Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Αιγόκερως 24/06 - 30/06/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 155

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αιγόκερως και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Ο Ερμής περνάει στον Λέοντα στις 27.07 και μπαίνεις σε μία διαδικασία εσωστρέφειας, καθώς επιδιώκεις περισσότερο να παρατηρείς και λιγότερο να μιλάς θέλοντας έτσι να αντιλαμβάνεσαι τι πραγματικά γίνεται σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Η αίσθησή σου είναι έντονη και αυτή θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να θέλεις να πραγματοποιήσεις. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις την καχυποψία γιατί είναι αυτή που θα φέρει εμπόδια στην όποια εξέλιξη. Πίστεψε σε αυτό που έχεις και είναι βέβαιο ότι θα είσαι ο κερδισμένος.

Την ίδια μέρα ο Ήλιος στον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο  μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ξαφνικές προτάσεις για νέες συνεργασίες ή νέες γνωριμίες που να παίξουν σημαντικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο. Γεγονός είναι σε ότι αφορά επαγγελματικά ζητήματα ότι θα σου δοθούν δυνατότητες για την προώθηση νέων ευκαιριών, αρκεί και εσύ να κάνεις κινήσεις προς τη θετική κατεύθυνση επιδιώκοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Είναι να σημειωθεί ότι αυτή η εβδομάδα  προηγείται της πρώτης έκλειψης του καλοκαιριού της Ηλιακής Έκλειψης στον Καρκίνο που θα πραγματοποιηθεί στις 02.07 και μπορεί να σημάνει για εσένα μία σημαντική νέα αρχή τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να σε επιφορτίσει ευθύνες και σκληρή δουλειά, όμως θα παίξει καθοριστικό και καρμικό ρόλο από δω και στο εξής την πορεία σου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-06-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι