Quantcast

Αιγόκερως Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 24/01 - 30/01/2022

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 157

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Αιγόκερους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω

Με τον Άρη να περνάει στο ζώδιό σου στις 24/1 βγαίνεις από μία περίοδο έντονης κυκλοθυμίας και εσωστρέφειας και περνάς στη δράση. Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα χαρακτηρίζουν τις προσπάθειές σου και γεννούν ευκαιρίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Προσπάθησε να περιορίσει επιθετικές διαθέσεις και νευρικότητα που θα λειτουργήσουν αντίστροφα από ότι περιμένεις. Δεν αποκλείεται ο αυθορμητισμός να ενοχλήσει έντονα τους γύρω σου και να προκαλέσει υπερένταση και κόντρες. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικό σου σε κοινωνικό επίπεδο καθώς εντυπωσιάζεις με το πάθος που επιδεικνύεις.

Με τον Ερμή να επιστρέφει ανάδρομος στο ζώδιό σου στις 26/1 δημιουργείται η ανάγκη για επαναπροσδιορισμό της προσωπικής σου στάσης σε όλα τα επίπεδα. Εμπόδια και δυσκολίες είναι πιθανό να προκύψουν σε επαγγελματικές συμφωνίες που θέλεις να προχωρήσεις. Αξιοποίησε την συγκεκριμένη συγκυρία για να προχωρήσεις σε αλλαγές όπου χρειάζεται. Η εσωτερική αναζήτηση στην οποία βρίσκεσαι θα σε βοηθήσει να κατασταλάξεις σε ότι πραγματικά σε ικανοποιεί βρίσκοντας τα απαραίτητα βήματα που θα σε οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων σου.

Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου και νιώθεις έτοιμος να εκφράσει τις ανάγκες και συναισθήματα στον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου. Διεκδικείς το ενδιαφέρον τους στο μέγιστο βαθμό και απαιτείς την προσοχή του καθώς αυτό σε βοηθά να νιώθεις ολοκληρωμένος. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες και κεραυνοβόλες γνωριμίες που θα αλλάξουν τα δεδομένα στην αισθηματική σου ζωή. Έρχονται για να ανατρέψουν τον τρόπο που σκέφτεσαι και αντιμετωπίζεις τις σχέσεις και να σε οδηγήσουν σε μία νέα και προοδευτική πορεία για εσένα. 

Ο Αιγόκερως αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Αιγόκερω

Ήρθατε αντιμέτωποι με αποτυχίες στη ερωτική σας ζωή; Μήπως δεν νιώθετε αγάπη από το σύντροφό σας; Ή η επιστροφή ενός/μιας πρώην σας έχει βάλει σε προβληματισμό; Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αρμονίας, της ομορφιάς και του έρωτα, ήταν ανάδρομη τις τελευταίες έξι εβδομάδες στο ζώδιό σας δημιουργώντας ανατροπές και σύγχυση στην ερωτική σας ζωή. Κάποιοι του ζωδίου σας ίσως απλά να μη νιώθατε τόσο καλά συναισθηματικά ή μπορεί να μην πιστεύατε και τόσο στην αξία σας, ενώ η λαμπερή Αφροδίτη ήταν ανάδρομη, και μπορεί να κάνατε υπερβολικά σκληρή αυτοκριτική. Τα καλά νέα: Στις 29 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία, επαναφέροντας τη λάμψη και τη γοητεία σας. Είναι μια τέλεια στιγμή για να αναδιοργανώσετε την ερωτική σας ζωή και να κάνετε μια νέα αρχή. Αν έχετε υπομείνει μια σχέση που είναι σε τέλμα, τώρα σκέφτεστε τον εαυτό σας.

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-01-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms