Quantcast

Ζυγός Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 29/05 - 04/06/2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 105

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ζυγούς αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό

Στις 3/6 το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ώστε να λάμψεις στον επαγγελματικό χώρο και σε κοινωνικό επίπεδο. Μαγνητίζει τα βλέμματα με την γοητεία και το ταπεραμέντο σου και δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα εκφράσουν τον θαυμασμό τους για εσένα. Πιθανό είναι να υπάρχει ακόμα μία νέα γνωριμία που θα σηματοδοτήσει ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σου και θα αλλάξει το κοινωνικό σου στάτους με εμφατικό τρόπο.

Στις 4/6 η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη αναδεικνύει υποθέσεις που απασχολούν το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου. Έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις παρεξηγήσεις και δυσκολίες που προέκυψαν με τον στενό περίγυρό αφήνοντας το παρελθόν κακές στιγμές που σε επηρέασαν. Παράλληλα σου δίνεται η δυνατότητα να εμπλακείς επαγγελματικά σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που δρομολογούν μία νέα επαγγελματική διαδρομή που σου ταιριάζει. Μία νέα γνωριμία επίσης είναι πιθανό να προκύψει και να πρωταγωνιστήσει στην προσωπική σου ζωή. Η επικοινωνία θα παίξει καταλυτικό ρόλο την προσέγγιση και στην εξέλιξη της.

Την ίδια μέρα ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να ανατρέψει οικονομικές συμφωνίες που σχετίζονται με τρίτους και κληρονομικά ζητήματα. Αφουγκράσου την διαίσθηση και την διορατικότητα σου και μην παρασύρεσαι σε επιλογές βάσει της νευρικότητας και της έντασης που σε διακατέχει. Ακόμα καλό είναι να κρατήσει χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις με τον άνθρωπό σου γιατί δεν αποκλείεται να γίνεις σκληρός και επιθετικός πυροδοτώντας έντονες καταστάσεις. 

Ο Ζυγός αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Ζυγό

Πώς νομίζετε ότι σας βλέπουν οι άλλοι; Ποιά είναι η εικόνα που προβάλλετε στον έξω κόσμο; Η Αφροδίτη στον Καρκίνο και στο δέκατο οίκο σας, της δημόσιας εικόνας και της καριέρας, σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, σας βοηθά να εστιαστείτε στην προσωπική σας εξέλιξη και να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να αγωνιστείτε για να δημιουργήσετε μια νέα μακροπρόθεσμη σχέση. Είστε σε σχέση; Τώρα πάτε πίσω στο παρελθόν και θυμάστε όλα αυτά που είπατε και κάνατε. Ίσως και να χρειαστεί να μείνετε μέχρι αργά στο γραφείο για να τελειώσετε το έργο σας αλλά αναρωτηθείτε: Είστε πραγματικά εκεί κοντά σε αυτόν που αγαπάτε; Εάν δεν μπορείτε να ξεφύγετε από τις επαγγελματικές ευθύνες, προσπαθήστε τουλάχιστον να αναθέσετε σε άλλους κάποια καθήκοντα ή μιλήστε στον αγαπημένο σας. Είναι σίγουρο ότι θα καταφέρετε να διαπραγματευτείτε και να συμβιβαστείτε.

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
29-05-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 Κλήση 14540