Ιχθύς Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαϊου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 52

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ιχθείς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τους Ιχθείς

Οικογενειακές προστριβές διαταράσσουν την αρμονία στο σπίτι σας, ειδικά εάν προσπαθήσετε να «διορθώσετε» ή «να διασώσετε» ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ένα συγγενή. Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και σας ζητά να περιορίσετε τη συμπόνοια σας και να είστε απαιτητικοί στο που χαρίζεται την φιλανθρωπία σας. Δώστε σε αυτούς που πραγματικά χρειάζονται βοήθεια, όχι στους άπληστους. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια της ανάδρομης Αφροδίτης και της νέας Σελήνης επίσης στον τέταρτο οίκο σας για να δημιουργήσετε ειρήνη και αρμονία στην κατοικία σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να δείξετε την πόρτα της εξόδου σε ένα άτομο που αποδιοργανώνει την ηρεμία σας.

Η ενέργεια και η δύναμή σας επανέρχονται χάρη στον Άρη στους Ιχθύς και στον πρώτο οίκο σας, του εαυτού σας και της προσωπικής σας ταυτότητας. Με όλη αυτή την έξτρα δυναμική ενέργεια μέσα σας, θα μπορούσατε να καταφέρετε πολλά. Τολμάτε να εκφράσετε τα κρυμμένα ταλέντα σας και τα ανείπωτα συναισθήματά σας, λαχταράτε να βγείτε από την ομίχλη στο φως. Ασχολείστε με ποικίλες δραστηριότητες που ενεργοποιούν την τεστοστερόνη σας, αγωνίζεστε με δύναμη και πίστη στον εαυτό σας για τους στόχους σας. Γνωρίζετε ότι χωρίς αγώνα και πόνο, δεν θα έχετε κανένα κέρδος, αλλά φροντίστε να μην πληγώσετε τον εαυτό σας και τους άλλους από την υπερβολική βιασύνη σας. Υπό αυτή την επιρροή, είστε επιρρεπείς σε ατυχήματα.

Να είστε τολμηροί και όχι δειλοί. Τι κι αν ο χειρότερος φόβος σας γίνει πραγματικότητα; Η πανσέληνος φωτίζει τον φιλοσοφικό και επεκτατικό ένατο οίκο σας και σας επισημαίνει: Για να κερδίσετε στη ζωή και να αποκομίσετε μεταμορφωτικές εμπειρίες, θα πρέπει να ρισκάρετε και όχι να θέλετε να ελέγχετε τα πάντα. Δεν πρέπει να σκέφτεστε απαισιόδοξα, αλλά αξίζει να αντιληφθείτε ότι σε αυτό το τρελό πράγμα που ονομάζεται ζωή, ο άνθρωπος για να πετύχει θα πρέπει να είναι εξίσου ταπεινός και ενθουσιώδης, όσο παίρνει. Έχετε κι εσείς αυτές τις αρετές, την εσωτερική δύναμη και την πίστη στον εαυτό σας.

Οι Ιχθείς ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Ανταμοιβή για τους κόπους σας

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Δράση και αποφασιστικότητα

Μάρτιος ⭐⭐

Πτώση ηθικού

Απρίλιος ⭐⭐

Χαμηλή διάθεση για δουλειά

Μάιος ⭐⭐⭐

Το πάθος κυριαρχεί

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Το ηθικό ανυψώνεται

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Πάρτε μια ανάσα

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Διασκεδάστε

Σεπτέμβριος ⭐⭐

Επεισοδιακή επιστροφή

Οκτώβριος ⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Επικοινωνία και διασκέδαση

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα κυλούν όμορφα

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms