Ταύρος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαϊου 2024

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 43

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ταύρους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο

Όλα για σας! Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας πυροδοτούν τον πρώτο σας οίκο, της προσωπικής σας ταυτότητας, και σας ζητούν να μην βάλετε στην άκρη τις δικές σας ανάγκες για να κάνετε τους άλλους ευτυχισμένους. Αυτός ο μήνας είναι ο κατάλληλος για να δηλώσετε την ανεξαρτησία σας, να σταθείτε στα πόδια σας περήφανα! Εκδηλώστε και επιβεβαιώστε με πράξεις στους άλλους την αυτονομία σας. Θέστε από τώρα νέους στόχους δίνοντας προτεραιότητα σε δραστηριότητες που είναι πιο κοντά στην καρδιά σας. Στο ζώδιό σας αρέσει η πολυτέλεια και τα πλούσια φαγητά και ορισμένοι Ταύροι σίγουρα λατρεύετε το ποτό! Τώρα όμως καθίσταται ακόμη πιο σημαντικό να αξιοποιήσετε αυτή τη θετική συμπαντική ενέργεια προς όφελος της άψογης φροντίδας του εαυτού σας. Σίγουρα ξέρετε το τι είναι καλύτερο να κάνετε με τη μία και πολύτιμη ζωή σας.

Εάν δυσκολεύεστε να αποκοιμηθείτε ή ξυπνάτε στη μέση της νύχτας μπορείτε να κατηγορήσετε τον Άρη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας. Εξαιτίας του διαταραγμένου ύπνου, μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε χαμηλή ενέργεια κι αυτό σας καθυστερεί από το να κάνετε κάποια πράγματα και επηρεάζει ακόμη και την ικανότητά σας να εστιάσετε σε ένα στόχο σας. Προσπαθήστε να κοιμάστε νωρίς, να μη σκέφτεστε πολλά και να κάνετε ένα ζεστό μπάνιο. Αυτό θα καταπολεμήσει την εξάντληση που είναι πιθανό να σας χτυπήσει εάν διατηρήσετε τον κανονικό σας ρυθμό. Εξαναγκάστε τον εαυτό σας να πει «όχι» σε άτομα που δεν σας δίνουν τίποτα κόβοντας τις νοσηρές σχέσεις συνεξάρτησης. (Υπόδειξη: Θα μπορούσε να είναι ένα άτομο που σας κάνει να νιώθετε ότι του χρωστάτε τα πάντα, παρόλο που δεν κάνει πολλά για σας.) Έχετε τη δύναμη να ενεργείτε για λογαριασμό σας, έτσι επιλέξτε υγιείς σχέσεις, όχι αυτές που σας χαλάνε τη ζωή.

Αναζητάτε την οικειότητα και την εμπιστοσύνη, ίσως ακόμα θέλετε να συνενώσετε τους οικονομικούς πόρους σας με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη, αλλά είστε έτοιμοι να κάνετε το επίσημο βήμα; Η πανσέληνος φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών πόρων, και σας βάζει σε βαθύ προβληματισμό, σε μια ενδελεχή εξερεύνηση της ψυχής σας. Ένα μέρος σας θέλει πραγματικά να δεχτεί μια σοβαρή οικονομική πρόταση ή/και μια ερωτική πρόταση, αλλά ένα άλλο μέρος σας δεν μπορεί να στερηθεί την αυτονομία και την ανεξαρτησία. Σκεφτείτε προσεκτικά: Μπορείτε να βάλετε στην άκρη τη φωνή σας, την ελευθερία σας, το πάθος σας, όλα στο όνομα της σταθερότητας και της ασφάλειας; Ίσως χρειάζεστε έναν βαθύ μετασχηματισμό για να εμπλουτίσετε τα πράγματα και να επαναφέρετε το μυστήριο. Το κλειδί είναι να βρείτε την ισορροπία.

Ο Ταύρος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Νέα ξεκινήματα

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Ανάγκη για θαλπωρή

Μάρτιος ⭐⭐

Παιχνίδια εξουσίας

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Νιώθετε κάποια κούραση

Μάιος ⭐⭐

Εσωστρέφεια

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Πίεση

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Ανάγκη για ξεκούραση

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Επιτέλους διακοπές

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Αναζήτηση ηρεμίας

Οκτώβριος ⭐⭐

Φροντίστε τον εαυτό σας

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Φιλόδοξα σχέδια

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Διασκέδαση

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms