Ζυγός Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 15/04 - 21/04/2024

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 105

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ζυγούς αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό

Ο Ήλιος περνάει στον Ταύρο στις 19/8 καλώντας σε να στραφείς μέσα σου και να αναζητήσεις βαθύτερες φοβίες και ανασφάλειες που επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή σου. Φωτίζονται κρυφά κομμάτια του εαυτού σου που οφείλεις να αντιμετωπίσεις κατάματα γιατί αυτό θα λειτουργήσει απελευθερωτικά σε όλα τα επίπεδα. Οικονομικές συζητήσεις και θέματα κληρονομιάς έρχονται στο προσκήνιο και δίνουν την δυνατότητα να προχωρήσεις σε συμφωνίες που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στη ζωής σου. Προσπάθησε μόνο να μην παρασυρθείς από την καχυποψία σε συμπεριφορές που θα ανατρέψουν την θετική διάθεση των προσώπων που συνομιλείς.

Την ίδια μέρα η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να φέρει και πάλι στη ζωή σου ένα πρόσωπο που έχει πρωταγωνιστήσει στον έρωτα. Είναι πιθανό να υπάρξει μία επανασύνδεση που θα σε ενθουσιάσει και θα δώσει και πάλι φτερά στη ζωή σου. Καλό είναι να είσαι βέβαιος για τις επιλογές σου για να μην μετανιώσεις αργότερα για τις κινήσεις που πραγματοποίησες. Επαγγελματικά οικονομικές συμφωνίες επανέρχονται στο προσκήνιο που μπορεί να είναι βελτιωμένες και να σε συμφέρουν.

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο στις 21/4 σου δίνει έντονες εσωτερικές αναταράξεις και αυτό δεν αποκλείεται να εκφραστεί σε προσωπικές και οικονομικές σχέσεις. Η υπερβάλλουσα υποψία και η ανάγκη να έχεις τον απόλυτο έλεγχο είναι πιθανό να οδηγήσουν σε συγκρουσιακές καταστάσεις που θα αλλάξουν τα μέχρι τώρα δεδομένα στη σχέση και τις συμφωνίες σου. Κράτησε χαμηλούς τόνους ώστε να αποφύγεις λάθος κινήσεις που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. 

Ο Ζυγός αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Ζυγό

Αναζητάτε τη συντροφικότητα και κάνετε τα πάντα για την αρμονία και την ισορροπία, αλλά τώρα ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Κριό και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας ζητά να κάνετε ένα βήμα πίσω και να επαναξιολογήσετε την πορεία της σχέσης σας. Μην βιαστείτε να πάρετε τη μεγάλη απόφαση για δέσμευση ή αντίθετα να αποφασίσετε παρορμητικά να χωρίσουν οι δρόμοι σας. Προσέξτε τι και πως το λέτε, τα λόγια σας έχουν περισσότερη δύναμη από ό, τι έχετε συνειδητοποιήσει. Είστε μόνοι; Το ζώδιό σας δεν έχει κανένα πρόβλημα να βρίσκεται μαζί με τους ανθρώπους, αλλά τώρα φροντίστε να είστε επιλεκτικοί: Η άλλη πλευρά είναι διατεθειμένη να σας προσφέρει μια σταθερή σχέση;  Επιλέξτε να είστε με μια ψυχή που σας συμπληρώνει, που σας παρέχει ασφάλεια και σιγουριά.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-04-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms