Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Σκορπιός 30/11 - 06/12/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 24

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Σκορπιός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Σκορπιός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Σκορπιός και διαβάστε την ανάλυση:

 

Περνάτε σε περίοδο καρποφορίας, τα γεγονότα θα αποτελέσουν για εσάς ένα είδος ανταμοιβής, επέρχεται ψυχική αρμονία και συναισθηματική ικανοποίηση. Είτε αποφασίσετε να συνεχίσετε με την παλιά σας σχέση είτε επιχειρήσετε νέο ερωτικό ξεκίνημα, να ξέρετε πως τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά και η τύχη με το μέρος σας. Προχωρήστε άφοβα στους σχεδιασμούς σας.
 

Επανασύνδεση. Η επανασύνδεση με το παλιό σας ταίρι θα είναι καθαρά θέμα απόφασης. Μια συνομιλία θα σας δώσουν το άνοιγμα για επαναφορά σταθερών επαφών και το αν θα δοθεί δεύτερη ευκαιρία, θα είναι αποτέλεσμα των δικών σας πράξεων. Τα μεταξύ σας αισθήματα θα εμφανιστούν ενδυναμωμένα και μάλιστα με κοινή διάθεση για πιο δεσμευτικές καταστάσεις.
 

Νέα γνωριμία. Θα προκύψει νέα γνωριμία στη ζωή σας και εκ των πρότερων σας φανερώνω πως δεν θα είναι σαν τις προηγούμενες. Αυτή τη φορά, θα υπάρξει κάτι ξεχωριστό, το ξεκίνημα θα γίνει με βλέψεις σοβαρές, που θα έχουν την ικανότητα να σας οδηγήσουν πολύ γρήγορα στον σταθερό δεσμό.
 

Σχέση - γάμος. Πολύ καλά κάνατε και επιμείνατε στους στόχους και στις επιθυμίες σας, θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας πείσουν πως άξιζε τελικά τον κόπο. Έρχεται θετική απάντηση σε κάτι που επιζητούσατε μέσα από το βάθος της καρδιάς σας, η σχέση σας θα προχωρήσει σε οριστικές δεσμεύσεις και για τους ήδη παντρεμένους, δεν αποκλείεται να υπάρξει νέος μέλος στην οικογένειά σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-11-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms