Καρκίνος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 20/05 - 26/05/2024

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 291

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Καρκίνους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο

Ήλιος μετακινείται στους Διδύμους στις 20/5 βάζοντάς σέ σε μία απολογιστική διαδικασία που μπορεί να προκαλέσει κυκλοθυμία και εσωστρέφεια. Το παρελθόν ξαναχτυπά και απαιτεί συνειδητοποιήσεις και λύσεις που θα σε απελευθερώσουν. Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 23/5 φέρνει στην επιφάνεια παρασκήνιο και υπονομευτικές συμπεριφορές στο χώρο της δουλειάς που θα σε ενοχλήσουν σε αναγκάζουν να δεις την πραγματικότητα για πρόσωπα που ήρθε η στιγμή να απομακρύνεις από δίπλα σου. Θα βρεις το θάρρος και το σθένος για να ισορροπήσεις αρκεί να αφήσεις τον συναισθηματισμό στο περιθώριο.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους εντείνοντας την ανάγκη για ρομαντισμό και τρυφερότητα στον έρωτα. Θέλεις να απολαύσεις μοναδικές στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάς γιατί αυτό θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ. Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και προσπαθούν και πάλι να κατακτήσουν την καρδιά σου. Προσοχή σε επιλογές λόγω αυξημένου συναισθηματισμού και αυταπατών.

Η μετακίνηση του Δία στους Διδύμους στις 26/5 βοηθά να εξομαλύνεις ζητήματα που αντιμετωπίζεις σε βαθύτερο επίπεδο. Ξεπερνάς πληγές και απωθημένα και μπορείς να προχωρήσεις τη ζωή σου απαλλαγμένος από ότι λειτουργεί επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου. Παράλληλα έχεις τη δυνατότητα να ασχοληθείς με φιλανθρωπικές δράσεις που μπορεί να ανακουφίσουν τους συνανθρώπους σου. Επιθυμείς να προσφέρεις στους γύρω σου γιατί αυτό είναι αρκετό για να νιώσεις γαλήνη και πληρότητα.    

Ο Καρκίνος αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Καρκίνο

Παραδοθείτε σε ό, τι προστάζει το σύμπαν! Η Αφροδίτη στους Διδύμους και στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας αυξάνει τη συμπόνια σας και την ευαισθησία σας, είναι τώρα η πνευματική σας πλευρά που αφυπνίζεται και παίρνει το τιμόνι της ερωτικής σας ζωής. Αυτός ο κύκλος της Αφροδίτης σας ζητά να ακολουθήσετε τη ροή των γεγονότων αντί να εξαναγκάζετε κάποια πράγματα να συμβούν, έτσι ακόμα κι αν κάποιος/α φύγει από τη ζωή σας αποδεχτείτε το γεγονός ότι είναι μόνο για το καλό σας. Βάλτε στον πάγο κάποιον/α που σας αποστραγγίζει συναισθηματικά και δεν έχει τίποτα να σας προσφέρει. Από τη στιγμή που ο δωδέκατος οίκος διέπει το τέλος,  στρέψτε την προσοχή σας σε συναισθήματα που σας πονούν και αποβάλετέ τα έτσι ώστε να ξεκινήσετε τον επόμενο μήνα των γενεθλίων σας με καθαρή καρδιά και μυαλό. Μια Ανώτερη δύναμη θα σας καθοδηγεί σε όλη αυτή τη διαδικασία που θα οδηγήσει στην προσωπική σας ανάπτυξη.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-05-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms