Quantcast

Ζυγός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2022

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 33

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ζυγούς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό

Είστε απίστευτα αισθησιακοί και ακαταμάχητα ερωτικοί χάρη στην Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Περιτριγυρίζεστε από εντυπωσιακούς και ολοκληρωμένους ανθρώπους οι οποίοι βλέπουν τη σπίθα του πάθους σας από μακριά και μαγνητίζονται από την ευγένεια και τον αισθησιασμό σας. Είναι σίγουρο ότι σύντομα θα βρεθείτε στην  αγκαλιά της αγάπης, ταξιδεύετε στ’ αστέρια. Με τον Άρη που εξακολουθεί να κινείται στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, τολμάτε να πάρετε ρίσκα, ίσως εγγραφείτε σε ένα σεμινάριο που επεκτείνει τους ορίζοντές σας. Μπορεί επίσης να θέλετε να ταξιδέψετε, και μετά τις 30 του μήνα όπου ο κόκκινος πλανήτης γυρίζει σε ανάδρομη πορεία ίσως να επισκεφτείτε ένα οικείο μέρος. Κάνετε διαλογισμό και ανασκόπηση των μεγάλων οραμάτων της ζωής σας, αλλάζοντας φιλοσοφικές πεποιθήσεις.

Να μείνω ή να φύγω; Η πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σας εξαναγκάζει να πάρετε μια οριστική απόφαση για την πορεία της σχέσης σας ή μιας συνεργασίας σας. Προσέξτε τις παρορμητικές ενέργειές σας ειδικά σε σχέση με συνεργάτες, συναδέλφους και την ερωτική σας ζωή. Τώρα σας λείπουν η ευγένεια και η διπλωματία, αντιτάσσεστε και ανταγωνίζεστε τον αγαπημένο σας ή/και χάνετε τον έλεγχο με ένα συνεργάτη σας. Η αλαζονεία και ο εγωισμός (συμπεριλαμβανομένου του δικού σας) θα μπορούσαν ξαφνικά να σας κάνουν να βγείτε εκτός ελέγχου, χάνετε την ψυχραιμία σας, ξεσπάτε σε οργή αν δεν πάρετε αυτό που θέλετε από τον άλλον. Αποτέλεσμα; Οι γέφυρες καίγονται και γίνονται στάχτες. Αν και είναι συναρπαστικό που υποστηρίζετε τόσο επίμονα τις ανάγκες σας, διατρέχετε όμως τον κίνδυνο να θεωρήσει ο άλλος ότι νοιάζεστε μόνο για τον εαυτό σας.

Τα χρήματα θα μπορούσαν να σας γίνουν μπελάς καθώς η Ηλιακή έκλειψη ταρακουνά το δεύτερο οίκο σας, του καθημερινού εισοδήματος και της εργασίας σας. Η επιθυμία σας για ασφάλεια μπορεί να ταρακουνηθεί λίγο, καθώς κάποια οικονομικά σχέδιά σας παίρνουν διαφορετική κατεύθυνση ή ξαφνικά μπορεί να αρχίσετε να επιθυμείτε περισσότερη συνέπεια και οικονομική ασφάλεια. Ίσως κάνετε κάποια συμφωνία για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας ή εγκαταλείψετε μια κακοπληρωμένη δουλειά, δίνοντας στον εαυτό σας χρόνο για αναζήτηση. Εξερευνήστε επιλογές για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας και μην κάνετε περιττά έξοδα. Μειώστε το κόστος ζωής σας εάν είναι απαραίτητο, περιορίζοντας τις πολυτέλειες και γενικά τις υπερβολές.

Ο Ζυγός ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐

Μια πάνω, μια κάτω

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Αδιαμφισβήτητη γοητεία

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Επικεντρωθείτε στους στόχους σας

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Νέα ξεκινήματα

Μάιος ⭐⭐⭐⭐

Δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό

Ιούνιος ⭐⭐

Να είστε προσεκτικοί

Ιούλιος ⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Πολλές δραστηριότητες

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Δεν τα παρατάτε

Οκτώβριος ⭐⭐

Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Θα ανταμειφτείτε για τους κόπους σας

 

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms