Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Τοξότης:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Τα συναισθήματά σας, σας εξουσιάζουν καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας. Θέλετε αγάπη, πάθος και φροντίδα κι αυτό είναι καλό πράγμα αν δεν υπάρχει τίποτα που να σας κρατά πίσω στο παρελθόν. Τα ρομαντικά συναισθήματά σας φτάνουν στα ύψη για κάποιον/α που γνωρίζετε καιρό ή ακόμα και γι’ αυτόν/ην που κάποτε σας πρόδωσε. Εάν χρειάζεται να καθαρίσετε τον αέρα και να βγάλετε ό, τι κρύβετε μέσα σας, κινείστε για να κάνετε μια έντονη αλλά αναγκαία συζήτηση, προγραμματισμένη ή όχι. Πάρτε μερικές βαθιές αναπνοές, γιατί τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν δραματικά. Ή μπορεί και να αναζητήσετε τη μοναξιά σας στην ηρεμία και τη γαλήνη του σπιτιού σας, αν είστε κουρασμένοι από το δυσανάλογο μερίδιο που έχετε δώσει στις παρελθούσες σχέσεις σας και τις απογοητεύσεις που πήρατε.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αν η ενέργειά σας είναι μειωμένη, ο ένοχος μπορεί να είναι το ζοφερό παρελθόν σας ή κάποιες καταστάσεις της παιδικής σας ηλικίας. Η πανσέληνος στον τέταρτο οίκο σας, της οικειότητας και του παρελθόντος, σας κάνει ιδιαίτερα ευσυγκίνητους και ευαίσθητους, ίσως ακόμα κλαίτε με το παραμικρό. Καταγράψτε τις σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας και πώς σας κάνουν να αισθάνεστε. Μπορεί να δοκιμάσετε να απομακρυνθείτε από τον αγαπημένο  σας αν νιώθετε ότι επιδρά αρνητικά στην ψυχοσύνθεσή σας και βλέπετε τη διάθεσή σας να βελτιώνεται. Ίσως τώρα να έχετε περισσότερο ανάγκη κάποια οικεία προς εσάς πρόσωπα, να μείνετε στη γαλήνη του σπιτιού σας για να ηρεμήσετε. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να βγει έξω, αν δεν το νιώθετε. Μακριά από όλους και όλα, θα απομακρύνει το άγχος σας.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός!

Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου!

Κάλεσε 14540 μόνο 0.96/λεπτό ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι