Λέων Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αύγουστος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Λέων:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αισθάνεστε ιδιαίτερα ανοιχτοί στην αγάπη αλλά και σε όλες τις ασυνήθιστες μορφές της. Η πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και φέρνει έναν αέρα ανεξαρτησίας μαζί με έντονα πάθη. Εάν είχατε άκαμπτες ιδέες τώρα αυτό μεταστρέφεται και βλέπετε πιο ελεύθερα τα πράγματα. Θέλετε να πειραματιστείτε, αναζητάτε την ίδια ανεξαρτησία από τους υποψήφιους συντρόφους σας την οποία θέλετε κι εσείς. Παρόλο που είστε σταθεροί και κάπως … παλιομοδίτικοι στο φλερτ, ξαφνικά δεν ενδιαφέρεστε πραγματικά για τους κανόνες. Εάν ο σύντροφός σας ζει σε άλλη πόλη ή κάποιος από εσάς απαιτεί προσωπικό χρόνο, αντιλαμβάνεστε ότι ζείτε έτσι ευτυχισμένα. Η τεχνολογία σας ευνοεί στο online dating. Εντυπωσιάστε αλλάζοντας φωτογραφία προφίλ στο Facebook ή απευθυνθείτε στους φίλους σας για να δείτε αν μπορεί να υπάρχει ένα πολλά υποσχόμενο άτομο με το οποίο μπορείτε να γνωριστείτε.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Χρειάζεστε αγάπη …. αλλά όσο περισσότερο την χρειάζεστε, τόσο περισσότερο θα σας αποφεύγει. Ή έτσι φαίνεται να είναι αυτός ο μήνας, καθώς ο πλανήτης του έρωτα, η Αφροδίτη, ξεκινά την περιοδεία της στον Καρκίνο και το σκοτεινό δωδέκατο οίκο σας. Εάν νιώθετε μια συναισθηματική αναταραχή ή σκέφτεστε να ανατρέψετε τα πάντα, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι χρειάζεστε κάποια μοναξιά. Η σκέψη σας είναι σίγουρα θολωμένη τώρα, με έντονα συναισθήματα, δεν είστε ο συνηθισμένος διασκεδαστικός και χαρούμενος εαυτός σας, είστε μάλλον ταραγμένοι και αποπροσανατολισμένοι. Τα καλά νέα; Αυτή η φάση αλλάζει αρκετά σύντομα. Κι αν η πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας προικίζει με ένα επαναστατικό πνεύμα, σκεφτείτε βαθιά τι είναι αυτό που σας κάνει δυστυχισμένους.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-08-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms