Ταύρος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 13/07 - 19/07/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 166

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ταύρους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο

Ταύρε, η ένταση με πρόσωπο του κοντινού σου περιβάλλοντος μπορεί να σε προβληματίσει μέσα στην εβδομάδα καθώς η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 15.07 οδηγεί σε συγκρουσιακές καταστάσεις. Είναι απαραίτητο να δείξεις ωριμότητα και ψυχραιμία και να αφουγκραστείς την έντονη διαίσθηση σου. Τα παιχνίδια ελέγχου και χειρισμού δεν θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις δίπλα σου πρόσωπα που αγαπάς και έχουν παίξει σημαντικό ρόλο για εσένα.

Αισθηματικά

Μπορείς να γίνεις ιδιαίτερα καυστικός στον τρόπο που επικοινωνείς και εκφράζεσαι και αυτό είναι κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου. Φρόντισε να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να απολαύσεις στιγμές χαράς και ξενοιασιάς μαζί του μακριά από φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να σε περιορίσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να σε διεκδικήσουν καθώς μαγνητίζεις με την γρήγορη αντίληψη, την επικοινωνιακή σου διάθεση και το ευχάριστο πνεύμα σου. Προσπάθησε να αποφύγεις πρόσωπα που δεν θα διστάσουν να σε περιορίσουν λόγω αμφιβολιών. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες σε ότι αφορά το εμπόριο και τις δημόσιες σχέσεις που έρχονται για να ξεδιπλώσεις όλες τις δυνατότητές σου. Βέβαια κάποιες από αυτές μπορεί να οδηγήσουν σε υπερβολικές προσδοκίες που καλό είναι να αποφύγεις. Η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Δία στον Αιγόκερω στις 14.07 δεν αποκλείεται να δημιουργήσει προϋποθέσεις για μοναδικές συμφωνίες, φρόντισε να είναι ρεαλιστικές καθώς δεν αποκλείεται αργότερα να ανακαλύψεις ότι δεν έχουν στερεές βάσεις για να προχωρήσουν.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Ο Ταύρος αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Ταύρο

Σταματήστε τις δημοσκοπήσεις για τη σχέση σας, μήπως χάνετε το χρόνο σας; Με τον Ήλιο στον Καρκίνο και στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας σε αντίθεση με τον Δία και τον Πλούτωνα, μπορεί να θέλετε τη γνώμη των φίλων σας, αλλά τα σχόλιά τους ίσως και να μη σας αρέσουν και τόσο, ειδικά αν αφορούν την ερωτική σας ζωή, την οικονομική σας κατάσταση και τους μακροπρόθεσμους στόχους της σχέσης σας. Ένα άτομο στον κοινωνικό κύκλο σας θα μπορούσε να αποδειχθεί ζηλόφθονο και κακεντρεχές πράγμα το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει σε επιθετική συμπεριφορά και υπονόμευση. Θέστε σταθερά όρια. Μπορείτε να σταθείτε στο ύψος σας αλλά μπορεί και να κατηγορήσετε τους φίλους σας. Αν τους είχατε δώσει μέχρι τώρα δικαιώματα, θα πρέπει να τους εκπαιδεύσετε για τα νέα όριά σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε λίγο περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας μετά από αυτό.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
13-07-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms