Λέων Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιούνιος 2024

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Λέων:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Κυματίζει η λευκή σημαία; Παραδίδεστε στη βούληση του σύμπαντος, γνωρίζετε τώρα ότι θέλει μόνο το καλό σας, αλλά για να βρείτε την αγάπη πρέπει πρώτα να διαγράψετε το παρελθόν. Η αρμονική Αφροδίτη διασχίζει τον δωδέκατο οίκο σας, της θεραπείας και της απελευθέρωσης, και σας βοηθά να αποφασίσετε να εγκαταλείψετε επιτέλους μια ερωτική σχέση που έχει κάνει τον κύκλο της (αλλά εξακολουθείτε να παραμένετε προσκολλημένοι σε αυτήν ούτως ή άλλως). Ή ίσως βρεθείτε να επισκέπτεστε ξανά το παρελθόν και να μπερδεύεστε με παλιές πληγές. Το γιατί συνέβη κάτι μπορεί να είναι πέρα από τη λογική κατανόηση. Η επεξεργασία όλων αυτών των συναισθημάτων σας θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε μπροστά. Πάτε για χορό, για μία κοντινή εκδρομή κοντά σε νερό, κλάψτε αν χρειαστεί. Καθώς ο δωδέκατος οίκος κυβερνά τις νυχτερινές περιπλανήσεις, μπορεί ακόμη και να «ονειρευτείτε» τα προβλήματά σας ή να τα επεξεργαστείτε ενώ κοιμάστε.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Σκέφτεστε ακόμα το παρελθόν; Πώς όμως θα προχωρήσετε μπροστά αν κρατάτε πόνο και θλίψη για τα παλιά που σας πλήγωσαν; Με την Αφροδίτη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας θα έχετε την ευκαιρία να αποτοξινωθείτε από ό, τι σας έχει πονέσει, από ό, τι σας βασανίζει και δεν τολμούσατε μέχρι τώρα να πείτε. Μυστικά θα μπορούσαν επίσης να αποκαλυφθούν και ίσως τελικά καταφέρετε να απαγκιστρωθείτε από κάτι που είναι κολλημένο στο υποσυνείδητό σας (όπως μια παλιά δυσαρέσκεια που ποτέ δεν την είπατε) ή ίσως κάτι που έχει κρυφτεί. Μπορεί ακόμη μια προδοσία να έρθει στο φως (όπως ένας ψεύτης ερωτικός σύντροφος τον οποίο εσείς είχατε βάλει σε βάθρο). Όπως και να έχει, αγκαλιάστε αυτή τη μεταβατική περίοδο, η αλήθεια θα σας απελευθερώσει πραγματικά. Μπορεί ακόμα να θέλετε να ξεφύγετε μαζί, ίσως οργανώνοντας υπέροχες παραθαλάσσιες διακοπές, όπου τα μεγαλύτερα «προβλήματά» σας θα είναι να βρείτε το καλύτερο μέρος για να απολαύσετε το καλοκαίρι σας, κάπου που έχει την καλύτερη θέα στο ηλιοβασίλεμα.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-06-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms