Ταύρος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαϊου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 40

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ταύρους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο

Ποιό είναι το αντίδοτο στις ανασφάλειές σας; Φροντίστε τον εαυτό σας, πιστέψτε στην αξία σας, αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να ξεφύγετε από μια αυτοκαταστροφική συμπεριφορά. Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στο δεύτερο οίκο σας, των αξιών και των χρημάτων, και μαζί με τη νέα Σελήνη στον ίδιο οίκο σας, σας ζητούν να αναθεωρήσετε τις αξίες σας στη ζωή. Όσον αφορά τα χρήματά σας, βεβαιωθείτε ότι σε οποιαδήποτε αγορά κάνετε υπάρχει πολιτική επιστροφής, καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Κρατηθείτε μακριά από την αγορά πολυτελών αντικειμένων που κοστίζουν ακριβά. Αντίθετα, καθαρίστε τη ντουλάπα σας από άχρηστα είδη και δωρίστε αντικείμενα που δεν ταιριάζουν πλέον με τα γούστα σας. Όταν η Αφροδίτη ορθοδρομήσει μπορείτε να ψωνίσετε ό, τι θέλετε!

Επιλέξτε προσεκτικά τους φίλους σας και τις ομάδες όπου ανήκετε, και μην αφήνετε κάποιους φίλους σας να σας μπερδεύουν με τις συμβουλές τους. Ο Άρης κινείται στους Ιχθύς και στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, της ομαδικής εργασίας και της τεχνολογίας και συνιστά την προσοχή σας σε λανθασμένες κινήσεις που μπορεί να σας κοστίσουν ψυχικά. Από τη θετική πλευρά, ίσως ξεκινήσετε μια ψηφιακή επιχείρηση, μια κοινωνική εκστρατεία ή ένα ομαδικό έργο. Έχετε τα κίνητρα για να ενώσετε μια ομάδα, να ξεκινήσετε ένα φιλανθρωπικό έργο και να βρείτε τους  ομοϊδεάτες σας. Έχοντας έναν έμπιστο και συμπονετικό φίλο στο πλευρό σας να σας στηρίξει ηθικά θα μπορούσε να αλλάξει τα πάντα για σας.

Ψάχνετε τα ίδια πράγματα στη ζωή με τον αγαπημένο σας, και αν όχι, πώς μπορείτε να συμβιβαστείτε; Οι στόχοι της ζωής σας εναρμονίζονται; Δώστε προσοχή στα «σημάδια» της πανσελήνου στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και διερευνήστε σε βάθος τα πάντα. Το να είστε σε θέση να συντονιστείτε με εκείνη την κρυμμένη ενέργεια και τα πραγματικά κίνητρα των ανθρώπων, θα σας βάλουν σε μια προνομιακή θέση για τη δική σας ευτυχία. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι ο αγαπημένος σας προσπαθεί να σας κρύψει κάποιο μυστικό, απλά ότι μπορείτε πραγματικά να φτάσετε στην καρδιά οποιουδήποτε θέματος στη σχέση σας. Τώρα μπορείτε  να δείτε πράγματα που οι άλλοι δεν μπορούν. Η σωστή αντίληψη είναι η υπερδύναμή σας.

Ο Ταύρος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Νέα ξεκινήματα

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Ανάγκη για θαλπωρή

Μάρτιος ⭐⭐

Παιχνίδια εξουσίας

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Νιώθετε κάποια κούραση

Μάιος ⭐⭐

Εσωστρέφεια

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Πίεση

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Ανάγκη για ξεκούραση

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Επιτέλους διακοπές

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Αναζήτηση ηρεμίας

Οκτώβριος ⭐⭐

Φροντίστε τον εαυτό σας

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Φιλόδοξα σχέδια

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Διασκέδαση

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms