Αιγόκερως Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 15/04 - 21/04/2024

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 158

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Αιγόκερους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω

Το πέρασμα του Ήλιου στον Ταύρο στις 19/4 αναδεικνύει την γοητεία και την αυτοπεποίθηση σου. Αναγνωρίζεις τη δυναμική που έχεις σαν προσωπικότητα και αυτό είναι αρκετό για να εντυπωσιάσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς καθίστασαι ο πρωταγωνιστής καθώς η γύρω σου θαυμάζουν τον αέρα που αποπνέεις εντυπωσιάζονται με το εκτόπισμα σου. Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς απολαμβάνεις τις νέες κατακτήσεις και το φλερτ. Απέφυγε μόνο να παρασυρθείς από τον εγωισμό σε συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν και θα προκαλέσουν έντονη δυσαρέσκεια.

Την ίδια μέρα ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Κριό επαναφέρει στο προσκήνιο συζητήσεις και συνεργασίες που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου. Μην διστάσεις να προχωρήσεις σε επανεξέταση όλων των δεδομένων γιατί το πιθανότερο είναι να ανακαλύψεις ότι η βελτιωμένες προτάσεις αποδίδουν τα μέγιστα για εσένα. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξει επιστροφή προσώπου από το παρελθόν που θα σε γεμίσει η χαρά και ασφάλεια. 

Το τετράγωνο του Ήλιου ε τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο στις 21/4 προκαλεί έντονα συναισθήματα και ανησυχία καθώς έρχονται στην επιφάνεια φοβίες και τραύματα του παρελθόντος που δεν σου επιτρέπουν να είσαι ήρεμος. Πιθανό είναι να εκτονωθείς στον άνθρωπό σου προκαλώντας καβγάδες και εντάσεις που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σας. Καλά θα κάνεις να μην παρασυρθείς σε ξεσπάσματα και να χαλιναγωγήσεις βαθύτερους φόβους που σε κατευθύνουν σε λανθασμένες συμπεριφορές. 

Ο Αιγόκερως αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Αιγόκερω

Απολαμβάνετε τις συζητήσεις στο σπίτι σας; Νιώθετε ένα πιο βαθύ συναισθηματικό δέσιμο με τον αγαπημένο σας; Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Κριό και στον οικείο τέταρτο οίκο σας σας βάζει σε βαθύ προβληματισμό καθώς τώρα κάνετε ανασκαφές του παρελθόντος προκειμένου να αποσαφηνίσετε τα συναισθήματα τα δικά σας και του άλλου προσώπου. Αν είχατε απομακρυνθεί από τον αγαπημένο σας, ετοιμαστείτε για περισσότερη οικειότητα, αν κάνετε και οι δύο προσπάθειες για να πατήσετε σε στέρεο συναισθηματικό έδαφος. Αν είστε μόνοι, ίσως τώρα να μη θέλετε να σηκώσετε το τηλέφωνο σε κανέναν, νοσταλγείτε το παρελθόν και στοχάζεστε το μέλλον. Ίσως πάλι μιλάτε με τις ώρες με έναν έμπιστο φίλο σας μόνο και μόνο επειδή θυμάστε εκείνο το παλιό πάθος και θέλετε να βρείτε διέξοδο.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-04-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms