Quantcast

Ταύρος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 41

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ταύρους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο

Καλώς ήρθατε στο κόσμο της διασκέδασης και της χαράς! Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στους Ιχθύς και στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, της ομαδικής δράσης και των κοινωνικών διασυνδέσεων σας, έχετε μια χαρούμενη, φιλική διάθεση. Είστε δημοφιλείς, όλοι οι φίλοι σας τρέχουν κοντά σας για να λάβουν τις σοφές συμβουλές σας. Η συνεύρεση με τους φίλους σας κάνει την καρδιά σας να τραγουδάει, γι’ αυτό μην χάσετε την ευκαιρία να συγκεντρώσετε τους φίλους σας για ένα Σαββατοκύριακο στο βουνό ή να σχεδιάσετε μια εκδρομή κοντά σε νερό. Στη δουλειά, ένα ομαδικό έργο θα μπορούσε να σημειώσει πρόοδο, καθώς καταλαβαίνετε εγγενώς ότι υπάρχει τόσο δύναμη όσο και ενθουσιασμός στο ομαδικό πνεύμα. Είστε ο αληθινός εαυτός σας και μοιράζεστε με τους άλλους ακόμα και τις πιο περίεργες και πρωτότυπες ιδέες και αντιλήψεις σας.

Για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα θα χρειαστεί να περάσετε αρκετές ώρες στο γραφείο. Με τον Άρη στους Διδύμους και στο δεύτερο οίκο σας, της εργασίας και των χρημάτων, θα χρειαστεί να αγωνιστείτε για την οικονομική σας σταθερότητα. Μη βιάζεστε και εστιάστε σε αυτό που έχετε μπροστά σας, υιοθετώντας ένα μετρημένο ρυθμό και κάνοντας ένα βήμα κάθε φορά. Αναλύστε τα πάντα και θέστε μικρότερους στόχους για να φτάσετε στον προορισμό σας. Μπορεί να υπάρξει ένταση καθώς ένα έργο στην εργασία σας θα μπορούσε να γίνει απαιτητικό ή γρήγορο, οι προθεσμίες σας πιέζουν και χάνετε την ψυχραιμία σας. Ωστόσο, μπορεί να κερδίσετε μια υπέροχη αποπληρωμή για τις προσπάθειές σας, οπότε ανασκουμπωθείτε και ετοιμαστείτε σε λίγες μέρες. Ένα απροσδόκητο έξοδο ή το αυξανόμενο κόστος ζωής θα μπορούσε να προσθέσει άγχος. Μην φρικάρετε αν φτάσει ένας μεγάλος λογαριασμός!

Η πανσέληνος στον Λέοντα φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του συναισθηματισμού και της φροντίδας, βοηθώντας σας να δείτε πόσο σημαντικοί είναι οι συναισθηματικοί σας δεσμοί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορεί να περάσετε τώρα περισσότερο χρόνο με τους πιο στενούς σας φίλους, υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλον με ενσυναίσθηση. Ή, μπορεί να αποφασίσετε να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας, επιλέγοντας την φροντίδα του. Το σπίτι και η οικογένειά σας βρίσκονται επίσης στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας, οπότε μπορεί να αποφασίσετε να μετακομίσετε ή να αλλάξετε την κατάσταση της διαβίωσής σας με κάποιο τρόπο. Παλιές αναμνήσεις θα μπορούσαν να εμφανιστούν σε αυτή την πανσέληνο. Δείτε τη θετική πλευρά που αποκομίσατε από αυτά τα παρελθοντικά γεγονότα. Ό,τι συναίσθημα προκύψει πρέπει να το αποδεχτείτε, ακόμα κι αν σας βγάλει «εκτός ορίων».

Ο Ταύρος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Νέα ξεκινήματα

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Ανάγκη για θαλπωρή

Μάρτιος ⭐⭐

Παιχνίδια εξουσίας

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Νιώθετε κάποια κούραση

Μάιος ⭐⭐

Εσωστρέφεια

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Πίεση

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Ανάγκη για ξεκούραση

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Επιτέλους διακοπές

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Αναζήτηση ηρεμίας

Οκτώβριος ⭐⭐

Φροντίστε τον εαυτό σας

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Φιλόδοξα σχέδια

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Διασκέδαση

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-02-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Έκπτωση φωνής