Quantcast

Κριός Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 25/10 - 31/10/2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 122

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Κριό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Κριούς αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό

 

Σημαντική είναι η συγκεκριμένη εβδομάδα για εσένα καθώς ενεργειακά ανεβαίνεις κατακόρυφα και βγαίνεις από μία περίοδο φοβικότητας που δεν σου ταιριάζει. Αρχικά η Αφροδίτη από τον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 27/10 μπορεί να οδηγήσει σε παράλογες απαιτήσεις ή έντονες ψευδαισθήσεις που θα επηρεάσουν την κρίση σου και την συμπεριφορά σου απέναντι στο ταίρι σου. Είσαι ευάλωτος και νιώθεις ότι μπορείς να εμπιστευτείς πρόσωπα πού θεωρείς ότι δεν θα σε προδώσουν, όμως είναι απαραίτητο να προστατεύσεις τον εαυτό σου και να είσαι επιφυλακτικός. 

Η ατμόσφαιρα αλλάζει στις 28/10 με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία στον Υδροχόο να σου δίνει την ευκαιρία να απογειώσεις την προσωπική σου ζωή. Η διασκέδαση, η αισιοδοξία, η ανάγκη να δημιουργήσεις μία νέα κοσμοθεωρία με τον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου σε οδηγεί σε επιλογές που θα είναι άκρως θετικές για εσένα. Η εξέλιξη μέσα από τη σχέση σου μπορεί να έχει μία δυναμική πρωτόγνωρη και να σε οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες έχοντας δίπλα σου το σύντροφό σου. Οι νέες γνωριμίες που θα υπάρξουν θα σε ενθουσιάσουν καθώς σου δίνουν την ευκαιρία να εντρυφήσεις σε νέες κουλτούρες και αντιλήψεις.

Ο κυβερνήτης ο Άρης περνάει στον Σκορπιό στις 30/10 βάζοντας σε σέ μία εσωτερική διεργασία. Καλείσαι να αντιμετωπίσεις καταπιεσμένη οργή και επιθυμίες που έχεις αφήσει στο περιθώριο καθώς τώρα έρχονται στην επιφάνεια με ορμητικό τρόπο. Σημαντικό είναι να επικεντρωθείς σε οικονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν καθώς είναι βέβαιο ότι θα οδηγηθείς στην επιτυχία. Το ένστικτό σου θα είναι αλάθητο και θα σε προστατεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το πάθος στην προσωπική σου ζωή περισσεύει, φρόντισε μόνο να μην παραλογίζεσαι εκδηλώνοντας καχυποψία και ζήλια με έντονο και συγκρουσιακό τρόπο απέναντι στον άνθρωπό σου. 

Ο Κριός αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Κριό

Τα θέλετε τώρα «όλα ή τίποτα» και δεν θα συμβιβαστείτε με μια σχέση όπου υπάρχουν παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, καχυποψία και έλλειψη πίστης. Ο Άρης στον Σκορπιό και στον κακεντρεχή και μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας σας βάζει σε βαθιά διερεύνηση της σχέσης σας και αυξάνει τη δύναμή σας να διεκδικήσετε τις ανάγκες σας. Ο Άρης θα μπορούσε να σάς φέρει μια σκληρή αλλά τελικά απελευθερωτική αποκάλυψη: Αν δεν σας αρέσει ο τρόπος που σας συμπεριφέρονται οι άνθρωποι, αλλάξτε εσείς τη στάση σας και τον τρόπο που τους αντιμετωπίζετε. Είστε μόνοι; Οι σαγηνευτικές σας δυνάμεις θα είναι εξαιρετικά μαγνητικές, σε συνδυασμό με την βαθιά επιθυμία σας να κάνετε μια σχέση. Κανείς δεν μπορεί να σας αντισταθεί!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-10-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms