Λέων Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιανουάριος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Λέων:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η προσοχή σας γυρίζει προς τα μέσα, στην ψυχή σας, καθώς η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας. Πρέπει να επουλωθούν οι πληγές της ψυχής σας για να πάτε μπροστά. Υπάρχει κάτι από το παρελθόν, είτε πνευματικό, είτε συναισθηματικό, που πρέπει να ξεκαθαριστεί; Τώρα είναι η στιγμή σας, να αποφασίσετε τι πρέπει να κρατήσετε στο νέο έτος και τι να αφήσετε πίσω. Αυτή η διαδικασία μπορεί να είναι έντονα συναισθηματική, ακόμη και δύσκολη, καθώς το συναισθηματικό σας ζώδιο δεν αντέχει και πολύ τα αποχαιρετιστήρια. Ωστόσο, να γνωρίζετε ότι τα σύννεφα φεύγουν και βλέπετε έναν πιο φωτεινό ουρανό, ανοίγεται χώρος για το νέο. Το να ονειρεύεστε νέα ξεκινήματα είναι καλό, και έχετε τις πλάτες της νέας Σελήνης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί μέχρι να βγείτε από το σκοτεινό λαβύρινθό σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ίσως να είστε έτοιμοι να κάνετε τα πράγματα επίσημα, αφού η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, ίσως διαπιστώσετε ότι έχετε ξεπεράσει μια παλαιότερη σχέση και τώρα οδεύετε προς μια εξελικτική πορεία. Εάν πάλι νιώθετε ότι η σχέση σας έχει κάνει τον κύκλο της, θα μπορούσατε να αποφασίσετε να χωρίσετε φιλικά. Και υπό την επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας, ίσως να παλεύετε με τους κακούς σας δαίμονες, έρχονται στη μνήμη σας δυσάρεστες αναμνήσεις που κρύβονταν καιρό μέσα σας. Καθώς καταλαβαίνετε τη σημασία της απελευθέρωσης, πείτε στο σύμπαν να σας δείξει στοιχεία και να σας φέρει μηνύματα για τα πράγματα που είναι καλό να συμβούν σε σας. Θα τα δείτε, είναι σίγουρο, αρκεί να πιστέψετε.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms