Ζυγός Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 01/06 - 07/06/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 102

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ζυγούς αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό

Ζυγέ, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 05.06 φέρνει στην επιφάνεια προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Η εμμονική σου στάση και η επικριτική διάθεση δεν θα βοηθήσουν να είσαι ψύχραιμος και αντικειμενικός στη συμπεριφορά σου. Αυτό θα δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα αν δεν καταφέρεις να το ισορροπήσεις και να δείξεις ότι λειτουργείς με ξεκάθαρα κριτήρια. Φρόντισε παράλληλα να μην γίνεσαι σκληρός και απόλυτος στις εκφράσεις σου καθώς αργότερα θα το μετανιώσεις. 

Αισθηματικά

Η επικοινωνία με το ταίρι σου είναι σημαντική αφού σου δίνεται η δυνατότητα να εκφράσεις όλα αυτά που σκέφτεσαι. Παράλληλα όμως αναρωτιέσαι αν το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου μπορεί να αντιληφθεί τις πραγματικές σου ανάγκες. Πρόσεχε γιατί έχεις την διάθεση να γίνεσαι αυστηρός και επικριτικός και αυτό θα πληγώσει βαθιά το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει. Είναι σημαντικό όμως να μην εμμένεις στις λεπτομέρειες καθώς αυτό δεν σε βοηθά να δεις την ολοκληρωμένη εικόνα και τι μπορεί να σου προσφέρει. Το αυστηρό σου κριτήριο μπορεί να οδηγήσει σε λάθος επιλογές που αργότερα πιθανά να μετανιώσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι εμπορικές συναλλαγές και οι επαφές με πρόσωπα του εξωτερικού φαίνεται να μην εξελίσσονται με τον τρόπο που θα ήθελες και αυτό σου δημιουργεί ιδιαίτερο άγχος και γκρίνια. Προσοχή καθώς μπορείς να χάσεις με ευκολία το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο και να οδηγηθείς σε συγκρούσεις λόγω των απότομων αντιδράσεων σου. Οι εμμονές είναι κακός σύμβουλος και δεν θα σε βοηθήσουν να δεις ολοκληρωμένα και αντικειμενικά ποιες πρέπει να είναι οι κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τα όποια επαγγελματικά ζητήματα προκύψουν. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Ο Ζυγός αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Ζυγό

Φιλτράρετε τα λόγια σας και τον αυθορμητισμό σας! Με τον Ήλιο σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη στον ειλικρινή ένατο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Άρη στον καθημερινό έκτο οίκο σας, επιθυμείτε να ξεφύγετε από την παλιά, καθημερινή και τετριμμένη ρουτίνα με ένα ταξίδι μακριά από την πόλη σας ή να σχεδιάσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Στην προσπάθειά σας να νιώσετε ξεγνοιασιά ίσως και να μη λάβετε υπόψη σας τις ανάγκες του αγαπημένου σας. Δεν μπορείτε τώρα να ασχολείστε με βαρετά καθήκοντα που σας στερούν τη χαρά σας, θέλετε να φύγετε μακριά. Όταν πρόκειται για συνομιλίες, προσέξτε την υπερβολική ειλικρίνεια και αμεσότητα τώρα, θα μπορούσε να κάνει ζημιά στη σχέση σας, αν ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε διακριτικότητα. Μετρήστε τα λόγια σας ώστε να μην κατηγορηθείτε για υπερβολικό εγωισμό και μαχητικότητα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-06-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms