Quantcast

Σκορπιός Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 26/09 - 02/10/2022

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 78

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Σκορπιούς αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό

Συναισθηματική φόρτιση θα υπάρξει στην αρχή της εβδομάδας καθώς η Νέα Σελήνη στον Ζυγό αναδεικνύει βιώματα και καταστάσεις του παρελθόντος που οφείλεις να αποτινάξεις από πάνω σου. Είναι σημαντικό να μην παρασυρθείς από τον συναισθηματισμό και τις αυταπάτες και να πάρεις αποφάσεις με γνώμονα την μελλοντική σου πορεία. Αξιοποίησε την συγκεκριμένη συγκυρία για να απελευθερωθείς από απωθημένα και ενοχές που αναδεικνύονται με έντονο τρόπο, μείνε όμως μακριά από εμμονές και προκαταλήψεις που δεν θα σου επιτρέψουν να λειτουργήσεις λογικά.

Η Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό στις 29/9 ενισχύοντας την ανάγκη για τρυφερή και ονειρική διάθεση στην προσωπική σου ζωή. Έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό για δύο απολαμβάνοντας την συντροφιά του ανθρώπου που αγαπάς. Πρόσωπα από το παρελθόν είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους, όμως καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός τις αποφάσεις που θα πάρεις γιατί είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς από ψευδαισθήσεις και αυταπάτες και να κάνεις λάθος επιλογές.

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στην Παρθένο στις 2/10 σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Η επικοινωνία με το φιλικό περιβάλλον αποκαθίσταται και μπορεί να ξεπεραστούν πιθανές παρεξηγήσεις και παρερμηνείες του προηγούμενου χρονικού διαστήματος. Προσοχή σε εκνευρισμό και εκκεντρικές συμπεριφορές που είναι πιθανόν να ενοχλήσουν και να δημιουργήσουν προβλήματα στις παρέες που θα βρεθείς. 

Ο Σκορπιός αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Σκορπιό

Ζείτε με τα όνειρά σας και νιώθετε χαμένοι στην ομίχλη. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό και στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας, γίνεστε περισσότερο ευσυγκίνητοι και στοργικοί, κάνετε όνειρα και έρχεστε σε επαφή με το υποσυνείδητό σας. Οι φαντασιώσεις σας παίρνουν φωτιά, δεν μπορείτε να διακρίνετε ξεκάθαρα την πλάνη από την αλήθεια. Τώρα έλκεστε από την ιδέα της ανιδιοτελούς αγάπης ή παρασύρεστε από το ρομαντισμό. Δεν είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, καθώς τώρα δεν μπορείτε να έχετε μια σαφή εικόνα αν το άτομο αυτό είναι αξιόπιστο ή όχι. Είναι όμως μια καλή στιγμή για να θεραπεύσετε το παρελθόν που πονάει και να ετοιμαστείτε τον επόμενο μήνα για το νέο έρωτά σας. Αν είστε σε σχέση, μπορεί να απολαύσετε μαζί ένα απομονωμένο παραθαλάσσιο καταφύγιο ή απλά τη μοναξιά με τον αγαπημένο σας.

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-09-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms