Ταύρος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Απρίλιος 2021

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ταύρος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να ανακαλύπτετε σε τι συναισθηματικό επίπεδο βρίσκεστε. Αλλά μην βιάζεστε να κάνετε κάτι μόνιμο, όχι πριν σκεφτείτε αν αυτό το πρόσωπο είναι κατάλληλο για σας. Αν έχετε εμμονή με έναν/μία πρώην ή με μια άπιαστη αγάπη, η πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να πατήσετε τα φρένα καθώς συνειδητοποιείτε ότι αυτό είναι σπατάλη χρόνου. Μπορεί ακόμα και να αισθάνεστε απαισιόδοξοι ή φοβισμένοι με την προοπτική να βρείτε ξανά κάποιον/α. Μην αφήσετε αυτές τις αρνητικές σας σκέψεις να κυριαρχήσουν και προσπεράστε τις. Ωστόσο, χρησιμοποιήστε αυτή την ώθηση της πανσελήνου για να κάνετε κάποια ενδελεχή εξέταση της ψυχής σας. Τί πρέπει να αλλάξει ριζικά; Έχετε δώσει όλη τη ζωή σας στην εξεύρεση ενός συντρόφου και γιατί; Ίσως αισθάνεστε πιεσμένοι για να κάνετε μια σχέση κι αυτό δεν πρόκειται να λειτουργήσει.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Επιδιώκετε ή αποφεύγετε την οικειότητα και τη δέσμευση; Με την πανσέληνο στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, θα ξεκαθαρίσει το αινιγματικό τοπίο. Ίσως είναι τα χρήματα που παρεμποδίζουν τη δέσμευση, ίσως απλά θέλετε λίγο περισσότερο χρόνο. Εάν κάποιος από εσάς είναι υπεύθυνος για τα χρήματα (πόσα περισσότερα μπορούμε να βάλουμε στις αποταμιεύσεις μας;) ενώ ο άλλος τα σπαταλάει όλα, ίσως χρειαστεί να καθορίσετε νέα όρια. Σε τελική ανάλυση, δεν είστε υποχρεωμένοι να μοιράζεστε τον τραπεζικό λογαριασμό, ακόμα κι αν είστε μαζί χρόνια. Ίσως αυτή η επιρροή της πανσελήνου να σας ωθήσει να κάνετε τα πράγματα πιο επίσημα, καθώς βάζετε προκαταβολή σε ένα σπίτι ή δημιουργείτε ένα πρόγραμμα αποταμίευσης (είτε μόνοι, είτε μαζί). Ή αντίθετα έχετε στιγμιαίες σκέψεις που αποτρέπουν το μεγάλο βήμα. Η διαίσθησή σας μπορεί να σας δώσει ένα καλό λόγο να σταματήσετε, τουλάχιστον να ανακαλύψετε τι κρύβεται πίσω από το δισταγμό σας.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
20/4/2021