Τοξότης Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Μάιος 2024

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Τοξότης:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Μήπως ήρθε η ώρα να γνωρίσετε το ταίρι σας; Με την πανσέληνο στο ζώδιό σας και τον Άρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας να ευνοούν τις διαπολιτισμικές διασυνδέσεις και τα παγκόσμια ταξίδια, θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α από μακριά ή από άλλη κουλτούρα, χώρα, υπόβαθρο. Ή ίσως διασταυρωθείτε με κάποιον/α ενώ ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους. Τολμάτε να πάρετε το ρίσκο να συνομιλήσετε με αυτό το ελκυστικό άτομο που βρίσκεται στο κάθισμα δίπλα στο δικό σας. Συναντήσατε κάποιον/α σε μια αεροπορική πτήση και αναρωτηθήκατε … ήταν αυτός ο μεγάλος έρωτάς σας που όμως έφυγε; Επικοινωνήστε με αυτό το ενδιαφέρον άτομο με το οποίο συνομιλήσατε στα 10.000 πόδια. Τώρα δεν σας φοβίζει τίποτα και παίρνετε την πρωτοβουλία να κυνηγήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Νιώθετε έτοιμοι για κάποια σοβαρή επέκταση καθώς αισθάνεστε ότι έχετε αποκτήσει γνώση και σοφία από τις παρελθούσες εμπειρίες σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ξέρετε πώς να παίξετε πολύ καλά στο παιχνίδι της αγάπης. Με την πανσέληνο στο ζώδιό σας και τον Άρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας έχετε μια ορμή και πάθος, επιδιώκετε να ζήσετε περιπέτειες με τον αγαπημένο σας, κάνετε ότι είναι δυνατόν για να απομακρύνετε τη ρουτίνα και την ανία στη σχέση σας. Το σύμπαν σας προσκαλεί να αφήσετε τις αρνητικές στιγμές πίσω σας και να δώσετε μια ευκαιρία στην αγάπη! Η πανσέληνος φωτίζει την φιλελεύθερη και ανεξάρτητη προσωπικότητά σας, έτσι μπορεί να εξεγερθείτε αν νιώθετε περιορισμένοι ή θα μπορούσε να προκαλέσει κρίση ταυτότητας ή ανάγκη για μοναξιά. Έτσι βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χρόνο για σας. Εάν η σχέση σας έχει γίνει πιο οικεία ή νιώθετε να έχετε έρθει πολύ κοντά, μπορεί να επιδιώξετε να ξεφύγετε μόνοι σας για λίγο ή να ακολουθήσετε μερικές δραστηριότητες μόνοι σας. Τουλάχιστον, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να εκφράσετε την ατομικότητά σας, διαφορετικά, μπορεί να αρχίσετε να εκτονώνετε την απογοήτευσή σας στον αγαπημένο σας.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms