Λέων Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αύγουστος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Λέων:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Το σύμπαν έχει γραμμένο στο πεπρωμένο σας τη μεγάλη αγάπη! Η πρώτη νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιό σας και η πανσέληνος που φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σάς ωθούν να αναζητήσετε κάποιον/α με ελεύθερο τρόπο σκέψης, με πρωτοτυπία, κάποιον/α που σας αξίζει και όχι κάποια φευγαλέα σχέση. Μην εμμένετε σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, η οποία ξέρετε ότι μπορεί να εξαπατήσει. Δώστε προσοχή στο πώς ζει αυτό το άτομο τη ζωή του και ποιους ηθικούς κώδικες ακολουθεί. Αν βρείτε ένα τέτοιο … μαγικό πλάσμα, αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας να ερωτευτεί. Δεν έχει σημασία αν προς το παρόν η ατμόσφαιρα είναι πλατωνική. Αυτή η σχέση θα είναι τόσο σπάνια και υπέροχη που απλώς και μόνο η παρουσία αυτού του προσώπου στη ζωή σας θα σας ανυψώσει ψυχολογικά.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Τολμήστε να πείτε «όχι». Η πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, ενώ παράλληλα η πρώτη νέα Σελήνη του μήνα ενεργοποιεί το ζώδιό σας κι εσείς βρίσκεστε μεταξύ συντροφικότητας και ανεξαρτησίας, θέτοντας όμως σε κίνδυνο τη σχέση σας. Ακόμα κι αν πρέπει να δυσαρεστήσετε τον αγαπημένο σας, εξαναγκάστε τον εαυτό σας να πει «όχι». Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν έχετε μια κακή σχέση. Το γενναιόδωρο ζώδιό σας είναι έτοιμο να δώσει στους άλλους χωρίς να ζητήσει πολλά σε αντάλλαγμα. Αλλά … μήπως σας εκμεταλλεύονται; Εάν δεν περιορίσετε αυτή την υπερβολική ταυτοποίηση με τα προβλήματα του αγαπημένου σας, κινδυνεύετε να αρρωστήσετε. Μην εξαρτάστε νοσηρά από αυτή τη σχέση, κάντε πράγματα για τον εαυτό σας. Δεν μπορείτε ούτως ή άλλως να βελτιώσετε τη συμπεριφορά κάποιου/ας. Ενώ εσείς μπορεί να ανησυχείτε για αυτόν/ήν, ποιός ανησυχεί για εσάς;

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-08-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι