Κριός Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 27/05 - 02/06/2024

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 126

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Κριό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Κριούς αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό

 

Το εξάγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Κρόνο στους Ιχθύες στις 28/5 αναδεικνύει την ευκαιρία να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν ψυχολογικά. Χρέη και εκκρεμότητες μπορούν να τακτοποιηθούν ιδανικά για εσένα ενώ δεν αποκλείεται να επιστραφούν χρωστούμενα που έχεις δώσει εδώ και καιρό. Στην προσωπική σου ζωή μη διστάσεις να εκφράσεις ότι σε προβληματίζει γιατί είναι βέβαιο ότι το ταίρι σου θα αντιληφθεί τις ανησυχίες σου και θα κατανοήσει τον τρόπο που εκφράζεσαι. Άλλωστε μένεις μακριά από τον εγωκεντρισμό και το πείσμα που μπορεί να πυροδοτήσουν έντονες καταστάσεις.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στις 31/5 αναδεικνύει σημαντικές ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο που θα σου δώσουν την δυνατότητα να βελτιώσεις τον προϋπολογισμό σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν ξαφνικές προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν και θα σε οδηγήσουν να πάρεις ρίσκο που θα είναι θετικό για εσένα. Σημαντικό είναι να αφουγκραστείς την διορατικότητα και την διαίσθηση σου που είναι βέβαιο ότι δεν θα επιτρέψουν να οδηγηθείς σε λανθασμένες επιλογές. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην προσωπική σου ζωή καθώς εκνευρισμός και ένταση μπορεί να εκφραστούν στον άνθρωπό σου και να υπάρξουν κόντρες που θα δημιουργήσουν ένα αρνητικό περιβάλλον για την σχέση σου. 

Ο Κριός αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Κριό

Σας απασχολούν καιρό τώρα ζητήματα χρημάτων; Ο Ερμής στον Ταύρο και στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και των αξιών, σε εξάγωνο με τον Κρόνο και σε σύνοδο με τον Ουρανό, σας ωθεί να ζητήσετε τη βοήθεια του αγαπημένου σας ο οποίος σας καταλαβαίνει και με τις καινοτόμες ιδέες του μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις. Αν δεν υπάρχει οικονομική ισορροπία, πώς θα νιώσετε ασφάλεια; Πώς θα έχετε ένα σταθερό οικονομικό μέλλον; Υπάρχουν πάντα περιθώρια για βελτίωση. Ψάξτε για έξυπνους τρόπους για να ανακάμψετε οικονομικά, σκεφτείτε τι μπορείτε να περικόψετε και ξεκινήστε εξοικονόμηση για ένα πιο ασφαλές οικονομικό μέλλον. Επισήμανση: Στη ζωή παίρνετε αυτό που σας αξίζει. Έτσι απομακρυνθείτε από κάποιον/α που σας υποτιμά και δεν αναγνωρίζει την αξία σας. Και σταματήστε πια να δείχνετε ότι συμφωνείτε όταν κατά βάθος γνωρίζετε ότι οι ιδέες σας είναι διαφορετικές.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-05-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση