Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Καρκίνος 15/10 - 21/10/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 276

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Καρκίνος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Ο Ερμής στον Σκορπιό, τον οίκο των ερώτων και της δημιουργικότητάς σου, βρίσκεται σε πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα, καθώς με τις όψεις που σχηματίζει κινεί τα νήματα και μπορεί να φέρει ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες στιγμές. Στις 15.10 η σύνοδός του με την ανάδρομη Αφροδίτη σου δίνει την μοναδική ευκαιρία να συνομιλήσεις με το ταίρι σου και πιθανά να λύσετε παρεξηγήσεις που υπάρχουν μεταξύ σας. Το όμορφο κλίμα που δημιουργεί μπορεί να σε οδηγήσει σε παρέες με ευχάριστες συζητήσεις ή με καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα. Σημαντικό είναι να μην αφεθείς στον υποκειμενισμό και στην έπαρση, γιατί θα χάσεις.

Στις 19.10 το τετράγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Άρη στον Υδροχόο μπορεί να εκτοξεύσει την νευρικότητα, το άγχος και την καχυποψία, προκαλώντας έτσι σημαντικά ζητήματα στην προσωπική σου ζωή αλλά και σε συνεργασίες. Το στρες και οι ανασφάλειες μπορεί να κυριαρχήσουν και να δημιουργήσουν εκρηκτικό κλίμα. Είναι προτιμότερο να εκτονώσεις την ένταση εκφράζοντας τα συναισθήματά σου, παρά να είναι απότομος και εριστικός. Δράσεις και άσκηση θα σε βοηθήσουν. Την ίδια μέρα το τρίγωνό του με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε ωθεί να κάνεις σχέδια για εσένα και το ταίρι σου και το μέλλον που θα ήθελες να έχετε. Η ονειροπόλα διάθεσή σου μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες παραμυθιού και κατά συνέπεια μοναδικές στιγμές με το σύντροφό σου. Απέφυγε τις τριβές και αφέσου στο συναίσθημα και δεν θα χάσεις.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-10-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms