Ζυγός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιανουάριος 2021

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ζυγός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Θεραπεύστε την ψυχή σας, είναι το μήνυμα του Άρη στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας. Ποιά συναισθήματα του παρελθόντος εμποδίζουν την αγάπη; Τώρα θα ξέρετε αμέσως εάν υπάρχει οποιοδήποτε μπλοκάρισμα. Ίσως απλά αποφασίσετε να κάνετε εκκαθάριση από μια σχέση που μπαινοβγαίνει στη ζωή σας καθώς τώρα κάνετε κάποια συναισθηματική και ψυχολογική επεξεργασία. Το φάρμακό σας είναι η ψυχική και συναισθηματική ηρεμία σας πρώτα, ύστερα μπορείτε να αναζητήσετε την αγάπη. Η ηρεμία μπορεί τελικά να είναι η πηγή της δύναμής σας. Επίσης, δεδομένου ότι σκέφτεστε τώρα πολύ έντονα και βαθιά, μπορεί αυτές οι σκέψεις να σας παρασύρουν σε επικίνδυνα μονοπάτια. Και αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι να αποφύγετε τις επικίνδυνες ατραπούς. Ακόμα και μέσα στη μοναξιά σας, χωρίς συντροφικότητα, μπορείτε να μάθετε πολλά.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Μια εσωτερική αναστάτωση διακατέχει την ψυχή σας καθώς ο Άρης κινείται στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας και της ψυχής. Ή ίσως συνειδητοποιήσετε ένα διαβρωτικό, ζηλότυπο ρεύμα στη σχέση σας. Εάν μια παλιά προδοσία σας έκοψε βαθιά, θα μπορούσατε ακόμη και να ξαναζήσετε αυτές τις παλιές πληγές. Πριν εκδηλώσετε τα αρνητικά συναισθήματά σας στον αγαπημένο σας - και τρελαθείτε στο Facebook - κάντε check-in με τον εαυτό σας: Ξαναζείτε υποσυνείδητα κάποια παλιά πληγή; Όπως έγραψε ο Ρούμι, «Ο στόχος σας δεν είναι να αναζητήσετε την αγάπη, αλλά απλώς να βρείτε όλα τα εμπόδια μέσα σας που έχετε δημιουργήσει εναντίον της». Όταν νιώσετε ότι θέλετε να πάρετε το βάζο και να το πετάξετε στον τοίχο, είναι καλύτερο να πάρετε μια βαθιά ανάσα και να μάθετε την βαθιά αιτία της αγωνίας σας. Τα συναισθήματα αυτά προέρχονται από παρελθούσες αρνητικές καταστάσεις.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Πρόβλεψη με sms