Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Κριός 14/10 - 20/10/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 119

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Κριός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

 

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Στις 14.10 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Ζυγό επηρεάζοντας κυρίως τον γεννημένο στα τέλη του δευτέρου πρόστυχα αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου καθώς εκδηλώνονται εκατέρωθεν ανάγκη επιβολής και κυριαρχίας που μπορεί να οδηγήσουν στο να διαμορφωθεί εκρηκτικό κλίμα. Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι οδηγώντας την κατάσταση στα άκρα το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κλείσεις κύκλους σχέσεων με έντονο τρόπο που θα αφήσει στίγμα και πληγές.  Είναι προτιμότερο να μπεις στη θετική πλευρά των πραγμάτων και να προσπαθήσεις να ξεφύγεις από εμμονές και ανασφάλειες που σε οδηγούν στο να γίνεις κυριαρχικός ή οδηγούν τους άλλους στο να προσπαθήσουν να σου επιβάλλουν το δικό τους ρυθμό. 

Στις 16.10 το τρίγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει την ενσυναίσθηση και την ανάγκη να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα στο ταίρι και τους συνεργάτες σου.  Καθοριστικό ρόλο μπορεί να παίξει και σε οικονομικές συζητήσεις καθώς το ένστικτό σου κυριαρχεί και μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά. Φρόντισε μόνο να μην αφεθείς απόλυτα στο συναίσθημα γιατί αυτό θολώνει την κρίση σου και τελικά μπορεί να οδηγήσει λανθασμένες οικονομικές επιλογές που θα σου κοστίσουν.

Στις 19.10 ο Ερμής στον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει την ανάγκη για ειλικρίνεια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και πιθανό είναι να υπάρξουν συζητήσεις οι σχεδιασμοί που μπορεί να αποφέρουν σημαντικά κέρδη σε οικονομικά ζητήματα. Στις 20.10 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εναρμονίζει πάθος και αισθησιασμό με λογική και ρεαλισμό δημιουργώντας ιδανικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή καθώς δίνει γερά θεμέλια στη σχέση σου για να προχωρήσει. Η διαχείριση των οικονομικών σου γίνεται λελογισμένα και μπορεί να υπάρξουν σημαντικά βήματα σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς φαίνεται να αξιολογείται θετικά για σένα η προσπάθεια και υπευθυνότητα σου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-10-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι