Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Ζυγός 10/12 - 16/12/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 101

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ζυγός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ!   Ο Ερμής περνάει στον Τοξότη στις 13.12 και είναι γεγονός ότι αυτό που εσύ επιθυμείς έντονα είναι να επικοινωνήσεις με κάθε τρόπο κυρίως με το στενό σου περιβάλλον (αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους), καθώς είναι έντονη διάθεση σου για ανταλλαγή πληροφοριών, απόψεων αλλά και επίλυση ζητημάτων που μπορεί να σας απασχολούν. Έντονη μπορεί να είναι και η δραστηριότητά σου σε σχέση με εμπορικές ή επικοινωνιακές συνεργασίες, καθώς η διαίσθησή σου και η επικοινωνιακή σου δεινότητα μπορούν να φέρουν εξαιρετική αποτελέσματα. Πιθανά είναι τα ταξίδια ή οι κοντινές αποδράσεις που θα σε ανανεώσουν, έστω και αν είναι για επαγγελματικούς λόγους, βρίσκεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και να ανανεωθείς κάτι που είναι πολύ σημαντικό για σένα στην παρούσα φάση.

Στις 16.12 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί εξαιρετικές συνθήκες σε ότι αφορά τις ερωτικές σου σχέσεις, αλλά και οικονομικά ζητήματα που αφορούν την οικογένεια και την εξέλιξή τους. Τα συναισθήματα και το πάθος εναρμονίζονται με την ανάγκη για σταθερότητα και τρυφερότητα και αυτό μπορεί να δώσει εξαιρετική ώθηση στην προσωπική σου ζωή. Πιθανή είναι η υποστήριξη της οικογένειά σου σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν και αυτό θα σε βοηθήσει να απελευθερωθείς από πιθανά άγχη.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-12-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms