Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ζυγός 21/09 - 27/09/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 32

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ζυγός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ζυγός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ζυγός και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Φωτεινά γεγονότα θα ομορφύνουν τη ζωή σας και θα δώσουν πνοή έντονης αισιοδοξίας στη σκέψη σας και κατ' επέκταση και στην ψυχολογία σας. Ένα πρόσωπο έρχεται να βάλει γερές βάσεις στην αισθηματική σας ζωή και θα προκύψει έρωτας που δεν θα ξεθωριάσει τόσο εύκολα όσο ενδεχομένως να πιστέψετε. Αφήστε τον εαυτό σας να χαρεί, εμπιστευτείτε την τύχη σας.

Επανασύνδεση. Τυχαία και πολύ ευχάριστη θα είναι η συνάντησή σας με ένα πρόσωπο από τα παλιά και θα σας ομολογήσω πως από την πρώτη σας συνομιλία, θα δημιουργηθεί άνοιγμα για επανασύνδεση. Αν μπείτε στον κόπο να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία, τότε θα διαπιστώσετε πως η σχέση σας μπορεί να πέρασε από μια διακοπή, όμως τα αισθήματά σας δεν διακόπηκαν ποτέ.

Νέα γνωριμία. Ενθουσιασμό και αισιοδοξία θα σας φέρει η παρουσία ενός προσώπου, που η προσιτή σας στάση θα του δώσει το άνοιγμα να σας πλησιάσει. Από ευχάριστο και οικείο διάλογο θα ξεκινήσει η συνομιλία σας και μέχρι ποιο σημείο ακριβώς θα φτάσει, θα είναι καθαρά στη δική σας απόφαση. Φανείτε ζεστοί και αυθόρμητοι, γιατί αυτή τη φορά το καμπανάκι θα χτυπήσει για εσάς.

Σχέση - γάμος. Έρχεται συμφιλίωση σε διαφωνίες και λύση σε αδιέξοδα, γι' αυτό μη βιαστείτε να μπλεχτείτε σε λαβύρινθο απαισιόδοξων προβλέψεων. Ευχάριστες πληροφορίες θα ανανεώσουν τον τρόπο σκέψης σας και ένα συμβάν θα φέρει το ξεκίνημα μιας σειράς επιτυχημένων γεγονότων που θα αλλάξουν οριστικά τη ζωή σας προς το καλύτερο.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-09-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms