Quantcast

Ζυγός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 33

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ζυγούς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό

Ξεχάσατε τη διασκέδαση και τους φίλους σας; Με την Αφροδίτη στον Λέοντα σε ορθόδρομη πορεία στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της ομαδικής εργασίας, βρίσκετε και πάλι τους φίλους σας και απολαμβάνετε αυτή την ανέμελη και διασκεδαστική ατμόσφαιρα γύρω σας. Βγαίνετε από το σπίτι σας, έχετε τη διάθεση να κοινωνικοποιηθείτε και να συνεργαστείτε. Ο πλανήτης της αρμονίας θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε καταπληκτικούς ανθρώπους για την ομάδα σας. Ο Άρης στο ζώδιό σας εκπέμπει το κάλεσμα να πιστέψετε στον εαυτό σας, στο θάρρος και τη δύναμή σας ότι μπορείτε να πετύχετε τα πάντα. Μετά από μια υποτονική χρονική περίοδο ανακτάτε την ενέργεια και τη ζωτικότητά σας, έτοιμοι να επιστρέψετε στη δράση. Είστε ο αρχηγός που παρακινεί τους άλλους, ενώνετε τους ανθρώπους για ένα συλλογικό σκοπό. Σηκωθείτε και λάμψτε!

Μηρυκάζετε ακόμα τα συντρίμμια του παρελθόντος; Η νέα Σελήνη στην Παρθένο ενεργοποιεί τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας κι εσείς παραπαίετε σκεπτόμενοι το παρελθόν. Τώρα δεν θέλετε να κάνετε τίποτα άλλο παρά μόνο να βάλετε οργάνωση και τάξη στην ψυχή και το μυαλό σας. Απλώς μην αφήσετε την τάση σας για υπερβολική ανάλυση προσώπων και καταστάσεων να κλέψει την ψυχική και νοητική ηρεμία σας. Εάν αισθάνεστε ανήσυχοι ή βλέπετε τα πάντα μάταια, καθώς η επιθυμία σας να προχωρήσετε μπροστά στη ζωή συναντά συνεχώς εμπόδια, μιλήστε με έναν έμπιστο φίλο ή πηγαίνετε σε έναν ψυχοθεραπευτή. Το φεγγάρι είναι κοντά σας για να σας βοηθήσει να αφαιρέσετε τα ψυχικά και συναισθηματικά εμπόδια προκειμένου να ζήσετε τη ζωή που σας αξίζει και επιθυμείτε. Άλλωστε, αν ακολουθήσετε τον πνευματικό δρόμο, θα μπορούσατε να αντιληφθείτε τις μεγάλες ευκαιρίες που υπάρχουν παντού και γύρω σας.

Η πανσέληνος στον Κριό φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, ανταμείβοντας όλη τη σκληρή δουλειά που κάνατε για να υπάρχουν αρμονία και ισορροπία στις οικείες σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Ρίχνει το έντονο φως της σε μια προσωπική ή/και επαγγελματική σχέση. Αυτή η πανσέληνος είναι το ισχυρό αποκορύφωμα των σπόρων που φυτεύτηκαν έξι μήνες πριν, οπότε κάντε μια αναδρομή στο παρελθόν για να δείτε τι πρόκειται να συμβεί. Θα μπορούσατε να αποφασίσετε να συνδεθείτε με κάποιον, ερωτικά ή επαγγελματικά, για μεγάλο χρονικό διάστημα, επισημοποιώντας τη δέσμευσή σας. Ίσως να συνάψετε μια προσοδοφόρα συμφωνία ή κάνετε μια άνετη συζήτηση με τον αγαπημένο σας ή ένα συνάδελφο που θα σας βοηθήσει να επιστρέψετε στην ίδια σελίδα. Επισφραγίζετε μαζί ότι μόνο με συμβιβασμό και κατανόηση θα επέλθει συμφωνία.

Ο Ζυγός ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐

Μια πάνω, μια κάτω

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Αδιαμφισβήτητη γοητεία

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Επικεντρωθείτε στους στόχους σας

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Νέα ξεκινήματα

Μάιος ⭐⭐⭐⭐

Δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό

Ιούνιος ⭐⭐

Να είστε προσεκτικοί

Ιούλιος ⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Πολλές δραστηριότητες

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Δεν τα παρατάτε

Οκτώβριος ⭐⭐

Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Θα ανταμειφτείτε για τους κόπους σας

 

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
έκπτωση SMS