Quantcast

Ζυγός Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 26/09 - 02/10/2022

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 105

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ζυγούς αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στην αρχή της εβδομάδας καθορίζει τις κινήσεις σου και σε οδηγεί σε νέα σημαντικά βήματα. Πιθανό είναι να υπάρξουν εξελίξεις σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες καθώς πρόσωπα εισβάλλουν στη ζωή σου και δίνουν πολλές επιλογές και προοπτικές. Φρόντισε μόνο να μην λειτουργείς υπερβολικά χάνοντας το μέτρο καθώς το πιθανότερο είναι να προκαλέσεις δυσαρέσκεια με τον παρορμητισμό και την αμετροέπεια σου. Αξιοποίησε ευκαιρίες σε ότι αφορά συμφωνίες και συνεργασίες που μπορούν να σου προσφέρουν πολλά αφού είναι βέβαιο πως θα προσφέρουν τα μέγιστα στην επαγγελματική σου πορεία.

Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου στις 29/9 και σου δίνει την δυνατότητα να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο διεκδικώντας τα φώτα της δημοσιότητας. Έχεις την ευκαιρία να γοητεύσεις πρόσωπα που θέλεις να κατακτήσεις, καλά θα κάνεις όμως να μην λειτουργείς εγωκεντρικά και υποκειμενικά απογοητεύοντας τους γύρω σου. Είναι σημαντικό να δείξεις κατανόηση για τις ανάγκες των άλλων για να υπάρξει η απαραίτητη ισορροπία που μπορεί να εξελίξει μία σχέση.

Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο στις 2/10 μπορείς να προχωρήσεις στην ολοκλήρωση επαγγελματικών και γραφειοκρατικών εκκρεμοτήτων που σε απασχολούν έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Σημαντικό είναι επίσης να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε καθημερινές υποχρεώσεις γιατί είναι εύκολο να ξεφύγεις και να προχωρήσει σε λάθη που μπορεί να σε εκθέσουν. Αξιοποίησε την συγκεκριμένη συγκυρία επίσης για να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν καθώς μπορείς να ξεκαθαρίσεις την στάση σου και να ολοκληρώσεις σημαντικούς κύκλους σχέσεων. 

Ο Ζυγός αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Ζυγό

Είστε αδιαμφισβήτητα γοητευτικοί και εντυπωσιακοί! Με την Αφροδίτη στον Ζυγό προβάλετε την προσωπική σας ταυτότητα με ειλικρίνεια, κι αυτό είναι που μαγνητίζει τους άλλους φέρνοντάς τους κοντά σας. Η δημοτικότητά σας είναι στα ύψη, αν και αυτό δεν είναι κάτι νέο, αλλά σας δίνει ένα πλεονέκτημα, ειδικά όταν πρόκειται για την προώθηση των δικών σας επιθυμιών και του πάθους σας. Ενώ μπορείτε να κάνετε φίλους όπου κι αν πάτε, είναι ακόμα πιο σημαντικό να βρείτε ανθρώπους που πραγματικά αγγίζουν την ψυχή σας. Ίσως βρείτε την αδελφή ψυχή σας εντελώς ξαφνικά, αρκεί να είστε ανοικτοί και σε εγρήγορση. Ο πλανήτης της αγάπης σας ανοίγει τα μάτια για να βρείτε το σωστό πρόσωπο. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη κυβερνά επίσης την ομορφιά, μπορεί να επιλέξετε ένα makeover, την υιοθέτηση ενός νέου προσωπικού στυλ.

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-09-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms