Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Κριός 19/08 - 25/08/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 55

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Κριός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Κριός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Κριός και διαβάστε την ανάλυση:

 

Αυτή τη φορά, θα είναι λίγο δύσκολο να σας κατευθύνουν ή να σας δημιουργήσουν περιορισμούς. Το πείσμα σας θα είναι ισχυρό, οι επιθυμίες σας ξεκάθαρες και προκαθορισμένες, γι’ αυτό μόνο εσείς θα είστε οι οδηγοί των γεγονότων και των καταστάσεων. Ο έλεγχος των ερωτικών σας υποθέσεων περνά στα χέρια σας και εσείς θα αποφασίσετε την οριστική τους κατάληξη.

Επανασύνδεση. Δεν θα σας βρει απροετοίμαστους η συνάντηση που θα έχετε με πρώην αγαπημένο σας ταίρι. Ενδεχομένως εσείς οι ίδιοι να προτείνετε το ραντεβού, πάντως το σίγουρο είναι πως θα πάρετε πρωτοβουλίες που θα φέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Το αν θα απαλλαγείτε οριστικά ή το αν θα δεσμευτείτε, θα είναι μια απόφαση καθαρά δική σας.

Νέα γνωριμία. Θα σας αποδειχτεί πως η τύχη βοήθα τους τολμηρούς, γι’ αυτό μη μείνετε άπραγοι μπροστά στον ενθουσιασμό που θα σας προκαλέσει η παρουσία ενός πολύ εντυπωσιακού προσώπου. Δείξτε το ενδιαφέρον σας, περάστε σε προτάσεις, θα υπάρξει ανταπόκριση που θα σας ανοίξει την προοπτική όχι μόνο μιας πολύ ευχάριστης γνωριμίας, αλλά και μιας δυνατής ερωτικής σχέσης.

Σχέση – Γάμος. Θα χρειαστεί διάθεση μαχητικότητας και οργανωμένες πράξεις, προκειμένου να φέρετε μέσα στη σχέση σας ισορροπία και κυρίως συνεννόηση. Δώστε βάση στο χαρακτήρα και την ψυχολογία που έχει το ταίρι σας, βάλτε λίγο στην άκρη τον ακραίο εγωισμό και θα διαπιστώσετε πως εφόσον υπάρχουν αισθήματα, όλα τα άλλα είναι απλά ζήτημα συγκαταβατικής διάθεσης.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-08-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι