε αποκαλύψεις, που θα σας κάνει πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος. Εσείς οι ερωτευμένοι, καλό θα είναι να αποφύγετε σκηνές ζήλειας, ίσως να υπάρξει συναισθηματική κρίση ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα ηρεμήσει τον ψυχολογικό σας κόσμο, θα είστε σε θέση να διαχειριστείτε εξάρσεις ή τυχόν σκαμπανεβάσματα. Ποιο άτομο θα μονοπωλήσει το αισθηματικό σου ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα; Μάθε τώρα με 1 μόνο τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-22T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι