Ταύρος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιανουάριος 2021

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ταύρος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Να είστε ανοιχτοί σε όλα! Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον ένατο οίκο σας, των διαπολιτισμικών διασυνδέσεων, μπορεί να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση από απόσταση. Είναι τώρα εύκολο για σας να ερωτευτείτε κάποιον/α που ζει μακριά σας ή έχει διαφορετική κουλτούρα από τη δική σας. Ποτέ μη λέτε ποτέ! Οι πιθανότητες να νιώσετε ερωτευμένοι με ένα ξένο ή καθώς ταξιδεύετε (ίσως ακόμη και στο αεροπλάνο) είναι υψηλές. Εάν δεν καταφέρετε να φύγετε από την πόλη σας, θα μπορούσατε να ερωτευτείτε κάποιον/α του οποίου το πολιτισμικό και κοινωνικό υπόβαθρο είναι πολύ διαφορετικό από το δικό σας. Θα λατρέψετε αυτές τις διαφορές καθώς θα μάθετε πολλά. Ένα σέξι μυαλό είναι το αφροδισιακό σας, καθώς βρίσκεστε ακαταμάχητα ελκυστική τη νοημοσύνη και την ευρεία άποψη του άλλου.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Γίνεστε τόσο συναισθηματικοί … Με την πανσέληνο να φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος και της οικογένειας, είστε περισσότερο ευαίσθητοι και νοσταλγικοί, έχετε τη διάθεση να είστε πιο κοντά συναισθηματικά με τον αγαπημένο σας. Εάν εσείς και ο φίλος σας συγκατοικείτε, ίσως απολαμβάνετε μαζί παλιές φωτογραφίες ή απλά θυμάστε τις σημαντικές στιγμές της σχέσης σας. Μπορεί ακόμα να μιλήσετε για οικογένεια καθώς τώρα είναι έντονο το μητρικό σας ένστικτο, ανεξάρτητα του φύλου σας. Παράλληλα, με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον επεκτατικό και διεθνή ένατο οίκο σας, ίσως σχεδιάσετε ένα μακρινό ταξίδι ή απλά ανακαλύψετε μαζί την πόλη σας. Η εξερεύνηση νέων τόπων θα σας κάνει σίγουρα πιο ανοιχτόμυαλους και θα ενισχύσει το συναισθηματικό δεσμό μεταξύ σας, βοηθώντας σας να αισθανθείτε ελεύθεροι και να υποστηρίξετε ό ένας την ανάπτυξη του άλλου.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Πρόβλεψη με sms