Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο Ιχθύς - 01/06 - 30/06

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 50

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς:

Τολμήστε να πείτε ό, τι κρύβετε στο μυαλό και την καρδιά σας. Η Αφροδίτη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, σας βοηθά να πείτε ελεύθερα τη γνώμη σας και να προβάλετε τις λαμπρές ιδέες σας. Αυτές οι ιδέες θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε μια κερδοφόρα οικονομική συμφωνία ή ακόμα και στο να γράψετε τα απομνημονεύματά σας. Μην παίρνετε την ερωτική σας ζωή τόσο στα σοβαρά, είναι το αίτημα του Άρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Πρώτο και σημαντικό βήμα: χαλαρώστε, μην πιέζετε το μυαλό σας και σταματήστε τις εμμονές! Η ζωή δεν σταματά αν δεν έχετε την αγάπη που θέλετε στο πλάι σας. Απολαύστε τις περιπέτειες, την έντονη κοινωνική ζωή και δραστηριότητες που σας προσφέρει ο κόκκινος πλανήτης και κυρίως μάθετε από τα λάθη του παρελθόντος.

Κινείστε μπρος ολοταχώς με τους επαγγελματικούς στόχους σας, θα μπορούσατε να φτάσετε στο πιο ψηλό σημείο και να ατενίζετε γεμάτοι περηφάνια και αυτοπεποίθηση την αποκορύφωση ενός δημιουργού έργου. Η πανσέληνος φωτίζει το φιλόδοξο  δέκατο οίκο σας και φέρνει μια αναγέννηση στην καριέρα σας, ίσως ακόμα δείτε το όνομά σας γραμμένο με χρυσά γράμματα. Ετοιμαστείτε να αναλάβετε μια νέα ηγετική θέση, να αναγνωριστείτε ως εμπειρογνώμονας στον τομέα σας ή να βρείτε μια καλοπληρωμένη δουλειά. Η σκληρή δουλειά σας επιτέλους ανταμείβεται καθώς όλοι αναγνωρίζουν την εξειδικευμένη γνώση που κατέχετε.

Απολαύστε αυτήν τη ρομαντική και συναισθηματική ατμόσφαιρα γύρω σας, γιορτάστε το πάθος και την αγάπη. Η νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας καλεί να κάνετε μια τολμηρή κίνηση στην αγάπη ή γύρω από ένα δημιουργικό έργο. Εκφραστείτε ανοιχτά και θαρραλέα. Οπότε, αν κάποιος/α είναι καιρό τώρα στην καρδιά σας, τολμήστε να τον /την πλησιάσετε. Το σίγουρο είναι ότι όχι μόνο θα πάρετε θετικές επιβεβαιώσεις που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας, αλλά θα περάσετε πραγματικά πολύ χαρούμενες στιγμές. Είστε σε σχέση; Περιορίζετε το χρόνο με φίλους που σας αποστραγγίζουν και αφοσιώνεστε πνεύμα και ψυχή στον αγαπημένο σας. Αν νιώθατε αδικημένοι ή ήσασταν συνεχώς σε άμυνα, βαθιές συζητήσεις είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσουν στην αγάπη. Σε ποιους τομείς θα έχεις εύνοια αυτόν το μήνα; Θα βρεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν; Μάθε τώρα μιλώντας με την Σμάρω Σωτηράκη! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι