Τοξότης Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Απρίλιος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Τοξότης:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Πάθος και περιπέτεια σας χαρίζει η αρμονική Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σταθερών σχέσεων. Αναζητάτε μια σταθερή σχέση με ένα άτομο πνευματώδες αλλά και αξιόπιστο και είστε τυχεροί στην αγάπη! Θα μπορούσατε να διασχίσετε το ίδιο μονοπάτι με κάποιον/α που έχει εκείνο το σπάνιο συνδυασμό της ζωντάνιας και της ανεμελιάς, της σταθερότητας και της ασφάλειας. Προμηνύονται καυτές διασκεδαστικές βραδιές, ο πλανήτης της αγάπης θα σας μεταφέρει στον έβδομο ουρανό και θα σας μαγέψει με ένα πρωτόγνωρο πάθος. Μόνο φροντίστε να απολαύσετε τις στιγμές, δεν χρειάζεται να συζητάτε από τώρα για τα ονόματα των μελλοντικών σας παιδιών. Μπορεί εσείς να θέλετε περισσότερα, αλλά ζήστε στο παρόν, όχι στο μέλλον.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αυτή είναι μια καθοριστική στιγμή να ανοίξετε την καρδιά σας στον αγαπημένο σας, να εκδηλώσετε την αγάπη σας καθώς η Αφροδίτη κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σταθερών σχέσεων. Είστε στα καλύτερά σας, τα λόγια σας και οι ενέργειές σας δεν υποκινούνται από το «εγώ» αλλά από το «εμείς». Συμπεριφέρεστε με τον καλύτερο και τον πιο κολακευτικό τρόπο, είστε έτοιμοι να επανορθώσετε για τα λάθη σας. Ο αγαπημένος σας χρειάζεται να βιώσει την τρυφερότητά σας και τα θετικά σχόλιά σας, να διακρίνει τη ζεστασιά σας και τη σταθερότητά σας. Εκφράστε τη δική σας αλήθεια, αυτό που πραγματικά θέλετε τώρα. Πιάστε το χέρι του αγαπημένου σας και μην το αφήσετε ποτέ! Ίσως ακόμα ενδέχεται να αποφασίσετε να σχεδιάζετε το μέλλον σας.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms