Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος:

Δέκα των Ξιφών

Έχετε κάνει υπερβολική προσπάθεια εδώ και πολύ καιρό, θέλετε τώρα να ξεκουραστείτε και να αναλογιστείτε πώς να ξεκινήσετε από την αρχή. Το Δέκα των Ξιφών μιλά για ένα αναπόφευκτο τέλος. Αυτό το τέλος συνήθως αναφέρεται σε μια αρνητική κατάσταση του παρελθόντος στη σχέση σας, που έχει ημερομηνία λήξης ή έναν/μια πρώην που έχετε ξεπεράσει ή συνειδητοποιείτε ότι η σχέση σας έχει κάνει τον κύκλο της. Ίσως δεν είστε κολλημένοι πια στο παρελθόν, ξέρετε πολύ καλά μέσα σας ότι αυτό που αναγκάζεστε να αφήσετε, απλά έχει εξυπηρετήσει πλέον το σκοπό του. Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι τα χειρότερα πέρασαν. Συμβουλή: δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από την απαισιοδοξία και το άγχος να ανησυχείτε για το μέλλον. Τώρα ήρθε η ώρα να κάνετε μια νέα αρχή στην ερωτική σας ζωή.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι!
Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529.
Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι