Ζυγός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 33

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ζυγός από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός: 

Μην παρασύρεστε από τις πολυτελείς καταναλωτικές τάσεις σας. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, κι εσείς δεν υπολογίζετε τα χρήματά σας προκειμένου να απολαύσετε την πολυτέλεια. Ίσως ακόμα κλονίσετε τον προϋπολογισμό σας βγαίνοντας εκτός ορίων,  επομένως ξοδέψετε με διακριτικό τρόπο, διαφορετικά θα μπορούσατε να καταλήξετε χωρίς χρήματα στο τέλος του μήνα. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους ή/ και τον αγαπημένο σας θα μπορούσαν να γίνουν καχύποπτες και αμφισβητήσιμες, ίσως για λόγους οικονομικούς, γι’ αυτό να είστε υπομονετικοί και διπλωματικοί. Οπισθοχωρήστε εάν προκύψει οποιαδήποτε σύγκρουση. Δεν χρειάζεστε το δράμα να σας αποσπά την προσοχή από τα προσωπικά σας πάθη!

Διασκεδάστε, είναι η εποχή των γενεθλίων σας, η ώρα της Ηλιακής σας επιστροφής. Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας απαιτεί από εσάς να σκεφτείτε τον εαυτό σας. Αν αισθανθήκατε υπεύθυνοι για τους άλλους, είτε αυτοί αφορούν τα μέλη της οικογένειάς σας ή τους φίλους σας ή τον αγαπημένο σας, τώρα είναι η στιγμή να αλλάξετε στάση. Τι είναι αυτό θα σας κάνει ευτυχισμένους; Μια νέα εργασία; Μια συνεργασία; Μια αληθινή αγάπη που έρχεται μια φορά στη ζωή; Σκεφτείτε αυτό το νέο κεφάλαιο και διερωτηθείτε: Πού θέλετε να φυτέψετε τους σπόρους σας; Για να το καταλάβετε, ίσως χρειαστεί να είστε λίγο … εγωιστές, βάζοντας πρώτα τις δικές σας ανάγκες. Ίσως ακόμα να θελήσετε να αλλάξετε την εμφάνισή σας καθώς τώρα προβάλετε μια νέα προσωπικότητα που σας κάνει να αισθάνεστε μοναδικοί.

Τα χρήματα είναι μέσα στο μυαλό σας, άλλωστε πρέπει να έχετε για να ξοδεύετε για τις πολυτέλειές σας. Η πανσέληνος φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, των αποταμιεύσεων, και σας βοηθά να βρείτε μια πηγή παθητικού εισοδήματος. Θα μπορούσατε να ανακαλύψετε ένα επικερδές εισόδημα, κάτι που σας επιτρέπει να συσσωρεύσετε χρήματα στον … ύπνο σας, είτε μέσω μιας επένδυσης, ίσως σε ακίνητα, είτε μέσω κάποιας πώλησης προϊόντων που δεν απαιτεί πολύ από το χρόνο σας. Ή ίσως εμφανιστεί από το πουθενά το τέλειο έργο για να επενδύσετε τα σκληρά κερδισμένα ευρώ σας. Μια προσοδοφόρα οικονομική διαπραγμάτευση θα μπορούσε να έρθει στο δρόμο σας, αλλά μη βιαστείτε σε κάτι τώρα, κινηθείτε με αργά βήματα.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms