Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Κριός 21/09 - 27/09/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 55

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Κριός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Κριός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Κριός και διαβάστε την ανάλυση:

 

Τώρα θα νιώσετε το απόλυτο ερωτικό ταίριασμα, έρχεται ένωση με δυνατή ερωτική έλξη και για τους ερωτικά μόνους, καταφθάνει απρόσμενος έρωτας. Διανύετε θερμή ερωτική περίοδο με ευχάριστες εκπλήξεις, με αναπάντεχες συναντήσεις και με την προοπτική σταθερού μακροχρόνιου δεσμού.

Επανασύνδεση. Τώρα θα σας αποκαλυφθεί πως τα θετικά αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και το πρώην ταίρι σας είναι πολύ περισσότερα από τα αρνητικά, γεγονός που θα φέρει έναρξη επανασύνδεσης. Σε συνάντησή σας, θα ειπωθούν λόγια καρδιάς που θα δώσουν φως στα μελανά σημεία και ξεκινά μεταξύ σας δεσμός που αυτή τη φορά, δεν αποκλείεται να φτάσει σε σημείο επίσημης δέσμευσης.

Νέα γνωριμία. Δυνατό ενθουσιασμό και έντονη ερωτική έλξη θα νιώσετε για το πρόσωπο που θα σας συστήσουν. Σε ανυποψίαστη στιγμή, θα χτυπήσει ερωτικό καμπανάκι και από τις πρώτες σας κουβέντες θα παρατηρήσετε πως πρόκειται για αμοιβαίο ενδιαφέρον. Τα γεγονότα θα τρέξουν με μεγάλη ταχύτητα, μην περιορίσετε την ένταση και το ύψος των αισθημάτων σας, έρχεται ευχάριστη ερωτική κατάληξη!

Σχέση - γάμος. Αν η σχέση σας με το αγαπημένο σας ταίρι κινείται σε πλαίσια χαλαρότητας, τώρα θα νιώσετε πως η κατάσταση αρχίζει να σοβαρεύει. Για τους αδέσμευτους θα ακουστούν επίσημες προτάσεις, για τους ήδη δεσμευμένους, έρχεται περίοδος έντονης ερωτικής ένωσης που θα σας οδηγήσει σε σοβαρές και ακόμα πιο δεσμευτικές αποφάσεις.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-09-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms