Ιχθύς Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 52

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς:

Η δημοτικότητά σας πετά στα ύψη χάρη στην Αφροδίτη η οποία ως τις 20 του μήνα θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σας, τον τομέα της κοινωνικής δικτύωσης. Οι άνθρωποι συρρέουν γύρω σας και επιδιώκουν να σας γνωρίσουν, κάνετε χώρο στο πρόγραμμά σας για τους φίλους σας. Εντυπωσιάζετε άτομα με καλή κοινωνική θέση και εστιάζετε την προσοχή σας στα κοινωνικά δίκτυα και σε ένα ευρύ κοινό. Μετά τις 20 του μήνα, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας και σας καλεί να απομακρύνετε το ζοφερό παρελθόν της ερωτικής σας ζωής. Δεν θα θέλατε τίποτα να σας κρατά πίσω την επόμενη χρονιά, επιδιώκετε να είστε απελευθερωμένοι συναισθηματικά και ανοιχτοί σε μια νέα αγάπη!

Ο χώρος σας αντικατοπτρίζει τα ενδιαφέροντά σας και τις ανάγκες σας; Η πανσέληνος φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και θα μπορούσε να προκαλέσει την αναδιάταξη του σπιτιού σας. Ίσως κάνετε εκκαθάριση των άχρηστων αντικειμένων από τα ντουλάπια και τα συρτάρια σας. Λιγότερα πράγματα ισοδυναμούν με περισσότερη εσωτερική γαλήνη. Τώρα έχετε μια πιο φιλική και επικοινωνιακή διάθεση προς την οικογένειά σας και τους οικείους φίλους σας. Ίσως αισθάνεστε να εκδηλώσετε την ευγνωμοσύνη σας αυτές τις ημέρες των γιορτών. Είναι καλύτερα τώρα από ποτέ. Μπορεί ακόμα να φιλοξενήσετε κάποια άτομα στο σπίτι σας ή να συγκεντρώσετε όλα μαζί τα μέλη της οικογένειάς σας.

Η Ηλιακή έκλειψη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομάδων, σας βοηθά να συγκεντρώσετε την ομάδα σας και να καθαρίσετε τον αέρα από τους ανάξιους και τους ανεύθυνους, προετοιμάζοντας όλους για μια νέα αρχή. Το φεγγάρι σας καλεί επίσης να αξιολογήσετε τον κοινωνικό κύκλο σας. Ποιοί είναι οι αληθινοί σύμμαχοί σας; Αυτοί που πάντα θα στέκονται δίπλα σας στα καλά και τα αρνητικά. Αν οι άλλοι σας κρίνουν από την παρέα που έχετε, αυτά τα άτομα σας κάνουν καλό ή κακό; Αν επηρεάζεστε αρνητικά από κάποια άτομα, καιρός να τα αντικαταστήσετε. Ένας κακός φίλος μπορεί να καταστρέψει ολόκληρη τη ζωή σας με τις λάθος συμβουλές του αλλά και να μολύνει τη φήμη σας.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-12-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms