Καρκίνος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 04/12 - 10/12/2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 291

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Καρκίνους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο

Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 4/12 βοηθά να βρεις την φωτεινή πλευρά του εαυτού σου και να εντυπωσιάσεις την γοητεία και το ταπεραμέντο σου. Όλα τα βλέμματα στρέφονται στην προσωπική σου ζωή καθώς θέλεις να απολαύσεις μοναδικές στιγμές πάθους με τον άνθρωπό σου. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν καθώς νιώθεις έτοιμος για καινούργιες αισθηματικές περιπέτειες. Το τρίγωνο της με τον Κρόνο από τους Ιχθύες χαρίζει σε κάθε καινούργια κατάσταση στη ζωή σου σταθερότητα και μακροβιότητα. Φρόντισε λοιπόν να αξιοποιήσεις τη συγκεκριμένη συνθήκη προχωρώντας στην καλύτερη δυνατή επιλογή.

Στις 7/12 ο Ερμής από τον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Δία στον Ταύρο δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να προχωρήσεις σε επαγγελματικές συμφωνίες που σε βοηθούν να εξελιχθείς σημαντικά. Στην προσωπική σου ζωή μην χάσεις την ευκαιρία να εκφράσεις συναισθήματα και σκέψεις με τον σύντροφό σου και να προχωρήσετε από κοινού σε σχέδια που θα σας ενθουσιάσουν και θα σας δώσουν την ευκαιρία να λειτουργήσετε σε ομαδικό πλαίσιο.

Με την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία από τον Ταύρο στις 9/12 μπορείς να ονειρευτείς το καλύτερο δυνατό για την σχέση σου. Όμως είναι εύκολο να υπερβάλλεις και να χάσεις το μέτρο συμπεριφερόμενος το ταίρι σου με αλαζονεία και έπαρση. Φρόντισε λοιπόν να κρατήσεις χαμηλούς τόνους αναγνωρίζοντας την αξία του και την πραγματική του συμβολή στο πλευρό σου. Διαφορετικά οι συγκρούσεις είναι πιθανόν να υπάρξουν και να προκαλέσουν προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. 

Ο Καρκίνος αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Καρκίνο

Πάθος, γοητεία και έντονα συναισθήματα σας χαρίζει η Αφροδίτη στον Σκορπιό και στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας δίνει μια καλή συνταγή για ρομαντισμό και αχαλίνωτη διασκέδαση. Είστε η χαρά της ζωής, γοητευτικοί και ακαταμάχητοι, το ένστικτό σας γνωρίζει ποιος μπορεί να μοιραστεί με πάθος τη ζωή σας. Αν κάποιος/α σας πλησιάσει έχετε την αίσθηση αν κάνει για σας ή όχι. Μπορείτε να αντισταθείτε σε όλα εκτός από τον … πειρασμό, έτσι απολαμβάνετε το φλερτ, λέτε «ναι» στη ζωή και σε όλες τις περιπέτειές της. Είστε σε σχέση; Βλέπετε στο βάθος του ορίζοντα ένα λευκό φως που σας βοηθά να περάσετε με ευκολία ακόμα και τα πιο δύσβατα μονοπάτια, γνωρίζετε ότι για να επέλθει οικειότητα θα πρέπει να υπάρχει και εμπιστοσύνη. Ανοίγετε διάπλατα την καρδιά σας στην αγάπη και το πάθος.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
04-12-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms