Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Καρκίνος 17/12 - 23/12/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 278

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Καρκίνος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Με το εξάγωνο του Άρη στους Ιχθύς με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις αρχές τις εβδομάδας έχεις την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς σε ότι αφορά ταξίδια που σε ενδιαφέρουν, νομικά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν ή ακόμα θέματα σπουδών και σεμιναρίων που θεωρείς ότι είναι άκρως ενδιαφέροντα για σένα. Η διάθεσή σου να κατευθυνθείς σε μία διαφορετική πορεία θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

Στις 21.12 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει την τρυφερότητα, το ρομαντισμό, την ανάγκη για να ζήσεις παραμυθένιες στιγμές με τον σύντροφό σου και έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις το ανάλογο κλίμα, ώστε να ζήσετε οι δυο σας μοναδικές στιγμές πάθους και έντασης απογειώνοντας τη σχέση σας. Ο  αδέσμευτος θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε περίπτωση νέων γνωριμιών, καθώς έχεις την τάση να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις και να μην έχεις ξεκάθαρη άποψη.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Ερμή – Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα στη δουλειά που σε ταλαιπωρούν, να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις με συναδέλφους αλλάζοντας το κλίμα που μπορεί να υπάρχει, να αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις και υπερβολές που μπορεί να προέκυψαν το προηγούμενο καιρό.

Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω και την ίδια μέρα η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Αιγόκερω φέρνει στο προσκήνιο τις συναισθηματικές σου ανάγκες σε σχέση με την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή και είναι γεγονός ιδιαίτερα για εσένα για τον γεννημένο των πρώτων ημερών ότι έρχεσαι σε ένα κομβικό σημείο στη ζωή σου που παίρνεις αποφάσεις για σημαντικά πρόσωπα μέχρι τώρα για σένα. Για να διατηρήσεις τις οποίες ισορροπίες απέφυγε τις συγκρούσεις και προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή των πραγμάτων.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-12-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms