Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Σκορπιός 19/08 - 25/08/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 23

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Σκορπιός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Σκορπιός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Σκορπιός και διαβάστε την ανάλυση:

 

Μερικές φορές το πείσμα που βγάζετε σας οδηγεί σε πράξεις επιπόλαιες, ίσως και τύφλες χωρίς αντίληψη, με αποτέλεσμα να χάνετε τη διορατικότητά σας. Αποφύγετε το σκοτεινό τρόπο σκέψης, κάντε πέρα την ισχυρογνωμοσύνη σας, γιατί μόνο έτσι θα είστε σε θέση να αντιληφθείτε αλήθειες που αυτή τη στιγμή αδυνατείτε να τις εντοπίσετε.

Επανασύνδεση. Μήπως τα λάθη που σας οδήγησαν στονχωρισμό δεν έχουν γίνει μόνο από το ταίρι σας, αλλά έχετε και εσείς ένα μερίδιο ευθύνης; Τα γεγονότα θα σας αποκαλύψουν πως σφάλλατε και εσείς και όσο πιο σύντομα το παραδεχτείτε, τόσο πιο γρήγορα θα φτάσετε στο ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. Για την ώρα, καλό θα είναι να μην παραβλέψετε τα δικά σας λάθη.

Νέα γνωριμία. Θα σας παροτρύνω  να μην αρνηθείτε την πρόταση φιλικής εξόδου που θα σας προτείνουν. Βάλτε τα καλά σας, εξοπλιστείτε με ανανεωμένη διάθεση και δυναμική εμφάνιση, γιατί θα σας αποκαλύψω πως με το πρόσωπο που θα ξεκινήσετε μια απλή φιλική συνομιλία, θα υπάρξει τελικά απρόσμενο ενδεχόμενο θερμής ερωτικής σχέσης.

Σχέση - γάμος. Στην παρούσα φάση, μάλλον θα σας θολώσει η καχυποψία και ίσως να προκαλέσετε παρεξηγήσεις, γι' αυτό δεχτείτε τη συμβουλή μου, που λέει να μην κρίνετε αυστηρά, αν πρώτα δεν βρείτε αποδεικτικά στοιχεία. Η κρίση σας κάπου θα κάνει λάθος, γι' αυτό για την ώρα, μη βιαστείτε να φορτώσετε στο ταίρι σας βαριές κατηγορίες, θα υπάρξει κίνδυνος να πείτε λάθος κουβέντες.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-08-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι