Ζυγός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 33

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ζυγούς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό

Ανακάλυψη ενός μηνύματος από μια παλιά σχέση στα εισερχόμενα! Με τον ανάδρομο Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, νιώθετε να ανάβει και πάλι το πάθος για έναν/μία πρώην, κάποιον/α που θαυμάζετε την δύναμή του και τον ριψοκίνδυνο χαρακτήρα του/της. Δεν μπορείτε να νιώθετε μόνοι, αλλά σκεφτείτε πολύ καλά αν αυτός ο άνθρωπος αξίζει την καρδιά σας. Αν είστε σε σχέση, μπορεί να αισθάνεστε λίγο άγχος και πίεση για να κάνετε μια δέσμευση. Σίγουρα από τη φύση σας επιθυμείτε τη συντροφικότητα αλλά τώρα ο ανάδρομος Άρης σας βάζει σε προβληματισμό για το αν θα ενώσετε τις δυνάμεις σας, είτε για επαγγελματικούς λόγους ή στην ερωτική σας ζωή.

Με την Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο σας, των ονείρων και της ελπίδας, είστε έτοιμοι να κάνετε σε όλους γνωστά τα μεγάλα ιδανικά σας, ψάχνετε ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα. Μιλήστε για τα μεγάλα οράματά σας, επιδείξτε την φιλανθρωπία σας και τον ανθρωπισμό σας, τώρα θεωρείτε τον εαυτό σας ηγέτη για μια κοσμική θετική αλλαγή. Η νέα Σελήνη στο θολό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας, σας κάνει να νιώθετε σαν να είστε στην ομίχλη. Έχετε μια παράξενη ενέργεια να αντιμετωπίσετε, από τη μία πλευρά είστε κοινωνικοί και θέλετε τους άλλους, αλλά από την άλλη, απλά χρειάζεστε περισσότερο χώρο, χρόνο και ύπνο. Αφήστε τη μία επιρροή να υποστηρίξει την άλλη αλλά βρείτε το χρόνο που χρειάζεστε για να ξεκουραστείτε, να ανακτήσετε την ενέργειά σας και να επανεκτιμήσετε τη ζωή, πράγμα που απαιτείται!

Κάντε μια ανασκόπηση της υγείας σας και της φυσικής σας κατάστασης. Η πανσέληνος φωτίζει τον έκτο οίκο σας, της υγείας, και σας ζητά να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και την υγεία σας. Πόση πρόοδο έχετε κάνει γύρω από έναν στόχο που αφορά την άσκηση ή την υγεία σας; Ετοιμαστείτε να κλείσετε το ραντεβού με το γιατρό σας, κάντε τις ετήσιες προληπτικές εξετάσεις σας. Δεσμευτείτε ότι θα αφήσετε μια κακή συνήθεια για πάντα. Αλλάξτε τις καθημερινές συνήθειές σας, κάνοντας ακόμα και κάτι τόσο μικρό όπως το να φτιάχνετε το κρεβάτι σας κάθε πρωί, μπορεί να σας φέρει ικανοποίηση, η οποία θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας κάνει ακόμα πιο ευτυχισμένους μακροπρόθεσμα.

Ο Ζυγός ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐

Μια πάνω, μια κάτω

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Αδιαμφισβήτητη γοητεία

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Επικεντρωθείτε στους στόχους σας

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Νέα ξεκινήματα

Μάιος ⭐⭐⭐⭐

Δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό

Ιούνιος ⭐⭐

Να είστε προσεκτικοί

Ιούλιος ⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Πολλές δραστηριότητες

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Δεν τα παρατάτε

Οκτώβριος ⭐⭐

Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Θα ανταμειφτείτε για τους κόπους σας

 

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms