Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Σκορπιός 14/01 - 20/01/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 76

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκρπιός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Η νευρικότητα μπορεί να είναι αυξημένη αυτή την εβδομάδα καθώς η τελευταία έκλειψη στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 21.01 σε επηρεάζει άμεσα σε καταλυτικούς τομείς της ζωής σου, όπως η οικογένεια και το επάγγελμα και είναι πιθανό η ένταση να έχει κάνει ήδη την εμφάνισή της. Στις 18.01 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Άρη στον Κριό σου δίνει τη δυνατότητα για σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά τη δουλειά και τις  οικονομικές απολαβές από αυτήν, καθώς έχεις την ευκαιρία  να διεκδικήσεις με δυναμισμό ότι θεωρείς ότι σου αξίζει για την προσωπική σου προσφορά.

Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Αιγόκερω σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και σου δίνεται σημαντική ευκαιρία να προωθήσεις εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που πιθανά σε ενδιαφέρουν καθώς η διαίσθησή σου είναι αλάνθαστη και η διεισδυτικότητα σου σε βοηθά να αντιληφθείς άμεσα προς ποια κατεύθυνση πρέπει να κινηθείς και θα αποδειχθεί συμφέρουσα για εσένα. Εκ βαθέων συζητήσεις μπορεί να υπάρξουν με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος.

Τέλος ο Ήλιος στον Αιγόκερω σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό ανεβάζοντας τη νευρικότητα στην επικοινωνία καθώς αιφνιδιαστικά γεγονότα και ανατροπές μπορεί να προκύψουν και να δημιουργηθούν συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μην έρθεις σε προστριβές με σημαντικά πρόσωπα για εσένα.

Στις 20.01 ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο  και η ανάγκη να βρεθείς με την οικογένεια και να νιώσεις ασφάλεια γίνεται  έντονη. Είναι ξεκάθαρο ότι η επιρροή της επικείμενης Σεληνιακής έκλειψης στις 21.01 στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα γίνεται πιο έντονη από ποτέ και πιθανά να σε προετοιμάζει για σημαντικές αποφάσεις ή κλείσιμο κύκλων σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο που θα σηματοδοτήσουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι