Quantcast

Ταύρος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2022

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 41

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ταύρους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο

Αρμονία και ισορροπία στη καθημερινή σας ζωή και την εργασία σας σας χαρίζει η Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας. Με οργάνωση και σύστημα θα μπορούσατε να βάλετε τάξη στο χάος της ζωής σας και να αυξήσετε την παραγωγικότητα στην εργασία σας. Δεδομένου ότι ο έκτος οίκος κυβερνά τους βοηθούς, θυμηθείτε να είστε ευγενικοί με όσους είναι κατώτεροι από εσάς σε κοινωνική θέση. Εάν έχετε χαμηλά κέρδη ή αισθάνεστε κολλημένοι σε μια αδιέξοδη δουλειά, ο Άρης που εξακολουθεί να κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας ζητά να δραστηριοποιηθείτε. Βεβαιωθείτε ότι παρουσιάζετε το πιο ανταγωνιστικό προφίλ που έχετε. Κινητοποιηθείτε πριν τις 30 του μήνα καθώς μετά η ανάδρομη πορεία του πλανήτη θα μπορούσε να αυξήσει την πίεση γύρω από ένα χρέος ή ένα δημοσιονομικό ζήτημα.

Αφήστε στην άκρη τη βιασύνη και τις υποχρεώσεις της ζωής. Η πανσέληνος φωτίζει το δωδέκατο οίκο σας, της ανάπαυσης και της μοναξιάς, και σας καλεί να τα βρείτε με τον εαυτό σας, ίσως κάνοντας μια απόδραση κοντά σε νερό ή απλά στην ηρεμία του σπιτιού σας. Όσο όμως κι αν λαχταράτε έναν καλό ύπνο, διακόπτεται από ανήσυχες σκέψεις για το αύριο. Μην περιμένετε να πάτε μπροστά μηρυκάζοντας το παρελθόν και κρατώντας σφικτά τον πόνο και τη θλίψη. Εάν προκύψει υπερβολικό άγχος, απευθυνθείτε σε έναν θεραπευτή ή έναν υποστηρικτικό και έμπιστο φίλο για να σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε οτιδήποτε ανασκάψει το φεγγάρι. Θα μπορούσατε επίσης να πέσετε θύμα των καλοπροαίρετων προθέσεών σας ή να μιλάτε παράλογα ή να βγάζετε λανθασμένα συμπεράσματα.

Η σχέση σας ή μια βασική συνεργασία σας θα μπορούσε να περάσει από ένα σημαντικό μετασχηματισμό καθώς η Ηλιακή έκλειψη ταρακουνά τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Μπορεί να προκύψει κάτι που αλλάζει ριζικά τη συμπεριφορά του ενός εκ των δυο σας ή ένα μυστικό θα μπορούσε να βγει στο φως και να σας κλονίσει. Καθαρίστε τον αέρα μεταξύ σας και προσπαθήστε να συμβιβαστείτε όσο δύσκολο κι αν φαίνεται τώρα. Μπορεί επίσης να αποφασίσετε να κόψετε μαχαίρι τη σχέση με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη σας καθώς συνειδητοποιείτε ότι δεν είστε πλέον στην ίδια σελίδα. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα επιφορτισμένη έκλειψη καθώς σας φέρνει αντιμέτωπους με σκιές, το ασυνείδητο, τη δύναμη και τον έλεγχο.

Ο Ταύρος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Νέα ξεκινήματα

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Ανάγκη για θαλπωρή

Μάρτιος ⭐⭐

Παιχνίδια εξουσίας

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Νιώθετε κάποια κούραση

Μάιος ⭐⭐

Εσωστρέφεια

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Πίεση

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Ανάγκη για ξεκούραση

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Επιτέλους διακοπές

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Αναζήτηση ηρεμίας

Οκτώβριος ⭐⭐

Φροντίστε τον εαυτό σας

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Φιλόδοξα σχέδια

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Διασκέδαση

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms