Ζυγός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 33

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ζυγούς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό

Τα πάντα είναι τόσο μαγικά γύρω σας. Η νέα Σελήνη μαζί με την Αφροδίτη στον Κριό, μέχρι τα μέσα του μήνα, στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, τονίζουν την ανάγκη σας για συντροφικότητα και σωστή συνεργασία. Από την άλλη πλευρά, αν κάποιες σχέσεις σας ήταν τεταμένες και σας ταλαιπωρούσαν καιρό, τώρα έχετε τη δύναμη να επαναφέρετε την αρμονία και την ισορροπία. Αντί να στρέφεστε στην έξοδο κινδύνου και να βλέπετε τα χειρότερα, με υπομονή, μπορείτε να φέρετε πίσω την αγάπη. Μετά τις 14 Απριλίου, η Αφροδίτη θα κινείται στον Ταύρο και στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας και της βαθιάς σύνδεσης ψυχής, κι εσείς σκέφτεστε πως θα γαλουχήσετε μια στενή και σημαντική σχέση στη ζωή σας, επιθυμείτε να την εδραιώσετε βαθιά. Σίγουρα, ξέρετε ότι η σταθερότητα κοστίζει την αποποίηση του εγωισμού σας και της εξουσίας σας.

Έχετε τη γοητεία και το χάρισμα να είστε δημοφιλείς και τώρα που ο Άρης στον Καρκίνο κινείται στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας σας προικίζει επιπλέον με θάρρος και δύναμη να αγωνιστείτε για να υλοποιήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Έχετε κάποιον που σας στηρίζει στην εργασία σας; Μην χάσετε την ευκαιρία να λάβετε τη βοήθειά του ή αγωνιστείτε για να κερδίσετε έναν πλούσιο πελάτη ή για να κάνετε ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα σας. Μπορείτε να αξιοποιήσετε τις εξαιρετικές κοινωνικές σας δεξιότητες, να αφοπλίσετε με τη γοητεία σας και τη διπλωματία σας, ενώ η αποφασιστικότητα του Άρη θα σας οδηγήσει στη δράση και θα σας εξασφαλίσει ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Επισήμανση: Ο ανταγωνιστικός Άρης μπορεί να δημιουργήσει προστριβές και υπερβολικές απαιτήσεις, οπότε αποφύγετε να αποσταθεροποιήσετε τις επαγγελματικές σχέσεις σας.

Τα πλούτη σας αυξάνονται, αναζητάτε την οικονομική σταθερότητα, μακροπρόθεσμα οικονομικά σχέδια φτάνουν στο απόγειό τους χάρη στην πανσέληνο στον Σκορπιό και στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Θα νιώσετε έντονα αυτή τη σεληνιακή ενέργεια, έτσι εκμεταλλευτείτε τον ενθουσιασμό, τη δύναμη και τη διαίσθηση που σας χαρίζει για να κάνετε οικονομική αναδιοργάνωση, καθώς θα μπορούσατε να έχετε μερικές ισχυρές ανακαλύψεις ή διαισθητικές αναλαμπές. Εάν έχετε αγωνιστεί για μια συγκεκριμένη οικονομική υπόθεση ή για να καθορίσετε ένα ανώτατο όριο στο εισόδημά σας, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την αντιληπτική ενέργεια της πανσελήνου για να δείτε κάτω από την επιφάνεια, πράγμα το οποίο θα σας βοηθήσει να σημειώσετε τεράστια οικονομική πρόοδο.

Ο Ζυγός ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐

Μια πάνω, μια κάτω

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Αδιαμφισβήτητη γοητεία

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Επικεντρωθείτε στους στόχους σας

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Νέα ξεκινήματα

Μάιος ⭐⭐⭐⭐

Δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό

Ιούνιος ⭐⭐

Να είστε προσεκτικοί

Ιούλιος ⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Πολλές δραστηριότητες

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Δεν τα παρατάτε

Οκτώβριος ⭐⭐

Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Θα ανταμειφτείτε για τους κόπους σας

 

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
20/4/2021