Ταύρος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Μάρτιος 2024

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ταύρος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Οι φίλοι γίνονται εραστές; Η Αφροδίτη, ο Άρης και η νέα Σελήνη στους Ιχθύς και στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, δημιουργούν μια ακαταμάχητη έλξη για έναν φίλο ή ακόμα και ένα συνάδελφο στην εργασία σας. Ο ενδέκατος οίκος κυβερνά επίσης την τεχνολογία, επομένως μπορεί να βρεθείτε να συμμετέχετε σε κάποιες ασταμάτητες συνομιλίες στο διαδίκτυο, να ερωτοτροπείτε ή απλά δημιουργείτε νέες φιλίες. Η συμμετοχή σε μια εθελοντική προσπάθεια θα μπορούσε επίσης να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσετε κάποιον/α. Είστε τώρα περισσότερο αισθησιακοί και ονειροπόλοι, έτσι θα μπορούσατε να φαντασιώνεστε έντονα κάποιον/α, ίσως ακόμη και να βρίσκεστε σε σύγχυση αν αυτό το πρόσωπο έχει πραγματικό ενδιαφέρον για σας ή είναι αδιάφορο. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι τώρα έχετε μια διάθεση να πειραματιστείτε με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο καθώς ζείτε για το σήμερα και όχι για το αύριο.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η αγωνία και η ασάφεια γύρω από τη σχέση σας δημιουργεί επαναστατικές διαθέσεις καθώς η Αφροδίτη, ο Άρης και η νέα Σελήνη στους Ιχθύς βρίσκονται στον φιλελεύθερο ενδέκατο οίκο σας. Μπορεί να έχετε μια απότομη αντίδραση σε κάτι, για παράδειγμα, γιατί ο σύντροφός σας δεν ανακοινώνει τη σχέση σας στο Facebook ή εξαιτίας παρεξηγήσεων. Μπορεί να συμπεριφέρεστε με σοκαριστικό τρόπο ή να εμπλακείτε σε έναν αγώνα εξουσίας. Αρκεί ένα …. χρειάζομαι χώρο και χρόνο … για να επιτεθείτε, έτσι μην εκπλαγείτε αν αποφασίσετε να χωρίσετε για λίγο. Ας ελπίσουμε ότι ο σύντροφός σας δεν θα πάρει τα πράγματα προσωπικά. Πιθανότατα ήσασταν πολύ συμμορφωμένοι στο να κάνετε τα πράγματα που θέλει ο αγαπημένος σας και τώρα έφθασε η στιγμή για να αλλάξετε πορεία. Ή μπορεί απλώς να λαχταράτε περισσότερο ενθουσιασμό και ελευθερία. Ένα μικρό ταρακούνημα μπορεί τελικά να ωφελήσει τη σχέση σας, αλλά σίγουρα προχωρήστε με προσοχή. Μια αποσταθεροποιητική κίνηση θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερες συνέπειες από ό,τι φαντάζεστε.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-02-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση