Ζυγός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαϊου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 33

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ζυγούς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό

Κάντε μια ανασκόπηση της ερωτικής σας ζωής, μήπως ήσασταν υπερβολικοί με τις απαιτήσεις σας; Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον επεκτατικό και φιλοσοφικό ένατο οίκο σας και μαζί με τη νέα Σελήνη στον ίδιο οίκο σας φέρνουν μια χρυσή ευκαιρία να αναθεωρήσετε τις πεποιθήσεις σας και τη φιλοσοφία σας για τις σχέσεις και τη ζωή. Ενώ η επισήμανση ορισμένων αρνητικών θεμάτων μπορεί να είναι δυσάρεστη, μόλις μιλήσετε, θα νιώσετε τόσο ανακουφισμένοι! Πώς θα προχωρήσετε μπροστά με τους αγαπημένους σας αν δεν ακούγεστε; Σε όλες τις οικείες σχέσεις σας, ήρθε η ώρα να θέσετε στόχους μακράς διαρκείας και να δείτε πώς θα συμβιβαστείτε. Παρόλο που μπορεί να ανακαλύψετε ότι θέλετε διαφορετικά πράγματα από τη ζωή, αυτό δεν σημαίνει διάλυση.

Δραστηριοποιηθείτε για μια υγιεινή διαβίωση. Ο Άρης κινείται στους Ιχθύς και στον  έκτο οίκο σας, της υγείας και της ευεξίας, προκαλώντας την ανάγκη να αποκτήσετε ένα καλό σώμα και ένα ήρεμο μυαλό. Πηγαίνετε στο γυμναστήριο (αν το επιτρέπουν οι παρούσες κοινωνικές συνθήκες), αλλά μην το παρακάνετε και καταπονήσετε το σώμα σας. Η προθυμία σας να φτάσετε το στόχο σας μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμό ή ακόμη και σε στρες, αν δεν είστε προσεκτικοί. Και αν αισθάνεστε ότι η αρτηριακή σας πίεση αυξάνεται (ακόμα και μεταφορικά) θα μπορούσατε να νιώσετε άρρωστοι, οπότε να είστε προσεκτικοί. Δεδομένου ότι ο έκτος οίκος κυβερνά επίσης την καθαριότητα, αναδιοργανώνοντας το σπίτι σας και πετώντας τα άχρηστα αντικείμενα θα σας βοηθήσει επίσης να διατηρήσετε καθαρό το μυαλό σας.

Αν έχετε μοχθήσει στην εργασία σας και έχετε ενεργήσει ηθικά και αξιόπιστα, με την πανσέληνο στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και των αξιών, θα μπορούσατε να δείτε τον εαυτό σας να ανταμείβεται με μια αύξηση ή επαγγελματική προώθηση (ή ίσως και τα δύο). Αυτή η πανσέληνος φέρνει δίπλα σας άτομα που σας βοηθούν στην ανάβασή σας, έτσι μην παραβλέψετε κάποιον που μπορεί να έχει λιγότερη εμπειρία ή είναι κατώτερος από εσάς σε επαγγελματική βαθμίδα, μπορεί να σας κάνει να πρωταγωνιστήσετε και να ανοίξει τις πόρτες της οικονομικής ευημερίας. Μπορεί επίσης να επισφραγίσετε μια οικονομική συμφωνία ή βγαίνετε από την αφάνεια με μια λαμπρή εργασία που προβάλει την αξία σας και τον εαυτό σας. Ίσως ακούσετε … πού ήσουν τόσο καιρό;

Ο Ζυγός ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐

Μια πάνω, μια κάτω

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Αδιαμφισβήτητη γοητεία

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Επικεντρωθείτε στους στόχους σας

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Νέα ξεκινήματα

Μάιος ⭐⭐⭐⭐

Δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό

Ιούνιος ⭐⭐

Να είστε προσεκτικοί

Ιούλιος ⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Πολλές δραστηριότητες

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Δεν τα παρατάτε

Οκτώβριος ⭐⭐

Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Θα ανταμειφτείτε για τους κόπους σας

 

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms