Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Παρθένος 20/01 - 26/01/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 126

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Παρθένος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Παρθένος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Παρθένος και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Κακοτυχίες και εμπόδια ανήκουν πλέον στο παρελθόν και επιτέλους καταφθάνουν αισιόδοξα συμβάντα που θα ανανεώσουν τα παροντικά σας σχέδια και κατ' επέκταση και τα μελλοντικά σας όνειρα. Νέα πρόσωπα θα εμφανιστούν, φέρνοντας θετική ανατροπή σε αρνητικές παρελθοντικές καταστάσεις, ετοιμαστείτε για αλλαγές ουσιαστικές και για επιτυχίες που είχατε πάψει να τις αναμένετε.


Επανασύνδεση.  Η συμβουλή μου είναι να κάνετε πράξη αυτό που τρώει το λογισμό σας,  γιατί δεν θα υπάρξει προοπτική απογοήτευσης. Το πρόσωπο που νοσταλγείτε επιθυμεί την επανασύνδεσή σας στον ίδιο βαθμό με εσάς, δείξτε λοιπόν τις προθέσεις σας, ξεδιπλώστε τα αισθήματά σας και μην αφήσετε τον ανούσιο εγωισμό να διατηρήσει έναν άδικο χωρισμό.


Νέα γνωριμία. Έντονος ηλεκτρισμός θα διαπεράσει την καρδιά σας και θα σας ομολογήσω πως θα είναι αμοιβαίος. Το πρόσωπο που θα σας μαγνητίσει θα έχει τη διάθεση να περάσει στη ζωή σας με καλούς και μακροχρόνιους σκοπούς. Αξιοποιήστε το διακριτικό σινιάλο που θα λάβετε, κινηθείτε με οργανωμένο ενδιαφέρον και η επιτυχία θα σταθεί στο πλευρό σας.


Σχέση - γάμος. Θα τολμήσω να σας αποκαλύψω πως σας περιμένει ένα πολύ ευτυχισμένο γεγονός που όχι μόνο θα δώσει χαρά στη σχέση σας, αλλά θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τα θεμέλια ολόκληρης της ζωής σας. Τερματίζει το μεταβατικό στάδιο και αρχίζει για εσάς ένα ολοκαίνουριο κεφάλαιο, με πιο δεσμευτικά και θεμελιωμένα όνειρα.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-01-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms