Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Κριός 04/12 - 10/12/2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 56

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Κριός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Κριός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Κριός και διαβάστε την ανάλυση:

 

Αυτή τη φορά, κύριο μέλημά σας θα είναι οι αλλαγές. Θα έχετε ισχυρή τη θέληση να αλλάξετε οποιεσδήποτε συνθήκες σας δημιουργούν ανασφάλεια και στασιμότητα. Παίρνετε απόφαση να εκτοπίσετε πρόσωπα και καταστάσεις που κλονίζουν τα θεμέλια της ζωής σας και απειλούν την προσωπική σας ισορροπία. Δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε χωρισμό ή, και το αντίθετο, σε επανασύνδεση .
 

Επανασύνδεση. Βάζοντας κάτω τη λογική, το ρεαλισμό και τα πραγματικά αισθήματα, θα βρεθείτε πολύ κοντά στην απόφαση να κινηθείτε προς την επανασύνδεση και όχι προς τον οριστικό χωρισμό. Ναι, μεν, κάτι θα σας σπρώχνει πως την απομάκρυνση, ωστόσο κάτι πολύ πιο δυνατό θα σας δημιουργήσει την επιθυμία της δεύτερης ευκαιρίας. Θέστε τους όρους σας , θα επιτύχετε στους στόχους σας.
 

Νέα γνωριμία. Μήπως ψάχνετε την κινητήρια δύναμη που θα μπορέσει να σας απαλλάξει από κουραστικές ερωτικές σχέσεις; Αν ναι, τώρα θα εμφανιστεί το πρόσωπο που θα σας δώσει την ευκαιρία να απεγκλωβιστείτε από ερωτικό ταίρι που δεν επιθυμείτε πλέον. Με λίγα λόγια καινούργιος έρωτας θα χτυπήσει την καρδιά σας και επειδή θα τον καλοδεχτείτε, θα διαγράψετε τελικά παρελθόν ακόμα και παρόν!
 

Σχέση - γάμος. Με δική σας καθοδήγηση, θα κλονιστεί η συναισθηματική βάση που στηρίζει τη σχέση σας. Εσείς θα θέσετε ερωτήματα και δοκιμασίες με στόχο να σιγουρευτείτε κατά ποσό η διαδρομή που διανύετε με το ταίρι σας, δεν θα σας οδηγήσει σε ψευδαίσθηση, αυταπάτες  ή αποτυχίες. Τολμηρές θα είναι οι πράξεις σας, αποφασιστικές και απολύτως συνειδητές οι κινήσεις σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
04-12-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms