Ταρώ Εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 32

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά και ερwτικά σας, διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ζυγός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ζυγός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ζυγός και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Φίλοι μου Ζυγοί, αυτή τη φορά, όλα θα πάνε καλά. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, έρχονται γεγονότα που θα φωτίσουν τις σκοτεινές πτυχές της σκέψης σας, με αποτέλεσμα να βρείτε ψυχική γαλήνη και ισορροπία. θα προκύψουν συναντήσεις που θα φέρουν επανασύνδεση, συμφιλίωση και λύση παρεξηγήσεων. Για τους τελείως ελεύθερους θα εμφανιστεί πρόσωπο πολλά υποσχόμενο!
 

Επανασύνδεση. Ξεκαθαρίζει το τοπίο ανάμεσα σε σας και το πρώην ταίρι σας, δίνονται λύσεις σε θέματα που σας χώρισαν και διαλύονται κακές υποψίες ή εντυπώσεις. Μια συνάντηση, μια συζήτηση και μια εγκάρδια εξομολόγηση θα βάλουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Τώρα θα αποκαλυφθούν θερμά αισθήματα και αυτή τη φορά τίποτα δεν πρόκειται να σας χωρίσει.
 

Νέα γνωριμία. Είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή για να κάνετε το μεγάλο βήμα της νέας αρχής. Θα εμφανιστεί μπροστά σας πρόσωπο εντυπωσιακό, ελκυστικής εμφάνισης, με χαρακτήρα ταιριαστό στον τύπο της προσωπικότητάς σας. Σας συμβουλεύω να αφήσετε στην άκρη αρνητικές αναμνήσεις, προχωρήστε ανεπηρέαστοι από παρελθοντικές καταστάσεις. Θα υπάρξει προοπτική δεσμευτικής σχέσης.
 

Σχέση - Γάμος. Λαμβάνουν τέλος τα καβγαδάκια με το αγαπημένο σας ταίρι, γιατί απρόοπτα συμβάντα θα λύσουν τους συναισθηματικούς κόμπους που προκληθήκαν από παρεξηγήσεις ή άστοχες ερμηνεύσεις. Τώρα τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν, θα μπορέσετε να διακρίνετε ποια είναι η πραγματική αλήθεια των γεγονότων, περνάτε σε περίοδο αρμονίας και ερωτικής ισορροπίας.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-11-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι