Ζυγός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαϊου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 33

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ζυγός από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός: 

Ο ρυθμός της ζωής σας θα είναι γρήγορος και πιο συναρπαστικός αυτό το μήνα, ειδικά στο δεύτερο μισό, καθώς ο φιλόδοξος Άρης κινείται στο δέκατο οίκο σας, του κοινωνικού status και των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου των έξι εβδομάδων, είστε ιδιαίτερα ενεργητικοί για να πετύχετε στην καριέρα σας και να ξεκινήσετε νέα έργα. Αν έχετε πρόβλημα με έναν προϊστάμενο, μη βγείτε στην επίθεση. Αντίθετα, ρωτήστε τον εαυτό σας αν έχετε ένα εσωτερικό ζήτημα με οποιονδήποτε κατέχει δύναμη και εξουσία. Από την άλλη πλευρά, ίσως τώρα λάβετε αναγνώριση για τις προσπάθειές σας και τον αγώνα σας ή το αφεντικό σας σάς επιλέγει για ένα σημαντικό συναρπαστικό έργο, το οποίο ναι μεν σάς επιφορτίζει με περισσότερες ευθύνες αλλά σάς προσθέτει εξουσία.

Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και της περιουσίας, ίσως ασχοληθείτε με την ιδιοκτησία σας, την πώληση ή την αγορά ενός ακινήτου. Ψάξτε για κάτι του οποίου η αξία θα ανεβαίνει με την πάροδο του χρόνου. Μπορεί ακόμα να κάνετε μια επίσημη οικονομική συμφωνία η οποία θα βελτιώσει την οικονομική σας κατάσταση. Όποια και αν είναι η περίπτωση, αυτή η νέα Σελήνη είναι ιδανική για να εστιαστείτε στο οικονομικό μέλλον σας, να κάνετε νέες επενδύσεις, οικονομίες ή έξυπνες επιλογές που βοηθούν τα χρήματά σας να αυξηθούν. Δεδομένου ότι η νέα Σελήνη έχει έναν εξάμηνο κύκλο ανάπτυξης, θα μπορούσατε να αποκομίσετε ανταμοιβές για οτιδήποτε νέο ξεκινάτε από σήμερα.

Σάς δίνονται κίνητρα για να έχετε περισσότερα χρήματα! Με την πανσέληνο στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών και των αξιών, αναζητάτε τρόπους για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Όχι μόνο είστε σε θέση να εργάζεστε σκληρότερα, αλλά σκέφτεστε και πιο στρατηγικά. Ώρα να κόψετε τα περιττά έξοδα και τις πολυτέλειες. Επιπλέον, τώρα δεν έχετε αρκετό χρόνο για να σερφάρετε στο Facebook, να δέχεστε τηλεφωνικές κλήσεις από άτομα που δεν σημαίνουν τίποτα για σας και να είστε παράλληλα καλοί στη δουλειά σας. Τι θα κάνετε λοιπόν; Θέτετε προτεραιότητες, κάνετε οτιδήποτε αντανακλά τις αξίες σας. Ξεκινήστε λοιπόν τις μέρες σας με όποια δραστηριότητα γεμίζει την ψυχή σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
contest-sotiraki-2019
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι