Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Σκορπιός 21/09 - 27/09/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 24

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Σκορπιός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Σκορπιός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Σκορπιός και διαβάστε την ανάλυση:

 

Θα είστε στη χρονική στιγμή που θα καταφέρετε να διεισδύσετε στην ερωτική σας ζωή τις αλλαγές που επιθυμείτε. Τολμήστε να περάσετε σε δραστικές κινήσεις και κάντε πράξη αυτό ακριβώς που σκέπτεστε, γιατί η επιτυχία θα είναι με το μέρος σας. Θα σας δοθεί ευκαιρία να αποκτήσετε τη σχέση που αναζητάτε και μάλιστα με την κατάληξη που εσείς επιθυμείτε.

Επανασύνδεση. Το γεγονός της επανασύνδεσης το μόνο που θα απαιτεί, θα είναι αποφασιστικότητα από την πλευρά σας. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει την αφορμή να συναντηθείτε με το παλιό σας ταίρι και το αν η κατάληξή σας θα είναι ένωση ή παρατεταμένος χωρισμός, αυτό θα το ορίσουν οι λέξεις σας. Αποκαλύψτε τα συναισθήματά σας, εκφράστε αυτό που επιθυμείτε, η τύχη θα είναι με το μέρος σας!

Νέα γνωριμία. Σε ανυποψίαστη χρονική στιγμή, σε κάπως περίεργο χώρο θα εμφανιστεί μπροστά σας πρόσωπο που θα καταφέρει να κερδίσει όλη σας την προσοχή. Μην παραξενευτείτε αν από την επόμενη κιόλας μέρα, το μόνο που θα σας απασχολεί θα είναι το πότε θα ξανασυναντηθείτε. Τα γεγονότα θα φέρουν απανωτές επαφές, ανοίγοντας προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης.

Σχέση - γάμος. Η στασιμότητα που αρχίζει να σας κουράζει, θα σας αναγκάσει να αναλάβετε τα ηνία της σχέσης σας και θα τα πάτε μια χαρά. Αν δείξετε αποφασιστικότητα ως προς τα θέλω σας, τότε πολύ γρήγορα θα υπερισχύσουν οι δικές σας απόψεις και θα καταφέρετε να οδηγήσετε τη σχέση σας σε ένα πολύ πιο δυνατό και δεσμευτικό επίπεδο. Διεκδικήστε σταθερά τις αλλαγές που επιθυμείτε.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-09-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms