Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Ιχθύς, Αύγουστος 2020

Βαθμολόγησε

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς:

Η Βασίλισσα των Κυπέλλων

Αυτό το μήνα μπορεί να χρειαστεί να αναλάβετε ένα νέο ρόλο που ίσως έχετε υποτιμήσει τους τελευταίους μήνες. Ίσως έχετε εμπλακεί με την καριέρα σας ή τους στόχους σας και έχετε παραμελήσει το σημαντικότερο άτομο στη ζωή σας: τον βασιλιά/ βασίλισσα του κάστρου σας. Η Βασίλισσα των Κυπέλλων είναι δίκαιη, αγάπα αληθινά, μπορεί κυριολεκτικά να είναι σαν ένας γονιός ή να παίξει ένα μητρικό ρόλο με το σύντροφό της. Οι άλλοι στηρίζονται πάνω της για καθοδήγηση.

Πρέπει να θυμάστε πόσο πολύ ο αγαπημένος σας εκτιμά αυτόν το ρόλο. Αν είστε τόσο πολύ απασχολημένοι με την καριέρα σας ή τις κοινωνικές σας υποθέσεις που δεν έχετε χρόνο για τη σχέση σας, ήρθε η ώρα να ρίξετε μια δεύτερη ματιά στο τι είναι πιο σημαντικό για εσάς. Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να κάνετε τους άλλους να αισθάνονται ασφαλείς δίπλα σας, αφήνοντάς τους να γνωρίζουν ότι είστε εκεί κοντά τους, έτοιμοι να τους συμπαρασταθείτε ανά πάσα στιγμή.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-08-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms