Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς - 01/06 - 30/06

Βαθμολόγησε

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς:

3 των Ράβδων

Αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει την περιπέτεια και τη θετικότητα. Τα τριάρια μιλούν για συνεργασία και επέκταση και, σε συνδυασμό με τις Ράβδους, το στοιχείο της Φωτιάς, μιλούν για μια τεράστια ώθηση και ανανέωση της ερωτικής σας ζωής. Αυτή είναι η στιγμή που θα αρχίσετε να βλέπετε ξεκάθαρα κάποιον που έρχεται στη ζωή σας. Έχετε κινηθεί όμως; Μπορεί να κάθεστε να παρακολουθείτε αμέριμνα τα γεγονότα, αρνούμενοι να συμμετάσχετε στη δική σας ζωή. Αυτή η κάρτα σηματοδοτεί ένα πολύ θετικό όραμα για το μέλλον της ερωτικής σας ζωής, αλλά είναι το πώς θα επιλέξετε να το δείτε. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για τις επικίνδυνες στροφές αλλά και ανοικτοί στο γεγονός ότι τα πράγματα θα αλλάξουν θετικά για σας, μην έχετε ανασφάλεια και αβεβαιότητα! Μια νέα στάση στη σχέση σας, σας δίνει την ευκαιρία να συνεργαστείτε αρμονικά με τον αγαπημένο σας και να κολυμπήσετε σε ήρεμα νερά. Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι