Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Ιχθύς, Αύγουστος 2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.8  Ψήφοι: 4

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς:

Επτά των Ράβδων

Υπάρχει μια αμυντικότητα σε αυτήν την κάρτα, είτε υπερασπίζεστε τον εαυτό σας ενάντια στον αγαπημένο σας είτε κάποιος στη ζωή σας είναι σε αμυντική θέση προς εσάς. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα κάνετε καλά αν κάνετε ένα βήμα προς τα πίσω και να μην ωθήσετε την αγάπη σας στα άκρα ή εάν είστε εσείς που είστε σε αμυντική θέση μπορεί να χρειαστεί να θέσετε νέους κανόνες στη σχέση σας και να καταστήσετε σαφές ότι δεν είστε έτοιμοι ακόμα να κινηθείτε και να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Αν νιώθετε ότι θα βρεθείτε στην επίθεση να ξέρετε ότι είστε σε πλεονεκτική θέση, με τη διαίσθησή σας μπορείτε να ερευνήσετε τι είναι αυτό που πατάει τα κουμπιά σας και ενδεχομένως έχετε ένα πλεονέκτημα ως προς το ποια είναι η καλύτερη πορεία δράσης σας. Δεν θα πρέπει να κάνετε απότομες και σπασμωδικές κινήσεις ή να ενεργήσετε παρορμητικά.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-08-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms