Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Σκορπιός 17/06 - 23/06/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 23

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Σκορπιός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Σκορπιός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Σκορπιός και διαβάστε την ανάλυση:

 

Ένα συμβάν θα σας αναγκάσει να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας και να κατασταλάξετε σε κάποια απόφαση, γι' αυτό θα νιώσετε την ανάγκη να προχωρήσετε στα ενδόμυχα του εσωτερικού σας κόσμου, προκειμένου να βρείτε τι ακριβώς αναζητάτε τελικά στη ζωή σας. Θα περάσετε σε συνειδητοποιήσεις που θα σας βοηθήσουν να πορευτείτε επιτυχώς και να απαλλαγείτε από ψυχολογικά βάρη.

Επανασύνδεση. Θα υπάρξει ενδεχόμενο επανασύνδεσης, θα δοθεί το άνοιγμα για επαναφορά σχέσης, αλλά είστε σίγουροι ότι δεν θα πέσετε στα ίδια λάθη που προκάλεσαν το χωρισμό; Για να μη χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος, τότε προσπαθήστε να εντοπίσετε τις αδυναμίες σας, λύστε τις ανασφάλειες που νιώθετε και μην αφήνετε τις φοβίες σας να σας οδηγήσουν σε δεύτερη αποτυχία.

Νέα γνωριμία. Θα υπάρξει νέα γνωριμία με πρόσωπο που αν ακολουθήσετε τη ροη των γεγονότων, τότε θα καταφέρει να σπάσει την ερωτική σας στασιμότητα. Μην κάνετε το λάθος και φοβηθείτε να ερωτευτείτε, γιατί η ευκαιρία που θα σας δοθεί θα έχει συναισθηματική έκταση μεγάλων διαστάσεων. Εκδηλώστε τον ενθουσιασμό σας και αφεθείτε άφοβα στα αισθήματα που θα νιώσετε.

Σχέση - γάμος. Μια κρυμμένη επιθυμία που διατηρείτε μέσα στην καρδιά σας θα υλοποιηθεί και θα είστε σε θέση να προχωρήσετε τη σχέση σας σε ένα διαφορετικό επίπεδο πιο υψηλό, πιο σταθερό ίσως και πιο δεσμευτικό. Το πρόσωπο που αγαπάτε θα σταθεί στο πλάι σας με ξεκάθαρα αισθήματα αγάπης. Θα διανύσετε διαδρομή επιτυχίας, ενωμένοι χωρίς κόντρες και εμπόδια.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-06-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι