Λέων Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δεκέμβριος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Λέων:

 ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ο έρωτας αναβλύζει μέσα από μια έξυπνη συζήτηση καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον φιλικό ενδέκατο οίκο σας. Συμμετέχετε σε μια ομαδική δραστηριότητα, πηγαίνετε στη βιβλιοθήκη, εκδηλώστε τον αλτρουισμό σας, κάπου εκεί κρύβεται η αγάπη. Μέσα από το οnline dating μπορεί επίσης να νιώσετε πεταλούδες στο στομάχι σας, οπότε μη διστάσετε να κινηθείτε με αυτό τον τρόπο. Αισθάνεστε ότι η οικογένειά σας σας λέει τι να κάνετε; Με τον Άρη στον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας, ίσως να παραπονιέστε, ακόμα και να εξοργίζεστε, όταν βλέπετε ότι τα μέλη της οικογένειάς σας δεν εγκρίνουν τις ερωτικές επιλογές σας και νομίζουν ότι έχουν το δικαίωμα να επεμβαίνουν. Όμως, δική σας δεν είναι η ζωή ούτως ή άλλως;

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η οικογένεια εναντίον της σχέσης σας! Ένας τεταμένος αγώνας ξεκινά με τον Άρη στο σκιώδη Σκορπιό και τον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας. Μερικά παλιά οικογενειακά θέματα και δυναμικές θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ακραίες καταστάσεις στη σχέση σας. Ίσως ο σύντροφός σας δεν επιθυμεί να βλέπει την οικογένειά σας ή διαφωνείτε για το πως και πού θα περάσετε τις γιορτές των Χριστουγέννων. Αν αντιστέκεστε στη δέσμευση, μπορεί να φταίει η παιδική αντίδραση προς την οικογένειά σας (ειδικά προς τη μητέρα σας), ασυνείδητα βέβαια. Είστε εγωιστές και δεν σας αρέσει να σας λένε τι να κάνετε, αλλά ως ζώδιο σταθερό μπορεί να χρειαστεί να παλέψετε προκειμένου να κόψετε τον ομφάλιο λώρο και να διαχωρίσετε τη σχέση σας από την οικογένειά σας.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-12-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms