Καρκίνος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Απρίλιος 2021

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Καρκίνος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Είστε τόσο εντυπωσιακοί και μυστηριώδεις, το λάγνο βλέμμα σας προσελκύει τόσους μνηστήρες … Με την πανσέληνο να φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας απελευθερώνεστε από τις σκιές του παρελθόντος, οι μνηστήρες σας θαυμάζουν τη δυναμική και τολμηρή προσωπικότητά σας. Κρύβετε από κάτω μια παθητικότητα αλλά αυτό δεν ισχύει αυτό το μήνα, μπαίνετε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι, αυτό είναι σίγουρο. Ίσως αισθανθήκατε κάπως υποτονικά τις τελευταίες εβδομάδες. Αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει. Είστε γοητευτικοί όχι μόνο με την εμφάνισή σας αλλά και με τη στάση σας. Αν περιμένατε να κάνει η άλλη πλευρά την πρώτη κίνηση, βάλτε στην άκρη την ντροπαλή και συνεσταλμένη φύση σας. Δεν ζούμε στην Βικτοριανή εποχή. Βασίστε τις ενέργειές σας στο πως νιώθετε όταν σκέφτεστε να στείλετε ένα ερωτικό μήνυμα.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ευτυχώς, τώρα μπορείτε να τολμήσετε να εκφραστείτε ελεύθερα και ειλικρινά. Με την πανσέληνο να φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας ένα μέρος της κρυμμένης αγάπης σας και του (θετικού) πάθους σας είναι ικανά να ζωντανέψουν τη σχέση σας. Νιώθετε περισσότερη ασφάλεια και εμπιστοσύνη, έχετε την ικανότητα να μεταμορφώσετε τη σχέση σας με τον πιο απλό τρόπο. Έχετε την έμπνευση και τη διαίσθηση σχετικά με το πως να κάνετε την καρδιά του αγαπημένου σας να τραγουδήσει. Ή ακόμη μπορεί να πάρετε τον αγαπημένο σας μαζί με τους φίλους σας και να βγείτε έξω να διασκεδάσετε ή απλά δημιουργείτε μια άκρως παθιασμένη και ρομαντική ατμόσφαιρα μόνοι οι δυο σας. Είναι επίσης ένας γόνιμος μήνας για σας, οπότε αν ελπίζατε να συλλάβετε, αυτή είναι ιδανική χρονική περίοδος για ένα μωρό ή ίσως απλά να συζητήσετε αυτό το θέμα με το σύντροφό σας.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
20/4/2021