Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Καρκίνος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και αναφλέγουν το πάθος και το ρομαντισμό σας. Είστε φωτιά! Μετά από έναν πιο εσωστρεφή και μοναχικό μήνα, επιστρέφουν η χαρά και η διασκέδαση. Βγείτε έξω και φλερτάρετε, μη σκέφτεστε αρνητικά ή την εγκατάλειψη, στείλτε αυτό το μήνυμα σε αυτόν/ην που είναι καιρό στην ψυχή σας. Αντί να έχετε μια υπερβολικά ευαίσθητη συμπεριφορά, αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας να γευτεί περισσότερο το ερωτικό παιχνίδι. Πότε ήταν η τελευταία φορά που ντυθήκατε, στολιστήκατε και βγήκατε έξω να φλερτάρετε; Για να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας θα πρέπει σίγουρα να είστε εξωστρεφείς, γελαστοί και χαρούμενοι. Απολαύστε την ευτυχία που προέρχεται από το να μοιράζεστε κάτι από τον εαυτό σας με τον κόσμο.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Βαδίζετε στο τέλος του δρόμου ή έχετε μια ευκαιρία να δοκιμάσετε με τον αγαπημένο σας μια νέα διαδρομή; Προσέξτε το δράμα και την κακεντρέχεια καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας ενώ ο Άρης κινείται στο συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας. Οι πλανήτες αυτοί θα μπορούσαν να προκαλέσουν κάποια έντονα συναισθήματα, σχεδόν από το πουθενά. Ανταγωνίζεστε τον αγαπημένο σας, θέλετε να επικρατήσετε, παίζετε με τη φωτιά, αλλά με αυτόν τον τρόπο θα κάψετε τις γέφυρες καθώς τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν λίγο - πολύ ακραία. Σκεφτείτε προσεκτικά τις ενέργειές σας, προτού έρθετε αντιμέτωποι με τη θλίψη και το μετανιώσετε. Συμβιβασμός μπορεί να επιτευχθεί, αν όμως είστε πρόθυμοι να προσπαθήσετε.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός!

Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-11-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι