Ταύρος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 21/09 - 27/09/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 166

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ταύρους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο

Ταύρε, με τον Ήλιο να περνάει στο Ζυγό στις 22 Σεπτεμβρίου στρέψεις όλη σου την προσοχή στην καθημερινότητα καθώς αυξάνονται σημαντικά οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες στις οποίες πρέπει να ανταποκριθείς. Προσοχή στην επικοινωνία κατά τη διάρκεια της εβδομάδας καθώς ο Ερμής από τον Ζυγό σε σκληρές όψεις με Πλούτωνα και Κρόνο στον Αιγόκερω και τον ανάδρομο Άρη στον Κριό μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα κόντρες και υπόγειες διαδρομές που θα σου δημιουργήσουν αμφιβολίες για τις προτάσεις που έχεις.

Αισθηματικά

Η ανάγκη να εξισορροπήσεις την σχέση σου και να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου είναι σημαντική όμως γεγονός είναι ότι μπορεί να γκρινιάξεις για λεπτομέρειες και να γίνεις δυσάρεστος. Προσοχή σε σκληρά λόγια και επικριτική διάθεση που πληγώσουν το σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον, όμως η ανάγκη να κλείσεις ζητήματα της καθημερινότητας αυξάνει την ένταση και σε οδηγεί στο απόλυτο άγχος. Δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για να διαχειριστείς μία νέα γνωριμία ώστε να πετύχει. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό στις 27 Σεπτεμβρίου και σου δίνει την ευκαιρία για σημαντικές συζητήσεις σε επίπεδο συνεργασιών. Οι συμφωνίες που έρχονται μπορούν να είναι σημαντικές και να καθορίσουν την πορεία της επαγγελματικής του ζωής αρκεί να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό για εσένα. Η υποχωρητικότητα θα βλάψει τα συμφέροντα και τις βλέψεις σου και δεν θα σου επιτρέψει να νιώσεις ισότιμο μέλος αν δεν το διεκδικήσεις. Μην επιτρέψεις στην ανασφάλεια να κυριαρχήσει και να οδηγήσει στο να βάλεις σε δεύτερη μοίρα αυτά που πραγματικά θέλεις στις συνεργασίες σου. 

Ο Ταύρος αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Ταύρο

Τέρμα οι δικαιολογίες! Δεν μπορείτε να αποδεχτείτε τώρα ούτε καν το συμβιβασμό καθώς ο Ερμής στον Ζυγό και στον αναλυτικό έκτο οίκο σας βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Δεν χρειάζεται να αναβάλλετε αυτές τις συζητήσεις που θέλετε να κάνετε καιρό τώρα επειδή ο αγαπημένος σας κάθε φορά το καθυστερεί. Απλώς επεξεργαστείτε το σχέδιο και φροντίστε να είστε διπλωματικοί και ευγενικοί. Ο πειθαρχημένος τρόπος συμπεριφοράς σας θα πρέπει να εξουσιάζει τη δυναμική αποφασιστικότητά σας και την κακεντρέχειά σας! Μη βιάζεστε στη σχέση σας, κάντε
ένα βήμα κάθε φορά, ώστε να μπορείτε να οικοδομήσετε μια σχέση με διάρκεια και αντοχή στο χρόνο. Αποσυρθείτε στο σπίτι σας και σκεφτείτε σε βάθος τι θέλετε από αυτόν τον άνθρωπο, είναι ένα μεγάλο βήμα για να οδεύσετε προς τη σωστή κατεύθυνση!

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-09-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms