Σκορπιός Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 01/06 - 07/06/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 77

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Σκορπιούς αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό

Σκορπιέ, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 05.06 επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο καθώς ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητές σου και το αξιακό σου υπόβαθρο. Η επιθυμία να προβληθείς κυριαρχεί και μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολικές και εγωκεντρικές κινήσεις που θα σε εκθέσουν. Παράλληλα θέλεις να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου και αυτό σε οδηγεί σε υπερβολικά έξοδα που δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αισθηματικά

Το πάθος και ο αισθησιασμός υπάρχουν στη σχέση σου, όμως είναι γεγονός ότι νιώθεις ανασφάλεια καχυποψία για το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Θα πρέπει να αναλογιστείς αν αυτό προκαλείται από δικούς σου φόβους ή αν προέρχεται από τη συμπεριφορά του ανθρώπου που έχεις δίπλα σου γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις αν είσαι άδικος μαζί του ή όχι. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται και εκτοξεύουν τον συναισθηματισμό στα ύψη όμως οι ανασφάλειες σε οδηγούν σε βαθύτατες σκέψεις και απότομες συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικές συναλλαγές και πλάνα που μπορεί να έχεις καθώς δεν αποκλείεται να έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση με τα πρόσωπα που εμπλέκονται. Η επιβλητική σου διάθεση δεν είναι εύκολο να ξεπεραστεί αναίμακτα και οι συγκρούσεις θα είναι σφοδρές λόγω της ανάγκης ελέγχου και κέρδος. Σκέψου καλά αν αυτό μπορεί να σε γνωρίσει στους στόχους σου και φρόντισε να επαναπροσδιορίσεις τη στάση σου για να μην χάσεις την ουσία των ζητημάτων που διαχειρίζεσαι.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Ο Σκορπιός αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Σκορπιό

Με τον Ήλιο σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Άρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, έχετε το χάρισμα της αποπλάνησης! Σας είναι όμως τώρα πιο εύκολο να χειραγωγήσετε το αντικείμενο του πόθου σας αλλά και να ρίξετε το δηλητήριό σας. Αποστασιοποιηθείτε από διαμάχες, καθώς ο Άρης μπορεί να σας κάνει λίγο πιο δογματικούς από το συνηθισμένο. Θα είστε κάπως συναισθηματικά ανήσυχοι, έτσι ασχοληθείτε με ήρεμες δραστηριότητες, αυτό θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε αυτή την αλλοπρόσαλλη ενέργεια. Ίσως τώρα σας είναι δύσκολο να συνδεθείτε βαθύτερα μεταξύ σας αλλά είναι μια καλή εβδομάδα για ανταλλαγή ιδεών και ευκαιρία για να κλείσετε τις πληγές του παρελθόντος. Μπόνους: Μακροπρόθεσμα θα ενισχυθεί συναισθηματικά ο δεσμός σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-06-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms