Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Σκορπιός 22/10 - 28/10/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 75

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκρπιός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Τα βλέμματα όλα στρέφονται πάνω σου, καθώς με τον Ήλιο να περνάει στο ζώδιό σου και την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον άξονα σου με τον Ταύρο τα κυρίαρχα ζητήματα είναι οι ψυχικές ανάγκες και πώς μπορείς να τις καλύψεις. Στις 22.10 το εξάγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε βοηθά να κάνεις επί της ουσίας συζητήσεις με τους συνεργάτες και το σύντροφό σου εκδηλώνοντας συναισθήματα και επιθυμίες που μπορεί να έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε επίπεδο συνεργασιών, αφού νέα σχέδια μπορεί να προκύψουν με τη διαίσθησή σου να παίζει καθοριστικό ρόλο στην όποια επιλογή θα κάνεις.

Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου στις 23.10 και πρωταγωνιστείς, καθώς βγαίνεις από το παρασκήνιο και μπαίνει δυναμικά στο προσκήνιο θέλοντας να προβάλεις την προσωπικότητα και την αποφασιστικότητα που διαθέτεις. Σημαντικό είναι για σένα να καλύψεις τις ψυχικές σου ανάγκες ότι σε ικανοποιεί επί της ουσίας, κάτι που θα επιδιώξεις αφού δεν θα χάσει την ευκαιρία να το εκδηλώσεις είτε στο ταίρι είτε στους συνεργάτες σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις όμως σε εγωισμό, παρορμητισμό και απότομη διάθεση, γιατί αυτά είναι αρκετά για να προκληθούν συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Ταύρο στις 24.10 επικεντρώνει την προσοχή σου στο ζήτημα του «εγώ και οι άλλοι» και σε καλεί να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στις δικές σου επιθυμίες και ανάγκες και σε αυτά που οι άλλοι επιζητούν από σένα είτε είναι σύντροφος, είτε είναι συνεργάτες. Η σύνοδος της Σελήνης και του Ουρανού στον Ταύρο και του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου δημιουργούν έντονο κλίμα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρουσιακές καταστάσεις αλλά και απομάκρυνση σημαντικών προσώπων για σένα, αν δεν καταφέρεις να κρατήσεις ισορροπίες και αφήσεις το εκρηκτικό κλίμα να κατακλύσει τις σχέσεις σου. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις βούληση, ωριμότητα και αποφασιστικότητα, ώστε να καταφέρεις να βρεις τη  μέση λύση που θα ικανοποιεί και εσένα και τους γύρω σου, διαφορετικά οι εξελίξεις μπορεί να είναι δυσάρεστες και να υπάρξουν πρόσωπα που θα αποστασιοποιηθούν από τη ζωή σου.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-10-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms