Ζυγός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 33

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ζυγός από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός: 

Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, ενισχύστε την παραγωγικότητά σας, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα δημιουργικής και θετικής ενέργειας γύρω σας, είναι η προτροπή του Άρη στον φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας. Έχετε την ενέργεια και την καλή διάθεση να κάνετε νέους φίλους, να οργανώσετε ένα ομαδικό έργο. Ωστόσο, με την ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι η κατάλληλη στιγμή για να επανεκτιμήσετε την πρόοδό σας σε ένα ομαδικό έργο και τους φίλους σας, ποιοι είναι οι αληθινοί; Ίσως ακόμα αισθανθείτε την ανάγκη να ακολουθήσετε κάποιο μεγαλύτερο στόχο, ίσως ανθρωπιστικό, ή να βελτιώσετε τον κόσμο γενικότερα. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα που δεν πρέπει να παραλείψετε!

Ανεβαίνετε στο υψηλότερο σκαλί της σκάλας της επιτυχίας και βλέπετε μακριά στον ορίζοντα, χαίρεστε με τα επιτεύγματά σας. Και αυτό χάρη στην Ηλιακή έκλειψη και την Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας σας. Πώς θα θέλατε να αφήσετε το σημάδι σας στον κόσμο μέσα στους επόμενους έξι μήνες; Χρησιμοποιήστε αυτή τη δυνατή σεληνιακή ενέργεια για να κάνετε κάποια πρώτα βήματα. Δημιουργήστε ένα όραμα που αντανακλά το επιθυμητό μέλλον σας. Η δημιουργική δουλειά σας, ο αγώνας και η επιμονή σας θα μπορούσαν να σάς φέρουν μια ευχάριστη έκπληξη σε έξι μήνες από τώρα, με την αντίστοιχη Σεληνιακή έκλειψη.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας,  φέρνει μια σημαντική αλλαγή στα οικογενειακά ζητήματα και θέματα σπιτιού. Οι εκλείψεις φέρνουν γρήγορη δράση, οπότε αν εξετάζετε μια μετακίνηση, θα μπορούσατε να βρείτε ξαφνικά το νέο σας σπίτι. Μπορεί να αποφασίσετε να μετακομίσετε ή ένας συγκάτοικος θα μπορούσε ξαφνικά να σας ανακοινώσει την φυγή του. Είναι επίσης πιθανό να λάβετε ειδήσεις σχετικά με μια εγκυμοσύνη (πιθανότατα μη προγραμματισμένη) ή μια αλλαγή στην οικογενειακή δομή σας. Εάν είχατε μια πρόσφατη διένεξη με τους γονείς σας, βρίσκετε γρήγορα τη λύση. Ήρθε η ώρα να κλείσετε την πόρτα σε κάθε οικογενειακό δράμα. Η ψυχική σας ηρεμία είναι που αξίζει περισσότερο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι