Ταύρος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 40

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ταύρους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο

Τα όνειρά σας ενδέχεται να επιβραδυνθούν για λίγο ή η ανάγκη σας για απομόνωση να σας φέρνει πίεση και άγχος αντί για γαλήνη και ηρεμία καθώς ο Άρης κινείται σε ανάδρομη πορεία στο νωχελικό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας. Μην ανησυχείτε όμως, είναι προσωρινό. Ο ανάδρομος Άρης θα βρίσκεται σε αυτόν τον πνευματικό τομέα του χάρτη σας για να σας υπενθυμίσει πώς πρέπει να δράσετε για την ευτυχία σας. Εάν τα πράγματα για τα οποία αγωνίζεστε μπλοκάρουν στιγμιαία, εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να επαναξιολογήσετε την προσωπική σας ζωή. Ίσως επίσης θελήσετε να κάνετε μια εσωτερική αναζήτηση, να βουτήξετε στα βαθιά προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι όλα όσα αγωνίζεστε εναρμονίζονται με τα όνειρά σας και τις ανάγκες της ψυχής σας.

Στο σπίτι σας επικρατεί μια πιο ενθουσιώδης ατμόσφαιρα χάρη στην Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Νιώθετε ευτυχισμένοι στο σπίτι σας και χαλαρώνετε παρέα με την οικογένειά σας, θέλετε να τους φροντίσετε. Ίσως ασχοληθείτε με μια ανακαίνιση στο σπίτι σας ή κάποιου είδους αναδιάταξη, πράγμα το οποίο θα ελαφρύνει την αρνητική διάθεσή σας. Με τη νέα Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας, του πάθους και της αγάπης, οι μοναχικές νύχτες σας αντικαθίστανται με παθιασμένες ερωτικές βραδιές και άφθονη διασκέδαση. Εντυπωσιάζετε τους θαυμαστές σας, φλερτάρετε, νιώθετε έτοιμοι να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε. Μη βιαστείτε όμως να δεσμευτείτε. Εξερευνήστε το πεδίο και απολαύστε το παιχνίδι της αγάπης.

Η πανσέληνος φωτίζει τον κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας και διοργανώνετε χαρούμενες βραδιές με τους φίλους σας, είστε η ψυχή της παρέας. Ένα ομαδικό έργο ή μια συνεργασία θα μπορούσε επίσης να αποδώσει καρπούς. Είναι ώρα να πανηγυρίσετε με την ομάδα σας μια μεγάλη νίκη. Δεδομένου ότι ο ενδέκατος οίκος διέπει επίσης την τεχνολογία, ένα ψηφιακό εγχείρημα για το οποίο εργαζόσασταν καιρό τώρα μπορεί να αποφέρει κέρδη. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε το δικό σας ιστολόγιο, να ακουστείτε σε όλο τον κόσμο. Εάν τα πράγματα ήταν ζοφερά με έναν φίλο ή ένα συνεργάτη, αυτός είναι ένας υπέροχος μήνας για να έχετε μια συνομιλία που καθαρίζει τον αέρα μεταξύ σας.

Ο Ταύρος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Νέα ξεκινήματα

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Ανάγκη για θαλπωρή

Μάρτιος ⭐⭐

Παιχνίδια εξουσίας

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Νιώθετε κάποια κούραση

Μάιος ⭐⭐

Εσωστρέφεια

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Πίεση

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Ανάγκη για ξεκούραση

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Επιτέλους διακοπές

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Αναζήτηση ηρεμίας

Οκτώβριος ⭐⭐

Φροντίστε τον εαυτό σας

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Φιλόδοξα σχέδια

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Διασκέδαση

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms