Αιγόκερως Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 26/10 - 01/11/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 156

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Αιγόκερους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω

Αιγόκερε, η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 31.10 μπορεί να βάλει φωτιά στην προσωπική σου ζωή καθώς θέλεις να ανατρέψεις τα δεδομένα στη σχέση σου. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξει μία κεραυνοβόλα νέα γνωριμία που θα δημιουργήσει σημαντικές αναταράξεις. Στις 28.10 ο ανάδρομος Ερμής και η Αφροδίτη περνάνε στο Ζυγό και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην επαγγελματική σου ζωή καθώς θέλεις να λάμψεις. Προσοχή σε συζητήσεις που δεν θα εξελιχθούν όπως θα περίμενες.

Αισθηματικά

Θέλεις να αλλάξεις τα δεδομένα σε προσωπικό επίπεδο όμως ο τρόπος διαχείρισης θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για θετικές ή αρνητικές εξελίξεις. Είναι βασικό να εκδηλώσεις στο ταίρι σου αυτά που νιώθεις με ηρεμία και να αποφύγεις συγκρούσεις που δεν θα οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται κεραυνοβόλα στη ζωή σου για να σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις ένα νέο νόημα μέσα από το έντονο συναίσθημα. Καλό είναι να δώσεις χρόνο για να δεις αν υπάρχει δυνατότητα εξέλιξης καθώς η αστάθεια κυριαρχεί και δεν δημιουργεί κλίμα ασφαλείας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έντονα σε απασχολεί η επαγγελματική σου ζωή και επιδιώκεις να αναγνωριστεί η αξία σου και να προχωρήσεις σε επόμενο στάδιο σε ότι αφορά την καριέρα σου. Δεν αποκλείεται όμως να βρεις εμπόδια σε σχέδια που έχεις ή να υπάρξουν συζητήσεις με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε επαγγελματικό επίπεδο που δεν θα εξελιχθούν όπως θα ήθελες. Καλά θα κάνεις να αναθεωρήσεις στόχους και πλάνα και να δείξεις υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα αποφεύγοντας κουβέντες που τελικά μόνο δυσκολίες θα προκαλέσουν στην επαγγελματική σου πορεία. 

Ο Αιγόκερως αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Αιγόκερω

Δεν είναι μυστικό ότι όταν πιστεύετε ότι είστε οι καλύτεροι, αποπνέετε εμπιστοσύνη. Και αυτό σας βοηθά να προσελκύσετε καταπληκτικούς ανθρώπους στη ζωή σας! Έτσι λοιπόν καθώς η Αφροδίτη στον Ζυγό κινείται στον κοινωνικό δέκατο οίκο σας, ανεβάζει τη δημόσια εικόνα σας αλλά και την καριέρα σας, γυρίζει μια νέα σελίδα από το βιβλίο της ζωής σας και σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι. Είναι μια χρονική περίοδος έντονης κοινωνικής δικτύωσης, έτσι ίσως κάποιος/α σας κάνει το «κλικ», ένα πρόσωπο που μπορεί να γνωρίσετε σε μια επαγγελματική ή κοινωνική εκδήλωση και ο οποίος αντικατοπτρίζει τις αξίες σας και κατανοεί την ανάγκη σας για αίγλη και μεγαλεία. Μπορεί και να σας βοηθήσει να οικοδομήσετε τη μεγάλη αυτοκρατορία σας με τις πολύτιμες συμβουλές του.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-10-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms