Καρκίνος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δεκέμβριος 2023

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Καρκίνος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ζείτε τον πυρετό των γιορτών και του πάθους! Με την Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας δυναμώνει η φωτιά του πάθους σας, ζείτε για το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι. Η ρομαντική Αφροδίτη είναι εδώ κοντά σας φέρνοντάς σας ένα ερωτικό κάλεσμα. Ντυθείτε, στολιστείτε και ανοίξτε τον εαυτό σας σε νέους ανθρώπους και σίγουρα σε νέες εμπειρίες γνωριμιών, ανεξάρτητα από τη συναισθηματική σας κατάσταση. Παίξτε λίγο με την εμφάνισή σας και διασκεδάστε πειραματιζόμενοι με μερικά πιο τολμηρά στυλ. Η γοητεία δεν έχει να κάνει μόνο με την προσέλκυση νέων ανθρώπων, αλλά και με την αίσθηση που σας δίνει μια αλλαγή. Εξάλλου, ο πέμπτος οίκος επικεντρώνεται περισσότερο στον ρομαντικό έρωτα παρά στις σοβαρές δεσμεύσεις, επομένως έχετε την κοσμική εντολή να κρατήσετε μια στάση «carpe diem». Γιατί να ανησυχείτε για το μέλλον όταν μπορείτε να απολαύσετε στο έπακρο τις στιγμές;

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Τα πράγματα παίρνουν μια θετική τροπή καθώς η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας είναι κοντά σας για να ανεβάσει το πάθος και την εμπιστοσύνη. Μπορεί να λάβετε ένα σημάδι από το σύμπαν ότι οδεύετε προς τη σωστή κατεύθυνση, ίσως ακόμα κάνετε μια συζήτηση για συμβίωση ή έχετε μια εγκυμοσύνη. Κατά κάποιο τρόπο, η Αφροδίτη θα ανοίξει την καρδιά σας πολύ, έτσι αναμείνατε σημαντικές ανακαλύψεις οικειότητας καθώς αφήνετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί σε έναν ωκεανό με συναισθήματα. Θα μπορούσε ακόμα να παιχτεί ένα περίεργο σενάριο, είτε επιλέγοντας ανάμεσα σε δύο υποψήφιους συντρόφους ή αποφασίζετε επιτέλους ποιες είναι οι κατάλληλες μελλοντικές κινήσεις. Σε αυτό βοηθά και ο ανάδρομος Ερμής ο οποίος συνδράμει θετικά στο να συνειδητοποιήσετε τι θέλει ο ένας από τον άλλον. Όμως, τα καλά νέα είναι ότι σίγουρα θα ξέρετε πού βρίσκεστε όταν τα χαρτιά και των δυο σας είναι όλα στο τραπέζι. Αγκαλιάστε αυτό το τεράστιο συναισθηματικό ξεκαθάρισμα!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-12-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms