Quantcast

Τοξότης Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 32

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Τοξότες αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη

Τίποτα δεν είναι καλύτερο από το σπίτι σας! Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στους Ιχθύς και στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, περνάτε χρόνο στη δική σας κατοικία, σε οικεία περιβάλλοντα και με τα πιο κοντινά μέλη της οικογένειάς σας, επιδιώκετε να ανακαλύψετε τις ρίζες σας. Μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε μια νέα συνταγή για τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή να φιλοξενήσετε φίλους για μια νύχτα. Έχετε μια έντονη συναισθηματική και ψυχική ενέργεια τώρα, έτσι φροντίζετε τους αγαπημένους σας, αναζητάτε βάθος στις σχέσεις σας. Κάνετε μια αναδρομή στο παρελθόν καθώς αισθάνεστε αχαρακτήριστα νοσταλγικοί. Η μητέρα σας ή ένα σημαντικό πρόσωπο θα μπορούσε να είναι ένας βασικός παίκτης στα επερχόμενα γεγονότα ή ίσως εσείς να νιώθετε μητρικά. Απλώς μην ξεχνάτε να φροντίζετε τον εαυτό σας, είναι απαραίτητο.

Με τον ενεργητικό και δυναμικό Άρη στους Διδύμους και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, θα μπορούσατε να διαπιστώσετε ότι ένα συμβόλαιο ή μια σημαντική σχέση σας ή μια συνεργασία τρέχει ταχέως κι αυτός ο γρήγορος ρυθμός σας προσθέτει άγχος και πίεση. Θα μπορούσαν να υπάρχουν διαφορές απόψεων με τον αγαπημένο σας καθώς κάποιος από τους δυο σας αναζητά την ελευθερία του ή ασχολείται με τα προσωπικά του ενδιαφέροντα παραμελώντας τον άλλον. Ίσως και να συγκρουστείτε με ένα συνεργάτη σας για μια ρύθμιση, είτε για τον τρόπο με τον οποίο εκτυλίσσεται ένα έργο. Αποφύγετε την ένταση παραμένοντας συγκεντρωμένοι στους κοινούς σας στόχους. Μπορεί να είστε τόσο διαφορετικοί όσο η νύχτα με τη μέρα, αλλά αν οι κοινές προσπάθειές σας δημιουργούν ισορροπία και αρμονία, τότε αυτό είναι που μετράει.

Η πανσέληνος στον Λέοντα φωτίζει τον ένατο οίκο σας, της ελευθερίας, της ανάληψης ρίσκων και της επέκτασης. Κοιτάξτε πίσω έξι μήνες πριν: Κάνατε ένα μικρό-μικρό βήμα για να βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας ή ένα μεγάλο, πηδώντας σε έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής; Ίσως ξεκινήσατε ένα τολμηρό επαγγελματικό εγχείρημα ή να γράφετε τα απομνημονεύματά σας και τώρα είστε έτοιμοι να τα πουλήσετε. Ίσως ξεκινήσατε ένα επιχειρηματικό έργο ή αποφασίσατε να ακολουθήσετε μια νέα πνευματική φιλοσοφία. Θα μπορούσατε επίσης να λάβετε νέα μια περίοπτη θέση εργασίας στο εξωτερικό. Ίσως σχεδιάζετε να ανοίξετε ένα γραφείο στην Μελβούρνη ή στην Ρώμη. Όποια κι αν είναι η εξέλιξη, οι στόχοι σας και η δουλειά σας θα αποδώσουν, καθώς θα έχετε την αίσθηση της ολοκλήρωσης, ότι ο κόσμος σας επεκτείνεται κατά κάποιο τρόπο. Αυτό είναι σίγουρα κάτι για να το γιορτάσετε!

Ο Τοξότης ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Όμορφο ξεκίνημα χρονιάς

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Αναστάτωση

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε ηρεμία

Απρίλιος ⭐⭐

Εντάσεις

Μάιος ⭐⭐⭐

Πρέπει να πάρετε αποφάσεις

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Θα πάρετε μια ανάσα

Ιούλιος ⭐⭐

Απρόβλεπτα γεγονότα

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Εσωστρέφεια

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Όλα κυλούν πιο χαλαρά

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Ψυχική ηρεμία

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Επιτυχία στους στόχους σας

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα κυλούν καλά

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-02-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Έκπτωση φωνής