Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Αιγόκερως 19/08 - 25/08/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 155

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αιγόκερως και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Στις 21.08 η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο ανεβάζοντας κατακόρυφα το κέφι σου και δίνοντάς σου την ευκαιρία για διασκέδαση και έντονο ερωτικό παιχνίδι. Πιθανές είναι οι αποδράσεις στην ύπαιθρο ή μακρινά ταξίδια με το ταίρι σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να έρθεις σε επαφή με το περιβάλλον ή με νέες κουλτούρες που έχουν να σου μάθουν πολλά. Η συναναστροφή σου με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον μπορεί να είναι η αφορμή για νέες γνωριμίες που θα σηματοδοτήσουν ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη που εντείνει τη διαίσθησή σου και σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικές συναλλαγές απαιτήσεις σε τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που έχουν πολλά να προσφέρουν.

Στις 23.08 ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και νιώθεις πιο αισιόδοξος από ποτέ κάτι που βγαίνει έντονα εκδηλώνεται έντονα και στο ευρύτερο περιβάλλον σου. Σπουδές και σεμινάρια έρχονται στο προσκήνιο καθώς δεν αποκλείεται να επιλέξεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και τα φιλοσοφικά σου ενδιαφέροντα. Οι επαφές με το εξωτερικό πιθανόν να αυξηθούν και να ανοίξουν νέους δρόμους για εσένα, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να εκμεταλλευτείς την παρούσα συγκυρία. Προσπάθησε μόνο να είσαι επιμελής με τις καθημερινές υποχρεώσεις καθώς δεν θα είναι δύσκολο να εκτεθείς λόγω λαθών που μπορεί να υπάρξουν.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-08-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι