Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Ταύρος, Ιούλιος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 1

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ταύρος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ταύρος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ταύρος:

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Πάντρεψε την ρεαλιστική και πρακτική πλευρά της καθημερινότητάς σου με τον συναισθηματισμό και τις ευαισθησίες σου όλο τον Ιούλιο, για να ξεκαθαρίσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και τις προτάσεις που δέχεσαι, για να ξεδιαλύνεις τα πραγματικά και ουσιαστικά θέλω της καρδιάς σου με το άλλο σου μισό, για να αποτρέψεις τα κακόβουλα και επικίνδυνα σχόλια για τον άνθρωπο που σ’ ενδιαφέρει, απαντώντας με αδιαφορία και ψυχρότητα στα αναξιόπιστα άτομα, για να σβήσεις από την ερωτική σου ζωή τον διχασμό και την παγωμάρα ανάβοντας την σπίθα του πάθους, δίνοντας σάρκα και οστά και στα πιο δύσκολα, συναισθηματικά σου όνειρα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι