Ζυγός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαϊου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 33

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ζυγός από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός: 

Η ευχαρίστηση συναντά την οργάνωση αυτόν το μήνα καθώς η Αφροδίτη στο δομημένο και κοινωνικό δέκατο οίκο σας, προσθέτει λάμψη και ομορφιά στην παρουσία σας, είστε εντυπωσιακοί, νιώθετε να αγαπάτε την εργασία σας. Είστε επιμελείς και οργανωτικοί κι αν είχατε κολλήσει στην αδράνεια, τώρα αλλάζουν οι συνθήκες, κοινωνικές και επαγγελματικές, γύρω σας. Εάν παρατηρήσετε ότι ο αγαπημένος σας περνά περισσότερο χρόνο με τους φίλους του και όχι με εσάς, κάνετε επανάσταση καθώς ο Άρης κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, Ίσως ακόμα να χρειαστεί να δώσετε περισσότερη προσοχή στο παιδί σας, κι αυτό σας αγχώνει και σας πιέζει.

Με τη νέα Σελήνη να ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο σας, του πλούτου και των κοινών οικονομικών πόρων, ίσως αποφασίσετε να συνενώσετε τα χρήματά σας ή τα περιουσιακά σας στοιχεία με αυτά του αγαπημένου σας ή ενός επιχειρηματικού συνεταίρου. Θέματα ιδιοκτησίας θα μπορούσαν να έρθουν στο προσκήνιο, έτσι ίσως ξεκινήσετε οικονομικές δοσοληψίες για ένα ακίνητο. Είναι καιρός να πουλήσετε (ή να αγοράσετε) ένα σπίτι; Ή ίσως κληρονομήσετε κάποια γη ή χρήματα απροσδόκητα, δεδομένου ότι ο όγδοος οίκος κυβερνά τα περιουσιακά στοιχεία ή περιουσιακά στοιχεία που δίδονται από άλλους.

Καλά νέα έρχονται από το περιστέρι της ειρήνης και από την πανσέληνο στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας. Ίσως είτε εσείς, είτε οι άλλοι μεταδώσετε ένα σημαντικό μήνυμα ή μια ιδέα σε ένα ευρύτερο ακροατήριο. Εάν περιμένατε καιρό τώρα μια σημαντική είδηση από ένα πρόσωπο στη ζωή σας, θα μπορούσατε να λάβετε ένα μήνυμα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ή να έχετε απρόσμενα μια τηλεφωνική κλήση. Ίσως να γυρίζει στο μυαλό σας μια ιδέα τους τελευταίους έξι μήνες και γύρω από αυτή την πανσέληνο την βλέπετε να υλοποιείται. Ίσως ακόμα έχετε μια ξαφνική επιφοίτηση για ένα πρόβλημά σας που φωτίζει τις σκέψεις σας και διαπερνά την ψυχή σας.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι