Ιχθύς Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 52

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς:

Ρομαντισμό και έντονες ευαισθησίες σας προσφέρει η Αφροδίτη η οποία κινείται στο ζώδιό σας και σας κάνει πιο συμπαθητικούς και συμπονετικούς. Έτσι χρησιμοποιήστε αυτή τη θετική συμπαντική ενέργεια για να πλησιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας και να εκδηλώσετε τη λατρεία σας στον αγαπημένο σας. Τα ένστικτα της υπερβολικής φροντίδας τρέχουν με υπερβολική ταχύτητα χάρη στον Άρη στον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας, και θα μπορούσαν να γίνουν αιτία κάποιας έντασης με ένα προσφιλές σας πρόσωπο. Διοχετεύστε όλη αυτή την έντονη ενέργειά σας σε πιο θετικές δραστηριότητες, όπως να βγείτε έξω, ειδικά κοντά σε νερό, ή να ασχοληθείτε με κάποια άλλη υπαίθρια δραστηριότητα. Το δώρο σας; Μέχρι τη στιγμή που θα πάτε σπίτι, οι άνθρωποι θα είναι πολύ κουρασμένοι για να σας ανταγωνιστούν.

Ασφάλεια, σταθερότητα και ορθολογισμός. Καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί το δεύτερο οίκο σας, της ασφάλειας και των χρημάτων, αισθάνεστε τώρα περισσότερο ρεαλιστές, επανεκτιμώντας τις οικονομικές προτεραιότητές σας και εστιάζοντας στο πως θα βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Στρέψτε την προσοχή σας στα βασικά αγαθά: πληρώστε τους λογαριασμούς σας, βάλτε κάποια χρήματα για αποταμίευση, αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να απολαύσετε μια πολυτελή αγορά αργότερα (όπως αυτό το πορτοφόλι των 300 ευρώ το οποίο έχετε στο μυαλό σας). Η ισορροπία του προϋπολογισμού σας είναι σημαντική όπως και το να έχετε μια ξεκάθαρη και προσγειωμένη αίσθηση στο πως να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

Εξετάστε τον τρόπο με τον οποίο κατανέμονται οι οικονομικοί πόροι ανάμεσα σε εσάς και ενός στενού συνεργάτη ή ενός σημαντικού άλλου προσώπου, είναι η προτροπή της πανσελήνου στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων. Υπάρχει ισότιμη κατανομή της εργασίας, του χρόνου και των οικονομικών πόρων που επενδύονται ή είναι κάτι εκτός ισορροπίας; Εάν αισθάνεστε ότι υπάρχει μια ανισορροπία, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για μια επιδιόρθωση των πραγμάτων. Τα πράγματα δεν πρέπει να είναι κατ’ ανάγκη μοιρασμένα 50-50, αλλά πρέπει να αισθάνεστε ότι η συνεισφορά σας αποτιμάται σωστά από το συνεργάτη σας (και αντίστροφα).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι