Ζυγός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιανουάριος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ζυγός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Χαρά, φλερτ και άφθονη διασκέδαση σας φέρνει η νέα Σελήνη στον Υδροχόο και στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Θα μπορούσατε να προσελκύσετε κάποιον/α που κάνει καλό στην ανθρωπότητα, είναι αλτρουιστής και αληθινός. Ή θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α ενώ εσείς παρέχετε υπηρεσίες στην ανθρωπότητα ή εντασσόμενοι σε μια ομάδα που έχει έναν φιλανθρωπικό σκοπό. Ίσως είναι οι φίλοι σας που συμβάλουν στην εξεύρεση μιας νέας αγάπης ή ακόμα και το διαδίκτυο, μέσω κοινών επαφών ή μέσω μιας εφαρμογής. Το φλερτ στο διαδίκτυο ευνοείται σίγουρα τώρα καθώς ο Υδροχόος συνδέεται με την τεχνολογία. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, δεν αισθάνεστε την ανάγκη να κάνετε κάτι πολύ σοβαρό τώρα. Η διατήρηση της ανεξαρτησίας σας και της ελευθερίας σας είναι πολύ σημαντικό πράγμα.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ελευθερία ή δέσμευση; Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο και στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας φέρνει μια νέα αρχή στη σχέση σας. Εάν πρεσβεύατε την ελευθερία σας και δεν είχατε αρκετό χρόνο για τον αγαπημένο σας ή αποφεύγατε απλά να λέτε το … σ’ αγαπώ, ήρθε η ώρα να κάνετε μια πρώτη κίνηση ή τουλάχιστον να φυτέψετε κάποιους σπόρους για το μέλλον σας. Εάν το πρόσωπο με το οποίο είστε μαζί είναι απλά μια περιστασιακή γνωριμία, θα μπορούσατε να αποφασίσετε να κάνετε χώρο για κάποια νέα αγάπη. Ή ίσως κάνετε μια ειλικρινή και ξεκάθαρη συζήτηση: Μπορείτε εσείς και ο αγαπημένος σας να ικανοποιήσετε ο ένας τις ανάγκες του άλλου; Λοιπόν, κάνοντας μια ειλικρινή συζήτηση θα το μάθετε τώρα. Όταν ξεκινήσετε το διάλογο όμως, κάντε το σε ένα αισθητικά ευχάριστο περιβάλλον, όπως με έναν περίπατο ή στο μπαρ ενός ξενοδοχείου με ένα ποτήρι κρασί.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms