Καρκίνος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιανουάριος 2021

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Καρκίνος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Πόσος καιρός πάει από τότε που ψάχνετε μια ζεστή αγκαλιά; Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α με μακροπρόθεσμες δυνατότητες, οπότε αν ψάχνετε για μια νέα σταθερή αγάπη, καταβάλλετε λίγη επιπλέον προσπάθεια και εξασκηθείτε στο φλερτ. Εάν, είστε διατακτικοί και εγκρατείς ή αντίθετα τείνετε να διεκδικείτε δυνατά το αντικείμενο του πόθου σας και εξαιρετικά έντονα στην αρχή, ίσως χρειαστεί να εξασκηθείτε στη γλώσσα του σώματος. Δεν χρειάζεται να μειώσετε την προσωπικότητά σας (ποτέ!), αλλά μπορείτε να συγχρονιστείτε με την ενέργεια του άλλου ατόμου, κοιτώντας τον/την στα μάτια. Και να θυμάστε ότι το πιο σημαντικό είναι οι μη λεκτικές ενέργειες που κάνουν τους ανθρώπους να νιώθουν άνετα, και ας το παραδεχτείτε, πρέπει να αγωνιστείτε αν πρόκειται να φτάσετε σε μια σταθερή και μακροχρόνια σχέση.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η σχέση σας είναι η πρωταρχική προτεραιότητά σας καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Υπάρχουν ισορροπία και σωστή συνεργασία; Νιώθετε μαζί άνεση και ηρεμία; Ήρθε η ώρα να επαναφέρετε τη σχέση σας σε ισορροπία και να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε διακυβεύει τη διάλυσή της. Εάν έχετε δώσει περισσότερα από όσα λαμβάνετε - ή το αντίστροφο - επαναδιαπραγματευτείτε τα πράγματα ξανά. Ανοίξτε εσείς την επικοινωνία και μιλήστε για τις ανάγκες σας ρωτώντας, «Πώς θα μπορούσα να σε καταλάβω καλύτερα;» Φροντίστε όμως να μην πάρετε τα πράγματα προσωπικά αν δεν σας αρέσει η απάντηση που θα πάρετε, ο στόχος είναι η ειλικρίνεια, όχι η απόκρυψη και η εκμετάλλευση.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms