Quantcast

Ιχθύς Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 55

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ιχθείς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τους Ιχθείς

Βάλτε επιτέλους τάξη και σύστημα στη ζωή σας και μην ονειροβατείτε! Η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται στον Λέοντα πυροδοτώντας τον έκτο οίκο σας, της υγείας και της εργασίας, δίνοντάς σας τα κίνητρα για οργάνωση της καθημερινότητάς σας και φέρνοντας χρήσιμους ανθρώπους στη ζωή σας. Τώρα εντυπωσιάζετε τους ανωτέρους σας με την διεκπεραίωση των διοικητικών καθηκόντων σας και την αποτελεσματικότητα στην εργασία σας. Αυτή είναι μια περίοδος ιδανική για ιεράρχηση προτεραιοτήτων, αποσυμφόρηση και τελειοποίηση σχεδίων. Μπορεί να αποφασίσετε να αναθέσετε ορισμένα από τα καθήκοντά σας, ίσως να προσλάβετε (ή να αντικαταστήσετε) έναν βοηθό, έναν ασκούμενο ή έναν πάροχο υπηρεσιών που κάνει την προσωπική σας ζωή να λειτουργεί πιο ομαλά. Μπορεί επίσης να κάνετε μια διατροφική αποτοξίνωση ή να συμμετάσχετε σε ένα πρόγραμμα άσκησης, καθώς αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επαναφέρετε τη ζωτικότητά σας.

Ο ρυθμός σας επιβραδύνεται σημαντικά καθώς η νέα Σελήνη στους Διδύμους ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Η ενέργειά σας στρέφεται προς την οικογενειακή σας ζωή και το σπίτι σας: Την ανανέωση της διακόσμησης, το μαγείρεμα, το καθάρισμα, την φροντίδα των παιδιών (ακόμα κι αν δεν είναι δικά σας, η μητρική σας φροντίδα τονίζεται τώρα). Προσκαλέστε τους συγγενείς σας και τους οικείους φίλους για μια καλοκαιρινή νοσταλγική νύχτα, συζητώντας, τρώγοντας και πίνοντας μαζί. Αυτό είναι τόσο καλό για τις προσωπικές σχέσεις σας, πίνοντας σανγκρία στην αυλή σας και αναπολώντας παρελθούσες στιγμές και εμπειρίες από εκείνη την … τρελή και ανέμελη εποχή που τρέχατε και παίζατε σαν μικρά παιδιά.

Είστε για μεγάλα πρωταθλήματα! Η πανσέληνος φωτίζει το δέκατο οίκο σας, της καριέρας, φέρνοντάς σας επευφημίες, δόξα και δημόσια αναγνώριση. Το φεγγάρι αναδεικνύει την τύχη που έρχεται με τη δημόσια ζωή και τονίζει τα μεγάλα οράματά σας. Σηματοδοτεί μια τολμηρή καμπή στην καριέρα σας και τις μεγάλες φιλοδοξίες σας φέρνοντας επιτυχία χάρη στις επίπονες προσπάθειές σας. Αυτή η πανσέληνος είναι το αποκορύφωμα των γεγονότων που ξεκίνησαν έξι μήνες πριν. Είχατε θέσει νέους στόχους σχετικά με τη δουλειά σας, την ηγεσία ή την εξουσία σας; Αυτά θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν τώρα. Αυτή είναι η στιγμή σας για να προχωρήσετε μπροστά αλλά κινούμενοι αργά και στρατηγικά. Από την άλλη πλευρά, το αφεντικό σας ή ένα πρόσωπο εξουσίας μπορεί να εγκαταλείψει την εταιρεία ή να μετακομίσει σε νέο τμήμα. Μήπως είναι η σειρά σας να καταλάβετε αυτό το πρόσφατα κενό γραφείο;

Οι Ιχθείς ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Ανταμοιβή για τους κόπους σας

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Δράση και αποφασιστικότητα

Μάρτιος ⭐⭐

Πτώση ηθικού

Απρίλιος ⭐⭐

Χαμηλή διάθεση για δουλειά

Μάιος ⭐⭐⭐

Το πάθος κυριαρχεί

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Το ηθικό ανυψώνεται

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Πάρτε μια ανάσα

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Διασκεδάστε

Σεπτέμβριος ⭐⭐

Επεισοδιακή επιστροφή

Οκτώβριος ⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Επικοινωνία και διασκέδαση

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα κυλούν όμορφα

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-06-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Έκπτωση φωνής