Ιχθύς Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 52

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ιχθείς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τους Ιχθείς

Έχετε ένα πρόσθετο κίνητρο για να βάλετε μπροστά τα μεγάλα ομαδικά σχέδιά σας, καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Μην σπαταλάτε αυτήν τη δημιουργική ενέργεια που έχετε σε ανούσιες φιλίες και ενδιαφέροντα, κάντε ένα νέο ξεκίνημα με ανθρώπους ανοιχτόμυαλους και πολυτάλαντους. Μπορεί επίσης να έχετε τη διαίσθηση για το πώς μπορείτε να συνεργαστείτε πιο ομαλά στην ομάδα σας, γίνεστε πιο ώριμοι, σοβαροί και αντικειμενικοί σε οποιαδήποτε ομαδική εργασία. Ίσως το σύμπαν σας φέρει μερικά νέα πρόσωπα και ιδέες. Μπορεί να κάνετε μια σημαντική νέα φιλία ή να γίνετε ο καλύτερος σύμβουλος στην εταιρεία σας ή απλά να μειώσετε τις ώρες εργασίας σας, αντί να εργάζεστε με πλήρη απασχόληση.

Πείτε ό, τι έχετε στο μυαλό σας, μοιραστείτε τις τολμηρές σας ιδέες. Ο ενεργητικός Άρης κινείται στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας, έτσι κινήστε πολύ, επικοινωνείτε συχνά. Ίσως αυτό σας κάνει να αισθανθείτε εξαντλημένοι αλλά το θετικό είναι ότι θα έχετε πολλές ιδέες. Αυτός ο καταιγισμός ιδεών θα σας βοηθήσει στη συγγραφή και στην ανάπτυξη ενός έργου. Είστε ενθουσιασμένοι διαβάζοντας, ακούγοντας διαλέξεις και παρακολουθώντας μια αφήγηση. Εάν έχετε πάρα πολλά πράγματα να κάνετε ταυτόχρονα, δημιουργήστε μια πρακτική στρατηγική για να τα αποπερατώσετε. Ίσως ακόμα αντιμετωπίσετε πολλές διακοπές στις συσκέψεις, τις τηλεφωνικές κλήσεις και τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. Τρέχετε παντού!

Γίνετε υγιείς και πιο όμορφοι. Η πανσέληνος φωτίζει τον έκτο οίκο σας, της υγείας σας, βοηθώντας σας να ανακτήσετε την ευεξία σας αλλάζοντας την καθημερινότητά σας και κάνοντας γυμναστική. Όταν ιδρώνετε στο γυμναστήριο, ανεβαίνουν οι ενδορφίνες, οι ορμόνες της ευτυχίας, βοηθώντας σας να κοιμηθείτε καλύτερα και να αισθανθείτε καλύτερα. Και όταν αισθάνεστε καλά, θα κάνετε καλύτερες, πιο υγιεινές επιλογές. Η χαρά που θα νιώθετε θα σας κάνει επίσης να φαίνεστε καλά. Ωστόσο, στον ενθουσιασμό σας να αλλάξετε τη διατροφή σας ή να νιώσετε περισσότερη ευεξία, προσέξτε να μην το παρακάνετε. Προσέξτε επίσης το άγχος σας, καθώς το υπερβολικό στρες ή η ανάλυση θα μπορούσε να επιφέρει μειωμένη ενέργεια ή ακόμα ένα κρύωμα.

Οι Ιχθείς ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Ανταμοιβή για τους κόπους σας

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Δράση και αποφασιστικότητα

Μάρτιος ⭐⭐

Πτώση ηθικού

Απρίλιος ⭐⭐

Χαμηλή διάθεση για δουλειά

Μάιος ⭐⭐⭐

Το πάθος κυριαρχεί

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Το ηθικό ανυψώνεται

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Πάρτε μια ανάσα

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Διασκεδάστε

Σεπτέμβριος ⭐⭐

Επεισοδιακή επιστροφή

Οκτώβριος ⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Επικοινωνία και διασκέδαση

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα κυλούν όμορφα

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms