Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Παρθένος 14/10 - 20/10/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 126

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Παρθένος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Παρθένος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Παρθένος και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Θα είστε στη σωστή χρονική στιγμή να διεκδικήσετε αυτό που επιθυμεί η καρδιά σας και θα είναι λάθος αν αναβάλλετε τις κινήσεις σας. Τώρα θα είστε σε θέση να γνωρίζετε πολύ καλά τι είναι αυτό που θα δώσει ώθηση στην ψυχολογία σας, γι' αυτό μην καθυστερήσετε να περάσετε σε δράση, παραγκωνίστε ηττοπάθειες και βγείτε δυναμικά μπροστά.


Επανασύνδεση. Θα πάρετε την απόφαση να κάνετε μια θαρραλέα βουτιά στο βάθος της καρδιάς σας και συνειδητοποιώντας λάθη, στόχους και αισθήματα, θα περάσετε δυναμικά σε πρόταση επανασύνδεσης. Ενεργοποιώντας τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, θα επιτύχετε να ισορροπήσετε με το πρώην ταίρι σας. Έρχονται μεγάλες και δεσμευτικές αλλαγές.


Νέα γνωριμία. Με φιλικό διάλογο θα ξεκινήσετε, σε ερωτικά λεκτικά βέλη θα καταλήξετε. Θα μπείτε στο στόχαστρο του ίδιου σας του στόχου και θα υπάρξει αμοιβαίο ενδιαφέρον με δυνατές εκπλήξεις και ξαφνικά χτυποκάρδια. Θα είναι καθαρά στη δική σας απόφαση αν η σχέση που θα προκύψει θα παραμείνει σε επίπεδο φιλικό ή θα εξελιχθεί σε σχέση ερωτική.


Σχέση - γάμος. Θα δοθεί λύση στο λόγο για τον οποίο το αγαπημένο σας ταίρι βρήκε πάτημα να αμφισβητήσει ή να διαστρεβλώσει κάποια γεγονότα. Η διορατικότητα, η εξυπνάδα και η επιθυμία σας για ισορροπία, θα είναι τα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να καταφέρετε τελικά να απαλλαγείτε από το βραχνά της μουρμούρας και το ψυχρό κλίμα του θυμού.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-10-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι