Quantcast

Τοξότης Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 32

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Τοξότες αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη

Ζήστε τη ζωή στο έπακρο, όπως μόνο εσείς ξέρετε, σαν περιπέτεια! Μέχρι τις 22 του μήνα η Αφροδίτη κινείται στον περιπετειώδη και ενθουσιώδη ένατο οίκο σας, κάνοντας ανάλαφρη την ατμόσφαιρα γύρω σας, είστε έτοιμοι να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας και την πλήξη σας, ίσως ακόμα κάνετε ένα ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο. Είναι η ώρα σας να ανακαλύψετε ένα εντελώς νέο φάσμα πνευματικών δυνατοτήτων. Μετά τις 22 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα κινείται στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, κι εσείς ανεβαίνετε ψηλά στην εργασία σας χάρη στο αναλυτικό μυαλό σας. Βρείτε ένα σοφό και πιο έμπειρο άτομο από εσάς του οποίου θαυμάζετε την επαγγελματική πορεία, θα σας βοηθήσει με την ωριμότητα και τη σοφία του. Τώρα είναι η ώρα να ρίξετε αίμα και ιδρώτα σε ένα σημαντικό επαγγελματικό έργο ή μια στρατηγική επαγγελματική κίνηση.

Χρήματα, δύναμη, εξουσία. Ενώνετε τις δυνάμεις σας για να αυξήσετε τον πλούτο και την εξουσία σας καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και του πλούτου. Αρχίζετε να συνειδητοποιείτε ότι μόνο με τη συνδρομή των άλλων μπορείτε να αντλήσετε την οικονομική και ενεργητική υποστήριξη που χρειάζεστε. Το πρώτο βήμα φυσικά είναι να αλλάξετε νοοτροπία, να ενώσετε τους οικονομικούς πόρους σας. Θα μπορούσατε επίσης να αυξήσετε τα χρήματά σας εξερευνώντας νέες επενδύσεις και κάνοντας μετρημένες κινήσεις, θα σας οδηγήσουν στο δρόμο της μακροπρόθεσμης οικονομικής ασφάλειας. Ίσως αποφασίσετε επίσης να αγοράσετε ή να πουλήσετε ακίνητα. Οι σπόροι που φυτεύετε τώρα θα ανθίσουν τους επόμενους έξι μήνες.

Πρωτότυπες ιδέες και μια επαναστατική διάθεση σας ωθούν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας χάρη στην πανσέληνο που φωτίζει τον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας. Θα μπορούσατε να έχετε μια απροσδόκητη ανακάλυψη για κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο ή αδελφό/ή ή ίσως αποφασίζετε την τελευταία στιγμή να οργανώσετε μια απόδραση με τους φίλους σας. Έχετε τόσα πολλά πράγματα να κάνετε στην ημέρα σας, να τηλεφωνήσετε στους φίλους σας, να έχετε συνομιλίες για οικονομικές διαπραγματεύσεις. Ξαφνικά και από το πουθενά πυροδοτείται μια νέα ιδέα η οποία εκπλήσσει τους γύρω σας. Τιμήστε αυτές τις παρορμήσεις σας αναλαμβάνοντας δράση για να κάνετε τις μεγάλες ιδέες σας πραγματικότητα. Οι εκπλήξεις και το απροσδόκητο βάζουν χρώμα στη ζωή σας.

Ο Τοξότης ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Όμορφο ξεκίνημα χρονιάς

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Αναστάτωση

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε ηρεμία

Απρίλιος ⭐⭐

Εντάσεις

Μάιος ⭐⭐⭐

Πρέπει να πάρετε αποφάσεις

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Θα πάρετε μια ανάσα

Ιούλιος ⭐⭐

Απρόβλεπτα γεγονότα

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Εσωστρέφεια

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Όλα κυλούν πιο χαλαρά

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Ψυχική ηρεμία

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Επιτυχία στους στόχους σας

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα κυλούν καλά

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Youtube