Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο Τοξότης - 01/06 - 30/06

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 30

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Τοξότης από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης:

Ασχοληθείτε λίγο με τον εαυτό σας και όχι μόνο με τους άλλους. Η Αφροδίτη κινείται στον έκτο οίκο σας, της υγείας, και σας ζητά να αντικαταστήσετε τις ξέφρενες νύχτες σας με μια πιο ήρεμη και άνετη καθημερινή ζωή. Ώρα να περιορίσετε τα ποτά και τα ξενύχτια και να ανανεώσετε τη συνδρομή σας στο γυμναστήριό σας. Μυστήριο και ίντριγκα σκεπάζουν τις οικονομικές υποθέσεις σας, καθώς ο Άρης κινείται στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και περιουσιακών στοιχείων. Θα ήταν φρόνιμο να λάβετε υπόψη σας όλες τις παραμέτρους αν επιθυμείτε να συγχωνεύσετε τους οικονομικούς πόρους σας με τους άλλους και να μη βιάζεστε να αποφασίσετε για οικονομικά θέματα.

Μην υποτιμάτε την αξία σας! Η εστίασή σας τώρα; Ο εαυτός σας! Η πανσέληνος στο ζώδιό σας, σας ζητά να δώσετε προτεραιότητα στα προσωπικά σας σχέδια και επιθυμίες, να υποστηρίξετε τον εαυτό σας περισσότερο. Γυρίζει ο τροχός της τύχης για σας! Ένα μεγαλεπήβολο όνειρό σας γίνεται πραγματικότητα, λαμβάνετε τη δέουσα αναγνώριση για τα ταλέντα σας, την εμπειρία σας και τη σκληρή δουλειά σας, οι προσπάθειές σας αναγνωρίζονται από τον αγαπημένο σας. Είναι μια καθοριστική στιγμή για τη ζωή σας, λαμβάνετε ανταμοιβές για κάτι που έχετε προσπαθήσει για αρκετό διάστημα. Σηκώνετε το τρόπαιο της νίκης αυτόν το μήνα!

Με ποιόν τρόπο θα καταφέρετε να οικοδομήσετε οικονομική σταθερότητα και ασφάλεια; Ίσως μέσω επενδύσεων, παθητικού εισοδήματος ή ακίνητης περιουσίας; Η νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, των αποταμιεύσεων, σας χαρίζει καθαρή σκέψη και αυξημένη διαίσθηση για να κάνετε τις καλύτερες επιλογές για την οικονομική ευημερία σας και θα σας βοηθήσει πραγματικά να μετριάσετε τις οικονομικές  ανησυχίες σας. Μήπως τα χρήματα γλιστρούν εύκολα μέσα από τα χέρια σας ή νιώθετε ότι ξοδεύετε πολλά και δεν μπορείτε να αποταμιεύσετε; Επαναφέρετε την ισορροπία στον προϋπολογισμό σας και βεβαιωθείτε ότι βάζετε κάποια χρήματα στην άκρη για εξοικονόμηση. Σε ποιους τομείς θα έχεις εύνοια αυτόν το μήνα; Θα βρεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν; Μάθε τώρα μιλώντας με την Σμάρω Σωτηράκη! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι