Quantcast

Ιχθύς Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 52

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ιχθείς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τους Ιχθείς

Προτού χαθείτε στην ονειροπόληση, το σύμπαν σας καλεί να επιστρέψετε στη Γη, καθώς η Αφροδίτη μέχρι τις 22 του μήνα θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της υγείας. Βάλτε τη λογική σας και το αναλυτικό μυαλό σας για να αποπερατώσετε ένα επαγγελματικό έργο και να βάλετε σε τάξη τις καθημερινές υποχρεώσεις σας. Θα μπορούσατε να εμπνευστείτε να ασχοληθείτε με τη γυμναστική, καθώς τώρα έχει μεγάλη σημασία για σας η ευεξία σας. Μετά τις 22 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, πράγμα το οποίο σας κάνει να σκέφτεστε να κάνετε επίσημη μια σχέση ή συνεργασία σας. Πριν κάνετε το επόμενο βήμα σκεφτείτε αναλυτικά τι σας έχει προσφέρει ως τώρα αυτή η σχέση και μετά αποφασίστε.

Ο έρωτας κάνει την καρδιά σας να τραγουδά. Αν έχει καιρό να σκιρτήσει η καρδιά σας για κάποιον/α, η νέα Σελήνη στον ερωτικό και παθιασμένο πέμπτο οίκο σας σας υπόσχεται έντονα ρομαντικές και αισθησιακές στιγμές. Εάν είστε ακόμα μόνοι, χρησιμοποιείστε την ενέργεια αυτής της νέας Σελήνης για να αποσαφηνίσετε το τι θέλετε πραγματικά από ένα σύντροφο. Απλά μην ελπίζετε ότι κάποιος/α θα εμφανιστεί στο κατώφλι σας και θα σας παρακαλέσει, πρέπει να πάρετε κι εσείς την πρωτοβουλία. Αν είστε σε σχέση, το φεγγάρι προοιωνίζει μια νέα αρχή στη σχέση σας καθώς τώρα έρχεστε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας, χαρίζετε την καρδιά σας, αναζωπυρώνεται η σπίθα του έρωτά σας. Ο πέμπτος οίκος κυβερνά επίσης τη γονιμότητα, έτσι το φεγγάρι θα μπορούσε να σας στείλει το δώρο της εγκυμοσύνης.

Η πανσέληνος φωτίζει τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και σας ζητά να θέσετε ένα απλοποιημένο πρόγραμμα για μια υγιή συναισθηματικά ζωή. Απλώς ξεκινήστε κόβοντας συνειδητά πράγματα που σας σέρνουν προς τα κάτω, άτομα που δεν φωτίζουν το πνεύμα και την ψυχή σας. Θέλετε πραγματικά να είστε σε αυτό το κλαμπ των ανθρώπων; Υπάρχουν αρκετά άτομα που απορροφούν ώρες από τον προσωπικό χρόνο σας, αποστραγγίζοντας την ενέργειά σας και πετώντας σας σαν σκουπίδι όταν δεν σας χρειάζονται πια. Δεν θα προτιμούσατε να είστε με πρόσωπα που αναπτερώνουν το ηθικό σας; Είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσετε να φροντίζετε τον εαυτό σας, να απομακρυνθείτε από έναν κακό εθισμό ή έναν κακό φίλο σας.

Οι Ιχθείς ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Ανταμοιβή για τους κόπους σας

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Δράση και αποφασιστικότητα

Μάρτιος ⭐⭐

Πτώση ηθικού

Απρίλιος ⭐⭐

Χαμηλή διάθεση για δουλειά

Μάιος ⭐⭐⭐

Το πάθος κυριαρχεί

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Το ηθικό ανυψώνεται

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Πάρτε μια ανάσα

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Διασκεδάστε

Σεπτέμβριος ⭐⭐

Επεισοδιακή επιστροφή

Οκτώβριος ⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Επικοινωνία και διασκέδαση

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα κυλούν όμορφα

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Youtube