Quantcast

Ζυγός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 33

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ζυγούς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό

Επικοινωνείτε με όλους, οι ιδέες σας είναι μοναδικές! Με την Αφροδίτη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας ξέρετε πως να περάσετε τις ιδέες σας και τροφοδοτείτε στους γύρω σας μια πνευματική αύρα. Τώρα θα είστε ελαφρώς πιο απασχολημένοι από το κανονικό, κι αυτό είναι πραγματικά υπέροχο καθώς δεν πρόκειται να πλήξετε. Ίσως ψάχνετε επίσης έναν τρόπο να συμμετάσχετε περισσότερο στην τοπική σας κοινότητα, καθώς ο τρίτος οίκος καθορίζει την τοπική δράση. Με τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή ως τις 18 Οκτωβρίου στο ζώδιό σας γίνεστε αγενείς και επιθετικοί προς τους γύρω σας, κι αυτό μπορεί να γίνει αιτία να ανατρέψετε την αρμονία σε κάποιες σημαντικές σχέσεις σας. Ενώ δεν πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας να κάνει κάτι που σάς κάνει να νιώθετε άβολα, μην ξεκινάτε αγώνα.

Νέα αρχή στη ζωή σας; Οι άνεμοι της αλλαγής φυσούν δυνατά και είναι πολύ αναζωογονητικοί, καθώς η νέα Σελήνη στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, σας βοηθά να ξεκινήσετε ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο στη ζωή σας. Υπάρχει μόνο μία νέα Σελήνη ετησίως, οπότε είναι κάτι παρόμοιο με το προσωπικό σας νέο έτος. Συνεχίστε να αγωνίζεστε, κάντε μερικές μεγάλες ευχές στο σύμπαν! Ίσως αρχίσετε να σφυρηλατείτε μια νέα πορεία ζωής ή αποφασίσετε ότι δεν πρόκειται να ξαναγυρίσετε στα πάθη σας. Οι στόχοι που ορίζετε τώρα θα βγάλουν σπόρους μέσα στους επόμενους έξι μήνες, οπότε κάντε μεγάλα όνειρα και εξορμήστε στη δράση για να κάνετε τα πιο αγαπημένα σας όνειρα πραγματικότητα.

Για σας το «εμείς» είναι πάντα πάνω από το «εγώ» κι αυτό ενισχύεται τώρα ακόμα περισσότερο χάρη στην πανσέληνο που φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων και των συνεργασιών. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, θα μπορούσατε να βάλετε δαχτυλίδι, να συγκατοικήσετε, να ανακοινώσετε δημοσίως τη σχέση σας ή να κάνετε μια επίσημη επιχειρηματική συμφωνία. Προετοιμαστείτε: Αυτή η πανσέληνος θα ρίξει φως στην αλήθεια, θα κατανοήσετε ποιοι άνθρωποι είναι δίπλα σας και ποιοι όχι. Αν βλέπετε κόκκινες σημαίες μπορεί να χρειαστεί να φύγετε μακριά και να μην κοιτάξετε ποτέ ξανά πίσω σας. Το φεγγάρι θα σας αποκαλύψει τη μακροβιότητα των σημαντικών σχέσεών σας.

Ο Ζυγός ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐

Μια πάνω, μια κάτω

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Αδιαμφισβήτητη γοητεία

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Επικεντρωθείτε στους στόχους σας

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Νέα ξεκινήματα

Μάιος ⭐⭐⭐⭐

Δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό

Ιούνιος ⭐⭐

Να είστε προσεκτικοί

Ιούλιος ⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Πολλές δραστηριότητες

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Δεν τα παρατάτε

Οκτώβριος ⭐⭐

Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Θα ανταμειφτείτε για τους κόπους σας

 

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms