Quantcast

Αιγόκερως Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 20/09 - 26/09/2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 157

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Αιγόκερους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω

Οι σχέσεις με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου κρίνονται στις αρχές της εβδομάδας με την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 21/9 επηρεάζει έντονα καταστάσεις που βιώνεις. Ήρθε η ώρα να κλείσεις υποθέσεις που σε απασχολούν και να προχωρήσεις από δω και στο εξής με πρόσωπα που αντιλαμβάνονται τις προσωπικές σου αλλαγές, την ανάγκη σου να μεταμορφωθείς και να αναγεννηθείς μέσα από τις στάχτες σου. Στις 22/9 ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό αυξάνοντας με γοργούς ρυθμούς τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και την επιθυμία να διεκδικήσεις την θέση που σου αξίζει στον τομέα της καριέρας.

Σου δίνεται η δυνατότητα να δείξεις τις ικανότητές σου και να εντυπωσιάσεις με την υπεύθυνη και μεθοδική σου στάση, οφείλεις όμως να περιορίσεις πιθανή αλαζονεία και απολυτότητα που θα σε φέρει σε αντιπαράθεση με τους ανωτέρους σου. Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου σε ωθεί παρορμητικά σε συζητήσεις και εκφράσεις που θα ενοχλήσουν στον επαγγελματικό χώρο. Είναι εύκολο για εσένα να γίνεις δηκτικός απογοητεύοντας και πληγώνοντας σημαντικά πρόσωπα στο πεδίο της καριέρας, αυτό όμως να θυμάσαι ότι θα έχει κόστος για αυτό προσπάθησε να περιορίσεις την απερισκεψία και την βιασύνη που σε χαρακτηρίζουν.

Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 23/9 ενισχύει την ανάγκη για προσωπικό βηματισμό και ελευθερία μέσα στην σχέση. Αυτό θα είναι αρκετό για να θορυβήσει το ταίρι σου και να σε φέρει σε έντονες αντιπαραθέσεις που μπορεί να έχουν σαν αποτέλεσμα την αποστασιοποίηση. Το τρίγωνο του Άρη από τον Ζυγό με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 26/9 σε βοηθάει να σχεδιάσεις με απόλυτη μεθοδικότητα επαγγελματικούς στόχους που μπορεί να έχεις. Παράλληλα, δεν αποκλείεται οι αμοιβές σου να προσαρμοστούν θετικά, ανάλογα με αυτά που προσφέρεις.

Ο Αιγόκερως αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Αιγόκερω

Τα λόγια σας και τα μηνύματά σας θέλουν μετάφραση; Η πανσέληνος στους Ιχθύς και στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας απαιτεί σαφήνεια στην επικοινωνία και ξεκάθαρη σκέψη. Ξεχάστε αυτά τα βαριά λόγια που ειπώθηκαν, ξεφορτωθείτε τον πόνο σας και μη μιλάτε σκληρά στον αγαπημένο σας. Μπορείτε να πείτε την αλήθεια αλλά με συμπονετικό τρόπο. Αν θέλετε οι άνθρωποι να σας ακούσουν, ξεκινήστε θέτοντας ερωτήσεις και απλά ακούγοντας. Μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε ενδιαφέροντα διάλογο και συζήτηση που βοηθά και τους δυο σας, μπορείτε να βρείτε μια νέα προοπτική στη σχέση σας. Αν είστε καιρό μόνοι, οι φίλοι σας, σας προσκαλούν σε τρελές νύχτες και άφθονο φλερτ. Μόνο φροντίστε να επιλέξετε ανθρώπους που σας εμπνέουν εμπιστοσύνη.

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-09-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Youtube