Τοξότης Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 32

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Τοξότης από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης:

Μια γλυκιά νοσταλγία διακατέχει την ψυχή σας καθώς η Αφροδίτη κινείται στον οικείο τέταρτο οίκο σας. Θερμαίνεται η καρδιά σας έχοντας κοντά σας τα αγαπημένα σας πρόσωπα, η ψυχή σας γεμίζει καλώντας τα μέλη της οικογένειάς σας και τους οικείους φίλους σας στο σπίτι σας για να τους φροντίσετε και να εκδηλώσετε την αγάπη σας και την εκτίμησή σας. Ο ενεργητικός και δυναμικός Άρης στον Τοξότη, στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής ταυτότητάς σας, τονίζει τις ικανότητές σας να υλοποιήσετε τα μεγάλα οράματά σας και τη δύναμή σας να αλλάξετε ολόκληρη τη ζωή σας. Με αισιοδοξία και ενθουσιασμό, προχωράτε μπροστά, αν ήσασταν κολλημένοι σε τέλμα. Βάζετε όλο το πάθος σας για να ολοκληρώσετε ένα έργο, προσπαθείτε με δύναμη για τους απώτερους στόχους σας.

Η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά τον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και του πλούτου, και ίσως απομακρυνθείτε από μια συνεργασία ή αποσύρετε τα χρήματά σας από μια βαριά επιχείρηση. Ήρθε η ώρα να ελέγξετε με ποιους μοιράζεστε τα χρήματά σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε μια οικονομική συμφωνία, απλά θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Η ίδια σύνεση απαιτείται και στις επενδύσεις αλλά και την ανάληψη κοινών οικονομικών εγχειρημάτων. Ίσως δεν έχετε όλες τις πληροφορίες ή ίσως χρειάζεστε χρόνο για να αξιολογήσετε καλύτερα ποια πορεία δράσης εξυπηρετεί καλύτερα τα μεγάλα σας σχέδιά σας. Να ξέρετε όμως ότι η οικονομική επιτυχία είναι στα χέρια σας. Απλά πρέπει να επανεκτιμήσετε τον τρόπο με τον οποίο οι τρέχουσες δραστηριότητές σας εξυπηρετούν την αύξηση των αποταμιεύσεών σας.

Δεν σταματάτε να μιλάτε! Με τη νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, η πειθώ και η ευγλωττία σας μαγεύουν τους γύρω σας. Επιδιώκετε να βρίσκεστε με πολύ κόσμο, μιλάτε σε αγνώστους, συμμετέχοντας σε κάθε είδους πνευματικές συνομιλίες. Έχετε τη διάθεση να διδάξετε, να γράψετε ή απλά να χρησιμοποιήσετε τις εξαιρετικές δυνάμεις της πειθούς σας. Αν έχετε μια επαγγελματική συνάντηση, οι συνάδελφοι και οι συνεργάτες σας θα θαυμάσουν το πνεύμα σας και την ευφυΐα σας. Με την ικανότητά σας να συνδέσετε όλες τις πληροφορίες που έχετε, κανείς δεν μπορεί να σας αντισταθεί. Δεδομένου ότι ο τρίτος οίκος διέπει τα κοντινά ταξίδια και τις κοινωνικές εκδηλώσεις, μπορεί να πάτε μια ημερήσια εκδρομή και να βρεθείτε με κόσμο.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms