Καρκίνος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιούνιος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Καρκίνος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Το να αφήσετε το παρελθόν είναι εξαιρετικά δύσκολο για το ζώδιό σας και με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στο δωδέκατο οίκο σας, της θεραπείας, ίσως περάσετε από ψυχολογικές μεταπτώσεις προκειμένου να αφήσετε να φύγει από τη ζωή σας μια τοξική σχέση. Αυτός είναι ένας μήνας για να επουλώσετε τις βαθιές πληγές που σάς άνοιξε μια παλιά αγάπη, εξάλλου ο Άρης στο ζώδιό σας σάς χαρίζει το θάρρος και τη δύναμη να πιστέψετε και πάλι στον εαυτό σας. Κάντε μια βαθιά εσωτερική διεργασία, κι αν είστε τύπος που σάς αρέσει η μοναξιά, μπορείτε να εξερευνήσετε τα οφέλη της, διερευνώντας εις βάθος την ψυχή σας. Το σύμπαν έχει ένα σχέδιο για σας και σάς επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη στο μέλλον. Είτε πρόκειται για μια ερωτική πρόταση, είτε για μια συνάντηση που την αισθάνεστε προκαθορισμένη, θα πρέπει να αφήσετε τα αστέρια να τακτοποιήσουν τις λεπτομέρειες.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αν δεν μπορείτε να είστε άνετοι με την παρουσία του αγαπημένου σας, φύγετε μακριά! Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας και το δυναμικό Άρη στο ζώδιό σας, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε πρόσωπο με πρόσωπο τον αγαπημένο σας, θέλετε να μάθετε την αλήθεια. Ίσως απλά συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις επιθυμίες σας, τουλάχιστον όχι τόσο γρήγορα όσο θέλετε. Μήπως σάς δημιουργεί συνεχώς πόνο και θλίψη; Θέστε τα όριά σας κι αν βλέπετε ότι δεν υπάρχουν οικειότητα, εμπιστοσύνη, ευαισθησία και η επιθυμία να γίνετε «ένα», καλύτερα το τέλος. Όποιος θέλει να είναι υποψήφιος στην καρδιά σας θα πρέπει να έχει την καλή πρόθεση να προσπαθήσετε μαζί και να παίζει καθαρά και τίμια.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-06-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι