Τοξότης Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Νοέμβριος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Τοξότης:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Εάν ήσασταν σε χειμερία νάρκη, ξυπνά και πάλι το πάθος σας καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας προδιαθέτουν για μια νέα αγάπη. Θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α σε ένα ταξίδι ή σε ένα σεμινάριο ή απλά ανταλλάσσοντας απόψεις μεταφυσικού και φιλοσοφικού είδους. Εμφανίζεται κάποιος/α που εμπλουτίζει τις εμπειρίες σας και σας οδηγεί στην ανάπτυξη, σας κάνει να χαμογελάτε και να δείτε τη ζωή με αισιοδοξία. Πολύ σύντομα η ζωή σας θα αλλάξει. Ο Άρης βρίσκεται στον Σκορπιό και στον ομιχλώδη δωδέκατο οίκο σας, έτσι ένας εκτεταμένος κύκλος αδράνειας και μοναξιάς τελικά τελειώνει. Ακόμα καλύτερα, ο Άρης αφυπνίζει την κρυμμένη δύναμή σας για να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, επαναφέροντας το πάθος στη ζωή σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ετοιμαστείτε για περιπέτεια και έντονα πάθη. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας και ο Άρης στο δωδέκατο οίκο σας που κυβερνάει τη φαντασία, ανοίγουν το δρόμο για μια πιο βαθιά σχέση. Μήπως κάνατε κάποια δύσκολα σενάρια για τη σχέση σας; Νιώθατε να σας κυνηγούν οι σκιές σας ή υποτιμήσατε τον εαυτό σας; Τώρα παίρνετε τον έλεγχο της σχέσης σας και της ζωής σας, δεν μπορείτε να νιώθετε παραγκωνισμένοι. Σε συναισθηματικό επίπεδο, ίσως απλά κακομάθατε λίγο περισσότερο το σύντροφό σας, αλλά τώρα δίνετε τέλος σε αυτή την κατάσταση. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε πραγματικά να τερματίσετε αυτόν τον κύκλο ζωής με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον αγαπημένο σας από ποτέ, γνωρίζοντας ότι όταν αγαπάτε τον εαυτό σας, η σχέση σας θα πλέει μέσα από ήρεμα και ασφαλή νερά.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-11-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms