Quantcast

Τοξότης Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 32

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Τοξότες αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη

Σκεφτείτε ανοιχτόμυαλα και επεκτατικά! Όχι βέβαια ότι αυτό θα είναι δύσκολο για σας, αλλά τώρα έχετε επιπλέον την αρωγή της Αφροδίτης και του Άρη στον Λέοντα και στον ένατο οίκο σας, της επέκτασης, που σας εμπνέουν και σας κινητοποιούν να ξεκινήσετε νέα εγχειρήματα, να αποκτήσετε νέες γνώσεις με διάβασμα, εκπαιδευτικά βίντεο ή συνέδρια. Είστε επικεντρωμένοι στα μεγάλα οράματά σας που ενδεχομένως περιλαμβάνουν ταξίδια σε άπατα και άγνωστα μέρη, ζείτε για τις περιπέτειες. Σίγουρα, υπάρχουν πάντα κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να προσέχετε, αλλά τώρα βλέπετε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και δεν σας νοιάζει το αύριο. Αναρωτηθείτε φιλοσοφώντας τη ζωή: Τί θέλω τελικά εδώ; Ποιό είναι το όραμά μου, το επιθυμητό αποτέλεσμα, ο στόχος των ονείρων μου; Προσδιορίστε το και δουλέψτε προς τα εκεί.

Η νέα Σελήνη στους Διδύμους ρίχνει το φως της στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και συνεργασιών, επαναφέροντας μια θετική αύρα στις οικείες σχέσεις σας. Αυτή η εξέλιξη φαίνεται πολύ καλή κατά κάποιο τρόπο και πραγματικά σας ωθεί να κάνετε τα πράγματα να κινηθούν προς μια δεσμευτική κατεύθυνση. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην κινηθείτε παρορμητικά και επιπόλαια παρασυρόμενοι από τον ενθουσιασμό σας. Μπορεί να μην λάβετε ξεκάθαρη θετική απάντηση από το άλλο μέρος ή μπορεί να υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να διευθετήσετε πριν επισημοποιήσετε τα πράγματα. Μην κάνετε το λάθος να πιστεύετε ότι όλα έχουν να κάνουν με το να πείσετε το άλλο άτομο να κάνει πράγματα με τον δικό σας τρόπο. Αγωνιστείτε πραγματικά για τη δικαιοσύνη, το συμβιβασμό και την ισότητα. Αυτό πρέπει να λειτουργήσει για αμφότερα τα μέρη, εάν θέλετε τα πράγματα να διαρκέσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όλος ο κόσμος στα πόδια σας! Αυτή είναι η καλύτερη χρονική περίοδος για το ζώδιό σας, καθώς με την πανσέληνο στο ζώδιό σας ποτέ δεν ήσασταν πιο έτοιμοι, πιο πρόθυμοι να γυρίσετε μια νέα σελίδα στη ζωή σας. Ο προηγούμενος μήνας μπορεί να σας έφερε κάποιες απογοητεύσεις, απροσδόκητες ανατροπές ή μερικές μεταβάσεις. Οι ιδέες σας «κυοφορούσαν» αλλά πιθανώς δεν είχαν κάποια απτή μορφή. Τώρα, καθώς φτάνει κυριολεκτικά η περίοδος της συγκομιδής, μπορείτε να κερδίσετε οτιδήποτε, από χρήματα μέχρι μια νέα αγάπη, από τους δικούς σας αγώνες. Η δουλειά που κάνατε τον τελευταίο καιρό με τον εαυτό σας δεν ήταν μάταιη (και αυτό περιλαμβάνει και την εσωτερική δουλειά). Έχετε μάθει από τις προηγούμενες εμπειρίες σας τι θέλετε και τι δεν θέλετε, έχετε ξεκαθαρίσει τον σκοπό σας μέσα από αυτές τις ανατροπές. Όλες αυτές οι προσπάθειες θα αποδώσουν στο τέλος.

Ο Τοξότης ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Όμορφο ξεκίνημα χρονιάς

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Αναστάτωση

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε ηρεμία

Απρίλιος ⭐⭐

Εντάσεις

Μάιος ⭐⭐⭐

Πρέπει να πάρετε αποφάσεις

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Θα πάρετε μια ανάσα

Ιούλιος ⭐⭐

Απρόβλεπτα γεγονότα

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Εσωστρέφεια

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Όλα κυλούν πιο χαλαρά

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Ψυχική ηρεμία

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Επιτυχία στους στόχους σας

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα κυλούν καλά

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-05-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 Κλήση 14540