Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο Ζυγός - 01/06 - 30/06

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 30

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ζυγός από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός: 

Λοιπόν … αφεθείτε στον αισθησιασμό και το πάθος. Η Αφροδίτη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, πυροδοτεί ένα σαγηνευτικό και έντονα αισθησιακό  μήνα, οι σεξουαλικές φαντασιώσεις σας παίρνουν σάρκα και οστά. Η σχέση σας μπορεί να εμβαθύνει, νιώθετε έντονο το πάθος και πιο οικεία συναισθηματικά. Εάν έχετε αγωνιστεί με αποτυχίες στην καριέρα σας, ο Άρης στο δέκατο οίκο σας, της εργασίας, σας χαρίζει τόλμη και δύναμη για την επαγγελματική σας εξέλιξη και τα κέρδη. Έχετε τώρα υψηλούς στόχους, τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σας εμποδίσει στον αγώνα σας για να φτάσετε στην κορυφή. Όμως προσοχή: Ίσως το αφεντικό σας ή ένας πελάτης σας εκνευρίσουν με τις τρελές απαιτήσεις τους ή μπορεί απλά να παλέψετε για να ισορροπήσετε την προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή.

Μιλάτε και σκέφτεστε επεκτατικά χάρη στην πανσέληνο στον νοητικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Είναι ένας εξαιρετικός μήνας για να κάνετε μια παρουσίαση, να διδάξετε ή να γράψετε. Μοιράζεστε τις απόψεις σας σε ένα blog, έχετε ένα πνευματώδες χιούμορ και ξεσηκώνετε τους άλλους. Λαμπρές ιδέες και διαισθητικές αναλαμπές μπορούν να έρθουν γρήγορα και ξαφνικά, και δεν θα θέλατε να χάσετε ούτε μία! Οι διανοητικές δεξιότητές σας είναι έξυπνες και μπορείτε ακόμα και να αποκωδικοποιήσετε τη γλώσσα του σώματος των άλλων. Με άλλα λόγια, η παρουσία σας είναι εντυπωσιακή!

Νιώθετε πολύ άνετα σε οποιοδήποτε περιβάλλον βρεθείτε, συναντάτε νέους υποψήφιους πελάτες ή ακόμη και επενδυτές κι όλα αυτά χάρη στη νέα Σελήνη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Έχετε αναλάβει πολλές αρμοδιότητες στο χώρο της εργασίας σας; Καθίστε και συζητήστε με τον προϊστάμενό σας για τον δίκαιο καταμερισμό των καθηκόντων σας ή ζητήστε βοήθεια από τους συναδέλφους σας. Τώρα είστε απασχολημένοι με τον προγραμματισμό της εργασίας σας, έχετε διαίσθηση αλλά και δύναμη να φέρετε εις πέρας ακόμα και το πιο δύσκολο έργο. Παράλληλα, το φεγγάρι σας ζητά να μιλήσετε με ελίτ ανθρώπους που θα συναντήσετε στις κοινωνικές προσκλήσεις. Μπορεί και να μοιράζετε επαγγελματικές κάρτες πριν καν αρχίσει η διασκέδαση! Σε ποιους τομείς θα έχεις εύνοια αυτόν το μήνα; Θα βρεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν; Μάθε τώρα μιλώντας με την Σμάρω Σωτηράκη! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι