Ζυγός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Νοέμβριος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ζυγός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ο πλανήτης του έρωτα, η Αφροδίτη, και η νέα Σελήνη είναι στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και της κοινωνικοποίησης, έτσι αν είστε καιρό μόνοι, ίσως επιθυμείτε  περισσότερο μια περιστασιακή ερωτική γνωριμία ή μπορεί να συναντήσετε κάποιον/α ενώ είστε έξω με φίλους. Αν έχετε αναβάλει ένα όνειρό σας - όπως την αγορά ενός σπιτιού ή μια επένδυση - μέχρι να συναντήσετε το σωστό άτομο, η πανσέληνος στον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας σάς επισημαίνει ότι ήρθε η ώρα να αλλάξετε αυτή τη νοοτροπία. Ο βασικός κανόνας για το ζώδιό σας: Αυτό που είναι καλό για σας, μπορεί να μην είναι καλό για τους άλλους. Συνεχίστε λοιπόν να κάνετε τη ζωή σας αντί να περιμένετε να εμφανιστεί το κατάλληλο πρόσωπο. Όσο περισσότερο αγαπάτε τον εαυτό σας, τόσο πιο πιθανό θα είναι να προσελκύσετε ένα άτομο που σας αξίζει.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Μιλήστε με χιούμορ και ανάλαφρα. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη είναι στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, και σας βοηθούν να βρείτε την άκρη σε δύσκολα ζητήματα μέσω του διαλόγου και διασκεδάζοντας μαζί, σάς περιμένουν περιπετειώδεις βραδιές. Από την άλλη πλευρά, η πανσέληνος στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας, του σεξ και της εξουσίας, αυξάνει τη λίμπιντό σας αλλά και την τάση σας για ζήλια και κυριαρχία, οπότε προσέξτε μη δημιουργήσετε κρίση στη σχέση σας. Αυτή η πανσέληνος υπογραμμίζει την ανάγκη σας για έντονο συναισθηματικό δεσμό με τον αγαπημένο σας, έτσι ετοιμαστείτε να αποσαφηνίσετε αν υπάρχει βάθος στη σχέση σας. Θα μπορούσε επίσης να συμβεί μια εγκυμοσύνη ή συνενώνετε τους οικονομικούς πόρους σας.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-11-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms