Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ζυγός 08/03 - 14/03/2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 32

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ζυγός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ζυγός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ζυγός και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Ευθύτητα, ειλικρίνεια και σταθερότητα στους στόχους σας, θα είναι τα τρία στοιχεία που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Αν παραδεχτείτε τα αισθήματά σας και αν ζητήσετε ξεκάθαρα αυτό που θέλετε, τότε δεν θα υπάρξει περίπτωση να αποτύχετε. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να προσελκύσετε κοντά σας πρόσωπο που επιθυμείτε, γι’ αυτό πράξτε άμεσα και αποφασιστικά.

Επανασύνδεση. Θα σας παροτρύνω να κάνετε το μεγάλο βήμα να πλησιάσετε το πρώην ταίρι σας, γιατί στην παρούσα φάση, η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Θα υπάρξει ένα τυχαίο συμβάν που αν το αξιοποιήσετε καταλλήλως, τότε πολύ γρήγορα θα καταλήξετε όχι μόνο στην επανασύνδεση αλλά και στη δέσμευση. Η εξέλιξη θα φέρει δεσμευτικά γεγονότα, που θα κλείσουν με επίσημη ένωση.

Νέα γνωριμία. Πρόσωπο με εντυπωσιακό παρουσιαστικό θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, αλλά θα βιαστώ να σας φανερώσω πως θα υπάρξει ανταγωνισμός. Καλό θα είναι για να μη σας φύγει η ευκαιρία μέσα από τα χέρια, να κινηθείτε εγκαίρως για να μην προλάβουν άλλοι. Θα έχετε το ενδεχόμενο της επιτυχίας με το μέρος σας, δράστε άμεσα με γρήγορη ταχύτητα και δεν θα χάσετε.

Σχέση - Γάμος. Μια χαρά θα πορευτεί η σχέση σας κι αν κινηθείτε οργανωμένα και με ειλικρίνεια, τότε θα κερδίσετε την απόλυτη εμπιστοσύνη του αγαπημένου σας προσώπου και τη θέλησή του να σας ακολουθήσει πιστά. Περνάτε σε περίοδο κατανόησης, εκτίμησης και συναισθηματικής συμπαράστασης, προχωρήστε στα σχέδιά σας, καταφθάνει επιτυχία με αισιόδοξη κατάληξη.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
08-03-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
6/3/2021