Ταύρος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιούνιος 2024

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ταύρος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Γελάστε, παίξτε και διασκεδάστε, μπήκαμε στο καλοκαίρι! Η Αφροδίτη στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας θα μπορούσε να μετατρέψει μια ανθισμένη φιλία σε ερωτική σχέση. Κάντε κάτι άνετο με τους φίλους σας, βγείτε μαζί, σχεδιάστε μια απόδραση στη θάλασσα και πείτε «ναι» σε ραντεβού στα τυφλά. Θα νιώσετε ανέμελα και χαρούμενα με τη συναναστροφή με φίλους και με αγνώστους, απολαμβάνοντας πολιτιστικές εκδηλώσεις και εκδρομές, εξερευνώντας μια νέα περιοχή, δοκιμάζοντας νέες δραστηριότητες. Μια φιλία θα μπορούσε να προκαλέσει μια έντονη ερωτική έλξη που ξεκινά πρώτα από το μυαλό και μετά καταλήγει στο κρεβάτι. Τίποτα δεν σας ενεργοποιεί ερωτικά περισσότερο από μια ενθουσιώδη και ζωντανή συζήτηση, ο διάλογος θα σας φέρει πιο κοντά με το αντικείμενο του πόθου σας. Ενώ είναι γνωστό ότι σας αρέσει η ρουτίνα και η άνεσή σας, η αρμονική Αφροδίτη θα σας χαρίσει ευθυμία και φιλικότητα.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ενώ βρίσκεστε σε βαθιά σκέψη για το τι θα κάνετε με τον αγαπημένο σας, τί θα λέγατε για μια μικρή τονωτική ένεση της αυτοπεποίθησής σας; Ο δυναμικός Άρης θα μετακομίσει στο ζώδιό σας χαρίζοντάς σας δύναμη, ορμή, αυτοεκτίμηση. Οι ενέργειές σας στρέφονται στα χρήματα και τη συναισθηματική και οικονομική σας ασφάλεια, παίρνετε τα ηνία της σχέσης σας. Με τον καυτό Άρη να σας κάνει πιο τολμηρούς και διεκδικητικούς είστε περισσότερο απασχολημένοι με τον εαυτό σας και δεν έχετε χρόνο, ακόμη και εμμονή, με όλο αυτό το ερωτικό δράμα που είχατε τόσο κολλήσει στο παρελθόν. Θα μπορούσατε επίσης να διαφωνήσετε με τον αγαπημένο σας για τα χρήματα ή το χρόνο που περνάτε μαζί, καθώς ο Άρης μπορεί επίσης να προσθέσει άγχος. Εάν πρέπει να αναφερθείτε σε ένα δύσκολο θέμα, κάντε μια βόλτα ή πηγαίνετε κάπου ευχάριστα για να το συζητήσετε. Μην αφήνετε τον θυμό και την ένταση να δημιουργήσει απόσταση στη σχέση σας.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-06-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms