Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος - 01/06 - 30/06

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Καρκίνος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Πιστέψτε στον εαυτό σας, θέστε σε προτεραιότητα τις ανάγκες σας και τους προσωπικούς σας στόχους, είναι το αίτημα της νέας Σελήνης στο ζώδιό σας. Ας ελπίσουμε ότι έχετε αφήσει πίσω σας το παρελθόν και τα βαριά συναισθήματα και είστε έτοιμοι να ανοίξετε την καρδιά σας, να αντιμετωπίσετε τον κόσμο κατάματα. Μπορεί ενστικτωδώς να θέλετε να αλλάξετε την εμφάνισή σας προκειμένου να   ταιριάζει με το νέο εσωτερικό σας. Ακόμη και μια μικρή αλλαγή, σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη. Σκεφτείτε αυτό το νέο ξεκίνημά σας, με ένα νέο μυαλό, σώμα και καρδιά. Πιστέψτε στην ικανότητα του σύμπαντος να σας φέρει κάποιον/α που μέχρι τώρα βρίσκονταν στα πιο τρελά όνειρά σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αντί να παρακάμπτετε τις επιθυμίες σας για να τρέξετε να ακούσετε τον πόνο του αγαπημένου σας, προφυλάξτε την καρδιά σας και την πολύτιμη ενέργειά σας, είναι η προτροπή της νέας Σελήνης στο ζώδιό σας. Οι προσωπικοί στόχοι σας έρχονται πρώτοι, και ενώ αυτό μπορεί να είναι «εγωιστικό» από μια άποψη, σκεφτείτε ότι είναι άδικο οι άλλοι να ληστεύουν την ηρεμία σας. Αυτή η νέα Σελήνη σας δίνει μια νέα αρχή, αποκαθιστώντας την ηρεμία και τη γαλήνη στη σχέση σας, ίσως ακόμα και  σταθεροποιώντας την. Αν νιώθατε χωρίς φροντίδα και συναίσθημα, απομονωμένοι και κλεισμένοι στο καβούκι σας, τώρα γιορτάζετε την αληθινή ελευθερία σας! Και επειδή αυτή νέα Σελήνη έχει έναν εξάμηνο κύκλο εκδήλωσης γεγονότων, αυτός ο μήνας είναι η αρχή για κάτι μεγάλο, τολμηρό και πέρα από οτιδήποτε έχετε ποτέ σκεφτεί. Συνεχίστε να αγωνίζεστε … είστε πολύ κοντά. Ο νέος μήνας θα φέρει τον έρωτα που αποζητάς στη ζωή σου; Θα έχεις επανασύνδεση; Νέα γνωριμία; Θα σου κάνει πρόταση γάμου; Μάθε τώρα μιλώντας με την Σμάρω Σωτηράκη! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι