Ζυγός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2024

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 33

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ζυγούς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό

Οι φίλοι σας είναι κοντά σας για να σας προσφέρουν χαρά και ενθουσιασμό. Η Αφροδίτη στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας σας παρακινεί να βγείτε έξω με τους φίλους σας, να κάνετε νέες κοινωνικές συναναστροφές, να ασχοληθείτε με τα κοινωνικά δρώμενα. Οι φίλοι σας μπορεί να σας προσφέρουν πολλά, έτσι αποδεχτείτε τις προσκλήσεις. (Και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα του αγαπημένου σας). Επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, γίνεστε πιο πνευματικοί και φιλοσοφημένοι χάρη στον Άρη στον φιλοσοφικό και εξερευνητικό ένατο οίκο σας. Όταν επικεντρώνεστε στην προσωπική σας ανάπτυξη, κάθε είδους συναρπαστικοί κόσμοι ανοίγονται μπροστά σας, οπότε ξεκινήστε να διαβάζετε βιβλία ή παρακολουθήστε ένα σεμινάριο για ένα θέμα που σας «μιλάει» περισσότερο. Οι προσφορές στο σχολείο της ζωής μπορούν πραγματικά να σας ενθουσιάσουν.

Το hashtag του Ιουλίου: Είμαι το αφεντικό! Η νέα Σελήνη στο δέκατο οίκο σας, του κύρους και των επαγγελματικών σας επιτευγμάτων, σας βοηθά να κάνετε σημαντικά βήματα προς τους επαγγελματικούς σας στόχους, ειδικά τους μακροπρόθεσμους. Δεν είναι η ώρα να αναβάλλετε σημαντικές εργασίες για αργότερα. Όχι, πρέπει να παίζετε με τους δοκιμασμένους και αληθινούς κανόνες της επιτυχίας, παραμένοντας πειθαρχημένοι, συγκεντρωμένοι και σταθεροί. Και κάτι άλλο … ζητήστε από τους βετεράνους στον τομέα σας κάποια καθοδήγηση, η σοφία τους που κερδήθηκε με κόπο και αγώνες μπορεί να σας φανεί χρήσιμη τώρα. Η συμβουλή του φεγγαριού είναι σχεδόν αστεία και απλή: «Αν δουλέψεις σκληρά, τελικά θα βρεις την επιτυχία». Αν και αυτές οι λέξεις είναι κοινότυπες, θα αποδειχτούν αληθινές όταν θα κερδίσετε το βραβείο μετά από μόχθο.

Το σπίτι σας ή οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας; Η πανσέληνος φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειάς σας, απαιτώντας να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ της καριέρας σας και των αγαπημένων σας προσώπων. Μια επαγγελματική συμφωνία ή μια εργασία θα μπορούσε να μειώσει τον πολύτιμο χρόνο με την οικογένειά σας, ίσως ένας απαιτητικός συνεργάτης σας ή συνάδελφός σας δεν καταλαβαίνει γιατί πρέπει να βιαστείτε να τρέξετε στο σπίτι σας και στην οικογένειά σας. Δεν χρειάζεται να εντυπωσιάζετε τους ανθρώπους στη δουλειά σας με το να αναλαμβάνετε εσείς όλες τις υποχρεώσεις και να υποκύπτετε σε όλες τις απαιτήσεις τους. (Μερικές από αυτές, σίγουρα. Όλες; Αυτό είναι συνταγή για απογοήτευση). Βάλτε όρια, τόσο με τους αγαπημένους σας όσο και με τους ανθρώπους που βασίζονται σε εσάς στη δουλειά. Διαφορετικά, στην προσπάθειά σας να ευχαριστήσετε τους πάντες, θα καταλήξετε δυστυχισμένοι και εξαντλημένοι!

Ο Ζυγός ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐

Μια πάνω, μια κάτω

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Αδιαμφισβήτητη γοητεία

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Επικεντρωθείτε στους στόχους σας

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Νέα ξεκινήματα

Μάιος ⭐⭐⭐⭐

Δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό

Ιούνιος ⭐⭐

Να είστε προσεκτικοί

Ιούλιος ⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Πολλές δραστηριότητες

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Δεν τα παρατάτε

Οκτώβριος ⭐⭐

Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Θα ανταμειφτείτε για τους κόπους σας

 

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ