Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 69

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκρπιός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Φίλε Σκορπιέ, αυτή η εβδομάδα είναι έντονη για τις φιλικές σχέσεις αλλά και για τις συλλογικές δραστηριότητες που έχεις. Η νέα Σελήνη αλλά και η Αφροδίτη από την Παρθένο τονίζουν φιλίες, ομαδικές προσπάθειες, στόχους και οράματα. Στο τέλος της εβδομάδας ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και βγάζεις έντονη ευαισθησία αλλά και μοναχικότητα αφού παλεύεις με παλιές πληγές που έρχονται στην μνήμη σου.

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο, που πραγματοποιείται την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου δίνει σπουδαία ώθηση για νέα ξεκινήματα και προσπάθειες σε συλλογικό επίπεδο, αφού καινούργιοι στόχοι μπαίνουν σε εφαρμογή. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο και γοητεύεις τους πάντες με την πρωτότυπη και επαναστατική σου φυσιογνωμία. Συναισθηματικά, είναι εξαιρετική εποχή να δραστηριοποιηθείς από κοινού με το ταίρι σου αφού σου είναι εύκολο να το πείσεις να σε στηρίξει σε οποιονδήποτε στόχο σου. Η από κοινού δραστηριότητα θα σας φέρει πιο κοντά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανότατο να προκύψει μέσω του φιλικού περιβάλλοντος ή να είναι και φίλος σου που σας ενώνουν κοινά ιδανικά και οράματα για το μέλλον. Μην δείχνεις όμως αποστασιοποιημένος γιατί μπορεί να παρεξηγηθεί.

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και μπαίνεις σε μία περίοδο εσωστρέφειας και απολογισμού για τα πεπραγμένα του προηγούμενου διαστήματος. Έρχεσαι αντιμέτωπος με παρελθούσες καταστάσεις που σε πλήγωσαν και αναβιώνουν. Συναισθηματικά,  η εσωστρέφειά σου και η περίεργη διάθεσή σου μπορεί να επηρεάσουν την σχέση σου, γι’ αυτό θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσεις την φαντασία και τον ρομαντισμό σου και να εκφράζεις αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει δεν σε βρίσκει σε κατάλληλη διάθεση, προσπάθησε να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και βγάλε την ρομαντική σου φύση.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-09-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι