Ταύρος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 39

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ταύρος από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος: 

Μοιραστείτε τη ζωή σας με τους άλλους, είναι η παρότρυνση της Αφροδίτης και της νέας Σελήνης στον έβδομο οίκο σας, των σημαντικών σχέσεων. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα επιδιώκετε να ενώσετε τις δυνάμεις σας και κάνετε ό, τι μπορείτε για να δημιουργήσετε ισότιμες σχέσεις. Απαγορεύεται πλέον να δίνετε μόνο εσείς και μετά να νιώθετε συναισθηματικά αποστραγγισμένοι. Η ψυχή σας χρειάζεται ένα σύντροφο που να σας εξισορροπεί, κάποιον/α που σάς συμπληρώνει στη ζωή. Καθώς αισθάνεστε έντονα την ανάγκη να νιώσετε πιο οικεία με τον αγαπημένο σας, ίσως θελήσετε να κάνετε τα πράγματα επίσημα. Είναι μια συμφωνία για γάμο που σάς κάνει να αισθάνεστε πιο ασφαλείς ή μια επιχειρηματική συμφωνία με καλά προκαθορισμένες παραμέτρους; Είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε αυτή τη συμφωνία.

Καθώς ο Άρης κινείται στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της ευεξίας, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε τις συνήθειές σας, αυτές που σάς δημιουργούν έντονο καθημερινό στρες. Ίσως ακόμα καθαρίσετε το σπίτι σας ή το γραφείο σας από άχρηστα αντικείμενα και παλιά χαρτιά. Μπορεί κάποιοι στην εργασία σας να σάς δημιουργήσουν εκνευρισμό και πίεση καθώς νιώθετε να πατάνε τα κουμπιά σας. Πάρτε βαθιά αναπνοή, διαφορετικά θα μπορούσατε να αρρωστήσετε από το άγχος. Μπορεί επίσης να νιώσετε άγχος και πίεση γύρω από μια σύντομη προθεσμία σε ένα έργο σας ή με τον καταμερισμό της εργασίας μεταξύ των συναδέλφων. Να θυμάστε ότι και αυτό θα περάσει.

Φροντίστε τον εαυτό σας με τη μέγιστη προσοχή, σαν να ήσαστε το πιο πολύτιμο πράγμα στον κόσμο. Με την πανσέληνο στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου, γίνεστε περισσότερο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, καθώς κάνετε μια έντονη υποσυνείδητη επεξεργασία του παρελθόντος της ζωής σας. Τα όνειρά σας θα μπορούσαν να είναι ισχυρά και προφητικά, έτσι δώστε την πρέπουσα σημασία. Θα μπορούσε επίσης να εμφανιστεί κάποιο άτομο, προσφέροντάς σας βοήθεια όταν την χρειάζεστε περισσότερο. Ή, θα μπορούσατε να έχετε ένα σαφές πνευματικό «σημάδι» αν συντονιστείτε με τον πνευματικό κόσμο και απλά αφήσετε το σύμπαν να καθοδηγήσει το δρόμο σας. Παρατηρήστε τις τυχαίες συμπτώσεις, θεωρώντας ότι είναι ενδείξεις που σάς δείχνουν ότι είστε στο σωστό δρόμο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι