Λέων Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Νοέμβριος 2018

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Λέων:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Είστε σαγηνευτικοί και το ξέρετε, έτοιμοι να δημιουργήσετε μια νέα σχέση, αλλά μήπως υπάρχει κάτι που σας κρατά πίσω συναισθηματικά; Φοβάστε να εκδηλώσετε την ευάλωτη πλευρά του εαυτού σας για να μην πληγωθείτε; Ο Άρης κινείται στον απόκρυφο όγδοο οίκο σας και σας επισημαίνει: Εάν πρόκειται για μια νέα σχέση, δεν χρειάζεται να απογυμνώσετε πλήρως την ψυχή σας, απολαύστε το φλερτ, τα ραντεβού και την γνωριμία! Κι αν με τον ανάδρομο Ερμή στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας επιστρέψει κάποιος/α από τα παλιά, σκεφτείτε πολύ καλά! Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι να αναπαράγετε ένα αγωνιώδες κεφάλαιο της ζωής σας. Μήπως οι αναμνήσεις αυτής της σχέσης σας έχουν στοιχειώσει και σας έχουν κρατήσει μακριά από το ερωτικό παιχνίδι; Αφιερώστε αυτό το μήνα για να κλείσετε την πόρτα στο παρελθόν.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Πόσο ειλικρινείς είστε με τον εαυτό σας και τον αγαπημένο σας; Με τον Άρη στον απόκρυφο και μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, θα είναι αδύνατο να αγνοήσετε τις βαθύτερες δονήσεις του σώματός σας και της ψυχής σας. Ο Άρης φωνάζει δυνατά να δώσετε τη δέουσα προσοχή στην ψυχή σας, οπότε δεν υπάρχει χρόνος να κρύβετε αρνητικά συναισθηματικά ζητήματα μέσα σας. Ο κόκκινος πλανήτης σας χαρίζει τη δύναμη και το θάρρος να βουτήξετε στα βαθιά και θα βγείτε νικητές. Με τον ανάδρομο Ερμή στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας εκδηλώστε την κρυμμένη βαθιά αγάπη σας στο πρόσωπο που λατρεύετε, δείξτε ότι ενδιαφέρεστε και αφεθείτε στη ροή των γεγονότων. Αν έχετε έναν αφοσιωμένο σύντροφο, μιλήστε για ό, τι σας δυσαρεστεί όντας ειλικρινείς και συμπονετικοί. Ανοίξτε εσείς το διάλογο με τρόπο που θα κάνει το πρόσωπο αυτό να νιώσει άνετα για να μιλήσει μέσα από την καρδιά του.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-11-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms