Ζυγός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Μάιος 2024

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ζυγός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Προετοιμαστείτε για ένα συναισθηματικό ξεκαθάρισμα χάρη στη νέα Σελήνη στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας. Το φεγγάρι φωτίζει τα άδυτα της ψυχής σας και απαιτεί ψυχική θεραπεία, να δώσετε ένα τέλος σε αυτούς τους κακούς δαίμονες του παρελθόντος. Ενώ ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, μπορεί να σας φέρει μια πληθώρα θαυμαστών, εσείς ίσως να έχετε περισσότερη ανάγκη τη μοναξιά σας για να κλείσετε ένα επίπονο κεφάλαιο ζωής. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για μια υποχώρηση από την ερωτική αρένα, οπότε αφιερώστε λίγο χρόνο για να ξεφύγετε από οποιεσδήποτε αγχωτικές ή απαιτητικές καταστάσεις του παρελθόντος. Απλώς μην απομονώνεστε πολύ, θυμώνετε ή κουράζεστε γιατί μπορεί να χάσετε το δρόμο σας και να νιώσετε κατάρρευση της διάθεσής σας, καταλήγοντας να επιδιώξετε κάτι όχι υγιές! Στηριχτείτε στη διαίσθησή σας καθώς ο Άρης δεν μπορεί να σας χαρίσει τη συντροφική σχέση που επιθυμείτε. Κάντε πρώτα μια πνευματική και συναισθηματική εκκαθάριση και μετά αφεθείτε στην αγάπη.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Να είστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι τώρα ακόμα κι αν ο αγαπημένος σας πατάει τα κουμπιά σας. Δεν είναι δύσκολο αυτό για το ειρηνικό, διπλωματικό και συμβιβαστικό ζώδιό σας αλλά τώρα θα χρειαστεί να αγωνιστείτε περισσότερο για την ισορροπία και τη γαλήνη στη σχέση σας καθώς ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και η νέα Σελήνη στον κακεντρεχή όγδοο οίκο σας οδηγούν κάποιες συνομιλίες μεταξύ σας σε αδιέξοδο. Αυτός ο μήνας μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολος καθώς τα φλογερά συναισθήματά σας, οι αδέξιες κινήσεις σας και διάφορες καταστάσεις του παρελθόντος βγαίνουν στην επιφάνεια προκαλώντας τεταμένες καταστάσεις. Ο ελεγκτικός τρόπος συμπεριφοράς, ο δικός σας ή του αγαπημένου σας, δυσχεραίνει την επικοινωνία μεταξύ σας, έτσι προσέξτε καθώς τα λόγια σας μπορεί να γίνουν αρκετά έντονα. Εάν αυτό το άτομο απλά δεν είναι καλό για εσάς, μπορεί να αποφασίσετε να το απομακρύνετε ή να θέσετε τα όριά σας χωρίς αβεβαιότητες. Ακόμη μπορείτε να βρείτε την ειρήνη.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms