Τοξότης Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 32

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Τοξότες αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη

Προχωράτε μπροστά σε ένα επαγγελματικό ή οικονομικό ζήτημα με σοβαρότητα και αξιοπιστία χάρη στην Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Το μυαλό σας είναι στραμμένο στα οικονομικά σας, έχετε την υποστήριξη που χρειάζεται αν τα πράγματα πάνε στραβά. Εάν δεν βρίσκεστε σε σταθερή πορεία προς την επιτυχία, στα οικονομικά σας και στην καριέρα σας, τώρα μπορείτε να αλλάξετε τα πράγματα. Τόσο στα χρήματα όσο και στην επαγγελματική σας ζωή, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι είστε σε σταθερή βάση. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να εκπληρώσετε όλες τις υποχρεώσεις σας κι εάν όχι, καλέστε βοήθεια. Επίσης είναι η κατάλληλη στιγμή για να υποβάλετε αίτημα για αύξηση ή επανεξέταση μισθού. Αναζητάτε την ασφάλεια και τη σιγουριά, και θα τα έχετε.

Ο Άρης στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της υγείας, σας παρακινεί να αλλάξετε ρουτίνα και συνήθειες. Εάν έχετε κάνει διατροφικές ατασθαλίες προσπαθήστε να τρώτε πιο υγιεινά και να ασκείστε περισσότερο. Εγγραφείτε σε ένα γυμναστήριο, θα εκτονώσετε όλη αυτή την ενέργεια που έχετε και θα νιώσετε αναζωογόνηση και ευεξία. Σκεφτείτε ότι η σωματική ευεξία σας επιδρά θετικά και στην ηρεμία της ψυχής σας, κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το καταλάβετε. Ο έκτος οίκος κυβερνά επίσης την εργασία, έτσι ίσως νιώσετε πίεση και άγχος στην εργασία σας, ίσως ακόμα να νιώθετε ανεπιθύμητοι από κάποιους συναδέλφους σας. Εναλλακτικά, πάρτε την πρωτοβουλία να γνωρίσετε καλύτερα τους συναδέλφους σας, προσφέροντας υπηρεσία για ένα κοινό έργο.

Απολαμβάνετε την εξερεύνηση και την περιπέτεια, οπότε μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για ένα ταξίδι τώρα! Αφού έχετε ένα τόσο ασυνήθιστο και περίεργο μυαλό, πρόθυμο να μάθει το κάθε τι, γιατί να μην κατευθυνθείτε προς μια άλλη πόλη, ή ακόμα και χώρα, για να δείτε τις συνήθειες και τη διορατικότητα ανθρώπων που κάνουν τις καινοτόμες ιδέες τους πραγματικότητα. Με την πανσέληνο να φωτίζει τον ένατο οίκο σας, του ταξιδιού, των εκδόσεων και της εξερεύνησης, είναι η καλύτερη στιγμή να γνωρίσετε ανθρώπους καινοτόμους και ελεύθερους στοχαστές οι οποίοι μπορεί και να σας αλλάξουν την φιλοσοφία της ζωής σας. Απομακρυνθείτε από οποιονδήποτε σας λέει ότι τα όνειρά σας δεν είναι εφικτά. Όπως είπε κάποτε ο Νέλσον Μαντέλα, «πάντα κάτι φαίνεται αδύνατο, μέχρι να γίνει».

Ο Τοξότης ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Όμορφο ξεκίνημα χρονιάς

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Αναστάτωση

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε ηρεμία

Απρίλιος ⭐⭐

Εντάσεις

Μάιος ⭐⭐⭐

Πρέπει να πάρετε αποφάσεις

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Θα πάρετε μια ανάσα

Ιούλιος ⭐⭐

Απρόβλεπτα γεγονότα

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Εσωστρέφεια

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Όλα κυλούν πιο χαλαρά

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Ψυχική ηρεμία

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Επιτυχία στους στόχους σας

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα κυλούν καλά

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Πρόβλεψη με sms