Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων - 01/06 - 30/06

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Λέων:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Θέλετε να ξεφύγετε από αυτόν  … τον άγριο, τρελό κόσμο, δεν μπορείτε να είστε με κάποιον/α που δεν εκτιμά τη γενναιοδωρία σας και τη χαρούμενη φύση σας. Η νέα Σελήνη στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνείδητου, δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να μείνετε στο σπίτι σας. Η περίοδος αυτή δεν είναι για επιφανειακές σχέσεις. Και με την πανσέληνο στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, αναζητάτε άτομα που έχουν μια θετική και αισιόδοξη ενέργεια, έτσι έχετε κάθε λόγο να σκεφτείτε και αυτό δεν είναι μικρό θέμα! Ίσως κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι σας και αυτό επεκτείνεται και σε φαινομενικά δυσεπίλυτα προβλήματα του παρελθόντος. Βλέπετε ένα παλιό σενάριο μέσα από μια νέα προοπτική, συγχωρείτε και ξεχνάτε, και αυτός είναι ένα εξαιρετικός τρόπος για να ανοίξετε και πάλι την καρδιά σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Με την ενέργειά σας σε χαμηλά επίπεδα, θα περάσετε αρκετές άγρυπνες νύχτες για να σκέφτεστε το μέλλον της σχέσης σας. Η νέα Σελήνη στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνείδητου, σας κάνει να αισθάνεστε λίγο στην ομίχλη, δεν έχετε τη διάθεση για βαριές συζητήσεις. Το καλό είναι ότι σύντομα θα ανεφοδιαστείτε συναισθηματικά, καθώς η πανσέληνος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, θα σας κάνει πιο χαρούμενους και αισιόδοξους, κατανοείτε ότι δεν θέλετε να αναλώνετε άσκοπα το χρόνο σας με κάποιον/α που δεν σας εκτιμά και σας θαυμάζει. Ίσως συνειδητοποιήσετε τώρα ότι ο αγαπημένος σας αποστραγγίζει συνεχώς την ενέργειά σας, ενδεχομένως είναι μεταμφιεσμένος και φορά μάσκα, αλλά εσείς μπορείτε να δείτε τον αληθινό εαυτό του. Μην ρισκάρετε την ηρεμία σας και εξουθενωθείτε ψυχικά για να βοηθήσετε κάποιον/α που πραγματικά μπορεί να βοηθήσει μόνος/η του/της τον εαυτό του. Ο νέος μήνας θα φέρει τον έρωτα που αποζητάς στη ζωή σου; Θα έχεις επανασύνδεση; Νέα γνωριμία; Θα σου κάνει πρόταση γάμου; Μάθε τώρα μιλώντας με την Σμάρω Σωτηράκη! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι