Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Καρκίνος, Αύγουστος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος:

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Είναι ένας μήνας ο Αύγουστος, που δε χρειάζεται να χειραγωγήσεις με τη στάση και τη συμπεριφορά σου τους συνεργάτες και τα κοντινά σου πρόσωπα, για να καταφέρεις να κερδίσεις την ανταμοιβή και την καταξίωση που δικαιούσαι, να εξισορροπήσεις τον πηγαίο αυθορμητισμό και παρορμητισμό σου με ήρεμες και γαλήνιες επιλογές, να αφουγκραστείς τις ανάγκες και τις επιθυμίες του άλλου σου μισού, να εξωτερικεύσεις τις αγωνίες και τις αμφιβολίες σου για το μέλλον του δεσμού σου, να συμβουλευτείς και να καθοδηγήσεις το ταίρι σου στα μονοπάτια της αληθινής αγάπης και του καθάριου έρωτα, με τις πολύχρωμες πινελιές της τρυφερότητας και της συγκαταβατικότητας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-08-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι