Ταύρος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 30/11 - 06/12/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 166

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ταύρους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο

Ταύρε, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 30.11 ενισχύει την αναστάτωση και τις ανασφάλειες και φέρνει στην επιφάνεια βαθύτερα συναισθήματα και φόβους που μπορεί να έχεις. Οι σπασμωδικές συμπεριφορές και η αντιδραστικότητα δεν θα βοηθήσουν σε προσωπικές υποθέσεις και σε οικονομικά ζητήματα καθώς μπορεί με ευκολία να υπάρξουν κόντρες που θα δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα.

Αισθηματικά

Οι αμφιβολίες και τα απωθημένα που έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου μπορεί να δημιουργήσουν υπερένταση στη σχέση. Οι κόντρες και οι αντιπαραθέσεις δεν θα αργήσουν να προκύψουν αν δεν είσαι προσεκτικός. Το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 06.12 εξιδανικεύει τις στιγμές με το ταίρι σου και δημιουργεί την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για να περάσετε μοναδικά μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με πρόσωπα που μπορεί να προκύψουν αιφνιδιαστικά στη ζωή σου και αναστατώσουν έντονα. Δεν θα είναι εύκολο να ξεφύγεις από ανασφάλειες, κτητικότητα και αδιαλλαξία, αυτό όμως να θυμάσαι ότι θα έχει κόστος καθώς με δυσκολία θα προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο αν εγκλωβιστείς στο παρελθόν. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ερμής περνάει στον Τοξότη την 01.12 δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις και να προχωρήσεις σε συζητήσεις που αφορούν συναλλαγές και επιχειρηματικά σχέδια. Έχεις την διάθεση να παρατηρήσεις τους γύρω σου και να συλλέξεις τις κατάλληλες πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να βγάλεις τα καλύτερα δυνατά συμπεράσματα για εσένα. Προσοχή σε αμφιβολίες και καχυποψία που θα ενισχύσουν την ένταση και θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. 

Ο Ταύρος αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Ταύρο

Μια θετική ενέργεια είναι γύρω σας! Η Αφροδίτη στον Σκορπιό και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς κι εσείς χάνεστε στο όνειρο και τη φαντασία. Είστε έτοιμοι να γίνετε «ένα» με το άλλο σας μισό, σαν ζευγάρι όλοι σας κοιτούν, είστε ένα αξιοζήλευτο δυναμικό ερωτικό δίδυμο. Αν είστε καιρό μόνοι, όλα τα μάτια είναι επάνω σας καθώς εκπέμπετε μια μαγική γοητεία και μαγνητισμό. Αναλώστε λίγο από το χρόνο σας για να κοινωνικοποιηθείτε, επειδή θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α που μπορεί να κάνει κάποια από τα όνειρά σας πραγματικότητα. Και αυτή την γνωριμία την αισθάνεστε σαν kismet. Με την πάροδο του χρόνου θα μπορούσε να δημιουργηθεί μια ισχυρή συναισθηματικά ερωτική σχέση.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-11-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms