Αιγόκερως Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 27/11 - 03/12/2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 158

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Αιγόκερους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω

Στην αρχή της εβδομάδας η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων φέρνει στο προσκήνιο υπόγειες κινήσεις που υπονομεύουν την πορεία σου στον χώρο της δουλειάς. Είναι συμπεριφορές που θα σε απογοητεύσουν καθώς θα ανακαλύψεις ότι υπάρχουν πρόσωπα που δεν εκτιμούν την στήριξή σου και προσπαθούν να παρεμποδίσουν την επαγγελματική σου εξέλιξη. Απέφυγε όμως να εγκλωβιστείς στην απογοήτευση και την κατήφεια και δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να λειτουργήσει έχοντας σε απόλυτη αρμονία την διαίσθηση και τη λογική σου.

Ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου στις 1/12 βοηθώντας σε να βγεις από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας που δεν σου ταιριάζει. Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να επικοινωνήσεις σκέψεις και συναισθήματα σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις γιατί αυτό θα βοηθήσει την εξέλιξή τους. Φρόντισε μόνο να μετριάσεις την απερισκεψία και τον αυθορμητισμό που μπορεί να λειτουργήσει αντίστροφα και να δημιουργήσει προβλήματα με συνεργάτες και σύντροφο. Το εξάγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθύες χαρίζει ορθολογισμό και μέτρο που βοηθά να προχωρήσεις σε προσωπικά και επαγγελματικά σχέδια με απόλυτη ωριμότητα.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου μπορεί να πυροδοτήσει έντονες καταστάσεις στον επαγγελματικό χώρο αλλά και στην προσωπική σου ζωή.  Η ανάγκη να επιβληθείς και να ελέγξεις τα πράγματα θα προκαλέσει την έντονη αντίδραση των ανώτερων και του συντρόφου σου. Είναι επιβεβλημένο να συγκρατήσεις αρνητικά συναισθήματα και καχυποψία που θα οδηγήσουν σε συμπεριφορές που δεν θα γίνουν ανεκτές από τους άλλους. Μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα μαγνητίζει την προσοχή σου. Χειριστικές συμπεριφορές και παιχνίδια εξουσίας όμως μπορεί να το απομακρύνουν για αυτό καλό είναι να συγκρατήσεις κάθε τέτοια διάθεση. 

Ο Αιγόκερως αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Αιγόκερω

Δεν χρειάζονται το άγχος και η υπερβολική ανάλυση, θα κουράσετε το μυαλό σας.  Η πανσέληνος στους Διδύμους φωτίζει τον αναλυτικό έκτο οίκο σας, τονίζοντας την πρακτική και υπεύθυνη φύση σας αλλά παράλληλα χάνεστε στις λεπτομέρειες. Ίσως αναλύετε στο κεφάλι σας αν έχετε μια υγιή σχέση ή κατά πόσο η τελειομανία σας έχει συμβάλει αρνητικά στη μοναξιά σας. Αντί να εστιάζετε στη στέρηση, βρείτε διασκεδαστικούς και ευχάριστους τρόπους να γεμίσετε τη ζωή σας, όπως κάνοντας βόλτες με τους φίλους σας και πηγαίνοντας σε επικές βραδιές χορού. Θα είστε πιο απασχολημένοι στη δουλειά σας, αλλά θα καταφέρετε να απολαύσετε μια χαρούμενη κοινωνική ζωή. Δημιουργήστε οργάνωση και σύστημα στην εργασία σας, ζητήστε βοήθεια, ώστε να μην χάσετε αυτή την εορταστική χρονική περίοδο πίσω από το γραφείο σας.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
27-11-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Σμάρω