Quantcast

Ιχθύς Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 55

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ιχθείς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τους Ιχθείς

Βάζετε αέρα στα πανιά σας, είστε έτοιμοι για μια νέα αρχή στην αγάπη, την εργασία και πρωτίστως για τη δική σας προσωπική ανάπτυξη καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στους Ιχθύς φωτίζουν τον πρώτο σας οίκο, του εαυτού σας και των νέων εκκινήσεων. Βάλτε ένα στοίχημα με τον εαυτό σας ή πάρτε μια προσωπική πρωτοβουλία τώρα. Τους επόμενους έξι μήνες, θα μπορούσατε να δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα και ανάπτυξη. Το κλειδί της ευτυχίας; Να είστε δυναμικοί και άμεσοι σε αυτό που θέλετε. Τα φώτα της δημοσιότητας, μια νέα αγάπη ή ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα θα μπορούσαν να εμφανιστούν αυτόν το μήνα. Διεκδικήστε αυτό που σας αξίζει, έχετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν και προωθήστε την προσωπική σας αποστολή.

Ενισχύστε τις προσπάθειες για την φροντίδα του εαυτού σας, θα σας χρειαστεί. Ο ενεργητικός Άρης στους Διδύμους και στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειάς σας, σας κάνει να νιώθετε έλλειψη υποστήριξης και τρυφερότητας από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δεδομένου ότι θα μπορούσατε να έχετε περισσότερη ένταση με συγγενείς ή/και μέλη της οικογένειάς σας ή συγκάτοικους, μπορεί να χρειαστεί να εγκαταλείψετε για λίγο το σπίτι σας. Ακολουθεί μια άλλη χρήσιμη συμβουλή: Επιστρατεύστε τη διπλωματία σας αν κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα είναι εριστικά απέναντί σας για να βοηθήσετε στην αποτροπή των προστριβών. Ίσως ακόμα διοχετεύσετε όλη την ενέργειά σας στην αναδιοργάνωση του σπιτιού σας ή φυτέψετε τον κήπο σας προκειμένου να διαλύσετε το άγχος που σιγοβράζει. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ασχοληθείτε και με μια οικιακή επισκευή.

Η πανσέληνος στον Λέοντα φωτίζει τον έκτο οίκο σας, της υγείας, αναδεικνύοντας την αναγκαιότητα για καλή υγεία και φυσική κατάσταση. Ήρθε η ώρα να κάνετε μια ειλικρινή απογραφή των συνηθειών της ζωής σας και όχι απλά μια σωματική καταγραφή. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τρώτε θρεπτικά τρόφιμα, ότι ελέγχετε την υγεία σας με ετήσια τσεκ-απ και ότι κάνετε ό, τι περνάει από το χέρι σας για να έχετε οργάνωση και τάξη στην καθημερινότητά σας (και λέμε ό, τι περνάει από το χέρι σας καθώς είναι δύσκολο για το ζώδιό σας να βάλει τάξη στο χάος). Φυσικά, αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να σας εμπνεύσει να ενισχύσετε τις προσπάθειές σας στην εργασία σας προσλαμβάνοντας νέο υπαλληλικό προσωπικό ή αναθέτοντας καθήκοντα, δοκιμάζοντας ένα νέο πρόγραμμα υγιεινής διατροφής ή πειραματιζόμενοι με μια πρωτοποριακή αποτοξίνωση.

Οι Ιχθείς ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Ανταμοιβή για τους κόπους σας

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Δράση και αποφασιστικότητα

Μάρτιος ⭐⭐

Πτώση ηθικού

Απρίλιος ⭐⭐

Χαμηλή διάθεση για δουλειά

Μάιος ⭐⭐⭐

Το πάθος κυριαρχεί

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Το ηθικό ανυψώνεται

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Πάρτε μια ανάσα

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Διασκεδάστε

Σεπτέμβριος ⭐⭐

Επεισοδιακή επιστροφή

Οκτώβριος ⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Επικοινωνία και διασκέδαση

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα κυλούν όμορφα

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-02-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Έκπτωση φωνής