Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ταύρος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Δύο μαζί μπορούν να κάνουν θαύματα στη ζωή! Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, σας ενώνουν με κάποιον/α, νιώθετε να αναφλέγονται τα πάθη σας, ίσως ακόμη θεωρήσετε ότι έχετε βρει την αδελφή ψυχή.  Κάτω από αυτά τα φιλικά αστέρια, δεν πρόκειται να αισθανθείτε μοναχικά. Η ισορροπία ανάμεσα στο «δούναι και λαβείν» αυτής της γνωριμίας θα είναι πολύ στο μυαλό σας. Όσο κι αν σας ενδιαφέρει η καλή κοινωνική θέση και οικονομική επιφάνεια αυτού του ατόμου, κάτω από αυτήν τη συμπαντική επιρροή, θα ενδιαφέρεστε πολύ περισσότερο για τις ανάγκες του άλλου και ειδικότερα, πώς μπορείτε να συνεργαστείτε καλύτερα.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Θυμηθείτε: Ο συμβιβασμός είναι απαραίτητος στη σχέση σας και σίγουρα δεν πρέπει να αισθάνεστε ότι κάνετε θυσία. Νιώθετε από τη φύση σας ασφαλείς όταν έχετε στο πλάι σας μια συμπληρωματική ψυχή με την οποία μπορείτε να δημιουργήσετε μαζί, να ανταλλάξετε ιδέες, να συνεργαστείτε ή ακόμα και να μοιραστείτε απλώς το δείπνο μαζί και αυτό σας το υπενθυμίζει η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Αυτή η κοσμική ενέργεια καθιστά επιτακτική την ανάγκη να συγκεράσετε τα ατομικά σας συμφέροντα και τον εγωισμό σας με τις ανάγκες του αγαπημένου σας. Συμβουλή: Η απουσία σας μπορεί να κάνει πιο έντονη την ερωτική χημεία, οπότε κάντε λίγο πίσω και δώστε στη σχέση σας την ευκαιρία να αναγεννηθεί.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός!

Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-11-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι