Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Κριός 20/05 - 26/05/2024

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 56

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Κριός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Κριός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Κριός και διαβάστε την ανάλυση:

 

Στην παρούσα φάση, όλα θα τρέξουν υπέρ σας, γι' αυτό φροντίστε να έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας τι επιθυμείτε και ποιοι ακριβώς είναι οι στόχοι σας. Ένα πολύ ευχάριστο ραντεβού, μια τολμηρή συζήτηση, ίσως και μια εξομολόγηση, θα σας δώσουν ευκαιρία σταθερού δεσμού. Αυτή τη φορά, δεν αποκλείεται να ακουστεί πρόταση επισημοποίησης.

Επανασύνδεση. Με τρόπο ανοιχτό και ξεκάθαρο θα σας γίνει πρόταση επανασύνδεσης και η απάντησή σας θα είναι αυτή που θα δώσει την οριστική κατάληξη. Τα λόγια που θα ακούσετε από το παλιό σας ταίρι δεν θα είναι καθόλου επιπόλαια, θα είναι λόγια καρδιάς και θα χαρακτηρίζονται από ειλικρίνεια. Δώστε την ευκαιρία της δεύτερης αρχής, αυτή τη φορά, δεν θα υπάρχει περίπτωση να απογοητευτείτε.

Νέα γνωριμία. Αν επιθυμείτε νέα γνωριμία στη ζωή σας, τότε πολύ γρήγορα θα σας δοθεί η ευκαιρία να δώσετε νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή. Από τυχαίο γεγονός, θα βρεθείτε σε προσωπική συνομιλία με άτομο που θα κινήσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον από την πρώτη σας χειραψία. Στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη αυτής της νέας ερωτικής αρχής, χειριστείτε την όπως επιθυμεί η καρδιά σας.

Σχέση- γάμος. Απρόσμενο και πολύ ευχάριστο γεγονός θα τερματίσει κόντρες και εγωισμούς, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να εξομαλύνετε τις διαφορές με το αγαπημένο σας ταίρι και να λάβετε αποφάσεις σωστές και  ρεαλιστικές. Συμφιλίωση θα πέσει στις καρδιές σας και θα βάλετε από κοινού γερά θεμέλια για ένα σταθερό και πολύ δυνατό μέλλον.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-05-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms