Ιχθύς Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 52

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ιχθείς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τους Ιχθείς

Ώρα να αλλάξετε μυαλά. Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα, όταν η νέα Σελήνη και η Αφροδίτη ήταν στο ζώδιό σας, πετούσατε στα σύννεφα. Αλλά τώρα, καθώς μετατοπίζονται στον Κριό, και στο σταθερό δεύτερο οίκο σας, σκέφτεστε εντελώς διαφορετικά, είστε πιο λογικοί και προσγειωμένοι. Το μυαλό σας είναι στην οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια και κάνετε τα πάντα για να την πετύχετε. Μετά τις 14 Απριλίου, η Αφροδίτη θα κινείται στον Ταύρο και στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών, και το πρώτο που σκέφτεστε είναι να μιλήσετε για τα οικονομικά σας και τα συναισθήματά σας. Δεν δείχνετε τώρα συγκρατημένοι, είστε φωτιά με τις νέες ιδέες σας και την πειθώ των απόψεών σας. Μιλάτε με τον αγαπημένο σας ατελείωτες ώρες, προγραμματίζετε επαγγελματικές συναντήσεις ή κάνετε μια σημαντική παρουσίαση.

Κυκλοφορήστε και είναι σίγουρο ότι μπορείτε να γοητεύσετε με τον αισθησιασμό και τη δύναμή σας. Ο Άρης στον Καρκίνο κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και σας ωθεί να αγωνιστείτε προκειμένου να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας αλλά και για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε. Ξέρετε τι αξίζετε και οι άλλοι το γνωρίζουν επίσης. Κάντε μια προσπάθεια να εκδηλώσετε την ευγνωμοσύνη σας και τη γενναιοδωρία σας στους ανθρώπους που κάνουν τη ζωή σας καλύτερη. Δεν είναι μόνο καλό κάρμα για σας αλλά με αυτόν τον τρόπο τους δείχνετε επίσης ότι εκτιμάτε τη φροντίδα τους. Και ποτέ δεν ξέρετε τι αντίκτυπο θα έχει ένα μικρό δώρο ή μια απλή εκδήλωση εκτίμησης στα συναισθήματα του άλλου προς εσάς.

Ιδεολογική κρίση; Η πανσέληνος στον Σκορπιό και στον φιλοσοφικό ένατο οίκο σας σας ωθεί να εξετάσετε σε βάθος τις πεποιθήσεις σας και τη φιλοσοφία της ζωής σας, αλλά και να μεταμορφώσετε τον τρόπο που βλέπετε τη ζωή. Ο σκιώδης Σκορπιός φέρνει στο φως κάθε είδους υπόγειο πρόβλημα, αναγκάζοντάς σας να ξανασκεφτείτε πώς ζείτε τη ζωή σας. Πώς επεκτείνετε τους ορίζοντές σας; Ήρθε η ώρα να εγκαταλείψετε έναν παρωχημένο τρόπο σκέψης που δεν εξυπηρετεί την προσωπική σας ανάπτυξη. Θα βοηθούσε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή λίγο μακριά από την πόλη σας για να αποσαφηνίσει τις μεταβαλλόμενες ιδέες σας. Ανοίξτε την αγκαλιά σας σε αυτό το νέο κεφάλαιο ζωής και προσπαθήστε να αποδεχτείτε το άγνωστο με ενθουσιασμό και όχι με φόβο. Ήρθε η ώρα να μάθετε κάτι νέο για τη ζωή.

Οι Ιχθείς ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Ανταμοιβή για τους κόπους σας

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Δράση και αποφασιστικότητα

Μάρτιος ⭐⭐

Πτώση ηθικού

Απρίλιος ⭐⭐

Χαμηλή διάθεση για δουλειά

Μάιος ⭐⭐⭐

Το πάθος κυριαρχεί

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Το ηθικό ανυψώνεται

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Πάρτε μια ανάσα

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Διασκεδάστε

Σεπτέμβριος ⭐⭐

Επεισοδιακή επιστροφή

Οκτώβριος ⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Επικοινωνία και διασκέδαση

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα κυλούν όμορφα

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
20/4/2021