Quantcast

Ιχθύς Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαϊου 2022

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 55

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ιχθείς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τους Ιχθείς

Το να είστε αυτάρκεις οικονομικά είναι ζωτικής σημασίας αυτόν το μήνα καθώς η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, προδιαθέτει σε ανούσιες σπατάλες, έτσι θα πρέπει να ασκείτε πλήρη έλεγχο κάθε φορά που βάζετε το χέρι σας στην τσέπη. Ο Άρης είναι επίσης εδώ, μετά τις 25 του μήνα, δίνοντάς σας την ώθηση να ενεργοποιηθείτε για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης, αλλά μπορεί επίσης να φέρει άγχος, με τη μορφή απαιτητικών ληξιπρόθεσμων οικονομικών προθεσμιών. Ίσως ξεσπάσει καταιγίδα αρνητικών γεγονότων που θα μπορούσε να σας δημιουργήσει οικονομική ανασφάλεια. Το καλό με εσάς είναι ότι είστε διαισθητικοί και δημιουργικοί μπρος σε οποιοδήποτε απροσδόκητο γεγονός κι έτσι θα μπορούσατε να ανακαλύψετε μια νέα πηγή εισοδήματος.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ασχοληθήκατε με τον εαυτό σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Η νέα Σελήνη στους Διδύμους και στον οικιακό και συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας σας καλεί να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και να τον φροντίσετε, να επικοινωνήσετε με τους οικείους σας, ιδιαίτερα αν έχετε καιρό να ακούσετε νέα τους. Οι γυναίκες και οι συγγενείς θα παίξουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στα επερχόμενα γεγονότα του μήνα. Τα πράγματα θα μπορούσαν να μπερδευτούν με κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα λόγω του ανάδρομου Ερμή, αλλά σας βοηθά να κάνετε εκκαθάριση. Προσοχή στο οικογενειακό δράμα και τα επιπόλαια λόγια σας τα οποία θα μπορούσαν να πληγώσουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως χρειαστεί να καθαρίσετε τον αέρα με τους γονείς σας ή ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας.

Μια έντονα μυστικιστική ενέργεια διακατέχει την ψυχή σας καθώς η Σεληνιακή έκλειψη στον φιλοσοφικό ένατο οίκο σας, σας ωθεί να δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, να εξερευνήσετε τον κόσμο γύρω σας. Ταρακουνά ολόκληρη την ύπαρξή σας, ψάχνετε το νόημα της ζωής. Αναζητήστε παρηγοριά σε μεταφυσικές σπουδές ή άλλου είδους πνευματικές αναζητήσεις. Θα μπορούσατε να γίνετε μέλος μιας φιλοσοφικής ή μεταφυσικής κοινότητας. Η συνάντηση με άλλα άτομα που έχουν παρόμοιες αναζητήσεις γεμίζει την ψυχή σας. Τώρα ψάχνετε τις απαντήσεις σε μεταφυσικές και πνευματικές αλήθειες. Ίσως ανακαλύψετε τις δικές σας μέσω ενός ταξιδιού ή διδάσκοντας ή παρακολουθώντας πνευματικά και φιλοσοφικά βίντεο. Φροντίστε όμως να υιοθετήσετε τις δικές σας πεποιθήσεις. Η αυτονομία ισοδυναμεί με απελευθέρωση.

Οι Ιχθείς ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Ανταμοιβή για τους κόπους σας

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Δράση και αποφασιστικότητα

Μάρτιος ⭐⭐

Πτώση ηθικού

Απρίλιος ⭐⭐

Χαμηλή διάθεση για δουλειά

Μάιος ⭐⭐⭐

Το πάθος κυριαρχεί

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Το ηθικό ανυψώνεται

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Πάρτε μια ανάσα

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Διασκεδάστε

Σεπτέμβριος ⭐⭐

Επεισοδιακή επιστροφή

Οκτώβριος ⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Επικοινωνία και διασκέδαση

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα κυλούν όμορφα

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση