Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια Κριός - 22/05 - 28/05

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 95

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Κριός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός:

 

Φίλοι μου Κριοί, ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο θα σας αποτρέψει από ριψοκίνδυνα άλματα, θα σας ωθήσει σε ενέργειες, που όλες θα στοχεύουν στη σταθερή μελλοντική εξέλιξη. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για απόκτηση κάποιων συγκεκριμένων υλικών αντικειμένων, θα γίνουν αγορές που από καιρό τις έχετε προγραμματίσει. Η ερωτική σας στάση θα είναι ήρεμη και συγκαταβατική, μέσα στη σχέση σας δε θα δημιουργήσετε εντάσεις, θα προτιμήσετε την ισορροπία και τη συναισθηματική ασφάλεια. Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, νέες ιδέες και νέες επιθυμίες θα κάνουν την εμφάνισή τους. Ισχυρή θα είναι η θέλησή σας να βελτιωθείτε, να πειραματιστείτε και να προσχωρήσετε ένα επίπεδο πιο επάνω. Διορατικότητα και οξυδέρκεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, τώρα θα βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις σε θέματα που σας δυσκολεύουν ή που δημιουργούν εμπόδια στην περαιτέρω ανάπτυξή σας. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο, το ενδιαφέρον σας θα εστιάσει στις οικογενειακές σας υποθέσεις. Ποιο άτομο θα μονοπωλήσει το αισθηματικό σου ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα; Μάθε τώρα με 1 μόνο τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-22T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι