Ταύρος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 38

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ταύρος από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος: 

Γιατί κρύβεστε από την αγάπη; Η Αφροδίτη κινείται στον ονειρικό και θολό δωδέκατο οίκο σας, και σας βοηθά να βγείτε από τη χειμερία νάρκη σας, να ευαισθητοποιηθείτε περισσότερο με τους γύρω σας. Θα χρειαστείτε όμως και μια  ψυχική και διανοητική ανάπαυλα για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος ομοίως στο δωδέκατο οίκο σας και προσπαθείτε να αποκαλύψετε τα κρυμμένα και ό, τι βρίσκεται στο βάθος του υποσυνειδήτου σας. Μην αγχώνεστε με το να σκέφτεστε πολύ και εκμεταλλευτείτε τις δημιουργικές δυνατότητές σας, όπως διαβάζοντας ένα βιβλίο, κάνοντας διαλογισμό ή ασχολούμενοι με τη ζωγραφική και την ακρόαση μουσικής. Θα ξεμπλοκάρετε διανοητικά με αυτόν τον τρόπο.

Με πάθος, περιπέτεια και όρεξη για ζωή εμποτίζει τη ζωή σας ο Άρης στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Η καλύτερη χρήση της πολύτιμης ενέργειας σας αυτό το μήνα; Σχεδιάστε την πορεία σας, κάντε μεγάλα σχέδια, αλλά μη βιάζεστε να τα υλοποιήσετε, εφαρμόστε μερικά από αυτά ή καλύτερα να περιμένετε (αν μπορείτε). Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο σας, της κοινωνικότητας και της τεχνολογίας, έτσι μιλάτε περισσότερο στον υπολογιστή σας, ίσως ακόμα παρακολουθήσετε online μαθήματα. Νέες φιλίες και διασυνδέσεις που κάνετε τώρα θα μπορούσαν να έχουν μια μαγική, ονειρική επίδραση πάνω σας, έτσι μην είστε ντροπαλοί!

Κλείστε τα μάτια και αισθανθείτε την τρέλα του πάθους και της αγάπης. Η πρώτη πανσέληνος του μήνα φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και σας φέρνει πληθώρα θαυμαστών, αλλά εσείς επιλέγετε τον καλύτερο! Θα μπορούσατε να περάσετε καυτές ερωτικές νύχτες με τον αγαπημένο σας, τα πιο τρελά σας όνειρα παίρνουν φωτιά. Η δεύτερη πανσέληνος του μήνα φωτίζει τον έκτο οίκο σας, της υγείας και της καθημερινότητας, και αποφασίζετε να δώσετε τέλος στην ανθυγιεινές συνήθειές σας και την πίεση των καθημερινών υποχρεώσεων. Εάν το καθημερινό σας περιβάλλον δεν σας παρέχει αρμονία και ηρεμία, ίσως αποφασίσετε να προχωρήσετε σε μια νέα ζωή. Όταν απομακρύνετε αυτούς που κλέβουν την ψυχική σας ηρεμία, θα ανοίξετε χώρο για να εισέλθει κάτι νέο στη ζωή σας.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι