Ταύρος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαϊου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 38

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ταύρος από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος: 

Νιώθετε πραγματικά ενέργεια, βγαίνετε από το σπίτι σας και κοινωνικοποιείστε χάρη στην Αφροδίτη στον νοητικό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας. Σίγουρα θα έχετε πολλές προσκλήσεις για διασκέδαση, μπορείτε να πάτε στη δουλειά και μετά για κοκτέιλ μέχρι το πρωί! Να είστε υπερήφανοι για τις έξυπνες ιδέες σας, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει τόσο πειστικά και γλυκά όπως εσείς! Ο Άρης κινείται στο δέκατο οίκο σας, των επαγγελματικών υποθέσεων και φιλοδοξιών, αυξάνοντας το ρυθμό και το άγχος στην εργασία σας. Η δουλειά σας, σας ζητά πολλά, ενδεχομένως με πρόσθετες ευθύνες και υποχρεώσεις και δεν είστε σίγουροι αν μπορείτε να τις χειριστείτε. Χρήσιμη υπενθύμιση: Εσείς μπορεί να μην είστε σίγουροι, αλλά τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα στην εργασία σας είναι, διαφορετικά, δεν θα σας τις είχαν ζητήσει.

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σας προσφέρει την ευκαιρία να θέσετε νέους στόχους που σας χαρίζουν ασφάλεια και σταθερότητα. Πιστεύετέ στην αξία σας; Υπερασπίζεστε τις αρχές σας; Και τι γίνεται με τον προϋπολογισμό σας; Το νούμερο ένα πράγμα που ίσως αντιμετωπίσετε είναι αν έχετε αυτοπεποίθηση: Κερδίζετε τα προς το ζην με βάση αυτό που εκτιμάτε στον εαυτό σας; Αν όχι, ίσως θέλετε να το αλλάξετε. Τώρα μπορεί να πληρώσετε αρκετά χρήματα αν κάτι αξίζει και σας προβάλει, αλλά αν ξοδεύετε μόνο για την προβολή, σκεφτείτε ότι η δόξα και τα βραβεία χωρίς χρήματα, δεν είναι αρκετά στη ζωή. Μήπως νιώθετε καιρό τώρα ότι βαδίζετε στο δρόμο προς το πουθενά; Πιστέψτε στον εαυτό σας και στην αξία σας και όλα θα αλλάξουν.

Εάν σκεφτόσασταν καιρό να κάνετε μια συνεργασία ή να πείτε το «ναι» σε αυτόν/ήν που σας πολιορκεί, θα μπορούσατε να επισφραγίσετε αυτή τη σχέση ή τη συμφωνία καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών πόρων. Ψάχνετε έναν επενδυτή; Ένα συνεργάτη με οικονομική επιφάνεια; Ίσως λάβετε απρόσμενα κάποια χρήματα, μια επιχορήγηση που θα μπορούσε να μειώσει το οικονομικό άγχος σας και σας κάνει να ανησυχείτε λιγότερο για τους λογαριασμούς σας. Επισήμανση: Αναπαράγοντας τις προηγούμενες εμπειρίες σας για το πώς εκτιμάτε τον εαυτό σας, θα έχετε μια πρώτη ένδειξη ως προς το πόσο οι άλλοι σας σέβονται.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι