Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Σκορπιός 11/11 - 17/11/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 23

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Σκορπιός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Σκορπιός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Σκορπιός και διαβάστε την ανάλυση:

 

Τερματίζουν οι δυσκολίες και οι αλλοπρόσαλλες καταστάσεις, περνάτε σε στάδιο ολοκλήρωσης. Καταφθάνει η υλοποίηση ενός μεγάλου σας στόχου, έρχονται τυχερά συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να βιώσετε ευτυχισμένες στιγμές. Τώρα θα είστε στην ευχάριστη θέση να απολαύσετε την πραγματοποίηση μιας δυνατής προσωπικής σας ευχής.
 

Επανασύνδεση. Ό, τι κινήσεις κάνατε, άμεσες η έμμεσες με στόχο την επανασύνδεση, τώρα θα βρουν την επιτυχία που αναμένατε. Θα σας αποδειχτεί πως τα λάθη που έγιναν όχι μόνο δεν ήταν ικανά να σας χωρίσουν, αλλά επιπλέον θα αποτελέσουν την πυξίδα που θα σας οδηγήσει σε μια επιτυχημένη σχέση. Γνωρίζοντας πλέον τι πρέπει να αποφύγετε, προχωρήστε χωρίς ενδοιασμούς ή προκαταλήψεις.
 

Νέα γνωριμία. Δεν θα είναι καθόλου ασήμαντη η νέα γνωριμία που θα προκύψει στη ζωή σας. Σας παροτρύνω να δεχτείτε χωρίς καχυποψίες και επιφυλάξεις το καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, γιατί θα αναπτυχθούν δυνατά αισθήματα, με προοπτική σταθερού μακροχρόνιου δεσμού. Εμπιστευτείτε τα τυχαία συμβάντα, θα φέρουν κατάληξη επίσημης δέσμευσης.
 

Σχέση - Γάμος. Ολοκληρώθηκε το μεταβατικό στάδιο, τώρα είστε στη χρονική στιγμή που θα σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά, θα προχωρήσετε ενωμένοι με το ταίρι σας κατασταλαγμένοι και πιο σίγουροι για το μέλλον σας. Περνάτε σε περίοδο αγάπης και πολύ έντονου ερωτισμού, έρχονται τυχερά γεγονότα που θα σας φέρουν όμορφες στιγμές χαράς και ευτυχίας.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-11-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms