Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 51

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς:

Νιώθετε πιο χαρούμενοι περνώντας το χρόνο σας στο γυμναστήριο και απολαμβάνοντας τα απλά πράγματα της ζωής χάρη στην Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της υγείας. Δίνετε προτεραιότητα στο να νιώθετε καλά μέσα σας, έτσι είστε απασχολημένοι με ευχάριστες δραστηριότητες και ανθρώπους που σας κάνουν χαρούμενους. Ίσως ακόμα ανανεώσετε το σπίτι και το χώρο της εργασίας σας και καθορίζετε τις καθημερινές προτεραιότητές σας. Απορροφάτε την αρνητική ενέργεια των άλλων σαν σφουγγάρι, και τώρα ακόμα περισσότερο καθώς ο Άρης κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Ίσως αναμετρηθείτε με κυρίαρχα και επιθετικά άτομα, αλλά εσείς θα πρέπει να σταθείτε στο ύψος σας και μην είστε στενόμυαλοι, συναισθηματικοί και αντιδραστικοί.

Με την πανσέληνο στο ζώδιό σας, οι ενέργειές σας απορρέουν από τα συναισθήματά σας και τις συγκινήσεις σας. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας. Επειδή από τη φύση σας είστε ζώδιο ευαίσθητο και δεν σας αρέσουν οι αλλαγές, κάνοντας αυτό το άλμα θα αποδειχθεί δύσκολο. Σίγουρα χρειάζεστε δίπλα σας ανθρώπους για υποστήριξη και προτροπή, θα πρέπει να έχετε κάποιον να σας κρατήσει το χέρι και να σας υπενθυμίζει συνεχώς να είστε λογικοί, πρακτικοί και υπεύθυνοι. Μπόνους: Μια χαλαρή βόλτα στη θάλασσα ή κοντά σε νερό, ήρεμα μπαράκια και ρομαντικό φλερτ είναι το τέλειο σκηνικό για σας.

Ψάχνετε την τέλεια σχέση, τον τέλειο συνεργάτη και φίλο, αλλά η νέα Σελήνη στην Παρθένο και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας επισημαίνει την πραγματικότητα. Αυτό θα μπορούσε να αφορά κάθε είδους σχέση, από το ξεκίνημα της αναζήτησης μιας νέας ερωτικής σχέσης ή συνεργασίας έως μια επιχειρηματική συμφωνία. Εάν αισθάνεστε πιεσμένοι για να δείτε πιο σοβαρά την ερωτική σχέση σας και η καρδιά σας αμφιταλαντεύεται, προσοχή! ΜΗΝ πατάτε τέρμα το γκάζι. Προσπαθήστε επίσης να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας χαλαρώνουν και σας διασκεδάζουν ενώ παράλληλα σας κάνουν να νιώθετε ήρεμα.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου; 

Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι