Quantcast

Ιχθύς Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 55

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ιχθείς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τους Ιχθείς

Μην φοβάστε να ρισκάρετε στην εργασία σας. Η Αφροδίτη κινείται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, κι εσείς περνάτε διασκεδαστικά στην εργασία σας, έχετε την αισιοδοξία ότι θα κερδίσετε. Είστε αποτελεσματικοί και παραγωγικοί, ήρθε η ώρα να λάβετε μεγάλη ανταμοιβή. Επωφεληθείτε από την έμπνευση και την φαντασία που έχετε και κάντε πράξη αυτές τις υπέροχες ιδέες σας. Με ένα σαφές σχέδιο, υπομονή και επιμονή, μπορείτε να έχετε τα πρωτεία! Με τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή ως τις 18 Οκτωβρίου στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, βιάζεστε να γίνετε «ένα» με τον αγαπημένο σας, αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι λίγο περίπλοκα. Ωστόσο, μην αποθαρρύνεστε, το σύμπαν αποκαλύπτει τα δικά σας εμπόδια γύρω από την ασφάλεια και την οικειότητα.

Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί το μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας και σας ωθεί να διερευνήσετε σε βάθος τον εαυτό σας, να ανακαλύψετε τα τρωτά σας σημεία. Ίσως νιώσετε μια εσωτερική ένταση, αλλά είναι ένας υπέροχος μήνας για να θέσετε θετικούς στόχους για μια εσωτερική αλλαγή, να αγκαλιάσετε τον εαυτό σας και να αποδεχτείτε τη σκιώδη πλευρά σας. Αν στο παρελθόν είχατε μια στοχαστική, απογοητευτική αντιμετώπιση των σκιών της ύπαρξής σας, τώρα αλλάζετε δρόμο και κάνετε μια τολμηρή κίνηση προς την κατεύθυνση της απόλυτης ευεξίας και ηρεμίας. Ίσως ξεκινήσετε μια ψυχολογική θεραπεία ή ασχοληθείτε με τη μεταφυσική. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο απόλυτης ψυχικής αναγέννησης και ευημερίας.

Πώς θα έχετε περισσότερα χρήματα; Η πανσέληνος φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και σας δίνει τα κίνητρα για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Δεν σας πειράζει να δουλέψετε περισσότερες ώρες για να ολοκληρώσετε τη δουλειά. Στην πραγματικότητα, έχετε μια πρόσθετη δύναμη και ενέργεια, οπότε αν μπορείτε να τροποποιήσετε τον προϋπολογισμό σας και να κερδίσετε ένα πρόσθετο εισόδημα, αυτό δεν θα σας κουράσει. Στην εργασία σας, το φεγγάρι αναδεικνύει την ανταγωνιστική πλευρά σας. Αποφύγετε τις προστριβές με τους συναδέλφους σας και προσπαθήστε να μην τους ανταγωνίζεστε, αντίθετα εργαστείτε σκληρά για να εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα.

Οι Ιχθείς ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Ανταμοιβή για τους κόπους σας

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Δράση και αποφασιστικότητα

Μάρτιος ⭐⭐

Πτώση ηθικού

Απρίλιος ⭐⭐

Χαμηλή διάθεση για δουλειά

Μάιος ⭐⭐⭐

Το πάθος κυριαρχεί

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Το ηθικό ανυψώνεται

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Πάρτε μια ανάσα

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Διασκεδάστε

Σεπτέμβριος ⭐⭐

Επεισοδιακή επιστροφή

Οκτώβριος ⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Επικοινωνία και διασκέδαση

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα κυλούν όμορφα

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms