Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς:

Η Σελήνη

Θα έρθετε περισσότερο σε επαφή με τη διαίσθησή σας αυτό το μήνα κι αυτό μπορεί να έρθει απροσδόκητα, είτε μέσα από έντονα όνειρα ή μια αφύπνιση που σας βοηθά να καταλάβετε το χαρακτήρα και τις προθέσεις του αγαπημένου σας αλλά και των προσώπων που συναντάτε. Εξάλλου το ζώδιό σας έχει αυξημένο ένστικτο κι αυτό ενισχύεται αυτό το μήνα, καθώς καταλαβαίνετε πώς τα γεγονότα συνδέονται μεταξύ τους κι αυτό μπορεί να είναι σωτήριο για το μέλλον σας. Μπορεί να νιώθετε τηλεπάθεια με το πρόσωπο που αγαπάτε ή να βιώσετε στιγμές deja vu. Η Σελήνη σχετίζεται με το ασυνείδητο -καθώς και το συλλογικό ασυνείδητο- και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο μπορεί, επίσης, να προκαλέσει σύγχυση, δεδομένου ότι θα είναι δύσκολο να κατανοήσετε πλήρως τι είναι πραγματικό και τι είναι απλά προϊόν μιας υπέρμετρης φαντασίας. Μην αντιστέκεστε σε αυτή τη συμπαντική ενέργεια, μπορείτε να αγκαλιάσετε τα μηνύματα που λαμβάνετε, αρκεί να πατάτε τα πόδια σας στη γη.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι!
Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529.
Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι