Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Σκορπιός 15/04 - 21/04/2024

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 24

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Σκορπιός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Σκορπιός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Σκορπιός και διαβάστε την ανάλυση:

 

Θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να μηδενίσετε το παρελθόν και να δώσετε ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή και επειδή η θέλησή σας θα είναι ισχυρή, γι' αυτό τα συμβάντα θα σας υποστηρίξουν και θα αποδειχτούν πολύ ευνοϊκά. Κάποιοι από εσάς θα παραμείνετε με το παλιό σας ταίρι, αλλάζοντας τα δεδομένα, κάποιοι άλλοι θα ξεκινήσετε νέα σχέση με ολοκαίνουργιο πρόσωπο.
 

Επανασύνδεση. Στη δική σας επιλογή θα είναι αν θα δώσετε οριστικό τέλος στην πρώην σχέση σας ή όχι. Θα σας δοθεί άνοιγμα για δεύτερη ευκαιρία, θα την ακούσετε την πρόταση για επανασύνδεση και ό, τι απάντηση δώσετε, αυτή θα είναι και η τελική κατάληξη. Σε περίπτωση που προβληματιστείτε, να ξέρετε πως τη λύση θα σας την δώσει μόνο η καρδιά σας.
 

Νέα γνωριμία. Η διάθεσή σας θα είναι ορεξάτη για νέες περιπέτειες και η τύχη δεν θα σας αφήσει ανικανοποίητους. Εντυπωσιακό παρουσιαστικό με ελκυστικό αυθορμητισμό θα έχει το πρόσωπο που θα τραβήξει το ερωτικό σας ενδιαφέρον και επειδή η γοητεία σας δεν θα πηγαίνει πίσω, γι' αυτό και πολύ σύντομα θα βρεθείτε σε προσωπικό τετ α τετ. Η εξέλιξή σας θα πάρει διαστάσεις που θα σας εκπλήξουν!
 

Σχέση - Γάμος. Επειδή θα εμφανιστείτε με καρδιά αναστατωμένη και τάσεις αναζητήσεις, γι' αυτό προσοχή να μη βγάλετε στο ταίρι σας αλλοπρόσαλλη στάση και μπερδευτεί η κατάσταση. Αποφύγετε το διπλό ταμπλό και τα κακοστημένα ψέματα, γιατί θα υπάρξει ο κίνδυνος να εγκλωβιστείτε σε παγίδες που εσείς οι ίδιοι θα δημιουργήσετε.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-04-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms