Ιχθύς Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 55

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ιχθείς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τους Ιχθείς

Ώρα να σταματήσετε να ονειρεύεστε και να βγείτε έξω για να δείτε τι έχει να σας προσφέρει ο ευρύτερος κόσμος. Η Αφροδίτη στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών και της επέκτασης, σας σμίγει με ανθρώπους που έχουν διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σας, ζείτε για την περιπέτεια και τα ταξίδια. Ταξιδεύοντας μπορεί να ανοίξει το μυαλό σας, διευρύνετε τους ορίζοντές σας από τις εμπειρίες  ανθρώπων από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Με τον Ερμή ανάδρομο στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας θα χρειαστεί να επαναξιολογήσετε ποιος αξίζει αυτόν τον τίτλο του αληθινού φίλου ή μια θέση στον στενό σας κοινωνικό κύκλο. Χρησιμοποιείστε καλύτερα την ενέργεια του πλανήτη για προβληματισμό και ενδοσκόπηση. Στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να επανασυνδεθείτε με χαμένους φίλους και γνωστούς.

Αντί να ονειρεύεστε, στρέψτε το βλέμμα σας στα μεγάλα οράματα και θέστε νέους στόχους για μια μεγάλη νίκη. Μια σημαντική στιγμή καταφθάνει στην καριέρα σας καθώς η νέα Σελήνη συναντά τον Άρη στον επεκτατικό Τοξότη και στο δέκατο οίκο σας, των φιλοδοξιών και της επιτυχίας. Εντοπίστε το στόχο σας και μετά δώστε του σχήμα και μορφή. Αναμείνατε έντονη δράση στην επαγγελματική σας ζωή και δεδομένου ότι ο Τοξότης κυβερνά τα ταξίδια, μπορεί να χρειαστεί να μπείτε ξαφνικά σε ένα αεροπλάνο ή να αρχίσετε να εργάζεστε με έναν πελάτη από μεγάλη απόσταση. Απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από κανέναν ή δεν είστε άσκοπα επιθετικοί. Μπορεί επίσης να βιαστείτε να τηρήσετε μια τρελή προθεσμία ή να αισθάνεστε ότι έχετε φτάσει στα όριά σας σχετικά με το τι μπορείτε να αντέξετε. Μπορεί επίσης να αναγνωριστείτε δημοσίως ως εμπειρογνώμονας στον τομέα σας. Λαμβάνετε ευρεία αποδοχή!

Γιορτάστε την αγάπη, εκδηλώστε τα συναισθήματά σας με θάρρος και  αυτοπεποίθηση. Η πανσέληνος φωτίζει τον πέμπτο οίκο σας, της αγάπης, του πάθους και της δημιουργικότητας, εντείνοντας την επιθυμία σας για τρυφερότητα και πάθος, ρομαντισμό και συναίσθημα. Αν είχατε στο μυαλό σας κάποιον/α, δεν θα πάρει και πολύ χρόνο για να δείτε τα πράγματα να αλλάζουν ξαφνικά. Το καλό με εσάς είναι ότι είστε ειδικοί στην ερμηνεία της γλώσσας του σώματος των άλλων, ξέρετε αν κάποιος/α μιλάει στην καρδιά σας ή σας υπόσχεται τον ουρανό … χωρίς τα άστρα. Ήρθε η ώρα να δώσετε τα χέρια με τον αγαπημένο σας, αν δεν μιλούσατε καιρό, να προχωρήσετε σε μια πιο οικεία σχέση με τα κοντινά και πιο αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα παιδιά σας θα παίξουν επίσης σημαντικό ρόλο στα επερχόμενα γεγονότα του μήνα και μια εγκυμοσύνη είναι πιθανή ή μια είδηση για τεκνοποίηση.

Οι Ιχθείς ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Ανταμοιβή για τους κόπους σας

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Δράση και αποφασιστικότητα

Μάρτιος ⭐⭐

Πτώση ηθικού

Απρίλιος ⭐⭐

Χαμηλή διάθεση για δουλειά

Μάιος ⭐⭐⭐

Το πάθος κυριαρχεί

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Το ηθικό ανυψώνεται

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Πάρτε μια ανάσα

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Διασκεδάστε

Σεπτέμβριος ⭐⭐

Επεισοδιακή επιστροφή

Οκτώβριος ⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Επικοινωνία και διασκέδαση

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα κυλούν όμορφα

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-11-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Σμάρω