Κριός Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 21/09 - 27/09/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 120

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Κριό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Κριούς αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό

 

Κριέ, ο Ήλιος περνάει στο Ζυγό στις 22 Σεπτεμβρίου και επικεντρώνεις όλη σου την προσοχή σε συνεργασίες και προσωπική ζωή καθώς θέλεις να υπάρχει απόλυτη αρμονία στις σχέσεις σου. Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να υπάρχει επικοινωνιακό ζήτημα με συνεργάτες ή με το ταίρι σου καθώς οι σκληρές όψεις του Ερμή στον Ζυγό με Πλούτωνα και Κρόνο στον Αιγόκερω και ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σου δεν αφήνουν περιθώρια για ηρεμία και διάθεση για συνεννόηση.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να μην χάσεις την κατανόηση σε ότι αφορά τις ανάγκες του συντρόφου σου καθώς αυτό θα είναι αρκετό για να δημιουργηθούν εντάσεις. Χειριστικές συμπεριφορές και θέματα επιβολής μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και τις συζητήσεις με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή σε νέα πρόσωπα που μπορεί να έρθουν στο πλευρό σου και να δείξουν άμεσο ενδιαφέρον για εσένα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν δυσκολίες στην επικοινωνία που μπορεί να σε απογοητεύσουν. Φρόντισε να αποφύγεις κόντρες που τελικά μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην όποια εξέλιξη.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό στις 27 Σεπτεμβρίου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Θέλεις να επιτυχείς νέες συνεργασίες που μπορούν να σου δώσουν πολλά. Φρόντισε να αποφύγεις όμως την έντονη καχυποψία που δεν θα σου επιτρέψει να δεις ξεκάθαρα τι μπορεί να σου προσφέρουν οι άλλοι χωρίς ανασφάλειες. Το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για αυτό καλά θα κάνεις να το εμπιστευτείς. 

Ο Κριός αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Κριό

Ο Ερμής στον Ζυγό και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, δημιουργεί την ανάγκη για βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση και συντροφικότητα αλλά σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα θα πρέπει όχι μόνο να κάνετε κάποια προσπάθεια, αλλά και να περιορίσετε τις ελεγκτικές και εξουσιαστικές τάσεις σας. Εάν βρίσκεστε στην πρώτη φάση της γνωριμίας σας, μη βιάζεστε να προωθήσετε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο, δείτε αν έχετε κοινά σημεία που σας συνδέουν και δείξτε χαλαρά το ενδιαφέρον σας. Εκφράστε την επιθυμία σας ότι θα θέλατε κάτι περισσότερο αλλά μη σπεύδετε σε αυτό γρήγορα. Όποια κι αν είναι η έκβαση, τουλάχιστον θα ξέρετε πού βρίσκεστε.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-09-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms