Λέων Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιανουάριος 2021

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Λέων:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Είστε φωτιά! Η πανσέληνος στο παθιασμένο ζώδιό σας τονίζει ακόμη περισσότερο την ενεργητική, επιβλητική παρουσία σας που έχετε από τη φύση σας. Μην εκπλαγείτε αν γυρίσετε το κεφάλι και πιάσετε άτομα που σας κοιτάζουν, απλά είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και εντυπωσιακοί. Εξορμήστε λοιπόν στη δράση και επαναφέρετε τη χαρούμενη ενέργειά σας, ζώντας το πάθος με κάποιον/α που θέλετε καιρό τώρα. Προειδοποίηση: Ο Άρης κινείται στον κυριαρχικό δέκατο οίκο σας και μπορεί να προσθέσει άγχος, κάνοντάς σας να θεωρηθείτε πιεστικοί και υπερβολικά τολμηροί. Οπότε δείξτε χαλαρά το ερωτικό ενδιαφέρον σας. Με τον θερμόαιμο Άρη ίσως και να είναι λίγο δύσκολο να ελέγξετε τον εαυτό σας. Προσέξτε να μη φανείτε απαιτητικοί, εγωιστές ή αναίσθητοι απέναντι στα συναισθήματα του άλλου ατόμου. Ελέγξτε τον τρόπο που προσεγγίζετε τον άλλον/ην.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ώρα να μάθετε την πορεία της σχέσης σας. Με τον Άρη στο δέκατο οίκο σας, της σταθερότητας και των μελλοντικών στόχων, είστε έτοιμοι να κάνετε ένα σταθερό σχέδιο για την ερωτική σας ζωή. Δεν σας αρκεί το … σ’ αγαπώ, αλλά έχω και τη δουλειά μου. Τώρα, θέλετε αξιοπιστία και συνέπεια, σταθερή κατανόηση και ασφάλεια. Δεν χρειάζεστε πολλά πράγματα αλλά σίγουρα πρέπει να είστε ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας. Διαφορετικά, το εγωιστικό και αξιοπρεπές ζώδιό σας θα μπορούσε να καταλήξει στη φυγή. Είστε άνθρωπος με το δικό σας ένδοξο σκοπό ζωής, έτσι μην χαθείτε σε μια σχέση που δεν σας αρμόζει. Αν νιώθετε άνετα με το σύντροφό σας, θα θέλετε τα πράγματα να καθοριστούν. Εάν έχετε την απόλυτη αγάπη, μπορείτε να θεσπίσετε το νόμο: Μια ώρα την ημέρα τουλάχιστον αρκεί όταν δεν μπορείτε να είστε μαζί. Οποιοιδήποτε κανόνες θα σας κάνουν να νιώσετε πιο ασφαλείς, ζητήστε τους τώρα.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms