Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Ταύρος 18/11 - 24/11/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 165

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ταύρος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Στις 19.11 ο Άρης περνάει στον Σκορπιό ανεβάζοντας κατακόρυφα την ένταση σε προσωπική ζωή και συνεργασίες, καθώς είναι έντονη η διάθεση ανταγωνισμού που εκδηλώνεται και μπορεί να δυναμιτίσει τις σχέσεις. Προσοχή γιατί οι συγκρούσεις είναι πιθανές και μπορεί να δημιουργήσουν ζητήματα. Δραστηριοποιήσου κυρίως σε νέες συνεργασίες για να μπορέσεις να αποφύγεις κόντρες και εγωιστικές συμπεριφορές. Στις 20.11 ο Ερμής στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθή πορεία δίνοντάς σου την δυνατότητα να δρομολογήσεις συμφωνίες που μπορεί να έχουν κολλήσει. Η κατανόηση και η ανάγκη να κυριαρχήσει η αρμονία είναι πασιφανείς και βοηθούν σημαντικά να αποκατασταθούν συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις.

Στις 22.11 ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη εντείνοντας την εσωστρέφεια και την ανάγκη να απομακρυνθείς παρατηρώντας το περιβάλλον που κινείσαι. Πιθανά είναι τα οικονομικά θέματα που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και να σου κινήσουν το ενδιαφέρον επιδιώκοντας την επίλυσή τους. Στις 24.11 η αντίθεση του Άρη στον Σκορπιό με τον ανάδρομο Ουρανό στο ζώδιό σου δεν αποκλείεται να εντείνει τη νευρικότητα σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες οδηγώντας σε μετωπικές συγκρούσεις. Την ίδια μέρα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον Τοξότη λειτουργεί βοηθητικά στην όλη ατμόσφαιρα, καθώς σε βοηθά να ξεπεράσεις πιθανούς φόβους και ανασφάλειες και να επικεντρωθείς σε στιγμές πάθους και αισθησιασμού που μπορούν να απογειώσουν τη σχέση σου.

Δες το νέο video της Σμάρω Σωτηράκη που αναλύει τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-11-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms