Αιγόκερως Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 01/06 - 07/06/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 155

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Αιγόκερους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω

Αιγόκερε, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 05.06 φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα και φόβους από το παρελθόν που μπορεί να μην έχεις αντιληφθεί ότι υπονομεύουν την ψυχολογία σου. Παράλληλα όμως επηρεάζουν τη διάθεσή σου και την συμπεριφορά σου σε καθημερινά πράγματα καθώς σου προκαλούν ένταση που δεν είναι εύκολα να αποβάλλεις. Προσπάθησε να είσαι εγκρατής και να μην ξεσπάς σε κοντινά πρόσωπα ή πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά αυτό θα έχει κόστος.

Αισθηματικά

Τα τραύματα του παρελθόντος δεν αποκλείεται να επηρεάσουν την συμπεριφορά σου απέναντι στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, όμως είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είναι αυτό που πρέπει να κρατήσεις ως μάθημα και τι πρέπει να αφήσεις πίσω για να αναπνεύσει η σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να επιστρέψει πρόσωπο πολλά υποσχόμενο, όμως η συμπεριφορά του σου δημιουργεί εκνευρισμό και δεν είναι εύκολο να κατασταλάξεις αν πραγματικά θέλεις να προχωρήσεις και πάλι μαζί του. Μην βιαστείς, πάρε το χρόνο σου καθώς αργότερα μπορεί να διαπιστώσεις ότι δεν αξίζει τον κόπο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η καθημερινότητα βάλετε καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές και το άγχος αυξημένο. Προσπαθείς να είσαι άψογος σε ότι έχεις αναλάβει όμως η ένταση και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δεν σου το επιτρέπουν. Παράλληλα νευρικότητα μπορεί να υπάρχει με πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο που σε επηρεάζει η συμπεριφορά σου. Προσπάθησε να απομονώσεις τον εκνευρισμό από τους στόχους σου καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς σε αυτά που θέλεις να διεκπεραιώσεις.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Ο Αιγόκερως αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Αιγόκερω

Λεπτομέρειες, λεπτομέρειες! Θα μπορούσατε να νιώσετε συναισθηματική υπερφόρτωση, δεν μπορείτε να διαχειριστείτε την οργή και το θυμό σας, έτσι μπορεί να καταστρέψετε τα πάντα σε μια στιγμή αν δεν είστε προσεκτικοί. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη στον αναλυτικό έκτο οίκο σας, και σε τετράγωνο με τον Άρη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, έρχονται στο προσκήνιο κάποιες ιδιοτροπίες σας, θα είναι δύσκολο να καταστείλετε τις τελειομανείς τάσεις σας. Το πρόβλημα είναι, γιατί παίρνετε τα πάντα τόσο σοβαρά; Δεν χρειάζεται να αναλύετε συνέχει τα παρελθοντικά λάθη του αγαπημένου σας, κανείς δεν είναι τέλειος, ούτε κι εσείς, έτσι χαλαρώστε. Θυμηθείτε τις παλιές καλές στιγμές και πόσο τις έχετε απολαύσει, μην αναλώνετε το χρόνο σας με τις ατέλειες.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-06-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms