Τοξότης Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαϊου 2024

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 33

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Τοξότες αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη

Παραγγελία από το σύμπαν για καλύτερη υγεία και ζωτικότητα! Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον υγιή και εργατικό έκτο οίκο σας αυξάνουν την αποτελεσματικότητα στην εργασία σας και τις οργανωτικές σας ικανότητες ενώ παράλληλα δημιουργούν ζωντάνια, σφρίγος και καλή υγεία. Το περιπετειώδες ζώδιό σας βρίσκεται πάντα σε κατάσταση ετοιμότητας, θέλετε να ζήσετε τη ζωή, έτσι τώρα ξεκινάτε τα καλοκαιρινά σας σχέδια για καλύτερη φυσική κατάσταση. Ασχοληθείτε με την γυμναστική, κάντε περίπατο στον καθαρό αέρα και σύντομα θα δείτε να μειώνεται το άγχος σας. Προσέξτε μόνο την υπερβολική ανάλυση και τις λεπτές λεπτομέρειες που μπορεί να προκαλέσουν ένταση. Το να παραμένετε σωματικά δραστήριοι σας κρατά ήρεμους και υγιείς. Αυτή η νέα Σελήνη φέρνει μια νέα αρχή, βοηθώντας σας να αποκτήσετε περισσότερη κυριαρχία στις εγκόσμιες πτυχές της ζωής σας: Τάξη, οργάνωση, καλή υγεία κ.λπ.

Ο φλογερός Άρης στον παιχνιδιάρικο, ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας αναφλέγει την περιπετειώδη και παθιασμένη φύση σας. Έτσι, ακόμη κι όταν κάνετε μαύρες σκέψεις, ξέρετε ότι υπάρχουν πολλές περιπετειώδεις, λαμπερές στιγμές για να απολαύσετε και να απομακρύνετε τη μονοτονία της καθημερινότητας. Το φυσικό σας ταλέντο της εξερεύνησης εμφανίζεται πλήρως. Ίσως ήρθε η ώρα να είστε με αυτόν τον άνθρωπο που έχετε καιρό στο μυαλό σας και να ζήσετε κάποιες παθιασμένες στιγμές ακόμα κι αν είναι για σήμερα μόνο. Ακόμη κι αν είστε ντροπαλοί (ναι, υπάρχουν κάποιοι του ζωδίου σας) δεν θα χάσετε την ευκαιρία να επιδειχθείτε λίγο και να δράσετε για λογαριασμό σας. Ίσως πάρετε την πρωτοβουλία να κάνετε μια εγκάρδια διαδικτυακή ανάρτηση για το πρόσωπο που αγαπάτε.

Απολαύστε την ανεξαρτησία σας και την ελευθερία σας και βεβαιωθείτε ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν περιορίζουν τις αυτόνομες επιδιώξεις σας. Με την πανσέληνο στο ζώδιό σας θα μπορούσατε να δείτε την υλοποίηση ορισμένων προσωπικών στόχων σας και έργων σας και δεν θέλετε τίποτα και κανένας να σας ορίσει τη ζωή σας ώστε να τα αφήσετε εντελώς στην άκρη. Τα όνειρά σας δεν ανατρέπονται με τίποτα. Αφιερώστε χρόνο σε αυτούς τους εμπνευσμένους στόχους, επιτρέψτε στον εαυτό σας περισσότερη ελευθερία χωρίς να αισθάνεστε υποχρεωμένοι σε κανέναν. Είστε τώρα πιο διεκδικητικοί με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, το φεγγάρι σίγουρα θα σας ενθαρρύνει να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και να πείτε άφοβα τη γνώμη σας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να πατήσετε παύση στις υποχρεώσεις σας και να απολαύσετε …τουλάχιστον μια νύχτα. Επισήμανση: Το να κάνετε έξυπνες, λογικές επιλογές χτίζει την αυτοπεποίθησή σας. Κάντε το!

Ο Τοξότης ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Όμορφο ξεκίνημα χρονιάς

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Αναστάτωση

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε ηρεμία

Απρίλιος ⭐⭐

Εντάσεις

Μάιος ⭐⭐⭐

Πρέπει να πάρετε αποφάσεις

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Θα πάρετε μια ανάσα

Ιούλιος ⭐⭐

Απρόβλεπτα γεγονότα

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Εσωστρέφεια

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Όλα κυλούν πιο χαλαρά

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Ψυχική ηρεμία

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Επιτυχία στους στόχους σας

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα κυλούν καλά

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms