Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Παρθένος 27/11 - 03/12/2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 127

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Παρθένος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Παρθένος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Παρθένος και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Γέφυρα ένωσης θα αποτελέσει ένα γεγονός, καταφέρνοντας να διαλύσει εμπόδια, να λύσει παρεξηγήσεις και να φέρει τελικά κατάληξη επανασύνδεσης. Λύνονται προβλήματα που σας κρατούσαν σε απόσταση με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και ξεκινά καινούργιος γύρος, με σταθερά αισθήματα και με δυνατές ευκαιρίες μελλοντικής δέσμευσης.

Επανασύνδεση. Κάποιες πληροφορίες θα σας δώσουν το πάτημα να κινηθείτε προς την επανασύνδεση και αν κινηθείτε με σταθερά βήματα, θα βγείτε κερδισμένοι. Τα μαντάτα που θα λάβετε όντως θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, θα σας παροτρύνω να δείξετε εμπιστοσύνη σε αυτά που θα ακούσετε και δράστε με ταχύτητα, γιατί αυτή τη φορά δεν θα υπάρξει προοπτική απογοήτευσης.

Νέα γνωριμία. Μεσολαβητή θα χρειαστεί ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, προκειμένου να καταφέρει να σας πλησιάσει και μην το παρεξηγήσετε, γιατί καμιά φορά δυσκολεύετε τους ενδιαφερομένους να σας πλησιάσουν. Φανείτε προσιτοί και δεν θα χάσετε, θα λάβετε πρόταση ιδανική να ανανεώσει την ψυχολογία σας, να τονώσει την αυτοπεποίθησή σας και να φέρει νέες διαστάσεις στην ερωτική σας ζωή.

Σχέση - γάμος. Σε περίπτωση που νιώθετε πως χάσατε τον έλεγχο μέσα στη σχέση σας, μην ανησυχείτε. Ένα συμβάν θα σας αποδείξει πως το πάνω χέρι το έχετε εσείς, αρκεί να μην αλλάξετε τρόπο σκέψης. Διατηρείστε την αισιοδοξία σας και δείξτε σταθερότητα στις απόψεις και στις επιθυμίες σας, ένα γεγονός θα σας φέρει ευτυχισμένη κατάληξη και δεν πρέπει να σας βρει ανασφαλείς.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
27-11-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Σμάρω