Λέων Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Μάρτιος 2024

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Λέων:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Παλεύετε με τους κακούς σας δαίμονες, νιώθετε να περπατάτε στην ομίχλη και δεν βρίσκετε το δρόμο της αγάπης, λέτε μέσα σας … αυτό μπορεί να συμβεί ξανά. Η Αφροδίτη, ο Άρης και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον έντονα συναισθηματικό και παθιασμένο όγδοο οίκο σας και σας βάζουν σε μια μάχη με τον εαυτό σας, με τις σκιές σας και το υποσυνείδητό σας, αλλά το σύμπαν σας ζητά να παραδοθείτε στη βούλησή του. Εάν βλέπατε τα πάντα επιφανειακά μέχρι τώρα, τα πράγματα θα μπορούσαν να πάρουν μια ξαφνική στροφή κι εσείς βρίσκεστε ξαφνικά να κολυμπάτε σε βαθιά, σκοτεινά νερά. Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι κάποια έντονα και μακροχρόνια θαμμένα συναισθήματα εμφανίζονται από το πουθενά. Ίσως κάνετε μια απλή συζήτηση με τον εαυτό σας και έρχονται στην επιφάνεια οδυνηρές αναμνήσεις, προκαλώντας μια πλημμύρα απροσδόκητων δακρύων. Ή ίσως ένα πρώτο ραντεβού οδηγεί σε άβολες αλλά αληθινές εξομολογήσεις.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Δεν θα είστε σε θέση να συγκρατήσετε αυτό το κύμα των απίστευτων συναισθημάτων σας, καθώς η Αφροδίτη, ο Άρης και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον έντονα συναισθηματικό και παθιασμένο όγδοο οίκο σας. Θα μπορούσε να υπάρξει μια ξαφνική ανακάλυψη καθώς ανοίγετε την καρδιά σας και μοιράζεστε την ψυχή σας. Το να μιλάτε για τα ενδόμυχα της ψυχής σας δεν είναι πάντα εύκολο. Ωστόσο, ξέρετε βαθιά μέσα σας ότι είναι μέρος της ανάπτυξής σας. Ξεχάστε τις ανησυχίες ότι θα σας κρίνει ο άλλος ή ότι θα χάσετε τον έλεγχο για πάντα με αυτό που λέτε αυτή τη στιγμή. Τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία. Ο αγαπημένος σας σας αγαπά και αυτή η αγάπη του για εσάς θα σας βοηθήσει να αγαπήσετε τον εαυτό σας. Η είδηση μιας εγκυμοσύνης θα μπορούσε να είναι μια πραγματική έκπληξη. Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο μεταξύ σας τώρα, οπότε αν η αγάπη σας σας προτείνει να μείνετε μαζί, μην εκπλαγείτε αν συμβεί. Το ίδιο, αν σας προτείνει αρραβώνα ή πιο μόνιμο δέσιμο. Αν σας φαίνεται σωστό κάντε το, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και μην ανησυχείτε για το μέλλον.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-02-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση