Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Κριός 18/02 - 24/02/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 119

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Κριός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

 

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε αυτή την εβδομάδα, καθώς τα αισθηματικά σου και τα οικονομικά σου δείχνουν να βάλλονται και θα πρέπει να τα διαχειριστείς με χαρακτηριστική ψυχραιμία και σύνεση. Στις 18.02 η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου στον Αιγόκερω εντείνει ζητήματα επαγγελματικής οικονομικής και προσωπικής φύσεως καθώς πιθανή είναι η απαισιοδοξία και η ανάγκη σου να αποστασιοποιηθείς από πρόσωπα σημαντικά του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος ή από το ταίρι σου. Πρόσεξε επίσης τις οικονομικές συναλλαγές σου γιατί δεν αποκλείεται οι συμφωνίες σου να οδηγήσουν σε περιορισμό των οικονομικών σου, κάτι που θα σου προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια.

Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου  σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν, αλλά κυρίως επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά ζητήματα δουλειάς και καθημερινότητας που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους. Ο δυναμισμός που σε διακρίνει και η διορατικότητα σου θα σε βοηθήσουν στο να προχωρήσεις σε σημαντικά βήματα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σπουδαίες ευκαιρίες  που θα σε οδηγήσουν σε ένα νέο μονοπάτι αφήνοντας πίσω σου μία καταλυτική περίοδο της ζωής σου.

Στις 23.02 η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω  εντείνοντας τα συναισθήματα και την ανάγκη ελέγχου και επιβολής τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά παιχνίδια παρασκηνιακά που μπορεί να υπάρχουν ή στα οποία μπορεί να συμμετέχεις και εσύ γιατί πιθανό είναι να μην μπορείς να ελέγξεις συναισθήματα και ανάγκες και να βρεθείς εκτεθειμένος. Προσπάθησε να περιορίσεις ανασφάλειες και φόβους και να μετουσιώσεις αυτή σου την ενέργεια σε πάθος για να καταφέρεις αποφύγεις αντιπαραθέσεις που θα θέσουν σε κίνδυνο την προσωπική σου ζωή.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-02-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι