Ταύρος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 40

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ταύρος από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος: 

Η ομαδική εργασία θα δημιουργήσει το έργο των ονείρων σας! Με την Αφροδίτη στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας βάζετε την ψυχή σας σε ένα ομαδικό έργο, δίνετε απλόχερα τις συμβουλές σας στους φίλους σας. Από τη φύση σας αναζητάτε την οικονομική ασφάλεια και τώρα ο Άρης στον όγδοο οίκο σας, του πλούτου, σας ωθεί να δράσετε για να αυξήσετε τις αποταμιεύσεις σας. Δεδομένου όμως του γεγονότος ότι ο Άρης μπορεί να δράσει παρορμητικά, θα πρέπει να ελέγξετε εις βάθος τις κινήσεις σας και τα κίνητρα των ατόμων με τα οποία συναλλάσσεστε. Θέστε το εγώ σας και τον παρορμητισμό σας υπό έλεγχο και σκεφτείτε στρατηγικά για το πώς θα γεμίσετε τα ταμεία σας και πως θα έχετε σταθερότητα, οικονομική ασφάλεια και πλούτο.

Γράψτε, μιλήστε αλλά προσέξτε τι λέτε. Η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον τρίτο οίκο σας, της νόησης και της επικοινωνίας, και ίσως δείτε την ολοκλήρωση ενός συγγραφικού έργου ή μιας δημιουργικής ιδέας. Μπορεί ακόμα να ασχοληθείτε με τη διδασκαλία ή υλοποιείται μια παγωμένη ιδέα ή ένα δοκίμιο. Χρησιμοποιήστε αυτή τη σεληνιακή ενέργεια για να αποσαφηνίσετε ποια άτομα στον κοινωνικό σας περίγυρο σας ταιριάζουν πραγματικά και ποιοι σας τσακίζουν ψυχικά και απομακρυνθείτε. Ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα διάλειμμα από τα κοινωνικά δίκτυα ή να μη μοιράζεστε με τους άλλους τώρα τις ιδέες σας και τις απόψεις σας.

Η νέα Σελήνη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας σάς ρωτάει: «Ποιό είναι το επόμενο βήμα στην εργασία μου»; Τώρα που φτιάξατε μια καριέρα όπως τη θέλετε, δεν είναι καιρός να κάνετε ενέργειες για να φτάσετε γραμμή του τερματισμού; Η νίκη είναι δική σας, προφανώς, αλλά οι στόχοι που θέτετε τώρα θα αναπτυχθούν τους επόμενους έξι μήνες. Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή για μια νέα ηγετική θέση, ίσως γίνετε ο διευθυντής μιας εταιρείας ή το αφεντικό της επιχείρησής σας. Στοχεύστε όλο και ψηλότερα και θα πετύχετε, θα προσγειωθείτε ανάμεσα στα αστέρια. Ίσως συναντήσετε έναν έμπιστο σύμβουλο ή έναν εμπειρογνώμονα, κάποιον που μπορεί να κατανοήσει τα επιχειρηματικά σας σχέδια και να σας βοηθήσει να τα τελειοποιήσετε.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms