Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Σκορπιός 04/12 - 10/12/2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 24

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Σκορπιός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Σκορπιός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Σκορπιός και διαβάστε την ανάλυση:

 

Οι τολμηρές ερωτικές σας διαθέσεις δεν θα σας αφήσουν να γυρίσετε την πλάτη στις νέες προκλήσεις που θα προκύψουν. Προσοχή στους διχασμούς και τα διλήμματα και θα σας δώσω τη συμβουλή να αποφύγετε το δίπορτο, γιατί αν πιαστείτε στα πράσα, θα βγείτε ζημιωμένοι. Απολαύστε τα ευχάριστα ερωτικά γεγονότα που έρχονται, αλλά το νου σας στις παγίδες.

Επανασύνδεση. Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνισή του και θα υπάρξει αμοιβαία διάθεση να ολοκληρώσετε αυτό που είχατε αφήσει στη μέση. Θα ξεκινήσει μεταξύ σας δεύτερος ερωτικός γύρος που αυτή τη φορά η εμπειρία σας και συναισθηματική σας ωριμότητα θα φέρει κατάληξη σοβαρή και καθόλου επιπόλαια. Με συνειδητά βήματα θα φτάσετε ακόμα και στη δέσμευση.

Νέα γνωριμία. Θα σας πάρει τα μυαλά η παρουσία ενός προσώπου, θα σας εντυπωσιάσει και δεν αποκλείεται να χτυπηθείτε κεραυνοβόλα. Θα παγιδευτεί η σκέψη σας, θα μαγνητίσει την καρδιά σας και σας φανερώνω, εκ των πρότερων, πως δεν θα απογοητευτείτε. Πολύ γρήγορα η συνομιλία σας θα καταλήξει σε προσωπικό ραντεβού και από εκεί και πέρα τα αισθήματα θα κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Σχέση - γάμος. Θερμό ερωτικό κλίμα θα υπάρξει στη σχέση σας και οι διαθέσεις που θα εκδηλωθούν θα σας κρατήσουν μακριά από διαφωνίες και εγωιστικές κόντρες. Θα διανύσετε μια πολύ όμορφη και ζεστή ερωτική περίοδο, γι' αυτό παραδοθείτε στα αισθήματά σας, ξεκούραστε τη σκέψη σας και αφεθείτε στην ασφάλεια του σταθερού ερωτικού δεσμού.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
04-12-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms