Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Ζυγός 20/05 - 26/05/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 102

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ζυγός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Απογειώνεται η αισιοδοξία, η διάθεση για κέφι και γνώση και έχεις πια τη δυνατότητα να επικεντρωθείς στις σχέσεις με το ευρύτερο περιβάλλον σου βελτιώνοντας τες. Στις 21.05 ο Ήλιο και ο Ερμής περνάνε στους Διδύμους και ανεβάζουν κατακόρυφα τη διάθεση, την ψυχολογία, αφού βλέπεις μέσα από θετική ματιά της ζωής σου σε όλα τα επίπεδα και κάνεις ότι είναι δυνατόν για να διασκεδάσεις και να απολαύσεις την κάθε στιγμή της. Πιθανά είναι τα ταξίδια και οι επαφές με το εξωτερικό, καθώς θέλεις να γνωρίσεις από κοντά διαφορετικές κουλτούρες και νοοτροπίες διευρύνοντας τις γνώσεις σου. Το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον πρωταγωνιστεί, καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό και να περάσεις καλά μαζί τους απολαμβάνοντας την παρέα τους. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξει σε τάσεις αμελείας και τεμπελιάς που μπορεί να υπάρξουν και δεν θα βοηθήσουν στις καθημερινές υποχρεώσεις.

Στις 22.05 ο Άρης από τον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις ή ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα που μπορεί να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να λειτουργήσουν άκρως θετικά γιατί με προσωπική σου ανέλιξη και εξέλιξη. Οι ευκαιρίες αυτές δεν αποκλείονται να έχουνε και σημαντικό αντίκτυπο σε οικονομικό επίπεδο, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι σου προταθεί, να σκεφτείς με λογική και ρεαλισμό και να μην χάσεις καμία από αυτές που μπορεί να σε βοηθήσουν να εκτοξευθεί σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
megali-prosfora
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι