Quantcast

Σκορπιός Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 29/05 - 04/06/2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 78

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Σκορπιούς αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες το τέλος της εβδομάδας ανεβάζει κατακόρυφα την αισιοδοξία για το πάθος στην προσωπική σου ζωή. Βιώνεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου σαν περιπέτεια και δεν διστάζεις να επιδιώξεις καινούργιες εμπειρίες που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά για την σχέση. Νέα πρόσωπα σε προσεγγίζουν και σε φέρνουν σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς. Έχεις την δυνατότητα να νιώθεις πρωτόγνωρα συναισθήματα καθώς αφήνεις στο περιθώριο την καχυποψία που μπορεί να σε ταλαιπωρεί στις προσωπικές σχέσεις.

Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 4/6 σε φέρνει σε επαφή με οικονομικές υποθέσεις και αισθηματικά ζητήματα που ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις. Φωτίζονται ανασφάλειες και φοβίες που μπορεί να επηρεάζουν τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα υλικά και συναισθηματικά σου αποθέματα. Σημαντικό είναι να βρεις την απαραίτητη ισορροπία ώστε να προσεγγίσεις τα πράγματα με ρεαλισμό, αποφεύγοντας να εγκλωβιστείς σε αμφιβολίες και πείσμα που δεν σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα την πραγματικότητα.

Την ίδια μέρα ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο αναστατώνει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που παίζουν κομβικό ρόλο στη ζωή σου. Νιώθεις πως αιφνιδιάζεται σε από επιθετικές συμπεριφορές και στάσεις, όμως οφείλεις να δείξεις ψυχραιμία και να διαχειριστείς κάθε κατάσταση με ωριμότητα και λογική. Ξαφνικές προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο δεν αποκλείεται να σου δώσουν την ευκαιρία να κατευθυνθείς σε νέες επαγγελματικές διαδρομές που σου ταιριάζουν.

Ο Σκορπιός αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Σκορπιό

Ώρα για περιπέτεια και εξερεύνηση! Η Αφροδίτη στον Καρκίνο και στον επεκτατικό και περιπετειώδη ένατο οίκο σας, σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, σας ενθαρρύνει να κυνηγήσετε τα μεγάλα οράματά σας και να γνωρίσετε τον ευρύτερο κόσμο. Μια ευκαιρία έξω από την περιοχή που μένετε σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και αξίζει να την εξερευνήσετε. Βγείτε έξω με τους φίλους και τους συναδέλφους σας και θα συναντήσετε άτομα από διαφορετικό πολιτισμικό και κοινωνικό υπόβαθρο από το δικό σας. Και ποτέ δεν ξέρετε: Ίσως νιώσετε μια ακαταμάχητη ερωτική χημεία με ένα σέξι άγνωστο που είναι εντελώς διαφορετικός από το συνήθη τύπο σας. Θα μπορούσατε να αισθανθείτε το «κλικ» με κάποιον/α από διαφορετικό πολιτισμό ή μέρος του κόσμου. Μην απορρίψετε αυτή τη γνωριμία! Ένας ανοιχτός διάλογος για τις διαφορές σας θα σας αποκαλύψει αρκετά κοινά σημεία. Αποδεικνύεται ότι δεν είστε καθόλου αντίθετοι.

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
29-05-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 Κλήση 14540