Ιχθύς Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 52

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς:

Μετριοπάθεια σε όλα! Η πρώτη νέα Σελήνη του μήνα στον καθημερινό και αναλυτικό έκτο οίκο σας συνιστά εγκράτεια στην ξέφρενη διασκεδαστική ζωή σας. Ίσως το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να χαρίσετε ένα δώρο διακοπών στον εαυτό σας αλλά χωρίς να το παρακάνετε με τις καταχρήσεις. Μην ξεχάσετε το γυμναστήριο ή τη γιόγκα, υιοθετήστε έναν υγιεινό τρόπο διατροφής που σας επιτρέπουν να νιώθετε ζωντανοί. Η γαλήνη που θα νιώσετε μετά από τις Pilates είναι ανεκτίμητη, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολα περνάτε. Προσέξτε την τάση σας για υπερβολική ανάλυση και κριτική (και αυτό περιλαμβάνει την αυτοκριτική), ειδικά με την εικόνα του σώματός σας.

Ήρθε η ώρα να μη νιώθετε μόνοι σας καθώς η Αφροδίτη, ο Άρης και η δεύτερη νέα Σελήνη του μήνα ενεργοποιούν τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Έχετε την καλή διάθεση να συμβιβαστείτε και να συνεργαστείτε, να βρείτε ανθρώπους των οποίων οι δεξιότητες συμπληρώνουν τις δικές σας ή κάποιον/α που σάς στηρίζει. Ως συναισθηματικό και ευαίσθητο ζώδιο, συχνά επιθυμείτε έναν ερωτικό σύντροφο ή συνεργάτη που έχει παρόμοιες ιδέες με τις δικές και μεγαλοψυχία. Εάν αισθάνεστε ότι τα πράγματα είναι «σωστά», θα μπορούσατε ακόμη και βιαστικά να επισφραγίσετε τη σχέση σας ή μια συμφωνία. Αλλά προτού δεσμευτείτε ή υπογράψετε μια συνεργασία, κάντε λίγο πίσω και αναλύστε, αφήνοντας τα πράγματα να εξελιχθούν με φυσικό ρυθμό.

Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, όχι με τους άλλους. Η πανσέληνος φωτίζει τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, αισθάνεστε χαμηλή την ενέργειά σας, η προσοχή σας εστιάζεται στο παρελθόν, ίσως σε κάποιον πόνο που προκλήθηκε από μια μεγάλη απώλεια. Ακόμη και αν αισθάνεστε έτσι, σκεφτείτε τη φροντίδα του εαυτού σας. Πάρτε τα πράγματα ανάλαφρα, όσο μπορείτε, πάτε νωρίς για ύπνο, και αρνηθείτε μια έξοδο με τους φίλους σας αν νιώθετε κουρασμένοι, δεν θέλετε να καταλήξετε άρρωστοι και εξαντλημένοι την εποχή των διακοπών σας. Τον επόμενο μήνα, η ζωτικότητά σας θα επιστρέψει και θα είστε πολύ πιο ζωντανοί, όχι σε αυτή την ομιχλώδη κατάσταση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-08-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι