Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ζυγός 19/08 - 25/08/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 32

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ζυγός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ζυγός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ζυγός και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Ευχάριστα συμβάντα θα αναποδογυρίσουν ό, τι αρνητικό έχει συμβεί ως τώρα και θα φέρουν εντυπωσιακό άνοιγμα για αλλαγές. Έρχεται, με αλλαγμένη σκέψη και στάση, πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και θα εκπλαγείτε από την έντονη ερωτική έλξη που θα σας φανερώσει. Θα λάβετε πρόταση για δεσμό και δεν αποκλείεται να καταλήξετε σε πρόταση επισημοποίησης.

Επανασύνδεση Ένα συμβάν τυχαίο και κάπως μοιραίο θα σας αποδείξει πως ένα παλιό σας ταίρι δεν έπαψε ποτέ να τρέφει αισθήματα για εσάς. Θα είναι καθαρά στη δική σας απόφαση το πως θα χειριστείτε τη συνάντηση που θα έχετε και τα λόγια που θα ακούσετε. Σας φανερώνω πως ο δρόμος για σχέση θα είναι ανοιχτός και αυτή τη φορά με πολύ διαφορετικές προοπτικές.

Νέα γνωριμία. Πρόσωπο με πολύ δυναμική παρουσία θα σας σαγηνέψει και θα είναι φανερή η διάθεσή του να περάσετε σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο επαφών. Η αποφασιστική σας στάση θα φέρει θερμά αποτελέσματα και κανένα συμβάν δεν θα ανατρέψει την πορεία σας. Βαδίστε άφοβα χωρίς ανασφάλειες, η κατάληξή σας θα κρύβει δεσμευτική προοπτική μεγάλων διαστάσεων.

Σχέση – Γάμος. Η συναισθηματική κουβέντα που θα κάνετε με το αγαπημένο σας ταίρι θα κλείσει παρεξηγήσεις και αμφισβητούμενες καταστάσεις, με αποτέλεσμα αυτό το άνοιγμα καρδιάς που θα γίνει μεταξύ σας, να φέρει ισορροπία και συναισθηματική ένωση. Από κοινού θα πάρετε αποφάσεις που θα φέρουν πιο δυνατές δεσμεύσεις και δεν αποκλείεται να ακουστούν επίσημες προτάσεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-08-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι