Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ζυγός 01/06 - 07/06/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 32

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ζυγός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ζυγός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ζυγός και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Τώρα θα δείτε τις προσπάθειές σας να πιάνουν τόπο, περνάτε σε περίοδο ανταμοιβής και θα διαπιστώσετε πως οι κόποι σας δεν πήγανε στράφι. Έρχονται συναντήσεις, πρόσωπα καινούργια ή παλιά, συγκεκριμένο ερωτικό ραντεβού θα σβήσει κακές στιγμές και θα προχωρήσει την ερωτική σας ζωή σε περίοδο ηρεμίας και ευτυχίας.
 

Επανασύνδεση. Κατάληξη επανασύνδεσης θα φέρει η προσωπική συνάντηση που θα έχετε με πρώην ταίρι σας. Το πρώτο βήμα ενδεχομένως να προκύψει από τυχαίο συμβάν, το σίγουρο είναι πως θα φανερωθούν αμοιβαία αισθήματα ικανά να βάλουν στην άκρη εγωισμούς και πεισματικές αποφάσεις του παρελθόντος. Αφεθείτε στα αισθήματά σας, τίποτα το αρνητικό δεν πρόκειται να συμβεί.
 

Νέα γνωριμία. Για όσους από εσάς είστε σίγουροι πως αναζητάτε πλέον κάτι καινούργιο στη ζωή σας, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε ολοκληρωτικά την ερωτική σας πορεία. Εντυπωσιακή εμφάνιση, θερμή συμπεριφορά, δεκτική στάση, αυτά τα τρία στοιχεία θα έχει το πρόσωπο που θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον, προχωρήστε χωρίς ενδοιασμούς, η τύχη θα είναι με το μέρος σας.
 

Σχέση - γάμος. Καταφθάνει ευχάριστο μαντάτο που θα ανανεώσει τη σχέση σας. Ίσως να είναι μια απάντηση, ίσως να είναι κάποια πρόταση, πάντως το ευχάριστο είναι πως θα υπάρξει συμβάν που θα αποτελέσει γερό συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι. Έρχονται μόνιμες δεσμεύσεις και ένα ευτυχισμένο γεγονός θα σας προσφέρει ασφάλεια με ισορροπημένο πλέον μέλλον.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-06-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms