Ιχθύς Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 52

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς:

Εάν έχετε μια διαισθητική ώθηση για να μιλήσετε σε κάποιον/α, κάντε το, τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν, σίγουρα έχετε ένα καρμικό μάθημα να μάθετε. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας κάθε γνωριμία που κάνετε θα είναι καταλυτική για τη ζωή σας, έτσι δώστε σημασία στα κρυμμένα μηνύματα του σύμπαντος. Η Αφροδίτη σας χαρίζει ένα εισιτήριο σε μια πιο φωτεινή και ζωντανή ερωτική ζωή. Επισφραγίστε τη συμφωνία για το νέο έτος. Καθώς προσπαθείτε να δείτε την πνευματική πτυχή της ζωής, είστε εξίσου φιλόδοξοι, χάρη στον Άρη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Τα πράγματα μπορεί να επιταχυνθούν τόσο γρήγορα ώστε να βρεθείτε να έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο υπέροχα εγχειρήματα. Δεν έχετε την πολυτέλεια της περισυλλογής ή τουλάχιστον όχι για μεγάλο διάστημα.

Για να έρθετε σε επαφή με τις εσώτερες σκέψεις σας και τον ανώτερο εαυτό σας, είναι σημαντικό να αποκοπείτε από το παρελθόν. Με τη Σεληνιακή έκλειψη να ταρακουνά τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας καταλήγετε να σκέφτεστε εκείνη τη δραματική σχέση ή το διαζύγιο ή ακόμα και εκείνο το πρόσωπο με το οποίο μόλις είχατε ανταλλάξει μερικά λόγια και δεν οδήγησε πουθενά. Ενώ το ευαίσθητο και πνευματικό ζώδιό σας έχει έναν διαισθητικό τρόπο αντίληψης των πραγμάτων, είναι μια καλή περίοδος να είστε πιο παρατηρητικοί με τις γνωριμίες που κάνετε έτσι ώστε να μην σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο. Εάν ο αγαπημένος σας σας έχει αποστραγγίσει συναισθηματικά ή απλώς δεν εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος, μην αισθάνεστε άσχημα αν ζητήσετε προσωπικό χώρο και χρόνο. Ο χρόνος είναι χρήμα τελικά.

Υπάρχει ένας καλός λόγος για να αγαπήσετε τον εαυτό σας. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί το συμπονετικό και πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και ανοίγει μια νέα σελίδα στην πνευματική σας ανάταση. Εάν είστε τύπος που βιώνετε σχέσεις νοσηρής εξάρτησης, τα αστέρια σας δίνουν ένα πράσινο φως για να δημιουργήσετε υγιή όρια. Ναι, έχετε την ανάγκη να είστε ενσυναισθητικοί, συμπονετικοί και μητρικοί. Αλλά υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή μεταξύ της ανησυχίας και της κατάθλιψης και ακόμα χειρότερα, θα μπορούσατε να καταλήξετε να αισθάνεστε μόνοι επειδή δώσατε τόσα πολλά και πήρατε τόσα λίγα. Ίσως και να θελήσετε να απολαύσετε την ηρεμία σας τώρα ξεκλέβοντας κάποιες ώρες κοντά στην ακτή.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms