Quantcast

Ταύρος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 40

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ταύρους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο

Ώρα για συναισθηματική και ψυχική αποτοξίνωση. Η Αφροδίτη κινείται στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας και σας ζητά να κάνετε έναν καθαρισμό νου-σώματος-ψυχής, ή τουλάχιστον να κατευνάσετε την κακεντρέχεια που ίσως υπάρχει μέσα σας. Όταν έχετε ένα σωματικό σύμπτωμα, ακόμη και κόπωση, δείτε ποιά μπορεί να είναι η πνευματική ερμηνεία και όχι η φυσική. Ο πονοκέφαλος, για παράδειγμα, δεν είναι απλά ένας πονοκέφαλος κατά τη διάρκεια της μυστικιστικής περιόδου του ογδόου οίκου. Με τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή ως τις 18 Οκτωβρίου στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της εργασίας, απλά ηρεμήστε και μην εκνευρίζεστε με το παραμικρό στην εργασία σας. Τώρα μπορεί να είστε περισσότερο ευπαθείς σε μικρόβια και ιούς, έτσι πλένετε τα χέρια σας συχνά και αποφύγετε να είστε με πολύ κόσμο.

Ξεκινά μια νέα εποχή για σας όσον αφορά την υγεία και την ευεξία σας καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον έκτο οίκο σας, της υγείας. Τώρα θέλετε να έχετε άριστη υγεία και καλή φυσική κατάσταση, έτσι μπορεί να ασχοληθείτε με τη γυμναστική ή κάνετε συχνότερα περιπάτους στην φύση. Το φεγγάρι γυρίζει σελίδα στη ζωή σας και σάς βοηθά να ξεκινήσετε σε ένα νέο επίπεδο με την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση. Ίσως δεσμευτείτε ότι θα τηρήσετε ένα κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ή δίαιτας ή αποφασίσετε ότι χρειάζεστε μια νέα σωματική δραστηριότητα, όπως να ασχοληθείτε με την αναρρίχηση ή τις Pilates για να παραμείνετε ακμαίοι και ζωντανοί.

Ξαναγεμίστε θετική ενέργεια. Καθώς έχετε έναν εσωστρεφή και πνευματικό μήνα μπροστά σας, μην ξεχάσετε να ξεκουραστείτε και να αναζωογονηθείτε. Με την πανσέληνο στον νωχελικό δωδέκατο οίκο σας, σίγουρα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για την ηρεμία και τη γαλήνη της ψυχής σας. Απολαύστε μερικές περιποιήσεις σε ένα σπα, ένα μασάζ ή ακόμα και σε ένα ήρεμο καταφύγιο, ακόμα καλύτερα αν είστε κοντά σε νερό. Μην πιέζετε τον εαυτό σας πολύ στο γυμναστήριο ή διανοητικά, μηρυκάζοντας ένα ζήτημα του παρελθόντος που έχει σφηνώσει στο μυαλό σας. Το άγχος που φέρνει το φεγγάρι σας ωθεί να βρείτε παρηγοριά όπου μπορείτε. Ακούστε επίσης τα μηνύματα των ονείρων σας, καθώς θα μπορούσαν να σας προσφέρουν σημαντική καθοδήγηση και στοιχεία στα επόμενα βήματά σας.

Ο Ταύρος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Νέα ξεκινήματα

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Ανάγκη για θαλπωρή

Μάρτιος ⭐⭐

Παιχνίδια εξουσίας

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Νιώθετε κάποια κούραση

Μάιος ⭐⭐

Εσωστρέφεια

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Πίεση

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Ανάγκη για ξεκούραση

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Επιτέλους διακοπές

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Αναζήτηση ηρεμίας

Οκτώβριος ⭐⭐

Φροντίστε τον εαυτό σας

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Φιλόδοξα σχέδια

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Διασκέδαση

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms