Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Καρκίνος, Φεβρουάριος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος:

ΕΠΤΑ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος από πρόσωπα που παίζουν φιλικό ή συναδελφικό ρόλο στην καθημερινότητά σου, να θελήσουν να κλέψουν την καλή σου φήμη και την αξιοπρέπειά σου, να προκληθεί η περηφάνια και η αξιοπιστία σου, γι’ αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή τον Φεβρουάριο σε πισώπλατα μαχαιρώματα και κακόβουλα σχόλια που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την προσωπική και συναισθηματική σου ζωή. Απομάκρυνε τους κόλακες και τους ψεύτικους όρκους απ’ την καρδιά σου, αγκαλιάζοντας τον δεσμό σου με εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση στα ερωτικά θέλγητρα και τα ειλικρινή σου αισθήματα, σβήσε την πίκρα και την αμφιβολία απ’ τις στιγμές με το ταίρι σου, γιατί μπορεί να τεντώσει επικίνδυνα το σχοινί της σταθερότητας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-02-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι