Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Κριός 20/05 - 26/05/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 119

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Κριός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

 

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Επικεντρώνεσαι στην επικοινωνία αυτή την εβδομάδα και αλλάζεις τελείως διάθεση προσπαθώντας να διασκεδάσεις και να κοινωνικοποιηθείς. Στις 21.05 ο Ήλιο και ο Ερμής περνάνε στους Διδύμους και στρέφουν την προσοχή σου σε ότι αφορά την επικοινωνία και την ανάγκη να βρεθείς με κοντινά σου πρόσωπα και να περάσεις ευχάριστες στιγμές μαζί του. Σημαντικό είναι να προωθήσεις εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες, καθώς τα επιχειρήματα και η ευστροφία σου μπορούν να δημιουργήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις οποίες συνεργασίες αποζητάς. Προσπάθησε μόνο να μην επικεντρωθείς στον υποκειμενισμό και σε πιθανά μεταβαλλόμενη διάθεση που μπορεί να υπάρξει γιατί θα σε οδηγήσουν σε σύγκρουση με πρόσωπα σημαντικά για εσένα που καλό είναι να αποφύγεις.

Στις 22.05 ο Άρης από τον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και σου δίνει την ευκαιρία να προωθήσεις σημαντικά ζητήματα οικογενειακής φύσεως ή ακίνητης περιουσίας, καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο αιφνιδιαστικά δυνατότητες που μπορείς να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μπορείς παράλληλα να κινηθείς από κοινού με οικεία σου πρόσωπα σε πιθανά ζητήματα που σας απασχολούν, κάτι που θα βοηθήσει να αφήσεις πίσω σου πιθανή ένταση που μπορεί να υπάρχει μεταξύ σας. Ξαφνικές μετακινήσεις ή μετακομίσεις είναι πολύ πιθανές που θα είναι άκρως ευνοϊκές για εσένα γι’ αυτό προσπάθησε να εκμεταλλευτείς ότι προκύψει.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
megali-prosfora
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι