Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Κριός 01/06 - 07/06/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 55

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Κριός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Κριός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Κριός και διαβάστε την ανάλυση:

 

Μια συνάντηση θα φέρει επαναφορά επικοινωνίας με πρόσωπο της καρδιάς σας και θα υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα που θα δώσουν νέες διαστάσεις στις από δω και πέρα επαφές σας. Η ειλικρίνεια που θα υπάρξει στους διάλογους σας θα δώσει λύση σε παρεξηγήσεις και θα αποκαλυφθούν αλήθειες που θα γεφυρώσουν τα αισθήματά σας.

Επανασύνδεση. Μια συζήτηση με ανοιχτά χαρτιά θα φέρει ξεκαθάρισμα που θα είναι η βάση πάνω στην οποία θα στηριχτεί η επανασύνδεση με το παλιό σας ταίρι. Συναισθηματικές αποκαλύψεις και λόγια καρδιάς θα ανοίξουν νέα δίοδο μεταξύ σας. Θα φανερωθούν αμοιβαία αισθήματα, γι' αυτό δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε και προχωρήστε χωρίς προκαταλήψεις.

Νέα γνωριμία. Μεσολαβητή θα χρησιμοποιήσει ένα πρόσωπο που νιώθει ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς, με την ελπίδα πως δεν θα το απορρίψετε. Κοινό φιλικό σας άτομο με άμεσο τρόπο θα συμβάλει στο να γίνει η γνωριμία σας. Σας φανερώνω πως θα λάβετε πρόταση δεσμού από πρόσωπο με ειλικρινά και θερμά αισθήματα για εσάς, φανείτε δεκτικοί, έρχονται ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις.

Σχέση - γάμος. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα μέσα στη σχέση σας που σας προκαλεί στασιμότητα, τότε να ξέρετε πως θα εμφανιστεί λύση και μάλιστα άμεση και επιτυχημένη. Λύνετε εμπόδιο που φράκαρε την εξέλιξή σας και καταφθάνει συναισθηματική ισορροπία με νέες αποφάσεις. Για την ώρα, αποβάλετε το άγχος, έρχονται γεγονότα που θα σας φέρουν σταθερό μέλλον.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-06-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms