Ταύρος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιούλιος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ταύρος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αναζητάτε τη φροντίδα και τη ζεστασιά, την οικειότητα και την εμπιστοσύνη, ίσως σκέφτεστε μια παλιά αγάπη που κάποτε σάς είχε χαρίσει πολλά καθώς ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής κινούνται στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος. Θέλετε να ζωντανέψετε και πάλι αυτή τη σχέση, αλλά περπατάτε στην ομίχλη. Κάτω από αυτή την επιρροή, θα μπορούσατε να γίνετε λίγο αφελείς, υποθέτοντας ότι οι άνθρωποι σκέφτονται τα καλύτερα για σας ή σάς έχουν ακόμα στην καρδιά τους, όταν πραγματικά τα κίνητρά τους είναι διαφορετικά. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί πριν εμπιστευτείτε μια παλιά αγάπη. Αντί να εκδηλωθείτε αυθόρμητα συναισθηματικά ή να δώσετε τα κλειδιά του σπιτιού σας, πάρτε το χρόνο σας. Παρακολουθήστε τη συμπεριφορά αυτού του προσώπου, ενεργεί αξιόπιστα;

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Πού πηγαίνει αυτή η σχέση; Θα κάνετε επιτέλους οικογένεια; Σίγουρα δεν μπορείτε να ανεχτείτε να μην πάρετε απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις αυτό το μήνα καθώς ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής κινούνται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Είστε επικεντρωμένοι στην οικοδόμηση μιας ισχυρής συναισθηματικά σχέσης και στην επίτευξη κοινών στόχων, αλλά η συμπεριφορά σας και ο ενέργειές σας είναι εγωιστικές και ασαφείς. Εάν είστε υπερβολικά επικεντρωμένοι στον προορισμό, απλά θα χάσετε την ομορφιά της παρούσας στιγμής. Μήπως κατά βάθος είστε εσείς η αιτία που η ατμόσφαιρα είναι πολύ βαριά; Χρησιμοποιώντας χιούμορ στους διαλόγους με τον αγαπημένο σας μπορεί να σας βοηθήσει να ελαφρύνετε την ατμόσφαιρα και να αλλάξει τη διάθεσή σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι