Τοξότης Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δεκέμβριος 2023

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Τοξότης:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Κάποια παλιά ζητήματα ελέγχου και εξουσίας θα μπορούσαν να επανέλθουν καθώς η πανσέληνος στον Καρκίνο φωτίζει τον έντονα συναισθηματικό και κακεντρεχή όγδοο οίκο σας, Έρχεστε αντιμέτωποι με τις σκιές σας και τους κακούς δαίμονές σας, ίσως η υπερηφάνειά σας σας εμποδίζει να αφήσετε μια πληγή του παρελθόντος ή ακόμα και να φύγετε από μια σχέση που ξέρετε ότι κατά βάθος ανήκει στο παρελθόν. Εσείς που είστε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι, τώρα παραπαίετε στον βούρκο μιας νοσηρής συνεξάρτησης, με εσάς να κάνετε τα πάντα για να αναβιώσετε αυτή τη σχέση. Γιατί προσπαθείτε συνεχώς να ικανοποιείτε τις ανάγκες του άλλου, πέφτοντας στον λάκκο του ελέγχου και της χειραγώγησης αντί να αφήνετε αυτό το άτομο να αγωνίζεται και να εξελίσσεται μόνο του; Αποδεσμευτείτε από το παρελθόν, διαφορετικά ανεπίλυτα ψυχικά ζητήματα θα εκδηλωθούν ως πόνος ή ασθένεια. Το σύμπαν ανεβάζει την ένταση για να τραβήξει την προσοχή σας στον εαυτό σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Το πάθος σας πού σας οδηγεί; Με την πανσέληνο στον Καρκίνο να φωτίζει τον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας νιώθετε την επιθυμία για οικειότητα και εμπιστοσύνη, θέλετε να μάθετε αν είστε στην ίδια σελίδα και το θέλετε τώρα! Αφήστε στην άκρη τα υπόγεια κακεντρεχή συναισθήματα της ζήλιας και της κτητικότητας και φροντίστε να συντονιστείτε ο ένας με την ενέργεια του άλλου. Αν σας πιάσουν κρίσεις ζήλιας και καχυποψίας, συγκεντρώστε όλα τα στοιχεία πριν κατηγορήσετε τον αγαπημένο σας και ρίξετε την πυρηνική βόμβα. Να θυμάστε ότι μερικές φορές η ζήλια μπορεί να είναι μια κλήση αφύπνισης για να επαναφέρετε την θετική ενέργεια στη σχέση σας. Μπορεί ακόμα να νιώσετε έλξη με κάποιον/α άλλον/ην εκτός της σχέσης σας. Λίγο φλερτ δεν είναι κακό, αλλά με την υπερβολική αυτοπεποίθησή σας και την έπαρσή σας μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να παρακάμψετε την κόκκινη γραμμή και να ενεργήσετε σύμφωνα με το πάθος σας, νομίζοντας ότι μπορείτε να το «αντέξετε». Μην κάνετε βεβιασμένες και παράτολμες κινήσεις.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-12-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms