Ιχθύς Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 52

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς:

Μη ξοδεύετε παρορμητικά τα χρήματά σας, αποταμιεύστε για τις δύσκολες ημέρες. Η Αφροδίτη κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και της ασφάλειας, και αναζητάτε τρόπους για να νιώσετε συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια, να οικοδομήσετε σταθερές σχέσεις και μια ασφαλή δημοσιονομική βάση για το μέλλον σας. Αν έχετε δανειστεί ή δανείσατε χρήματα, τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν δύσκολα καθώς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος ομοίως στο δεύτερο οίκο σας. Η διαφορά αυτή πρέπει να αντιμετωπιστεί, αλλά το κλίμα καθιστά τις συζητήσεις επικίνδυνες. Να είστε σαφείς σε ό, τι θέλετε να πείτε ή κάντε ένα διακανονισμό, αν το χρέος είναι μεγάλο.

Ο Άρης κινείται στον ομαδικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας και εσείς ασχολείστε με ομαδικές δραστηριότητες, ενδέχεται ακόμα και να γίνετε ο ηγέτης μιας ομάδας ή εργαστείτε ομαδικά για την διεκπεραίωση ενός έργου. Ίσως απλά συσπειρώσετε τους φίλους σας για βόλτες στον καθαρό αέρα ή ασχοληθείτε με ένα φιλανθρωπικό έργο μαζί. Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σας επισημαίνει: Μη βάζετε στην άκρη τις προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες σας, αυτό θα μπορούσε να σημάνει πρόβλημα αργότερα. Όχι, δεν πρέπει να ανησυχείτε για την απογοήτευση και τον πόνο του καθενός τώρα, μπορεί να είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε, αλλά τι γίνεται με τον εαυτό σας; Κάντε ό, τι χρειάζεται για να βεβαιωθείτε ότι είστε ευτυχισμένοι και αν σας αποδέχονται οι άλλοι γι’ αυτό που είστε.

Η ζωή είναι για δύο. Η πρώτη πανσέληνος του μήνα φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και ίσως αποφασίσετε να κάνετε τη σχέση σας επίσημη ή εσείς και ένας συνάδελφος, του οποίου οι ικανότητες συμπληρώνουν τις δικές σας, αποφασίσετε να ενώσετε τις δυνάμεις σας. Ή ίσως η συμφωνία σας με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη αλλάξει με έναν τρόπο που σας δημιουργεί αμφιβολίες και σύγχυση. Η δεύτερη πανσέληνος του μήνα φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και περιουσιακών στοιχείων, και προσπαθείτε να αποπερατώσετε ζητήματα ακινήτων, ίσως ακόμα ενδέχεται να κλείσετε μια συμφωνία ακινήτων (είτε αγοράζοντας είτε πωλώντας ακίνητο).

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι