Πως θα περάσουν φέτος τις γιορτές στα ερωτικά τους τα 12 ζώδια;
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 6
01
12
2023

Πως θα περάσουν φέτος τις γιορτές στα ερωτικά τους τα 12 ζώδια;

Νέλλη Αλεξάνδρου

Μπορεί, όντως, το αστρολογικό κλίμα αυτών των ημερών να μην προδιαθέτει για τα καλύτερα αλλά επειδή από την άλλη, ισχύει και το… «έρως ανίκατε μάχαν», θα προσπαθήσουμε να δούμε που κρύβεται για τον καθένα μας το μυστικό εκείνο κουτί της ευτυχίας, τυλιγμένο με κόκκινη γιορτινή κορδέλα, σε συσκευασία δώρου!

Γιατί ναι, υπάρχει πάντα εκείνη η θετική πλευρά των καταστάσεων που βιώνουμε, ακόμη κι όταν δεν θέλουμε πολλές φορές να την δούμε. Εξάλλου, αυτή είναι και η ουσία για όλα αυτά που περνάμε και αν θέλουμε να μην ξαναφέρουμε στη ζωή μας τα ίδια πράγματα, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ωριμάσουμε και να γίνουμε έστω και τόσο δα λίγο πιο σοφοί.

Καλές γιορτές για όλους μας και είθε το νέο έτος να μας βρει όλους μέσα στην αγκαλιά που ποθούμε περισσότερο!

 

Πως θα περάσει τις γιορτές στα ερωτικά του το κάθε ζώδιο;

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός, ό, τι και να γίνει, όσο χρονών κι αν είναι, πάντα θα παραμένει ένα μικρό παιδί και ως παιδί, αν υπάρχει κάποιος που ξέρει να χαίρεται να ζει τα Χριστούγεννα και να πιστεύει στις ευχές που πραγματοποιούνται την ώρα της Πρωτοχρονιάς, τότε σίγουρα είναι αυτός! Ό, τι και να συμβαίνει στη ζωή του, πάντα θα βρίσκει μια χαραμάδα αισιοδοξίας για να πιαστεί και από αυτή να οδηγηθεί και πάλι στο φως. Έτσι, λοιπόν, και φέτος, ψυχολογικά θα βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, ακόμη κι αν χρειαστεί να δουλεύει αυτές τις μέρες. Πολύ πιθανό μάλιστα, αυτό το διάστημα, είτε να σκέφτεται μια σχέση του παρελθόντος, είτε να επιστρέψει σε μια σχέση από τα παλιά και να ζήσουν αυτές τις μέρες μαζί, με μια τρυφερότητα που τους είχε λείψει… Θα αποφύγουν να θίξουν ευαίσθητα σημεία που πονούν και θα αφεθούν να ζήσουν στο τώρα, εξάλλου, η ζωή βρίσκεται πάντα και μόνο στο τώρα!

ΤΑΥΡΟΣ

Κι ενώ ο Κριός ξέρει να ζει στο τώρα, ο αγαπημένος μας Ταύρος ζει πάντα στο πριν και στο μετά. Δεν υπάρχει περίπτωση τέτοια περίοδο του χρόνου και να αποφύγει να κάνει τον απολογισμό της χρονιάς που φεύγει, όπως επίσης και τον προϋπολογισμό της χρονιάς που έρχεται. Θέλει να νιώθει έτοιμος για παν ενδεχόμενο. Κατά βάθος, όμως, έχει και τα δίκια του, ίσως είναι από τους λίγους που οι εκτιμήσεις που κάνει τις περισσότερες φορές του βγαίνουν αληθινές. Φέτος, λοιπόν, είτε σκοπεύει μέσα στις γιορτές να κάνει ένα μακρινό ταξίδι, είτε το προσχεδιάζει για να το κάνει κατά τη διάρκεια της νέας χρονιάς που έρχεται. Οι συνθήκες τον βοηθούν και η περίοδος είναι η κατάλληλη γι’ αυτό. Γενικά, θα κυκλοφορήσει περισσότερο φέτος στις γιορτές και θα επιδείξει την πιο κοινωνική του πλευρά. Ένα είναι σίγουρο, δεν θα περάσει απαρατήρητος… Αν είναι ήδη σε μια σχέση, θα θελήσει να εμβαθύνει περισσότερο στο τι σημαίνει και πόσο σημαντική είναι για εκείνον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λίγο προβληματισμένους με τα οικονομικά τους, ίσως να είναι αυτό το διάστημα οι αγαπημένοι μας Δίδυμοι. Καλό θα ήταν πάντως να καταφέρουν να αποστασιοποιηθούν όσο μπορούν απ’ αυτά που τους προβληματίζουν και να κοιτάξουν να ζήσουν αυτές τις μέρες όπως τους αξίζει. Εξάλλου, ένας Δίδυμος δεν γίνεται να μην έχει μια ποικιλία προσκλήσεων για το που να πρωτοπάει μέσα στη γιορτινή περίοδο. Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται να είναι λίγο στις κλειστές του και σοβαρές σκέψεις να γυρίζουν στο μυαλό του. Τελικά, θα καταφέρει να ξεπεράσει αυτή τη μικρή κατήφεια και θα αποφασίσει να ζήσει μαζί με το αγαπημένο του άτομο λίγο πιο συντροφικά αυτές τις γιορτές. Μπορεί να μην έχει κέφι για πολλά-πολλ σε ανοιχτές κοινωνικές εκδηλώσεις αλλά σίγουρα νιώθει την ανάγκη να ζήσει και να επικοινωνήσει πολύ πιο αληθινά και ουσιαστικά με τον/τη σύντροφό του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επιτέλους, νιώθουν ξανά αισιοδοξία στη ζωή τους και πίστη ότι όλα μπορούν να πάνε πολύ καλύτερα απ’ ό, τι πίστευαν μέχρι τώρα. Δεν είχαν κι άδικο, μ’ έναν Κρόνο να μεσουρανεί στον οίκο του έρωτα, αλλά τώρα σιγά-σιγά κι όσο απομακρύνεται, όλο και περισσότερο θα νιώθουν την καρδιά τους και πάλι έτοιμη να φτερουγίσει… Αυτήν την περίοδο, δείχνουν να τους ενδιαφέρει πολύ η εξωτερική τους εικόνα και το πώς οι άλλοι τους αντιλαμβάνονται. Μπορεί από τη μια να έχουν ανάγκη να αφήσουν πιο ελεύθερο τον εαυτό τους αλλά από την άλλη, μπορεί να γίνουν πιο απόλυτοι σε αυτά που θέλουν. Οπωσδήποτε, έχουν αποφασίσει να μην κάνουν σκόντο πια στα όνειρα τους και να διεκδικήσουν αυτά που τους αξίζουν. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξουν είναι ο τρόπος που θα το κάνουν, κατά τ’ άλλα, ο νέος αναγεννημένος και δυναμικός εαυτός τους δεν θα περάσει απαρατήρητος!

ΛΕΩΝ

Όλο και πιο σοβαρά αρχίζουν να αντιμετωπίζουν την προσωπική τους ζωή οι Λέοντες. Καλή η διασκέδαση και η ελεύθερη ζωή αλλά σιγά-σιγά αρχίζουν να σκέφτονται το μέλλον και την εξέλιξη μιας σχέσης τους. Μια εσωτερική ανάγκη τους καλεί να γίνουν περισσότερο πρακτικοί και ρεαλιστές στα ζητούμενα της ζωής. Επίσης, επειδή θέλουν να είναι εξίσου δίκαιοι με τους άλλους, αρχίζουν και παίρνουν πολύ πιο σοβαρά υπόψη τους τα αιτήματα του συντρόφου τους. Οπωσδήποτε, δεν θα είναι μια απόφαση παρμένη παρορμητικά. Θα βάλουν στη ζυγαριά τα υπέρ και τα κατά και στο τέλος, θα αποφασίσουν υπέρ μιας πιο σοβαρής εξέλιξης στην κοινή τους ζωή. Μπορεί να βάλουν φρένο σε κάποιες εξιδανικεύσεις κι αυτό κάπως να τους δυσκολέψει, αφού το όνειρο είναι πάντα το ζητούμενο για έναν Λέοντα αλλά θα λειτουργήσει πολύ σοβαρά κι αποφασιστικά στην τελική του επιλογή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που περισσότερο από το καθένα μπορεί να απολαύσει και να ζήσει πραγματικά με ενδιαφέρον τρόπο αυτές τις γιορτές, σίγουρα είναι το ζώδιο της Παρθένου! Μια εποχή που θα σηματοδοτήσει σημαντικά ξεκινήματα στη ζωή τους. Από την άλλη, χρειάζεται αρκετή σύνεση από εκείνους, κάτι που ευτυχώς διαθέτουν, για να διαχειριστούν όλο αυτό το δυναμικό υπέρ τους. Το νόμισμα έχει πάντα δύο πλευρές, η δύναμη δεν είναι μόνο καλή ή κακή, εκ του αποτελέσματος θα φανεί. Φέτος, ας κάνουν τη διαφορά και ας αφεθούν στην ελεύθερη ροή της ζωής, πολλά και ωραία μπορούν να τους συμβούν και να μεταμορφώσουν τη ζωή τους!

ΖΥΓΟΣ

Παρόλο που υπάρχει μια ένταση αυτό το διάστημα στη ζωή τους, μέσα απ’ όλη αυτή την κατάσταση, θα βρουν τελικά το σκοπό τους και τον προσανατολισμό τους. Ίσως ο Αϊ Βασίλης να μην τους επισκεφτεί ακριβώς στις μέρες των γιορτών αλλά με μια πολύ μικρή καθυστέρηση στις αρχές του νέου έτους, θα λάβουν το δικό τους δώρο! Κι όσο μάλιστα θα κυλάει ο καιρός, τόσο και καλύτερα θα γίνονται τα πράγματα. Αυτό που προς το παρόν χρειάζεται να προσέχουν είναι να μην μπλέκουν τα θέματα της οικογένειας με την ερωτική τους ζωή. Κάτι άλλο που επίσης καλό θα ήταν να είναι εξίσου προσεκτικοί είναι σε ποιους εμπιστεύονται τα προσωπικά τους και να μη βιάζουν κάποιες καταστάσεις να κυλήσουν νωρίτερα από την ώρα τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρ’ όλο που είστε σε αρκετά καλύτερη ψυχολογική διάθεση, καλό θα ήταν να προσέχετε λίγο περισσότερο το πώς διεκδικείτε ή υπερασπίζεστε τα πιστεύω σας. Το ότι χειρίζεστε πολύ καλύτερα το λόγο και κατέχετε άριστα την τέχνη της διαλεκτικής, αυτό δεν είναι λόγος για να τσακίζετε τους άλλους στο πέρασμά σας. Δείξτε περισσότερη κατανόηση στα θέλω του συντρόφου σας και αφεθείτε επιτέλους κι εσείς περισσότερο στη χαρά της ζωής. Εξάλλου, όσο και να θέλετε να βιάσετε κάποιες καταστάσεις, όλα θα γίνουν τελικά στην ώρα που τους πρέπει. Στον ερωτικό τομέα της ζωής σας, έχετε μια πολύ καλή όψη αυτήν την περίοδο, γι’ αυτό φροντίστε να επωφεληθείτε της κατάστασης. Η επικοινωνία με το άτομο που σας ενδιαφέρει είναι σε πολύ καλά επίπεδα, αδράξτε την ευκαιρία και φύγετε έστω και για ένα κοντινό ταξιδάκι, θα κάνει μεγάλο καλό και στους δυο σας και θα τονώσει τη σχέση μεταξύ σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φέτος, η προσοχή σας είναι περισσότερο στραμμένη απέναντι σε κάποια υλικά σας «θέλω» και άλλου είδους ανάγκες, παρά στα προσωπικά σας. Παρ’ όλα αυτά, εκπλήξεις δεν θα πάψουν να υπάρχουν στην ερωτική σας ζωή. Η ψυχολογική σας όμως διάθεση είναι αρκετά περίεργη και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προκαλείτε κάποιες ανατρεπτικές καταστάσεις. Μη βιαστείτε να ζητήσετε εξηγήσεις από το άτομο που σας ενδιαφέρει, αν πρώτα δεν ζητήσετε από τον ίδιο σας τον εαυτό να κατασταλάξει στο τι ακριβώς είναι αυτό που θέλει. Κι ενώ η επικοινωνιακή σας δεινότητα είναι συνήθως εξαιρετική, αυτό το διάστημα, κάτι συμβαίνει και δεν καταφέρνετε να περάσετε στους άλλους αυτά που θα θέλατε να καταλάβουν για εσάς και να σας κατανοήσουν. Γενικά, αφήστε καλύτερα αυτήν την περίοδο να περάσει χωρίς έντονες και σοβαρές συζητήσεις και αφήστε το χρόνο να σας δείξει προς ποια κατεύθυνση οφείλετε να κινηθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φέτος στις γιορτές, μια εξαιρετική γιορτινή διάθεση χρωματίζει την καθημερινότητά σας. Έχετε ανάγκη να ζήσετε αυτές τις μέρες όπως τους αξίζει, μαζί με τους αγαπημένους σας ανθρώπους που είναι και οι πιο σημαντικοί στη ζωή σας. Διακοσμείτε γιορτινά το σπίτι σας και μια πιο χουχουλιάρικη διάθεση σας καλεί να απολαύσετε τη σπιτική ατμόσφαιρα μαζί με το έτερον σας ήμισυ! Αν είστε ελεύθεροι, κάποια νέα γνωριμία θα σας βγάλει από τη ρουτίνα και θα σας ωθήσει στο να γίνετε περισσότερο εξωστρεφείς και διαχυτικοί. Μην αρνηθείτε προσκλήσεις που θα σας γίνουν και βγείτε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους που θα εμπλουτίσουν τη ζωή σας με γνώσεις και εμπειρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λίγο στις «κλειστές» σας, σας βρίσκουν αυτές οι γιορτές. Είτε μια σχέση που υπάρχει στο παρασκήνιο σας κάνει να νιώθετε ότι δεν μπορείτε να απολαύσετε αυτήν την περίοδο όπως θα θέλατε, είτε κάποιο μυστικό που κρατάτε δεν σας αφήνει να χαλαρώσετε και να αφεθείτε στο πνεύμα των ημερών. Θα θέλατε πολλά πράγματα να ήταν αλλιώς αλλά από την άλλη, μην είστε αγνώμονες και σκεφτείτε ότι για πολλά περισσότερα πράγματα φέτος, η κατάσταση είναι πιο ξεκάθαρη. Αυτό που χρειάζεται είναι να πάρετε πια τις σημαντικές για σας αποφάσεις και να γυρίσετε σελίδα στη ζωή σας. Εξάλλου, δεν είστε σίγουρα από τα άτομα που τους αρέσει να μένουν για πολύ στα παλιά και σύντομα θα ξανασηκωθείτε για να κατακτήσετε νέους στόχους στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΣ

Αν και η καθημερινότητά σας έχει αλλάξει κατά πολύ και προς το καλύτερο, κάτι ακόμη νιώθετε να σας προβληματίζει ή να σας αγχώνει. Ίσως ένα νέο ξεκίνημα που κάνατε στη ζωή σας, σας κάνει πιο σοβαρούς και με περισσότερη ωριμότητα να σκέφτεστε την εξέλιξη που θα έχει αυτή σας η απόφαση. Από την άλλη, αναλογιστείτε πως είστε σε πολύ καλύτερη περίοδο απ’ ό, τι η αντίστοιχη περσινή και αφήστε τον εαυτό σας να το χαρεί όπως του αξίζει. Νέοι στόχοι που θέτετε ευνοούνται και η χρονιά που έρχεται θα φανεί εξαιρετικά γενναιόδωρη σε πολλούς από εσάς. Λίγη ακόμη υπομονή και κυρίως, να μην ξεχνάτε από πού ξεκινήσατε και που έχετε ήδη φτάσει. Πολλά από τα όνειρά σας έχουν ήδη δρομολογηθεί και βρίσκονται σε διαδικασία εξέλιξης και υλοποίησης.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-12-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση