Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια Καρκίνος - 29/05 - 04/06

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 226

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Καρκίνος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος: 

 

Φίλοι μου Καρκίνοι, εσείς οι κουρασμένοι από σκοτούρες και προβληματισμούς, με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα θα νιώσετε την ανάγκη να ξεγλιστρήσετε από τις κουραστικές υποθέσεις, επιθυμία σας θα είναι να διασκεδάσετε και να ξεδώσετε. Στον ερωτικό σας τομέα τα γεγονότα θα σας ενθουσιάσουν, το καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας. Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα αφήσετε τον εαυτό σας να ερωτευτεί, δεν θα ανακόψετε την θετική πορεία που θα πάρουν οι επαφές σας. Η ανάγκη σας για ανανέωση και αλλαγή θα σας ωθήσει σε επαναστατικές ενέργειες, με δυναμικές πράξεις θα καταφέρετε να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες της καθημερινότητα σας εργασιακές και ερωτικές. Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο τακτοποιείτε οικονομικές εκκρεμότητες, βάζετε σε πρόγραμμα τις οφειλές σας. Με την εμφάνιση του Άρη στο ζώδιο σας, εσείς που διατηρείτε σταθερό ερωτικό δεσμό δεν αποκλείεται να περάσετε σε επίσημες υποσχέσεις. Ποιο άτομο θα μονοπωλήσει το αισθηματικό σου ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα; Μάθε τώρα με 1 μόνο τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-29T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι