Καρκίνος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 13/07 - 19/07/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 291

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Καρκίνους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο

Καρκίνε, δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι οι άλλοι σε πιέζουν αυτή την εβδομάδα καθώς ο ήλιος στο ζώδιο σου σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 15.07 φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβους πού αναστατώνουν τις σχέσεις σου. Είναι σημαντικό για εσένα να συγκρατήσεις πιθανά νεύρα και την ανάγκη να επιβάλεις τις απόψεις σου θέλοντας να ξεφύγεις από περιορισμούς που σου δημιουργούν είτε οι συνεργάτες είτε το ταίρι σου.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να δείξεις στον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου τα πραγματικά σου συναισθήματα δημιουργώντας την αίσθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας. Διαφορετικά, παιχνίδια ελέγχου και χειρισμού θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση και θα οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν για να σου τονίσουν την ανάγκη να μεταμορφωθείς σε προσωπικό επίπεδο. Προσπάθησε να μείνεις μακριά από πρόσωπα που θέλουν να σε χειριστούν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που έρχονται σε επίπεδο συνεργασιών καθώς η αντίθεση του Ήλιου στο ζώδιό σου με τον Δία στον Αιγόκερω στις 14.07 σε ευνοεί ιδιαίτερα. Απαραίτητο είναι βέβαια να αξιολογήσεις ποιες είναι οι συνεργασίες αυτές που μπορούν να σου προσφέρουν αυτά που χρειάζεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο και ποιες είναι αυτές που υπόσχονται πολλά όμως είναι δύσκολο να γίνουν πραγματικότητα. Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες καθώς οι κόντρες που θα προκύψουν θα είναι δύσκολο να κρατήσουν τις ισορροπίες. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Ο Καρκίνος αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Καρκίνο

Τα αστέρια σας βάζουν σε μονομαχία ανάμεσα στην ανάγκη σας για αυτονομία και βαθιά συναισθηματική σύνδεση. Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Δία και τον Πλούτωνα στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, δημιουργεί από τη μια πλευρά την επιθυμία για ανεξαρτησία και από την άλλη την ανάγκη για έλεγχο των καταστάσεων. Παλεύετε μέσα σας, θέλετε να μάθετε αν υπάρχει βαθύς συναισθηματικός δεσμός  με τον αγαπημένο σας. Μπορεί να αισθανθείτε σαν το αγαπημένο σας πρόσωπο προσπαθεί να σας μαντρώσει, να σας υποδεικνύει τι θα κάνετε με τη ζωή σας. Ή οι ενοχές θα μπορούσαν να στριφογυρίζουν στο κεφάλι σας για κάποιο λάθος του παρελθόντος. Αυτή η κοσμική όψη σας προειδοποιεί για μια αρνητική συνεξάρτηση. Δεν είναι μόνο δική σας ευθύνη να σώσετε τη σχέση σας, έτσι σταματήστε να προσπαθείτε μόνοι σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
13-07-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms