Ζυγός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σεπτέμβριος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ζυγός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Με τον ανάδρομο Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, ίσως σκέφτεστε μέχρι τα μεσάνυχτα μια παλιά αγάπη, ίσως ακόμα αμφιταλαντεύεστε αν πρέπει να πάρετε την πρωτοβουλία να τον/την πλησιάσετε ή όχι. Από τη φύση σας επιδιώκετε σταθερές σχέσεις και συντροφικότητα, έτσι σκεφτείτε: Μπορεί αυτό το πρόσωπο να σας τα προσφέρει; Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι επαναξιολόγηση και αποτίμηση της ερωτικής σας ζωής. Το πρόβλημα με εσάς είναι ότι λαμβάνετε όλες αυτές τις δελεαστικές ερωτικές ευκαιρίες ως το μεγάλο έρωτα της ζωής σας. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ανάδρομη κίνηση του Άρη για να βεβαιωθείτε ότι δεν παραγκωνίζετε τις προσωπικές σας ανάγκες και μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας. Τώρα, το σύμπαν σας ζητά να κάνετε ένα διάλειμμα από το ερωτικό παιχνίδι, ειδικά αν έχετε πληγωθεί πρόσφατα από κάποιον/α.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Νιώθετε χαμένοι στο παιχνίδι της αγάπης; Ο Άρης κινείται σε ανάδρομη πορεία στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και θα μπορούσε να δυσκολέψει την αρμονία και την ισορροπία στη σχέση σας, δεν μπορεί να επιτευχθεί συμβιβασμός. Ενώ μπορεί να αισθάνεστε ενοχλημένοι από αυτό, το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να αποτραβηχτείτε, θα αποτρέψετε την απογοήτευση. Μην χάσετε την πίστη σας επειδή κάνατε πίσω και υποκύψατε στην εξουσία και τη δύναμη του αγαπημένου σας. Ακόμα κι αν είστε σε μακροχρόνια σχέση, τα συναισθήματα τα δικά σας ή του αγαπημένου σας μπορεί να είναι μια ζέστη και μια κρύο. Αναμείνατε αυτές τις … διακυμάνσεις της θερμοκρασίας στην προσωπική σας ζωή και μην κάνετε ξαφνικές κινήσεις τώρα.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms