Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Παρθένος 16/09 - 22/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 126

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Παρθένος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Παρθένος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Παρθένος και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Εσείς επιμείνετε στους στόχους και στις επιθυμίες σας και θα δείτε πως τα γεγονότα θα στρώσουν το δρόμο προς την επιτυχία. Διατηρείστε την αισιόδοξη πλευρά του χαρακτήρα σας, εντοπίστε τη θετική όψη της κάθε κατάστασης και θα δείτε πως τα συμβάντα θα σας φέρουν αυτό ακριβώς που αναζητάτε. Μια συνάντηση και μια αποκάλυψη θα φέρουν κατάληξη δυνατής ένωσης.

Επανασύνδεση. Θα σας ανοίξει τα μάτια το πρώην ταίρι σας, θα σας μιλήσει ανοιχτά και ξεκάθαρα για το τι νιώθει, τι συνέβη και τι επιθυμεί να συμβεί από δω και πέρα. Απαλλαγείτε από απαισιόδοξες εικασίες και αρνητικές προκαταλήψεις, γιατί αυτή τη φορά θα υπάρξει νέα βάση πραγμάτων που θα μετατρέψει αυτό το δεύτερο ξεκίνημα σε μια πολύ σοβαρή και δεσμευτική σχέση.

Νέα γνωριμία. Προοπτική σταθερού δεσμού θα σας φέρει η καινούργια γνωριμία που θα προκύψει μέσα από πολύ τυχερά γεγονότα. Μοιραίο θα είναι το γεγονός που θα σας φέρει αντικριστά και η αμοιβαία σας έλξη πολύ γρήγορα θα εξελιχθεί σε κοινή επιθυμία για σταθερή ερωτική σχέση. Σας φανερώνω, εκ των πρότερων, πως αυτή τη φορά δεν πρόκειται να αποτύχετε, δείξτε τον καλό θερμό σας εαυτό.

Σχέση - γάμος. Ένα αποκαλυπτικό γεγονός θα φέρει συναισθηματική ισορροπία ανάμεσα σε σας και το αγαπημένο σας ταίρι και παράλληλα θα δώσει άνοιγμα για νέα σχέδια και πιο δεσμευτικά όνειρα. Περνάτε σε περίοδο εμπιστοσύνης, δυνατής ένωσης και έρχεται μια πολύ μεγάλη αλλαγή που θα κάνει πολύ πιο ευχάριστες τις συνθήκες τις καθημερινότητάς σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι