Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος - 01/06 - 30/06

Βαθμολόγησε

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος:

Η Κρίση

Αισθάνεστε ότι το Σύμπαν έχει στραφεί εναντίον σας, σαν να έχετε ξεφύγει λίγο από την πορεία σας ή δεν μπορείτε να καθορίσετε τις προθέσεις σας στην ερωτική σας ζωή, αλλά η σάλπιγγα ηχεί και σας λέει: «ξυπνήστε!» Αυτή η κάρτα δείχνει έναν άγγελο στον ουρανό που καλεί με την τρομπέτα του τους ανθρώπους στην τελική κρίση. Το μήνυμα είναι η αναγέννηση, να σηκωθείτε και να αναμετρηθείτε! Αρχίζετε να αισθάνεστε τους ανέμους της αλλαγής, καθώς το Σύμπαν σαρώνει την ερωτική σας ζωή για να σας απαλλάξει από ό, τι και όποιον δεν χρειάζεστε. Αυτή η κάρτα σας συμβουλεύει να μην αναλάβετε ακόμα δράση, αλλά να ανοίξετε τα μάτια σας και να αξιολογήσετε κάποια πράγματα, πριν κάνετε τις κινήσεις σας. Ξεκινά μια πνευματική αφύπνιση, μια αναγέννηση που σκοπό έχει να εγκαθιδρύσει ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης, να επουλώσει τις πληγές της ψυχής σας, να σας προσφέρει ένα φωτεινό μέλλον που θα κάνει την ερωτική σας ζωή πιο συναρπαστική και πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι