Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Παρθένος 15/07 - 21/07/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 126

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Παρθένος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Παρθένος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Παρθένος και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Παραμείνετε στους στόχους σας, κινηθείτε αποφασιστικά και περάστε σε τολμηρά σχέδια, γιατί είστε στη σωστή χρονική στιγμή που όλα θα δουλέψουν υπέρ σας. Αν είστε σε πρόβλημα, θα λυθεί, αν αναζητάτε ταίρι, θα έρθει και αν προσμένετε μια πραγματοποίηση, τότε καταφθάνει ολοταχώς. Έρχεται τυχερό και ευτυχισμένο γεγονός που θα αλλάξει την πορεία της ζωής σας.

Επανασύνδεση. Σε περίπτωση που αναμένατε εδώ και πολύ καιρό πρόταση επανασύνδεσης, να ξέρετε πως θα την έχετε και μάλιστα όχι τόσο απλά και τυπικά όσο νομίζετε. Θα σας πλησιάσει το πρώην ταίρι σας και θα σας ζητήσει επανασύνδεση, συνοδευόμενη με μια επιπλέον πρόταση που αν την δεχτείτε, τότε πολύ σύντομα θα οδηγηθείτε σε επίσημο γεγονός!

Νέα γνωριμία. Αυτή τη φορά, δεν θα χρειαστεί να αναζητήσετε στόχο, ούτε θα χρειαστεί να κοπιάσετε για να φτάσετε στη νέα γνωριμία, γιατί πολύ απλά θα έρθει από μόνη της και μάλιστα σε στιγμή τελείως ανυποψίαστη. Η τύχη θα φέρει μπροστά σας πρόσωπο που θα σας γοητεύσει από την πρώτη στιγμή και επειδή η δική σας γοητεία δεν θα πηγαίνει πίσω, γι' αυτό πολύ γρήγορα θα βρεθείτε σε τραπέζι για δύο.

Σχέση - γάμος. Καταφθάνει γεγονός ευτυχίας, έρχεται κάτι που περιμένατε ή που ελπίζατε πως θα έρθει. Φεύγει ένα μεγάλο βάρος που φόρτωνε την ψυχολογία σας, λύνεται ζήτημα που σας προκαλούσε άγχος ή αβεβαιότητα. Θα δημιουργηθούν καινούργιοι και πιο ισχυροί δεσμευτικοί κρίκοι ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας και προχωρείτε πλέον τη ζωή σας πάνω σε νέες βάσεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι