Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 96

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Κριός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

 

Φίλε Κριέ, αυτή η εβδομάδα σηματοδοτείται από την νέα Σελήνη στην Παρθένο, την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο αλλά και την είσοδο του Ήλιου στον Ζυγό, όπου στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου.

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο, που πραγματοποιείται την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, σου δίνει την απαιτούμενη ώθηση για καινούργιες καταστάσεις και δραστηριότητες στην καθημερινότητά σου αλλά και σε θέματα εργασίας. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο και η διάθεσή σου να ασχοληθείς με την υγεία και την φυσική σου κατάσταση είναι πολύ έντονη. Προσοχή όμως στην τάση που δείχνεις να υπεραναλύεις πράγματα και καταστάσεις. Συναισθηματικά, υπάρχει πιθανότητα να δείχνεις επικριτική στάση στο ταίρι σου αλλά και να περιορίσεις τον συναισθηματισμό σου βάζοντας την λογική, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε τριβές. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον ή τις καθημερινές σου δραστηριότητες. Προσοχή σε μία τάση κριτικής που μπορεί να ενοχλήσει και να απομακρύνει όποιον σε ενδιαφέρει.

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και φωτίζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Είναι για εσένα πολύ σημαντικό να διατηρήσεις ισορροπίες στις κάθε είδους σχέσεις στην ζωή σου αφού είναι ο φόβος της μοναχικότητας και η ανασφάλεια για έλλειψη μη αποδοχής από τους γύρω σου σε καθορίζει. Συναισθηματικά, δείχνεις έντονες υποχωρητικές τάσεις και ενδιαφέρεσαι πολύ για το τι απασχολεί τον σύντροφό σου και πως θα τον ικανοποιήσεις. Μην ξεχνάς και τις δικές σου ανάγκες όμως γιατί μπορεί να αντιδράσεις έντονα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσω συνεργασιών που μπορεί να έχεις. Προσοχή μόνο γιατί η ανασφάλεια της μοναχικότητας μπορεί να σε κάνει να συμβιβαστείς σε καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-09-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι