Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ταύρος - 01/06 - 30/06

Βαθμολόγησε

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ταύρος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ταύρος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ταύρος:

6 Πεντάκτινα

Αυτή η κάρτα σας δίνει γενναιοδωρία και απαιτεί από εσάς να διερευνήσετε τι δίνετε και τι παίρνετε στην ερωτική σας ζωή. Εάν αισθάνεστε αποστραγγισμένοι συναισθηματικά ή ανεκπλήρωτοι ψυχικά, ίσως δίνετε πάρα πολύ από την ενέργειά σας σε κάποιον που δεν το εκτιμά. Πρόκειται να αλλάξει αυτή η κατάσταση από αυτό το μήνα και υπενθυμίζετε στον εαυτό σας τι αισθάνεται και τι πρέπει να κάνει για να νιώσετε και πάλι αναζωογονημένοι και χαλαροί. Αν είστε μόνοι, μοιράζεστε τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας, το Σύμπαν σας στέλνει ένα μήνυμα για να βγείτε έξω και να κοινωνικοποιηθείτε. Να μην είστε ντροπαλοί, βασιστείτε στις εμπειρίες του παρελθόντος και στο τι σας έχουν διδάξει, οι άλλοι θα αγαπήσουν τον αυθεντικό εαυτό σας. Απλά να θυμάστε να δώσετε λίγη αγάπη και στον εαυτό σας κι όχι μόνο στους αγαπημένους σας, διαφορετικά, πώς θα πάρετε αγάπη; Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι