Quantcast

Αιγόκερως Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 29/05 - 04/06/2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 157

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Αιγόκερους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω

Η προσωπική σου ζωή απογειώνεται καθώς η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες χαρίζει μοναδικές στιγμές πάθους με τον σύντροφό σου. Αισθησιασμός και φαντασία, ρομαντισμός και τρυφερότητα ανανεώνουν την σχέση και δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον για δύο. Νέα πρόσωπα δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσουν δημιουργώντας ένα ονειρικό τοπίο μέσα στο οποίο μπορείτε να συμπλεύσετε.  Απαραίτητο είναι όμως να μην παρασυρθείς από αυταπάτες και συναισθηματικές υπερβολές που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη και τελικά στην απογοήτευση.

Με την Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 4/6 αναδεικνύει με εμφατικό τρόπο καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα σε επηρεάζουν είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσεις κατάματα και να κλείσεις κεφάλαια που σε ταλαιπωρούν. Απελευθερώσουν από βαρίδια και απωθημένα που δεν σου επιτρέπουν να προχωρήσεις απελευθερωμένα στη ζωή σου λειτουργώντας πρακτικά και ορθολογικά όπου είναι απαραίτητο. Αναστάτωση μπορεί να υπάρξει σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς φαίνεται να οδηγείσαι στην ολοκλήρωση ενός κύκλου που έχει παίξει σημαίνοντα ρόλο στη ζωή σου.

Την ίδια μέρα ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό από τον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικές προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν και θα σου δώσουν την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπα που περνάς μοναδικά. Συναντήσεις με παλιούς γνώριμους ανεβάζουν το κέφι σου και σου δίνουν τη δυνατότητα να διασκεδάσεις με την ψυχή σου. Προτάσεις και επιλογές που αφορούν δημιουργικά ενδιαφέροντα και καλλιτεχνικές δράσεις έρχονται από το πουθενά και δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για μία νέα διαδρομή που θα σε ενθουσιάσει. 

Ο Αιγόκερως αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Αιγόκερω

Έρχεται η αδελφή ψυχή σας! Η Αφροδίτη στον Καρκίνο και στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, ανοίγει την καρδιά σας σε κάποιον/α με τον οποίον νιώθετε μια έντονη έλξη και μια ανεξήγητη οικειότητα από την αρχή. Ανοίγουν οι ουρανοί κι έρχονται με τα δώρα της αγάπης, του ρομαντισμού και της ευτυχίας. Αυτός ο άνθρωπος νιώθετε να σας συμπληρώνει, ακολουθείτε τον κανόνα τα «αντίθετα έλκονται». Δώστε λοιπόν προτεραιότητα σε μια συμπληρωματική δύναμη, όχι σε κάποιον/α που σας μοιάζει. Παρόλο που ίσως να μην αποδεχτείτε τώρα τις προτάσεις του άλλου, θα ξέρετε όμως διαισθητικά ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Αυτή η αστρολογική όψη μπορεί επίσης να δώσει το πράσινο φως σε κάποιον/α που αιωρείται στη ζωή σας. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και μάθετε περισσότερα!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
29-05-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 Κλήση 14540