Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Ιχθύς, Οκτώβριος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 1  Ψήφοι: 1

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς:

ΙΠΠΟΤΗΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Ενθουσιασμός, εποικοδομητική παρορμητικότητα και περιπετειώδες πνεύμα είναι η αλάνθαστη συνταγή για τον μήνα Οκτώβριο, που ευνοεί τις προσπάθειες, τις φιλοδοξίες και τους κόπους σου για να πάρουν σάρκα και οστά, που οδηγεί σε τυχερό μονοπάτι επιτυχίας τις επιθυμίες και τις ανάγκες της καρδιάς σου, που γεμίζει με ευχάριστες και χαρούμενες στιγμές την προσωπική και συναισθηματική σου καθημερινότητα. Είναι μια χρονική περίοδος η επόμενη, που το θάρρος, η τόλμη και η αποφασιστικότητά σου, φέρνουν στην αγκαλιά σου μια υπέροχη, καινούρια γνωριμία, ενώ για σένα που είσαι σε σχέση, πλημμυρίζουν την ερωτική σου ζωή με πρωτόγνωρες, αισθησιακές εμπειρίες.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι