Quantcast

Αιγόκερως Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 14/06 - 20/06/2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 156

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Αιγόκερους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω

Αιγόκερε, η καθημερινότητα δεν εξελίσσεται όπως τα ήθελες καθώς υπάρχουν ζητήματα που θολώνουν τις σκέψεις σου και επηρεάζουν τη διάθεσή σου. Το τετράγωνο του Ήλιου από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις αρχές της εβδομάδας δημιουργεί λανθασμένη εντύπωση για υποχρεώσεις και αγγαρείες. Δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε λάθος επιλογές λόγω του άγχους και της λανθασμένης κρίσης που μπορεί να επιδείξεις λόγω ψευδαισθήσεων που σε επηρεάζουν.

Αισθηματικά

Είναι έντονη η ανάγκη για συντροφικότητα και αυτό εκδηλώνεται άμεσα και όμορφα στο ταίρι σου. Δημιουργείται η απαραίτητη αρμονία και ισορροπία στη σχέση ώστε να περάσεις υπέροχες στιγμές μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν καθώς εντυπωσιάζεις με τη γοητεία και την επικοινωνιακή σου διάθεση. Φρόντισε να δείξεις την αυτοπεποίθησή σου επιδιώκοντας να δημιουργήσει μία νέα σχέση με γνώμονα την ισορροπία αναγκών μεταξύ εσού και του πρόσωπου που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Με το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 14 Ιουνίου καλείσαι να αναθεωρήσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρξουν γεγονότα που θα φέρουν ξαφνικά έξοδα. Σημαντικό είναι να εντοπίσεις τις ουσιαστικές σου ανάγκες και να δρομολογήσεις ένα νέο είδος διαχείρισης που θα σε βοηθήσει να νιώσεις ασφάλεια σε υλικό και πνευματικό επίπεδο. Οι περιορισμοί που μπορεί να προκύψουν μακροπρόθεσμα θα σε βοηθήσουν μακροπρόθεσμα να αξιοποιήσεις με διαφορετικό τρόπο το εισόδημά σου.

Ο Αιγόκερως αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Αιγόκερω

Αφιερώστε λίγο χρόνο σε αυτό το σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας, είναι το μήνυμα που σας στέλνει η Αφροδίτη στον Καρκίνο στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων,  σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Αξίζει να κάνετε κάποιες θυσίες, ειδικά αν αυτή η σχέση εμπεριέχει συμπόνια και σωστή επικοινωνία. Εάν ένας ή και οι δύο δεν μπορείτε να εκδηλώσετε την ευάλωτη πλευρά σας, ο ειλικρινής διάλογος θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε μια μεγάλη ανακάλυψη. Αλλά πρέπει να τολμήσετε να μιλήσετε! Η ακρόαση του άλλου χωρίς να τον διακόπτετε είναι εξαιρετικά σημαντική και όταν ξέρει ότι έχει την αγάπη σας και την εμπιστοσύνη σας, μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα στην εμβάθυνση του δεσμού σας. Το πρώτο βήμα είναι να γνωρίζετε ακριβώς τι θέλετε. Το επόμενο είναι συγκεκριμένες κινήσεις για να γίνει αυτό πραγματικότητα.

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-06-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms