Καρκίνος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δεκέμβριος 2018

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Καρκίνος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Το καρμικό μάθημα αυτού του μήνα; Ο μοναδικός σκοπός σας στη Γη δεν περιστρέφεται γύρω από την ευχαρίστηση και την φροντίδα των άλλων. Η πανσέληνος στο ζώδιό σας και η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σάς υπενθυμίζουν ότι μερικές φορές, το να είστε λίγο «εγωιστές» δίνει πραγματικά στους άλλους το έναυσμα να σας ακολουθήσουν. Ή, αν βασιζόσασταν στο παρελθόν στους άλλους για υποστήριξη και επικύρωση, το φεγγάρι ξυπνά την επιθυμία σας για αυτοπεποίθηση. Μπορεί ακόμα να αλλάξετε ριζικά την εμφάνισή σας, με ένα τολμηρό νέο στυλ ή να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας για την αγάπη. Η εικόνα που βγάζετε προς τα έξω λέει πολλά για το πώς θέλετε να συναναστραφείτε με τον υπόλοιπο κόσμο, οπότε σκεφτείτε πώς θέλετε να σας βλέπουν οι άλλοι: Ως κοινούς θνητούς; Ή ως ένα άτομο με αυτοπεποίθηση και ενσυναίσθηση της αξίας του;

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ήρθε η ώρα να ρίξετε όλες αυτές τις άμυνες οι οποίες λειτουργούν ως  αυτοπροστατευτικός μηχανισμός που έχει σχεδιαστεί για να εμποδίσει τον αγαπημένο σας να ανακαλύψει τον πραγματικό εαυτό σας, γνωρίζετε ότι κανείς δεν είναι τέλειος. Η πανσέληνος στο ζώδιό σας και η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σάς καθοδηγούν στο φωτεινό δρόμο της αγάπης και θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε τι πραγματικά στέκεται εμπόδιο στο δρόμο μιας ευτυχισμένης σχέσης. Να είστε πρόθυμοι να ρίξετε μια ειλικρινή ματιά στον εαυτό σας, δεδομένου ότι οι πιθανότητες είναι να έχετε δημιουργήσει μόνοι σας τα εμπόδια. Μόλις απελευθερώσετε τον φόβο ότι είστε συναισθηματικά ευάλωτοι και «εκτεθειμένοι», θα είναι πολύ πιο εύκολο να νιώσετε χαρούμενοι και ζωντανοί.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-12-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms