Quantcast

Ζυγός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2022

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 33

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ζυγούς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό

Η αγάπη και τα οικονομικά μπορεί να αναμειχθούν αυτόν το μήνα καθώς μέχρι της 23 του μήνα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο και στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων. Νιώθετε ότι εσείς και ο σύντροφός σας έχετε μια κοινή αποστολή, όπως να μετακομίσετε μαζί, να ξεκινήσετε ένα ταμείο ή ακόμα και να ανοίξετε μια επιχείρηση ως συνεργάτες. Αυτή η δημοσιονομική κίνηση δημιουργεί οικειότητα και μια έντονη συναισθηματική δέσμευση μεταξύ σας. Μετά τις 23 του μήνα, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Διδύμους και στον περιπετειώδη ένατο οίκο σας, κι εσείς αναζητάτε την περιπέτεια, μιλάτε με άτομα από διαφορετικό κοινωνικό και πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σας. Είστε έτοιμοι να υλοποιήσετε τα μεγάλα οράματά σας, αυτό το γενναίο βήμα που κάνετε δεν σας φοβίζει, τολμάτε και ρισκάρετε.

Οι φιλοδοξίες σας αναφλέγονται! Αρχίζετε να βλέπετε τον γαλάζιο ουρανό στην καριέρα σας, χτίζετε σιγά-σιγά τη νέα σας αυτοκρατορία, χάρη στη νέα Σελήνη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Διανύετε μια έντονα κινητική επαγγελματική περίοδο, το μυαλό σας είναι στην καριέρα σας. Μπορεί να είναι καλοκαίρι κι εσείς να ονειρεύεστε παραλίες και κοκτέιλ το βράδυ, αλλά θα πρέπει να δουλέψετε περισσότερο από τους άλλους, θα περάσετε πολλές ώρες στο γραφείο (ή στο κυνήγι εργασίας). Ένας πελάτης ή ο προϊστάμενός σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και οι προθεσμίες που τρέχουν να σας αναγκάσουν να δουλέψετε πιο σκληρά. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και δύναμη, σε έξι μήνες από τώρα η σκληρή δουλειά σας θα αποδώσει καρπούς. Αγωνιστείτε για τον εαυτό σας!

Με την αισιοδοξία σας και τη χαρούμενη διάθεσή σας ξεσηκώνετε τους γύρω σας, οι δυνάμεις της πειθούς και της διπλωματίας σας είναι ακαταμάχητες. Με την πανσέληνο να φωτίζει τον νοητικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας σκορπίζετε στους γύρω σας μια θετική ενέργεια, όλοι έρχονται κοντά σας για να ακούσουν τι έχετε να πείτε. Τολμήστε και μοιραστείτε τις ιδέες σας μέσα από την καρδιά σας. Ίσως ακόμα και να προβάλετε τον εαυτό σας σε μια δημόσια ομιλία, επικεντρώνεστε περισσότερο στην καλή φήμη σας. Θα μπορούσατε να έχετε μια διαφωτιστική συζήτηση ή να ακούσετε κάποιες συναρπαστικές ειδήσεις. Εάν έχετε κάτι να πουλήσετε, μια ιδέα, ένα έργο ή ακόμη και ένα βιβλίο, και ιδιαίτερα σε άλλη πόλη ή στο εξωτερικό, αυτός είναι ο μήνας σας.

Ο Ζυγός ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐

Μια πάνω, μια κάτω

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Αδιαμφισβήτητη γοητεία

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Επικεντρωθείτε στους στόχους σας

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Νέα ξεκινήματα

Μάιος ⭐⭐⭐⭐

Δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό

Ιούνιος ⭐⭐

Να είστε προσεκτικοί

Ιούλιος ⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Πολλές δραστηριότητες

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Δεν τα παρατάτε

Οκτώβριος ⭐⭐

Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Θα ανταμειφτείτε για τους κόπους σας

 

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-06-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αστολογικός χάρτης