Λέων Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Απρίλιος 2021

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Λέων:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Μήπως είστε ερωτευμένοι με τον έρωτα; Ο Άρης στον Καρκίνο κινείται στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας, απαιτώντας να δείτε την πραγματικότητα και να δώσετε ένα τέλος σε αυτόν το βασανιστικό πόνο σας. Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι έχετε παραπλανηθεί από κάποιον/α ή νιώθετε να σας έλκει μια κρυφή σχέση με κάποιον/α μη διάθεσιμο/η συναισθηματικά. Εάν μπορείτε, ελέγξτε τα συναισθήματά σας, αλλά απολαύστε τις φαντασιώσεις σας γνωρίζοντας ότι κάποιες μυστικές επιθυμίες σας δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Μπορεί επίσης να δείτε ξεκάθαρα ότι ήρθε η ώρα να τερματίσετε μια σχέση που βρίσκεται μόνο στα όνειρά σας καθώς ο δυναμικός Άρης σας βοηθά να βρείτε έναν τρόπο να το κάνετε αργά αλλά αποφασιστικά. Εάν μέχρι τώρα νιώθατε μπλεγμένοι στα δίκτυα μιας παλιάς αγάπης, καθαρίστε το τοπίο με έναν νέο, πιο συμβατό ερωτικό σύντροφο που σας αξίζει.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η σχέση σας μπορεί να περάσει από κάποιες δοκιμασίες, μπορεί να αντέξει στο χρόνο; Ο Άρης περνάει στον Καρκίνο και στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας, κι εσείς νιώθετε εσωτερικές συγκρούσεις, θέλετε να κάνετε οικογένεια, αλλά δεν ξέρετε αν είναι πράγματι αυτό καλό για την ψυχή σας. Μπορεί να ανακαλύψετε την αλήθεια σχετικά με το ενδιαφέρον της αγάπης σας και ότι θα χρειαστεί να αγωνιστείτε αρκετά για να ξεπεράσετε μια μόνιμη προβληματική κατάσταση, ίσως ακόμη πρέπει να αντιμετωπιστεί με την κατάλληλη (και ενδεχομένως επαγγελματική) υποστήριξη. Θα μπορούσατε να κάνετε σκοτεινά όνειρα για το μέλλον της σχέσης σας ή ίσως κατά βάθος βλέπετε ότι δεν υπάρχει θετική προοπτική, ούτε και πραγματική φροντίδα και οικειότητα. Θα μπορούσατε αντίθετα να συνειδητοποιήσετε (και να εκτιμήσετε) τη σοβαρότητα αυτής της σχέσης ή ίσως ότι έχοντας ένα σταθερό σύντροφο μετριάζει πραγματικά τον ενθουσιασμό που αναζητά πάντα το ανήσυχο ζώδιό σας.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
20/4/2021