Ταρώ Εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ζυγός - 26/06 - 02/07

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 30

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά και ερwτικά σας, διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ζυγός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ζυγός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ζυγός και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Αλλάζει η ψυχολογία σας, περνάτε σε στάδιο ψυχικής ηρεμίας και θα καταφέρετε να διορθώσετε λάθος κινήσεις προηγούμενων περιόδων. Από τυχαίο συμβάν θα αποκαλυφθεί γεγονός που θα αποδειχθεί χρήσιμο στην περαιτέρω ερωτική σας πορεία. Λύνεται ένα πρόβλημα που έφερε εντάσεις ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας και η ισορροπία που θα επέλθει θα σας ανοίξει δρόμο για μελλοντικά σχέδια.

Επανασύνδεση. Μια αλήθεια θα βγει στο φως και θα εμφανιστούν στην επιφάνεια γεγονότα που ως τώρα είχατε κρίνει με λάθος σκεπτικό. Αυτή η μικρή αλλά πολύ σημαντική αποκάλυψη που θα συμβεί, θα σας βάλει στο μυαλό την ιδέα της επανασύνδεσης και θα κάνετε πολύ καλά αν δράσετε άμεσα και αποφασιστικά. Έρχεται γεγονός ένωσης, αξιοποιήστε το όσο μπορείτε.

Νέα γνωριμία. Μπροστά σας θα εμφανιστεί το ενδεχόμενο της καινούργιας γνωριμίας  και επειδή το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει θα διαθέτει αισιοδοξία και όρεξη για νέο ερωτικό ξεκίνημα, στοιχεία που θα είναι κοινά μεταξύ σας, γι' αυτό φανείτε αποφασιστικοί και μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Θα νιώσετε αισθήματα που το τελευταίο καιρό τα είχατε ξεχάσει.

Σχέση - Γάμος. Εσείς και το αγαπημένο σας ταίρι περνάτε σε περίοδο ισορροπίας και ειλικρινείας, γεγονός που θα σας δώσει την ευκαιρία να υλοποιήσετε κρυμμένες επιθυμίες και να πάρετε αποφάσεις που θα αποτελέσουν τη βάση για παρόν και μέλλον. Αν σας τρόμαζε η ιδέα να περάσετε σε πιο επίσημες δεσμεύσεις, τώρα θα είστε πιο κοντά όχι μόνο στη σκέψη, αλλά και στην υλοποίηση. Είμαι η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου, η αισθηματική ταρώ αποκαλύπτει με γεγονότα και ημερομηνίες τα πάντα για τα αισθηματικά σου. Κάλεσε με στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-26T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι