Ταύρος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιανουάριος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ταύρος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Έρωτας με διάρκεια; Είστε σταθεροί από τη φύση σας αλλά ο Άρης στον Τοξότη και στον ερωτικό όγδοο οίκο σας, σας καλεί σε περιπέτειες, μη φαντάζεστε μια μόνιμη σχέση. Ο κόκκινος πλανήτης ανανεώνει την ερωτική σας ζωή, χαρίζοντάς σας πάθος και ενθουσιασμό, και θα βοηθήσει να βγείτε από τη ρουτίνα σας για λίγο. Από τη στιγμή που ο Τοξότης κυβερνάει τα ταξίδια, θα μπορούσατε να περάσετε αισθησιακές νύχτες με ένα άτομο ξένης εθνικότητας ή σε ένα ταξίδι, κάνοντας παθιασμένα έρωτα στα πιο απίθανα μέρη, χωρίς να ανταλλάξετε ονόματα και τηλέφωνα! Οι σεξουαλικές περιπέτειες, στην πόλη σας ή στο εξωτερικό, θα μπορούσαν να είναι εμπειρίες που θα θυμάστε (κρυφά ίσως) για τα επόμενα χρόνια.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ο Άρης στον ερωτικό όγδοο οίκο σας θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρές αναταραχές στη σχέση σας. Ο Άρης απαιτεί πάση θυσία απελευθέρωση και ανεξαρτησία και ίσως να συμπεριφέρεστε άστατα στην αγάπη σας. Μην πληγώνετε το πρόσωπο που αγαπάτε, αν δεν μπορείτε να το κάνετε, ασχοληθείτε με κάποιον άλλον που αναζητά ελευθερία όπως κι εσείς. Ακόμα κι αν η αγάπη σας δεν έχει μνήμη ελέφαντα, θα μπορούσατε να πείτε κάτι που κόβει βαθιά καθώς η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά τον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Χρησιμοποιήστε λόγια που μπορούν να θεραπεύσουν, όχι που ματώνουν ψυχές. Η κτητικότητα και η ζήλια είναι οι φίλες σας, αλλά το ίδιο είναι και η εγκράτεια του εαυτού σας. Αποσαφηνίστε πως θα βρείτε την ασφάλεια σε μια υγιή σχέση.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms