Quantcast

Τοξότης Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2022

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 32

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Τοξότες αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη

Ακτινοβολείτε από υγεία και ευεξία! Είστε έτοιμοι να υιοθετήσετε ένα νέο, πιο υγιή τρόπο ζωής, καθώς μέχρι της 23 του μήνα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο και στον έκτο οίκο σας, της υγείας σας. Μπορεί να θέλετε να πάτε σε ένα γυμναστήριο, να ασχοληθείτε με την προπόνηση, ακολουθώντας τη λογική ότι ό, τι κάνετε θα πρέπει να το τηρήσετε ευλαβικά. Είναι πολύ πιθανό να κολλήσετε σε ένα πρόγραμμα, να σας γίνει συνήθεια. Μετά τις 23 του μήνα, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Διδύμους και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, κι εσείς ψάχνετε το άλλο σας μισό. Ίσως και να ανακαλύψετε τον μεγάλο έρωτα συζητώντας με κάποιον/α, αλλά ενημερώστε τους ανθρώπους για ό, τι χρειάζεστε. Κάποιος με ένα συμπληρωματικό μοτίβο δεξιοτήτων και μοναδικών ιδεών θα μπορούσε να είναι το τέλειο πρόσωπο για να ξεκινήσετε μαζί μια νέα συνεργασία.

Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο σας, του πάθους και της συνένωσης των οικονομικών πόρων, και σας βοηθά να ξεκινήσετε ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο, είτε στον έρωτα, είτε στην εργασία σας ή στην επιχείρησή σας. Θέστε θετικούς νέους στόχους για να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ένα νέο ερωτικό σύντροφο ή ένα συνεργάτη. Είτε πρόκειται για την εξεύρεση μιας ρομαντικής αδερφής ψυχής, είτε για ένα συνεργάτη ή ακόμα και για τον έξυπνο λογιστή σας, διαισθάνεστε ότι υπάρχει κάτι αόρατο που σας ενώνει. Θα μπορούσατε να ανακαλύψετε μια νέα επένδυση (όπως ακίνητα) ή μια νέα πηγή εισοδήματος που σας βοηθά να κερδίζετε χρήματα χωρίς να κοπιάσετε και πολύ. Αυτό ακούγεται μαγικό!

Το να ανατρέψετε κάποια πράγματα δεν είναι πάντα κακό. Η πανσέληνος στο ζώδιό σας σας φέρνει μια ευοίωνη και τυχερή χρονική περίοδο, έχετε την άδεια του φεγγαριού για να προβάλετε τον εαυτό σας! Είστε έτοιμοι να αφήσετε πίσω σας πρόσωπα και καταστάσεις που δεν συνηχούν με την προσωπική σας ανάπτυξη, δημιουργείτε νέες πιο σταθερές προσδοκίες, προσθέτετε λίγο περισσότερο αυθορμητισμό και περιπέτεια στην καθημερινότητά σας. Μην εκπλαγείτε αν είστε το τιμώμενο πρόσωπο σε κάθε συνάντηση που έχετε, προσφέροντας λύσεις σε προβλήματα και ιδέες που συναρπάζουν. Πιστέψτε στον εαυτό σας και να είστε τολμηροί με κάθε εγχείρημα. Όχι μόνο δεν θα αποφύγετε τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά έχετε την τάση να διεκδικείτε.

Ο Τοξότης ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Όμορφο ξεκίνημα χρονιάς

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Αναστάτωση

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε ηρεμία

Απρίλιος ⭐⭐

Εντάσεις

Μάιος ⭐⭐⭐

Πρέπει να πάρετε αποφάσεις

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Θα πάρετε μια ανάσα

Ιούλιος ⭐⭐

Απρόβλεπτα γεγονότα

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Εσωστρέφεια

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Όλα κυλούν πιο χαλαρά

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Ψυχική ηρεμία

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Επιτυχία στους στόχους σας

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα κυλούν καλά

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-06-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αστολογικός χάρτης