Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Σκορπιός 22/07 - 28/07/2024

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 24

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Σκορπιός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Σκορπιός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Σκορπιός και διαβάστε την ανάλυση:

 

Απρόοπτα γεγονότα έρχονται να φέρουν ευχάριστες ανατροπές. Αν σας αδίκησαν, θα αποδειχτεί το δίκιο σας, είστε πολύ κοντά στο άκουσμα της λέξης "συγγνώμη" και σε περίπτωση που εσείς αδικήσατε, θα έχετε την ευκαιρία να επανορθώσετε. Παίρνουν νέα και πολύ ευχάριστη τροπή οι ερωτικές σας εξελίξεις, καταφθάνει γεγονός που θα ανανεώσει το ηθικό σας.

Επανασύνδεση. Να την προσμένετε την κίνηση από το παλιό σας ταίρι, γιατί ήδη έχει μπει σε σκέψεις και πολύ γρήγορα θα περάσει σε άμεση δράση. Θα βρει το θάρρος να εμφανιστεί μπροστά σας με λόγια ξεκάθαρα και με συνειδητοποιημένες υποσχέσεις, γι' αυτό αν επιθυμείτε την επανασύνδεση, τότε μην αναλωθείτε σε εγωισμούς, περάστε με εμπιστοσύνη στο στάδιο της δεύτερης ευκαιρίας.

Νέα γνωριμία. Αρκετά ταλαιπωρηθήκατε, αναζητώντας κάτι που ίσως να αρχίσατε να πιστεύετε πως δεν υπάρχει. Υπάρχει το πρόσωπο που σας ταιριάζει, θα το βρείτε το άλλο σας μισό, και μάλιστα μέσα σε χώρο που κινείστε συχνά πυκνά.  Φανείτε παρατηρητικοί και δεκτικοί, γιατί το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει με φιλικούς σκοπούς, θα έχει τη δυνατότητα να μετατραπεί σε σταθερό και ταιριασμένο ερωτικό σύντροφο.

Σχέση- γάμος. Μπαίνει φραγμός στις εντάσεις και αν νιώθετε πως το αγαπημένο σας ταίρι δεν κατάφερε ποτέ να σας καταλάβει, θα αλλάξετε γνώμη, κατόπιν ενός ξαφνικού γεγονότος. Ένα συμβάν θα σας οδηγήσει σε μια εξονυχιστική κουβέντα και θα ακούσετε λόγια που θα ανατρέψουν την απογοήτευσή σας. Μπαίνετε σε στάδιο εμπιστοσύνης, ό, τι ειπωθεί θα στηρίζεται στην ειλικρίνεια.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-07-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ