Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 31

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Τοξότης από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης:

Σκέφτεστε ακόμα τα ταξίδια και τη χαρά του καλοκαιριού; Η θεά της αρμονίας, η Αφροδίτη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, ενισχύει την επιθυμία σας για περιπέτεια και περιπλάνηση, γοητεύεστε τώρα από τα μακρινά ταξίδια και μελετώντας άλλους πολιτισμούς, ξέρετε ότι η γνώση είναι δύναμη! Άλλωστε για σας ζωή είναι η περιπέτεια και τα ταξίδια! Ο Άρης στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας ενισχύει το «εγώ» σας και διαταράσσει τις σχέσεις σας στον χώρο της εργασίας σας. Κάποιος μπορεί να προσπαθήσει να σας πάρει την εξουσία ή ίσως είστε εσείς που θέλετε να «κλέψετε» από κάποιον την αρχηγία. Περιορίστε την επιθυμία σας να κυριαρχήσετε και να προβάλετε τη δύναμή σας, διαφορετικά οι επαγγελματικές σας σχέσεις θα κλονιστούν, συμπαρασύροντας και τη φήμη σας.

Καλύτερες ημέρες ξημερώνουν για τις οικογενειακές σας υποθέσεις και ζητήματα ακινήτων καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας και της συναισθηματικής ασφάλειας. Προσπαθείτε να ανακαλύψετε τις ρίζες σας, προγραμματίζετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας, φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας και συνδέεστε βαθύτερα με τα μέλη της οικογένειάς σας και τους συγγενείς σας, ειδικά τις γυναίκες. Μπορεί να έχετε νέα και εξελίξεις για ζητήματα ακινήτων ή οτιδήποτε σχετίζεται με ό, τι  ξεκινήσατε πριν έξι μήνες. Θα μπορούσατε να μετακινηθείτε, να φύγετε από το σπίτι σας ή να σκεφτείτε να κάνετε οικογένεια. Μια εγκυμοσύνη ή μια είδηση για εγκυμοσύνη, θα μπορούσε να αποκαλυφθεί κάτω από το φως αυτής της πανσελήνου.

Κάνετε το πρώτο σας γιγαντιαίο βήμα προς ένα μακροπρόθεσμο στόχο τώρα ο οποίος αφορά είτε την προσωπική σας ζωή ή την καριέρα σας, χάρη στη νέα Σελήνη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Στη συνέχεια, καθώς ανεβαίνετε και γνωρίζετε ποιο είναι το επόμενο βήμα σας, αργά και σταθερά προχωράτε. Καθώς όμως φτάνετε ψηλά, θυμηθείτε να είστε ταπεινόφρονες. Εάν χρειάζεστε κάποια βοήθεια για να αποκτήσετε όνομα ή να προβληθείτε, απευθυνθείτε σε κάποιον που έχει ισχύ και κύρος. Ήρθε η ώρα να δείξετε τι είστε ικανοί να κάνετε, αλλά θα χρειαστείτε και ικανούς συμμάχους. Εάν θέλετε να επιτύχετε το ακατόρθωτο, είναι αυτοί που θα είναι εκεί δίπλα σας για να βοηθήσουν στη δουλειά σας και στη φήμη σας.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου; 

Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι