Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Ιχθύς, Ιούνιος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 1.5  Ψήφοι: 2

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς:

ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Ένας μήνας που προαναγγέλλει χαρά, ικανοποίηση και αρμονικότητα στην καθημερινότητά σου είναι ο Ιούνιος, που τα προσωπικά και επαγγελματικά σου σχέδια μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά, οι συναισθηματικές σου επιθυμίες και οι ανάγκες της καρδιάς σου καλωσορίζουν μια σοβαρή πρόταση για συμβίωση ή επισημοποίηση από το άλλο σου μισό, που οι εκρήξεις και οι κόντρες με το ταίρι σου μεταμορφώνονται σε τρυφερές και δοτικές στιγμές αγάπης και πάθους, που η αγκαλιά σου μπορεί να αισθανθεί το φτερούγισμα ενός ξαφνικού έρωτα να πλημμυρίζει με ευτυχία τη ζωή σου, που ένα υπέροχο, ρομαντικό ταξίδι με τον δεσμό σου μοσχοβολάει ευτυχία και ζωντάνια!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-06-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι