Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Παρθένος 22/04 - 28/04/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 126

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Παρθένος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Παρθένος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Παρθένος και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Καταφθάνουν τυχερά συμβάντα σε θέματα ερωτικά και σε προσωπικές σας υποθέσεις. Μην οπισθοχωρήσετε, συνεχίστε να κυνηγάτε την τύχη σας και θα διαπιστώσετε πως δεν υπάρχει περίπτωση να σας αφήσει παραπονεμένους. Μια συνάντηση, μια ξεκάθαρη συνομιλία και ένα απρόσμενο άνοιγμα, έρχονται να ανανεώσουν για τα καλά τη ζωή σας.

Επανασύνδεση. Οι διαφορές με το παλιό σας ταίρι λύνονται και μια τολμηρή συζήτηση εφ' όλης της ύλης, θα καταλήξει σε αμοιβαία κατανόηση ως προς τα λάθη σας. Θα αποκαλυφθούν αισθήματα που θα σας βοηθήσουν να αποσύρετε την εγωιστική στάση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν υποσχέσεις που θα καταλήξουν την επανασύνδεσή σας σε έναν πολύ σταθερό δεσμό με οριστικές και επίσημες δεσμεύσεις.

Νέα γνωριμία. Τα γεγονότα θα σας φέρουν σε συνομιλία με άτομο πολύ κοντά στο στυλ και στο χαρακτήρα σας. Δεν αποκλείεται να νιώσετε πως βρήκατε αυτό που λέμε το "το άλλο μου μισό" και η έκβαση της γνωριμίας σας θα εξαρτηθεί καθαρά από εσάς. Θα υπάρξει η δυνατότητα για μια πολύ όμορφη και εξίσου σταθερή ερωτική σχέση, γι' αυτό το νου σας να μη σας φύγει η ευκαιρία μέσα από τα χέρια.

Σχέση - Γάμος. Περνάτε σε περίοδο ερωτικής ισορροπίας και μάλιστα ένα πολύ ευχάριστο γεγονός θα 'ρθει να ολοκληρώσει επιτυχώς τη σχέση σας. Ένα συμβάν θα σας ανοίξει το δρόμο για δεσμευτικές αποφάσεις και θα προκύψουν ισχυροί κρίκοι ένωσης ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι. Το μέλλον σας θα είναι δυνατό, ενωμένο και πολλά υποσχόμενο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-04-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι