Ταύρος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 38

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ταύρος από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος: 

Κάντε ένα check-up στην υγεία σας! Με την Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας και της εργασίας, εστιάζεστε στο σώμα σας και στο εργασιακό περιβάλλον σας, ίσως ακόμα βάλετε την άσκηση στη ζωή σας ή προγραμματίζετε συναντήσεις με γιατρούς, βάζετε σε τάξη τη ζωή σας. Είστε ιδιαίτερα καλοί στη συστηματοποίηση τώρα, έτοιμοι να χειριστείτε τη λίστα των εργασιών σας με ταχύτητα και αποδοτικότητα. Αν νιώθετε να είστε σε μια θέση εργασίας η οποία δεν έχει εξελικτική προοπτική, ο Άρης σε ορθόδρομη πορεία στον γνωστικό ένατο οίκο σας, σας ζητά να αποκτήσετε περισσότερες δεξιότητες. Έχετε περισσότερες ικανότητες από ό, τι νομίζετε, απλώς πρέπει να τις συμπληρώσετε προκειμένου να πουλήσετε τον εαυτό σας λίγο ακριβότερα. Σκεφτείτε λοιπόν να εγγραφείτε σε ένα επαγγελματικό σεμινάριο.

Η Ηλιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας προσφέρει μια θαυμάσια έμπνευση στο μέτωπο του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως ήρθε η ώρα να μετακομίσετε ή να ανακαινίσετε την κατοικία σας. Ή ίσως νιώθετε ότι πρέπει να συγκατοικήσετε με κάποια άτομα ή ότι είναι καιρός να ανανεώσετε την ενέργειά σας, απομακρυνόμενοι από κάποια άτομα και δημιουργώντας το δικό σας ιερό χώρο. Ίσως ακόμα νιώσετε την ανάγκη να γίνετε γονείς και έτσι διαμορφώνετε ένα δωμάτιο και κάνετε σχέδια για ένα μωρό. Θα μπορούσατε επίσης να αισθάνεστε ιδιαίτερα συναισθηματικά τώρα, οπότε αν υπάρχει κάποιος που σας κάνει να αισθάνεστε άνετα και οικεία, αυτός είναι ο τέλειος μήνας για να του πείτε πόσα πολλά σημαίνει για εσάς.

Η πανσέληνος φωτίζει τον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας και σας βάζει σε βαθύ προβληματισμό όσον αφορά τον κοινωνικό σας περίγυρο. Εσείς που λειτουργείτε πρακτικά και με τη λογική, τώρα βρίσκεστε στο χάος σκεπτόμενοι ποιοι είναι οι φίλοι σας και ποιοι οι εχθροί σας. Είναι πιθανό να βρεθείτε στο περιθώριο βγάζοντας λανθασμένα συμπεράσματα για κάποιους ή κάνοντας περίεργες παρατηρήσεις για όσους βρίσκονται γύρω σας. Αλλά κάτω από αυτή την πανσέληνο  μπορεί να εμπνευστείτε να γίνετε ενεργό μέλος μιας ομάδας ή ακόμα και ο ηγέτης μιας οργάνωσης που παρακινεί τους άλλους σε έναν πνευματικό ή ανθρωπιστικό στόχο. Επιλέξτε τα άτομα αυτά με σύνεση και βεβαιωθείτε ότι όλοι στην ομάδα συμβάλλουν ισότιμα.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-08-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms