Ταύρος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 39

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ταύρος από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος: 

Ακόμα και κάτω από τις καλύτερες περιστάσεις, μπορεί να αισθάνεστε λίγο άγχος στο σπίτι σας ή/και με την οικογένειά σας. Με τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, ίσως να εκνευριστείτε από τους θορύβους έξω από το παράθυρό σας ή ένας συγκάτοικος έρχεται αργά στο σπίτι και σας διαταράσσει τον ύπνο. Αντί να διοχετεύσετε επιθετικά τον εκνευρισμό σας, γιατί να μην ασχοληθείτε με τη βελτίωση αυτής της σχέσης ή του σπιτιού σας; Αλλάξτε τη διακόσμηση, αντικαταστήστε παλιές οικογενειακές φωτογραφίες με διαφορετικές ή ακόμα βγείτε έξω από το σπίτι σας απολαμβάνοντας την καλοκαιρινή δροσιά.

Το ταξίδι ξεκινά με ένα μόνο μικρό βήμα και με την Ηλιακή έκλειψη και την Αφροδίτη στον τρίτο οίκο σας, των μεταφορών και της επικοινωνίας, θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα. Ξεκινήστε να ψάχνετε ευκαιρίες τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε μικρή απόσταση από την πόλη σας, ίσως βρείτε κάποιον όπου με την πάροδο του χρόνου η σχέση γίνει πιο οικεία. Αυτή η έκλειψη φέρνει μια αναταραχή στις δραστηριότητές σας και την κοινωνική σας ζωή. Κατά τους επόμενους έξι μήνες, ίσως συνεργαστείτε με ένα στενό φίλο, συνεργάτη ή ακόμα και έναν αδελφό για ένα έργο που σας ωφελεί και τους δύο. Ακόμα ψάχνετε για το κομμάτι του παζλ που λείπει από τη ζωή σας; Κάποιος που ξεσηκώνει το μυαλό σας μπορεί να εμφανιστεί, έτσι δώστε προσοχή στους ανθρώπους γύρω σας.

Η εκκαθάριση του μυαλού σας από παγιωμένες και στερεότυπες σκέψεις ανοίγει το δρόμο προς μια νέα φιλοσοφία ζωής, χάρη στη Σεληνιακή έκλειψη στον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και της φιλοσοφίας. Το πάθος σας για ζωή φτάνει στο απόγειό του καθώς γιορτάζετε την καρποφορία ενός πράγματος για το οποίο είχατε προσπαθήσει τους τελευταίους έξι μήνες. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, μια πρόσφατη τολμηρή κίνησή σας μπορεί να σας οδηγήσει σε έναν συναρπαστικό, πλούσιο νέο πελάτη. Ένα ταξίδι το οποίο είχατε ονειρευτεί, μπορεί επίσης να γίνει πραγματικότητα. Γιορτάστε τη νέα σας ζωή!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι