Τοξότης Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 32

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Τοξότες αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη

Χτίζετε γέφυρες ή φράχτες; Δώστε έμφαση στην οικοδόμηση μιας αρμονικής σχέσης, μην καταστρέψετε τα πάντα στο λεπτό. Υπό την επιρροή του ανάδρομου Άρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας γίνεστε τόσο ειλικρινείς που καθίσταται αδύνατο να κρύψετε τα συναισθήματά σας. Αναζητάτε την προσοχή κι αν δεν την έχετε ταρακουνάτε τα πάντα, θέλετε να αποκαλύψετε ό, τι είναι στην καρδιά σας. Οι πιθανότητες είναι ο αγαπημένος σας να μην έχει και τόση υπομονή μαζί σας, δεν θα είναι και τόσο πρόθυμος/η για συμβιβασμό. Αν είστε μόνοι, ίσως νιώσετε να ξαναζωντανεύει η ερωτική χημεία με κάποιον/α από τα παλιά. Θα μπορούσατε επίσης να θεωρήσετε ότι ξαναβρήκατε την αδελφή ψυχή, βιώνετε μια στιγμιαία έλξη, νιώθετε ότι καρμικό συμβαίνει. Με τί τίμημα όμως;

Με την Αφροδίτη στο διεθνή και επεκτατικό ένατο οίκο σας μπορεί να βρείτε δυναμικούς ανθρώπους από μακρινά μέρη ή σχεδιάζετε ένα ταξίδι ή κάνετε σχέδια για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας. Ο πλανήτης της αρμονίας θα μπορούσε να φέρει μια ευκαιρία στο δρόμο σας, ερωτική ή επαγγελματική, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει ταξίδια ή ακόμα και μετεγκατάσταση. Μην το πολυσκέφτεστε, είστε τυχεροί! Με τη νέα Σελήνη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, προβάλετε την ηγεσία και τη δύναμή σας, ξεκινάτε ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα σας ή ελπίζετε να υλοποιήσετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Είστε τολμηροί και φιλόδοξοι, εντός έξι μηνών θα γιορτάσετε μια επαγγελματική επιτυχία. Έχετε πολλές ευκαιρίες για να ξεκινήσετε προς τα όνειρα και τα μεγάλα οράματά σας.

Διοχετεύετε την προσοχή σας σε οικογενειακά θέματα καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Σίγουρα, μπορεί να έχετε παραμελήσει την οικογένειά σας κατά τη διάρκεια των διακοπών, αλλά τώρα το φεγγάρι φωτίζει οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι σας και τους οικείους σας. Θα μπορούσατε να μετακινηθείτε, να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας ή να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Μια εγκυμοσύνη είναι δυνατό να συμβεί ή μπορεί να διαπιστώσετε ότι ένας γονέας, το παιδί σας ή ένας συγγενής χρειάζεται τη βοήθειά σας. Αν πρόκειται να ανακαινίσετε το σπίτι σας, να είστε υπομονετικοί καθώς τα γούστα σας θα μπορούσαν να αλλάξουν μέσα σε λίγα λεπτά!

Ο Τοξότης ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Όμορφο ξεκίνημα χρονιάς

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Αναστάτωση

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε ηρεμία

Απρίλιος ⭐⭐

Εντάσεις

Μάιος ⭐⭐⭐

Πρέπει να πάρετε αποφάσεις

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Θα πάρετε μια ανάσα

Ιούλιος ⭐⭐

Απρόβλεπτα γεγονότα

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Εσωστρέφεια

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Όλα κυλούν πιο χαλαρά

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Ψυχική ηρεμία

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Επιτυχία στους στόχους σας

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα κυλούν καλά

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms