Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Ταύρος, Σεπτέμβριος 2019

Βαθμολόγησε

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ταύρος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ταύρος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ταύρος:

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Μην προσπαθείς να χειραγωγείς με τη στάση και τη συμπεριφορά σου αυτό το μήνα, τη θέληση και τη βούληση κοντινών και αγαπημένων σου προσώπων, για να κερδίσεις την καταξίωση και την ανταμοιβή που περιμένεις, προσπάθησε με ισορροπημένους και λεπτεπίλεπτους τρόπους να κεντρίσεις το ενδιαφέρον και την προσοχή του άλλου σου μισού, να γλυκάνεις τη συναισθηματική ατμόσφαιρα του δεσμού σου με πικάντικες και πολύχρωμες πινελιές ισορροπίας και ευχαρίστησης, να μην επιτρέψεις στις διαφωνίες και τις αμφιβολίες να δημιουργούν σοβαρό και επικίνδυνο ρήγμα με τον άνθρωπο που αγαπάς, να δείξεις απόλυτη αφοσίωση και αυτοπεποίθηση για το αύριο της σχέσης σου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι