Ταύρος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 38

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ταύρος από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος: 

Μπορεί έξω να είναι βαρυχειμωνιά, αλλά εσείς νιώθετε τόσο … καυτά. Με την Αφροδίτη στο σαγηνευτικό όγδοο οίκο σας, γίνεστε παθιασμένοι και αισθησιακοί, η θερμοκρασία του πάθους σας αυξάνεται στο λεπτό. Αναζητάτε τώρα βάθος στη σχέση σας, ο πλανήτης της αγάπης διεγείρει την επιθυμία σας για περισσότερη οικειότητα αλλά σας κάνει να είστε λίγο πιο κτητικοί. Ο Άρης στο νωχελικό δωδέκατο οίκο σας σας κάνει να αισθάνεστε κουρασμένοι, τα όνειρά σας μπορεί να είναι διαταραγμένα. Μην υπερβαίνετε τις δυνάμεις σας, μείνετε στη μοναξιά για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας χωρίς να αισθάνεστε υποχρεωμένοι να ακούτε τα προβλήματα των άλλων ή να δώσετε μια χείρα βοηθείας.

Η Ηλιακή έκλειψη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας προκαλεί πάθος για ταξίδια, επιχειρηματικότητα και μελέτη. Θέλετε πάση θυσία να πετύχετε τους στόχους σας και το φεγγάρι σας βοηθά να έχετε έμπνευση και ένα συνετό τρόπο σκέψης. Συνδυάστε αυτή την έντονη σεληνιακή ενέργεια με τη φιλοδοξία σας και την επιμέλειά σας και θα μπορούσατε να κάνετε μια θετική αλλαγή ζωής. Δεν θα ήταν ωραίο να πάρετε το πτυχίο σας, να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα ή να κάνετε αυτό το ταξίδι σε όλο τον κόσμο που πάντα ονειρευόσασταν; Δεδομένου ότι οι εκλείψεις μπορούν να φέρουν γεγονότα απροσδόκητα, η ευκαιρία θα μπορούσε να φτάσει με έναν απρόβλεπτο τρόπο. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά!

Θα υπάρξει πολλή δράση και ανακατατάξεις στο σπίτι σας, χάρη στη Σεληνιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Βρείτε το θάρρος να συζητήσετε με τους συγκατοίκους σας για την κατανομή των υποχρεώσεων στο σπίτι ή απλά απομακρύνετε αυτό το άτομο που δεν προσφέρει τίποτα στο σπίτι. Ίσως πρέπει απλά να θυμηθείτε ότι το σπίτι είναι ο χώρος ηρεμίας σας ανάμεσα σε όλες αυτές τις υποχρεώσεις. Η αναπροσαρμογή των συνθηκών του σπιτιού σας μπορεί να σας γίνει εμμονή τους επόμενους έξι μήνες. Έχετε αποκόψει την επαφή με την οικογένειά σας; Θα υπάρξουν διαμαρτυρίες, έτσι μην αγνοείτε το αίτημά τους για προσοχή. Χωρίς την υποστήριξή τους, δεν θα μπορούσατε να πετάξετε τόσο ψηλά. Δείχνοντας πόσο ευγνώμονες είστε, θα νιώσετε και εσείς ότι προσφέρετε κάτι.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι