Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια Ζυγός - 29/05 - 04/06

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 91

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ζυγός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός: 

 

Φίλοι μου Ζυγοί, με τον Άρη σε αντίθεση με τον Κρόνο προσοχή να μην πιέσετε τον εαυτό σας, οι σκέψεις σας θα δημιουργήσουν αγχωμένες καταστάσεις, προσπαθήστε να κινηθείτε με ηρεμία. Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, θα βγάλει στην επιφάνεια την ανέμελη πλευρά του χαρακτήρα σας. Γενναιόδωρη θα είναι η στάση σας, συμπαράσταση θα προσφέρετε σε φιλικά και σε πολύ κοντινά σας πρόσωπα. Στον ερωτική σχέση σας θα υπάρξει ηρεμία, συγκατάβαση και ερωτισμός, θερμές στιγμές θα ζήσετε με το ταίρι σας. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα καταφέρετε να ξεσκεπάσετε κάποιες κρυμμένες καταστάσεις, αναλυτικές συζητήσεις θα σας βγάλουν από τυχόν αυταπάτες ή ψευδαισθήσεις. Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα ενισχύσει την ανάγκη σας για ελευθερία και ανεξαρτησία, σε υποθέσεις που σας πιέζουν ή σας περιορίζουν η στάση σας θα είναι επαναστατική. Ο ερχομός της Σελήνης στον ζώδιο σας είναι πολύ πιθανόν να φέρει στην ερωτική σας ζωή ένα καινούργιο πρόσωπο. Ποιο άτομο θα μονοπωλήσει το αισθηματικό σου ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα; Μάθε τώρα με 1 μόνο τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-29T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι