Quantcast

Ταύρος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 40

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ταύρους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο

Βρείτε ποιοτικό χρόνο για τους αγαπημένους σας, συνδεθείτε βαθύτερα συναισθηματικά. Η Αφροδίτη ως τις 22 Ιουλίου κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, χαρίζοντάς σας μια τρυφερή, ενσυναισθητική ενέργεια που καταπραΰνει την ψυχή σας. Λαχταράτε τους πιο στενούς συναισθηματικούς δεσμούς με τους οικείους σας τώρα, συμπεριλαμβανομένων των συγγενών και των παιδιών σας. Μετά τις 22 του μήνα, η Αφροδίτη θα κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και η αγάπη παίρνει έναν πιο αργό ρυθμό, αναλύετε αν ο άλλος μπορεί να σας προσφέρει σταθερότητα και ασφάλεια. Τώρα είστε πιο σταθεροί και προσγειωμένοι, κάνετε μικρά και αργά βήματα έτσι ώστε να γνωρίσετε τις πραγματικές προθέσεις των ανθρώπων.

Η έντονη διαίσθησή σας σας καθοδηγεί στη σωστή επιλογή νέων ατόμων και οικονομικών διαπραγματεύσεων. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον νοητικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, φωτίζοντας την ανάγκη σας να επικοινωνήσετε και με διάλογο να επιλύσετε παρεξηγήσεις του παρελθόντος. Η λογική παράλληλα με το συναίσθημα σάς βοηθούν να οικοδομήσετε ένα νέο πνευματικό κεφάλαιο που ξεκινά από τώρα. Εάν σχεδιάζατε ένα έργο, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για ανάπτυξη αφού τώρα έχετε καταιγισμό ιδεών. Προγραμματίστε μια επαγγελματική συνάντηση σήμερα και θα έχετε τύχη αύριο. Οι συνομιλίες που κάνετε τώρα θα μπορούσαν να φυτέψουν τους σπόρους για μερικά συναρπαστικά νέα σχέδια. Λοιπόν … αρχίστε να μιλάτε!

Μην ανταγωνίζεστε τους άλλους, κάντε ισχυρούς συμμάχους στην εργασία σας και θα ανέβετε ψηλά. Η πανσέληνος φωτίζει τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και σας ζητά να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άτομα έμπειρα, ώριμα και πρωτότυπα, αφήνοντας πίσω σας αυτούς που σας προτρέπουν να επαναστατήσετε. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια πρωτοποριακή στιγμή στην καριέρα σας, είστε μια μεγάλη δύναμη και αποφασισμένοι να πετύχετε το στόχο σας, όσο δύσκολος κι αν είναι. Μπορεί να απομακρύνετε κάποιους των οποίων η εξουσία σας εκνευρίζει ή αυτούς που σας εξαναγκάζουν να ακολουθήσετε το πρωτόκολλο. Όσον αφορά τον λεγόμενο ανταγωνισμό; Λοιπόν, εάν η επιτυχία είναι πράγματι η καλύτερη εκδίκηση, τότε η δημιουργικότητά σας θα τους κάνει σκόνη.

Ο Ταύρος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Νέα ξεκινήματα

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Ανάγκη για θαλπωρή

Μάρτιος ⭐⭐

Παιχνίδια εξουσίας

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Νιώθετε κάποια κούραση

Μάιος ⭐⭐

Εσωστρέφεια

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Πίεση

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Ανάγκη για ξεκούραση

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Επιτέλους διακοπές

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Αναζήτηση ηρεμίας

Οκτώβριος ⭐⭐

Φροντίστε τον εαυτό σας

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Φιλόδοξα σχέδια

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Διασκέδαση

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Youtube