Quantcast

Ζυγός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 33

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ζυγούς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό

Έτοιμοι για μια συναισθηματική και ψυχική ανανέωση; Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στους Ιχθύς και στον έκτο οίκο σας, της υγείας, ήρθε η ώρα να ενδιαφερθείτε για την υγεία και την ευεξία σας. Αν έχετε πέσει σε χειμερία νάρκη, ώρα να αλλάξετε την καθιστική ζωή σας με έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωής. Το σύμπαν σας εμπνέει να ανανεώσετε τη ρουτίνα σας, να τρώτε υγιεινά, να γυμνάζεστε τακτικά και να κάνετε μια σημαντική εκκαθάριση. Το να περνάτε χρόνο στη φύση ανανεώνει το εξωστρεφές ζώδιό σας. Δεν υπάρχει τίποτα που να αγαπάτε περισσότερο από τους ανοιχτούς χώρους που ταιριάζουν με το πνεύμα σας! Βγείτε έξω για μια βόλτα με το ποδήλατο ή ακόμα και μια μεγάλη πεζοπορία στην πόλη. Θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε το κεφάλι σας κατά τη διάρκεια αυτής της κατά τα άλλα πολυάσχολης χρονικής περιόδου.

Με τον Άρη στους Διδύμους και στον φιλοσοφικό και επεκτατικό ένατο οίκο σας, είστε ανοιχτόμυαλοι και έχετε έντονη την επιθυμία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Ο κόκκινος πλανήτης σας ωθεί να ψάξετε μια νέα γνώση ή απλά θέλετε να μελετήσετε φιλοσοφίες που διευρύνουν τη σκέψη σας. Ίσως εξερευνήσετε απομακρυσμένες περιοχές καθώς τώρα έχετε έντονη την επιθυμία για εξερεύνηση και περιπέτεια, ή γνωρίζετε κάποια άτομα από διαφορετική κουλτούρα που σας δίνουν την ευκαιρία για προσωπική ανάπτυξη. Έχετε το θάρρος και την τόλμη να πείτε τη δική σας αλήθεια, απλά προσέξτε καθώς η υπερβολική ειλικρίνεια μπορεί να προκαλέσει προστριβές με τον αγαπημένο σας ή κάποιο προσφιλές σας πρόσωπο. Αποφύγετε τις πολιτικές και θρησκευτικές συζητήσεις ή να κάνετε αδιάκριτες προσωπικές συζητήσεις.

Κάντε ένα διάλειμμα από την ερωτική σας ζωή, είναι η προτροπή της πανσελήνου στον Λέοντα που φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, της κοινωνικής δράσης και των πλατωνικών διασυνδέσεων. Πείτε στον αγαπημένο σας ή στον απαιτητικό φίλο σας ότι χρειάζεστε μια βραδινή έξοδο με παρέα. Εάν πρέπει να ακυρώσετε ένα ραντεβού με κάποια νέα γνωριμία σας, ας γίνει έτσι. Το καλύτερο είναι τώρα να είστε εκατό τοις εκατό πιστοί στα θέλω σας. Απολαύστε χρόνο με ανθρώπους που δεν θέλουν τίποτα λιγότερο από τον πραγματικό, αφιλτράριστο εαυτό σας. Καθώς έλκεστε από ομάδες, μπορεί να αποφασίσετε να σταματήσετε να είστε μόνο με ένα άτομο. Μόλις ενημερώσετε κάποιον τι πραγματικά έχετε στο μυαλό σας, θα μπορούσατε να εκπλαγείτε ευχάριστα από το πόσο πιο κοντά σας φέρνει η ειλικρίνεια. Μπορεί και να απολαύσετε μια υπέροχη βραδιά γιορτάζοντας τη νίκη μιας ομαδικής εργασίας. Όλοι μαζί ενωθείτε!

Ο Ζυγός ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐

Μια πάνω, μια κάτω

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Αδιαμφισβήτητη γοητεία

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Επικεντρωθείτε στους στόχους σας

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Νέα ξεκινήματα

Μάιος ⭐⭐⭐⭐

Δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό

Ιούνιος ⭐⭐

Να είστε προσεκτικοί

Ιούλιος ⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Πολλές δραστηριότητες

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Δεν τα παρατάτε

Οκτώβριος ⭐⭐

Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Θα ανταμειφτείτε για τους κόπους σας

 

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-02-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Έκπτωση φωνής