Ιχθύς Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 52

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ιχθείς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τους Ιχθείς

Είστε μαγνήτης για τους γύρω σας, η λάμψη και η γοητεία σας προσελκύουν αναρίθμητους θαυμαστές χάρη στην Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Γιατί λοιπόν να μην εκμεταλλευτείτε αυτό το πολύτιμο δώρο της θεάς της αγάπης; Η γενναιοδωρία σας και η φιλικότητά σας κάνουν θαύματα, είστε τόσο παθιασμένοι και ερωτικοί που αποκλείεται να μείνετε μόνοι! Ξεκινήστε να φλερτάρετε, στείλτε αυτό το καυτό ερωτικό μήνυμα στον αγαπημένο σας. Αν είστε καιρό μόνοι, θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α ενώ είστε έξω για διασκέδαση ή σε μια κοινωνική εκδήλωση. Αφεθείτε στο ερωτικό παιχνίδι και τολμήστε να ξεκινήσετε εσείς το ερωτικό κυνήγι!

Υπάρχει καλύτερο ταξίδι από το να χαλαρώσετε σε ένα παραθαλάσσιο καταφύγιο και να σκεφτείτε το μέλλον σας; Η πανσέληνος φωτίζει τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας κι εσείς είστε περισσότερο από ποτέ έτοιμοι να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να κοιτάξετε το μέλλον. Γίνεστε περισσότερο φιλάνθρωποι καθώς τώρα εντείνονται οι ευαισθησίες σας, ίσως να διαπιστώσετε ότι η βοήθεια των άλλων είναι και η σωτηρία της ψυχής σας. Αντίστροφα, ίσως εσείς βρείτε συμπόνια από τους συνανθρώπους σας. Το φεγγάρι θα σας ανεβάσει ψηλότερα πνευματικά, νιώθετε ότι είστε σε … άλλη διάσταση. Ένα άτομο θα μπορούσε επίσης να μπει στη ζωή σας για να την αλλάξει ριζικά. Το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε; Περιμένετε τα θαύματα … έρχονται!

Δημιουργήστε νέες, πιο υγιείς συνήθειες. Εάν είχατε κάνει διατροφικές ατασθαλίες ή είχατε παραμελήσει καιρό τώρα το γυμναστήριο, μην ανησυχείτε. Η νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της καθημερινότητας, σας δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσετε πιο υγιεινές συνήθειες. Θα είστε ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσετε μια νέα ρουτίνα, ακόμα κι αν είναι κάτι τόσο απλό. Η ζωή είναι απλή, ξεκινήστε με κάτι μικρό και στη συνέχεια αφήστε το να εξελιχθεί, αντί να ασχολείστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να αποτύχετε. Μπορεί να σας ζητηθεί να κάνετε κάποια πρακτική εθελοντική δουλειά. Το να βοηθήσετε τους άλλους είναι στην πραγματικότητα όλη σας η ψυχή για σας. Ίσως ήρθε η ώρα να συγκεντρώσετε τους φίλους σας για κάτι καλό.

Οι Ιχθείς ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Ανταμοιβή για τους κόπους σας

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Δράση και αποφασιστικότητα

Μάρτιος ⭐⭐

Πτώση ηθικού

Απρίλιος ⭐⭐

Χαμηλή διάθεση για δουλειά

Μάιος ⭐⭐⭐

Το πάθος κυριαρχεί

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Το ηθικό ανυψώνεται

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Πάρτε μια ανάσα

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Διασκεδάστε

Σεπτέμβριος ⭐⭐

Επεισοδιακή επιστροφή

Οκτώβριος ⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Επικοινωνία και διασκέδαση

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα κυλούν όμορφα

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-08-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms