Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Παρθένος 30/11 - 06/12/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 126

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Παρθένος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Παρθένος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Παρθένος και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Η ψυχολογία σας αλλάζει, θετικά συναισθήματα και αισιόδοξες σκέψεις θα δυναμώσουν την αυτοπεποίθησή σας και έρχονται συναντήσεις και συνομιλίες που θα σας βοηθήσουν να περάσετε την ερωτική σας ζωή σε ένα ολοκαίνουριο στάδιο. Θα προχωρήσετε ερωτικά ένα βήμα παραπέρα και θα φτάσετε πολύ κοντά σε δεσμεύσεις. Χαρείτε τα ευχάριστα γεγονότα χωρίς ανασφάλειες.
 

Επανασύνδεση. Καταφθάνουν μαντάτα σχετικά με το πρώην ταίρι σας και δεν θα είναι καθόλου αρνητικά. Θα πληροφορηθείτε για καταστάσεις που θα είναι απολύτως αληθινές, αν τις αξιοποιήσετε με τρόπο αποφασιστικό, τότε το αγαπημένο σας ταίρι όχι μόνο θα πάρει το δρόμο της επιστροφής, αλλά θα διανύσει μαζί σας πορεία που αυτή τη φορά θα είναι και επισήμως δεσμευτική. 
 

Νέα γνωριμία. Θα σας δώσει χαρά και αισιοδοξία η συνομιλία που θα έχετε με πρόσωπο που θα ανεβάσει κατά πολύ την αυτοπεποίθησή σας. Αυτή η γνωριμία θα έχει τη δυνατότητα να γίνει έρωτας περαστικός ή έρωτας δεσμευτικός, η απόφαση θα είναι καθαρά στο δικό σας χέρι και οι κινήσεις σας θα είναι αυτές που θα δώσουν την τελική κατάληξη. Εσείς απλώς, ξεκαθαριστείτε μέσα σας τι ακριβώς αναζητάτε.
 

Σχέση - γάμος. Με το αγαπημένο σας ταίρι θα διανύσετε μια πολύ θερμή ερωτική περίοδο με αισθήματα εμπιστοσύνης και αλληλοκατανόησης. Ένα συμβάν θα ανεβάσει την ερωτική σας λίμπιντο, θα φέρει ψυχολογική και συναισθηματική ισορροπία, με αποτέλεσμα να παραμεριστούν οι μικροεντάσεις και να εστιάσετε στην αξία των αισθημάτων σας. Ευχάριστο γεγονός θα γίνει ξεκίνημα νέας περιόδου.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-11-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms