Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Κριός 15/07 - 21/07/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 119

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Κριός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

 

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! H Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που πραγματοποιείται στις 17.07 στρέφει τα βλέμματα σε ότι αφορά την καριέρα και την οικογένεια και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις που σε ταλανίζουν  αυτή την περίοδο. Γεγονότα και καταστάσεις έρχονται που πιθανά δείχνουν ότι πρέπει να αλλάξεις ριζικά τρόπο σκέψης και δράσης στους συγκεκριμένους τομείς, κάτι που δεν είναι εύκολο αλλά είναι απαραίτητο.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τα συναισθήματα και δημιουργεί διαθέσεις για συγκρουσιακές καταστάσεις λόγω τάσεων επιβολής και χειριστικών διαθέσεων που μπορεί να εκδηλωθούν είτε από  ανωτέρους σου στη δουλειά, είτε από μεγαλύτερα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος. Αυτό που καλείσαι είναι να δείξεις ψυχραιμία και ωριμότητα και να μην οδηγηθείς σε συναισθηματικά ξεσπάσματα και συγκρούσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. 

Ιδιαίτερη προσοχή δείξε καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω επηρεάζει την αισθηματική σου ζωή και τα οικονομικά σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πιεστικές καταστάσεις που θα σε ωθήσουν στο να απομακρυνθείς από το ταίρι σου και να επαναπροσδιορίσεις πώς πρέπει να χειρίζεσαι τον προϋπολογισμό σου λόγω περιορισμών που μπορεί να υπάρξουν.

Στις 21.07 η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τα συναισθήματα και το πάθος και αυτό επηρεάζει άμεσα την προσωπική σου ζωή καθώς οι κυκλοθυμικές τάσεις και η ανάγκη χειρισμού εκτοξεύονται. Πρόσεχε γιατί αντιδρώντας σε ότι προσπαθεί ο σύντροφός σου να σου επιβάλλει μπορεί να φτάσεις σε ακραίες συμπεριφορές που δεν θα βοηθήσουν να κρατήσεις ισορροπίες στη σχέση. Ο έρωτας και το πάθος είναι ιδανικές μέθοδοι εκτόνωσης.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι