Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 131

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ταύρος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Φίλε Ταύρε, αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από την νέα Σελήνη αλλά και την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο, τον τομέα της δημιουργικότητας αλλά και των ερώτων σου. Η είσοδος του Ήλιου στο Ζυγό, προς το τέλος της εβδομάδας, στρέφει το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητά σου και στην εργασία σου.  

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο, που πραγματοποιείται την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, επηρεάζει περισσότερο εσένα που είσαι γεννημένος στο τέλος του 3ου δεκαημέρου, δίνει νέα ξεκινήματα τόσο σε δημιουργικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στη Παρθένο και η χαρά και η αισιοδοξία σου βγαίνουν στο περιβάλλον σου και γοητεύεις. Συναισθηματικά, η εξαιρετική διάθεσή σου βγαίνει στο ταίρι σου όπου το κέφι σου σας ανεβάζει. Εκφράζεις τα συναισθήματά σου με έντονο, μπορεί και υπερβολικό, τρόπο και αυτό δίνει νέα ώθηση στις προσωπικές σας στιγμές. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από διασκέδαση ή καλλιτεχνικές συναντήσεις που θα ανεβάσει την διάθεσή σου στα ύψη.

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και φωτίζει τον τομέα της καθημερινότητας και της εργασίας σου. Στρέφεις το ενδιαφέρον σου στο πως θα ανταπεξέλθεις στο έντονο καθημερινό σου πρόγραμμα αλλά και στις εργασιακές υποχρεώσεις σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Συναισθηματικά, είναι πολύ πιθανό να έχεις την τάση να παραμελείς στο ταίρι σου, αφού αφοσιώνεσαι σε άλλα πράγματα και να δημιουργηθούν τριβές. Βάλε χρόνο στην καθημερινότητά σου και ι’ αυτό. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον σου, πρόσεχε όμως την τάση που έχεις να γίνεσαι επικριτικός και αυστηρός γιατί θα φέρει αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-09-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι