Καρκίνος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 21/09 - 27/09/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 291

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Καρκίνους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο

Καρκίνε, ο Ήλιος περνάει στο Ζυγό στις 22 Σεπτεμβρίου και σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα οικογενειακής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Η εσωστρέφεια γίνεται εντονότερη από ποτέ και μπαίνει σε μία διαδικασία απολογιστικού χαρακτήρα για τα τελευταία πεπραγμένα σου. Προσοχή στην επικοινωνία με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος καθώς τα τετράγωνα του Ερμή στο Ζυγό με Πλούτωνα και Κρόνος στον Αιγόκερω και η αντίθεση του με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό αυξάνει την ένταση και την κυκλοθυμία.

Αισθηματικά

Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δεν θα σε βοηθήσουν να δεις αντικειμενικά πώς πρέπει να διαχειριστείς καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή που μπορεί να σε προβληματίζουν. Οι κόντρες με το ταίρι σου μπορεί να είναι έντονες αν δεν αποβάλλεις την διάθεση να ελέγξει την κατάσταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μελαγχολικές τάσεις και εσωστρέφεια δεν σου επιτρέπουν να είσαι διαθέσιμος σε νέες γνωριμίες που μπορεί να έρθουν στη ζωή σου. Παρ’ όλα αυτά φρόντισε να περάσεις όμορφα με πρόσωπα μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που δείχνουν το ενδιαφέρον τους για εσένα. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό στις 27 Σεπτεμβρίου και ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου. Παράλληλα όμως μπορεί να οδηγήσει σε φραστικές υπερβολές και αλαζονικές συμπεριφορές λόγω της ανάγκης σου να τραβήξεις τα βλέμματα. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός γιατί ιδιαίτερα στο επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα. Πρόσεξε επίσης φραστικές αντιπαραθέσεις που θα έχουν κόστος με τους ανωτέρους σου. Μην επιτρέψεις σε αμφιβολίες και καχυποψία να κυριαρχήσουν.

Ο Καρκίνος αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Καρκίνο

Έχετε δύναμη στα λόγια και ισχυρή πειθώ! Ο Ερμής στον Ζυγό και στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και φέρνει στο προσκήνιο τους πιο σημαντικούς φίλους σας, την οικογένειά σας και τους συγγενείς σας. Υπάρχει ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας που θα μπορούσε να επωφεληθεί ή αντίθετα να χάσει από τη σχέση σας; Χρησιμοποιήστε την έμφυτη διαίσθησή σας για την ανάλυση ενός περίπλοκου προβλήματος που έχει δημιουργήσει αυτή η σχέση με ένα οικείο προς εσάς πρόσωπο. Μιλήστε ευθέως αλλά να είστε προσεκτικοί στα λόγια σας, όχι διασπαστικοί και κακεντρεχείς. Αν δεν σας αρέσει η άποψή του, μην αλλάξετε τα δικά σας σχέδια γι’ αυτό. Εξάλλου, δική σας είναι η ζωή και θα κάνετε αυτό που θέλετε.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-09-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms