Λέων Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Απρίλιος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Λέων:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Τολμήστε να ερωτευτείτε! Εάν δεν κάνετε εσείς ενέργειες προς τη ζωή των ονείρων σας, πώς θα νιώσετε το πάθος και τη συντροφικότητα; Οραματιστείτε τη ζωή που θέλετε, είναι σημαντικό πριν δραστηριοποιηθείτε. Με τον Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σταθερών σχέσεων, θα μπορούσατε να αισθανθείτε ιδιαίτερα συνειδητοποιημένοι για το τι θέλετε στην ερωτική σας ζωή και να αρχίσετε να κινείστε για να ζευγαρώσετε, αναζητάτε ένα σύντροφο ζωής. Ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε την τύχη σας με ένα φίλο σας, κάποιον/α που σας φαίνεται ιδιαίτερα ευφυής και σοφός και του οποίου θαυμάζετε τα ιδανικά και τις αξίες. Και το πιο σημαντικό; Τον ξέρετε πολύ καλά. Ή απλά υπενθυμίζετε στον εαυτό σας ότι δεν μπορείτε πλέον τη μοναξιά σας, θα πρέπει να δραστηριοποιηθείτε για να πάρετε ό, τι θέλετε. Ο στόχος εδώ είναι η αποπλάνηση, όχι ο πανικός!

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Πρέπει να είστε σωστοί και δίκαιοι, και πάνω απ’ όλα αληθινοί. Με τον Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σταθερών σχέσεων, όλο το μήνα θα είστε ιδιαίτερα αγχωμένοι και νευρικοί, ίσως είναι δύσκολο να συνεργαστείτε με τον αγαπημένο σας. Θα πρέπει να αγωνιστείτε ακόμη περισσότερο απ’ ότι συνήθως για να διατηρήσετε την αρμονία και την ισορροπία. Δεδομένου ότι ο Άρης μπορεί να τροφοδοτήσει άγχος, προσέξτε τις διαμάχες και την ανυπομονησία. Εάν θέλετε να καυχηθείτε περισσότερο, μην διστάσετε να διοχετεύσετε αυτή την φλογερή ενέργεια που έχετε στις δραστηριότητές σας. Ίσως αισθάνεστε πιεσμένοι να κάνετε μια δέσμευση κι αυτό οδηγεί σε συγκρούσεις. Εάν νιώσετε την ανάγκη να προασπίσετε την ελευθερία σας και την ανεξαρτησία σας ή δεν αισθάνεστε ότι αυτό το άτομο δεν είναι αρκετά σωστό για σας, τότε πάρτε το χρόνο σας μέχρι να αποφασίσετε.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms