Ζυγός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 33

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ζυγός από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός: 

Είστε έτοιμοι για μια νέα ερωτική ζωή; Ο κυβερνήτης σας, η ρομαντική και καλλωπιστική Αφροδίτη, βρίσκεται στο ζώδιό σας επαναφέροντας τη λάμψη σας, τη ζωντάνια και τον αισθησιασμό σας. Έχετε πολλές ερωτικές επιλογές και γνωρίζετε ότι αξίζετε την καλύτερη, περιποιείστε τον εαυτό σας ανανεώνοντας το στυλ και την εμφάνισή σας. Ειδοποιήστε τους φίλους και την οικογένειά σας ότι θα είστε απασχολημένοι με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις! Ο Άρης επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας, κι εσείς παραμελείτε την οικογένειά σας για τις μεγάλες φιλοδοξίες σας. Εξηγήστε τους ότι όταν θα κερδίσετε τη μεγάλη σας αποπληρωμή, μπορείτε να κάνετε μια πλούσια γιορτή και διακοπές για να γιορτάσετε τα θετικά αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς σας.

Η Ηλιακή έκλειψη φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας, της κοινωνικής δικτύωσης και της φιλίας, και γυρίζει σελίδα στις φιλίες σας και τις ομάδες όπου ανήκετε. Νέες φιλίες εισέρχονται στη ζωή σας, άλλες φεύγουν κι άλλες γίνονται πιο δυνατές. Είναι η στιγμή για να καθορίσετε τις προθέσεις σας στην κοινωνική σας ζωή, να σκεφτείτε το πώς προβάλλεστε στον έξω κόσμο, αν είστε αυθεντικοί και ειλικρινείς. Μήπως κάποιοι φίλοι σας βγάζουν προς τα έξω τον πιο περίεργο εαυτό σας ή ακόμα και τα κατώτερα ένστικτά σας; Τώρα συνειδητοποιείτε γιατί έχετε διατηρήσει αυτές τις φιλίες, ότι προσποιόσασταν απλά για να διατηρήσετε το κοινωνικό status σας. Αναζητήστε νέες ψυχές που αποδέχονται την αξία σας και τα προσωπικά σας όρια και σας ενθαρρύνουν στην εξέλιξη.

Το να ονειρεύεστε μια καλύτερη υγεία δεν είναι το ίδιο με το να κάνετε κάτι για να την βελτιώσετε. Τα καλά νέα είναι ότι η πανσέληνος φωτίζει τον έκτο οίκο σας, της υγείας, έτσι τώρα ασχολείστε πρακτικά με την ευεξία σας και την καλή φυσική σας κατάσταση. Ήρθε η ώρα να κάνετε πράξη ό, τι σκεφτόσασταν τόσο καιρό με το να ξεκινήσετε γυμναστήριο ή να απομακρυνθείτε από έναν εθισμό. Μη φτάσετε όμως και στα άκρα. Λαμβάνοντας υπόψη την καλαισθητική τάση του ζωδίου σας, ​​είναι απαραίτητο να μη βιαστείτε για τα επιθυμητά αποτελέσματα αλλά να αρχίσετε σιγά-σιγά με τα εύκολα, ώστε να έχετε τα κίνητρα να συνεχίσετε. Επενδύστε στη σωματική υγεία σας και θα δείτε να λάμπετε εσωτερικά!

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-08-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms