Τοξότης Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 32

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Τοξότες αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη

Ζήστε με δύναμη και πάθος τον έρωτα και τη ζωή! Με τη νέα Σελήνη μαζί με την Αφροδίτη στον Κριό, μέχρι τα μέσα του μήνα, στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας γιορτάζετε την αγάπη, φλερτάρετε και διασκεδάζετε. Ξεκινήστε μια νέα ερωτική σχέση, αλλάξτε εξωτερική εμφάνιση, διασκεδάστε με τον αγαπημένο σας. Μην περιμένετε για να κάνετε πραγματικότητα τις επιθυμίες σας, δραστηριοποιηθείτε! Μετά τις 14 Απριλίου, η Αφροδίτη θα κινείται στον Ταύρο και στον έκτο οίκο σας, της υγείας, και είστε έτοιμοι να αγωνιστείτε για την ευεξία σας και τη λάμψη σας. Ίσως ακολουθήσετε μια φυσική σειρά προϊόντων ομορφιάς ή ασχοληθείτε με το σώμα σας, ξεκινώντας δίαιτα ή προπόνηση στον καθαρό αέρα της άνοιξης. Όταν αισθάνεστε ήρεμα μέσα σας, θα είστε περισσότερο υγιείς σωματικά.

Το σπίτι σας γίνεται μια εστία έντονης δραστηριότητας, ίσως ακόμα και οικονομικού άγχους, καθώς ο πλανήτης της δράσης ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο και στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων. Ενώ η οικονομική ανέχεια θα μπορούσε να προκαλέσει προστριβές με την οικογένειά σας (ο πολεμιστής Άρης μπορεί να είναι μαχητικός), μπορείτε επίσης να παρακινήσετε πραγματικά ο ένας τον άλλον για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Αυτή είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή για ξεκινήσετε ένα έργο ανακαίνισης σπιτιού ή την αγοραπωλησία ενός ακινήτου. Σίγουρα, θα μπορούσατε να καταλήξετε να ξοδεύετε από τις αποταμιεύσεις σας για επισκευές στο σπίτι σας και αυτό μπορεί να γίνει αγχωτικό. Αλλά η αλλαγή κρίνεται απαραίτητη, ακόμα κι αν σημαίνει να στερηθείτε κάποια χρήματα.

Μεταμορφώστε τις συνήθειές σας, αναγεννήστε την ψυχή σας. Ετοιμαστείτε για ένα βαθύ ψυχικό μετασχηματισμό καθώς η πανσέληνος στον Σκορπιό φωτίζει τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας. Για να νιώσετε πιο ήρεμοι μέσα σας, βασιστείτε στην εσωτερική δύναμή σας και αναδιοργανώστε τη ζωή σας, απομακρύνοντας τις τοξικές σχέσεις. Ίσως μόνο τότε θα καταφέρετε να εξαλείψετε οποιοδήποτε χάος προκαλείται από άτομα που ανατρέπουν τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας. Να είστε επίσης διερευνητικοί, αναλύοντας όλα τα γεγονότα προτού αντιδράσετε. Επεξεργαστείτε τα πάντα και μη βασίζεστε σε μια κακή ενημέρωση ή φήμες. Οι οραματιστικές ιδέες σας θα έχουν εφαρμογή όταν δείτε την πραγματικότητα ή τουλάχιστον όταν δεν περπατάτε με το κεφάλι σας στα σύννεφα.

Ο Τοξότης ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Όμορφο ξεκίνημα χρονιάς

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Αναστάτωση

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε ηρεμία

Απρίλιος ⭐⭐

Εντάσεις

Μάιος ⭐⭐⭐

Πρέπει να πάρετε αποφάσεις

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Θα πάρετε μια ανάσα

Ιούλιος ⭐⭐

Απρόβλεπτα γεγονότα

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Εσωστρέφεια

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Όλα κυλούν πιο χαλαρά

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Ψυχική ηρεμία

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Επιτυχία στους στόχους σας

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα κυλούν καλά

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
20/4/2021