Ταύρος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 19/04 - 25/04/2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 166

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ταύρους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο

Ταύρε, ο Ήλιος και ο Ερμής μετακινούνται στο ζώδιό σου στις 19/4 και σου δίνεται η ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις σε όλα τα επίπεδα. Προσωπικές και επαγγελματικές επιλογές έρχονται στο προσκήνιο καθώς παίρνεις πρωτοβουλίες που είναι απαραίτητες και δείχνεις τον ανάλογο δυναμισμό όταν χρειάζεται. Προσοχή σε επιθετικές και παρορμητικές συμπεριφορές που μπορεί να ανατρέψουν το θετικό κλίμα που υπάρχει σε σχέσεις και συνεργασίες.

Αισθηματικά

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιό σου και το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Υδροχόο θα προκαλέσει αναστάτωση στην προσωπική σου ζωή. Δεν θα είναι δύσκολο να γίνεις επιθετικός και εριστικός με το ταίρι σου, αυτό όμως να θυμάσαι ότι μπορεί να δημιουργήσει απόσταση μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η η ανατρεπτική διάθεση που υπάρχει αυτή την εβδομάδα στην προσωπική σου ζωή μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Όμως είναι απαραίτητο να χαλιναγωγήσεις την έντονη η ανεξαρτησία που σε διακατέχει μέσα από αυτήν εκδηλώνεις όγκους που θα επηρεάσουν πιθανή εξέλιξη.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Ο Άρης περνάει στον Καρκίνο στις 23/4 και σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία. Θα επιδιώξεις νέες συμφωνίες που μπορούν να είναι οι ιδανικές για εσένα καθώς αντιλαμβάνεσαι με ευκολία πως πρέπει να κινηθείς. Προσοχή στο τέλος της εβδομάδας καθώς η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στο ζώδιό σου και τα τετράγωνο του με τον Κρόνο στον Υδροχόο δυσκολεύει την επικοινωνία στο επαγγελματικό πεδίο. Οι επαναστατικές διαθέσεις θα πρέπει να περιοριστούν ώστε να μην αποτελέσουν εμπόδιο στην επαγγελματική σου καθιέρωση. 

Ο Ταύρος αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Ταύρο

Μπορείτε να ισορροπήσετε την ανάγκη σας για ελευθερία με την επιθυμία σας για ασφάλεια; Δύσκολα τα πράγματα τώρα καθώς η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό στο ζώδιό σας βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Η επιθυμία σας για ανεξαρτησία ίσως σας ωθήσει να συγκρουστείτε με τις απαιτήσεις του αγαπημένου σας αλλά πρέπει να λειτουργήσετε με ωριμότητα δίνοντας βαρύτητα και στις δικές του ανάγκες. Απλά φροντίστε να μην απαιτείτε να είστε οι επικεφαλής για τα πάντα, αυτό θα μπορούσε να σας δημιουργήσει συναισθηματικό βάρος. Ψάχνετε να βρείτε χρόνο για σας; Αν νιώσετε τώρα ότι ο αγαπημένος σας σας πιέζει για να είστε περισσότερο χρόνο μαζί, μην το κάνετε. Παρόλο που νοιάζεστε βαθιά για τη σχέση σας, θα μπορούσατε πραγματικά να κάνετε κακό στον εαυτό σας αν παραμελείτε τις δικές σας ανάγκες.

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-04-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
20/4/2021