Τοξότης Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Απρίλιος 2021

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Τοξότης:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Μείνετε μακριά από επικίνδυνα τεχνάσματα ή ακόμα και εχθρικές ενέργειες και παρορμήσεις αν ανακαλύψετε ότι κάποιος/α δεν μπορεί να κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα. Με τον Άρη στον Καρκίνο και στον κακεντρεχή όγδοο οίκο σας να ενώνεται με την ισχυρή πανσέληνο στον Σκορπιό και στο δωδέκατο οίκο σας, των μυστικών και του υποσυνειδήτου σας, μπορεί να νιώθετε ότι θα πνιγείτε στον ωκεανό των συγκινήσεων αλλά και των απεχθών συναισθημάτων σας. Φυσικά, αυτό θα μπορούσε να είναι θυμός που πηγάζει από κάποια παλιά πληγή που δεν έχει θεραπευτεί τελείως και θα μπορούσε να διοχετευτεί σε κάποιον/α που απλά είναι μόνο στα όνειρά σας. Εάν αντιδράσετε παθητικά επειδή δεν θέλετε να ταρακουνήσετε αυτή τη σχέση που είναι μόνο στη φαντασία σας, θα μπορούσατε να τα βάλετε με τον εαυτό σας για τα λάθη σας. Προσέξτε μη γίνετε αυτοκαταστροφικοί στην προσπάθειά σας να μην επιρρίψετε ευθύνες στον άλλον.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ενεργείτε με σύνεση και λογική ή παραλογίζεστε; Με τον Άρη στον Καρκίνο και στον κακεντρεχή όγδοο οίκο σας μαζί με την ισχυρή πανσέληνο στον Σκορπιό και το θολό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας, ο αγαπημένος σας έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη σας και τώρα είστε έτοιμοι να κάνετε μάχη. Παλιά, θαμμένα ζητήματα βγαίνουν ξαφνικά στην επιφάνεια, ο πόνος που προέρχεται βαθιά από μέσα σας πρέπει να βγει, ώστε να μπορεί να επουλωθεί. Έχετε μια υποβόσκουσα αντίδραση σε κάτι που συνέβη πολύ καιρό πριν. Αντί να χάσετε το μυαλό σας, σκεφτείτε τα πράγματα σε βάθος (και ίσως συμβουλευτείτε έναν ψυχολόγο ή έναν έμπιστο φίλο σας) για να βεβαιωθείτε ότι δεν προβάλλετε κάποια παλιά προδοσία, φόβο ή δυσπιστία στην τρέχουσα σχέση σας. Αντί να παλεύετε με τα αρνητικά συναισθήματά σας, αφιερώστε ένα λεπτό για να αναγνωρίσετε πόση δύναμη κρύβεται μέσα σας.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
20/4/2021