Κριός Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 13/07 - 19/07/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 120

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Κριό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Κριούς αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό

 

Κριέ, είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε οικογενειακό επίπεδο καθώς η ένταση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα μέσα στην εβδομάδα. Η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 15.07 οδηγεί τις σχέσεις σε ακραίες συμπεριφορές και καταστάσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Τα παιχνίδια ελέγχου δεν θα βοηθήσουν να επικρατήσει ηρεμία στην οικογένεια και μπορεί να προκαλέσουν σφοδρές αντιπαραθέσεις που θα σε πληγώσουν.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να απολαύσεις κάθε ρομαντική και τρυφερή στιγμή με το ταίρι σου μακριά από αμφιβολίες και καχυποψία. Οι ανασφάλειες μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στην εβδομάδα και να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στη σχέση σου, φρόντισε να την προστατεύσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που έρχονται για να δημιουργήσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα. Είναι απαραίτητο να χαλιναγωγήσεις το έντονο πάθος που μπορεί να οδηγήσει στα άκρα καθώς έρχονται στην επιφάνεια ευαισθησίες και φόβοι που δεν έχεις ξανά νιώσει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πιθανές είναι οι ευκαιρίες στην επαγγελματική σου ζωή που καλείσαι να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Δία στον Αιγόκερω στις 14.07 μπορεί να φέρει προτάσεις που δείχνουν να είναι ιδανικές για εσένα. Προσπάθησε να δεις αν έχουν τη δυνατότητα να γίνουν πραγματικότητα καθώς είναι απαραίτητο να αποφύγεις πιθανές παγίδες. Πολλά μπορεί να υποσχεθούν όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι και ρεαλιστικά. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Ο Κριός αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Κριό

Οι άνθρωποι σας παρακαλούν να σταματήσετε! Ο Ήλιος στον Καρκίνο και στον οικείο τέταρτο οίκο σας σε αντίθεση με τον Δία και τον Πλούτωνα στον αυταρχικό δέκατο οίκο σας ανοίγει βεντέτα και σας κάνει να νιώθετε σαν να περπατάτε σε ένα τεντωμένο σχοινί, ξεκινάτε πόλεμο. Δεν θέλετε κανέναν να σας υποδείξει τι θα κάνετε με την ερωτική σας ζωή, ούτε και προσπαθείτε πλέον να ικανοποιήσετε τις ανάγκες του καθενός παραμελώντας τις δικές σας. Ξέρετε ότι είναι μια συνταγή για την απογοήτευση και τη συναισθηματική εξάντληση. Ένα μέλος της οικογένειάς σας θα μπορούσε να αναμιχθεί εκφράζοντας τη γνώμη του για την αγάπη σας. Ψυχραιμία και να θυμάστε: Δική σας είναι η ζωή και θα τη ζήσετε όπως θέλετε εσείς. Θέστε με ηρεμία και διπλωματία τα όριά σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
13-07-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms