Τοξότης Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 32

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Τοξότης από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης:

Έντονη δράση, περιπέτεια και απροσδόκητα συμβάντα σάς υπόσχεται ο Άρης στον επεκτατικό και αισιόδοξο ένατο οίκο σας, θέλετε να φύγετε μακριά από την πόλη σας, να ζήσετε κάπως … τρελά. Εάν οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει αρκετά, η ζέστη σάς ωθεί να σχεδιάσετε ταξίδια, τίποτα και κανείς δεν μπορούν να σας σταματήσουν από την εξερεύνησή σας. Η περιπέτεια έξω στον καθαρό αέρα θα κάνει θαύματα στο μυαλό σας, το σώμα σας και την ψυχή σας. Επιπλέον, δεδομένου ότι θα συναντήσετε νέους ανθρώπους, θα αποκομίσετε νέες εμπειρίες, και ίσως ακόμη έχετε μια πνευματική στροφή των πεποιθήσεων σας. Επισήμανση: Ο ανάδρομος Ερμής εφιστά την προσοχή σας στο συνετό σχεδιασμό των ταξιδίων σας, ίσως έχετε κάποιες μικρές ανατροπές.

Είναι κάτι επιπόλαιο ή ένας βαθύς έρωτας; Η Ηλιακή έκλειψη και η Αφροδίτη στον ερωτικό όγδοο οίκο σας, ξεκινούν ένα νέο κεφάλαιο, σάς δείχνουν ένα πρώιμο, αμυδρό φως. Αν δεν αισθανόσασταν τόσο ερωτικά, αυτή η έκλειψη σάς υπενθυμίζει ότι εκτός από την περιπέτεια, υπάρχει κάτι πιο δυνατό και οικείο. Αυτή η μαγνητική, δυνατή έκλειψη θα μπορούσε να σάς κάνει να νιώσετε μια έντονη έλξη με κάποιον/α με τον οποίον διαισθάνεστε να υπάρχουν πολλά κοινά σε πολλά επίπεδα: το μυαλό, το σώμα και την ψυχή. Το σύμπαν ενεργοποιεί επίσης τον τομέα των χρημάτων σας, οπότε έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για νέες επενδύσεις ή ίσως λάβετε χρήματα από πώληση περιουσίας.

Η Σεληνιακή έκλειψη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, επιταχύνει τη διαδικασία εκδήλωσης γεγονότων γύρω από τα οικονομικά σας και αλλάζει με ταχύ ρυθμό τον τρόπο που κερδίζετε, δαπανάτε και αποταμιεύετε τα χρήματά σας. Μια σημαντική μεταβολή στην εργασία σας θα μπορούσε να συμβεί μέσα στους επόμενους μήνες η οποία ενδεχομένως να αυξήσει το εισόδημά σας. Εάν είστε … άρρωστοι με τη δουλειά σας, αυτή η έκλειψη σάς κρούει τον συναγερμό για να αλλάξετε πλεύση. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να υποφέρετε για περισσότερα χρήματα. Έτοιμοι ή όχι, ήρθε η ώρα να ζήσετε τα όνειρά σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι