Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Παρθένος 15/04 - 21/04/2024

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 127

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Παρθένος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Παρθένος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Παρθένος και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, θα ανοίξετε την καρδιά σας και θα σας βγει σε καλό. Η απόφασή σας να ακολουθήσετε τα συμβουλευτικά λόγια που θα ακούσετε θα σας οδηγήσει σε λύση συναισθηματικού προβλήματος που σας απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό. Τυχαίο συμβάν και μια πολύ ευχάριστη συνάντηση θα δώσουν νέα τροπή στην ερωτική σας ζωή.

Επανασύνδεση. Μια συζήτηση ανάμεσα σε σας και το πρώην ταίρι σας θα μετριάσει τον εγωισμό και θα είστε πλέον σε θέση να συγχωρέσετε, με αποτέλεσμα να ‘ρθειτε πολύ κοντά στην επανασύνδεση. Θα σας πλησιάσει το παλιό σας ταίρι και η απόφασή σας να επικεντρωθείτε στα αισθήματά σας, απομακρύνοντας από τη μνήμη σας λόγια της κακιάς στιγμής, θα σας προσφέρει δυνατή ερωτική ένωση.

Νέα γνωριμία. Έντονος ενθουσιασμός θα γεφυρώσει λογική και καρδιά απ την πρώτη στιγμή που θα αντικρύσετε αυτό το καινούργιο πρόσωπο που θα εμφανιστεί μπροστά σας. Θα εντυπωσιαστείτε και σας διαβεβαιώνω πως αν δείξετε το ενδιαφέρον σας, τότε θα λάβετε θερμή ανταπόκριση που θα ξεπερνά τις προσδοκίες σας. Έρχονται ανανεωμένες επιθυμίες και ένας καινούργιος και δυνατός έρωτας.

Σχέση – Γάμος. Ίσως να σας ταλαιπωρούν κάποια προβληματάκια μέσα στη σχέση σας, αλλά ένα πρόσωπο, μια πληροφορία και ένα συμβάν, θα σας αποδείξουν πως η λύση είναι μπροστά στα μάτια σας. Μην επιλέξετε ριζοσπαστικές κινήσεις, δράστε με σύνεση χωρίς εκρήξεις, και πολύ γρήγορα θα φτάσετε σε σημείο ισορροπίας δίνοντας μόνιμες και οριστικές λύσεις.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-04-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms