Ζυγός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Απρίλιος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ζυγός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Μια απλή συνομιλία παίρνει μια απότομη στροφή, νιώθετε πιο … καυτά καθώς ο παθιασμένος Άρης ταξιδεύει στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον παθιασμένο όγδοο οίκο σας. Βάζετε φωτιά με τον έντονο ερωτισμό και αισθησιασμό σας, τολμάτε να ρισκάρετε και αυτό είναι πολύ θετικό. Ίσως νιώσετε σωματική και ψυχική χημεία εντελώς ξαφνικά με ένα φίλο ή ένα συνάδελφό σας. Ίσως τώρα συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχει αυτό το … κάτι με ένα φίλο σας το οποίο προσπαθούσατε να αποκρύψετε και από τον εαυτό σας, και τώρα παραδέχεστε ότι πάντα νιώθατε κρυφά αυτή τη σεξουαλική ένταση. Η μπορεί να φλερτάρετε στο διαδίκτυο και διαπιστώνετε ότι τραβάτε την προσοχή και έχετε πολλές επιλογές. Τολμήστε! Αυτή η συμπαντική ενέργεια είναι τόσο ερωτική και σίγουρα θα αισθάνεστε περισσότερο παθιασμένοι, οπότε μην πείτε «όχι» σε μια ερωτική πρόταση.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Τώρα γνωρίζετε ότι για να υπάρξει οικειότητα στη σχέση σας πρέπει να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ ελευθερίας και ασφάλειας. Η νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας και των κοινών οικονομικών πόρων, δημιουργεί την ανάγκη να ενωθείτε με τον αγαπημένο σας, ίσως ακόμα να αναμορφώσετε τα κοινά οικονομικά σας και να θέσετε νέους στόχους, όπως για παράδειγμα, κάνοντας αποταμίευση, σχεδιάζοντας μια νέα επένδυση ή αγοράζοντας μαζί ένα ακίνητο. Κάποιοι του ζωδίου σας μπορεί να αποφασίσετε ότι ήρθε η ώρα για τεκνοποίηση, το σύμπαν είναι με το μέρος σας. Αν τα πράγματα έχουν γίνει λίγο ανιαρά και υποτονικά στη σχέση σας, ο Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας βοηθά να τη ζωντανέψετε αναλαμβάνοντας δράση. Ανοίξτε τα παράθυρα να μπει καθαρός αέρας, θα κάνει θαύματα στην κοινή ευτυχία σας.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms