Ιχθύς Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαϊου 2024

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 55

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ιχθείς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τους Ιχθείς

Θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να εκφράσετε τις απόψεις σας και να μοιραστείτε τις ιδέες σας με τους γύρω σας καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας. Έχετε τώρα περισσότερη ευφράδεια λόγου και πνευματική ευκρίνεια, χρειάζεστε λίγη ποικιλία στη ζωή σας και ανθρώπους γύρω σας για να εμπνευστείτε. Κάτω από αυτόν τον εγκεφαλικό ουρανό, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για γράψιμο, διδασκαλία και μάθηση. Για τους επόμενους έξι μήνες, θα είστε λιγότερο επικεντρωμένοι στο όνειρο και την φαντασία και περισσότερο στην εξερεύνηση νέων γνωριμιών, συνεργασιών και κοινωνικών ευκαιριών, ειδικά τοπικών. Συμμετέχετε στην κοινότητά σας ή διερευνάτε τι έχει να σας προσφέρει η γειτονιά σας. Πάρτε την πρωτοβουλία να λανσάρετε κάτι νέο στα κοινωνικά δίκτυα ή ακόμα ξεκινήστε την αναζήτηση νέων ανθρώπων που ταιριάζουν καλύτερα στην προσωπικότητά σας.

Μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο να ξεφύγετε από την οικονομική πίεση καθώς ο αγχωτικός Άρης στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, δημιουργεί άγχος με τη δουλειά και τα χρήματά σας. Μπορεί να αντιμετωπίσετε ένα απροσδόκητο έξοδο, έναν πιο περιορισμένο προϋπολογισμό ή μια απαιτητική προθεσμία στην εργασία σας που σας αναγκάζει να δουλέψετε υπερωρίες χωρίς να πληρωθείτε. (Ένας καλός λόγος για να κάνετε τους άρρωστους τουλάχιστον μία φορά, αν μπορείτε). Πιθανότατα δεν είστε οι μόνοι που πρέπει να εργαστείτε περισσότερο, αλλά αφήστε τους συναδέλφους σας να σηκώσουν κάποιο βάρος όσο μπορείτε, ακόμα κι αν αισθάνεστε δυσαρεστημένοι που πρέπει να σηκώσουν το βάρος σας! Μπορεί επίσης να συνειδητοποιήσετε ότι τα οικονομικά αποθέματά σας είναι λίγα, οπότε προχωρήστε προσεκτικά με τις δαπάνες σας.

Όσο συναρπαστική κι αν ακούγεται μια επαγγελματική προσφορά, βεβαιωθείτε ότι δεν πληρώνετε το τίμημα της ελευθερίας. Η πανσέληνος φωτίζει τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και σας ωθεί να σταθμίσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μεταξύ ασφάλειας και αυτονομίας. Δεν θέλετε να αναλάβετε μια βαριά ευθύνη στη δουλειά σας που παραβιάζει την ελευθερία σας. Βρείτε έναν τρόπο να ικανοποιήσετε αυτές τις ανάγκες σας, ίσως με το να διαπραγματευτείτε ένα πιο ευέλικτο ωράριο ή δουλεύοντας εξ αποστάσεως κάποιες μέρες. Μην παραλείψετε τις κοινωνικές εξόδους και τα πάρτι για να τελειώσετε την εργασία σας. Βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στο να είστε αλυσοδεμένοι στο γραφείο σας και στη διασκέδασή σας. Αν πρόκειται να δουλέψετε σκληρά, πρέπει να … παίξετε σκληρά ή ακόμα καλύτερα, κάντε τη δουλειά με ευχαρίστηση αντί να την αντιμετωπίζετε σαν αγγαρεία. Ίσως χρειαστεί να ορίσετε κάποιες προθεσμίες για τον εαυτό σας.

Οι Ιχθείς ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Ανταμοιβή για τους κόπους σας

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Δράση και αποφασιστικότητα

Μάρτιος ⭐⭐

Πτώση ηθικού

Απρίλιος ⭐⭐

Χαμηλή διάθεση για δουλειά

Μάιος ⭐⭐⭐

Το πάθος κυριαρχεί

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Το ηθικό ανυψώνεται

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Πάρτε μια ανάσα

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Διασκεδάστε

Σεπτέμβριος ⭐⭐

Επεισοδιακή επιστροφή

Οκτώβριος ⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Επικοινωνία και διασκέδαση

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα κυλούν όμορφα

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms