Καρκίνος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αύγουστος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Καρκίνος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αναγεννηθείτε, από μέσα προς τα έξω! Η πανσέληνος φωτίζει τον αναγεννητικό όγδοο οίκο σας, και βρίσκεστε σε αποστολή … απεξάρτησης, σκάβοντας βαθιά στην ψυχή σας για να καταλάβετε ποιον/α και τι χρειάζεται η ψυχή σας για να είστε ευτυχισμένοι. Ο μετασχηματισμός είναι μέσα στο μυαλό σας και ίσως είναι ο μόνος τρόπος για να γίνετε ο Φοίνικας που αναγεννάται μέσα από τις στάχτες του. Εξερευνήστε σε βάθος την ψυχή σας, απομακρύνετε τις καταστροφικές σκέψεις που κωλύουν την αληθινή αγάπη. Δεδομένου ότι ο όγδοος οίκος συνδέεται με την κληρονομιά, ο ένοχος αυτής της ψυχικής δυσλειτουργίας βρίσκεται πιθανότατα στους προγόνους σας. Μόλις δείτε τη μεταφυσική πτυχή των πραγμάτων, τερματίστε το παρελθόν, ανοίγοντας την αγκαλιά σας στο νέο.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Νιώθετε μια βαθύτερη οικειότητα με τον αγαπημένο σας, θέλετε να γίνετε «ένα» καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον οικείο όγδοο οίκο σας. Ίσως σκέφτεστε μια εγκυμοσύνη ή ακόμα και το γάμο. Ο όγδοος οίκος συσχετίζεται επίσης με τους κοινούς οικονομικούς πόρους και την ακίνητη περιουσία, έτσι μπορεί να ξεκινήσετε μια αναζήτηση για σπίτι ή να αγοράσετε ένα ακίνητο ή να υπογράψετε μια νομική σύμβαση. Ίσως ακόμα συνενώσετε τα οικονομικά σας αναγνωρίζοντας ότι δεν χρειάζεται να επωμίζεστε μόνοι σας τις δαπάνες. Ίσως πάρετε ένα δάνειο, μια επιχορήγηση ή ακόμα και μια κληρονομιά. Βλέπετε τώρα κατά πόσο ο αγαπημένος σας μπορεί να είναι δίπλα σας, ως φίλος και σύντροφος, και συγκεκριμένα αν αξίζει να είναι στη ζωή σας ή όχι.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-08-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι