Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ταύρος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ταύρος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ταύρος:

Η Δύναμη

Ήρθε η ώρα να ανοίξετε τα φτερά σας και να φτάσετε στον ουρανό. Με την εσωτερική σας δύναμη, μπορείτε να δαμάσετε τους κακούς σας δαίμονες και να βρείτε την αγάπη. Αν υπάρχει κάτι που σας κρατά πίσω, δηλαδή, μια συνήθεια ή αρνητική συμπεριφορά που θέλετε να αφήσετε, τώρα είναι η ώρα για να φτάσετε στα αστέρια και να συνειδητοποιήσετε ότι τα πάντα γίνονται. Υπάρχει μια μεταμόρφωση η οποία συνδέεται με την εικόνα αυτής της κάρτας, όπως παλιές συνήθειες και πεποιθήσεις που απελευθερώνονται και αντικαθίστανται με νέες. Τα κλαδιά του δέντρου σε αυτή την κάρτα μπορεί να φαίνονται γυμνά για την ώρα, αλλά μόλις δείτε την πανέμορφη εικόνα που ξεπροβάλλει στους ουρανούς από αυτά τα κλαδιά, τα πάντα μοιάζουν μαγικά. Κι αυτό είναι που στοχεύετε στη σχέση σας. Κάντε ένα βήμα μπροστά και μην κοιτάτε ούτε πίσω, ούτε προς τα κάτω!

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι!
Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529.
Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι