Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Κριός 22/04 - 28/04/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 55

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Κριός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Κριός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Κριός και διαβάστε την ανάλυση:

 

Εξυπνάδα, ερωτική γοητεία και ελκυστικότητα, θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν και σε αυτά θα υποκύψει το πρόσωπο που διατηρείτε στο ερωτικό σας στόχαστρο. Ρίσκο και τόλμη θα διακρίνονται στις πράξεις σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να περάσετε σε περίοδο έντονων ερωτικών στιγμών που θα φέρουν νέο αέρα στην καθημερινότητά σας.

Επανασύνδεση. Θα σας δώσω τη συμβουλή να αφήσετε τις πολλές σκέψεις και να περάσετε σε δράση. Θα παρατηρήσετε επάνω σας τάσεις ειλικρίνειας και αποφασιστικότητας, γι' αυτό  πλησιάστε το παλιό σας ταίρι και δείξτε εμπιστοσύνη στις αυθόρμητες αντιδράσεις σας. Αν θέσετε επιχειρήματα, θα πείσετε και αν δείξετε ξεκάθαρο ενδιαφέρον, θα λάβετε θερμή ανταπόκριση.

Νέα γνωριμία. Ελκυστική θα είναι η αύρα σας, με δυνατό ερωτικό αυθορμητισμό, χαρακτηριστικά που θα μαγνητίσουν πρόσωπο που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον. Θα ξαφνιαστείτε από τις νέες εξελίξεις και τα γεγονότα θα κινηθούν με πολύ μεγάλη ταχύτητα, γι' αυτό διατηρήστε το ερωτικό σας ταπεραμέντο κι αναμένετε την κατάλληλη στιγμή που θα απαιτεί τη δράση σας.

Σχέση – Γάμος. Αυτή τη φορά, εσείς θα είστε αυτοί που θα φέρετε ισορροπία και ηρεμία μέσα στη σχέση σας, καταφέρνοντας να προσγειώσετε το ταίρι σας. Η σταθερότητα στα λόγια και στις πράξεις σας θα βοηθήσει το αγαπημένο σας πρόσωπο να σας εμπιστευτεί, προχωρώντας σε εξομολογήσεις που θα δώσουν μια νέα εκδοχή στην ερωτική σας σχέση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-04-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι