Σκορπιός Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 27/05 - 02/06/2024

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 79

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Σκορπιούς αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό

Στις 28/5 το εξάγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Κρόνο στους Ιχθύες σε βοηθά να δείξεις με ωριμότητα και ψυχραιμία ότι επικοινωνία είναι το κλειδί για ισορροπημένες προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Κατανοείς τις επιθυμίες των γύρω σου και δεν διστάζεις να μπεις σε μία διαδικασία διαλόγου που θα βελτιώσει τις σχέσεις που έχουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν καθοριστικές εξελίξεις σε ότι αφορά συνεργασίες καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα θεμελιώνουν μία μακροχρόνια απορία με πρόσωπα λειτουργήσουν υποστηρικτικά στα σχέδια σου. Θα κερδίσεις το στοίχημα καθώς αναγνωρίζεις ότι η ωριμότητα και η ψυχραιμία σου κάνουν την διαφορά.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 31/5 δίνει την δυνατότητα να αξιοποιήσεις ξαφνικές προτάσεις που μπορεί να έρθουν. Πρόσωπα εμφανίζονται από το πουθενά και δεν αποκλείεται να δίνουν δυνατότητες για να ανοίξεις τα φτερά σου σε νέες επαγγελματικές διαδρομές. Καλό είναι επίσης να είσαι προσεκτικός απέναντι στους συνεργάτες και τον σύντροφό σου γιατί εκνευρισμός και επιθετικότητα είναι πιθανό να οδηγήσουν στις σφοδρές αντιπαραθέσεις που θα τραυματίσουν την μεταξύ σας επικοινωνία. Κράτηση χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας να παρασυρθείς στην ένταση που δεν έχει τίποτα να σου προσφέρει. 

Ο Σκορπιός αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Σκορπιό

Βαριά λόγια σας έχουν χωρίσει από τον αγαπημένο σας; Είχατε θέματα επικοινωνίας; Μπορείτε να επωφεληθείτε από τον Ερμή στον Ταύρο και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε εξάγωνο με τον Κρόνο και σε σύνοδο με τον Ουρανό, για να μιλήσετε με ευθύτητα και αμεσότητα και να βρείτε ώριμες και πρακτικές λύσεις μεταξύ σας. Τώρα μπορείτε να διευθετήσετε ενδεχόμενες διαφωνίες και αψιμαχίες καθώς είστε πιο συνεργατικοί και πρακτικοί. Αφήστε στην άκρη το πείσμα και το σοβαρό ύφος σας για χάρη του συμβιβασμού και με τη σειρά του ο σύντροφός σας θα είναι πιο ανοιχτός απέναντί σας και θα σας δείξει τον ίδιο σεβασμό. Αν νιώθετε ότι υπάρχει ανισορροπία του «δούναι και λαβείν» αγωνιστείτε για την αποκατάσταση της ισορροπίας. Αν αισθάνεστε ότι αυτό το πρόσωπο σας κρατά πίσω από την εξέλιξή σας ή δεν έχετε τις ίδιες αξίες στη ζωή, ίσως είναι καιρός να φύγετε μακριά.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-05-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση