Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια Αιγόκερως - 22/05 - 28/05

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 145

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αιγόκερως και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως: 

 

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σε νέα επαγγελματικά άλματα θα σας ωθήσει η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, ξεκινάτε την υλοποίηση σχεδίων, που από καιρό υπάρχουν στη σκέψη σας. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, σας δίνω τη συμβουλή να ρισκάρετε, δε θα πέσετε έξω, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για καινούργιο ξεκίνημα, επαγγελματικό ή ερωτικό. Οξυδέρκεια και προσαρμοστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, τώρα οι αντιδράσεις σας θα είναι ελεγχόμενες, θα είστε σε θέση να χαλιναγωγήσετε την παρορμητικότητά σας. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, προσοχή να μην πιέσετε τις καταστάσεις, καλό θα είναι να μη βγάλετε αυταρχική ή εξουσιαστική διάθεση. Στην ερωτική σας σχέση προσπαθήστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες, με το ταίρι σας ίσως να υπάρξουν μικροεντάσεις. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο και ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα σας βοηθήσουν να μιλήσετε με ειλικρίνεια, πολύ καλά θα κάνετε και θα συμπεριφερθείτε με αμεσότητα. Ποιο άτομο θα μονοπωλήσει το αισθηματικό σου ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα; Μάθε τώρα με 1 μόνο τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-22T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι