Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Σκορπιός 22/04 - 28/04/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 23

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Σκορπιός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Σκορπιός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Σκορπιός και διαβάστε την ανάλυση:

 

Την δώσατε τη συναισθηματική σας μάχη και θα σας αποκαλύψω πως λήγει το μεταβατικό στάδιο και περνάτε επιτυχώς σε περίοδο καρποφορίας. Ένα  πρόσωπο και ένα γεγονός θα σας αποδείξουν πως καλώς πράξατε ως τώρα και θα είστε στην ευχάριστη θέση να εισπράξετε συναισθηματική σταθερότητα, δεσμό αγάπης και ένα δυνατό άνοιγμα και ευνοϊκό μέλλον.

Επανασύνδεση. Αποφασιστικός θα είναι ο τρόπος που θα επιλέξετε να κινηθείτε, με στόχο να ξανακερδίσετε το παλιό σας ταίρι και θα σας εκμυστηρευτώ πως θα τα καταφέρετε. Επιστρατεύστε όλες τις ερωτικές σας ικανότητες, γιατί τα συμβάντα θα σας δώσουν την ευκαιρία όχι μόνο να πλησιάσετε το παλιό σας ταίρι αλλά και να το σταθμεύσετε σταθερά στο πλευρό σας.

Νέα γνωριμία. Θα εντυπωσιαστείτε από την ομορφιά και την επιβλητική προσωπικότητα που θα έχει πρόσωπο που θα σας συστήσουν σε τυχαία χρονική στιγμή. Δεν θα σας κρύψω πως θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον και μάλιστα σε βαθμό που θα εκπλήξει κι εσάς τους ίδιους. Θυμηθείτε την τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σας και κάντε άφοβα το μεγάλο βήμα, δεν θα λάβετε απόρριψη.

Σχέση - γάμος. Η διάθεσή σας να σπάσετε τη ρουτίνα της καθημερινότητας θα σας οδηγήσει στο να κάνετε τολμηρές προτάσεις που θα γίνουν αποδεκτές από το συντροφικό σας ταίρι, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να δώσετε νέα πνοή στη σχέση σας. Ο συναισθηματικός σας κόσμος, σε συνδυασμό με τα γεγονότα που θα υπάρξουν, θα σας δώσουν την ευκαιρία να φέρετε επιτυχώς τις αλλαγές που αναζητάτε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-04-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι