Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ζυγός 24/06 - 30/06/2024

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 32

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ζυγός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ζυγός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ζυγός και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Στην παρούσα φάση, θα σας πιάσει μια ανεξέλεγκτη επιθυμία να τα ζήσετε όλα, να δοκιμάσετε πολλά και να ρισκάρετε ακόμα περισσότερα. Η ανάγκη για ελευθερία και η τολμηρή σας διάθεση για νέες αναζητήσεις, θα σπάσει τη ρουτίνα και θα σας οδηγήσει σε καινούργια μονοπάτια, ωστόσο το νου σας να μη βάλετε σε κίνδυνο τις σταθερές βάσεις της ζωής σας.

Επανασύνδεση. Κάπως αναποφάσιστοι θα εμφανιστείτε σχετικά με το θέμα της επανασύνδεσης, διότι από τη μια επιθυμείτε το παλιό σας ταίρι και νιώθετε σταθερά αισθήματα αγάπης, ωστόσο από την άλλη θα αδυνατείτε να γυρίσετε την πλάτη στις νέες προκλήσεις που θα υπάρξουν. Αυτή τη φορά, δεν αποκλείεται να πέσετε στο δίλημμα: έρωτας ή αγάπη;

Νέα γνωριμία. Δεν είστε από τους χαρακτήρες που θα αφήσετε να πάει χαμένη μια νέα γνωριμία και πολύ περισσότερο μάλιστα όταν το πρόσωπο είναι εντυπωσιακό, με έντονη ερωτική αύρα. Αρπάξτε την ευκαιρία, εφόσον θα το επιθυμείτε, όμως μην ξεχνάτε πως η ειλικρίνεια και η ευθύτητα, μερικές φορές μας προστατεύουν από μπελάδες και συναισθηματικά αδιέξοδα.

Σχέση - γάμος. Αλλοπρόσαλλη θα είναι η συμπεριφορά σας ως προς το ταίρι σας, ωστόσο, ευτυχώς για σας, θα σας αντιμετωπίσει με υπομονή και διαλλακτικότητα, προφυλάσσοντας σας από εκτροχιασμούς. Χαλιναγωγείστε τις αντιδράσεις σας, οριοθετήστε κάπως τις επιθυμίες σας, θα είναι ο μόνος τρόπος για να γλιτώσετε από τις παγίδες που δημιουργεί ο ίδιος σας ο εαυτός.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-06-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms