Ζυγός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 33

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ζυγός από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός: 

Για να νιώθετε θετικά συναισθήματα μέσα σας και ψυχική γαλήνη, θα πρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας. Με την Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, πηγαίνοντας στο γυμναστήριο ή ασχολούμενοι με τη γιόγκα, θα μπορούσε πραγματικά να σας εμπνεύσει και να σας ανανεώσει. Ποιος ξέρει … μπορεί μέσα σε αυτούς τους χώρους να κάνετε ακόμη και μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία. Καθώς ο Άρης κινείται στον τρίτο οίκο σας, της κοινωνικής δικτύωσης και της επικοινωνίας, νιώθετε άνετα να μιλήσετε με τους ανθρώπους, ίσως αυτή τη στιγμή το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να ξεφύγετε από τη μονοτονία της ζωής σας με μια εκδρομή και την κοινωνική δικτύωση. Γίνεστε πολύ πιο δεκτικοί και αυθόρμητοι με τους ανθρώπους γύρω σας.

Πόσο καιρό φλερτάρετε με αυτή την ηγετική θέση στο γραφείο σας; Η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει το δέκατο οίκο σας, των φιλοδοξιών, και σας φέρνει αναγνώριση και επαγγελματικές διακρίσεις. Κάνετε εντυπωσιακά βήματα προς τους στόχους σας, είτε πρόκειται για μια νέα ηγετική ευκαιρία, μια νέα δουλειά, μια συνεργασία με έναν πλούσιο πελάτη ή παίρνετε την αύξηση που αξίζετε. Το φεγγάρι σάς δίνει την ευκαιρία να βελτιώσετε και να επανεξετάσετε τα σχέδιά σας. Είστε σε καλό δρόμο για τον μεγαλύτερο στόχο σας; Θα χρειαστεί να έχετε επιμονή και υπομονή στην εκπλήρωση της αποστολής σας. Αν πάλι νιώθετε ότι η εργασία σας δεν μιλάει στην ψυχή σας και δεν μπορείτε να βελτιώσετε τις συνθήκες, ίσως και να αποχωρήσετε για κάτι πολύ καλύτερο.

Απολαμβάνετε πραγματικά τον έρωτα, τη διασκέδαση και τη ζωή. Με τη νέα Σελήνη στον ερωτικό και διασκεδαστικό πέμπτο οίκο σας, είναι σίγουρο ότι θα αισθανθείτε υπέροχα, θα διασκεδάσετε πολύ και θα έχετε πολλούς υποψήφιους για την καρδιά σας. Συναντηθείτε και περιπλανηθείτε με τους φίλους σας, φλερτάρετε και αφεθείτε στον έρωτα και το πάθος. Κάνετε νέες γνωριμίες που αλλάζουν τη μονότονη ρουτίνα σας και εμπλουτίζουν τη ζωή σας με τις εμπειρίες τους και το πνεύμα τους. Είστε τώρα αρκετά επιεικείς με τον εαυτό σας όταν πρόκειται για το φαγητό, το ποτό και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να απολαύσετε. Ειδικά κατά την περίοδο των γιορτών, μοιράζεστε με όλους την καλή σας διάθεση.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms