Quantcast

Ταύρος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2022

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 41

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ταύρους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο

Η αυτοεκτίμησή σας και η αυτοπεποίθησή σας εκτινάσσονται στα ύψη καθώς αποδεικνύετε σε όλους - αλλά κυρίως στον εαυτό σας- ότι η γοητεία σας δεν έχει όρια! Μέχρι της 23 του μήνα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο και μπορείτε να έλξετε κοντά σας όποιον/α θέλετε. Ελέγξτε όμως: Η σχέση σας και η δουλειά σας αντικατοπτρίζουν τις αξίες σας; Εάν όχι, αλλάξτε τα πράγματα. Εάν αποφασίσετε να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες στη δουλειά και την αγάπη, η νέα Αφροδίτη θα υποστηρίξει πλήρως τις προσπάθειές σας. Μετά τις 23 του μήνα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Διδύμους και στο δεύτερο οίκο σας, της εργασίας και των χρημάτων, πράγμα που στρέφει την προσοχή σας στο οικονομικό έπαθλο, εστιάζοντας σε απτά οικονομικά αποτελέσματα και βραχυπρόθεσμους οικονομικούς στόχους, αντί να βαλτώνετε στην οικονομική μιζέρια.

Η νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, σας βοηθά να αναθεωρήσετε το πώς σκέφτεστε και μιλάτε. Κάθε έργο που ξεκινά τώρα, συμπεριλαμβανομένης μιας συγγραφικής ή διδακτικής προσπάθειας, έχει όλη την αρωγή του φεγγαριού. Θέστε θετικούς νέους στόχους, ίσως δεσμευτείτε να ξεκινήσετε ένα blog ή να βρείτε νέους φίλους και συνεργάτες. Δεδομένου ότι ο τρίτος οίκος κυβερνά το μάρκετινγκ, μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι δυνάμεις της πειθούς σας είναι ιδιαίτερα έντονες. Δώστε προσοχή στη στρατηγική των πωλήσεών σας, ίσως ακόμη και να εμποτίσετε τις πωλήσεις σας βασιζόμενοι σε κοινωνικά ή οικογενειακά ζητήματα τα οποία θα πιάσουν τόπο. Αν σας δοθεί η ευκαιρία να μιλήσετε δημόσια ή να διδάξετε, αδράξτε την! Θα μπορούσατε να ξεκινήσετε μια εντελώς νέα (και εμπνευσμένη) επαγγελματική πορεία.

Η πανσέληνος φωτίζει το μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, χαρίζοντάς σας αισιοδοξία και δύναμη για να αλλάξετε την οικονομική σας κατάσταση. Ίσως και να συνενώσετε τους οικονομικούς πόρους σας με κάποιον από μακριά και μαζί θα έχετε την εξουσία και τον πλούτο. Τώρα αναζητάτε να μάθετε αν υπάρχουν εμπιστοσύνη και οικειότητα στη σχέση σας, αν οι προθέσεις του αγαπημένου σας είναι ειλικρινείς. Μπορεί απλώς να νιώσετε την αγάπη και το πάθος στην αγκαλιά κάποιου/α που σας χωρίζει χιλιομετρική απόσταση, νιώθετε μια έντονη συναισθηματική εξάρτηση αλλά παράλληλα φοβάστε τα χιλιόμετρα που σας χωρίζουν. Αναγνωρίζετε την επιθυμία σας να πάτε στα βαθιά, έχετε μεγάλα οράματα. Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να ενώσετε τις δυνάμεις σας οικονομικά με ένα ιδιαίτερο και έμπειρο άτομο.

Ο Ταύρος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Νέα ξεκινήματα

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Ανάγκη για θαλπωρή

Μάρτιος ⭐⭐

Παιχνίδια εξουσίας

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Νιώθετε κάποια κούραση

Μάιος ⭐⭐

Εσωστρέφεια

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Πίεση

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Ανάγκη για ξεκούραση

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Επιτέλους διακοπές

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Αναζήτηση ηρεμίας

Οκτώβριος ⭐⭐

Φροντίστε τον εαυτό σας

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Φιλόδοξα σχέδια

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Διασκέδαση

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-06-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αστολογικός χάρτης