Τοξότης Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιανουάριος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Τοξότης:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Νιώθετε να βυθίζεστε σε ένα συναισθηματικό βάλτο; Εάν η σεξουαλική σας ζωή δεν ήταν ικανοποιητική, με τη Σεληνιακή έκλειψη στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, και τον Άρη στο ζώδιό σας, γίνεται ευκολότερο να επιδιορθωθεί. Δεδομένου ότι τώρα αναζητάτε περιπετειώδη πάθη, ίσως το πρώτο σας βήμα είναι να εντοπίσετε το είδος του ανθρώπου ο οποίος μπορεί να φτάσει βαθιά στην ψυχή σας αλλά παράλληλα να μη στερεί την πολυπόθητη ελευθερία σας. Είστε σε θέση τώρα να επισημάνετε ένα ειλικρινές άτομο από μια νοσηρή και εμμονική έλξη με ένα τοξικό ή αποδιοργανωτικό πρόσωπο, πιθανότατα να είναι και ένας/μία πρώην. Αντί να βρεθείτε και πάλι σε μια περιπέτεια, εκφράστε την επιθυμία σας για ελευθερία και σεξουαλικότητα, βρίσκοντας τη δύναμη να θεωρήσετε ότι αυτό το άτομο είναι για διασκέδαση και μόνο.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Πόση οικειότητα και εμπιστοσύνη υπάρχουν στη σχέση σας; Η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά τον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, και μαζί με τον Άρη στο ζώδιό σας, αναμείνατε εκρήξεις. Ίσως τα πράγματα γίνουν ασταθή και αλλοπρόσαλλα όσον αφορά το σεξ και την εμπιστοσύνη. Ή μπορεί να χρειαστεί να μείνετε για λίγο χωριστά καθώς νιώθετε τώρα ότι έχετε κουραστεί από τις συνεχείς διαφωνίες οι οποίες ματώνουν την ψυχή σας, ακόμη και αν η σύγκρουση είναι πάνω σε ανόητα πράγματα. Με αυτήν την έκλειψη σε αυτόν τον μυστηριακό, βαθιά καταδυτικό τομέα του χάρτη σας οι καυγάδες εντείνονται, πολλά θαμμένα ζητήματα έρχονται στο φως. Προσέξτε τις αντιδράσεις σας καθώς μπορεί να έχετε ένα έντονο ξέσπασμα το οποίο να είναι μοιραίο για τη σχέση σας.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms