Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Κριός 30/11 - 06/12/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 55

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Κριός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Κριός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Κριός και διαβάστε την ανάλυση:

 

Είναι χαρακτηριστικό της φύσης σας να αντιτάσσεστε στη μονοτονία και να αναζητάτε ποικιλία στη ζωή σας, γι' αυτό και η τύχη δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους. Νέα ερωτικά ανοίγματα θα σας προσφέρουν καινούργιες διεξόδους και θα είναι καθαρά στη δική σας απόφαση αν θα πορευτείτε σε νέες διαδρομές ή αν θα παραμείνετε στη θέση σας, εκτιμώντας τα ήδη κεκτημένα.
 

Επανασύνδεση. Η επανασύνδεση με το παλιό σας ταίρι είναι καθαρά θέμα απόφασης, γι' αυτό σκεφτείτε τι ακριβώς χρειάζεστε και πράξτε αναλόγως. Το ταίρι που σκέπτεστε βρίσκεται σε αναμονή και περιμένει τις δικές σας κινήσεις. Βάλτε οδηγό τον αυθορμητισμό σας, χειριστείτε μεθοδικά τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας και ξεκινήστε ολοταχώς για δράση.
 

Νέα γνωριμία. Για όσους από εσάς αποφασίσατε να πορευτείτε με στόχο τη νέα ερωτική γνωριμία, τότε θα πέσετε διάνα. Να τα ρίξετε τα ερωτικά σας βέλη στα πρόσωπο που θα σας τραβήξει την προσοχή, γιατί η ανταπόκριση που θα λάβετε θα είναι παραπάνω από ικανοποιητική. Δυνατό συναισθηματικό κύμα θα σας συνεπάρει και η κατάληξη θα ξεπεράσει επιτυχώς τα όρια του προσδοκώμενου.
 

Σχέση - γάμος. Αρκετά ατίθαση θα είναι η συμπεριφορά σας και ίσως να μη βρείτε την ανάλογη κατανόηση από το ταίρι σας, ωστόσο ο ερωτισμός που θα σας διακατέχει θα είναι το κλειδί της επιτυχίας σας. Οι θερμές σας διαθέσεις θα καταφέρουν να τουμπάρουν το αγαπημένο σας ταίρι και θα περάσει τελικά το δικό σας. Επειδή το τιμόνι θα βρίσκεται στα δικά σας χέρια, το νου σας στις επικίνδυνες στροφές.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-11-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms