Ταύρος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σεπτέμβριος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ταύρος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ανοίξτε ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή απομακρύνοντας όλα τα υποσυνείδητα μπλοκαρίσματα του παρελθόντος και αποδεχόμενοι τα λάθη σας ως μαθήματα για το μέλλον. Ο Άρης κινείται ανάδρομος στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου, και μαζί με τη νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σας μαθαίνουν πως να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και πως να κάνετε πράξη τα όνειρά σας. Δεν χρειάζεστε πραγματικά την πανοπλία, όχι πια. Συγχωρήστε τον εαυτό σας που αποδεχτήκατε στο παρελθόν αυτές τις νοσηρές καταστάσεις που σας κούρασαν και αγκαλιάστε τη νέα ζωή που έρχεται έχοντας εμπιστοσύνη στο θεϊκό σχέδιο. Για να νιώσετε εσωτερική γαλήνη αποδεχτείτε ό, τι δεν μπορείτε να αλλάξετε, και αναγνωρίστε τη σοφία του σύμπαντος.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Εάν αισθάνεστε ακόμα ενοχλημένοι εξαιτίας ενός παρελθοντικού λάθους του αγαπημένου σας, ο ανάδρομος Άρης στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου, μαζί με τη νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας θα μπορούσαν να σας ωθήσουν να κόψετε αυτή τη σχέση. Ίσως τώρα συνειδητοποιήσετε ότι είστε σε ένα τοξικό δεσμό (και αυτό περιλαμβάνει και την εμμονή με έναν/μία πρώην). Η υπερβολική φροντίδα για το άλλο άτομο - σε βάρος της φροντίδας του εαυτού σας - ονομάζεται αρνητική συναισθηματική εξάρτηση. Και αυτό δεν είναι καλό. Δεν θέλετε να επαναλάβετε τα παλιά μοτίβα συμπεριφοράς, οπότε αντιμετωπίστε στο εδώ και τώρα αυτή την κατάσταση. Μιλήστε για οτιδήποτε σας ενοχλεί και μην κρύβεστε στην προσπάθειά σας να εισπράξετε ψίχουλα αγάπης.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms