Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Παρθένος 21/09 - 27/09/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 126

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Παρθένος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Παρθένος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Παρθένος και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Θετική θα είναι η διάθεσή σας για κατευθύνσεις προς το άγνωστο και το διαφορετικό. Αυτή τη φορά, θα νιώσετε κουραστικές τις επαναλήψεις, θα έχετε την τάση να αποφύγετε το γνωστό και το συνηθισμένο. Με τολμηρή στάση θα αξιοποιήσετε τις προκλήσεις που θα υπάρξουν, έρχονται ανατροπές και σημαντικές ερωτικές αλλαγές.

Επανασύνδεση. Ίσως να μην έχετε διάθεση για επανασύνδεση, ίσως στη σκέψη σας να κυριαρχήσει η ιδέα να ξεφύγετε από τα παλιά, ωστόσο μια ξαφνική κίνηση από το πρώην ταίρι σας θα καταφέρει να σας βάλει σε εσωτερικό δίλημμα. Επανασύνδεση ή οριστικός χωρισμός; Αυτό το ερώτημα θα σας απασχολήσει και αν θέλετε σωστή απάντηση, τότε απευθυνθείτε αποκλειστικά και μόνο στην καρδιά σας.

Νέα γνωριμία. Για όσους από εσάς είστε μόνοι ερωτικά, τότε έρχεται η κατάλληλη πρόκληση και μάλιστα στη σωστή στιγμή. Θα σας εντυπωσιάσει πρόσωπο που θα εμφανιστεί τυχαία μπροστά σας, όσο πιο γρήγορα αντιδράσετε, τόσο πιο σύντομα θα βρεθείτε σε προσωπικό τετ α τετ. Έρχεται ευκαιρία σταθερής ερωτικής σχέσης, κινηθείτε όσο πιο άμεσα μπορείτε.

Σχέση - γάμος. Ανήσυχη θα είναι η συμπεριφορά σας και κάπως άστατη η σκέψη σας, δεν αποκλείεται να νιώσετε πως δεν ξέρετε που πατάτε και που βρίσκεστε. Επειδή θα περάσουν διάφορα ενδεχόμενα από το μυαλό σας και επειδή η καρδιά σας θα εμφανιστεί μπερδεμένη, γι’ αυτό προσοχή στις αλλοπρόσαλλες κινήσεις και κυρίως προσοχή στις ριζοσπαστικές ενέργειες.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-09-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms