Αιγόκερως Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 18/01 - 24/01/2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 156

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Αιγόκερους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω

Αιγόκερε, ιδιαίτερα προσεκτικός στην προσωπική σου ζωή θα πρέπει να είσαι αυτή την εβδομάδα καθώς ανατροπές και ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου. Το τετράγωνο του Δία στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 18/1 μπορεί να φέρει ξαφνικές ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση και να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα. Παρ’ όλη την πιθανότητα ρίσκου που ενέχουν.

Αισθηματικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερα σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή μέσα στην εβδομάδα καθώς η ένταση που κυριαρχεί μπορεί να οδηγήσει συναισθηματικές συγκρούσεις. Προσπάθησε να εκπλήξεις ευχάριστα το ταίρι σου με διάφορες δράσεις και πρωτοβουλίες που θα ανανεώσουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες έρχονται κεραυνοβόλα στη ζωή σου για να ενισχύσουν την ανάγκη να ασχοληθείς με τα αισθηματικά ζητήματα. Σου δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσεις πρόσωπα που θα είναι διαφορετικά και θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις ριζικά τη νοοτροπία σου στην αγάπη. Το εξάγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 23/1 ευνοεί σημαντικά το ρομαντισμό και προκαλεί έντονες ευαισθησίες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στον Ταύρο και τα τετράγωνα του Άρη με τον Δία στον Υδροχόο μέσα στην εβδομάδα δημιουργούν ιδιαίτερη αναστάτωση τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Οφείλεις να ξεπεράσεις τις οποίες αιφνιδιαστικές καταστάσεις προκύψουν με γνώμονα πάντα το προσωπικό σου συμφέρον και την ανάγκη να κρατήσεις σταθερές επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες που παίζουν σημαντικό ρόλο για σένα. Ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο στις 19/1 και σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθεί επισταμένα με οικονομικές επιλογές και ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια. Η πίεση αυξάνεται προς το τέλος της εβδομάδας με την σύνοδο του Ήλιου και του Κρόνου στις 24/1 να σε καλούν να αλλάξεις ριζικά προτεραιότητες σε οικονομικό επίπεδο. 

Ο Αιγόκερως αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Αιγόκερω

Αν σκέφτεστε υπερβολικά το μέλλον, ο άνθρωπος στη ζωή σας μπορεί να νιώσει πίεση και να επαναστατήσει κάνοντας κάποια σπασμωδική κίνηση. Δεν έχει σημασία πόσο γλυκά το διεκδικείτε αυτό, αν ο άλλος το αισθανθεί, σίγουρα θα επαναστατήσει. Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σας ζητά να σταματήσετε και να κάνετε μια ειλικρινή απογραφή: Προσπαθείτε να χειραγωγήσετε τον αγαπημένο σας για να τον κάνετε να ακολουθήσει το σχέδιό σας; Εάν αισθάνεστε πληγωμένο τον εγωισμό σας, θα μπορούσατε να επιτεθείτε χωρίς δεύτερη σκέψη. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και αφήστε τη σχέση να προχωρήσει με πιο αργό ρυθμό. Και οι δυο σας θα είστε πιο ευτυχισμένοι στο τέλος, αν έχετε έρθει σε συμφωνία κατ’ επιλογή και όχι από υποβολή δύναμης.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-01-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms