Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ζυγός 22/04 - 28/04/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 32

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ζυγός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ζυγός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ζυγός και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Μερικές φορές, σας διακατέχουν τάσεις ισχυρογνωμοσύνης, με αποτέλεσμα να επιμένετε σε καταστάσεις που δεν είναι σίγουρο πως είναι απολύτως αληθινές. Επειδή θα υπάρξει ο κίνδυνος να πέσετε και πάλι στην ίδια παγίδα, γι' αυτό θα σας δώσω τη συμβουλή να μην νιώσετε βέβαιοι για κάτι που δεν έχει αποδειχθεί και να μη στηρίξετε αποφάσεις σε εικασίες και όχι σε αποδεδειγμένα γεγονότα.

Επανασύνδεση. Σε περίπτωση που οι υποψίες σας για το θέμα της επανασύνδεσης είναι αρνητικές, τότε δώστε λίγο χρόνο στην τύχη σας, γιατί μια τυχαία συνάντηση θα σας φέρει με το πρώην ταίρι σας πρόσωπο με πρόσωπο και θα σημειωθούν ανέλπιστες ανατροπές. Θα βγουν στο φως καταστάσεις που δεν τις γνωρίζατε ως τώρα και έρχεται μεγάλη στροφή στη σκέψη και στην καρδιά σας.

Νέα γνωριμία. Σας προτρέπω να γίνεται πιο παρατηρητικοί, γιατί αυτό που αναζητάτε στην ερωτική σας ζωή το έχει πρόσωπο που ήδη σας γυροφέρνει. Δώστε προσοχή στα βλέμματα και στις πράξεις των γύρω σας και θα διαπιστώσετε πως έχετε, εδώ και πολύ καιρό, κοντά σας πρόσωπο που έχει όλη τη θερμή διάθεση να σας προσφέρει μια ήρεμη και πολύ σταθερή ερωτική σχέση.

Σχέση - Γάμος. Προσοχή να μην αφήσετε στιγμές εκνευρισμού να θολώσουν την κρίση και πριν κατηγορήσετε ή κατακρίνετε το ταίρι σας, βεβαιωθείτε πρώτα κατά ποσό το δίκιο είναι όντως με το μέρος σας. Για να μην πέσετε σε παρερμηνείες και λανθασμένες υποψίες, καλό θα είναι να ερευνήσετε το ζήτημα χωρίς προκαταλήψεις και πάντα με οδηγό τις αποδείξεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-04-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι