Καρκίνος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιανουάριος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Καρκίνος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Σκεφτείτε τι χρειάζεστε πραγματικά από την αγάπη, από την άποψη της εκτίμησης και του σεβασμού (τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά). Με τη νέα Σελήνη στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας όλοι οι σπόροι που φυτεύετε τώρα, θα ανθίσουν τους επόμενους έξι μήνες και τα δώρα θα είναι μεγάλα. Έτσι επιλέξτε με ευσυνειδησία τον κατάλληλο ερωτικό σύντροφο και μην κρύβετε τις επιθυμίες σας (και τα λόγια σας). Για παράδειγμα, εάν επιθυμείτε καιρό κάποιον/α, πριν κάνετε το πρώτο βήμα βεβαιωθείτε ότι έχετε διευκρινίσει ότι θέλετε αυτό το άτομο κι αν είναι διαθέσιμο. Οι πιθανότητες να γίνουν αληθινές οι επιθυμίες σας είναι ισχυρές κατά τους έξι μήνες που ακολουθούν αυτή τη νέα Σελήνη, έτσι καθορίστε τις προθέσεις σας και παρακολουθήστε τις να ανθίζουν.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Απαιτείται να κάνετε ενδελεχή έρευνα στη σχέση σας, πριν αποφασίσετε να μείνετε ή να φύγετε. Με τη νέα Σελήνη στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας και τη Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας διερευνάτε το βάθος των συναισθημάτων σας, σας απασχολούν ζητήματα οικειότητας και εμπιστοσύνης, οικογενειακά και ακινήτων. Δεν είναι καιρός να πάτε να πιείτε μια μπύρα και να μιλήσετε ανάλαφρα. Ανησυχείτε πώς πραγματικά βλέπει ο αγαπημένος σας τον αληθινό σας εαυτό, θέλετε να μάθετε αν υπάρχουν βάθος, ειλικρίνεια και μονιμότητα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα μπορούσατε επίσης να αναθεωρήσετε τον τρόπο με τον οποίο διαθέτετε τους οικονομικούς πόρους σας στη σχέση σας και εάν είστε διαζευγμένοι, κατανείμετε τα περιουσιακά σας στοιχεία. Εάν δεν είστε βέβαιοι για το πού πηγαίνει η σχέση σας, ίσως ο χρόνος θα σας βοηθήσει να το ξεδιαλύνετε.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms