Τοξότης Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαϊου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 32

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Τοξότες αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη

Ενώ προσπαθείτε να περάσετε το δικό σας μήνυμα στη σχέση σας, να είστε   ξεκάθαροι με τα λόγια σας ή ακόμα καλύτερα, αφήστε τις δύσκολες συνομιλίες για αργότερα. Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και μαζί με τη νέα Σελήνη στον ίδιο οίκο σας σας ζητούν να αποσαφηνίσετε εάν πρόκειται για αληθινή αγάπη ή μια αρνητική συνεξάρτηση που δεν χωρεί καμία διαπραγμάτευση και συμβιβασμό. Και ενώ ο κίνδυνος ενός χωρισμού παραμένει ορατός, εσείς δεν θα πρέπει να πιέζετε τα πράγματα. Προσέξτε τα καυστικά λόγια σας και τα … ύπουλα χτυπήματα με τα βέλη σας και φροντίστε να βρείτε ευεργετικές λύσεις. Κατά ειρωνικό τρόπο, επιτρέποντας μεγαλύτερη αυτονομία στη σχέση σας μπορεί να σας φέρει πιο κοντά.

Τόση φασαρία για το τίποτα; Ο Άρης στους Ιχθύς και στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας κάνει να παρεξηγήστε για το τίποτα με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ένα συγγενή. Εάν τσιμπήσετε το δόλωμα, θα μπορούσατε να καταλήξετε να αισθάνεστε αδικημένοι, σαν να πάτε πίσω στα εφηβικά σας χρόνια που κάνατε τότε τη μεγάλη επαναστατική σας εξέγερση. Όταν αισθάνεστε την καρδιά σας να χτυπά δυνατά από μια προσβολή, καλύτερα φύγετε για λίγο από το σπίτι σας πηγαίνοντας μια βόλτα, ακόμα καλύτερα κάπου κοντά σε νερό. Διοχετεύστε την οργή σας και την επιθετικότητά σας στην προπόνηση, είτε πρόκειται για τρέξιμο, πεζοπορία ή γιόγκα. Θα νιώσετε πολύ ωραία αφού θα έχει απομακρυνθεί το άγχος σας και θα έχει εξαλειφθεί ο θυμός σας.

Απομακρύνετε από τη ζωή σας κάποια πρόσωπα που στερούν την ευτυχία σας, σε βάθος χρόνου θα λάβετε από το σύμπαν μεγάλες ανταμοιβές, για να μην αναφέρουμε την ειρήνη στο μυαλό και την ψυχή σας. Η πανσέληνος στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας προσφέρει την υποστήριξή της σε ένα βαθύ μετασχηματισμό του νου και της ψυχής σας, εντός των προσεχών έξι μηνών θα έχουν αλλάξει τα πάντα γύρω σας. Ίσως έρθει στην επιφάνεια ένα μυστικό ή οι κρυφές ενέργειες κάποιου. Αν νιώσετε εσωτερική πίεση και άγχος που είναι πέρα από τις δυνάμεις σας, δοκιμάστε να πάτε κάπου κοντά σε νερό ή καλέστε έναν έμπιστο φίλο αν προσπαθείτε να απελευθερωθείτε από τις πληγές του παρελθόντος, θα σας ενθαρρύνει να προχωρήσετε μπροστά.

Ο Τοξότης ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Όμορφο ξεκίνημα χρονιάς

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Αναστάτωση

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε ηρεμία

Απρίλιος ⭐⭐

Εντάσεις

Μάιος ⭐⭐⭐

Πρέπει να πάρετε αποφάσεις

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Θα πάρετε μια ανάσα

Ιούλιος ⭐⭐

Απρόβλεπτα γεγονότα

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Εσωστρέφεια

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Όλα κυλούν πιο χαλαρά

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Ψυχική ηρεμία

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Επιτυχία στους στόχους σας

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα κυλούν καλά

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms