Κριός Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 30/11 - 06/12/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 122

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Κριό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Κριούς αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό

 

Κριέ, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων που πραγματοποιείται στις 30.11 πρωταγωνιστεί αυτή την εβδομάδα καθώς με ευκολία μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση στο κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου. Στις 01.12 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη και σε βοηθά να βρεις την αισιοδοξία και την θετική σου διάθεση. Γεγονός είναι ότι αφήνεις πίσω σου τις ανασφάλειες και την καχυποψία που σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Αισθηματικά

Η επικοινωνία θα παίξει καταλυτικό ρόλο μέσα στην εβδομάδα καθώς με ευκολία μπορεί να υποστηρίξεις με φανατισμό τις απόψεις σου επηρεάζοντας δυσάρεστα την σχέση σου. Το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 06.12 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές πάθους και ρομαντισμού που θα ενισχύσουν τα συναισθήματα σε προσωπικό επίπεδο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες επαφές με πρόσωπα που θα συγκεντρώσουν την προσοχή λόγω των γνώσεων και των απόψεών τους. Θα πρέπει να ξεφύγεις από φανατικές συμπεριφορές και να μπεις στην διαδικασία να ακούσεις όλα αυτά που έχω να σου πουν καθώς αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο στις οποίες εξελίξεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στις αρχές της εβδομάδας οι συνθήκες θα είναι ιδανικές για να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές με θετικό και αισιόδοξο τρόπο για εσένα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην καθημερινότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας καθώς με ευκολία μπορείς να τεμπελιάζεις και να αμελήσεις σημαντικές υποχρεώσεις που έχεις. Καλό είναι να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος ώστε να αποφύγεις το να εκτεθείς.

Ο Κριός αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Κριό

Πρέπει να πάτε στη δουλειά; Ίσως θελήσετε να βρεθείτε περισσότερο χρόνο με τον αγαπημένο σας καθώς η Αφροδίτη στον Σκορπιό και στον οικείο όγδοο οίκο σας σχηματίζει ένα ευμενές τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Ίσως τώρα σκέφτεστε τις παλιές καλές στιγμές, η αγάπη σας, σας δείχνει όλη την προσοχή και το ενδιαφέρον που θέλετε ή αν είστε μόνοι, ψάχνετε κάποιον/α με ήθος και ποιότητα. Γίνεστε περισσότερο ευαίσθητοι και ρομαντικοί, ίσως προσκαλέσετε τον αγαπημένο σας για δείπνο στο σπίτι σας για να χαλαρώσετε μαζί με ένα ευχάριστο τρόπο. Κάποιος/α μπορεί να σας ομολογήσει ένα μυστικό ή να σας εκφορτώσει ένα συναισθηματικό βάρος, το οποίο θα μπορούσε να είναι απίστευτα θεραπευτικό και για τους δυο σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-11-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms