Καρκίνος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Φεβρουάριος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Καρκίνος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Οι προσπάθειές σας να δείτε την αγάπη ορθολογιστικά και ώριμα θα μπορούσαν να φέρουν μια νέα αγάπη στη ζωή σας. Η Αφροδίτη κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον έντονα παθιασμένο όγδοο οίκο σας, έτσι τώρα κατανοείτε τα αποτελέσματα της νοσηρής αλληλεξάρτησης, της εμμονής και της ζήλειας και ξεκινάτε να ψάχνετε κάποιον/α σε επίπεδο ψυχής. Ετοιμαστείτε: Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας από τους πιο παθιασμένους μήνες σας, ζείτε έντονες ερωτικές νύχτες, βρίσκετε κάποιον/α με τον οποίον/α διαισθάνεστε ότι μπορείτε να μοιραστείτε την ψυχή σας μαζί με την υπόλοιπη ζωή σας. Επισήμανση: Το να είστε ερωτευμένοι πρώτα με τον εαυτό σας και τη δική σας ζωή είναι μια σημαντική προϋπόθεση για να μπορέσετε να εμπλακείτε συναισθηματικά με οποιοδήποτε άλλο άτομο.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αναπνέετε και πάλι καθαρό αέρα στη σχέση σας καθώς η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και η νέα Σελήνη στον έντονα παθιασμένο όγδοο οίκο σας, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα σεβασμού, σταθερότητας και οικειότητας. Ήρθε η ώρα να γυρίσετε σελίδα, αξίζετε μια νέα αρχή στην αγάπη, και εδώ είναι η ευκαιρία. Αυτό θα μπορούσε να μεταφραστεί σε έντονες συναισθηματικές στιγμές όπου αποκαλύπτονται ακόμα πιο βαθύτερα συναισθήματα. Καθώς η επιθυμία σας να προσεγγίσετε τον αγαπημένο σας φτάνει στο αποκορύφωμά της, είστε έτοιμοι να κάνετε ό, τι χρειάζεται για να δημιουργήσετε τις καλύτερες συνθήκες για ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη, και μέρος αυτού είναι η ενσυναίσθηση των δικών σας εμποδίων στην αληθινή αγάπη.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-02-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι