Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Καρκίνος 20/05 - 26/05/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 285

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Καρκίνος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Στροφή στην εσωστρέφεια και σε ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να προκύψουν για την επόμενη περίοδο που θα σε οδηγήσουν πιθανά σε συναισθηματική υπερχείλιση που θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Στις 21.05 ο Ήλιο και ο Ερμής περνάνε στους Διδύμους και ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο, κάτι που σε οδηγεί στην έντονη εσωστρέφεια και μοναχικότητα. Σημαντικό είναι για σένα να επικεντρωθείς σε καθημερινά ζητήματα, καθώς δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε ρεαλιστικά θέματα και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθη που θα σε εκθέσουν, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Η επαφή με την τέχνη τον διαλογισμό, τον εσωτερισμό, την κάθε είδους προσευχή που θα σε φέρει σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου είναι το γιατρικό για πιθανή θλίψη η μελαγχολία που μπορεί να υπάρξει.

Στις 22.05 ο Άρης από το ζώδιό σου σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και είναι πολύ πιθανό να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές νέες συνεργασίες που θα σε αιφνιδιάσουν θετικά και θα σε βοηθήσουν στο να δρομολογήσεις σημαντικά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες με πρόσωπα που θα είναι έντονο το ερωτικό στοιχείο και που θα έρθουν κεραυνοβόλα στη ζωή σου για να απογειώσουν τον ερωτισμό και το έντονο πάθος. Μη χάσεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν γιατί είναι βέβαιο ότι αν τις εκμεταλλευτείς μπορείς να προχωρήσεις σημαντικά υπέρ σου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
megali-prosfora
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι