Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Καρκίνος 18/02 - 24/02/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 282

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Καρκίνος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Ιδιαίτερα σημαντική για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή μπορεί να είναι αυτή η εβδομάδα γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός σε κινήσεις και συμπεριφορές γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν είτε ψυχρότητα και απομάκρυνση από το ταίρι σου είτε συγκρουσιακές καταστάσεις λόγω έντονης ζήλιας και κτητικότητας. Στις 18.02  η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου στον Αιγόκερω  σε ωθεί στο να αποτραβηχτείς από το σύντροφό σου και να σκεφτείς αν πραγματικά το ταίρι σου είναι αυτό που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις και σε οικονομικό επίπεδο μέσω των συνεργασιών σου γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις σου.

Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου  φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που αφορούν το στενό και το ευρύτερο περιβάλλον σου και σχέσεις σημαντικές για εσένα που τώρα μπορείς να δρομολογήσεις με διαφορετικό τρόπο και να κλείσεις σημαντικά κεφάλαια από μέχρι τώρα σε απασχολούσαν. Ο δυναμισμός και η διορατικότητα σου είναι κυρίαρχα στοιχεία για να καταφέρεις να επιλύσεις το όποιο ζήτημα μπορεί να σε ταλάνισε μέχρι πρόσφατα. Οι ευκαιρίες σε εμπορικά και επικοινωνιακά θέματα θα είναι υπαρκτές, προσπάθησε να τις εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσένα.  

Στις 23.02 η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω  εγείρει ζητήματα έντονου πάθους, κτητικότητας και χειριστικής διάθεσης είτε από την πλευρά σου, είτε από την πλευρά του συντρόφου σου και δεν αποκλείεται αυτές οι συμπεριφορές να οδηγήσουν σε εκρηκτικές καταστάσεις που δεν θα είναι ελεγχόμενες. Προσπάθησε να διαχειριστείς με ψυχραιμία  τις όποιες εντάσεις και να μετουσιώσεις αυτή σου την ενέργεια σε έντονο ερωτισμό προς το ταίρι σου για να αποφύγεις ατέρμονες συγκρούσεις που δεν θα οδηγήσουν πουθενά παρά μόνο σε πληγές.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-02-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι