Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Σκορπιός 11/11 - 17/11/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 77

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκρπιός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! H Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Ταύρο στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς ήρθε η στιγμή να εκφράσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες και να αντιληφθείς ποια ζητήματα του παρελθόντος πρέπει να κλείσεις ώστε να προχωρήσει σε επόμενο στάδιο με συνεργάτες ή το ταίρι σου. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου δεν σε βοηθά να εκφραστείς με τον κατάλληλο τρόπο και το πιθανότερο είναι να φέρει παρεξηγήσεις νευρικότητα και έλλειμμα αντικειμενικότητας. Με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να παίζουν καθοριστικό ρόλο σου δίνεται η ευκαιρία να ξεφύγεις από αυτά και να λειτουργήσεις με θάρρος ωριμότητα και βάζοντας τη διαίσθηση να σε καθοδηγήσει ώστε να αντιληφθείς τι θέλουν οι άλλοι από σένα και να αφήσεις οριστικά πίσω σου θέματα που μπορεί να σε έχουν ταλαιπωρήσει και να επηρεάζουν τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Στις 14.11 η Αφροδίτη στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να σε οδηγήσει σε περιττές σπατάλες και έξοδα που δεν χρειάζεται να πραγματοποιήσεις, αργότερα θα συνειδητοποιήσεις ότι ήταν μάταια, όμως ο προϋπολογισμός σου ήδη θα έχει δεχθεί σημαντικό πλήγμα. Ο συναισθηματισμός συγκρούεται με το πείσμα και την ανασφάλεια και δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε ψευδή ή ανυπόστατα συμπεράσματα που θα επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αφήσεις αυτό το χρόνο να περάσει σκεπτόμενος τι πραγματικά θέλεις από το ταίρι σου.Δες το νέο video της Σμάρω Σωτηράκη που αναλύει τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-11-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms