Ζυγός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δεκέμβριος 2023

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ζυγός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Απολαύστε τις μέρες των γιορτών στην άνεση του σπιτιού σας, παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, και ξεχάστε τη μοναξιά σας με τη δουλειά σας. Με την πανσέληνο στον Καρκίνο να φωτίζει το δέκατο οίκο σας, της εργασίας, και τον ανάδρομο Ερμή στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε ένα τάιμ άουτ από τα ραντεβού, ίσως αναγνωρίζοντας την ανάγκη σας να ξαναγεμίσετε το συναισθηματικό ρεζερβουάρ ή απλώς αναλύοντας τα δικά σας συναισθήματα. Ειδικά εάν εξακολουθείτε να έχετε πληγές που δεν έχουν επουλωθεί μετά από έναν χωρισμό, είναι σημαντικό. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας, σαν το πιο σημαντικό πρόσωπο που υπάρχει. Αν είστε γυναίκα, θέλετε να γίνετε πάση θυσία μητέρα, τώρα θα σκέφτεστε περισσότερο τη γονιμότητα. Περάστε το χρόνο σας με τους πιο οικείους φίλους σας και φτιάξτε τη διάθεση σας αναπολώντας τις παλιές αναμνήσεις.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Πού βαίνουν τα πράγματα; Με την πανσέληνο στον Καρκίνο να φωτίζει το δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, και τον ανάδρομο Ερμή στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, νιώθετε άγχος και πίεση στην ερωτική σας ζωή. Ίσως το επόμενο βήμα είναι να δημιουργήσετε το δικό σας σπίτι, να ανταλλάξετε κλειδιά και να τακτοποιήσετε τα πράγματα, πράγμα που τροφοδοτείται από μια επείγουσα αίσθηση που δεν μπορείτε να την εξηγήσετε. Δεδομένου ότι ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και προστριβές, μπορεί να αισθάνεστε ή να ασκείτε κάποιου είδους σκληρότητα ή ψυχρότητα. Μπορεί επίσης να νιώσετε κάποιες ανταγωνιστικές δονήσεις που προέρχονται από την οικογένεια του αγαπημένου σας, καθώς αγωνίζεστε για την προσοχή του. Εάν ο σύντροφός σας είναι διαζευγμένος ή/και έχει παιδιά/ οικογένεια, μπορεί να υπάρξει κάποια σύγκρουση σχετικά με το να περάσετε χρόνο μαζί. Κάτω από αυτήν την επιρροή είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι, γι’ αυτό μην παίρνετε τα πράγματα πολύ προσωπικά εάν η προγραμματισμένη Κυριακή σας δεν αποδειχθεί όπως σας αρέσει.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-11-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Σμάρω