Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Ιχθύς, Αύγουστος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς:

ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Κάνε αυτόν τον μήνα πράξη και ουσία, τις απτές και χειροπιαστές σου προσδοκίες, σπείρε τον κατάλληλο σπόρο σε ανθρώπους και καταστάσεις, για να καρποφορήσουν πολύ σύντομα οι ιδέες, οι στόχοι και τα πιστεύω σου, επένδυσε στη δημιουργικότητα και τις απίστευτες δυνατότητες που έχεις, για να ικανοποιήσεις τις συναισθηματικές σου επιθυμίες με το άλλο σου μισό. Ένα υπέροχο, ρομαντικό ταξίδι για δύο βγάζει τον δεσμό σου απ’ την μουντάδα και την ανία, πολύχρωμες πινελιές πάθους και αφοσίωσης ρίχνουν φως και αγάπη στην παγωμένη σου καρδιά, ένας ολόφρεσκος έρωτας για σένα που δεν είσαι σε σχέση μπορεί να πάρει σάρκα και οστά μέσα από ένα τρυφερό ειδύλλιο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-08-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι