Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Λέων:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, της οικειότητας και της οικογένειας, μπορεί να σας υπενθυμίσουν εντονότερα τη μοναξιά σας. Με το να προσποιείστε ότι όλα είναι ωραία και καλά, θα χάσετε την υποστήριξη και την αγάπη των προσφιλών σας προσώπων. Ανοιχτείτε στους φίλους και την οικογένειά σας και θα μπορούσατε να πάρετε σοφές συμβουλές που ποτέ δεν θα παίρνατε εάν επιδεικνύετε ότι είστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Και μαντέψτε κάτι άλλο … Αυτοί οι άνθρωποι των οποίων τις σχέσεις έχετε εξιδανικεύσει έχουν και τα ελαττώματά τους. Θυμηθείτε: Το χαρακτηριστικό γνώρισμα μιας σε βάθος σχέσης δεν είναι ότι δεν έχει συγκρούσεις. Αντίθετα, είναι το πώς αυτοί οι δύο άνθρωποι διαχειρίζονται τις αντικρουόμενες απόψεις τους και πως συμβάλουν αμφότεροι στην καλύτερη ανάπτυξη της σχέσης.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Μείνετε στο σπίτι σας! Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας παρακινούν να ομορφύνετε το χώρο σας και να αφεθείτε στην αγκαλιά του αγαπημένου σας. Ξεφυλλίστε παλιές φωτογραφίες από ένα άλμπουμ, γίνετε πιο συναισθηματικοί (ακόμα και ελκυστικοί), μείνετε μαζί στους ήχους της σιωπής και αφήστε τη διαίσθησή σας να μιλήσει. Επισήμανση του Άρη στον ανέμελο τρίτο οίκο σας! Οι αληθινές και μακροχρόνιες σχέσεις περνούν μερικές φορές από στιγμές ανίας και πλήξης. Αλλά αντί να προσπαθείτε να διορθώσετε σπασμωδικά, ακόμα και εγωιστικά, τα πράγματα, δοκιμάστε να κάνετε τη δική σας ζωή πιο συναρπαστική. Όταν κάνετε λίγο πίσω και εστιαστείτε στον εαυτό σας (ειδικά στην έμφυτη δημιουργική σας πλευρά), το πάθος θα αναγεννηθεί χωρίς καμία προσπάθεια από εσάς.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός!

Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-11-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι