Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Ιχθύς, Απρίλιος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 2.5  Ψήφοι: 2

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς:

ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Έχοντας λιτή, απλή και παραδοσιακή στάση απέναντι στις επαγγελματικές επιδιώξεις και τις προσωπικές σου επιθυμίες, μπορείς τον μήνα Απρίλιο να πραγματοποιήσεις τα απτά συναισθηματικά όνειρα και τις αισθησιακές σου φαντασιώσεις, σκεπάζοντας με το πέπλο της τρυφερότητας και της στοργικότητας το πλάσμα που λαχταράς, απελευθερώνοντας τα πιστεύω και τα θέλω της ψυχής σου, να πλημμυρίσεις την ερωτική σου καθημερινότητα με φροντίδα και κατανόηση για το άλλο σου μισό, ν’ αξιολογήσεις τα μπερδέματα και τις τρίτες παρεμβάσεις στη σχέση σου, να φλογίσεις κάθε σπιθαμή της καρδιάς και του κορμιού του συντρόφου σου, με άπλετο πάθος και έντονη δοτικότητα!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι