Ταρώ Εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις Κριός - 26/06 - 02/07

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 52

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά και ερwτικά σας, διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Κριός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Κριός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Κριός και διαβάστε την ανάλυση:

 

Λαμβάνουν τέλος οι συναισθηματικές δοκιμασίες, έρχονται στο φως αλήθειες και θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα διαλύσουν άτοπες αμφιβολίες. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας εφοδιάσει με αισιοδοξία, πλησιάζει συνάντηση με εξομολογήσεις και θα σημειωθούν πολλά και ευχάριστα γεγονότα, που θα φέρουν ριζικές αλλαγές στη ζωή σας.

Επανασύνδεση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε έντονα την επανασύνδεση, τότε θα σας πληροφορήσω πως ο χωρισμός σας λαμβάνει τέλος. Θα έχετε συνομιλίες με το πρώην ταίρι σας, που θα σας οδηγήσουν σε νέο ξεκίνημα, αναδιοργανωθείτε και αποσύρετε τις απαισιόδοξες σκέψεις. Αυτή τη φορά, θα υπάρξουν αλλαγές που θα χρειαστούν αποφασιστική δράση και θέληση για οριστικές δεσμεύσεις.

Νέα γνωριμία. Με πολύ περίεργο τρόπο, θα κινηθούν πρόσωπα και καταστάσεις για να φτάσετε στο σημείο εσείς και ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να βρεθείτε αντικριστά. Η νέα γνωριμία που θα προκύψει στη ζωή σας θα δημιουργηθεί από ένα εντελώς τυχαίο γεγονός που θα κινήσει τα νήματα υπέρ σας. Μην περιορίσετε τον αυθορμητισμό σας, προχωρήστε δυναμικά,  το αποτέλεσμα θα σας δώσει μεγάλη χαρά.

Σχέση - γάμος. Μια πληροφορία, μια απάντηση, ίσως μια πρόταση, θα αποτελέσει σημαδιακό γεγονός που θα φέρει συνειδητή ευτυχία στη ζωή σας. Έρχονται εξελίξεις χαρούμενης κατάληξης που θα σας βοηθήσουν να περάσετε τη σχέση σας σε ακόμα πιο σοβαρές δεσμεύσεις. Θα σας αποδειχτεί πως οι προσπάθειες έπιασαν τόπο και θα είστε στην ευχάριστη θέση να ζήσετε μια δυνατή σας επιθυμία. Είμαι η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου, η αισθηματική ταρώ αποκαλύπτει με γεγονότα και ημερομηνίες τα πάντα για τα αισθηματικά σου. Κάλεσε με στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-26T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι