Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Παρθένος 24/06 - 30/06/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 126

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Παρθένος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Παρθένος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Παρθένος και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Από ένα τυχαίο συμβάν, θα ξεκινήσει σταθερή πορεία αγάπης, γι' αυτό ζήστε τα γεγονότα έτσι ακριβώς όπως θα κυλήσουν, χωρίς αρνητικές παρεμβάσεις και μην απορρίψετε τις προτάσεις που θα λάβετε. Φανείτε προσιτοί στα άτομα που θα σας πλησιάσουν, καινούργια ή παλιά, και αφήστε ελεύθερη την καρδιά σας, ανεπηρέαστη από προκαταλήψεις και ανασφάλειες.

Επανασύνδεση. Επανασύνδεση επιθυμεί το πρώην ταίρι σας αλλά μάλλον θα χρειαστεί μεσολαβητή για να μπορέσει να σας πλησιάσει. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα γίνει ο συνδετικός κρίκος και ένα γεγονός, ίσως κάπως σκηνοθετημένο, θα έχει ως αποτέλεσμα την ερωτική ένωση ανάμεσα σε σας και πρώην ταίρι σας. Προχωρήστε σε αυτή τη δεύτερη ευκαιρία, θα υπάρξουν ευχάριστες αλλαγές.

Νέα γνωριμία. Σε τελείως ανυποψίαστη στιγμή θα σας πιάσει την κουβέντα πρόσωπο που θα βρει τρόπο να δημιουργήσει τις ανάλογες συνθήκες για να μπορεί να έχει συστηματικές επαφές μαζί σας. Μέσω ενός συγκεκριμένου ατόμου θα σας δοθεί η ευκαιρία να βλέπεστε συχνά και τα φιλικά ραντεβού θα είναι στο χέρι σας για να μετατραπούν σιγά σιγά σε ερωτικά.

Σχέση - γάμος. Σε περίπτωση που σας προβληματίζουν κάποιες αβάσιμες υποψίες, ένα τρίτο πρόσωπο θα σας βγάλει από την ανασφάλεια και θα φέρει ισορροπία ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι. Η υπόθεση θα κλείσει με ειλικρινά ξεκαθαρίσματα και ξεκινά περίοδος ηρεμίας και ερωτικής ισορροπίας. Αποβάλλετε την καχυποψία και απολαύστε τα αισθήματα που θα σας εκδηλώσει το ταίρι σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-06-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι