Ταύρος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Νοέμβριος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ταύρος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για μια παλιά αγάπη; Θα είναι δύσκολο να αποφύγετε να πάτε πίσω στο παρελθόν καθώς ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής κινούνται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Μπορείτε να κατηγορήσετε γι’ αυτό τον αγγελιοφόρο των θεών, ο οποίος είναι ανάδρομος και εντείνει την επιθυμία σας να επανασυνδεθείτε με μια παλιά αγάπη σε σημείο εμμονής. Ήταν απλώς η άσχημη χρονική στιγμή που σας χώρισε; Δεν θα έβλαπτε να στείλετε ένα μήνυμα στο Facebook για να δείτε αντιδράσεις, αν μοιράζεστε την ίδια επιθυμία. Αλλά σκεφτείτε τις επιπτώσεις πριν ανοίξετε αυτή την παλιά, οικεία πόρτα. Σίγουρα, αισθάνεστε έντονα συναισθηματικά, αλλά έχει αλλάξει κάτι πραγματικά;

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Τί είναι αυτό που σάς χωρίζει από τον αγαπημένο σας; Ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής κινούνται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και είναι ένας πολύ καλός μήνας για να καθαρίσετε τον αέρα στη σχέση σας. Στην καλύτερη περίπτωση, ο ανάδρομος Ερμής φέρνει στην επιφάνεια θαμμένα θέματα και σας αναγκάζει να επικοινωνήσετε. Ενώ αυτό στην αρχή μπορεί να αναστατώσει τη συναισθηματική σας ισορροπία, είναι σίγουρα προτιμότερο από το να αισθάνεστε ψυχρά. Προειδοποίηση: Και οι δύο πλανήτες θα μπορούσαν να κάνουν τα λόγια πιο φλογερά και έντονα και να προσπαθήσετε να επιρρίψετε ευθύνες. Ακόμα κι αν αισθάνεστε αδικημένοι, ψυχραιμία, μιλήστε σε έναν έμπιστο φίλο, πριν ξεσπάσετε στην αγάπη σας. Ο θυμός σας μπορεί να οφείλεται στην απογοήτευσή σας που δεν είχατε μιλήσει νωρίτερα.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-11-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms