Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ζυγός 17/06 - 23/06/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 32

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ζυγός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ζυγός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ζυγός και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Θα νιώσετε ξαφνική επιθυμία να διεκδικήσετε αλλαγές στην ερωτική σας ζωή και να πορευτείτε προς νέα ερωτικά μονοπάτια, με στόχο να τα ζήσετε όλα και να μη γυρίσετε την πλάτη σε καινούργιες  εμπειρίες και περιπέτειες. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε συνθήκες, πρόσωπα και καταστάσεις, προσοχή όμως πριν προχωρήσετε στο καινούργιο, καλό θα είναι πρώτα να έχετε τελειώσει με το παλιό.

Επανασύνδεση. Απρόσμενο γεγονός θα σας αποδείξει πως ανάμεσα σε εσάς και το παλιό σας ταίρι, πνέει άνεμος ερωτικός και είναι κρίμα να τον αφήσετε να πάει χαμένος. Επειδή υπάρχει μεταξύ σας έρωτας που δεν έχει σβήσει και τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να το συνειδητοποιήσετε, γι' αυτό κινηθείτε με αυτοπεποίθηση, στοχεύοντας στη νέα αρχή και μην αφήσετε το χρόνο να φύγει ανεκμετάλλευτος.

Νέα γνωριμία. Πριν ανταποκριθείτε στο ερωτικό σινιάλο που θα λάβετε από το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε, καλό θα είναι να αναρωτηθείτε πρώτα τι είδους κατάληξη επιθυμείτε με το πρόσωπο που ήδη βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην ζωή σας. Αυτό σας το λέω γιατί σε περίπτωση που στοχεύσετε σε διπλό ταμπλό, τότε θα πρέπει να σας ενημερώσω πως θα πέσετε έξω στα σχέδιά σας.

Σχέση - γάμος. Μπαίνετε ολοταχώς σε θερμή ερωτική περίοδο με το αγαπημένο σας ταίρι, τα γεγονότα θα σας απομακρύνουν από εγωισμούς και ανούσιες κόντρες, οι διαθέσεις σας θα είναι ειρηνικές και πολύ συγκαταβατικές. Οι δυο σας σε κλίμα ήρεμο και πολύ θερμό θα λάβετε μια κοινή απόφαση που θα καταλήξει σε ευτυχισμένο γεγονός.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-06-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι