Quantcast

Ταύρος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 25/10 - 31/10/2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 166

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ταύρους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο

Η ένταση δεν σου επιτρέπει να έχεις ξεκάθαρη σκέψη για την προσωπική σου ζωή ιδιαίτερα στις 27/10 καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες παραμορφώνει την πραγματικότητα. Προσοχή καθώς είναι εύκολο να ξεφύγεις λόγω των ασφαλειών και να οδηγήσεις την σχέση σου στα άκρα λόγω των παραλογών σκέψεων και της ζήλειας που σε διακατέχουν. Προσεκτικός επίσης θα πρέπει να είσαι σε οικονομικές επιλογές που καλό είναι να αποφύγεις γιατί είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσουν στην αποτυχία. Στις 28/12 το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στον Υδροχόο σου δίνει την ευκαιρία να εξομαλύνεις την προσωπική σου ζωή και να διεκδικήσεις καλύτερους οικονομικούς όρους για επαγγελματικό επίπεδο. 

Στις 30/10 ο Άρης περνάει στον Σκορπιό δημιουργώντας την ανάγκη για δράση σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς επηρεάζει άμεσα τον σημαντικό τον τομέα των άλλων στη ζωή σου. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς αναπτύσσεται ιδιαίτερη κινητικότητα στην όποια θέλεις να συμμετέχεις. Βέβαια δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν έντονες τάσεις ανταγωνισμού που θα σε προβληματίσουν, καθώς νιώθεις ότι δέχεσαι επιθέσεις τόσο από τον σύντροφο όσο και από τους συνεργάτες σου. Παράλληλα όμως να πρέπει να σκεφτείς ότι ίσως και εσύ παίρνεις αποστάσεις από τους καθοριστικούς άλλους στη ζωή σου, στάση που μπορεί να προβληματίσει. Και να προκαλέσει εντάσεις.

Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Υδροχόο σε ωθεί να ξεκαθαρίσεις με απότομο και ψυχρό τρόπο ζητήματα που αφορούν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να κληθεί να αναλάβει τις ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σε αναγκάσουν να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα και καταστάσεις που μέχρι τώρα πρωταγωνιστούσαν στη ζωή σου. Προσοχή σε προσωπικό επίπεδο καθώς είναι εύκολο να γίνεις απόλυτος, αυστηρός, άκαμπτος απογοητεύοντας το ταίρι σου. 

Ο Ταύρος αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Ταύρο

Έχετε πολλά να διευθετήσετε στη σχέση σας; Με τον Άρη στον ερωτικό Σκορπιό και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεών σας, αναζητάτε να ανακαλύψετε κρυμμένα μυστικά και τα απώτερα κίνητρα του αγαπημένου σας. Η σχέση σας, οι συνεργασίες σας και οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες θα αποτελέσουν το επίκεντρο της προσοχής σας. Θέλετε να ξέρετε πού πάτε και τι κάνετε μαζί. Προετοιμαστείτε: Συγκρούσεις με θέμα την τετράγωνη λογική σας αλλά και την επιθυμία σας για δέσμευση θα μπορούσαν να ανακύψουν, έτσι σκεφτείτε λογικά πριν δράσετε ή αντιδράσετε. Αν είστε μόνοι, θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α με μακροπρόθεσμη προοπτική ή ακόμα και να προσεγγίσετε μια παλιά αγάπη καθώς η φλόγα του πάθους σας γι’ αυτό το πρόσωπο δεν έχει σβηστεί στο πέρασμα του χρόνου.

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-10-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms