Quantcast

Σκορπιός Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 14/06 - 20/06/2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 78

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Σκορπιούς αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό

Σκορπιέ, αλλαγές μπορεί να υπάρξουν σε οικογενειακό και προσωπικό επίπεδο λόγω του τετραγώνου του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 14 Ιουνίου. Γεγονός είναι ότι καλείται να αναλάβει περισσότερες ευθύνες λόγω αιφνιδιαστικών γεγονότων που σε απομακρύνουν από πρόσωπα σημαντικά για εσένα. Οι αλλαγές που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο δεν είναι εύκολες, όμως μακροπρόθεσμα είναι βέβαιο ότι θα αποδώσουν τα μέγιστα.

Αισθηματικά

Μπορείς να περάσεις στιγμές διασκέδασης και αισιοδοξίας στην προσωπική σου ζωή αφήνοντας στο περιθώριο πιθανές δυσκολίες που μπορεί να υπάρχουν. Η διασκέδαση και οι κοινές αναζητήσεις με το ταίρι σου είναι βέβαιο ότι θα σας φέρουν πιο κοντά από ποτέ. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον λόγω της διαφορετικής κουλτούρας και ιδιοσυγκρασίας που έχει..

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά οικονομικές συμφωνίες και την αναγέννηση σχέση με τρίτους καθώς το τετράγωνο του Ήλιου από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις αρχές της εβδομάδας ενισχύει τις αυταπάτες. Δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσουν πρόσωπα δεν έχουν ειλικρινή προθέσεις απέναντί σου. Καλά θα κάνεις να προστατεύσεις τον εαυτό σου και να πάρεις χρόνο ώστε να ανακαλύψεις τον πραγματικό στόχο προσπαθώντας να αποφύγεις κάθε παγίδα που μπορεί να υπάρχει. Να θυμάσαι ότι το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσει αποφεύγοντας κακοτοπιές και απογοητεύσεις. 

Ο Σκορπιός αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Σκορπιό

Υπάρχουν κι άλλα πράγματα πέρα ​​από τους γνωστούς τέσσερις τοίχους σας, έτσι διευρύνετε τον κόσμο σας και δείτε τη ζωή και την αγάπη με περισσότερη αισιοδοξία. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο στον επεκτατικό ένατο οίκο σας σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, εντείνει την έμφυτη διαίσθησή σας και σας κάνει να είστε πιο ανοιχτοί με τον κόσμο γύρω σας. Παρακολουθήστε μια διάλεξη ή μια ομιλία ή κάντε μια βόλτα στην πόλη σας. Δεν χρειάζεστε κανένα λόγο για να βγείτε έξω, απλώς ακολουθήστε την ανάγκη σας για ενθουσιασμό και περιπέτεια και θα τελειώσει η εβδομάδα με το μυαλό σας να γυρνάει σε κάποιον/α εντελώς διαφορετικό από το συνηθισμένο τύπο σας. Από την άλλη πλευρά, αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει προφητικά όνειρα και μηνύματα. Αλλά εναπόκειται σε εσάς να βρείτε λίγο ήσυχο χρόνο για να αποκωδικοποιήσετε αυτά τα μηνύματα!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-06-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms