Ταύρος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιούλιος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ταύρος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Μην τα βάζετε με τον εαυτό σας! Ο αγχωτικός Άρης ταξιδεύει στον Κριό και στον ασαφή και πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, απαιτώντας ηρεμία και ξεκούραση. Στόχος σας είναι τώρα να διεισδύσετε στα βάθη του υποσυνειδήτου σας και να επουλώσετε τις πληγές του παρελθόντος για να προχωρήσετε μπροστά. Ο Άρης θα είναι εδώ σε μια μακρά πορεία, οπότε έχετε αρκετό χρόνο για να αποσαφηνίσετε τι παρεμποδίζει την αγάπη. Από την αρνητική πλευρά, θα μπορούσε να διακόψει τον ύπνο σας ή να προκαλέσει καταστάσεις που δημιουργούν άγχος. Είναι όμως εύκολο να ξεφύγετε καθώς ο κόκκινος πλανήτης σας χαρίζει επίσης αντοχή, δύναμη και θάρρος. Περιορίστε την επαφή με άτομα που το μόνο που ζητούν είναι να πάρουν από εσάς και περιποιηθείτε τον εαυτό σας πηγαίνοντας σε ένα spa ή στην παραλία!

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στις ενέργειες γύρω σας καθώς ο Άρης κινείται στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, οπότε φροντίστε να μην απορροφήσετε τις τοξικές ή αναστατωμένες δονήσεις του αγαπημένου σας. Διαφορετικά, θα μπορούσατε να καταλήξετε να στριφογυρίσετε στο κρεβάτι σας από το άγχος, να ξυπνάτε με εφιάλτες ή να αγωνίζεστε να νικήσετε την αϋπνία. Αναρωτηθείτε: Πόσα παίρνετε από τον αγαπημένο σας; Τί δίνετε εσείς από την πλευρά σας; Ευτυχώς, ο Άρης προσθέτει δύναμη για να συγχωρήσετε τις ατασθαλίες του αγαπημένου σας και σας χαρίζει κάποια προφητικά όνειρα που επιλύουν ένα μακροχρόνιο αρνητικό ζήτημα. Θα μπορούσατε να έχετε μια αίσθηση εσωτερικής ειρήνης γύρω από ένα ζήτημα που σας ανησυχούσε καιρό, ειδικά εάν έχετε την πρόθεση να το επιλύσετε. Ο διαλογισμός και η μοναξιά μπορούν να κάνουν καλό στις προσπάθειές σας.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms