Ταύρος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 40

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ταύρους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο

Χαλαρώστε και ξεκουραστείτε. Η νέα Σελήνη μαζί με την Αφροδίτη στον Κριό, μέχρι τα μέσα του μήνα, στον νωχελικό δωδέκατο οίκο σας τονίζουν την ανάγκη σας για ξεκούραση και επαναφόρτιση, προετοιμάζεστε για κάτι νέο. Εάν αισθάνεστε πεσμένοι ψυχολογικά, ελέγξτε τι μπορείτε να κάνετε γι’ αυτό. Ξεκινήστε τον καθαρισμό του σπιτιού σας, ακόμα και τη διακοπή νοσηρών σχέσεων, αυτό θα σας ανανεώσει σωματικά και ψυχικά. Δεν θα θέλατε τίποτα να σας κρατάει πίσω στα μέσα του μήνα, αλλά και τον επόμενο, όταν η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας που ξεκινά η σεζόν των γενεθλίων σας! Δεδομένου ότι η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σας, είστε αισθητικά μαγνητικοί και ευχάριστοι, φλερτάρετε με έναν αισθησιασμό που ανάβει φωτιές!

Δαγκώστε τη γλώσσα σας πριν εκφέρετε αυθόρμητα τις απόψεις σας. Με τον Άρη στον Καρκίνο και στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας δεν φοβάστε να μεταδώσετε τις ιδέες σας, ίσως όμως συγκρουστείτε με ένα συνάδελφο, φίλο ή οικείο προς εσάς πρόσωπο εάν δεν μπορείτε πλέον να κρύψετε το θαμμένο εκνευρισμό σας αλλά και να βρεθείτε στα άκρα. Κινηθείτε με βάση το ένστικτό σας και να είστε λιγότερο επιθετικοί και όχι καθοδηγούμενοι από το εγώ. Αλλά και πάλι, δεν μπορείτε πραγματικά να συγκρατήσετε τις απόψεις σας τώρα. Αρκεί να σας πει κάποιος κάτι που δεν σας αρέσει για να αντεπιτεθείτε. Απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν θα ανατρέψετε αυτή τη σχέση σε μια στιγμή. Από τη θετική πλευρά, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε οτιδήποτε πρωτοποριακό στο διαδίκτυο, αλλά και πάλι βεβαιωθείτε ότι δεν είστε πολύ τολμηροί και επιθετικοί.

Είναι απαραίτητο να θέσετε συναισθηματικά όρια στη σχέση σας και να αποβάλετε το φόβο για το άγνωστο. Η πανσέληνος στον Σκορπιό φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, κι εσείς αναρωτιέστε: Πού πάει αυτή η σχέση; Υπάρχουν οικειότητα και εμπιστοσύνη; Μπορείτε να βαδίσετε μαζί στη ζωή ή όχι; Ό, τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε, δώστε προσοχή σε αυτό που λέει το ένστικτό σας, βασιστείτε στη δική σας δύναμη, μόνο εσείς γνωρίζετε το σωστό δρόμο. Μπορεί ακόμα να πάρετε την πρωτοβουλία και να ανοίξετε συζήτηση, αποκαλύπτοντας πολλά πράγματα που ήταν κρυμμένα. Αυτή η ειλικρινής συνομιλία μπορεί να σας φέρει πιο κοντά, ακόμη και να σας βρει και τους δυο σας αγκαλιά καθώς απομακρύνετε τους ιστούς της αράχνης. Μια έντονα συναισθηματική σύνδεση μπορεί να συμβεί και τίποτα δεν μπορεί να την αποτρέψει.

Ο Ταύρος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Νέα ξεκινήματα

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Ανάγκη για θαλπωρή

Μάρτιος ⭐⭐

Παιχνίδια εξουσίας

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Νιώθετε κάποια κούραση

Μάιος ⭐⭐

Εσωστρέφεια

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Πίεση

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Ανάγκη για ξεκούραση

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Επιτέλους διακοπές

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Αναζήτηση ηρεμίας

Οκτώβριος ⭐⭐

Φροντίστε τον εαυτό σας

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Φιλόδοξα σχέδια

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Διασκέδαση

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
20/4/2021