Ταύρος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Απρίλιος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ταύρος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Προτιμάτε την ποιότητα έναντι της ποσότητας, καθώς ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των αξιών και της σταθερότητας, σας ωθεί να χαρίσετε την καρδιά σας σε αυτόν/ήν που μπορεί να σας προσφέρει ασφάλεια και αισθησιακή ικανοποίηση. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα μπορεί να αποφασίσετε να είστε με κάποιον/α ο οποίος είναι μεν απασχολημένος επαγγελματικά αλλά συναισθηματικά παρών όταν είστε μαζί. Απεχθάνεστε τώρα τα άτομα που μπορούν να είναι κοντά σας, αλλά δεν σας αγγίζουν συναισθηματικά. Με τον Άρη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, ίσως να αισθάνεστε ότι μια απαιτητική επαγγελματική σχέση ή ένα δύσκολο έργο στην εργασία σας έχει προκαλέσει να ρίξετε όλο τον εαυτό σας στην καριέρα σας και να μην ενδιαφέρεστε τόσο για την αγάπη.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Το μυαλό σας είναι στα χρήματα και την επαγγελματική άνοδό σας, αλλά με τι τίμημα; Ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, ενισχύει την έμφυτη τάση σας για οικονομική ασφάλεια και ο μαχητικός Άρης στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, εστιάζει τη δράση σας στους επαγγελματικούς στόχους σας. Η μάχη γίνεται σκληρή με τον αγαπημένο σας όταν μένετε περισσότερες ώρες στη δουλειά σας ή παραμελείτε τον αγαπημένο σας προκειμένου να παρευρεθείτε σε μια επαγγελματική εκδήλωση με την ελπίδα να εισπράξετε το τρόπαιο της νίκης. Θα μπορούσατε να αισθανθείτε σαν να πνίγεστε ανάμεσα στις ανταγωνιστικές απαιτήσεις της αγάπης σας και της εργασίας σας. Ή μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι θυσίες που κάνετε για τη δουλειά σας δημιουργούν ισχυρή ένταση με τον αγαπημένο σας.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms