Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ζυγός 30/11 - 06/12/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 32

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ζυγός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ζυγός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ζυγός και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Ένωση, σμίξη, συμφιλίωση, θα είναι τα χαρακτηριστικά των ημερών. Τα συμβάντα θα σας δημιουργήσουν ερωτικά σταυροδρόμια και όποια κατεύθυνση κι αν επιλέξετε, η κατάληξη θα είναι δεσμός. Θα σας δώσω τη συμβουλή να αποφύγετε τους εντόνους προβληματισμούς και να ακολουθήσετε μόνο τα αισθήματά σας . Αυτή τη φορά, η καρδιά σας θα είναι ο σωστός οδηγός.
 

Επανασύνδεση. Επειδή ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται, γι’ αυτό από την πρώτη στιγμή, που η τύχη θα σας ανταμώσει με το πρώην ταίρι σας, θα εκδηλωθούν αισθήματα που χωρίς πολλά λόγια, θα μετατρέψουν τον χωρισμό σε επανασύνδεση. Τα γεγονότα θα σας αποδείξουν πως δεν υπάρχει λόγος να αντισταθείτε, απολαύστε τις στιγμές της επανένωσής σας και μην αιφνιδιαστείτε από το πάθος που θα φανερωθεί.
 

Νέα γνωριμία. Αυτή τη φορά, κάποιο πρόσωπο θα βρει στόχο ακριβώς στο κέντρο της καρδιάς σας. Καταφθάνει αμοιβαίος έρωτας και ακόμα και αν δεν είναι κεραυνοβόλος, σίγουρα θα είναι δυνατός και δεν θα έχει περιοριστικά όρια. Με λίγα λόγια, αυτή τη φορά, θα τα ζήσετε όλα και δεν θα αποτύχετε. Ετοιμαστείτε για δυνατές στιγμές με κατάληξη που θα σας εντυπωσιάσει!
 

Σχέση - Γάμος. Ενωμένοι με το αγαπημένο σας ταίρι περνάτε σε μια πολύ θερμή ερωτική περίοδο, με ανεβασμένη λίμπιντο και κοινές επιθυμίες. Οι διαφωνίες, για την ώρα, θα περάσουν σε στάδιο παύσης, τα γεγονότα θα σας αποδείξουν πως έχετε  πολλά κοινά χαρακτηριστικά, που αν τα αξιοποιήσετε, θα καταφέρετε να φτάσετε σε κατάληξη ευτυχίας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-11-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms