Quantcast

Ζυγός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 33

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ζυγούς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό

Ζήστε το καλοκαίρι που έρχεται με άφθονο φλερτ και διασκέδαση. Θα μπορούσατε να κάνετε νέες φιλίες και να ξεκινήσετε μερικά συναρπαστικά ομαδικά έργα καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης στον Λέοντα κινούνται στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, των ομάδων και της τεχνολογίας. Μπορεί να ενώσετε τις δυνάμεις σας για ένα ψηφιακό εγχείρημα, να δημιουργήσετε μερικά viral βίντεο και γίνεστε οι ηγέτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς εντυπωσιάζετε το κοινό σας με τις πρωτότυπες ιδέες σας. Ίσως ακόμα συγκεντρώσετε πολλά μικρά χρηματικά ποσά από ένα μεγάλο αριθμό ατόμων μέσω του διαδικτύου για τη χρηματοδότηση ενός ανθρωπιστικού σκοπού. Εάν σκέφτεστε αυτήν τη διαδρομή, να ξέρετε ότι τα άτομα που θα πλαισιώσετε θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμα. Αρχίστε να διαδίδετε τις μεγάλες ανθρωπιστικές ιδέες σας!

Το σύμπαν σας δίνει ένα πράσινο φως για να προχωρήσετε σε εντελώς νέες περιπέτειες, καθώς η νέα Σελήνη στον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και των ταξιδιών, σας εμπνέει να ζήσετε λίγο πιο επεκτατικά από ό,τι ήσασταν. Είστε σε προνομιακή θέση να γνωρίσετε νέους ανθρώπους από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, να πετάξετε στα ύψη. Τί θα είναι λοιπόν; Ένα μυθιστόρημα που γίνεται μπεστ σέλερ, μια νέα γνώση που επεκτείνει τους ορίζοντές σας ή ένα ταξίδι στην Ακτή του Ελεφαντοστού; Μόνο εσείς ξέρετε ποιες συναρπαστικές περιπέτειες θα βάλουν χρώμα στην άχαρη ζωή σας και οι οποίες μπορούν να σας βγάλουν από την μονοτονία και την πλήξη σας. Επιλέξτε τους στόχους σας με σύνεση, καθώς τα πράγματα θα εξελιχθούν τους επόμενους έξι μήνες.

Χαρά και αισιοδοξία φέρνει στη ζωή σας η πανσέληνος που φωτίζει τον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας. Μπορεί να ρίξετε μια σημαντική ματιά στο τρόπο που σκέφτεστε και μεταδίδετε τις ιδέες σας, καθώς υπενθυμίζετε στον εαυτό σας όλα τα πράγματα που κάνουν τον κόσμο σας καλύτερο και πιο εμπνευσμένο. Η ισχυρή πειθώ σας και η ευγλωττία σας βρίσκονται στα ύψη, έτσι είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε μια σημαντική συνάντηση, πωλήσεις ή να ξεκινήσετε ένα blog. Μπορεί να αποφασίσετε να προγραμματίσετε μερικές συναρπαστικές εκδρομές ή να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα σπουδών που διευρύνει τους πνευματικούς και κοινωνικούς σας ορίζοντες. Ίσως τώρα περισσότερο από ποτέ επιδιώκετε να διασκεδάσετε, να δείτε ταινίες ή απλά αποφασίζετε να βγάλετε χρήματα μέσω πνευματικών δικαιωμάτων.

Ο Ζυγός ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐

Μια πάνω, μια κάτω

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Αδιαμφισβήτητη γοητεία

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Επικεντρωθείτε στους στόχους σας

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Νέα ξεκινήματα

Μάιος ⭐⭐⭐⭐

Δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό

Ιούνιος ⭐⭐

Να είστε προσεκτικοί

Ιούλιος ⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Πολλές δραστηριότητες

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Δεν τα παρατάτε

Οκτώβριος ⭐⭐

Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Θα ανταμειφτείτε για τους κόπους σας

 

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-05-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 Κλήση 14540