Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Σκορπιός 13/08 - 19/08/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 75

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκρπιός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Η τελευταία έκλειψη του καλοκαιριού ακόμα σε επηρεάζει, καθώς σε καλεί να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά την επαγγελματική σου πορεία και την εικόνα που έχεις στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Είναι σημαντικό όμως να αποφύγεις τις υπερβολές, την αμετροέπεια, την αλαζονεία, την έπαρση για να μην πάρουν οι εξελίξεις άλλη τροπή από αυτή που θα περίμενες.

Ο ανάδρομος Άρης περνάει στις 13.08 στον Αιγόκερω και μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις σε ότι αφορά εμπορικές συμφωνίες που πιθανά σε ενδιαφέρουν, συμφωνίες σε σχέση με την επικοινωνία και το διαδίκτυο.  Θα πρέπει να προγραμματίσεις πολύ καλά ταξίδια κοντινά που μπορεί να θέλεις να κάνεις γιατί δεν είναι απίθανες οι καθυστερήσεις και οι αναβολές. Ένταση μπορεί να επικρατήσει με κοντινούς συγγενείς και φίλους και να προκληθούν καυγάδες και αντιπαραθέσεις. Είναι πιθανό να μπεις σε μία εσώτερη διερεύνηση σε ότι αφορά τις στενές σου σχέσεις και το κατά πόσο ικανοποιούν τις επιθυμίες σου ή όχι. Κράτα χαμηλούς τόνους και μην πάρεις αποφάσεις που θα είναι καθοριστικές.

Στις 18.08 ο Ερμής στον Λέοντα σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό και σου δίνει την δυνατότητα να νιώσεις πιο ανάλαφρος, να προσπαθήσεις να περάσεις όμορφα με πρόσωπα που έχουν σχέση με την καριέρα σου ή θα πρέπει να συναναστραφείς σε κάποιο κοινωνικό γεγονός. Συζητήσεις με άτομα από το παρελθόν δεν αποκλείονται που θα δείξεις την αμέριστη κατανόησή σου και την διάθεση συμπαράστασης που έχεις.

Ο Ερμής στον Λέοντα επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 19.08 και δείχνουν να ξεμπλοκάρουν σχέδια επαγγελματικά που λόγω καθυστερήσεων ή εμποδίων δεν μπορούσαν να προχωρήσουν τον προηγούμενο καιρό. Οι λύσεις και ο σχεδιασμός σου σε επαγγελματικό επίπεδο εντυπωσιάζει και αυτό σου δίνει μεγαλύτερη ώθηση σε ότι αφορά την προσωπική σου καριέρα. Η λογική, η υπευθυνότητα και η μεθοδικότητα που αντιμετωπίζεις τα πράγματα είναι το καλύτερό σου όπλο, αυτή την περίοδο.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
13-08-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms