Τοξότης Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 33

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Τοξότες αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη

Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε έναν ήρεμο τρόπο ζωής και μείνετε μακριά από αυτούς που προσπαθούν να πάρουν μόνο από εσάς. Η Αφροδίτη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας θα μπορούσε να σας εμπνεύσει σε μια ριζική ανανέωση ζωής. Αναζητήστε ανθρώπους που τροφοδοτούν την ψυχή σας με δύναμη, αγάπη και συμπόνια και δεν κάνουν το πνεύμα σας να αισθάνεται περιορισμένο. Δεδομένου όμως ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, πρέπει να προσέχετε τις νέες οικονομικές συμφωνίες και τις σπατάλες σας. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και προστριβές για λόγους οικονομικούς ή απλώς να σας κάνει να αισθάνεστε ότι δεν έχετε αρκετά χρήματα για να καλύψετε τα προς το ζην. Αν κάποιος σας προσφέρει μια οικονομική ευκαιρία, σκεφτείτε ότι μπορεί να είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή.

Απολαύστε τα δώρα του σύμπαντος. Η νέα Σελήνη θα ενώσει τις δυνάμεις της με τον Άρη στο ζώδιό σας για μοναδική φορά φέτος, έτσι έχετε όλο το πάθος, την ορμή, τη θέληση και την πρωτοβουλία για να πάρετε στα χέρια σας τη ζωή! Με τέτοια ενέργεια, θα μπορούσατε να κατακτήσετε όλο τον κόσμο …ή τουλάχιστον ένα μέρος αυτού. Χρησιμοποιήστε αυτή συμπαντική δύναμη που σας έρχεται ως δώρο από το σύμπαν για να προωθήσετε ένα προσωπικό εγχείρημα, να προβάλετε τον εαυτό σας και να διαδώσετε ένα σημαντικό μήνυμα σε ένα ευρύ κοινό. Μπορεί να είστε οι μόνοι που έχετε τα κότσια να το κάνετε και το θάρρος σας θα μπορούσε να συγκινήσει τις μάζες. Μείνετε όμως μακριά από την έπαρση και την αλαζονεία, μπορείτε να εκφράσετε το προσωπικό σας μήνυμα πολύ πιο ευγενικά και με εγκάρδιο τρόπο.

Η πανσέληνος φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, της μεταμόρφωσης, της οικειότητας και των κοινών οικονομικών πόρων, σηματοδοτώντας έναν ριζικό μετασχηματισμό ζωής. Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε κάτι επίσημο όπως να αγοράσετε ένα σπίτι, να αρραβωνιαστείτε, να υπογράψετε μια συνένωση επιχειρήσεων ή ακόμα και να χωρίσετε. Αυτό είναι ένα σημαντικό σημείο καμπής για τη ζωή σας, τα θέλετε «όλα ή τίποτα» και αποφασίζετε τι θα κάνετε από εδώ και πέρα. Μπορεί επίσης να συνειδητοποιήσετε ότι για να έχετε οικειότητα με τον αγαπημένο σας θα πρέπει επιτέλους να αφεθείτε συναισθηματικά, να είστε πιο ευάλωτοι, κάτι που θα μπορούσε να επισφραγίσει τη σχέση σας ή κάνετε μια σημαντική επιχειρηματική συμφωνία με αμοιβαίο κέρδος. Ένα απροσδόκητο οικονομικό ποσό θα μπορούσε επίσης να έρθει στο δρόμο σας, οπότε αναμείνατε τις εξελίξεις.

Ο Τοξότης ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Όμορφο ξεκίνημα χρονιάς

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Αναστάτωση

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε ηρεμία

Απρίλιος ⭐⭐

Εντάσεις

Μάιος ⭐⭐⭐

Πρέπει να πάρετε αποφάσεις

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Θα πάρετε μια ανάσα

Ιούλιος ⭐⭐

Απρόβλεπτα γεγονότα

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Εσωστρέφεια

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Όλα κυλούν πιο χαλαρά

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Ψυχική ηρεμία

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Επιτυχία στους στόχους σας

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα κυλούν καλά

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-11-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Σμάρω