Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός - 01/06 - 30/06

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ζυγός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Συμπεριφερθείτε ευγενικά στον εαυτό σας, ακούστε τι σας λέει το υποσυνείδητό σας και η ψυχή σας. Η Αφροδίτη στον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, αλλάζει ριζικά τον τρόπο που βλέπετε την αγάπη, ενισχύει την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και την αυτοεκτίμησή σας. Τώρα πιστεύετε στην αξία σας, δεν αναλώνεστε με ανούσιες σχέσεις που σας ρίχνουν ψυχολογικά, η διαίσθησή σας γνωρίζει ποιος/α είναι άξιος της καρδιάς σας. Μπορείτε να αντιληφθείτε ποιός/α μπορεί να σταθεί δίπλα σας, υπερασπίζεστε τις αξίες σας και απομακρύνεστε από άτομα που λειτουργούν εκφοβιστικά ή έχουν κυρίαρχη στάση. Κάντε πίσω, με ευγένεια και διπλωματία. Απομακρύνετε οποιεσδήποτε αυτοκαταστροφικές συνήθειες, ξεθάβετε τα ασυνείδητα κίνητρα που σας οδήγησαν σε λάθος επιλογές, μια για πάντα.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Μήπως κάτι δεν έχει παραγραφεί από την ψυχή σας; Η Αφροδίτη στον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, σας ζητά να είστε διακριτικοί στη συμπεριφορά σας, η μνησικακία και η ισχυρογνωμοσύνη δεν θα ωφελήσουν σε τίποτα.  Μη στοχεύετε την καρδιά του αγαπημένου σας, αυτό θα τον προκαλέσει να επιτεθεί και δεν θα λειτουργήσει. Αλλά και το να σιωπάτε θα μπορούσε να κάνει σε σας ζημιά. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να έχετε μια διπλωματική προσέγγιση χωρίς όμως να ωραιοποιείτε το πραγματικό ζήτημα. Σίγουρα ο αγαπημένος σας θα εκτιμήσει τη στάση σας και θα σας ευχαριστήσει τελικά για τη σωτηρία της σχέσης σας. Αν η σεξουαλικότητά σας ήταν ήδη σε χειμερία νάρκη, ετοιμαστείτε για μια καλοκαιρινή αφύπνιση, και αυτό θα διαρκέσει όλο το καλοκαίρι. Ο νέος μήνας θα φέρει τον έρωτα που αποζητάς στη ζωή σου; Θα έχεις επανασύνδεση; Νέα γνωριμία; Θα σου κάνει πρόταση γάμου; Μάθε τώρα μιλώντας με την Σμάρω Σωτηράκη! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι