Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο Ταύρος - 01/06 - 30/06

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 36

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ταύρος από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος: 

Διανύετε την πιο ευτυχισμένη εποχή σας! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας κατευθύνει την προσοχή σας στον αγαπημένο σας, εμφανίζεστε στους θαυμαστές σας πιο εντυπωσιακοί και ανανεωμένοι. Αν έχετε περάσει τον τελευταίο μήνα αναλογιζόμενοι μια παλιά προδοσία, τώρα νιώθετε πιο αναζωογονημένοι, έχετε πλέον θρηνήσει την απώλεια. Η θεά του έρωτα επαναφέρει την αισιοδοξία σας στην αγάπη και τη ζωή. Ο Άρης κινείται στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών, και σας προικίζει με μια ασυνήθιστα έντονη διαίσθηση η οποία σας κατευθύνει στο σωστό δρόμο. Είστε εκφραστικοί αλλά μπορεί να γίνετε αδιάλλακτοι και επιθετικοί. Προσέξτε με ποιους και τι συζητάτε τώρα.

Αν είχατε άγχος για τα οικονομικά σας, ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε τη δική σας δύναμη για να κάνετε έναν νέο οικονομικό σχεδιασμό. Με την πανσέληνο στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων, εξετάζετε τρόπους για να έχετε χρήματα με τη βοήθεια των άλλων: συγχωνεύετε τους οικονομικούς πόρους σας με το άλλο σας μισό ή τα περιουσιακά σας στοιχεία με ένα συνεργάτη. Ίσως ακόμα ονειρεύεστε  τον πλούτο, έτσι έχετε τα κίνητρα για να βρείτε μια παθητική πηγή εισοδήματος για να εξασφαλίσετε τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης.  Συμβουλή: Η διαίσθησή σας θα σας κατευθύνει που είναι καλύτερα να επενδύσετε τα μετρητά σας.

Σηκώστε το τηλέφωνό σας και αποδεχτείτε αυτές τις δελεαστικές προσκλήσεις, είναι καλό να μη τις χάσετε. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας και ανοίγει το δρόμο σε νέες γνωριμίες αλλά και ευφάνταστες ιδέες και έμπνευση. Χρησιμοποιώντας τη φαντασία σας, θα μπορούσατε να πουλήσετε τις ιδέες σας ή αποκαλύπτετε τρόπους για να πουλήσετε ακριβότερα τα προϊόντα της επιχείρησής σας. Εξαλείψτε τις αρνητικές σκέψεις και μη ζείτε στο παρελθόν. Το πρώτο βήμα είναι η αναγνώριση των σωστών ανθρώπων που έρχονται στο δρόμο σας και με τους οποίους μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδρομή στη ζωή. Είστε σε θέση να σφυρηλατήσετε ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς με τους ανθρώπους, αλλά πρώτα θα πρέπει να βεβαιωθείτε ποιοι είναι οι σωστοί. Σε ποιους τομείς θα έχεις εύνοια αυτόν το μήνα; Θα βρεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν; Μάθε τώρα μιλώντας με την Σμάρω Σωτηράκη! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι