Καρκίνος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Απρίλιος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Καρκίνος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ισχυρά συναισθήματα από το παρελθόν θα μπορούσαν να εμφανιστούν ξαφνικά, ειδικά αν δεν τα αντιμετωπίσατε. Ο Άρης στον μυστικοπαθή όγδοο οίκο σας και η Αφροδίτη στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας φέρνουν στο φως τους παλιούς κακούς σας δαίμονες οι οποίοι ήταν θαμμένοι βαθιά μέσα σας. Θυμηθείτε, οι άνθρωποι με τους οποίους συσχετιστήκατε στο παρελθόν είναι ο καθρέφτης σας, έτσι αντί να εκδηλώνετε τη μνησικακία σας, ρωτήστε τον εαυτό σας: Τι πραγματικά αντανακλούν; Ναι, γνωρίζουμε ότι δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα που πρέπει να κάνετε, αλλά όταν αισθάνεστε ότι είστε στην ομίχλη, θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι ήταν οι δικές σας σκιές που έρχονται στο φως και σας αναστατώνουν. Οι άνθρωποι αυτοί πιθανότατα ήταν αυτοί που πάντα ήταν: Ανθρώπινοι, με προτερήματα και ελαττώματα.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Νιώθετε αγωνία και φόβο για τη σχέση σας; Ο καυτός Άρης στον μυστικοπαθή και κακεντρεχή όγδοο οίκο σας και η Αφροδίτη στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας πυροδοτούν κάποια καταλυτικά γεγονότα τα οποία θα μπορούσαν να επιφέρουν δυσκολίες αν ενεργήσετε παρορμητικά και επαναστατικά. Ίσως νιώσετε ότι βρίσκεστε στην ομίχλη, ίσως αποκαλύψετε ότι κάποιος κοινός φίλος σας δημιουργεί δράμα στη σχέση σας ή ότι ο αγαπημένος σας σας κρύβει κάτι. Θα μπορούσατε ξαφνικά να νιώσετε ζήλια και κτητικότητα ή να προσελκύεστε από κάποιον/α στον κοινωνικό κύκλο σας που προηγουμένως θεωρούσατε φίλο σας. Κάποιος από τους φίλους σας θα μπορούσε να ενεργεί ανταγωνιστικά μαζί σας, ίσως ακόμη και να φλερτάρει με τον αγαπημένο σας. Πατήστε τα φρένα στην κακεντρέχειά σας και θέστε τα όριά σας.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms