Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Σκορπιός μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Σκορπιός.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Σκορπιός:

Πέντε Πεντάκτινα

Ίσως χρειαστεί να περάσετε αυτό το μήνα από ένα βαθύ προβληματισμό, ίσως αμφισβητήσετε τις δικές σας αξίες, σε ψυχικό, σωματικό, πνευματικό και οικονομικό επίπεδο. Επειδή τα Πεντάκτινα συνδέονται με τις σωματικές και υλικές ανησυχίες, μπορεί να αγωνίζεστε για τα χρήματα και τα υλικά αγαθά, παραμελώντας την ερωτική σας ζωή. Αλλά είναι αυτό που ενισχύει την αυτοαξία σας. Μπορεί να αναρωτιέστε: «Τι έχω να προσφέρω σε μια σχέση και τι είναι αυτό που αξίζει να πάρω»; Υπάρχει μια αίσθηση μοναξιάς και συναισθήματα ανεπάρκειας που σχετίζονται με αυτή την κάρτα. Αλλά αν δείτε την εικόνα αυτής της κάρτας, μπορείτε να δείτε δύο άτομα που κρατάνε ο ένας τον άλλον, που υποστηρίζουν το ένα το άλλο. Αυτό είναι το μήνυμα πίσω από αυτή την κάρτα: μπορεί να είστε ψυχροί εξωτερικά, ίσως γιατί έχετε υποστεί μια απόρριψη ή έχετε χάσει την αυτοπεποίθησή σας. Αλλά το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κοιτάξετε γύρω σας και να είστε πρόθυμοι να ζητήσετε βοήθεια.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι!
Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529.
Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι