Quantcast

Ζυγός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 33

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ζυγούς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό

Κοινωνικοποιηθείτε και κάντε νέους φίλους. Η Αφροδίτη μέχρι τις 22 Ιουλίου θα κινείται στον φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας γεμίζοντας τη ζωή σας με άφθονη διασκέδαση με τους φίλους σας, νέες συνεργασίες και γνωριμίες στο διαδίκτυο. Μετά τις 22 Ιουλίου, η Αφροδίτη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας σας ζητά να εξασφαλίσετε άφθονο προσωπικό χρόνο για σας, καθώς θα χρειαστείτε περισσότερη ηρεμία και μοναξιά για να ανεφοδιάσετε τις συναισθηματικές δεξαμενές σας και να προβληματιστείτε για τον έρωτα και τη ζωή. Αν νιώσετε κάποιες στιγμές πεσμένοι ψυχολογικά, λάβετε υπόψη σας το καρμικό μάθημα. Βασιστείτε στην πνευματικότητα και το θεϊκό σχέδιο για να σας τραβήξουν προς τα πάνω. Δείξτε συμπόνια στον εαυτό σας και τους άλλους, θα νιώσετε καλύτερα.

Η καριέρα και οι μεγάλες φιλοδοξίες σας θερμαίνονται από τη νέα Σελήνη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Μεγάλες τιμές και αναγνώριση σας περιμένουν ως αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς σας. θέτετε νέους φιλόδοξους στόχους, αυτή είναι η ώρα σας να εστιάσετε στο μεγάλο βραβείο. Και μην ακούτε άτομα που σας λένε ότι οι φιλοδοξίες σας είναι πολύ υψηλές. Ο δέκατος οίκος κυβερνά επίσης τα έμπειρα άτομα, οπότε απευθυνθείτε σε κάποιον που πιστεύει σε σας και μπορεί ακόμη και να σας ανοίξει νέες επαγγελματικές πόρτες. Όπως είπε ο Νέλσον Μαντέλα, «Πάντα κάτι φαίνεται αδύνατο, μέχρι να πραγματοποιηθεί». Αποδείξτε σε όσους αμφιβάλουν για τις ικανότητές σας (λανθασμένα) το αντίθετο. Ξεκινά ένα τολμηρό εξάμηνο κεφάλαιο για την καριέρα σας.

Πάρτε τις τελικές αποφάσεις σας στην αγάπη είτε εκδηλώνοντας επιτέλους τα συναισθήματά σας σε αυτόν τον φίλο σας, είτε δίνοντας ένα τέλος. Η πανσέληνος φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και σας ζητά να κάνετε μια αποτίμηση της ερωτικής σας ζωής: Αυτό το πρόσωπο μπορεί να είναι φίλος και εραστής/ερωμένη; Επιθυμείτε να διατηρήσετε αυτή τη σχέση ή να την εξαλείψετε τελείως από τη ζωή σας; Ίσως κατανοήσετε ότι πρέπει να εγκαταλείψετε την επιθυμία σας για μια ελεύθερη σχέση ή την τάση σας να αναζητάτε ελευθερία μέσα σε μια σχέση, αφού τώρα συνειδητοποιείτε ότι αυτό είναι τροχοπέδη για την ευτυχία σας. Εξετάστε την προσέγγισή σας στην αγάπη με σκοπό να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας και τον άλλον.

Ο Ζυγός ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐

Μια πάνω, μια κάτω

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Αδιαμφισβήτητη γοητεία

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Επικεντρωθείτε στους στόχους σας

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Νέα ξεκινήματα

Μάιος ⭐⭐⭐⭐

Δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό

Ιούνιος ⭐⭐

Να είστε προσεκτικοί

Ιούλιος ⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Πολλές δραστηριότητες

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Δεν τα παρατάτε

Οκτώβριος ⭐⭐

Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Θα ανταμειφτείτε για τους κόπους σας

 

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Youtube