Ταύρος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαϊου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 39

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ταύρος από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος: 

Οι ιδέες σας και η διαίσθησή σας σάς οδηγούν στο σωστό μονοπάτι. Ο Άρης κινείται στον τρίτο οίκο σας, των ιδεών και της επικοινωνίας, κι εσείς δεν σταματάτε να μιλάτε! Έχετε ενθουσιασμό να γνωρίσετε νέα άτομα, είστε έτοιμοι να μοιραστείτε τις ιδέες σας με τους σωστούς ανθρώπους τους οποίους επιλέγετε ορθά. Ίσως ένα έργο σας έχει τεράστια απήχηση στους γύρω σας, αφήνοντας τους άλλους να λένε … «πώς το έκανε αυτό»; Έχετε ένα γρήγορο τρόπο σκέψης και ετοιμολογία, οπότε κάντε το πρώτο βήμα για την έναρξη ενός νέου σχεδίου. Αυτή είναι μια πολύ καλή χρονική περίοδος για να λάβετε συμβουλές από άλλα άτομα για τα σχέδιά σας. Η συμβολή τους θα είναι χρήσιμη και θα κερδίσετε πολλά από το διάλογο.

Οι άνθρωποι έλκονται από σας όχι μόνο επειδή εκπέμπετε δύναμη και αυτοπεποίθηση, αλλά και επειδή είστε γνήσιοι, ζεστοί και σταθεροί, μπορούν να αισθανθούν ότι ενδιαφέρεστε γι’ αυτούς πραγματικά. Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας εκδηλώνετε τον αληθινό εαυτό σας, θέλετε να επενδύσετε την καρδιά σας και τα χρήματά σας εκεί όπου νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά. Είστε δημοφιλείς, το κατάλληλο πρόσωπο για να εμπιστευθούν οι άλλοι. Και το κυριότερο; Τα κριτήριά σας, προσωπικά ή οικονομικά, στηρίζονται στην κοινή λογική. Εκδηλώνοντας τις αληθινές επιθυμίες και τις προθέσεις σας ευνοεί εσάς πάνω απ’ όλα.

Ώρα να κάνετε τα πράγματα επίσημα ή να δώσετε ένα τέλος; Η πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, κι εσείς ψάχνετε σε βάθος τα καλά και τα τρωτά του αγαπημένου σας. Πόσο βαθιά είναι η σχέση σας; Υπάρχουν οικειότητα και εμπιστοσύνη; Είναι πολύ ωραία να εκτιμήσετε τι σάς προσφέρει το άλλο σας μισό, ακόμα κι αν δεν καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας. Μην ξεχνάτε ότι κάθε σχέση απαιτεί συμβιβασμό και ειλικρίνεια. Αν θέλετε να κάνετε τα πράγματα επίσημα, τώρα είναι η ώρα σας. Ίσως ακόμα υπογράψετε ένα συμβόλαιο και επισφραγίζετε μια νέα συνεργασία. Βεβαιωθείτε όμως ότι αυτή η κατάσταση είναι κερδοφόρα. Μπορεί να δράσετε βιαστικά, οπότε κάντε έρευνα εις βάθος και με τη δέουσα επιμέλεια πριν υπογράψετε οτιδήποτε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
contest-sotiraki-2019
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι