Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 247

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Καρκίνος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Φίλε Καρκίνε, αυτή η εβδομάδα σηματοδοτείται από την νέα Σελήνη αλλά και την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο που σε ωθούν να ασχολείσαι με θέματα επικοινωνίας και με το κοντινό σου περιβάλλον. Προς το τέλος της εβδομάδας ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και η προσοχή σου στρέφεται σε θέματα της οικογενείας σου αλλά πολύ πιθανό και ακίνητης περιουσίας.

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο, που πραγματοποιείται την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου σου δίνει την δυνατότητα για να κάνεις νέες αρχές σε επικοινωνιακά αλλά και εμπορικά θέματα και να περάσεις σε μία νέα περίοδο σε σχέση με τους στενούς φίλους και συγγενείς σου. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στη Παρθένο και γοητεύεις τους γύρω σου με τον λόγο και τις απόψεις σου. Πολλοί θα θέλουν να σε συναναστραφούν. Συναισθηματικά, είναι κατάλληλη περίοδος για μικρές αποδράσεις με το ταίρι σου, που θα σε ξεκουράσουν και θα ικανοποιήσουν την υπερδραστηριότητα που σε διακρίνει. Θα καταφέρεις έτσι να περάσεις στιγμές με τον σύντροφό σου που θα ανανεώσουν την σχέση σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσα από τις παρέες και τις εξόδους σου μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία αφού κανένας δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος στο επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο. Απλά γοητεύεις όταν εκφράζεσαι.

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και θέματα που αφορούν στην οικογένειά σου έρχονται στο προσκήνιό. Γίνεσαι πιο εσωστρεφείς και θέλεις χρόνο στο σπίτι σου. Συναισθηματικά, επιθυμείς να περνάς χρόνο μόνο με το ταίρι σου στον οικείο χώρο σου και η έντονη συναισθηματικότητά σου δεν κρύβεται. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από οικογενειακές συναναστροφές, η τάση όμως να ισορροπείς λόγω ανασφάλειας μπορεί να σε οδηγήσει να συμβιβαστείς με άτομα που δεν σου ταιριάζουν. Η κυκλοθυμία σου είναι έντονη.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-09-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι