Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Κριός 10/12 - 16/12/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 117

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Κριός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

 

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Η μετακίνηση του Ερμή στον Τοξότη στις 13.12 κυριαρχεί αυτή την εβδομάδα και είναι γεγονός ότι η επικοινωνία περνάει σε άλλο επίπεδο, περισσότερο πνευματικό, καθώς αυτό που κυρίως σε απασχολεί είναι να συμμετέχεις σε συζητήσεις με αντικείμενο φιλοσοφικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν, να δρομολογήσεις ζητήματα σπουδών που μπορεί να επιθυμείς να παρακολουθήσεις, να επικεντρωθείς στη διασκέδαση και στο ερωτικό παιχνίδι που λειτουργεί ανανεωτικά στην ψυχολογία σου. Αυτό που πρέπει ιδιαίτερα να προσέξεις είναι η συγκέντρωσή σου σε καθημερινές υποχρεώσεις που πιθανά έχεις, καθώς δεν είναι εύκολο να σκεφτείς πρακτικά ή να επικεντρωθείς σε ένα ζήτημα και αυτό πιθανά να σου κοστίσει κάνοντας λάθη. Προσοχή επίσης σε φανατικές τάσεις ή θρασύτητα που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στις σχέσεις σου.

Στις 16.12 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στην προσωπική σου ζωή, καθώς πάθος και λογική εναρμονίζονται μοναδικά και αυτό έχει θετικό αντίκτυπο στις σχέσεις σου, παρέχοντας σταθερότητα, ασφάλεια και μοναδική χημεία. Παράλληλα, είναι εξαιρετική συνθήκη για να επιτύχεις καλύτερους οικονομικούς όρους στην καριέρα σου, κάνοντας νέες συμφωνίες με ανωτέρους ή πρόσωπα εξουσίας, και να επιβραβευτείς για την προσπάθεια που έχεις καταβάλει. Να είσαι βέβαιος ότι θα ανταμειφθείς όσο έχεις προσπαθήσει. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο!

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-12-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms