Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Καρκίνος, Απρίλιος 2019

Βαθμολόγησε

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος:

ΠΕΝΤΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Είναι προτιμότερο και ασφαλέστερο να διεκδικείς τις επαγγελματικές προσδοκίες και τις προσωπικές σου φιλοδοξίες με χαμηλούς και ήρεμους τόνους τον μήνα Απρίλιο, παρά να εμπλακείς σε διαμάχες και συγκρούσεις με κοντινά και προσφιλή σου άτομα, είναι πιο σίγουρη επιλογή να προστατέψεις με τρυφερότητα και ρομαντική διάθεση τον δεσμό σου, παρά να προκαλείς αψιμαχίες και αντιδικία με το άλλο σου μισό, δίχως σοβαρούς λόγους, είναι ερωτική και αισθησιακή κίνηση να κεντρίσεις το ενδιαφέρον και την προσοχή του ανθρώπου που σε συντροφεύει φλογίζοντας το έντονο πάθος και την άδολη αφοσίωση, παρά να ηλεκτρίζεις την ατμόσφαιρα με ζήλεια και εγωισμό.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι