Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 146

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αιγόκερως και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Φίλε Αιγόκερε, αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από την έντονη ενασχόλησή σου με θέματα επιμορφωτικά, νομικά ή ακόμα και από ταξίδια που μπορεί να πραγματοποιήσεις που θα σε πάνε πνευματικά σε επόμενο στάδιο. Προς το τέλος της εβδομάδας ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στον επαγγελματικό χώρο, όπου καταβάλλεις έντονη προσπάθεια να διακριθείς.

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο, που πραγματοποιείται την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, επηρεάζει πιο έντονα τον γεννημένο στο τέλος του 3ου δεκαημέρου, δίνει το σύνθημα για ένα νέο ξεκίνημα σε επιμορφωτικό και πνευματικό επίπεδο, αφού το ενδιαφέρον σου στο να αναπτυχθείς πνευματικά και φιλοσοφικά είναι έντονο. Την ίδια μέρα περνάει και η Αφροδίτη στην Παρθένο, όπου σε ανεβάζει πολύ ψυχολογικά και η αισιοδοξία σου είναι εμφανής. Συναισθηματικά, είναι εξαιρετική περίοδος για να ταξιδέψεις με το ταίρι σου, αν είναι κάτι που είχες στα πλάνα σου. Είναι επίσης πολύ πιθανό να αποφασίσεις να γνωρίσεις τον σύντροφό σου σε μακρινούς συγγενείς ή παλιούς φίλους, κάνοντας κατανοητό σε όλους ότι είναι κάτι σημαντικό για εσένα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από παλιές παρέες ή το εξωτερικό που να σε συναρπάσει και να εκτοξεύσει την διάθεσή σου στα ύψη.

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και σηματοδοτεί την έναρξη ενός μήνα που θα σε απασχολήσουν πολύ τα επαγγελματικά σου. Δίνεις εκεί τον καλύτερό σου εαυτό αφού η βαθύτερη επιθυμία σου είναι να αναγνωριστεί η εργατικότητα και η υπευθυνότητα που σε διακρίνει. Συναισθηματικά, καλό θα ήταν να μην σε απορροφήσουν αποκλειστικά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα με το ταίρι σου χωρίς να υπάρχει λόγος. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσω του επαγγελματικού χώρου είναι πιθανότατο να προκύψει νέα γνωριμία που αν σε ενδιαφέρει θα πρέπει να βρεις τον χρόνο να ασχοληθείς και να δώσεις την προσοχή σου.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-09-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι