Quantcast

Τοξότης Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2022

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 32

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Τοξότες αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη

Ξεκινά ένας μήνας συλλογικής δράσης και διασκέδασης χάρη στην Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο σας, της ομαδικής εργασίας και της τεχνολογίας. Μπορεί να κάνετε πολύ περισσότερες φιλίες, ίσως ακόμα συγκεντρώσετε τους φίλους σας και με τον ενθουσιασμό σας και την αλτρουιστική σας διάθεση κάνετε όλη μαζί προσπάθεια για τη βελτίωση του κόσμου. Με τον Άρη που εξακολουθεί να κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, ίσως υπάρξει μεγάλη αναστάτωση με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη σας, δημιουργούνται απρόβλεπτα τεταμένες καταστάσεις. Κάποιος στον οποίο έχετε χαρίσει την καρδιά σας ή βασίζεστε για να ολοκληρώσει τη δουλειά μπορεί να είναι ανέντιμος. Θα μπορούσε επίσης να υπάρξει μια δυσάρεστη ρήξη σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση, ειδικά μετά τις 30 του μήνα όπου ο κόκκινος πλανήτης θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία.

Ρισκάρετε στην αγάπη αλλά μη βιάζεστε. Η πανσέληνος φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, και σας υποκινεί να αναζητήσετε τον έρωτα, ανάβοντας φωτιές σε κάποιον/α που ξέρει πώς να σας διασκεδάσει και να αγγίξει την καρδιά σας. Όπου κι αν βρεθείτε λάμπετε χάρη στην αυτοπεποίθησή σας, τη δύναμη και τον ενθουσιασμό σας. Η ερωτική σας ζωή γίνεται πιο φωτεινή και διασκεδαστική, έχετε το πάθος να ζήσετε τον έρωτα χωρίς όρια! Αν είστε σε σχέση, έντονα συναισθήματα ίσως έρθουν στο φως, τώρα αναζητάτε πάση θυσία να καθαρίσετε τον αέρα από τις αμφιβολίες. Ίσως πρέπει να ξεπεράσετε κάποιες περιοριστικές πεποιθήσεις που έχουν γίνει πραγματικά εμπόδιο στο δρόμο της αγάπης. Επειδή ο πέμπτος οίκος κυβερνά επίσης τη γονιμότητα, μια αναπάντεχη εγκυμοσύνη είναι επίσης δυνατό να συμβεί.

Δεν μπορείτε να κρύψετε τώρα τίποτα από τον εαυτό σας και το σύμπαν καθώς η Ηλιακή έκλειψη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας φέρνει τα πάντα στο φως και σας ταξιδεύει στην αλήθεια εξασφαλίζοντάς σας ότι δεν θα χάσετε ούτε μια λεπτομέρεια. Εάν υπάρχει ένα ενοχλητικό συναισθηματικό ζήτημα από το παρελθόν το οποίο έχει μετατραπεί σε σωματικό σύμπτωμα ή ακόμα και ασθένεια, είναι καιρός να ασχοληθείτε με αυτές τις συναισθηματικές αποσκευές σας, να φτάσετε στη ρίζα του κακού. Κάντε λοιπόν … αποτοξίνωση, καθαρίστε αυτά τα συναισθηματικά συντρίμμια που έχουν πλακώσει την ψυχή σας για να ξεκινήσετε μια νέα ζωή. Κρατήστε ένα ημερολόγιο των ονείρων σας, καθώς τα οράματά σας θα είναι τώρα συμβολικά ή/και προφητικά.

Ο Τοξότης ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Όμορφο ξεκίνημα χρονιάς

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Αναστάτωση

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε ηρεμία

Απρίλιος ⭐⭐

Εντάσεις

Μάιος ⭐⭐⭐

Πρέπει να πάρετε αποφάσεις

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Θα πάρετε μια ανάσα

Ιούλιος ⭐⭐

Απρόβλεπτα γεγονότα

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Εσωστρέφεια

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Όλα κυλούν πιο χαλαρά

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Ψυχική ηρεμία

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Επιτυχία στους στόχους σας

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα κυλούν καλά

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms