Ζυγός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Απρίλιος 2021

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ζυγός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς και τώρα είναι καλό πράγμα να πάρετε την πρωτοβουλία να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, είστε τολμηροί και ζωντανοί, οπότε γιορτάστε τον έρωτα και παρακολουθήστε τους θαυμαστές σας να κάνουν το ίδιο … Το σύμπαν σας χαρίζει ελπίδες και όνειρα αλλά θα πρέπει να θυμάστε: Θαύματα γίνονται μόνο αν εσείς κυνηγήσετε την ευτυχία σας. Εάν εστιάζετε πάρα πολύ στο να συναντήσετε κάποιον/α και περιμένετε από αυτό το πρόσωπο να σας αλλάξει τη ζωή αντί να ερωτευτείτε τον εαυτό σας και τη ζωή σας, αλλάξτε ταχύτητα. Τι είναι πιο ελκυστικό τελικά: Ένα άτολμο και άβουλο άτομο που περιμένει να το παρατηρήσουν οι άλλοι για να είναι ικανοποιημένο ή ένα ζωντανό, γεμάτο αυτοπεποίθηση πρόσωπο που πιστεύει στον εαυτό του και ανάβει φωτιές όπου κι αν πηγαίνει;

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η ισορροπία του «δούναι και λαβείν» της σχέσης σας τίθεται υπό επανεξέταση, καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Το σύμπαν σας ζητά να εκδηλώσετε τη στοργή και την αγάπη σας και όχι τον εγωισμό σας. Εάν θέλετε μια μακροπρόθεσμη σχέση, θα πρέπει να κάνετε ό, τι χρειάζεται για να εξομαλύνετε τις συγκρούσεις. Η αμοιβαιότητα συναισθημάτων και η συντροφικότητα είναι το παν, ενώ ο εγωκεντρισμός ή η άνιση δυναμική είναι καταστροφικά. Εάν ο αγαπημένος σας σας υποστηρίζει σιωπηλά και δεν σας ζητά πολλά σε αντάλλαγμα, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να δείξετε την εκτίμησή σας και την αγάπη σας με ένα εκπληκτικό σπιτικό δείπνο ή μια διασκεδαστική βραδιά στην πόλη σας. Όντας πιο ανοιχτοί στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας βοηθά στο να έχετε μαζί σοβαρές μακροπρόθεσμες δυνατότητες.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
20/4/2021