Quantcast

Τοξότης Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 32

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Τοξότες αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη

Δείξτε σε όλους τον ενθουσιασμό σας, την αισιοδοξία σας και την περιπετειώδη φύση σας! Η Αφροδίτη κινείται στον πρώτο οίκο σας, του εαυτού σας και της προσωπικής ταυτότητάς σας, και ξαφνικά εισπράττετε τον θαυμασμό και την αγάπη των άλλων. Να είστε ο μοναδικός εαυτός σας, αυτόν θα αγαπήσουν οι άλλοι. Κανείς άλλος εκτός από εσάς δεν μπορεί να κινήσει γη και ουρανό! Με τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή ως τις 18 Οκτωβρίου στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της τεχνολογίας, οι φιλίες σας και οι ομάδες όπου ανήκετε τίθενται υπό αναθεώρηση, επεξεργασία και βελτίωση. Έτσι χρησιμοποιήστε αυτή τη συμπαντική ενέργεια για να βελτιώσετε τα κοινωνικά σας δίκτυα και το επαγγελματικό σας προφίλ. Ίσως ακόμα ενθουσιαστείτε από συναντήσεις με παλιούς φίλους, πελάτες ή συναδέλφους.

Διευρύνετε τον κοινωνικό κύκλο σας. Με τη νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, των ομάδων και της τεχνολογίας, είναι ένας υπέροχος μήνας για να θέσετε νέους στόχους γύρω από ένα ομαδικό έργο ή να σκεφτείτε πώς θα αναβαθμίσετε τις φιλίες σας. Μήπως είναι ώρα να απομακρυνθείτε από φίλους που σας κουτσομπολεύουν ή ασχολούνται πάντα με ποταπά πράγματα; Ίσως ήρθε η ώρα να αναπτύξετε ένα πιο παγκόσμιο πνεύμα. Κάτω από αυτή την επιρροή του φεγγαριού, θα μπορούσατε να συναντήσετε ανθρώπους με τους οποίους αισθάνεστε ότι έχετε τις ίδιες αξίες και ιδανικά, σας φέρνουν καθαρό αέρα στη ζωή σας. Οι σπόροι που φυτεύονται τώρα θα ανθίσουν τους επόμενους έξι μήνες.

Είστε μοναδικοί και ερωτικά ακαταμάχητοι. Με την πανσέληνο να ηλεκτρίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, έχετε αίγλη, ρομαντισμό και πάθος, είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, όλοι σας πλησιάζουν για να ακούσουν τις φιλοσοφικές ιστορίες σας και τις εμπειρίες σας. Μια νέα αγάπη θα μπορούσε να έρθει στη ζωή σας μέσα στο προσεχές εξάμηνο ή ένα εκκολαπτόμενο πάθος ανθίζει σε μια σταθερή σχέση που δείχνει να έχει μέλλον. Αν είστε σε σχέση και νιώθετε ότι το πάθος μεταξύ σας έχει σβήσει, βρίσκετε τρόπους να νιώσετε και πάλι ζωντανοί και να ανανεώσετε τη σχέση σας. Ίσως ήρθε η ώρα να αναβαθμίσετε δημόσια την εικόνα σας, να προβάλετε αυτό το δημιουργικό έργο που έχει στηριχτεί στην έμπνευση, στην οξύνοια και τις μοναδικές ιδέες σας.

Ο Τοξότης ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Όμορφο ξεκίνημα χρονιάς

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Αναστάτωση

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε ηρεμία

Απρίλιος ⭐⭐

Εντάσεις

Μάιος ⭐⭐⭐

Πρέπει να πάρετε αποφάσεις

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Θα πάρετε μια ανάσα

Ιούλιος ⭐⭐

Απρόβλεπτα γεγονότα

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Εσωστρέφεια

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Όλα κυλούν πιο χαλαρά

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Ψυχική ηρεμία

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Επιτυχία στους στόχους σας

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα κυλούν καλά

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms