Κριός Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 04/12 - 10/12/2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 126

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Κριό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Κριούς αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό

 

Η Αφροδίτη μετακινείται στον Σκορπιό στις 4/12 εντείνοντας το πάθος αλλά και την ένταση στις σχέσεις. Επιθυμείς να γίνεις ένα με το ταίρι σου καθώς η ανασφάλεια κυριαρχεί και θέλεις να έχεις τον απόλυτο έλεγχο. Αφουγκράσου τις πραγματικές σου ανάγκες και άφησε στο περιθώριο ζήλια και σενάρια επιστημονικής φαντασίας που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Το τρίγωνο της με τον Κρόνο από τους Ιχθύες σε βοηθά να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος χωρίς τα αρνητικά συναισθήματα να επηρεάζουν τις σκέψεις σου. Ωριμότητα και ψυχραιμία σε οδηγούν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στις 7/12 το τρίγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με το Δία στον Ταύρο δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να ξεκλειδώσεις την επαγγελματική σου επιτυχία. Ευφάνταστες και δημιουργικές ιδέες λειτουργούν θετικά και σε βοηθούν να απογειωθείς ανοίγοντας τα φτερά σου σε νέες επαγγελματικές διαδρομές. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν προτάσεις που θα σου δώσουν την ευκαιρία να καταξιωθείς αφού αναγνωρίζεται η αξία σου.

Στις 9/12 η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία από τον Ταύρο είναι πιθανό να οδηγήσει σε υπερβολές στην προσωπική σου ζωή αλλά και σε οικονομικά ζητήματα. Αδιαφορία και υπερένταση είναι πιθανό να ενοχλήσουν το ταίρι σου καθώς αντιμετωπίζεις αλαζονικά τις ουσιαστικές του ανάγκες. Προσοχή ακόμα θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά έξοδα και αγορές γιατί είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις και να παρασυρθείς προκαλώντας σημαντικά προβλήματα στον προϋπολογισμό σου. 

Ο Κριός αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Κριό

Δείτε τα πράγματα σε βάθος και μη βιάζεστε. Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό και στον οικείο όγδοο οίκο σας, πράγμα που σας κάνει να νιώθετε την ανάγκη για προσωπικό χρόνο προκειμένου να διερευνήσετε σε βάθος την ερωτική σας ζωή. Ίσως ακόμα διεκδικείτε την οικειότητα και την αποκλειστικότητα στη σχέση σας. Αν όμως νιώθετε ότι υπάρχει μεταξύ σας συναισθηματική αποστασιοποίηση, η Αφροδίτη θα μπορούσε να σας δώσει την επιθυμία να ξεφύγετε. Κάντε μια ημερήσια εκδρομή σε μια ήρεμη πόλη ή απλά μείνετε στο σπίτι σας. Αν είστε καιρό μόνοι, είναι τόσο εύκολο τώρα για σας να μπλέξετε στα δίκτυα σας το θήραμά σας. Είστε οι καλύτεροι στο φλερτ, αναζητάτε μια βαθιά δέσμευση με κάποιον/α που θέλει να μοιραστεί την ψυχή σας. Απλά μην πέσετε στα δίχτυα της αινιγματικής γοητείας κάποιου/ας που δεν είναι στην πραγματικότητα διαθέσιμος.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
04-12-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms