Τοξότης Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιούλιος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Τοξότης:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Γιατί σάς έχει γίνει εμμονή το παρελθόν; Η Ηλιακή έκλειψη αγκαλιά με την Αφροδίτη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, μπορεί να σηματοδοτήσει μια συναισθηματική έκρηξη, καθώς ο καταπιεσμένος φόβος, ο θυμός ή η απογοήτευση εκρήγνυνται σαν τον Βεζούβιο και έρχονται να πλημμυρίσουν την ψυχή σας. Αντί να έχετε θαμμένα όλα αυτά τα συναισθήματα, ξεσπάστε. Μόλις το κάνετε, θα νιώσετε ότι πατάτε σε πολύ πιο σταθερό έδαφος, ίσως ακόμα νιώσετε ότι έχετε περισσότερη κατανόηση και φροντίδα να δώσετε. Οι Ηλιακές εκλείψεις σηματοδοτούν εκπληκτικά νέα ξεκινήματα, έτσι μπορεί να συναντήσετε κάποιον/α με μακροπρόθεσμη προοπτική, εντελώς ξαφνικά.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Είστε έτοιμοι να ενωθείτε με κάποιον/α σε βαθύτερο επίπεδο; Η Ηλιακή έκλειψη αγκαλιά με την Αφροδίτη στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, φέρνουν μια νέα αρχή στη ζωή σας στον τομέα του σεξ και της συναισθηματικής οικειότητας. Μια εγκυμοσύνη, μια δέσμευση ή ίσως μια ανταλλαγή κλειδιών του σπιτιού σας μπορεί να συμβεί, ακόμη και λίγο απροσδόκητα. Αυτή η έκλειψη σας ζητά να δείτε σε βάθος τα οικονομικά που έχετε από κοινού με τον αγαπημένο σας σε μακροπρόθεσμη βάση, να αποσαφηνίσετε αν υπάρχουν οικειότητα και εμπιστοσύνη μεταξύ σας. Αν το πλοίο της αγάπης έχει πέσει στα βράχια, τώρα γυρίζετε μια καθαρή, νέα σελίδα, καθώς και οι δυο σας είστε σε θέση να προσπαθήσετε προκειμένου να μην καταρρεύσουν τα πράγματα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι