Quantcast

Ιχθύς Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2022

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 55

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ιχθείς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τους Ιχθείς

Οι οικείες σχέσεις σας αναθερμαίνονται καθώς η Αφροδίτη μεταβαίνει στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Αφήστε τη διαίσθηση του αγαπημένου σας να σας οδηγήσει, η δική του συναισθηματική εκτίμηση μιας κατάστασης θα είναι στην πραγματικότητα αρκετά διδακτική για εσάς, ένα μέσο για να έρθετε σε επαφή με τις επιθυμίες σας. Με τον ανάδρομο Ερμή στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών πόρων, κατά το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του μήνα, διακατέχεστε από εμμονές και προσπαθείτε να ξεδιαλύνετε κάποια μυστικά. Αν μια παλιά αγάπη που σας πόνεσε βαθιά κάνει την επανεμφάνισή της, κρατήστε την πόρτα κλειστή, ειδικά όταν πρόκειται για ένα τοξικό άτομο που ξέρετε κατά βάθος ότι δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στη γοητεία του.

Η νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας, της έρευνας και των κοινών οικονομικών πόρων, έρχεται για να σαρώσει ό, τι είναι ερείπιο. Αυτή η νέα Σελήνη ανοίγει νέες υποσχόμενες πόρτες γύρω από το σεξ, την οικειότητα και τους κοινούς οικονομικούς πόρους. Είναι μια τέλεια στιγμή για να αναλάβετε δράση σε οτιδήποτε ήταν στάσιμο. Διερευνήστε νέες πηγές εισοδήματος ή/και επενδύσεων, συμπεριλαμβανομένης της αγοράς ή της πώλησης ακινήτων. Θέστε νέους στόχους γύρω από το να εργαστείτε πιο έξυπνα, όχι πιο σκληρά. Συνενώστε τους οικονομικούς πόρους σας με κάποιον για αμοιβαίο οικονομικό όφελος. Εάν βρίσκεστε σε διαδικασία ενός χωρισμού, καλό είναι να δημιουργήσετε μια φιλική ατμόσφαιρα κατά την κατανομή των περιουσιακών στοιχείων.

Περπατάτε σε έναν ονειρικό, μυστικιστικό δρόμο καθώς η πανσέληνος στο ζώδιό σας τονίζει την ανάγκη να ασχοληθείτε σε βάθος με τον εαυτό σας. Μπορεί ακόμη και να αποκαλύψετε περισσότερα για τον εαυτό σας από ό,τι συνήθως, ίσως συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε να είστε εσείς το θύμα, έχετε επίγνωση των ορίων που πρέπει να τεθούν. Έχετε ανάγκη για ένα προσωπικό κλείσιμο προκειμένου να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας. Απολαύστε αυτή τη λαμπερή στιγμή γι’ αυτό που είναι: Εμπνευσμένη και θεϊκή, σας παραπέμπει στο να οραματιστείτε το γαλάζιο του ουρανού. Στις ονειροπολήσεις σας κρύβονται οι βαθιές επιθυμίες σας και αυτές σίγουρα προέρχονται από το βάθος της ψυχής σας. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και τον ανώτερο σκοπό της ψυχής σας καθώς σας αποκαλύπτεται με αρκετά ενδιαφέροντες και απροσδόκητους τρόπους.

Οι Ιχθείς ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Ανταμοιβή για τους κόπους σας

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Δράση και αποφασιστικότητα

Μάρτιος ⭐⭐

Πτώση ηθικού

Απρίλιος ⭐⭐

Χαμηλή διάθεση για δουλειά

Μάιος ⭐⭐⭐

Το πάθος κυριαρχεί

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Το ηθικό ανυψώνεται

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Πάρτε μια ανάσα

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Διασκεδάστε

Σεπτέμβριος ⭐⭐

Επεισοδιακή επιστροφή

Οκτώβριος ⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Επικοινωνία και διασκέδαση

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα κυλούν όμορφα

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms