Ταύρος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 43

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ταύρους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο

Μην κρατάτε μέσα σας τα αληθινά σας συναισθήματα! Με την Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, εκφράζετε την ορμή και το πάθος σας, προσπαθείτε με όλες τις δυνάμεις σας να επιφέρετε ειρήνη και αρμονία στη σχέση σας. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι η ζωή είναι πολύ πιο γλυκιά όταν τη μοιράζεστε με κάποιον/α που σας συμπληρώνει (και αν δεν την μοιραστείτε … τότε τι κάνετε;). Ο ανάδρομος Ερμής στον επεκτατικό ένατο οίκο σας μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια, καθυστερήσεις και ανατροπές σε σχέση με την τεχνολογία, να ακυρώσει τα ταξίδια και να προκαλέσει παρεξηγήσεις. Αν και μπορεί να φαίνεται άβολο και εκνευριστικό όταν όλα βαίνουν με καθυστέρηση, στην πραγματικότητα σας δίνεται από το σύμπαν πολύτιμος χρόνος για νοητική επεξεργασία και βελτίωση.

Δύναμη, πάθος και εξουσία! Με τη νέα Σελήνη και τον Άρη στον Τοξότη και στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών πόρων, έχετε το θάρρος και την τόλμη να ξεκινήσετε και πάλι από την αρχή, στις σχέσεις σας και τα οικονομικά σας. Αλλά μην περιμένετε να ξεφύγετε αποφεύγοντας τα συναισθήματά σας. Κάτω από τις επεκτατικές δυνάμεις του Τοξότη, τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι έντονα (και πιθανώς υπερβολικά), οπότε έχετε μαζί σας τα χαρτομάντιλά σας. Παράλληλα, υπάρχουν δυνατότητες για συνένωση πλούτου και δύναμης. Έχετε μια διάθεση συγκέντρωσης οικονομικών πόρων, οπότε μην εκπλαγείτε αν κατακτήσετε ένα απροσδόκητο κέρδος, πιθανώς από κληρονομιά, οικογενειακό δώρο ή συμφωνία ακινήτων. Θα μπορούσατε επίσης να πάρετε μια γρήγορη και ριψοκίνδυνη απόφαση που αποδίδει πολλά, καθώς ο παρορμητισμός σας σας βάζει στον τζόγο. Με τη φιλοδοξία σας σε μεγάλη ταχύτητα, μήπως είναι καιρός να κάνετε μια σοβαρή δυναμική κίνηση;

Θέλετε να βγάλετε κάτι από μέσα σας; Η πανσέληνος ρίχνει το φως της στον τρίτο σας οίκο, των ειδήσεων και της επικοινωνίας, και θα μπορούσατε να έχετε μια δυνατή, ξεκάθαρη συνομιλία με ένα στενό φίλο ή αδερφό/ή. Έρχεστε σε επαφή με πολλούς ανθρώπους, συζητάτε και λέτε χωρίς φόβο τη γνώμη σας. Οι άνθρωποι βρίσκουν σε εσάς έναν καλό σύμβουλο αφού μπορείτε τώρα να αντιληφθείτε πολλά. Εκτός αυτού, μπορεί να συσπειρώσετε τους φίλους σας και να οργανώσετε μαζί κοντινές εκδρομές. Επειδή ο τρίτος οίκος κυβερνά επίσης τη μάθηση, έχετε λαχτάρα για μια έντονη πνευματική διέγερση. Ίσως να εγγραφείτε σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα ή σεμινάριο για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας. Αποδεχτείτε την οξυμένη περιέργειά σας τώρα και εγγραφείτε σε ένα διασκεδαστικό σεμινάριο που πραγματικά σας κάνει να σκέφτεστε βαθιά.

Ο Ταύρος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Νέα ξεκινήματα

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Ανάγκη για θαλπωρή

Μάρτιος ⭐⭐

Παιχνίδια εξουσίας

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Νιώθετε κάποια κούραση

Μάιος ⭐⭐

Εσωστρέφεια

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Πίεση

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Ανάγκη για ξεκούραση

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Επιτέλους διακοπές

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Αναζήτηση ηρεμίας

Οκτώβριος ⭐⭐

Φροντίστε τον εαυτό σας

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Φιλόδοξα σχέδια

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Διασκέδαση

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-11-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Σμάρω