Ζυγός Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 27/11 - 03/12/2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 105

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ζυγούς αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 27/11 αναδεικνύει σημαντικά ζητήματα κυρίως με πρόσωπα από το ευρύτερο και κοντινό περιβάλλον. Εμπόδια και καθυστερήσεις, ασυνεννοησία και εμμονές δυσκολεύουν την επικοινωνία και δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις ισορροπημένα στις σχέσεις σου. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις αντιπαραθέσεις και ξεσπάσματα που δεν θα σε βοηθήσουν να λειτουργήσεις λογικά, αντίθετα θα προκαλέσουν περαιτέρω προβλήματα με τους γύρω σου. Εμπόδια μπορεί να προκύψουν και σε ότι αφορά σχέδια που σχετίζονται με το εξωτερικό, συγκράτησε τα νεύρα σου και φρόντισε ψύχραιμα να βρεις εναλλακτικές λύσεις.

Με τον Ερμή να περνάει στον Αιγόκερω στις 1/12 μπαίνεις στη διαδικασία να συζητήσεις οικογενειακές υποθέσεις που απασχολούν το περιβάλλον σου έντονα. Έχεις την διάθεση να δείξεις κατανόηση στους γύρω σου, φρόντισε όμως αυτή σου η στάση να μην επιβαρύνει την ψυχολογία σου. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά θέματα ακίνητης περιουσίας που θα σε ευνοήσουν. Το εξάγωνο του με τον Κρόνο από τους Ιχθύες σε βοηθάει με μεθοδική και ψύχραιμη σκέψη να σχεδιάσεις τα επόμενα σου βήματα που θα οδηγήσουν σε επιτυχημένες οικογενειακές και επαγγελματικές επιλογές.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις την αισθηματική σου ζωή καθώς η Αφροδίτη από το ζώδιό σου σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 3/12 μπορεί να οδηγήσει σε έντονες συγκρούσεις με το ταίρι σου. Είναι προτιμότερο να αφήσεις τον εγωκεντρισμό και την ανάγκη να κυριαρχήσει στο περιθώριο γιατί είναι εύκολο να οδηγήσεις σε σφοδρές αντιπαραθέσεις με το πρόσωπο που αγαπάς. Νέα πρόσωπα είναι πιθανόν να εισβάλουν στη ζωή σου, θα εκτιμήσουν το πάθος και όχι τη διάθεση να επιβάλεις τις ανάγκες σου με απόλυτο τρόπο.

Ο Ζυγός αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Ζυγό

Ανοίξτε τα φτερά σας και επεκταθείτε! Η πανσέληνος στους Διδύμους φωτίζει τον επεκτατικό ένατο οίκο σας, και σας πάει ένα ταξίδι στο … άγνωστο, νιώθετε πιο ελεύθεροι και ανεξάρτητοι να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε.  Ενώ θα είστε λίγο πιο ανήσυχοι από το συνηθισμένο κατά τη διάρκεια αυτής της σεληνιακής φάσης, οι μεγάλες σας κινήσεις θα μπορούσαν να στεφθούν με επιτυχία από σήμερα έως τους προσεχείς έξι μήνες. Το φεγγάρι επεκτείνει το κοινωνικό σας δίκτυο, χαρίζοντάς σας νέες γνωριμίες από όλα τα κοινωνικά στρώματα και με ανθρώπους που μιλάνε στο μυαλό και την καρδιά σας. Ετοιμαστείτε για άφθονο φλερτ και ζωντανές και ενδιαφέρουσες συνομιλίες. Δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος για ταξίδια, είτε πρόκειται για μια φιλική επίσκεψη τις μέρες των γιορτών ή κάνοντας μια πολύ αναγκαία απόδραση με τον αγαπημένο σας.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
27-11-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Σμάρω