Ταύρος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 26/02 - 03/03/2024

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 174

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ταύρους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο

Το τετράγωνο του Άρη από τον Υδροχόο με τον Δία στο ζώδιο σου στην αρχή της εβδομάδας δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε υπερβολικές και υπερφίαλες συμπεριφορές που θα επηρεάσουν την επαγγελματική σου ζωή. Έχεις την επιθυμία να προχωρήσεις σε σχέδια όμως θα πρέπει να είσαι προσγειωμένος γιατί είναι εύκολο να παρασυρθείς σε μη ρεαλιστικές επιλογές που θα σε απογοητεύσουν. Καλό είναι ακόμα να μετριάσεις την αμετροέπεια και την αλαζονεία που θα ενοχλήσουν έντονα τους ανωτέρους σου.

Η σύνοδος Ήλιου, Κρόνου και Ερμή στους Ιχθύες στις 28/2 σε φέρνει αντιμέτωπο με πιθανές δυσκολίες που δεν σου επιτρέπουν να αποχωρήσεις σε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους. Είναι σημαντικό να λειτουργήσεις ορθολογικά αποφεύγοντας να εγκλωβιστείς στην αυστηρότητα και τον υποκειμενισμό που θα ενοχλήσουν έντονα τα πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι. Ακόμα πιθανό είναι να υπάρξουν ξεκαθαρίσματα στον φιλικό περίγυρο καθώς είναι βέβαιο ότι αντιλαμβάνεσαι ποια πρόσωπα μπορούν να κατανοήσουν τις βαθύτερες ανάγκες σου και πια πρέπει να μείνουν στο περιθώριο.

Στο τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στο ζώδιο σου πυροδοτεί έντονες καταστάσεις σε προσωπική και επαγγελματική ζωή. Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι ήρθε η ώρα να ανατρέψεις τα μέχρι τώρα δεδομένα της ζωής σου και να συγκρουστείς με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πλευρό σου. Οφείλεις όμως να είσαι βέβαιος για τις επιλογές σου γιατί είναι εύκολο να παρασυρθείς από την επιθετικότητα και των εκνευρισμό σε κινήσεις που αργότερα θα μετανιώσεις.

Ο Ταύρος αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Ταύρο

Μήπως έχετε ανεβάσει τον πήχη λίγο υπερβολικά υψηλά; Η Αφροδίτη στον Υδροχόο και στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, σε τετράγωνο με τον κυβερνήτη πλανήτη της τον Ουρανό μπορεί να σας ωθήσει σε επαναστατικές ενέργειες, εσείς που είστε σταθεροί και πρακτικοί! Ίσως και να θέλετε λίγο περισσότερο την ανεξαρτησία σας, κάνετε ανέφικτους μακροπρόθεσμους στόχους πράγμα που δυσκολεύει την αρμονία και την ισορροπία της σχέσης σας. Μπορεί να είναι δύσκολη η εξεύρεση ενός κοινού εδάφους με τον αγαπημένο σας, δεν μπορείτε να δείτε την πρακτική πλευρά των πραγμάτων καθώς σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας! Αποτέλεσμα; Ίσως βάλετε στον πάγο την αγάπη σας ή κάποιον/α που ταλανίζει εδώ και καιρό την ψυχή σας. Αλλά μη διστάσετε να απομακρύνετε κάποιον/α που δεν εκτιμά τις αξίες σας και τις αρχές σας.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-02-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση