Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Ιχθύς, Μάιος 2018

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς:

Οκτώ των Ξιφών

Τι έχετε πάρει από την αγάπη και τι ενέργειες έχετε κάνει για τη δική σας ευτυχία; Αυτή η κάρτα σας δείχνει ότι είστε απορροφημένοι στη δική σας δυστυχία και δεν είστε σε θέση να βρείτε μια διέξοδο. Νιώθετε αλυσοδεμένοι, σχεδόν αδύναμοι να προσπαθήσετε να προχωρήσετε μπροστά, κολλημένοι σε ένα αρνητικό παρελθόν και επιτρέπετε στον εαυτό σας να γίνει θύμα των περιστάσεων. Έχετε αδυναμία να δείτε το δάσος, βλέπετε τα δέντρα και είστε υπερβολικά εστιασμένοι στο γεγονός ότι είστε παγιδευμένοι και όχι υπολογίζοντας τους τρόπους για να βγείτε από το αδιέξοδό σας. Για να δείτε τον ήλιο θα πρέπει να σχεδιάσετε τη διαδρομή της διαφυγής σας, πώς έχετε συμβάλει κι εσείς σε αυτή την κατάσταση. Θα πρέπει να βρείτε μια λύση αν θέλετε να ζήσετε τον απόλυτο έρωτα. Μην παίρνετε τα πράγματα πάρα πολύ στα σοβαρά, δημιουργώντας προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι