Τοξότης Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαϊου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 32

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Τοξότης από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης:

Αναζητάτε να αναλάβετε την εξουσία; Με τον Άρη στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων, θέλετε να έχετε την κυριαρχία απέναντι στους γύρω σας, ίσως ακόμα πάρετε τον έλεγχο στα οικονομικά που έχετε από κοινού με τα προσφιλή σας πρόσωπα. Ο κόκκινος πλανήτης σας φέρνει σε στενότερη συναισθηματική εγγύτητα με τους οικείους σας αλλά παράλληλα φέρνει στην επιφάνεια τις κρυμμένες δυσαρέσκειές σας, ειδικά από το παρελθόν. Ίσως ακόμα πάρετε την πρωτοβουλία να ενώσετε τους οικονομικούς πόρους σας με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη σας. Να είστε όμως προσεκτικοί σε νέες συνεργασίες και σκεφτείτε σε βάθος πώς θα καταφέρετε να επωφεληθείτε από αυτές.

Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της καθημερινότητας, έχετε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην εργασία σας, βάζετε σύστημα και οργάνωση στην καθημερινότητά σας. Είστε έτοιμοι να κάνετε τη ζωή σας πιο λειτουργική και απλή. Ρεαλιστικά, γνωρίζετε ότι δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα, οπότε θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα, και από πρακτική άποψη. Ίσως προγραμματίσετε τον χρόνο σας γύρω από καθήκοντα που, για παράδειγμα, πρόκειται να σας φέρουν περισσότερο χρήμα. Ή ίσως αλλάξετε τις δραστηριότητές σας, έτσι ώστε να έχετε περισσότερο χρόνο να περάσετε με τα παιδιά σας. Οποιεσδήποτε και αν είναι οι αλλαγές, εσείς είστε ο οδηγός της ζωής σας.

Δεδομένου ότι θα υπάρχουν τόσο πολλά που θα συμβαίνουν εσωτερικά μέσα σας, επιλέξτε με σύνεση τα άτομα με τα οποία θέλετε να περιστοιχίζεστε, εάν βέβαια επιλέξετε να είστε με κάποιους, καθώς η πανσέληνος στον μοναχικό δωδέκατο οίκο σας ίσως σάς κάνει να επιθυμείτε περισσότερο τη μοναξιά σας. Μια υποχώρηση από την κοινωνική αρένα ή πηγαίνοντας στην ύπαιθρο, ειδικά κοντά σε νερό, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να βρείτε χρόνο και χώρο για τον εαυτό σας. Θα μπορούσατε να εκπλαγείτε από τις ενέργειες κάποιου (θετικές ή αρνητικές), έτσι δώστε προσοχή στο περιβάλλον σας, καθώς τα «σημάδια» μπορεί ήδη να φαίνονταν από καιρό. Ίσως ακόμα ξεκινήσετε διαλογισμό ή απλά ασχοληθείτε με τα μυστήρια του πνευματικού κόσμου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
contest-sotiraki-2019
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι