Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Παρθένος 26/08 - 01/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 126

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Παρθένος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Παρθένος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Παρθένος και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Θα έχετε τη δύναμη να αλλάξετε τα δεδομένα, με προσωπικές σας αποφάσεις που θα φέρουν πολύ θετικές ανατροπές. Θα χειριστείτε με συγκατάβαση και πολύ ειρηνική διάθεση τα ζητήματα που σας δημιούργησαν συννεφάκια και εντάσεις, πετυχαίνοντας έτσι ισορροπημένη κατάληξη. Θα οδηγηθείτε σε σταθερή σχέση, διαλύοντας το άγχος της απομάκρυνσης.

Επανασύνδεση. Η επανασύνδεση είναι μια εκδοχή που δεν έχετε σκοπό να την διαγράψετε και ένα τυχαίο γεγονός θα αναπτερώσει τις ελπίδες σας. Ακολουθήστε το ένστικτό σας, αξιοποιήστε τα σημάδια της τύχης και κάντε το βήμα να πλησιάσετε το ταίρι που αγαπάτε. Πολύ γρήγορα θα διαπιστώσετε ότι τα αισθήματά σας είναι αμοιβαία και δεν αξίζει να υπάρχει εμπόδιο που να σας κρατά χώρια.

Νέα γνωριμία. Θα νιώσετε τη δύναμη να διαγράψετε οριστικά το παρελθόν και τα νέα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να διεισδύσετε σε ένα ολοκαίνουργιο μέλλον. Το πρόσωπο με το οποίο θα βρεθείτε σε προσωπικό ραντεβού, δεν θα είναι απλά μια περαστική φυσιογνωμία στη ζωή σας, αλλά θα αποτελέσει κατασταλαγμένο ερωτικό ταίρι στο πλάι σας.

Σχέση - γάμος. Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε μελανά σημεία μέσα στη σχέση σας και αυτό θα είναι το έναυσμα που θα φέρει πολύ ευχάριστες ανατροπές. Κρυμμένα δυνατά αισθήματα θα εμφανιστούν και θα αποκαλυφθούν μυστικές καταστάσεις που θα σας πείσουν πως το ταίρι που επιλέξατε είναι όντως το άλλο σας μισό. Δείξτε εμπιστοσύνη, δεν θα υπάρξει ίχνος ανειλικρίνειας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-08-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι