Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 93

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ζυγός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Φίλε Ζυγέ, αυτή η εβδομάδα στιγματίζεται από την νέα Σελήνη αλλά και την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο, ένα ιδιαίτερο περιβάλλον για εσένα, που είναι πιθανό να βγάλεις φόβους και ανασφάλειες ξαφνικά που δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς. Στο τέλος της εβδομάδας ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου και βγαίνει στο προσκήνιο. Οι προσωπικές σου ανάγκες είναι σε πρώτο πλάνο και επιζητάς έντονα να τις καλύψεις.

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο, που πραγματοποιείται την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου λειτουργεί έντονα πάνω σου αφού βγάζεις έντονη ανασφάλεια και σε κατακλύζουν μνήμες του παρελθόντος που σε πληγώνουν. Το σύμπαν όμως σου δίνει την αποφασιστικότητα να κλείσεις κεφάλαια που σε ταλαιπωρούν ψυχικά και να προχωρήσεις. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο και αρχίζεις να ξεχειλίζεις από αγάπη. Η ασυγκινησία σου είναι χαρακτηριστική. Συναισθηματικά, έχεις την τάση να απομονώνεσαι και βλέπεις το ταίρι σου ως τον άνθρωπο που σηματοδοτεί το φως σε αυτή την δύσκολη για εσένα περίοδο. Βάλε την φαντασία και τον ρομαντισμό σου να λειτουργήσει και θα περάσεις όμορφες προσωπικές στιγμές. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, η διάθεσή σου δεν σου επιτρέπει τις περισσότερες φορές να ασχοληθείς με νέες γνωριμίες, καλό θα ήταν όμως αν προκύψουν να είσαι προσεκτικός γιατί υπάρχει πιθανότητα να εκτεθείς.

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου και η προσωπικότητά σου λάμπει αφού έρχεσαι στο προσκήνιο. Θέλεις να ξεχωρίσεις, να επιβάλλεις την γνώμη σου, κάποιες φορές με απότομο τρόπο, και να αναγνωριστείς γι’ αυτό που είσαι. Συναισθηματικά, αυτό που θέλεις από το ταίρι σου είναι να ασχοληθεί αποκλειστικά μαζί σου, πράγμα που μπορεί να φέρει συγκρούσεις και εντάσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, η αποφασιστικότητα αλλά και η τάση να διεκδικείς αυτό που θέλεις δεν αφήνει αδιάφορες νέες γνωριμίες.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-09-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι