Ζυγός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιούλιος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ζυγός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Μπορεί από τη φύση σας να αναζητάτε τη δέσμευση και τη συντροφικότητα αλλά όχι τώρα. Ο Άρης κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, κι εσείς επιθυμείτε το ζευγάρωμα αλλά όχι εις βάρος της δικής σας ανεξαρτησίας. Μπορεί ακόμη και να αποφασίσετε να περάσετε μια νύχτα πάθους με κάποιον/α (ή κάποιους/ες), απλά επειδή είναι εύκολο. Κάτω από την παρορμητική και αυθόρμητη επιρροή του κόκκινου πλανήτη, θα μπορούσατε να υποκινήσετε εσείς τα νήματα, όντας θερμοί  και παθιασμένοι το ένα λεπτό και το άλλο απόμακροι. Μην ανησυχείτε για τη δέσμευση εάν δεν το αισθάνεστε. Είναι προς το συμφέρον σας να πειραματιστείτε και να ανιχνεύσετε τις προθέσεις του άλλου. Η ευτυχία σας θα πρέπει να απορρέει από την ικανοποίηση των δικών σας αναγκών και όχι κάποιου άλλου.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Πόσο δυνατή είναι η σχέση σας; Ο Άρης κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και απαιτεί ισορροπία και συνεργασία σε όλα τα επίπεδα. Θα πρέπει να κατανοήσετε ότι δεν ωφελεί να ανταγωνίζεστε μεταξύ σας, αλλά να καταλάβετε τα οφέλη που προκύπτουν όταν ενώνονται δύο διαφορετικές αλλά συμπληρωματικές ψυχές. Ο βιαστικός και ανυπόμονος χαρακτήρας του Άρη θα μπορούσε να σας οδηγήσει να δράσετε απρόσμενα και απερίσκεπτα, οπότε σκεφτείτε προηγουμένως τις ενέργειές σας ζυγίζοντας όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της εκάστοτε κίνησής σας. Δείτε θετικά τις προκλήσεις, τι μάθημα παίρνετε από όλο αυτό; Είστε με ένα σύντροφο που σας ωθεί να είστε ο καλύτερος εαυτός σας; Αν ναι, μπορείτε σίγουρα να προχωρήσετε μαζί.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms