Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Ζυγός 18/02 - 24/02/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 102

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ζυγός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Η προσοχή σου κυρίως αυτή την εβδομάδα επικεντρώνεται σε ότι αφορά τη σχέση με το ταίρι σου και οικογενειακά ζητήματα που πιθανά να σε απασχολήσουν και είναι επιτακτική ανάγκη να διαχειριστείς με ψυχραιμία, σύνεση και λογική σκέψη γιατί διαφορετικά οι συγκρούσεις και η ψυχρότητα δεν  αποκλείονται. Στις 18.02  η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου στον Αιγόκερω εγείρει ζητήματα με το ταίρι σου και την οικογένειά του μπορεί να σε απασχολούν. Η ανάγκη για ασφάλεια, τρυφερότητα και ρομαντισμό που υπάρχει  περιορίζεται και το πιθανότερο είναι να αποτραβηχτείς  από το σύντροφό σου και πρόσωπα της οικογένειάς σου δημιουργώντας πιθανά προβλήματα με την ψυχρότητα που δείχνεις. Προσπάθησε να εκφράσεις τις ανασφάλειές σου και μην αφήσεις την απαισιοδοξία  να σε καταβάλει.

Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου και πιθανό είναι να έρθεις αντιμέτωπος με θέματα που εκκρεμούν, ζητήματα του παρελθόντος, θέματα εργασίας και καθημερινότητας που είναι ανοιχτά και καλό είναι να κλείσεις. Η επαναστατική σου διάθεση και η έντονη ενεργητικότητά σου μπορούν να αποδειχθούν ευεργετικά στη συγκεκριμένη περίοδο, καθώς σε εφοδιάζουν με τον κατάλληλο δυναμισμό για να ολοκληρώσεις κύκλους ζητημάτων και σχέσεων που μπορεί να μην έχουν τίποτα πια να σου προσδώσουν και να λειτουργούν επιβαρυντικά για την ψυχολογία σου. Προσπάθησε μόνο να διαχειριστείς αντιδραστικές τάσεις και καχυποψία που δεν θα σε βοηθήσουν.  

Στις 23.02 η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω  και έρχεται έρχονται στην επιφάνεια όλα τα καταπιεσμένα σου συναισθήματα κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε εκρηκτικές καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή αν δεν καταφέρεις να τα ελέγξεις. Τάσεις επιβολής και χειρισμού είναι πιθανό να εκδηλώσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν γι’ αυτό είναι προτιμότερο να εκφράσεις τη βαθύτερη ανάγκη σου στο σύντροφό σου πού θα οδηγήσει σε άκρως ερωτικές στιγμές.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-02-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι