Καρκίνος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αύγουστος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Καρκίνος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αναζητήστε την οικειότητα και την εμπιστοσύνη. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και η πανσέληνος στον όγδοο οίκο σας, του πάθους, μπορεί να φέρουν έντονα συναισθήματα και πάθη, αλλά μην τα σπαταλάτε στα λάθος άτομα, αναζητώντας μια μητρική /πατρική φιγούρα (καθώς το ευαίσθητο ζώδιό σας θα τα προσελκύσει). Χρησιμοποιήστε αυτήν την έντονη ερωτική χημεία για να τραβήξετε το «άλλο σας μισό», καθώς οι πλανήτες ετοιμάζουν για σας μια μοιραία συνάντηση τώρα. Ολοκληρώστε ένα φλερτ, εκδηλώνοντας τα βαθύτερα συναισθήματά σας, αλλά μη γίνεστε εμμονικοί και ψυχαναγκαστικοί. Εάν δεν αποκαλύψετε τον πραγματικό εαυτό σας και δεν εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας, τότε ποιό ακριβώς είναι το νόημα; Πάρτε το ρίσκο και απογυμνώστε την ψυχή σας (μαζί με άλλα αρνητικά συναισθήματα του παρελθόντος που θα μπορούσατε να ξεφορτωθείτε τώρα).

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Το να είναι κάποιος σε θέση να πληρώσει τους λογαριασμούς είναι πολύ σημαντικό σε μια συντροφική σχέση κι αυτό γίνεται περισσότερο αναγκαίο τώρα χάρη στην πανσέληνο στον όγδοο οίκο σας, του πλούτου και των κοινών οικονομικών πόρων. Εξάλλου, η ικανότητα να μπορεί να θέσει κάποιος υπό έλεγχο τα οικονομικά του μεταφράζεται σε αποταμίευση και στη συνέχεια σε πολυτελείς διακοπές που είναι τελείως αναγκαίες για σας αυτή τη στιγμή. Οι φίλοι σας θα μπορούσαν επίσης να σας πιέσουν για διασκέδαση, δημιουργώντας σας όχι μόνο οικονομική επιβάρυνση αλλά και την αντίδραση του αγαπημένου σας. Περιορίστε τα έξοδά σας και ίσως μπορέσετε να κατανείμετε το χρόνο σας, π.χ. με μία συνάντηση για ποτό και μετά στην αγκαλιά της αγάπης σας. Αρνηθείτε κάποιες κοινές κοινωνικές εκδηλώσεις αν ο αγαπημένος σας σας εκφράσει τα παράπονά του.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-08-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms