Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Παρθένος 13/07 - 19/07/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 126

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Παρθένος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Παρθένος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Παρθένος και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Ευχάριστα γεγονότα θα φέρουν φως στις ερωτικές σας υποθέσεις, θα επανέλθει η αισιοδοξία στο σκεπτικό σας και ένα συμβάν θα σας οδηγήσει σε πράξεις αποφασιστικές και ριψοκίνδυνες. Κινηθείτε με οδηγό τη διαίσθησή σας, επιμείνετε στις επιθυμίες σας, και θα δείτε πως τα γεγονότα θα λύσουν εμπόδια, φέρνοντας πολύ ευχάριστη κατάληξη.

Επανασύνδεση. Ευνοϊκά γεγονότα και ανοιχτόκαρδες συζητήσεις θα φέρουν κατάληξη επανασύνδεσης, αποκαλύπτοντας συναισθήματα που δεν γνωρίζατε καν πως υπάρχουν. Ανάμεσα σε εσάς και το παλιό σας ταίρι, θα υπάρξουν εξομολογήσεις που θα κλείσουν τον δρόμο του χωρισμού και θα σας ανοίξουν μια ολοκαίνουργια ευκαιρία με γερά συναισθηματικά δεσμά.

Νέα γνωριμία. Αν στοχεύετε στη νέα γνωριμία, τότε ετοιμαστείτε, έρχεται η κατάλληλη ευκαιρία στην κατάλληλη χρονική στιγμή. Τυχαίο συμβάν θα καταλήξει σε ευχάριστη συνομιλία με πρόσωπο εντυπωσιακού παρουσιαστικού. Το αμοιβαίο ενδιαφέρον που θα προκύψει θα μετατρέψει πολύ γρήγορα το φιλικό κλίμα σε ερωτική ατμόσφαιρα και από εκεί και πέρα θα είναι στο χέρι σας η τελική κατάληξη.

Σχέση - Γάμος. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για επίτευξη στόχων, γι' αυτό επιλέξτε ποιες επιθυμίες σας θα βάλετε σε προτεραιότητα και ετοιμαστείτε για ευχάριστα γεγονότα. Εκφράστε στο ταίρι σας τις ανάγκες σας, προχωρήστε σε δυναμικές πράξεις και δεν αποκλείεται να λάβετε πρόταση που θα αποτελέσει βάση για την πραγματοποίηση μιας πολύ μεγάλης επιθυμίας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
13-07-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms