Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ζυγός 26/02 - 03/03/2024

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 32

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ζυγός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ζυγός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ζυγός και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Θα σας δοθεί και μάλιστα σε πολύ ξαφνική στιγμή το έναυσμα που θα σας κάνει να αναρωτηθείτε κατά πόσο αυτά που βιώνετε ερωτικά, σας ικανοποιούν και σε τι βαθμό. Έρχονται γεγονότα που θα ανοίξουν δρόμο για καινούργιες ερωτικές κατευθύνσεις και θα συνομιλήσετε με πρόσωπο που θα σας δημιουργήσει τολμηρές διαθέσεις.

Επανασύνδεση. Θα σας γίνει πρόταση επανασύνδεσης αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο αν θα την δεχτείτε ή όχι. Τα αισθήματά σας θα εμφανιστούν κάπως μπερδεμένα και όχι ξεκάθαρα, με αποτέλεσμα να μην είστε σε θέση να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις. Σε περίπτωση που έχετε την ανάγκη δοκιμής και όχι οριστικής κατάληξης, τότε ζητήστε την με τρόπο ξεκάθαρο.

Νέα γνωριμία. Συναισθηματικές εκρήξεις θα σας προκαλέσει η παρουσία ενός προσώπου που όχι μόνο θα σας εντυπωσιάσει, αλλά χωρίς υπερβολή, θα έχει την ικανότητα να σας πάρει τα μυαλά. Το νου σας να μην πέσετε σε κινήσεις τόσο παρορμητικές, που στο τέλος να μην μπορείτε να τις ελέγξετε. Θα υπάρξουν έντονες ερωτικές στιγμές, προσοχή να μη χαθεί ο έλεγχος.

Σχέση - γάμος. Δεν θα είναι ιδιαιτέρως αποφασιστικές οι πράξεις σας, γιατί πολύ απλά θα διακατέχεστε από έλλειψη σταθερών αισθημάτων και επιθυμιών. Μάλλον δεν θα ξέρετε τι θέλετε, με αποτέλεσμα να πέσετε σε αντιφάσεις και αναιρέσεις. Επειδή θα υπάρξει ο κίνδυνος να μπερδέψετε και να κουράσετε το ταίρι σας, γι' αυτό αφήστε για την ώρα τα πολλά πολλά και περάστε σε έναν πιο ερωτικό τρόπο έκφρασης.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-02-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση