Quantcast

Ζυγός Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 25/10 - 31/10/2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 104

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ζυγούς αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό

Η ανάγκη να απογειωθείς συναισθηματικά μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές ιδιαίτερα στις 27/10 καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν σου επιτρέπει να έχεις απόλυτη διαύγεια με τα πρόσωπα που σε προσεγγίζουν. Τα λάθη είναι πιθανά, λάθη που θα σε απογοητεύσουν αργότερα για αυτό καλό είναι να μην επενδύσεις συναισθηματικά σε πρόσωπα που δεν είναι ειλικρινή απέναντί σου. Δώσε χρόνο ώστε να διαπιστώσεις την διάθεσή τους για να μην βρεθείς αντιμέτωπος με δυσάρεστες εκπλήξεις που τελικά θα οδηγήσουν σε πληγές.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στον Υδροχόο στις 28/10 σε βοηθά να αναθεωρήσεις και να αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία κάθε νέα προσέγγιση στην προσωπική σου ζωή. Γοητεύεις τους πάντες και λάμπεις εκφράζοντας με αμεσότητα την προσωπικότητά σου και αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά τόσο στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις όσο και σε νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν. Σημαντικό είναι επίσης να προχωρήσεις απρόσκοπτα σε νέα δημιουργικά ενδιαφέροντα που σε εκφράζουν καθώς μέσα από αυτά μπορείς να δείξεις τις ικανότητες και τις δυνατότητές σου.

Ο Άρης στις 30/10 εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνάει στον Σκορπιό ενισχύοντας την επιθυμία για υλική και συναισθηματική αποκατάσταση. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς πιθανό έλλειμμα χρημάτων ή αναπάντεχα έξοδα που να προκύψουν καθώς αυτό σου δημιουργεί εντονότερη ανασφάλεια και φόβο από ποτέ. Δεδομένο είναι ότι θα προσπαθήσεις να περιχαρακώσεις τον προϋπολογισμό σου όσο καλύτερα γίνεται και να είσαι φειδωλός σε σπατάλες θεωρώντας ότι έτσι νιώθεις μεγαλύτερη σταθερότητα στη ζωή σου. Καλό είναι επίσης να διαπιστώσεις τον εκνευρισμό που υποβόσκει καθώς είναι άμεση ανάγκη να τον εκτονώσεις σε κάτι δημιουργικό που θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις.

Ο Ζυγός αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Ζυγό

Για να παραμείνετε ισορροπημένοι, ασχοληθείτε με την ομορφιά σας, την άνεση και τις θετικές σκέψεις, όχι με την κακεντρέχεια και την εμμονή. Ο Άρης στον Σκορπιό ενεργοποιεί τον αισθησιακό δεύτερο οίκο σας και εντείνει την έμφυτη επιθυμία σας για καλοπέραση και πολυτέλεια. Ο δεύτερος οίκος κυβερνάει και τα χρήματα, έτσι αισθάνεστε σαν να χαμογελάτε λίγο πιο ελεύθερα από το συνηθισμένο, για τον εαυτό σας και για εκείνους που είναι τυχεροί να είναι αποδέκτες της γενναιοδωρίας σας. Αλλά επειδή ο Σκορπιός είναι ελεγκτικό ζώδιο, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν απώτερα κίνητρα που συνδέονται με τα δώρα που κάνετε στον αγαπημένο σας. Ακόμα κι αν θέλετε να χαλάσετε τον αγαπημένο σας, δεν χρειάζεται να κλονίσετε τον τραπεζικό λογαριασμό σας για μια άσκοπη, ίσως και ιδιοτελή αγορά.

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-10-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms