Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια Ταύρος - 29/05 - 04/06

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 124

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ταύρος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος: 

Φίλοι μου Ταύροι, με τον Άρη σε αντίθεση με τον Κρόνο ίσως να μην είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις, αναστολές θα κάνουν την εμφάνιση τους, σε θέματα εξέλιξης επαγγελματικά ή οικονομικά προετοιμαστείτε θα υπάρξουν καθυστερήσεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα ανέμελη θα είναι η στάση σας, αφήνετε στην άκρη προβληματισμούς και έγνοιες, επιθυμία σας θα είναι να απαλλαγείτε από αγχωτικές καταστάσεις. Τη διάθεση σας για δραστηριοποίηση θα την τονώσει ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό, προς το τέλος του μήνα θα νιώσετε την ανάγκη να προχωρήσετε σε άμεσες πράξεις. Ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο θα οργανώσει τη σκέψη σας, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο προς την μελλοντική σας εξέλιξη, κλείνετε τυχόν εκκρεμότητες ερωτικές ή επαγγελματικές. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό τερματίζουν οι εντάσεις, θα είστε επικοινωνιακοί και συνεργάσιμοι. Στον ερωτικό σας τομέα αν υπάρχει χωρισμός, ένα προσωπικό ραντεβού θα κλείσει με επανένωση. Ποιο άτομο θα μονοπωλήσει το αισθηματικό σου ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα; Μάθε τώρα με 1 μόνο τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-29T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι