Quantcast

Ταύρος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 41

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ταύρους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο

Μητέρα, πατέρας, ο εαυτός σας … πού τέμνονται και πού χωρίζονται οι κύκλοι; Γονικές ή οικογενειακές υποθέσεις θα μπορούσαν να χρωματίσουν τα γεγονότα του μήνα, καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης στον Λέοντα κινούνται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Ίσως κάποια γεγονότα που σχετίζονται με το σπίτι και την καταγωγή σας σας δημιουργήσουν άγχος και πίεση. Ο Άρης επιβαρύνει και φορτίζει την ατμόσφαιρα, δυσχεραίνοντας την επικοινωνία εξαιτίας του εγωισμού και της αδιαλλαξίας. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει οικογενειακές προστριβές, ειδικά με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ένα συγγενή. Ή, θα μπορούσε να προκαλέσει έναν απαραίτητο καθαρισμό του αέρα μεταξύ σας. Δεν θα μασάτε τα λόγια σας, αλλά το να είστε άμεσοι (και να εκδηλώνετε την αγάπη σας) θα σας βοηθήσει να επιλύσετε αυτό το αρνητικό ζήτημα μια για πάντα.

Ενεργοποιείται τώρα η λογική και πρακτική σας φύση χάρη στη νέα Σελήνη στους Διδύμους και στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Οι επικοινωνίες σε σχέση με οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές θα είναι πιο άμεσες, είστε σε πολύ καλύτερη θέση να θέσετε νέους στόχους γύρω από την οικονομική σας ασφάλεια. Είναι μια υπέροχη στιγμή για να συναντηθείτε με έναν οικονομικό σύμβουλο ή για να βρείτε έξυπνους τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων. Θα μπορούσατε να προσελκύσετε νέες πηγές εσόδων και να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας. Μια νέα θέση εργασίας ή μια προαγωγή μπορούν να γεμίσουν τις τσέπες σας και με τον ενθουσιασμό και την πίστη στην αξία σας πουλάτε ακριβά τον εαυτό σας. Το να είστε ικανοποιημένοι με τα απλά θα σας βοηθήσει να οικοδομήσετε ισορροπία στον προϋπολογισμό σας. Τυχόν σπόροι που θα φυτευτούν τώρα θα ανθίσουν τους επόμενους έξι μήνες.

Εάν ήσασταν νωθροί ή παλεύατε να ξεπεράσετε και να νικήσετε τους κακούς σας δαίμονες, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία της πανσελήνου στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας για να βρείτε τη ρίζα του κακού, συμπεριλαμβανομένης της συναισθηματικής αιτίας. Με λίγη πίστη στον εαυτό σας και στο σύμπαν έχετε μια εξαιρετική ευκαιρία να νιώσετε ανανεωμένοι, αλλά πρέπει να είστε πρόθυμοι να εξετάσετε τα βαθύτερα ζητήματα. Είστε σε μια διαδικασία εσωτερικής ενδοσκόπησης που θα μπορούσε να σας βγάλει από το παιχνίδι της κοινωνικοποίησης για λίγο. Το φεγγάρι σας βοηθά να κολυμπήσετε σε βαθύτερα, πιο περίπλοκα νερά, τρέχοντας μαραθώνιο παρά σπριντ, και να αναγεννηθείτε πνευματικά και συναισθηματικά. Μετά από όλη αυτή την εσωτερική αναζήτηση, θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε γιατί άξιζε τον κόπο όλη αυτή η διερεύνηση της ψυχής σας!

Ο Ταύρος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Νέα ξεκινήματα

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Ανάγκη για θαλπωρή

Μάρτιος ⭐⭐

Παιχνίδια εξουσίας

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Νιώθετε κάποια κούραση

Μάιος ⭐⭐

Εσωστρέφεια

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Πίεση

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Ανάγκη για ξεκούραση

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Επιτέλους διακοπές

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Αναζήτηση ηρεμίας

Οκτώβριος ⭐⭐

Φροντίστε τον εαυτό σας

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Φιλόδοξα σχέδια

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Διασκέδαση

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-05-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 Κλήση 14540