Ζυγός Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 26/10 - 01/11/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 103

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ζυγούς αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό

Ζυγέ, η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 31.10 λειτουργεί ανατρεπτικά τόσο σε οικονομικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα που μπορεί να σε επηρεάσουν και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσουν αμφιβολίες. Στις 28.10 ο ανάδρομος Ερμής και η Αφροδίτη περνάνε το ζώδιό σου και σε βοηθούν να επικεντρωθείς σε προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες σε όλο το φάσμα της ζωής σου. Προσοχή σε παρορμητικές συμπεριφορές καθώς δεν θα είναι εύκολο να συγκρατήσεις την ορμή και να εκφράσεις αυτά που πραγματικά νιώθεις.

Αισθηματικά

Είναι πιθανό να νιώσεις έντονη ανασφάλεια μέσα στην εβδομάδα που σε αναστατώνει και σε οδηγεί σε έντονα συγκρουσιακές συμπεριφορές προς το ταίρι σου. Φρόντισε να αλλάξεις τα δεδομένα και να επικεντρωθείς στο πάθος και τα έντονα συναισθήματα που έρχονται στην επιφάνεια και μπορούν να δημιουργήσουν μία μοναδική ατμόσφαιρα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες μπορούν να απογειώσουν το καρδιοχτύπι. Πιθανό είναι να φοβηθείς λόγω των έντονων συναισθημάτων που θα νιώσεις όμως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να βιώσεις ένα μοναδικό πάθος με πρόσωπο που έρχεται να τα αλλάξει όλα στη ζωή σου. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Διεκδικείς αυτή την εβδομάδα το καλύτερο σε ότι αφορά τα οικονομικά σου όμως πιθανές αποκαλύψεις ή η διάθεση να συγκρουστείς μπορεί να οδηγήσει σε ανατροπές που θα επηρεάσουν οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές με τρίτους. Φρόντισε να ακούσεις το ένστικτό σου και να μην αφήσεις την καχυποψία να καθορίσει την σκέψη και τις δράσεις σου. Προσοχή καλό είναι να δείξεις ακόμα και σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς πιθανές συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν δεν θα έχουν το αποτέλεσμα που επιδιώκεις λόγω παρερμηνειών που θα επηρεάσουν σημαντικά.

Ο Ζυγός αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Ζυγό

Κερδίζετε τις καρδιές και το μυαλό των ανθρώπων. Έχετε αυτό που λέμε το κοκαλάκι της νυχτερίδας, αιχμαλωτίζετε τους θαυμαστές σας μόνο με την παρουσία σας και χάρη στην Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Αν τις τελευταίες εβδομάδες νιώθατε να τρυπούν την καρδιά σας τα αγκάθια του παρελθόντος, τώρα πιστεύετε στον εαυτό σας και την αξία σας. Θα μπορούσατε να ξεκινήσετε μια νέα σχέση και μην εκπλαγείτε αν έχετε να επιλέξετε μεταξύ πολλών θαυμαστών. Αφού η Αφροδίτη καθορίζει επίσης τις υψηλότερες αξίες σας, χρησιμοποιήστε αυτές τις εβδομάδες για να φιλτράρετε τους ανθρώπους και τα πράγματα που δεν θέλετε στον κόσμο σας, από έργα τέχνης μέχρι παρελθούσες σχέσεις που πηγαινοέρχονται και που αποστραγγίζουν την ενέργειά σας. Στη συνέχεια, απολαύστε το χρόνο που περνάτε με τον εαυτό σας και τους οικείους σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-10-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms