Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 31

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ζυγός από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός: 

Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον καθαρό αέρα, βρείτε τη χαρά και την ευτυχία στα απλά πράγματα της ζωής, είναι η προτροπή της Αφροδίτης στον ασφαλή και σταθερό δεύτερο οίκο σας. Αναζητήστε την ύπαιθρο, ασχοληθείτε με τον κήπο σας και θα νιώσετε αναζωογονημένοι! Αν αισθάνεστε ότι κάποια άτομα σας έχουν στήσει αδικαιολόγητα στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ώρα να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, να βρείτε στοιχεία για να γίνετε ο συνήγορος του εαυτού σας, είναι το μήνυμα που σας στέλνει ο Άρης στο ζώδιό σας. Ωστόσο, αν στην πραγματικότητα έχετε αδικήσει κάποιον, είναι καιρός να αναρωτηθείτε το γιατί. Ίσως είστε έτοιμοι για ένα νέο μονοπάτι και ήρθε η ώρα να κάνετε την κίνηση.

Η πανσέληνος σας βάζει σε ακόμη πιο βαθιά νερά, καθώς φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, των επενδύσεων, των περιουσιακών στοιχείων και των κοινών οικονομικών. Μήπως ήρθε η ώρα να ενώσετε τις δυνάμεις σας, ερωτικά ή επαγγελματικά; Ίσως αυτό το άτομο έχει περάσει τις δοκιμασίες που του θέσατε και τώρα νιώθετε έτοιμοι να ανοίξετε την καρδιά σας ή να ξεκινήσετε αυτήν τη συνεργασία, κάνοντας μια  μόνιμη σχέση ή σταθερή συμφωνία. Το σίγουρο είναι ότι το φεγγάρι σας φέρνει μια ευπρόσδεκτη αλλαγή, καθώς τώρα θα μάθετε ποιοι άνθρωποι είναι άξιοι της εμπιστοσύνης σας. Ίσως ακόμα επενδύσετε, αγοράσετε ή πωλήσετε ακίνητα, υποβάλετε αίτηση για δάνειο ή επιχορήγηση ή λάβετε ένα απροσδόκητο χρηματικό ποσό (ίσως κληρονομιά).

Αναζητάτε να οικοδομήσετε υλική και συναισθηματική ασφάλεια, καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί το δεύτερο οίκο σας, της ασφάλειας και της χρηματοδότησης. Το μυαλό σας είναι στα χρήματά σας τώρα και μία από τις επιθυμίες σας παίρνει απτή μορφή. Αφήστε στην άκρη τη μεγαλομανία σας και την πολυτέλεια και ξεκινήστε να προσπαθείτε να αυξήσετε τα οικονομικά σας, υιοθετώντας ένα νέο σχέδιο δράσης. Τώρα είναι η στιγμή να εφαρμόσετε μία ή δύο από τις μεγάλες ιδέες σας, έτσι σκεφτείτε: Πώς θα βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση; Ποιοί θα είναι οι βασικοί υποστηρικτές σας; Σχεδιάστε και χαρτογραφήστε την πορεία σας.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου; 

Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-11-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι