Ταρώ Εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις Σκορπιός - 29/05 - 04/06

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 18

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά και ερwτικά σας, διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Σκορπιός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Σκορπιός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Σκορπιός και διαβάστε την ανάλυση:

 

Θα διακατέχεστε από έντονες ερωτικές διαθέσεις, γεγονός που θα σας οδηγήσει σε μεθοδευμένες πράξεις. Οργάνωση, τόλμη και αποφασιστικότητα θα διακρίνουν τις κινήσεις σας και επειδή θα ξέρετε που ακριβώς θέλετε να στοχεύσετε, γι' αυτό και θα επιτύχετε. Θετική κατάληξη θα έχει η ιστορία σας με ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο.

Επανασύνδεση. Θα καταφέρετε να φέρετε στην καθημερινότητά σας το πρόσωπο που σκέπτεστε και ένα γεγονός θα σας αποδείξει πως αδίκως βγήκε από τη ζωή σας. Αν πιαστείτε αποφασιστικά από μια αφορμή που θα σας δοθεί, τότε πολύ γρήγορα θα φτάσετε σε σημείο επανασύνδεσης κι ακόμα πιο γρήγορα θα το ξεπεράσετε και θα καταλήξετε σε μακροχρόνιο δεσμό.

Νέα γνωριμία. Θα συνεπάρει τις αισθήσεις σας πρόσωπο που θα περάσει από μπροστά σας και η εξέλιξη των γεγονότων θα σας φέρει άνοιγμα, όχι μόνο για μια τυπική συνομιλία αλλά και για ένα προσωπικό ραντεβού. Κάποιο θέμα θα είναι η αφορμή που θα σας οδηγήσει σε συνάντηση και από εκεί και πέρα ό, τι ζητήσετε, αυτό θα λάβετε. Δείξτε άφοβα το ενδιαφέρον σας γιατί θα υπάρξει θερμή ανταπόκριση!

Σχέση - γάμος. Όσο πιο σύντομα συνειδητοποιήσετε πως στην παρούσα φάση εσείς κρατάτε τα ηνία της σχέσης σας, τόσο πιο γρήγορα θα καταφέρετε να οδηγήσετε την κατάσταση προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε. Το αγαπημένο σας ταίρι θα αντιδρά συμφώνα με τις δικές σας αντιδράσεις, γι' αυτό βγείτε μπροστά, ξεκαθαρίστε μέσα σας τι ακριβώς θέλετε και απλά χαράξτε πορεία δράσης. Είμαι η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου, η αισθηματική ταρώ αποκαλύπτει με γεγονότα και ημερομηνίες τα πάντα για τα αισθηματικά σου. Κάλεσε με στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-29T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι