Λέων Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Απρίλιος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Λέων:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ερωτική εμμονή αλλά και έντονες διαισθητικές εκλάμψεις οδηγούν το παιχνίδι της αγάπης χάρη στην Αφροδίτη στον απόκρυφο και παθιασμένο όγδοο οίκο σας. Στόχος σας είναι τώρα η ικανοποίηση των προσωπικών σας επιθυμιών, δεν μπορείτε να κρύψετε το πάθος σας και τον αισθησιασμό σας για κάποιον/α. Θα μπορούσατε να κάνετε μια σημαντική ανακάλυψη για το αντικείμενο του πόθου σας ή όσον αφορά αυτό που πραγματικά θέλετε από το παιχνίδι της αγάπης. Τώρα διεισδύετε βαθιά στην ψυχή σας, ψάχνετε την αλήθεια. Μιλήστε με τον εαυτό σας για να φτάσετε στην καρδιά του θέματος! Μόλις καταλάβετε τι … βράζει μέσα σας, θα θελήσετε να το μοιραστείτε με αυτόν/ήν που σάς έχει ανάψει τη φωτιά σας. Ίσως να μοιραστείτε ένα βαθύ, σκοτεινό μυστικό, σηματοδοτώντας ότι θέλετε να τον/την εμπιστευθείτε σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Δύναμη και αγώνα για την εξουσία δημιουργεί η Αφροδίτη στον δυναμικό και χειραγωγικό όγδοο οίκο σας. Εάν είστε απογοητευμένοι από τη σχέση σας, τώρα ίσως να το συνειδητοποιήσετε. Η ώθηση των δικών σας στόχων ανεξάρτητα από το σύντροφό σας θα οδηγήσει σε μια εγγυημένη αποτυχία. Στις σχέσεις πρέπει να υπάρχει ισορροπία και συμβιβασμός, οπότε βεβαιωθείτε ότι δεν είστε τόσο παγιδευμένοι στον εγωισμό και την αλαζονεία σας, μην το ξεχνάτε αυτό. Το παιχνίδι δεν έχει χαθεί αρκεί να ψάξετε βαθύτερα το δεσμό σας. Πείτε με ήπιους τόνους αυτό που επιθυμείτε και σίγουρα θα καταλάβετε αν μπορείτε να κινηθείτε από κοινού. Απαλύνετε την ταραγμένη ψυχή σας και δείξτε στον αγαπημένο σας τα βαθιά συναισθήματά σας, μόνο έτσι θα δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης στη σχέση σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι