Ταρώ Εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις Παρθενος - 26/06 - 02/07

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 88

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά και ερwτικά σας, διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Παρθένος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Παρθένος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Παρθένος και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Οι δοκιμασίες τέλειωσαν και περνάτε σε περίοδο ανταμοιβής, θα λάβετε ό, τι ακριβώς προσφέρατε και για όσους από εσάς δώσατε ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη, τότε θα εισπράξετε σταθερή αγάπη και υποσχέσεις δεσμευτικές. Ερωτικό ταίρι θα σταθεροποιηθεί κοντά σας, διατηρείστε την εμπιστοσύνη σας και φανερώστε ξεκάθαρα αυτό που αναζητάτε.

Επανασύνδεση. Αν την θέλετε πραγματικά την επανασύνδεση, τότε διεκδικήστε την και  θα την κερδίσετε. Η πορεία των εξελίξεων θα οριστεί καθαρά από τις δικές σας πράξεις, προχωρήστε σε προτάσεις συναντήσεων και συνομιλιών και θα δείτε πως η επανασύνδεσή σας θα είναι θέμα ωρών. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που επιθυμείτε και δράστε αποφασιστικά και ανυποχώρητα.

Νέα γνωριμία. Θα σας εντυπωσιάσει το πρόσωπο που θα συνομιλήσετε αρχικά, μάλλον για λόγο επαγγελματικό και σας φανερώνω εκ των πρότερων, πως τα βήματα αυτής της γνωριμίας θα σας οδηγήσουν σε ερωτικές αποκαλύψεις. Ανταποκριθείτε θερμά και αυθόρμητα, γιατί αυτή η ευκαιρία θα έχει την ικανότητα  να σας φέρει κατάληξη θερμή και τελείως απρόβλεπτη.

Σχέση - γάμος. Μερικές φορές η ρουτίνα σας κουράζει και καλό θα είναι να την φρενάρετε, πριν προλάβει να σας παγιδεύσει. Αν βαρεθήκατε και θέλετε αλλαγές μέσα στη σχέση σας, τότε φανερώστε τις ανάγκες σας στο αγαπημένο σας ταίρι, θα βρείτε κατανόηση και πολύ θετική ανταπόκριση. Θα υπάρξει έντονη ερωτική διάθεση μεταξύ σας, εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε ελεύθερες τις διαθέσεις σας. Είμαι η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου, η αισθηματική ταρώ αποκαλύπτει με γεγονότα και ημερομηνίες τα πάντα για τα αισθηματικά σου. Κάλεσε με στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-26T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι