Ζυγός Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 18/01 - 24/01/2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 104

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ζυγούς αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό

Ζυγέ, ενισχύεται σε σημαντικό βαθμό η ανασφάλειά σου μέσα στην εβδομάδα καθώς φόβοι και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια και οδηγούν σε σύγκρουση επηρεάζοντας οικονομικές υποθέσεις και προσωπική ζωή. Το τετράγωνο του Δία στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 18/9 μπορεί να φέρει ξαφνικές γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο, όμως είναι απαραίτητο να πάρεις το ρίσκο και να αποκοπείς από καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε επηρεάσουν άμεσα.

Αισθηματικά

Οι αμφιβολίες που νιώθεις μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τη σχέση σου, όμως οφείλεις να μετουσιώσεις τους φόβους σε πάθος και αισθησιασμό ώστε να απογειώσεις την σχέση σου. Προς το τέλος της εβδομάδας μπορείς να απολαύσεις τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα που θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η το καρδιοχτύπι εντείνεται από νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου και τονίζει την ανάγκη να βιώσεις το απόλυτο πάθος. Δεν λείπει ο ρομαντισμός και αυτό σου δίνει την ευκαιρία να εντοπίσεις τι πραγματικά μπορεί να σου προσφέρει μία νέα κατάσταση στη ζωή σου εφόσον απελευθερωθείς από τις αναστολές σου.     

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 20/1 και το τετράγωνο του Άρη με τον Δία στον Υδροχόο στις 23/1 μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα σε οικονομικές υποθέσεις και συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Αξιοποίησε τις δυνατότητες που σου δίνονται με ψυχραιμία και συστολή ώστε να αποφύγεις προβλήματα που μπορεί να προκύψουν και να οδηγήσουν σε ανατροπές συμφωνιών που θα έχουν κόστος για εσένα. Η δημιουργία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή καθώς ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο στις 19/1. Στις 24/1 η σύνοδος του με τον Κρόνο σε βοηθά να πραγμάτωσης με ωριμότητα και μεθοδικότητα κάθε στόχο και επιδίωξη που έχεις. 

Ο Ζυγός αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Ζυγό

Μακριά από τη νοσηρή εξάρτηση, προμηνύει πάλη για την εξουσία. Με τον Άρη σε σύνοδο με τον Ουρανό στον απόκρυφο και κακεντρεχή όγδοο οίκο σας μπορεί να γίνετε πολύ ερωτικοί και παθιασμένοι αλλά απόμακροι και ανυποχώρητοι στις επιθυμίες σας. Ίσως κατά βάθος κρύβετε τις ευαισθησίες σας και ως εκ τούτου, έχετε μια επαναστατική στάση στην αγάπη. Οι άνθρωποι γοητεύονται από την αινιγματική, γεμάτη αυτοπεποίθηση παρουσία σας και ίσως καταφέρετε να πιάσετε στα δίκτια σας το θήραμά σας. Εφόσον το κάνετε αυτό με μια διάθεση αγάπης, είναι καλό. Ξέρετε όμως ότι είναι κακό να αφήσετε κάποιον/α στην ψευδαίσθηση μιας μακροπρόθεσμης και σταθερής σχέσης, ενώ κατά βάθος δεν είναι αυτό που αναζητάτε τώρα. Απλά φροντίστε να μη δημιουργήσετε μια εξάρτηση η οποία αργότερα θα στραφεί εναντίον σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-01-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms