Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 146

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αιγόκερως και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Φίλε Αιγόκερε, η εβδομάδα αρχίζει με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό να σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου την Τρίτη 21 Νοεμβρίου που είναι πολύ πιθανό να φέρει επικερδείς συνεργασίες με φίλους που μπορεί να αλλάξει ριζικά την εικόνα σου και αυτό που είσαι σαν άνθρωπος. Συναισθηματικά, είναι βέβαιο ότι θέλεις να δώσεις έντονα συναισθήματα στον σύντροφό σου, που τον θεωρείς και φίλο σου και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εσένα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανή να υπάρξει μέσα από τους φίλους σου ή να είναι ήδη φίλος σου και θα νιώσεις εξαιρετικά έντονα συναισθήματα.

Ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου και αυτή είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για εσένα, μία περίοδος περισυλλογής που θέλεις να κάνεις. Τώρα κάνεις μία ανασκόπηση των προηγούμενων πεπραγμένων σου και είναι πολύ πιθανό να σε πονέσουν αναμνήσεις που έρχονται στον νου σου. Ανασφάλειες και φόβοι ανασύρονται από το υποσυνείδητο και καλείσαι να τους αντιμετωπίσεις. Συναισθηματικά, θέλεις να απομονωθείς με το ταίρι σου και να ασχοληθείς μόνο μαζί του αφού για εσένα σε αυτήν την περίοδο είναι το πιο φωτεινό κομμάτι της ζωής σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, προσοχή σε νέα γνωριμία που μπορεί να κρύβει πράγματα και στο τέλος να εκτεθείς.

Ο Ερμής από το ζώδιό σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, με την συμμετοχή του Κρόνου, σου δίνει την διαίσθηση αλλά και την λογική να συζητήσεις με την οικογένειά σου και να ανατρέψεις παγιωμένες καταστάσεις με επιτυχία. 

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου;

Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-11-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι