Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Κριός 17/06 - 23/06/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 55

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Κριός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Κριός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Κριός και διαβάστε την ανάλυση:

 

Διαθέσεις μοναχικότητας θα εμφανιστούν στη συμπεριφορά σας και θα σας βγει σε καλό, γιατί κρατώντας στάση αποστασιοποίησης από θέματα που πιέζουν την ψυχολογία σας, θα καταφέρετε να μείνετε ήρεμοι, με ισορροπημένα αισθήματα. Μια αναλυτική κουβέντα ανάμεσα σε εσάς και τον εαυτό σας, θα σας οδηγήσει σε συνειδητοποιήσεις, επανεκτιμώντας γεγονότα και πρόσωπα.

Επανασύνδεση. Για την ώρα ο στόχος σας θα είναι στο να εντοπίσετε ποιες αιτίες και ποια σφάλματα σας οδήγησαν στο χωρισμό και όχι τόσο στο να δώσετε μια οριστική κατάληξη ανάμεσα σε σας και το πρώην ταίρι σας. Καθίστε με ηρεμία να σκεφτείτε τι θέλετε και τι είναι αυτό ακριβώς που αναζητάτε, αποφεύγοντας προς το παρόν τελεσίδικες πράξεις και οριστικές αποφάσεις.

Νέα γνωριμία. Παρά το ότι η στάση σας θα είναι κάπως απομονωμένη και η διάθεσή σας δεν θα δείχνει ενδιαφέρον για νέες γνωριμίες, ωστόσο ένα τυχαίο συμβάν θα σας φέρει πολύ κοντά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα σας ενώνει αντικείμενο κοινού ενδιαφέροντος. Θα υπάρξουν μεταξύ σας επαφές που θα έχουν την τάση να μετατραπούν από φιλικές σε ερωτικές, εσείς απλά κινηθείτε αυθόρμητα.

Σχέση - Γάμος. Ενδεχομένως να φανείτε κάπως εσωστρεφείς και να μη θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με το αγαπημένο σας ταίρι, ωστόσο προσπαθήστε να κρατήσετε ένα ισορροπημένο επίπεδο για να μη δημιουργηθεί λανθασμένη εντύπωση. Θα είναι λάθος αν κάνετε το ταίρι σας να νιώσει πως δεν υπολογίζετε την άποψη του ή δεν καταδέχεστε τη συμπαράσταση του.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-06-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι