Ζυγός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιούλιος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ζυγός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ο πλανήτης της αγάπης η Αφροδίτη και η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιούν το δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, έτσι ψάχνετε μια σχέση που έχει δυνατότητες να αντέξει στο χρόνο. Μπορεί να συναντήσετε κάποιον/α σε μια κοινωνική εκδήλωση ή μέσω της δουλειάς σας, αναζητάτε πιο ώριμα και σοβαρά πρόσωπα. Μόνο φροντίστε να μην εστιαστείτε στο μέλλον και χάσετε τις παθιασμένες στιγμές. Εξάλλου, το ζευγάρωμα και η σχέση θα πρέπει να είναι ευχάριστα, δεν χρειάζεται να σκέφτεστε μακροπρόθεσμα και προγραμματισμένα. Τι θα λέγατε να διοχετεύσετε όλη αυτή την έντονη ερωτική ενέργεια που έχετε στο να προγραμματίσετε το τώρα και όχι το αύριο; Από την άλλη πλευρά, ίσως να μην μπορείτε να διώξετε τα μαύρα σύννεφα … ότι κανείς δεν θα είναι ποτέ κοντά σας, πράγμα το οποίο επιβαρύνει την ψυχολογία σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η Αφροδίτη και η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιούν το δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, έτσι εσείς ενδιαφέρεστε περισσότερο για το μέλλον της σχέσης σας, αν υπάρχουν εξελικτικές προοπτικές. Μην εξαναγκάζετε τις καταστάσεις, ούτε και να πάρετε δεσμευτικές αποφάσεις. Μη διστάσετε να συζητήσετε πιθανά σενάρια για το κοινό σας μέλλον ως ζευγάρι, απλά μην χάσετε αυτό το χαλαρό πνεύμα στη σχέση σας, εκτός του ότι είναι πιο ελκυστικό, θα νιώσετε κι οι δυο σας πολύ πιο διασκεδαστικά. Συζητήστε για το μέλλον σας κάνοντας βόλτα στην προβλήτα ή σε ένα μπαρ στον τελευταίο όροφο ενός ξενοδοχείου με υπέροχη θέα ή ίσως κρατώντας τα χέρια ενώ περπατάτε δίπλα στη θάλασσα. Να είστε προσεκτικοί όταν συζητάτε για οποιαδήποτε σοβαρά θέματα, δεν χρειάζεται να κάνετε τα πράγματα δύσκολα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι