Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 38

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ταύρος από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος: 

Σκέφτεστε να μιλήσετε για δέσμευση; Έχετε την άδεια της Αφροδίτης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, η οποία σας προτρέπει να διαθέσετε περισσότερο χρόνο στην αγάπη σας, να ασχοληθείτε με κοινές δραστηριότητες αλλά και να επαναφέρετε την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη. Μια μικρή προσπάθεια αρκεί για να επαναφέρετε τη μαγεία στη σχέση σας. Χάνεστε στο άγχος και τις λεπτομέρειες καθώς ο Άρης κινείται στον έκτο οίκο σας, των καθηκόντων, της οργάνωσης και του συστήματος. Η ανταμοιβή σας για τη σκληρή δουλειά σας μπορεί να είναι ακόμη πιο σκληρή δουλειά! Θα μπορούσαν να υπάρξουν στιγμές έντασης με έναν υπάλληλο ή πάροχο υπηρεσιών ή μπορεί να νιώσετε απογοήτευση καθώς αισθάνεστε υποχείριοι, ικανοποιώντας τον εγωισμό κάποιου στην εργασία σας.

Μια λαμπερή (και κερδοφόρα) χρονική περίοδος προδιαγράφεται από αυτόν το μήνα καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, στρέφοντας την προσοχή σας στη συναισθηματική και υλική σας ασφάλεια, την  εργασία και τα χρήματά σας. Αυτή η πανσέληνος είναι το αποκορύφωμα των σπόρων που φυτεύτηκαν πριν έξι μήνες, έτσι κάντε μια ανασκόπηση και απολογισμό: Ο αγώνας σας έχει αποδώσει καρπούς; Αν η πορεία σας δεν ήταν η σωστή ή αν δεν εμπνέεστε πλέον από το όραμα που δημιουργήσατε, αλλάξτε το. Δεν είναι ποτέ αργά να δημιουργήσετε τη ζωή που ονειρεύεστε από τώρα, καθώς το φεγγάρι σας κάνει  ιδιαίτερα τολμηρούς.

Το ξέρατε ότι οποιαδήποτε νέα σχέση και συνεργασία δημιουργήσετε αυτόν το μήνα θα έχει διάρκεια και μονιμότητα; Η νέα Σελήνη στο σταθερό ζώδιο του Σκορπιού και στον έβδομο οίκο σας, των σταθερών σχέσεων, βάζει τη σφραγίδα της μακροβιότητας στη ζωή σας, αφού είναι ο καλός σύμμαχός σας στις νέες γνωριμίες σας. Αν δεν ήσασταν σίγουροι για μια νέα ερωτική γνωριμία σας και παλεύατε με τα κύματα της καχυποψίας και των αμφιβολιών ή ήσασταν αβέβαιοι όσον αφορά το γεγονός του αν θα συνεργαστείτε με κάποιον, φανταστείτε τον εαυτό σας πως θα ήταν αυτή η σχέση σε πέντε ή δέκα χρόνια από τώρα. Πιστεύετε ότι αυτό το άτομο έχει αυτό που χρειάζεται για να νιώσετε ευτυχισμένοι;

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου; 

Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-11-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι